lentoreitti

eka reissu malesiaan

Nyt kaivataan tietoa Singapore-Langkawi-Kuala Lumpur lentoreittitietoutta. Siis nämä kolme kahdetta halutaan kiertää, mutta niin että lennot olisivat ns. rengasmatkana, ei edestakaisin KL:n kautta. Pääseekö näin reissamaan ja millä lentoyhtiöillä? Pikaisesti nettiä tutkineena en hyviä yhteyksiä löytänyt. Siis Singapore on ensimmäinen kohde, mutta sen jälkeen ei ole väliä mennäänkö ensin KL:ään vai Langkawille.
Kyseessä lapsiperheen matka joten ylimääräistä lentämistä halutaan välttää.

5

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensi vuonna KL
    • samaa miettinyt

      Kannattaa katsella vaikka ebookersilta lentoa Helsinki-Singapore / KUala Lumpur -Helsinki. Heidän varausjärjestelmässä löytyy tällainen yhdistelymahdollisuus nimikkeellä "useampi stoppi" . Sitten itse varaatte netistä esim. Air Asialta tai joltain muulta lentoyhtiöltä nuo välilennot: Singapore- Langkawi ja Langkawi-KL. Ainakaan jälkimmäinen ei tuota mitään vaikeuksia, mutta sitä en tiedä lentääkö S-poresta mikään yhtiö suoraan Langkawille vai onko joka tapauksessa mentävä KL:n kautta. Asiaa kannatta alkaa katsella tuosta yllämainitusta air asia-linkistä. Toisaalta jos saatte esim. suoran Finnairin lennon S-poreen edullisesti, niin kannattaa miettiä tekisikö kuitenkin tuon kierroksen KL-Langkawi ihan erikseen ja palaisi kotiin S-poren kautta... Nimittäin Kuala lumpurista joutuu joka tapauksessa tulemaan Suomeen vaihtolennolla jotain kautta, niin että kokonaislentoaika ei ehkä hirveästi muutu tekipä niin tai näin?

    • aasiaa ja asian vierestä

      KLM / Air France on parina viimesyksynä tarijonnu HKI - XGD (Pariisi) - SIN reittiä hinthaan 650€. sitä ei löyvy milhään hakukonheela.
      Air Asia lentää nuot kaikki kysymäs reitit, juuri niiko "Ensivuonna KL" tuosa kirijotteliki. SIN - LGK nelijänä päivänä viikosa. muila reiteilä usiampi lento päiväsä.
      samoten Silk Air lentää SIN - LGK ja SIN - KUL välejä. Silk Airista mullei oo kokemusta mutta Air Asialla kymmenkunta pätkää. son hyvä ja täsmällinen lentoyhtiö mutta niihin sääntöihin kannattee vähin tutustua.
      huomioi sitte seki että Singaporessa Air Asia operoi budget terminaalista (samon ko Sepangissa LCC terminaalista) ja pitkät lennot tuleva johonki kolomesta pääterminaalista. ei se hullunkaukana oo mutta kuiteski häätyy ajella bussila ja mahollisesti kahelaki skytrainillä. Sepangissa (KL) taas LCC terminaalin ja pääterminaalin välilä siirtymisheen mennee hyvinki tunninverran.
      mieko tykkään Malesiassa onnikkakyyvistä, niin häätyy aina mainostaa semmostaki vaihtoehtua. Singaporen ja Kuala Lumpurin väli sujjuu kivasti myös bussilla. samaten Kuala Lumpur - Langkawi onnistuu. vaikka niin että ajaa välin Kuala Lumpur - George Town (Penang) bussilla ja George Town - Langkawi ferryllä. jos kuukkeloit tämmösiä: "aeroline", "transnasional" ja "langkawi ferry" niin saat tietoja aikatauluista ja hinnoista.

      terkut:
      perapappa

    • Kattellu LKG:llä

      Huomaa, että S-pore langkawi väliä lentää myös Silk Air.

    • ap.

      Kiitos vastauksista. Lähdetään tästä tutkimaan eri reittivaihtoehtoja, mutta todennäköistä on että meno-paluu on Helsinki-Singapore.
      Just alle 2v. lapsen kanssa ei bussireissut innosta, lentäen ja mieluiten suoraan on meidän perheelle helpointa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe