Ajattelin kysäistä,et mitä se tarkoittaa,että melkein aina kun sammutan koneen niin se sanoo näin :"Other people are logget on to this computer.Shutting down windows might cause them to lose data.Do you want to continue shutting down?" Olen aina vain sammuttanut koneen eikä minulle ole siitä tullut mitään harmia.Mieheni käyttää omaa puoltansa omalla käyttäjätunnuksella,mutta se ei voi ainakaan siitä johtua että siellä puolella tai mun puolella oisi ohjelmia auki,koska olemme myös tarkistaneet sen.Oisiko sit kysessä virus vaiko vakoiluohjelma??Ja mitä meidän pitäisi tehdä sen suhteen jos näin on??
Kiitos etukäteen!! :)
Kiitos etukäteen!! :)
Vastaukset 5
Vanhimmat
ovatko virusohjelmat palomuurit käytössä?ilmeisesti koneeltasi ladataan jotain eli muut käyttäjät pääsevät koneellesi latailemaan mitä haluavat!!onko koneella jotain tiedostonjako ohjelmia joista et tiedä ja jotka ovat "päällä" koko ajan?
Ja käyttöjärjestelmä oli?
Jos käytössä on XP, niin onhan se puoliso kirjautunut todella ulos, eikä ole käytetty mitään "pikauloskirjautautumista", tuolle oli jokin oma termikin, mutta ei nyt tule mieleen. TaskManagerissa (tehtävienhallinnassa på finska) kannattaa katsoa, keitä koneella on kirjautuneena ennen sulkemista. Viimeinen välilehti, olisi kaiketi "Users" lontooksi.
Et kertonut miten tietoturva on hoidettu, mutta koneella kannattaisi olla ainakin virustorjuntaohjelma, ja jos ole rautapalomuuria niin ohjelmallinen palomuurikin olisi hyvä olla.
Aluksi olisi hyvä ajaa vaikkapa SpyBot: http://www.safer-networking.org/ josko tuo löytäisi jotakin epäilyttävää
Juu minulla on käytössä Zone alarm,Avastvirus scanneri, sby bot ja ad-adeware ja kaikki on käytössä ja käytetään ohjelmia usein.
Mulle myös tulee samanlainen teksti mut vaan suomeksi.
Se vaan tarkoittaa sitä että joku on käynyt toisella puolella elika toinen käyttäjä elikä miehesi.
Elikä voi olla että poistuu jotain tietoja en tiedä mitä.
Mä oon sammutanut sen ja ei ole myöskään tullut ongelmia.
Juu kiitoksia tiedosta ..kivi putosi sydämmeltäni...!
:)))))