Kristitty-muslimi pareja

Fatma77

Hei!
Löytyykö täältä pareja, joissa mies on muslimi. Itse olen naimisissa algerialaisen miehen kanssa. Meille on kohta puoliin syntymässä vauva. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia muiden samankaltaisten parien kanssa.

8

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vm-81

      olen naimisissa somaliasta kotoisin olevan miehen kanssa ja meillä on 3 lasta.itse olen kristitty ja aion jatkossakin olla.miehelle se ainnakin tähän asti on kelvannut.mies on kyllä sitä mieltä että lapset ovat muslimeja.vaikka virallisestihan se uskonto menee äidin mukaan.minun pitäisi tutustua tähän uskontoon paremmin että voisin kertoa mieli piteeni.

    • joku vain

      olen kanssa naimisissa muslimi miehen kanssa ja ollaan vähän kans tässä vängätty samasta asiasta siis lapset. mutta en hyväksy sitä että lapset ovat muslimeita. saavat sitten itse valita mitä haluavat olla ku ovat isompia 15 v. oppivathan ne nyt sitten isältä aika paljon ja vietämme ramadania ja muita juhlia ja tottakai joulut ja pääsiäiset kuuluvat myös arkeen.

    • mie vaa

      olen naimisissa marokkolaisen kanssa. meille tulee pian vauva. ollaan mieheni kanssa puhuttu, että jos on tyttö niin sitten kristitty mutta jos on poika niin sitten muslimi.
      haluan, että jos tulee tyttö niin hän saa saman mahdollisuuden kuin minäkin, eli mennä rakastamansa miehensä kanssa naimisiin uskontoon katsomatta. muslimi nainenhan sitä ei voi tehdä...

    • illismurffiina85

      hei minä olen naimisissa Turkkilaisen miehen kanssa jo 10 vuotta. meillä on kaksi lasta yhdessä, tyttö 7 vuotta ja poika kohta 4 vuotta. itse olen kristitty ja elän aika oman pään mukaan, enemmän suuntaudun mieheni muslimi tiehen joissakin asioissa.

      me ei syödä esim sianlihaa kotona ja lapset on puoli muslimeja siis saa päättää isona mihin pyrkii. Mieheni käy moskejassa ja opettaa lapsia sen mukaan, mitä juhlia eid ja ramadan koskee siihen. kyllä lapset juhlii joulua ja muita juhlia koulussa.

      puhun itse suomea lasten kesken ja isä sitten turkkia, koulussa puhuvat ruotsia ja leikkien myös ruotsia. minä ja mieheni keskenään englantia.

    • am71

      hei
      minulla on algerialainen mies ja lapsia on kaksi. olemme olleet naimisissa yli kymmenen vuotta. jos haluat kirjoitella niin kirjoittele osoitteeseen [email protected]. näillä sivustoilla käy niin paljon rasisteja ihmisiä, että en halua julkisesti enempää kirjoitella.

    • free at last,

      Voi rakkaat siskot,

      Omat poikani jo täysi-ikäisiä mutta lasten "muslimi" isä haki nuoren morsion kotimaastaan heti kun alkoi kina lasten uskonnosta ja ynpärileikkaamisistaja pysyin tässä tiukkana.

      Lasten isä ei enää missään tekemisissä kanssamme. Pojat on ateisteja, tosin ripille pääsivät omasta halustan ja kastettiinkin kun halusivat siten viestittää ympäristölleen suomalaisuuttaan. Nyt ovatkin eronneet kirkosta ja suhtautuvat erittäin kriittisesti uskontoihin ja niihin liittyviin rituaaleihin. Kun vanhenee alkaa huomata mitä kaiken takana piileekään. Omilla aivoilla pitäisi olla lupa saada ajatella päätellä asioita. Sitä uskonnot kovasti yrittävät rajoittaa.

    • Meriami

      Hieman myöhään vastaan tähän, mutta toivottavasti luet vielä palstaa. Meillä mies on tunisialainen ja esikoisemme on viestistäsi päätellen melko samaa ikää kuin teidän.

      [email protected]

    • otromundoesposible

      Hei!

      Meilla mies on algerialainen, 2 vuotta ollaan yhdessa asuttu.
      Naimisiin ollaan menossa taman vuoden puolella!

      Kuinka teilla on yhteiselama sujunut?
      Meilla ei ole ollut sen suurempia ongelmia, ollaan molemmat rauhallisia ihmisia ja keskustelemme kaikesta mahdollisesta ja mahdottomastakin
      useasti. Yhteista tulevaisuutta suunnitelemme innoissamme.

      Mukavaa kesanjatkoa ja olisi kiva kuulla muidenkin kuulumisia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9124
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2678
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      140
      2450
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1295
    Aihe