Gyne yllättää!

Eka kerta

Rakas poikaystäväni oli juuri jättänyt minut, ja olin todella kovassa puutteessa. Olin jo luopunut toivosta, että saisin exäni takaisin.
Kauhistuin, kun äitini kertoi, että gynegologini oli soittanut. Olin unohtanut että minulla oli tänään aika, joten soitin gynelle ja kysyin, monelta aika on. Lopulta istuin klo. 21:30 gynen odotushuoneessa, ja ihmettelin miksi olin saanut näin myöhäisen ajan. Vanha naislääkärini tuli sanomaan: "Anteeksi, mutta poikani on sairastunut, joten tohtori Lehto ottaa sinut vastaan kohta." "Selvä", vastasin.
Hetken kuluttua nuori mies tuli ovelle ja sanoi:" Koskinen". Kauhistuin, koska minulla ei ennen ollut ollut miestä gynenä. Ainakaan noin hyvännäköistä! Kävelin tutisevin jaloin huoneeseen. Mies esitteli itsensä Sami Lehdoksi.
Hän kyseli, koska olin viimeksi harrastanut seksiä, miten ja olinko ottanut suihin. Hän myös kyseli, pidänkö anaaliseksistä. Vastailin kysymyksiin, vaikka ne minua epäilyttivätkin. Lopulta lääkäri sanoi:" Voit ottaa housusi pois, ja mennä tuonne sermin taakse." Asetuin pöysälle makaamaan ja levitin jalkani. Laitoin silmät kiinni, koska pelkään aina pyörtyväni kivusta.
Lääkäri kysyi:"Haluatko silmäsuojan?" Ihmettellen vastasin myöntävästi, ja lääkäri toi minulle samanlaisen naamion, kuin lentokoneissa jaetaan joskus. Laiton sen silmilleni, ja lääkäri aloitti. Aluksi tunsin, kuinka hän laittoi jonkun välineen emättimeeni. Sen jälkeen oli hetken aivan hiljaista. Sitten väline otettiin pois. Lääkäri sanoi:"Tutkin rintasi nyt, kun olet siinä, joten älä pelästy. Ottaisitko paidan pois?"
Riisuin paidan, ja lääkäsi alkoi tunnustelemaan rintojani. Hän hieroi nännejä, ja nipisteli niitä lujaa. Kauhukseni huomasin, että alapääni oli jo aivan märkä. Lopulta hän lopetti ja siirtyi alapäähäni. Hän tunnusteli sormellaan emätintäni, ja otti lopulta papanäytteen. Oli taas hiljaista. Sitten kuulin kuinka lääkäri liikkui huoneessa ja tuli luokseni. Hän työnsi jotain isoa sisääni. Se ei mennyt hyvin, joten lääkäri levitti alapäätäni sormin, ja sanoi:"Älä huoli, tämä on aivan uusi tapa tutkia." Tunsin kuinka välinettä liikuteltiin sisälläni.Yhtäkkiä olin jo aivan märkä, ja värisin kiihkosta. Yritin olla paikallani, muuta en voinut sille mitään, että aloin hitaasti nytkyttämään edestakaisin.
Kohta olin jo aivan kiimainen ja kun lääkäri sanoi:"No niin, voimme jo lopettaa", olin kauhuissani ja vaikersin:"Älä vielä!" Hän jatkoi, ja hetken kuluttua sain räjähdysmäisen orgasmin, ja kohta tunsin, kuinka jotain lämmintä räjähti sisääni. Tajusin vasta silloin, että "väline" oli ollut lääkärin kalu.
Lääkäri vetäytyi pois, ja pyysi minua nousemaan ylös. Nousin täristen, ja lääkäri sanoi:"Tutkimusta pitää vielä jatkaa. Voisitko kääntyä ympäri, ja laskea ylävartalon pöydälle?" Tottelin häntä, ja yhtäkkiä hän tuli valtavalla voimalla sisääni. Hän nytkytti todella voimakaasti, ja laukesin välittömasti. Hän jatkoi vielä, ja huomasin, että hän ole saanut orgasmin samaan aikaan kanssani. Olimme hetken hiljaa, hän yhä sisälläni, kunnes lääkäri alkoi varovasti heiluttamaan uudelleen. Tunsin, kuinka hänen kalunsa kovettui uudelleen. Hän jatkoi, ja lopetti vasta kun olin saanut jo kolmannen orgasmin. Hän tuli ulos, ja käänsi minut ympäri. Hän repi silmäsuojan pois, ja työnsi kalunsa suuhuni. Hän sai valtavan orkun, ja kalu veltostui taas. Aloin imemään, ja kulli nousi terhakkaana pystyyn. Lopetin kuitenkin kesken, ja gyne sai runkata itsensä laukeamaan. Hän ruiskutti smäidät kasvoilleni ja vasta silloin tajusin, että emme olleet käyttäneet kortsua!
Ryntäsin vaatteilleni, ja puin ne päälleni. Pesin kasvoini, ja lähdin ulos. Kun saavuin kotiin, huomasin että olin aivan poikki. Nukahdin, ja kun heräsin, lääkäri seisoi sänkyni vierellä. "Unohdit nämä", hän sanoi, ja näytti rintsikoitani. Olemme seurustelleet siitä asti, ja lapsemme syntyy kohta. Joten, älkää pelätkö tutustua gyneenne kunnolla. Voitte jopa yllättyä!

Mitä piditte? MIELIPITEITÄ, KIITOS!

3

19591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neiti

      .. gyne toi sinulle yllättäen rintsikkasi lopussa luoksesi oli aika, miten sen ny sanois, täysin uskomatonta, ja tarinasta lähti samantien tuntu...

    • *Elisa*

      juttu...Ehkäpä pöksyt kastuisivat paremmin, jos kuvailisit tapahtumia enemmän tunteella..

    • Jaajo

      ...ihan jees!
      mutta miehet ei oikeen voi saada useita orgasmeja peräkkäin. ehkä pari voi saada, muttei juuri enempää. vikalla laukeamiskerralla mieheltä tuskin olisi enää "tavaraa" lentänyt, varastot olisiva jo tyhjenneet parin ekan laukeamisen yhteydessä.
      mutta olihan tuo muutoin ihan ok.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3248
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1851
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe