edullinen majoitus autoilijoille

-Mettäkalamies-

Tervehdys
Kesäkuussa lennetään Saksaan ja tullaan noin reilun viikon päästä autolla pois. Matkalla on tarkoitus myös lomailla ja katella paikkoja. Aluksi liikutaan vuokra-autolla ja sitten kun oma auto on ostettu tietysti sillä.

Olen kysynyt vinkkejä edukkaista ja autoilijoille sopivista hotelleista ja saanut seuraavia vastauksia: Etap, B & B, Ibis ja Formule 1. Nämä ovat kuulemma huokeita ja usein baanan vieressä ja monesti vielä mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin. Kahden hengen huoneen hinta näissä vaihtelee ilmeisesti 50 € molemmin puolin.

Mitkä ovat kokemukset näistä ja onko vielä muita edukkaita ketjuja? Pitääkö kesäkuussa varata mielestänne etukäteen huone vai löytyneekö vielä jos iltapäivällä kyselee? Mitkä ovat kokemukset hostelleista?

Hahnista lähdetään liikkeelle ja siitä Koblenziin ja kohti Ruhrin aluetta. Hampurin ja/tai Hannoverin kautta Rostockin ja kotiin.

4

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7654

      Jos haluatte hieman mielenkiintoisempaa majoitusta kuin nuo yllämainitut ketjut, niin Flair Hotels -ketjun vaihtoehtoja kannattaa katsoa vaikka etukäteen. Hinnat alkavat yleensä 70 eurosta/2 hh
      http://www.flairhotel.com/

      Kesäkuun alku ainakin on vielä niin etusesonkia, että etukäteen varaamatta pitäisi pärjätä.

    • Marjo27

      Myö oltii viime kesänä Saksassa ajelemassa ja suosittii just noita Etap-hotelleja. Huoneet on kivoja. Kattaa just sen mitä tarvii - eli lähinnä nukkumisen ja peseytymisen. Etap-hotellit on halpoja n.40-60€, tietty hintaan vaikuttaa se, että ottaako siihe aamupalan (kahelta hengeltä siis).

      Huoneita löytyy hyvin. Myö oltii yleenstä vasta joskus klo 19-20 huonetta kyselees ja joka paikasta löyty. Mie suosittelen kyl noita. Nii ja oltiin liikkeellä kesä-heinäkuussa.

      Ruotsissa oltiin yhessä Formule 1 hotellissa, se oli muute iha samanlainen ko toi Etap, mut siin ei ollu vessaa huoneessa.

    • saksaan tykästynyt

      Oltiin myös viime syksynä syyskuussa Saksassa autonhakureissulla ja ihan vinkkinä, että kannattaa unohtaa baanat ja ajella "pikkuteitä". Siellähän on kylää kylän perään ja joka kylästä löytyy kirkko ja kapakka eli gasthauseja on ihan pikkukylässäkin vähintään yksi. Oltiin kaksi viikkoa reissussa ja yövyttiin näissä gasthauseissa eli joka yö eri kylässä. Hinta oli keskimäärin 70 euroa kahdelta hengeltä per yö. Yleensä syötiinkin aina samassa paikassa. Tilaa löytyi kyllä aina. Ainoa haitta noissa pikkukylissä on vain, ettei siellä osata ollenkaan englantia mutta jos osaa muutaman sanan saksaa niin kovasti pärjää.

      Aiomme mennä taas kesäkuussa autoreissulle ja samalla periaatteella nytkin, kohteena nyt etelä-saksa. Suosittelen muuten Moselin laaksoa, sieltä löytyy kauniita maisemia ja idyllisiä perisaksalaisia pikkukaupunkeja mm. Bernkastel-Kues on tosi kaunis vanha pieni kaupunki. Ainoa paikka jossa muuten oltiin kaksi yötä.

    • kijji

      Europa Jugendherberget (tai jotenkin niin se kirjoitetaan) on kohtuuhintasia majotuspaikkoja, ei ihan motarin varressa mutta järkevillä paikoilla kaupunkien laidoilla. Maksaa noin 20e/hlö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3799
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2367
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2095
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1999
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      414
      1418
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1170
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1145
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      75
      1027
    Aihe