käyttäjätunnusten tallentuminen internetsivustoille

Kysymys kuuluu:

Useisiin nettipalstoihin yms. tarvitaan käyttäjätunnus salasana sisäänkirjautumiseen.

Nyt kysynkin seuraavaa, tallentuuko käyttäjätunnukset jonnekin koneen välimuistiin yms. että jos ottaa jonkin uuden sivuston, niin se tarjoaa jo ensimmäistä kirjainta kirjoittaessa valmiiksi aikaisemmin muualla käyttämääsi tunnusta? Automaattinen täyttö on päällä...

Ihmettelen tätä, koska vierailin uudessa paikassa, missä en ole nykyisellä koneellani koskaan käynyt (uusi kone ollut pari viikkoa ja kaikki ohjelmat jne. laitettiin uusiksi) ja kun aloin kirjaamaan itseäni sisään, niin kone syöttikin oikean käyttäjätunnuksen heti ruutuun.

Vai tarkoittaako tämä sitä, että joku muu on jo käynyt koneelta kyseisillä sivuilla minun tunnuksillani?

Ihmetyttää ja kiittää tietävistä vastauksista.
284
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 2

Vanhimmat

Mikä hakukone ,Google chrome muistaa ainakin jos sulla on ollu asetuksissa päällä salasanojen tallennus.Tutkimattomat ovat hakukoneen tiet. Kannattaa pitää poi salasanojen tallennus.

Äänestä

Käyttäjätunnukset ja salasanat voi halutessaan tallentaa selaimeen. Joko automaattisesti tai esim. ctrl ent kirjaudutaan sitten sisään.
Automaattitäyttö ilmeisesti löytää käyttäjätunnuksen ja olet/joku muu sitä käyttänyt muualla. Huolestuisin jos se myös löytää salasanan ilman, että olet sen itse määrännyt. Silloin joku muu saattaa olla siitä tietoinen.

Äänestä

Kommentoi aloitusta


jubatiina kirjoitti:

Kysymys kuuluu:

Useisiin nettipalstoihin yms. tarvitaan käyttäjätunnus salasana sisäänkirjautumiseen.

Nyt kysynkin seuraavaa, tallentuuko käyttäjätunnukset jonnekin koneen välimuistiin yms. että jos ottaa jonkin uuden sivuston, niin se tarjoaa jo ensimmäistä kirjainta kirjoittaessa valmiiksi aikaisemmin muualla käyttämääsi tunnusta? Automaattinen täyttö on päällä...

Ihmettelen tätä, koska vierailin uudessa paikassa, missä en ole nykyisellä koneellani koskaan käynyt (uusi kone ollut pari viikkoa ja kaikki ohjelmat jne. laitettiin uusiksi) ja kun aloin kirjaamaan itseäni sisään, niin kone syöttikin oikean käyttäjätunnuksen heti ruutuun.

Vai tarkoittaako tämä sitä, että joku muu on jo käynyt koneelta kyseisillä sivuilla minun tunnuksillani?

Ihmetyttää ja kiittää tietävistä vastauksista.

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu