ympäri leikkaus.

ujostuttaa?

Eli mulla on semmonen esinahka, joka ei ylety ollenkaan terskan yli, siis lyhyt esinahka. Ja se on kai tavallaan tiukka. Siis ongelma tulee ainoastaan seksissä, ei virtsaamisessa.

Esim. kondomi laittaminen paikoilleen sattuu tosi paljon, ja seksikään ei oikein onnistu, kun sattuu niin paljon kun esinahka ei rullaudu taakse täysin.

Mää oon ajatellut et auttaisko siihen ympärileikkaus. Mut oon miettinyt sitä että pitääkö mun mennä ihan terveyskeskukseen omalle lääkärille vai tilata aika yksityiseltä lääkäriltä, urologilta. Luin jostain että terveyskeskuksessa tehdään ympärileikkauksia, vain jos siitä on terveydellistä haittaa. Mulla ei virtsaamisen kanssa ja muuten mitään ongelmaa, kun esinahka ei ees ylety terskan yli. Ongelma on siis vain seksissä.

Eli tietääkö kukaan voinko mää mennä terveyskeskukseen omalle lääkärille, joka on varmasti HALVEMPAA, kuin yksityisellä käyminen.

... Ja tää on oikeesti mun mielestä tosi nolo vaiva ja tästä on vaikea mennä puhumaan kellekkään, siksi kysyn asiasta ensin nimettömänä keskutelupalstalla. NIIN ETTÄ ONKO KELLÄÄN KOKEMUSTA TAI TIETÄMYSTÄ TÄHÄN MUN ONGELMAA?

114

10448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m

      Halvemmalla pääset, jos menet terveyskeskukseen. Saat todennäköisesti lähetteen oman alueen urologian poliklinikalle. Jos haluat päästä hoitoon nopeammin ja voit maksaa paljon enemmän, uskoisin asian hoituvan myös yksityispuolella.

    • ujokulli

      ymmärrän häpeäntunteesi. itse menin lääkärikeskukseen ja pyysin saada ajan vanhemmalta mieslääkäriltä. hän kirjoitti lähetteen kaupunginsairaalaan, jossa toimenpide tehtiin. henkilökunta oli oikein hienotunteista ja ymmärtävää,heille se on arkipäivää. en kokenut alkujännityksen jälkeen minkäänlaista häpeää, sillä niin paljon on elämänlaatuni ja sexin harjoittaminen parantunut ja voin nauttia siitä.tietysti eka pariviikkoa jouduin himojani hillitsemään, mutta nyt olen kuin kanit keväällä, ei mitään rajaa. joten, rohkeasti vain, mies hyvä!

      • aloittajaaa

        joo kiitos vastauksestasi! ....Huomasin sen vasta nyt.

        Kauanko muuten kesti et pääsit siihen leikkaukseen. Siis siitä hetkestä kun kävit lääkärin vastaanotolla puhumassa ongelmasta, niin kuinka pian pääsit leikkaukseen , ja paljonko maksoi?


    • sdfdfh94699

      Minuakin kiinnostaisi tietää näitä "käytännön asioita" leikkauksesta. Olen jo 22-vuotias ja pääasiassa lääkäripelon, osittain saamattomuuden ja muiden tekijöiden takia en ole vieläkään käynyt leikkauksessa, vaikka tarve on ollut ilmeinen jo monta vuotta. Toisin sanoen ei ole seksiä tullut harrastettu vielä koskaan, kun ei siihen pysty (tosin tuskinpa olisi ollut mahdollisuutta muutenkaan).

      Asun Helsingissä ja kyselin eri yksityisiltä lääkäriasemilta operaation hintoja. Halvimmat olivat jotain 500 euroa, keskihinta jotain 800 euroa. Ilmeisesti julkisella puolella homman saa hoidettua jollain 200 eurolla?

      Miten juttu toimii sitten käytännössä? Soitanko julkisen terveyskeskuksen ajanvaraukseen ja kerron mitä tarvin? Voiko ajan saada suoraan leikkaukseen, kun itse tietää sen olevan ainut vaihtoehto (tai esim. niin, että leikkaava lääkäri voi sitten katsoa perusteen täyttyvän siinä samassa tilaisuudessa)? Kuinka nopeasti aikoja voisi saada?

      Entä toipuminen, kauanko teillä on kestänyt, että olette tottuneet housuihin hankaamiseen jne?

      Kyselen siksi, että kuten edellinenkin kirjoittaja, haluaisin pitää koko homman täysin salassa. Toisin sanoen en halua edes töistä saikkua, koska tällöin pomo (vaikkakin on salassapitovelvollinen) saa tiedon tästä.

      Kiitoksia kaikille, jotka jaksavat vastata!

      • sdfdfh94699

        Voikohan tästä aiheutua mitään muita ongelmia kuin kyvyttömyys harrastaa seksiä? En seksiä saisi kuitenkaan joten siksi jätän koko operaation mielummin väliin, jos muita perusteluja ei löydy.


      • Julkisella käynyt

        Julkisella puolella maksaa poliklinikka maksun verran. Eli noin 30 euroa.


      • Täsmennän.
        Julkisella käynyt kirjoitti:

        Julkisella puolella maksaa poliklinikka maksun verran. Eli noin 30 euroa.

        Enemmän maksaa, menee ainakin 90€. Päiväkirurgisen maksu, oli ainakin tällä kesällä kun olin ko. leikkaukseen menossa...


    • Leikattu

      Suoraan leikkaukseen et voi itse varata aikaa. Ensin lääkärin vastaanotolle ja sieltä saat lähetteen leikkauseen. Lääkärintodistukseen ei tarvitse välttämättä kirjoittaa toimenpiteestä. Voit halutessasi pyytää, että lääkäri laittaa sairaslomatodistukseen toimenpiteen numerokoodilla. Silloin työnantajalle ei mene tieto poissaolon syystä kun hän ei tiedä mitä numerokoodi tarkoittaa. Itse olen joskus käyttänyt tätä vaihtoehtoa.
      En tarkkaan enää muista toipumisaikaa, mutta melko pian siihen uuteen olotilaan tottui. Terskan iho paksunee jonkinverran, eikä housuissa tunnu pahalta.
      Muuta kysyttävää? [email protected]

      • 5 pv sitten leikattu

        Moi "leikattu" kun sinut ympärileikattiin niin erittyikö penikseesi paljon kellertävää ainetta(kudosnestettä?)?
        ja kuivuiko terskannuppi paljon?

        minulla kudosnestettä on kerääntynyt aika paljon (onko vaarallista)
        ja terskan nuppi hilseili ja oli kuiva, laitoin bebanttenia ja auttoi hieman.


      • Leikattu
        5 pv sitten leikattu kirjoitti:

        Moi "leikattu" kun sinut ympärileikattiin niin erittyikö penikseesi paljon kellertävää ainetta(kudosnestettä?)?
        ja kuivuiko terskannuppi paljon?

        minulla kudosnestettä on kerääntynyt aika paljon (onko vaarallista)
        ja terskan nuppi hilseili ja oli kuiva, laitoin bebanttenia ja auttoi hieman.

        En tarkkaan muista paljonko, mutta erittyi kuitenkin sitä kudosnestettä. Eipä se ole vaarallista. Parafiiniöljyä laitoin ohjeen mukaan leikkaushaavaan ja terskaan. Alkuun terskan iho kuivui ja hilseili muutamien viikkojen ajan, parafiiniöljy auttoi pitämään ihon pehmeänä. Melko nopeasti iho kuitenkin paksuuntui ja hilseily loppui.


      • hekoheeeee

        Ihan kuule netistä löytyvät tämä ICD-10 luokitukset, että nettiä vaan avaamaan...


    • a457568569

      Mitenkä muuten paikallispuudutus vs selkäydinpuudutus?

      • Leikattu

        Epiduraalipuudutus (ns.selkäydinp). Kotiin pääsee kun tunto jalkoihin on palannut ja saanut pissattua. Puudutus ei satu. Toimenpidettä ei tunne paikallispuudutuksessakaan ja kotiin pääsee heti. Tosin piikin pistäminen nivusiin ei ole niin kiva juttu, mutta kyllä sen kestää.


      • höpönlöpöt
        Leikattu kirjoitti:

        Epiduraalipuudutus (ns.selkäydinp). Kotiin pääsee kun tunto jalkoihin on palannut ja saanut pissattua. Puudutus ei satu. Toimenpidettä ei tunne paikallispuudutuksessakaan ja kotiin pääsee heti. Tosin piikin pistäminen nivusiin ei ole niin kiva juttu, mutta kyllä sen kestää.

        Ei muuten ole selkäydinpuudutus, mitään puudutusta ei laiteta selkäytimeen. Selkäydin loppuu jo huomattavasti ylemmäs kuin minne spinaali- tai epiduraalipuudutus laitetaan. Spinaalitila eli selkäydinNESTEtila, epiduraalitila eli selkäydinnestetilaa ympäöivä tila. Ihmiset pelkäävät turhaan kun luulevat että selkäytimeen pistetään...


    • sg45745757

      Varasin ajan yleislääkärille lähetettä varten julkiselta puolelta. Olipa huonosti aikoja näin kesällä: sain ajan vastan elokuun loppupuolelle. Lisäksi julkisella puolella voinee mennä vielä kuukausia, että pääsee leikkaukseen joten leikkaus olisi kenties vasta vuoden lopussa?

      Yksityisellä puolella ajan saisi varmasti aika nopeasti leikkaukseen. Maksu olisi 660 e (en ole varma sisältyykö lääkärin vastaanotto siihen).

      • sg45745757

        Nyt on lähete leikkaukseen. Olihan se ihan helvetin noloa mennä tässä iässä lääkärille tällaisen vaivan takia. Vähän sama, kun menisi kadulla tuntemattomalle kertomaan että en ole koskaan saanut seksiä. Päälle vielä pienehkö muna, jota täytyy esitellä julkisesti...


    • kireanahka1

      pystyykö tälläistä leikkausta tehdä ilman että ala ikäisen vanhemmat saa tietää asiasta tai kukaan muu kuin lääkärit?

      • sg45745757

        Mulla tuo oli juuri esteenä: en kehdannut mennät leikkaukseen vielä kun asuin kotona, vaikka ongelma oli olemassa.

        Operaatiohan ei vissiin kestä kuin päivän? Eli mennään sairaalan, hoidetaan homma alta pois ja tokkuran laskeuduttua päästään lähtemään kotiin. Sitä ennen tarvitsee vain ajan lääkärille, jolta saa lähetteen.

        En usko, että toimenpiteeseen on mitään ikärajaa, jos lääketieteellinen peruste löytyy. En siis itse ole vielä leikkauksessa käynyt, mutta ne pari toipumispäivää siinä leikkauksen jälkeen voi olla vähän vaikea salata vanhemmilta.

        Kannattaa kuitenkin hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä heti: esimerkiksi minulta mennyt seksit sun muut ohi jo pelkästään tämän vaivan takia usean vuoden ajan.


    • dsdsds

      Pitääkö tämösessä tilanteessa varata aika joltakin erikoislääkäriltä vai voiko ajan varata soittamalla päivystykseen ja he oikealle lääkärille?

    • kireanahka1

      Eli, varaan ajan lääkärille ja sitten kun menen lääkärille se antaa lähetteen leikkaukseen ja kun päivä koittaa menen sinne ja naps nahka pois? :D jospa pääsis vihdoin tästä vaivasta pois niin en vois kuvitella millaseks elämä muuttuis =)=))))

      • sg45745757

        Ainakin itse varasin ajan yleislääkärille. Kävin siellä viime viikolla ja lääkäri sanoi, että jossain vaiheessa tulee ehdotus leikkausajankohdasta. Tapaus ei kuulemma mene prioriteeteissa kärkeen, joten aikaa saattaa kuulemma joutua odottamaan useita kuukausia. Yksityisellä puolella leikkaukseen pääsee "suoraan", mutta hinnat olivat oman kartoitukseni perusteella min. 600 euroa.


    • kireanahka1

      tuleeko kotia jotain lappusia tai jotain operaatiosta jossain välissä, esim joku kutsu jonnekkin lääkärille tai jotain? en pysty näyttää naamaani enää vanhemmille jos ne kuulee siitä

      • sg45745757

        Ainakin minulle sanottiin, että leikkausaika tulee postilla. Kai senkin pystyy jotenki neuvottelemaan lääkärin kanssa, että soittavat vaikka?


      • sg45745757
        sg45745757 kirjoitti:

        Ainakin minulle sanottiin, että leikkausaika tulee postilla. Kai senkin pystyy jotenki neuvottelemaan lääkärin kanssa, että soittavat vaikka?

        Nyt tuli tietoa sairaalasta. Odotusaika n. 3kk. Toisin sanoen kannattaa mennä yksityisen kautta (pääsee käsittääkseni heti, mutta maksaa enemmän), jos teillä on tyttöystäviä tai muuten vaan saisi seksiä säännöllisesti. Minä tuskin harrastaisin seksiä tulevan kolmen kuukauden aikana, vaikka siihen pystyisinkin, joten voi huoletta odottaa.


      • öööööööööö
        sg45745757 kirjoitti:

        Nyt tuli tietoa sairaalasta. Odotusaika n. 3kk. Toisin sanoen kannattaa mennä yksityisen kautta (pääsee käsittääkseni heti, mutta maksaa enemmän), jos teillä on tyttöystäviä tai muuten vaan saisi seksiä säännöllisesti. Minä tuskin harrastaisin seksiä tulevan kolmen kuukauden aikana, vaikka siihen pystyisinkin, joten voi huoletta odottaa.

        Ihan sama mistä laitoksesta lähete tulee saman ajan sitä saa leikkausaikaa odotella kuuitenkin.. Menkää yksityiselle jos haluatte HeTI leikkaukseen. Luulis että nahkansa kanssa jaksaa sen max 3kk jonotella, kun on jaksanut jo monta vuotta...


    • kireanahka1

      selviänkö siis tällä, soitan terveys keskukseen, varaan ajan lääkärille. lääkärille kerron ongelman (ei onnistu ilman paria kaljaa :/ ) sitten saan ajan sinne leukkaukseeen joka pitäisi tulla postissa mutta koitan sopia että soittais tai jotain ja kerron että en halua että vanhemmat saa tietää. ja sitten meen sinne paikkaa missä se leukkaus on? ja todellaki karkaan heti ku nahka leikattu ku en rupee jäämää sinne koska HÄVETTÄÄ..

      • ei tartte hävetä

        Vastausta sinulle. Jos sinut leikataan päiväkirurgisesti valtakunnalliset päiväkirurgian kotiutuskriteerit tulee täyttyä JA muutamat niistä ovat ne että täytyy olla aikuinen hakija ja yön yli myöskin aikuinen. Variaatiota löytyy, jos näistä poiketaan, poiketaan joko potilaan omalla vastuulla tai anestesialääkärin luvalla. Eikä ole päivänselvää, että pääset kotia. Mites sitten kun kotia humpsahtaa satasen lasku sairaalasta??? Hei järki käteen...


    • Vaikeudet voittanut!

      Okei, kerronpas oma kohtaisen kokemuksen kyseisestä leikkauksesta. Se kun sattui olemaan viime viikon tiistaina(20.9). Eli kaikki alkoi kun sain yli vuosi sitten esinahkaani tulehduksen(4.2010) uskoisin sen ainakin silloin saanneeni, koska ex:n kanssa seksi vaikeutui, kyseisistä syistä. Aikasemmin kävin yleislääkärillä, joka vain totesi että se on sieni, ja menee sieni lääkityksen kanssa ohi, noh mitä vielä, jatketaanpa tarinaa.

      Noh, erotiin ja minulla ei ole sitten ollut uutta, eli ei ole tarvinut asialle tehdä mitään. Noh, vähän yli vuoden olin sitten odotellut ja pähkäillyt samoja kysymyksiä ja vastauksia, etsinyt tietoa ja leikkiny housea(tv-sarja)(tai, no matkinu,en leikkiny). Noh, sitten aloin tuumasta toimeen, ja mietin että noh, käynpä yksityisellä, kun soitin sinne ensin. Noh, soitin tämän vuoden elokuun alussa yksityis lääkäri palveluja tarjoavalle yritykselle(saako mainostaa?? ei varmaan, annan vinkin! on ollut mainoksia maikkarilla??). Noh,selitin häpeilemättä oman ongelman ja vastaanotto virkailija antoi minulle sitten ajan kyseisen talon urologille, ja ajan sain sitten about puolessa välissä samaa kuuta, noh ajattelin että jos olen kestänyt vuoden, niin kestän varmaan vielä sen puolitoista - 2 viikkoa, että käyn lääkärillä.

      Noh,tuli aika ja kävin sitten lääkärin tykönä. Selitin vanhalle! lääkärille, että tämmönen historia ja nyt pitäs sitte saaha peli kuntoon, että pystyis pokamaan taas naisia. Viriili mies kumminkin olen, todettuani. Noh, hän sitte käski housut kinttuun ja näyttää peliä. Kaveri katto sitä minuutin ja sano että selvä peli, sulla on tulehdus ollu siinä, ja se on jättäny sitte sulle tiukan esinahan(Esinahka oli selvä jo mulle, mutta ei tulehdus). Kaveri sitte, että pitää leikata ja sano että menee syyskuun puoleen väliin ja se tehtäisiin sitten kunnallisessa. Noh, eikait siinä sanoin vain että mahollisimman nopeasti, ja anto paperit ja kiitti. Noh, annoin paperi sitte tiskille ja piti maksaa. 63€ 20 minuutin hommasta(onneksi en ollu työtön, vaan töissä).

      Okei,no niin nyt oli leikkaus varattu ja jäin sitte odottelemaan päivitystä. Noh, about syyskuun alussa tuli sitte paperi kotia, että olet jonossa. Okei, noh se on hyvä. Kulu viikko, ja ihmettelin että mikä on kun ei kuulu? Noh, soitin lapussa olevaan numeroon ja selvisi sitte, että itse pitää varata aika. Noh, sovitiin sitte aika ja sehän olisi sitten 20.syyskuuta. Okei, hyvä homma.

      Noh, sain sitte tarkempia ohjeita, ja piti toimia niitten mukaan ja tulla heti aamusta, koska mulle oli varattu eka leikkaus. JES! Noh, tuli sitte tämä pelastuksen päivä, ja menin keskus-sairaalaan ja päiväkirurgian puolelle, jossa ottivat vastaan, käskivät vaihtaa vaatteet(omat bokserit sai jäähä, JES!)

      Hoitaja kävi sitte minua kysymässä, ja täyteltiin siinä parit laput ja kyseli, että mites onko kyyti kotia, kun piti olla kyyti ja ei saa jättää yksin ja jne. jne. Okei, pääsin piinasta ja odotus huoneeseen.

      Noh, odottelin siinä odotus huoneessa sitte ehkä about. 15min ko tämä sama vanha urologi lääkäri huusi minun nimen, ja kyseli että miten onko sama vaiva vielä, pesitkö kunnolla, tiiänkö mikä on homman nimi, ja sano että alotellaan tässä kohta puolin. Noh, nyt voin sanoa, että pikkusen jännitti :) Noh, oottelin sitte siinä about. 45min ko hoitaja tuli sanomaan, että nyt lähettiin, ja siinä mentiin sitte leikkaus saliin (kävellen) ja siellä oli (itsellä silmälasit, ja ne perkele meni ottamaan liian aikasin pois päästä, etten kerinny näkeä että onko ne hyvän näkösiä). Noh, net sitte laitto minut makaamaan siihen vuoteelle ja kyseli kaiken näköstä mm. tiiätkö mitä tehdään jne. jne. Noh, siinä samassa hötäkässä laittovat mulle kanyylin,tipan menemään suoneen, että saan nesteytystä ja tekivät sen selkäranka puudutuksen.

      JATKUU

      • Vaikeudet voittanut!

        Okei, sitte ko aine alko vaikuttaan(lämpimät jalat,tunto lantiosta alaspäin veks) niin soittivat tälle urologile joka tuli sitte siihen about 5.min päästä. Noh, omat boksut sitte polviin ja hoitaja desinfioi pelin siinä ja mullahan samalla sitte muisti/taju kankaalla puudutuksesta HUOM! EI NUKUTUSTA, vaikka pyysin. Seuraavan kerran muistan, ko minua siirretään pöyältä sänkyyn ja viiään herättömöön ja laittavat lämpö peittoa ja kyselevät onko kipuja tai haluatko vettä tai konjakkia? Noh, mitäpä mies tuohon kysymykseen voi vastata(kun autoa ei tarvinu ajaa sinä päivänä)(ja tarjoavat ala-ikäisellekkin, tosin varmaa tietoa ei ole??) Noh, tarjoilut tarjottuaan nukahdin.

        Okei, seuraava kuva on sitte ko olen täysin hereillä, ei kipuja, mutta en nähny mitään ko ei ollu laseja(sain omat lasit kuitenki takasin, ettei ne vaihtunu kenenkään muun kanssa). laittovat vielä jotain kipu lääkettä varmuudeksi, ja käskivät nukahtaa vielä vähäksi aikaa, okei nukahdin ja heräsin sitte uudestaan ja siinä vähän small talkkia hoitajan kanssa ja se autto minut ylös, että pystytkö kävelemään ja muita kyseli, noh aika miehenä jo olen opetellu kävelemään ja ekasta yrityksestä ylös ja ilman tukea. Noh, siitä sitte pyörätuolilla heräämöön ja siellä otin tuolissa puolen tunnin tirsat vielä, samalla kun otettiin tippa pois ja itelä taju pois siihen tuoliin :D

        Noh, siittä ko heräsin aamupala, juttelu hoitajan kanssa, sano että pitäs vessassa käyä, että pääset pois ja paperi asiat kuntoon ja hakija paikalle, niin saat lähteä. Noh, vessa homma meni jees, voitte kysyä myöhemmin miltä peli näytti :) sillä hetkellä ei kovin hyvältä, verrattuna edelliseen esinahkalliseen versioon. Noh, sain kertomuksen matkaan ja ilmeni että leikkauksesa meni vain 30min about, ja sitten hoitajan kanssa käytiin pesu-ohjeet, mitä menetellään jos jotaki tapahtuu, ja muuta mukavaa.

        Okei, no hakija sitte tuli ja kaupan kautta isovanhemmilleni(siellä asun), niin sinne ilman keppejä, ja pystyy kävelemään, vaikka ehkä itse hieman linkkasin toista jalkaa, kun peli oli aika turvonneen oloinen. Okei, no aluksi hieman varovainen ja koko ajan kävin vessassa sitte tsekkailemassa tilannetta ja ko olin tipassa, niin itelä piti ainaki käyä joka puolen tunnin välein vessassa(nesteen poisto). Ai niin unohin mainita, että poikkesin myös apteekin kautta, ostamassa resepti kipulääkkeitä ja tarina jatkuu... Eli eka yö, oli ehkä vaikein nesteen poistosta johtuen ja nukkumis vaikeuksista(itelä hankala nukkua selällään, koska en pystynyt nukkumaan kyljellä). Noh okei, ajattelin, että ko sitä pitää suihkutella paristi päivässä, niin menen sitte äitin tykö. Okei äitile(tiesi mistä oli kyse, ko kerroin siitä ja näytin laput ja muut, niinkö äitile pittää kertoa!).

        Okei ja leikkauksesta nyt sitte kulunu päivää vaille viikko, ja hyvin on pysyny tikit kiinni ja ei ole veren vuotoa tullu. Kudos nestettä itselläkin ilmenee, mutta hengissä pysyn. Nyt sitten voin myöntää että aikusviihteen katselu vei vallan tai paha otti palkan tai miten sanotaan, niin kokeilin masturbaatiota, onnistu ja neste lensi voimala ulos, eli voitto! peli toimii, nyt vain sitte miinuksena, että pari tikkiä aukes, ja verenhän se pukkas ulos, mutta tiukan lääkintämies koulutuksen saanneena armeejasta(tai sitten kattonu liikaa housea? arvasin että silläkin oli vielä osansa tässä asiassa), en hätäänyt, vaan steriili haava tuppo päälle, että saatiin verenvuoto tyrehettyä, ja sitte ko ei voi suihkuttaa, että pysyis ehjänä, niin desinfiointi ainetta topsiin, ja sillä kävin läpi alueet josta tuli verta, ei kyllä kirveltäny yhtään...kumma. Noh, nyt sitten läksyn oppineena voin todeta sen, että itsetyydytys tai seksuaalinen kanssakäyminen pitää jättää pois kokonaan about. 1-1,5kuukaudeksi. Nyt vain itse laitoin sisäisen kellon pyörimään alusta, eli viikko meni mulla siinä hukkaan, vain koska en malttanu. HYI MINUA!

        Noh, ei onkelmaa, ko ei ole naista, mutta nyt sitte tässä vain odotellaan ja katsotaan miten asia edistyy, huomenna varmaan sitte suihkuun kun tuo haava alue tuosta paikkaantuu.

        Mutta kaiken kaikkiaan hyvin kiduton operaatio ja kannattaa kyllä tehdä, jos(omalla kohdalla ahdas esinahka) on leikkausta miettinyt. Itse vain suosittelen omasta puolesta, mutta itseppäs teet sen omakohtasen päätöksen. Nämä tarinat vain antaa vähän esimakua, mitä tuleman pitää, jos päätät mennä leikkaukseen. Pallo on teillä, hyvät lukijat ja pahaa tautia sairastavat. Vaikka en vielä tiiä loppu tulosta(vaikka itsetyydytinkin itseäni, ja sain vähän ennakko tietoa), niin kiitän kyseistä urologi lääkäriä. PELASTIT MINUT! HALLELUUJA! ja nyt sitte odotellaan helliä tunteita ;) KIITOS!


      • siismitäh
        Vaikeudet voittanut! kirjoitti:

        Okei, sitte ko aine alko vaikuttaan(lämpimät jalat,tunto lantiosta alaspäin veks) niin soittivat tälle urologile joka tuli sitte siihen about 5.min päästä. Noh, omat boksut sitte polviin ja hoitaja desinfioi pelin siinä ja mullahan samalla sitte muisti/taju kankaalla puudutuksesta HUOM! EI NUKUTUSTA, vaikka pyysin. Seuraavan kerran muistan, ko minua siirretään pöyältä sänkyyn ja viiään herättömöön ja laittavat lämpö peittoa ja kyselevät onko kipuja tai haluatko vettä tai konjakkia? Noh, mitäpä mies tuohon kysymykseen voi vastata(kun autoa ei tarvinu ajaa sinä päivänä)(ja tarjoavat ala-ikäisellekkin, tosin varmaa tietoa ei ole??) Noh, tarjoilut tarjottuaan nukahdin.

        Okei, seuraava kuva on sitte ko olen täysin hereillä, ei kipuja, mutta en nähny mitään ko ei ollu laseja(sain omat lasit kuitenki takasin, ettei ne vaihtunu kenenkään muun kanssa). laittovat vielä jotain kipu lääkettä varmuudeksi, ja käskivät nukahtaa vielä vähäksi aikaa, okei nukahdin ja heräsin sitte uudestaan ja siinä vähän small talkkia hoitajan kanssa ja se autto minut ylös, että pystytkö kävelemään ja muita kyseli, noh aika miehenä jo olen opetellu kävelemään ja ekasta yrityksestä ylös ja ilman tukea. Noh, siitä sitte pyörätuolilla heräämöön ja siellä otin tuolissa puolen tunnin tirsat vielä, samalla kun otettiin tippa pois ja itelä taju pois siihen tuoliin :D

        Noh, siittä ko heräsin aamupala, juttelu hoitajan kanssa, sano että pitäs vessassa käyä, että pääset pois ja paperi asiat kuntoon ja hakija paikalle, niin saat lähteä. Noh, vessa homma meni jees, voitte kysyä myöhemmin miltä peli näytti :) sillä hetkellä ei kovin hyvältä, verrattuna edelliseen esinahkalliseen versioon. Noh, sain kertomuksen matkaan ja ilmeni että leikkauksesa meni vain 30min about, ja sitten hoitajan kanssa käytiin pesu-ohjeet, mitä menetellään jos jotaki tapahtuu, ja muuta mukavaa.

        Okei, no hakija sitte tuli ja kaupan kautta isovanhemmilleni(siellä asun), niin sinne ilman keppejä, ja pystyy kävelemään, vaikka ehkä itse hieman linkkasin toista jalkaa, kun peli oli aika turvonneen oloinen. Okei, no aluksi hieman varovainen ja koko ajan kävin vessassa sitte tsekkailemassa tilannetta ja ko olin tipassa, niin itelä piti ainaki käyä joka puolen tunnin välein vessassa(nesteen poisto). Ai niin unohin mainita, että poikkesin myös apteekin kautta, ostamassa resepti kipulääkkeitä ja tarina jatkuu... Eli eka yö, oli ehkä vaikein nesteen poistosta johtuen ja nukkumis vaikeuksista(itelä hankala nukkua selällään, koska en pystynyt nukkumaan kyljellä). Noh okei, ajattelin, että ko sitä pitää suihkutella paristi päivässä, niin menen sitte äitin tykö. Okei äitile(tiesi mistä oli kyse, ko kerroin siitä ja näytin laput ja muut, niinkö äitile pittää kertoa!).

        Okei ja leikkauksesta nyt sitte kulunu päivää vaille viikko, ja hyvin on pysyny tikit kiinni ja ei ole veren vuotoa tullu. Kudos nestettä itselläkin ilmenee, mutta hengissä pysyn. Nyt sitten voin myöntää että aikusviihteen katselu vei vallan tai paha otti palkan tai miten sanotaan, niin kokeilin masturbaatiota, onnistu ja neste lensi voimala ulos, eli voitto! peli toimii, nyt vain sitte miinuksena, että pari tikkiä aukes, ja verenhän se pukkas ulos, mutta tiukan lääkintämies koulutuksen saanneena armeejasta(tai sitten kattonu liikaa housea? arvasin että silläkin oli vielä osansa tässä asiassa), en hätäänyt, vaan steriili haava tuppo päälle, että saatiin verenvuoto tyrehettyä, ja sitte ko ei voi suihkuttaa, että pysyis ehjänä, niin desinfiointi ainetta topsiin, ja sillä kävin läpi alueet josta tuli verta, ei kyllä kirveltäny yhtään...kumma. Noh, nyt sitten läksyn oppineena voin todeta sen, että itsetyydytys tai seksuaalinen kanssakäyminen pitää jättää pois kokonaan about. 1-1,5kuukaudeksi. Nyt vain itse laitoin sisäisen kellon pyörimään alusta, eli viikko meni mulla siinä hukkaan, vain koska en malttanu. HYI MINUA!

        Noh, ei onkelmaa, ko ei ole naista, mutta nyt sitte tässä vain odotellaan ja katsotaan miten asia edistyy, huomenna varmaan sitte suihkuun kun tuo haava alue tuosta paikkaantuu.

        Mutta kaiken kaikkiaan hyvin kiduton operaatio ja kannattaa kyllä tehdä, jos(omalla kohdalla ahdas esinahka) on leikkausta miettinyt. Itse vain suosittelen omasta puolesta, mutta itseppäs teet sen omakohtasen päätöksen. Nämä tarinat vain antaa vähän esimakua, mitä tuleman pitää, jos päätät mennä leikkaukseen. Pallo on teillä, hyvät lukijat ja pahaa tautia sairastavat. Vaikka en vielä tiiä loppu tulosta(vaikka itsetyydytinkin itseäni, ja sain vähän ennakko tietoa), niin kiitän kyseistä urologi lääkäriä. PELASTIT MINUT! HALLELUUJA! ja nyt sitte odotellaan helliä tunteita ;) KIITOS!

        Pitääkö oikeesti pakko olla hakija mukana ton leikkauksen jälkeen. Eikö saa itse ajaa autolla tai kävellä tai pyöräillä kotiin? Mulla on ainakin sellainen tilanne, että haluaisin käydä leikkauksessa salaa, en todellakaan halua kertoa kenellekkään et käyn jossain muna leikkauksessa. Ei mulla oo ainakaan sellaisia vanhempia tai ketään ystävää, jolle voisi kertoa ym.leikkauksesta ja että tarvitsisin hakijan leikkauksen jälkeen.


      • Vaikeudet voittanut
        siismitäh kirjoitti:

        Pitääkö oikeesti pakko olla hakija mukana ton leikkauksen jälkeen. Eikö saa itse ajaa autolla tai kävellä tai pyöräillä kotiin? Mulla on ainakin sellainen tilanne, että haluaisin käydä leikkauksessa salaa, en todellakaan halua kertoa kenellekkään et käyn jossain muna leikkauksessa. Ei mulla oo ainakaan sellaisia vanhempia tai ketään ystävää, jolle voisi kertoa ym.leikkauksesta ja että tarvitsisin hakijan leikkauksen jälkeen.

        Noh, ne kerto mulle että se on pakko, koska jos ne päästää minut tai sinut menemään ilman hakijaa, ja sie kaadut jossaki portaissa tms. niin sairaala joutuu maksaamaan sulle sitte siitä aiheutuvat sairaalakulut, eli suomeksi niillä on oma lehmä ojassa siinä, haluavat että sulla on hakija, niin "he" eivät joudu maksamaan siitä mitään, jos jotain tapahtuu. näin mie sen ainakin ymmärsin. do you?


      • sg45745757
        siismitäh kirjoitti:

        Pitääkö oikeesti pakko olla hakija mukana ton leikkauksen jälkeen. Eikö saa itse ajaa autolla tai kävellä tai pyöräillä kotiin? Mulla on ainakin sellainen tilanne, että haluaisin käydä leikkauksessa salaa, en todellakaan halua kertoa kenellekkään et käyn jossain muna leikkauksessa. Ei mulla oo ainakaan sellaisia vanhempia tai ketään ystävää, jolle voisi kertoa ym.leikkauksesta ja että tarvitsisin hakijan leikkauksen jälkeen.

        En ainakaan aio ottaa hakijaa.


      • eiikinäjoo
        sg45745757 kirjoitti:

        En ainakaan aio ottaa hakijaa.

        MUN TÄYTYY VARMAAN SIT PERUA KOKO LEIKKAUS, KUN EI MULLA AINAKAAN OO KETÄÄN JOTA KEHTAISIN PYYTÄÄ HAKIJAKS, MUUTENKIN ON NIIN NOLOO JA HÄVETTÄÄ. Vai pitäskö mun uskovaisille vanhemmille kertoa, ettää joo oon menossa muna-leikkaukseen ja trviin hakijaa sit ku se on ohi joo ihan varmaan!


      • päikihoitajaiunen
        Vaikeudet voittanut kirjoitti:

        Noh, ne kerto mulle että se on pakko, koska jos ne päästää minut tai sinut menemään ilman hakijaa, ja sie kaadut jossaki portaissa tms. niin sairaala joutuu maksaamaan sulle sitte siitä aiheutuvat sairaalakulut, eli suomeksi niillä on oma lehmä ojassa siinä, haluavat että sulla on hakija, niin "he" eivät joudu maksamaan siitä mitään, jos jotain tapahtuu. näin mie sen ainakin ymmärsin. do you?

        Ei näin vaan hoitohenkilökuinta ajattelee kyllä potilaan parasta, eli ei yksin kotia koska ei saa hankittua apua. Jos lähtee ilman anestesialääkäein lupaa saa täyttää kaavakkeen missä tietää lähtevänsä ilman lupaa ja vastuu siirtyy itselleen. Meillä menee näin, että jos on valehdellue että hakija on ja ei ole eikä päästetä kotia, joutuu potilas jäämään yöksi sairaalaan eli hinnaksi tulee se päiki-maksu n. 90 euroa vuodeosaaston hoitopäivämaksu x 2, eli tulo ja lähtöpäivätn 70 euroa.


      • hahhaa
        eiikinäjoo kirjoitti:

        MUN TÄYTYY VARMAAN SIT PERUA KOKO LEIKKAUS, KUN EI MULLA AINAKAAN OO KETÄÄN JOTA KEHTAISIN PYYTÄÄ HAKIJAKS, MUUTENKIN ON NIIN NOLOO JA HÄVETTÄÄ. Vai pitäskö mun uskovaisille vanhemmille kertoa, ettää joo oon menossa muna-leikkaukseen ja trviin hakijaa sit ku se on ohi joo ihan varmaan!

        mitäs tekemistä uskonnolla on sun häpeän kanssa? Kasva jo...


      • Väbä
        siismitäh kirjoitti:

        Pitääkö oikeesti pakko olla hakija mukana ton leikkauksen jälkeen. Eikö saa itse ajaa autolla tai kävellä tai pyöräillä kotiin? Mulla on ainakin sellainen tilanne, että haluaisin käydä leikkauksessa salaa, en todellakaan halua kertoa kenellekkään et käyn jossain muna leikkauksessa. Ei mulla oo ainakaan sellaisia vanhempia tai ketään ystävää, jolle voisi kertoa ym.leikkauksesta ja että tarvitsisin hakijan leikkauksen jälkeen.

        En tarvinnut hakijaa ja pääsin vain hetken odottelun jälkeen lähtemään. Minut operoitiin paikallispuudutuksella ja olin täysin ajokykyinen. Hieman oli arkuutta autoon istuminen mutta ei merkittävää haittaa.


    • nahkiaiset

      Muistakaa peseytyä kunnolla ennen lääkärinvastaanotolle menoa. Se vasta noloa jos kauhea lemu kun pudotatte kalsarit kinttuihun.

      • 45757

        No milläs peset paikat, kun "liikkuvat" eivät mene taakse kuin aivan minimaalisesti? Varmaan sieltä löytyy kaikkea paskaa, sille ei nyt vaan voi mitään enää tässä vaiheessa.


      • Mitä vielä edessä?

        Ei lääkärit välitä, ne tietää et kun on ongelmia ja ihmiskehosta kyse, niin on myös hajuja. Tietyst ehdottomast on pestävä kunnolla kaik mikä vaan irti lähtee. Mut se mikä ei normipesulla lähde niin ei sitä väkipakol tartte irrottaa. Leikkaukses sit ne pesee paikat kunnolla viimestään ja sit sen jälkeen sitä saakin suihkutella aika usein :D


    • kireanahka1

      Soitin terveysasemalle ja ku sanoin että tarttis varata ajan lääkärille niin ne oli sillee vaa "ku oiski lääkäri" ja sit vihdoin ja viimein ne sano että "maanantaina ja perjantaina on lääkäri paikalla mutta aika täyttä" ja sitten sain ajan mutta kertopaakas nyt miten kannattaa asia sanoa lääkärille ja pitääkö maksaa jotain vaikka on julkinen terveysasema. ja kertokaa kaikkii hyödyllistä tähän liittyvää

    • kireanahka1

      Noniin hei, kävin lääkärissä ja leikkaukseenhan tästä päästiin. Millainen lappu siitä tulee kotia nyt, kun se lääkäri sanoi että se aika tulee postissa kotiin. Ei kai lue isolla mitaan ESINAHAN POISTO ja mun nimi isolla :D

      • sg45745757

        Menin ensin yleislääkärille opiskelijoiden sairanhoidon kautta, mikä oli näköjään virhe, koska nyt joudun lähtemeen käymään 15 minuutiksi "perseeseen" vain siksi, että urologi toteaa asian.

        Eli huomisen jälkeen ollaan varmaan samassa tilanteessa: odottamassa leikkausaikaa.


      • sg45745757
        sg45745757 kirjoitti:

        Menin ensin yleislääkärille opiskelijoiden sairanhoidon kautta, mikä oli näköjään virhe, koska nyt joudun lähtemeen käymään 15 minuutiksi "perseeseen" vain siksi, että urologi toteaa asian.

        Eli huomisen jälkeen ollaan varmaan samassa tilanteessa: odottamassa leikkausaikaa.

        Nyt on mullakin aika leikkaukseen. Paikallispuudutuksessa normi poliklinikan puolella. Hävetti taas uskomattomasti tuo käynti. Lääkäri/hoita/mikä lie sattui olemaan nuori nainen. Olihan se nyt pirun noloa siellä vedellä housuja kinttuun tämän ikäisenä etenkin, kun ei löydy mitään megavehjettä.

        Täytyy nostaa hattua julkiselle terveydenhoidolle. Jos olisin varannut 1. ajan lääkärille normaaliaikana (nyt varasin kesällä, jolloin laitokset olivat suljettuja), olisin varmaan saanut homman alta pois. Leikkausaikaa tarjottiin jo kuukauden päähän. En voinut sitä kuitenkaan ottaa, koska lähden vuodenvaihteessa ulkomaille ja siten toipumiseen jäisi liian vähän aikaa. Ensi vuoden alussa kohtalon päivä, lisää päivityksiä luvassa silloin.


      • eihakijaa
        sg45745757 kirjoitti:

        Nyt on mullakin aika leikkaukseen. Paikallispuudutuksessa normi poliklinikan puolella. Hävetti taas uskomattomasti tuo käynti. Lääkäri/hoita/mikä lie sattui olemaan nuori nainen. Olihan se nyt pirun noloa siellä vedellä housuja kinttuun tämän ikäisenä etenkin, kun ei löydy mitään megavehjettä.

        Täytyy nostaa hattua julkiselle terveydenhoidolle. Jos olisin varannut 1. ajan lääkärille normaaliaikana (nyt varasin kesällä, jolloin laitokset olivat suljettuja), olisin varmaan saanut homman alta pois. Leikkausaikaa tarjottiin jo kuukauden päähän. En voinut sitä kuitenkaan ottaa, koska lähden vuodenvaihteessa ulkomaille ja siten toipumiseen jäisi liian vähän aikaa. Ensi vuoden alussa kohtalon päivä, lisää päivityksiä luvassa silloin.

        entä se hakija? Onko semmonen nyt sitten pakko olla kun leikkaus on tehty? Mää en ainakaan saa ketään hakijaa!


      • sg45745757
        eihakijaa kirjoitti:

        entä se hakija? Onko semmonen nyt sitten pakko olla kun leikkaus on tehty? Mää en ainakaan saa ketään hakijaa!

        Ei mulle ainakaan sanottu, että pitäisi olla. Paikallispuudutuksessa tehtävästä leikkauksesta pääsee parin tunnin sisään kotiin. Voi olla, että ne vaativat hakijaa vain selkäydinpuudutuksen tapauksessa.

        Ei minullakaan ole hakijaa. Jos alkavat kyselemään, sanon vaan että on. Ja jos tuntuu ettei kunto ole hyvä, otan taksin. Sinuna huolehtisin enemmän siitä kuinka homman saa muuten pidettyä salassa.

        En itse aikoinani käynyt heti ongelman tiedostettuani joskus 17-vuotiaana leikkauksessa juuri siksi, että en kehdannut kertoa ongelmasta kenellekään. Olisi ollut kuitenkin paljon parempi ratkaisu hoitaa asia alta pois jo silloin. Olen jäänyt - suureksi osaksi tämän vaivan takia - ulos kaikista parisuhdekuvioista. Olen menettänyt ystäviä, koska luonnollisesta syystä ei ole kiinnostanut lähteä baareihin heidän kanssaan "etsimään seuraa". Hoida asia alta pois vaan. Enemmän se hävettää käydä minun tavoin jo "myöhemmällä iällä" tuolla kertomassa kaikille kuinka on elänyt viimeiset 5 vuotta selibaatissa kuin kertoa vanhemmille.


      • Anna leikata pois.
        sg45745757 kirjoitti:

        Ei mulle ainakaan sanottu, että pitäisi olla. Paikallispuudutuksessa tehtävästä leikkauksesta pääsee parin tunnin sisään kotiin. Voi olla, että ne vaativat hakijaa vain selkäydinpuudutuksen tapauksessa.

        Ei minullakaan ole hakijaa. Jos alkavat kyselemään, sanon vaan että on. Ja jos tuntuu ettei kunto ole hyvä, otan taksin. Sinuna huolehtisin enemmän siitä kuinka homman saa muuten pidettyä salassa.

        En itse aikoinani käynyt heti ongelman tiedostettuani joskus 17-vuotiaana leikkauksessa juuri siksi, että en kehdannut kertoa ongelmasta kenellekään. Olisi ollut kuitenkin paljon parempi ratkaisu hoitaa asia alta pois jo silloin. Olen jäänyt - suureksi osaksi tämän vaivan takia - ulos kaikista parisuhdekuvioista. Olen menettänyt ystäviä, koska luonnollisesta syystä ei ole kiinnostanut lähteä baareihin heidän kanssaan "etsimään seuraa". Hoida asia alta pois vaan. Enemmän se hävettää käydä minun tavoin jo "myöhemmällä iällä" tuolla kertomassa kaikille kuinka on elänyt viimeiset 5 vuotta selibaatissa kuin kertoa vanhemmille.

        Saattaja pitää olla ja on hyvä olla, lisäks pitäis joku olla yön yli sun seurana et jos jotain tulee. Itsellä ko. vaiva leikattu justiin joten tuoreessa muistissa, ja se käveleminen ja istuminen ei päivän parin päästä ole kaikkein ylintä herkkua...

        Kaikilta ton salaaminen voi olla hankalaa, etenkin tulevaisuudessa kun tyttökaverin löytää, mut toki sen pystyy sellaisena pitämään ettei kaikki siitä tiedä. On mullakin tän vaivan vuoksi jäänyt parisuhteet väliin ja lisäks koulunkäynti ym. kaikki on kaatuneet tähän, mut nyt kun tämä tulee kuntoon niin lähden siitä liikkeelle etten parisuhdetta tarvitsekkaan, vaan vaihtelen kumppaneita tiuhaan tahtiin kun vuosien aikana missannut paljon... Paljon kirittävä takaisin menetettyä kiinni, koulutus -puolta olen nyt oikaisemassa hieman rahakkaampaan alaan liittyvällä kurssilla ja näin ollen elämän pitäis muuttua suht koht hyväksi.


    • kireanahka1

      Itelle tulee kotia se kirje, jossa ilmoitetaan leikkaus päivä ja aika. Vanhemmille en kerro mitään, jos ne saa tietää esim. kirjeestä, jos menevät avaamaan sen niin sittenpähän tietää. Pakko tää on tehä, vaikka hävettää. Itse sanon kanssa että on hakija, jos kysyy. sen jälkeen, kun on leikattu niin, jos kykenen niin lähen taksilla/bussilla kotia. ja jos eivät päästä niin soitan äitylin hakemaan ja kerron jonkun tyhmän syyn miksi olin siellä, ellei äiti ole jo saanut tietää asiasta.

    • Jarmo81

      Kävin leikkauksessa viime viikon torstaina. Lähtötilanteena tosi ahdas esinahka jo lapsesta asi. Nyt olen 30 ja alkoi tosissaan haittaamaan elämää. Menin leikkauspäivänä paikalle 8.30, jonka jälkeen lääkäri totesi tilanteen hoitajan kanssa yhdessä. Tämän jälkeen vähän odottelua. Leikkaussaliin ja nukutukseen n.9.30 (kevyt anestesia). Heräsin heräämöstä noin 11.30 ja pääsin saattajan kanssa kotiin n. 14.30.

      Väitetään, että oman lapsen kuolema on pahin kipu maailmassa. Väittäisin, silti että aikuisiällä tehty ympärileikkaus on paaaaaljon pahempi. Varatkaa paljon buranaa ja hyvät hermot pesujen yms kanssa.

      • sg45745757

        Jaaha, kiitos tiedosta vaan, en pelännyt lääketieteellisiä operaatioita valmiiksi jo :)

        Itsellähän tosiaan homma hoidetaan paikallispuudutuksessa. Stressaan jo nyt sitä piikitysvaihtetta, vaikka leikkaukseen aikaa pari kuukautta. Leikkauksen jälkeisen yön aamuheijari voi olla kanssa kohtuu vittumainen osio. No, kuten sanoit, pitää vedellä buranaa kuin karkkia. Pakko tämä on hoitaa alta pois tai muuten menee 100% varmuudella koko elämä selibaatissa.


      • Tuppijorma

        Vittu Jarmo sun kanssas. Itellä samaa vikaa ja oon päättänyt että leikkuulle on mentävä heti kun olis pokkaa soittaa lekurille saatikka sinne mennä. Ei kyllä yhtään helpottanut ku luin sun kivuista. Onko oikeesti paha kipu jälkeen,kerros hieman lisää.


      • Mitä vielä edessä?

        Ite olin myös leikkauksessa ja siit on nyt n. kuukausi aikaa eikä leikkaushaava vieläkään ole parantunut, kalu kun seisoo niin se repii haavaa auki tai jotain, en tiedä ja parantuminen kestää ikuisuuden. Tiedä sit koska on kunnossa, mut naisten kans tekis kovin mieli touhuta, mut ei kuulemma ole asiaa. Ottaa päähän tämä! Jo yks antibioottikuuri takana ja ehkä on viel toinen edessä.

        Buranaa saa varata ja paljon ja sit kävely, istuminen ja liikkuminen hankalaa, vaatetus hankalaa koska itellä tuli viel tulehdus ja alkkarit repi rupia irti, on istuttava alasti sisäl kämpäs eikä juuri muuta voi kuin toivoa et paranis viel joskus. Suhteet naisiin katkesi täysin leikkauksen myötä ja se ottaa päähän, etenkin kun kavereita ei muutenkaan montaa ole.

        Ei kipui ole paljon kun syö buranaa ja se ei ole ollenkaan pahin ongelma, ei sekään ole ongelma et päivä pari leikkauksest kun kaik puudutuksen vaikutus on mennyt niin se vehje ottaa ja nousee aamul pystyyn, mut se on pahint et se parantuminen kestää jumalattoman kauan. Vähänkin jos on lyhyempi kalu lerppuna mut seistessä tuplaten tai yli pidempi, niin sit hieman saa kyl jännittää... Kyllä kuukauden on viel heittämäl ilman käteenvetoa tai naista, mut sit kyl alkaa mitta tulla täyteen. Jos täs viel menee toinen kuukausi ennen kuin kaik on parantunut ok-kuntoon niin sit alkaa riittää! Saa*ana sen jälkeen on yks v*tun maku jos haavan kans tulee ongelmia tai ei, pakko saada p*llua.


      • Mitä vielä edessä?
        Tuppijorma kirjoitti:

        Vittu Jarmo sun kanssas. Itellä samaa vikaa ja oon päättänyt että leikkuulle on mentävä heti kun olis pokkaa soittaa lekurille saatikka sinne mennä. Ei kyllä yhtään helpottanut ku luin sun kivuista. Onko oikeesti paha kipu jälkeen,kerros hieman lisää.

        En ole Jarmo mut vastaan tähän:

        Ei kivut ole kovin pahoja leikkauksen jälkeen, kalu on puudutettu ja sit buranaa, tarpeeks vahvaa niin niillä se pysyy aisoissa. Pyydä lääkäriltä resepti buranaan niin saa parempitehoista lääkettä. On siin se oma kipu heti leikkauksen jälkeen mut kipulääkettä ne antaa aikas hyvin lääkärissä. Ja leikkaus hoituu nukutuksessa jos tarve vaatii, ite pyysin sitä.

        Kyl mä sanon et Jarmo voi kokea kivut herkemmin mut omal kohdal oli toisin, varustautuu vaan kunnolla niin ei kipujen suhteen ongelmia tule. Kaik muu onkin sit eri juttu...


      • Mitä vielä edessä?
        sg45745757 kirjoitti:

        Jaaha, kiitos tiedosta vaan, en pelännyt lääketieteellisiä operaatioita valmiiksi jo :)

        Itsellähän tosiaan homma hoidetaan paikallispuudutuksessa. Stressaan jo nyt sitä piikitysvaihtetta, vaikka leikkaukseen aikaa pari kuukautta. Leikkauksen jälkeisen yön aamuheijari voi olla kanssa kohtuu vittumainen osio. No, kuten sanoit, pitää vedellä buranaa kuin karkkia. Pakko tämä on hoitaa alta pois tai muuten menee 100% varmuudella koko elämä selibaatissa.

        Pyydä nukutus jos saisit, kannattaa. Eikä buranaa tarvitse napsia kuin karkkia, pyydä reseptillä vahvemmat tabletit. Itellä oli Burana 600:sta ja 3-4 tablettia per päivä piti kivut kurissa, sit muutamia päiviä niin riitti pari tablettia, yks aamul ja toinen illal ennen nukkumaan menoa.

        Olet tos oikeas et se hyvä pois on hoitaa, vaivaa muuten koko loppuelämän ja voi aiheuttaa muita ongelmia ajan myötä.


      • Mitä vielä edessä?
        Mitä vielä edessä? kirjoitti:

        Ite olin myös leikkauksessa ja siit on nyt n. kuukausi aikaa eikä leikkaushaava vieläkään ole parantunut, kalu kun seisoo niin se repii haavaa auki tai jotain, en tiedä ja parantuminen kestää ikuisuuden. Tiedä sit koska on kunnossa, mut naisten kans tekis kovin mieli touhuta, mut ei kuulemma ole asiaa. Ottaa päähän tämä! Jo yks antibioottikuuri takana ja ehkä on viel toinen edessä.

        Buranaa saa varata ja paljon ja sit kävely, istuminen ja liikkuminen hankalaa, vaatetus hankalaa koska itellä tuli viel tulehdus ja alkkarit repi rupia irti, on istuttava alasti sisäl kämpäs eikä juuri muuta voi kuin toivoa et paranis viel joskus. Suhteet naisiin katkesi täysin leikkauksen myötä ja se ottaa päähän, etenkin kun kavereita ei muutenkaan montaa ole.

        Ei kipui ole paljon kun syö buranaa ja se ei ole ollenkaan pahin ongelma, ei sekään ole ongelma et päivä pari leikkauksest kun kaik puudutuksen vaikutus on mennyt niin se vehje ottaa ja nousee aamul pystyyn, mut se on pahint et se parantuminen kestää jumalattoman kauan. Vähänkin jos on lyhyempi kalu lerppuna mut seistessä tuplaten tai yli pidempi, niin sit hieman saa kyl jännittää... Kyllä kuukauden on viel heittämäl ilman käteenvetoa tai naista, mut sit kyl alkaa mitta tulla täyteen. Jos täs viel menee toinen kuukausi ennen kuin kaik on parantunut ok-kuntoon niin sit alkaa riittää! Saa*ana sen jälkeen on yks v*tun maku jos haavan kans tulee ongelmia tai ei, pakko saada p*llua.

        Niin se piti viel mainita et leikkauksen jälkeen vehje on julma ja turvonnut ja siks sitä on suihkuteltava et turvotus alkais nopeast laskemaan, lääkäri joka määräs mul antibiootit sanoi et turvotus altistaa tulehduksille ja siks parantuminen pitäis saada nopeast käyntiin (Vaik itel aina on huonosti ja hitaasti haavat parantuneet) joten suihkutella täytyy ehdottomasti. Kalu näyttää julmalta mut kyl se siit normalisoituu.

        Niin ja ekan viikon ajan voi virtsaaminen olla hieman haastavaa... Turvotuksesta johtuen, muttei mahdotonta, kun alkuun pääsee niin homma sujuu siinä sitten pikku hiljalleen... Aina vessakäynnin jälkeen kannattaa suihkutella haava, ehdottomasti. Ja sit pyyheliinan sijasta ite kuivasin kalun ja haavan talouspaperilla, puhtaampi mitä pyyheliina ja jotenkin vain mukavampi ratkaisu.


      • Tuppijorma
        Mitä vielä edessä? kirjoitti:

        Niin se piti viel mainita et leikkauksen jälkeen vehje on julma ja turvonnut ja siks sitä on suihkuteltava et turvotus alkais nopeast laskemaan, lääkäri joka määräs mul antibiootit sanoi et turvotus altistaa tulehduksille ja siks parantuminen pitäis saada nopeast käyntiin (Vaik itel aina on huonosti ja hitaasti haavat parantuneet) joten suihkutella täytyy ehdottomasti. Kalu näyttää julmalta mut kyl se siit normalisoituu.

        Niin ja ekan viikon ajan voi virtsaaminen olla hieman haastavaa... Turvotuksesta johtuen, muttei mahdotonta, kun alkuun pääsee niin homma sujuu siinä sitten pikku hiljalleen... Aina vessakäynnin jälkeen kannattaa suihkutella haava, ehdottomasti. Ja sit pyyheliinan sijasta ite kuivasin kalun ja haavan talouspaperilla, puhtaampi mitä pyyheliina ja jotenkin vain mukavampi ratkaisu.

        No perkeles ku otin itseäni niskasta ja kävin vetämässä housut nilkkoihin lekurilla. Nyt sit odotellan aikaa leikkaukseen vaikka helvetisti jotenkin hävettää,ihan kun urologi ei olis ennen kulleja nähny.


        Mites muilla? Paranemiskokemuksia kiinnostais kuulla.


      • Jyvä-masa
        Tuppijorma kirjoitti:

        No perkeles ku otin itseäni niskasta ja kävin vetämässä housut nilkkoihin lekurilla. Nyt sit odotellan aikaa leikkaukseen vaikka helvetisti jotenkin hävettää,ihan kun urologi ei olis ennen kulleja nähny.


        Mites muilla? Paranemiskokemuksia kiinnostais kuulla.

        Oletteko käyneet siis yksityis lääkärillä vai terveyskeskuksessa? kumpaan kannataa mennåä mieluummin, yksityisellä toki kallimpaa....?

        Ite jyväskylässä asun ja pitäis leikata, onko täällä ketään joka on jyväskylässä leikauttanut esan pois?


      • entajuuollenkaan
        Jyvä-masa kirjoitti:

        Oletteko käyneet siis yksityis lääkärillä vai terveyskeskuksessa? kumpaan kannataa mennåä mieluummin, yksityisellä toki kallimpaa....?

        Ite jyväskylässä asun ja pitäis leikata, onko täällä ketään joka on jyväskylässä leikauttanut esan pois?

        mää en tajuu, miten se pippeli toimii sen jälkeen kun se liikkuva osa, siis esinahka poistetaan. Miten esim masturbointi onnistuu, pitääks aina olla liukastetta. Ja seksi, pitääkö siinäkin aina olla sit likastetta mukana, kun sitä liikkuvaa osaa ei ole?


      • Nahkaläks
        entajuuollenkaan kirjoitti:

        mää en tajuu, miten se pippeli toimii sen jälkeen kun se liikkuva osa, siis esinahka poistetaan. Miten esim masturbointi onnistuu, pitääks aina olla liukastetta. Ja seksi, pitääkö siinäkin aina olla sit likastetta mukana, kun sitä liikkuvaa osaa ei ole?

        Reilu viikko sitten kävin kyseisessä operaatiossa kunnalisen puolella. Paikallispuudutuksella meni ja samantien pääsi lähtemään ilman mitään saattajia. Itse leikkaus ei sattunut yhtään. Eniten tuntui selässä kun se rupes kramppaamaan koska jännitin liikaa varren puudutusta (pari piikkiä juureen). Vehje kyllä pestiin ennen operaatiota jollain aineella mikä poltteli niin perkeleesti, et sen jälkeen ei puudutuskaan tuntunut miltään.
        Toipuminen on ollut kohtuu nopeaa, pitää vain muistaa pitää puhtaana. Suihkuttelu on suotavaa joka kerta kun käy kusella. Tikit ei ole vielä lähtenyt ja turvotusta kohtuullisesti, mut eipä ole kuitenkaan tarvinnut mitään buranaa vetää kivun takia.


      • Väbä
        Tuppijorma kirjoitti:

        No perkeles ku otin itseäni niskasta ja kävin vetämässä housut nilkkoihin lekurilla. Nyt sit odotellan aikaa leikkaukseen vaikka helvetisti jotenkin hävettää,ihan kun urologi ei olis ennen kulleja nähny.


        Mites muilla? Paranemiskokemuksia kiinnostais kuulla.

        Hei jätkät, älkää viittikö. Se ei todellakaan ole niin kamalaa kuin väitätte. Minä tiedän, koska mulle tehtiin ensimmäisen leikkauksen jälkeen vielä vuoden päästä korjausleikkaus ja vielä eri maassa. Särkylääkkeitä tarvitsin vain pari päivää ja sitten jo helpotti. Aamuseisokki tietysti tuntuu pahalta mutta siitäkin pääsee, kun menee samalla haavanhoitopesulle. Yks juttu, jota ei Suomessa neuvota, on haavan hoito ja puhdistus pari kolme kertaa päivässä huuhtelemalla ja liottamalla lämpimällä kamomillateellä. Se rauhoittaa myös haavaa samoin kuin juotuna mieltäkin. Näin minua neuvottiin sairaalassa ja paraneminen oli paljon nopeampaa kuin suomalaisin neuvoin. Muuten kyllä suomalainenkin työ oli erittäin laadukasta. Seksi tulisi kaikissa muodoissaan jättää ainakin kolmeksi neljäksi viikoksi. Se taitaa olla nuorelle pahin koitos. Koittakaa kestää, se kannattaa.


      • seuraava koettelemu?

        Molemmat olen kokenut ja voin kertoa, että esarin poisto päiväkirralla oli näistä selkeästi laimeampi kokemus.


    • sattuuuu

      tehdäänköhän ympärileikkausta kunnallisella puolella, jos lääketieteellisisä syitä ei ole.

      Mulla on tavallaan sellainen tilanne että on lyhyt esa (ei ylety terskan päälle ollenkaan) ja toisinaan tekee kipeää esim. seksi ja kondomi laitto.

      ... Mietin vaan että jos menee yksityiselle niin varmaan on kallista. En vaan oo varma kuinka helposti niitä ym. leikkauksia tehdään kunnalisella puolella, tuskin niitä tehdään jos ei ole lääketieteellistä syytä?

      • Rohkeasti vaan

        Sen saat tietää kun käyt lääkärillä.... (ihan kunnallinenkin käy)


      • AASG36

        Ilman lääketieteellistä perustetta ei tehdä varmaan missään, mutta nuo vaivasi varmasti täyttävät "lääketieteellisen perusteen".


    • moikaikki.

      Kai nyt yksityisellä tehdään ympärileikkauksia, ilman mitään syytäkin. Jos vaikka joku huvin vuosi haluaa päästä eroon esasta tai jotain, niin yksityisellä varmasti tehdään, siis silloinhan on kyse tavallaan kauneusleikkauksesta,

    • peedee

      Otitteko itse sen rasvasidoksen pois peniksen ympäriltä vai kävittekö terveyskeskuksessa? Senhän voi ottaa itse mutta olette itese ottanut sitä pois kun se on muutamalla tikillä kiinni.

      • entässitten

        Onko teiltä ymp.leikatuilta leikattu pois myös Frenulum. Eli se pieni ihopoimu, ts. kiinnitysside miehen siittimen alapinnalla joka kiinnittää esinahan terskan alapintaan.


      • Huppukulli
        entässitten kirjoitti:

        Onko teiltä ymp.leikatuilta leikattu pois myös Frenulum. Eli se pieni ihopoimu, ts. kiinnitysside miehen siittimen alapinnalla joka kiinnittää esinahan terskan alapintaan.

        Soitin terveyskeskukseen ja sanoivat että ainakin 1kk kestää kun pääsee lekuriin. Mutta kun työpaikka lekurille soitin keskiviikkona niin perjantaina olin näyttämässä. Sairaalasta sain myös jo puhelun n 1.5 viikkoa käynnistä ja aika tuli tammikuulle. Eli lääkäri käynnistä leikkaukseen 1.5kk. Ihan vaan vinkkinä muille että tätä kautta voi päästä nopeasti. Oma työ paperitehtaalla jossa oma lääkäri asema joten helpolla siinä mielessä


      • Huppukulli
        Huppukulli kirjoitti:

        Soitin terveyskeskukseen ja sanoivat että ainakin 1kk kestää kun pääsee lekuriin. Mutta kun työpaikka lekurille soitin keskiviikkona niin perjantaina olin näyttämässä. Sairaalasta sain myös jo puhelun n 1.5 viikkoa käynnistä ja aika tuli tammikuulle. Eli lääkäri käynnistä leikkaukseen 1.5kk. Ihan vaan vinkkinä muille että tätä kautta voi päästä nopeasti. Oma työ paperitehtaalla jossa oma lääkäri asema joten helpolla siinä mielessä

        Näin työssäkäyväna haluaisin tietää että montako päivää ympärileikkauksesta määrätään sairaslomaa.


      • Riippuu töistä
        Huppukulli kirjoitti:

        Näin työssäkäyväna haluaisin tietää että montako päivää ympärileikkauksesta määrätään sairaslomaa.

        Ei siitä määrätä yhtään, mutta kysytään tarvitsetko. Itse olin seuraavana päivänä töissä, mutta raskaisiin töihin en olisi ryhtynyt kuin vasta muutama päivä leikkauksesta.


      • sg45745757
        Huppukulli kirjoitti:

        Näin työssäkäyväna haluaisin tietää että montako päivää ympärileikkauksesta määrätään sairaslomaa.

        Minulle sanoivat, että antavat 1-3 päivää. Teen toimistohommia.


      • jc
        entässitten kirjoitti:

        Onko teiltä ymp.leikatuilta leikattu pois myös Frenulum. Eli se pieni ihopoimu, ts. kiinnitysside miehen siittimen alapinnalla joka kiinnittää esinahan terskan alapintaan.

        mulla leikattiin Frenulum pois, kun vedin esinahan taakse, niin terska kääntyi vähän alaspain ja lääkäri sanoi, että se vaikuttaa vähän kireältä, joten olisi parempi poistaa.
        Toipuminen oli loppujen lopuksi nopeaa, kesti n. 2 viikkoa, että kaikki haavat olivat umpeutuneet.
        Nyt reilu vuosi mennyt leikkauksesta ja oon tosi tyytyväinen siihen, yhdynnät tuntuu todella hyvältä.


      • jononen
        Huppukulli kirjoitti:

        Soitin terveyskeskukseen ja sanoivat että ainakin 1kk kestää kun pääsee lekuriin. Mutta kun työpaikka lekurille soitin keskiviikkona niin perjantaina olin näyttämässä. Sairaalasta sain myös jo puhelun n 1.5 viikkoa käynnistä ja aika tuli tammikuulle. Eli lääkäri käynnistä leikkaukseen 1.5kk. Ihan vaan vinkkinä muille että tätä kautta voi päästä nopeasti. Oma työ paperitehtaalla jossa oma lääkäri asema joten helpolla siinä mielessä

        Valitattavasti ei mene näin. Itse annan leikkausaikoja asiakkaille JA annan ne ihan tasan tarkkaan hoitotakuun sallimassa haarukassa. Lääkäri hyväksyy lähetteen ja minä annan parhaaksi katsoman ajan. Riippuu täysin siitä kuuinka kiireelliseksi vaivasi lääkäri on vaivasi määrännyt yleensä 1-3kk kiireellisyysluokka. Jos aikoja on antaa toki pääsee vaikka seuraavana päivänä. Suhteilla ei kukaan etene, ainakaan minun jonoissani.


      • lp
        Huppukulli kirjoitti:

        Näin työssäkäyväna haluaisin tietää että montako päivää ympärileikkauksesta määrätään sairaslomaa.

        Jos kysyisit leikkaavalta lääkäriltä?????


      • mike 19v
        entässitten kirjoitti:

        Onko teiltä ymp.leikatuilta leikattu pois myös Frenulum. Eli se pieni ihopoimu, ts. kiinnitysside miehen siittimen alapinnalla joka kiinnittää esinahan terskan alapintaan.

        kyllä se katkaistaan samalla,mitä sillä tekis kun ei ole koko nahkaa enään.


      • mike17v
        entässitten kirjoitti:

        Onko teiltä ymp.leikatuilta leikattu pois myös Frenulum. Eli se pieni ihopoimu, ts. kiinnitysside miehen siittimen alapinnalla joka kiinnittää esinahan terskan alapintaan.

        kyllä se katkaistaan samalla,se vaatii pari viiltoo ja tikit se oli aika arka,parantuminen kesti viikkoja,nyt terska aivan paljas,myös levossa.anna mennä vaan.


      • Väbä
        entässitten kirjoitti:

        Onko teiltä ymp.leikatuilta leikattu pois myös Frenulum. Eli se pieni ihopoimu, ts. kiinnitysside miehen siittimen alapinnalla joka kiinnittää esinahan terskan alapintaan.

        On leikattu samalla kerralla. Sitä täytyi erikseen pyytää leikkaavalta lääkäriltä mutta se vasta oli pikku homma, tuskin puoli minuuttia. Minusta varsin oivallinen ratkaisu, koska frenulum oli jo aikaisemmin tuottanut ongelmia ja operaation jälkeen niitä olisi tullut lisää.


    • viimeinkin

      Itse kävin eilen leikkauksessa. Työterveyslääkärin ja urologin kautta 2kk odottelun jälkeen leikkasivat.

      Monta vuotta sitä tiukkaa esaa tuli katottua, mutta kesän jälkeen päätin että nyt saa riittää. Eilen marssin sairaalaan ja sanoivat että yksi peruutus tälle päivälle... Jotenka jo tunnin päästä olinkin jo leikkuupöydällä. Siinä mitään esilääkityksiä kerenny antamaan. Salissa vaan tipat ja kanyylit kiinni ja taju pois. Itse pyysin nukutusta, kun ei niitten kanssa ole ollu ongelmia. Ja parempi ittelle ettei ole mitään muistikuvaa... Heh heh..

      Naisurologi sen leikkas ja enkä häpeilly yhtään ketään. Ei tarviikkaa, se on niille työtä ja et varmaankaan näe heistä ketään enää ikinä. Se on sama vaikka olisit käyräsarvista mallia, ne on kaiken nähneitä ihmisiä. Yhtään ei kannata pelätä. Elämänlaatua se parantaa ihan mielettömästi. Kuseminenkin on jo nyt paljon helpompaa, vaikka jorma on turvoksissa ja mustelmilla. Koko nahkan ne veivät frenulumin säästäen.

      Eikä sitä kipua esiinny hirveesti. Pientä pistelyä lähinnä. Ceridalia, suihkuttelua ja puhtaita alkkareita. Niillä pääsee jo pitkälle. Nyt täytys vaan jostain löytää siveyshanskat ettei vaan tule harrastettua omaa kivaa liian aikaisin.

      Päivä kerrallaan kohti parempaa huomista...

      • viimeinkin

        Ai niin ja viikon se anto sairaslomaa. Työterveydestä haen lisää jos siltä tuntuu. Tehdastyötä teen.


      • sg45745757

        Mites on vehje tottunut boksereiden hankaamiseen? Häiritseekö pahasti? Muutkin saavat vastata.

        Kävin muuten hammaslääkärissä pari päivää sitten. Kammoan hammaslääkäreitä tavallisia lääkäreitäkin enemmän. No, minulle tehtiin sitten se pahiten pelkäämäni operaatio eli revittiin hampaita. Hommahan oli todella "miellyttävä". Toisin sanoen pari piikkiä vehkeeseen tuskin voi olla sen pahempaa.


      • Leikattu
        sg45745757 kirjoitti:

        Mites on vehje tottunut boksereiden hankaamiseen? Häiritseekö pahasti? Muutkin saavat vastata.

        Kävin muuten hammaslääkärissä pari päivää sitten. Kammoan hammaslääkäreitä tavallisia lääkäreitäkin enemmän. No, minulle tehtiin sitten se pahiten pelkäämäni operaatio eli revittiin hampaita. Hommahan oli todella "miellyttävä". Toisin sanoen pari piikkiä vehkeeseen tuskin voi olla sen pahempaa.

        Alkuun on arka hankaukselle kun terskan iho on ohut. Ajan kanssa terskan nahka paksuuntuu eikä hankaaminen häiritse, itse asiassa tuntuu jopa mukavalle esim pyöräillessä


      • Leikattu
        sg45745757 kirjoitti:

        Mites on vehje tottunut boksereiden hankaamiseen? Häiritseekö pahasti? Muutkin saavat vastata.

        Kävin muuten hammaslääkärissä pari päivää sitten. Kammoan hammaslääkäreitä tavallisia lääkäreitäkin enemmän. No, minulle tehtiin sitten se pahiten pelkäämäni operaatio eli revittiin hampaita. Hommahan oli todella "miellyttävä". Toisin sanoen pari piikkiä vehkeeseen tuskin voi olla sen pahempaa.

        Alkuun on arka hankaukselle kun terskan iho on ohut. Ajan kanssa terskan nahka paksuuntuu eikä hankaaminen häiritse, itse asiassa tuntuu jopa mukavalle esim pyöräillessä


      • jc

        mullakin oli naisurologi ja naishoitaja. Siinä, kun makaili leikkauspöydällä ilman housuja ja urologi kokeili miten esinahka liikkuu, niin otti sitten eteen, jännitti ja hävetti tietty, mutta lääkäri sanoi, että se on ihan normaalia.


    • npk

      Itse kävin pari viikkoa sitten leikkauksessa. Viikko leikkauksen jälkeen tuli antibiotti kuuria kun verta oli hyytynyt ja lääkärin piti sorkkia sitä jotenkin sieltä pois. Nyt pari viikkoa leikkauksen jälkeen turvotusta ei ole, mutta kun koitin itsetyydytystä niin ei siitä mitään tullut. Miten teillä onko esinahaka ommeltu miltein terskan juureen jotekin kiinni? Ja kun on niin pieni muna vielä niin ei vittu.

      • moiks

        mulla kans ommeltu melkein ihan kiinni heti terskan alapuolelle. Runkkaus ei onnistu kun liukkarin avulla ;)


      • Se just on se idea
        moiks kirjoitti:

        mulla kans ommeltu melkein ihan kiinni heti terskan alapuolelle. Runkkaus ei onnistu kun liukkarin avulla ;)

        Jenkkilässähän tuota silvontaa markkinoitiin kansalle just sillä, että se vähentää poikien itsetyydytystä... kas eihän nyt harrasuskovaisen jenkkiperheen poika saa mitään pippelileikkejä leikkiä. Samalla tavalla aamiaismurojen väitettiin vähentävän itsetyydytystä...


    • mahtaakohan olla näi

      Empä ole koskaan kuullut, että terveyskeskuksissa pystyttäisiin ympärileikata. Ihan siis ajattelin tuota steriilin alueen luomista, välineitä, leikkaustekstiilejä ym. keskus-alue-yliopistosairaaloissa on päiväkirurgisia yksiköitä, joissa näitä suht pieniä toimenpiteitä tehdään. Päiväkirurgiamaksu on hieman alle 90 euroa.

      • sg45745757

        Ensi maanantaina leikkaus. Ei oikeastaan pelota enää. Kävin nimittäin hammaslääkärissä, jota pelkään vieläkin enemmän kuin muita lääketieteellisiä toimenpiteitä ja toimenpiteet eivät olleet lainkaan epämiellyttäviä! Edelleen hävettää vaan olla siellä housuitta ihmisten edessä, mutta tuskinpa näen samoja ihmisiä koskaan myöhemmin.

        Seuraavaksi pitäisikin sitten vaan opetalla kuinka nainen hommataan...


      • sg45745757
        sg45745757 kirjoitti:

        Ensi maanantaina leikkaus. Ei oikeastaan pelota enää. Kävin nimittäin hammaslääkärissä, jota pelkään vieläkin enemmän kuin muita lääketieteellisiä toimenpiteitä ja toimenpiteet eivät olleet lainkaan epämiellyttäviä! Edelleen hävettää vaan olla siellä housuitta ihmisten edessä, mutta tuskinpa näen samoja ihmisiä koskaan myöhemmin.

        Seuraavaksi pitäisikin sitten vaan opetalla kuinka nainen hommataan...

        Kirjoitin väärin. Leikkaus oli siis juuri, tulin äsken kotiin. Piikitys ei ollut sen erikoisempi kuin tavallinen rokotus. Eikä tarvinut mitään noloilla: lääkäreitä ei tuntunut kiinnostavan ulkomuotoni pätkääkään. Itse leikkauksen aikana tuntui pari kertaa pientä viiltävää kipua, mutta se ei ollut paha.

        Nyt on muna tiukassa paketissa. Katsotaan kuinka paraneminen lähtee käyntiin.


      • sg45745757
        sg45745757 kirjoitti:

        Kirjoitin väärin. Leikkaus oli siis juuri, tulin äsken kotiin. Piikitys ei ollut sen erikoisempi kuin tavallinen rokotus. Eikä tarvinut mitään noloilla: lääkäreitä ei tuntunut kiinnostavan ulkomuotoni pätkääkään. Itse leikkauksen aikana tuntui pari kertaa pientä viiltävää kipua, mutta se ei ollut paha.

        Nyt on muna tiukassa paketissa. Katsotaan kuinka paraneminen lähtee käyntiin.

        Nyt siis n. viikko leikkauksesta. Mitään kipuja ei ole ollut missään vaiheessa. Otin ensimmäisinä päivinä illalla buranaa, koska pelkäsin aamuheijarin aiheuttavan kipua. Suurin ongelma ensimmäisinä päivinä oli yrittää olla ajattelematta naisia, koska ompeleet tuntuivat vähän epämukavilta, jos kalu alkoi paisua.

        Ompeleet ovat jo puoliksi sulaneet pois. Haavasta on vielä jäänyt boksereihin jotain kudosnestettä tai muuta paskaa vähän. Kävely on ollut ainoa epämukavuutta aiheuttava aktiviteetti: herkkä pää hankaa ikävästi vaatteisiin, etenkin kun haava on ollut kosketukselle vähän herkkä.

        Tekisi mieli yrittää runkkailla, mutta ei uskalla vielä kokeilla. Eikä ole liukkariakaan, pitääpä laittaa tilaukseen.


    • pelko pois

      Kuulepa. Itse toimin leikkaussalihoitajana urolgisissa toimenpiteissä. Jos näkee erilaisia heppejä noin 10 päivässä, viitenä päivänä viikossa niin voin sanoa, että pelko pois. Ei meillä ole aikaa/mielenkiitoa joka heppiä sillä silmällä tuijotella. Yleinen vaivahan tuo on. Te miehet olette vaan niin ujoja omasta hepistänne, miettikää joskus mitä naiset joutuu kokemaan.

    • leikkausvaiei

      Leikataankohan suomessa, jos ei oo mittään lääketieteellistä syytä leikkaukseen?
      Jos vaan haluais päästä eroon esinahasta ilman mitään suurempaa syytä ,niin onnistuukoha?

      Mula on nimittäin sellainen et haluaisin lisää kestävyyttä kun laukeen liian helposti? Eikös leikatut yleensä kestä pitempään sängyss.

      • mike 19

        kyllä se onnistuu yksityisellä,maksaa n. 700 eikä tarvi odottaa,teetin leikkauksen hesassa.meni ihan ok,herkkyys tietysti väheni kun terska on aina paljas.runkkaus on tietysti loppu ilman apua ,käytän kortsua.mee vaan leikkaukseen saat miehen kalun,tuppikulli on vaan muisto.


    • Minut ympärileikattiin aikuisena tämän vuoden alussa, koska esinahkani meni ahtaaksi tulehdusten takia viime syksynä. Juttelen mielelläni aiheesta, laita viesti tai lisää meseen [email protected].

      • Yönsimo

        Tämän vuoden alussa myös leikattiin koska nahka ollut ahdas aina ja vasta nyt sain jostain rohkeutta mennä mikä näin jälkeepäin ottaa päähän koska en mennyt jo vuosia aiemmin leikkuulle. Ei ole kyllä kivuton ollut koska nahka oli kasvanut terskan alapintaan kiinni ja se siitä rapsuteltiin irti. Nämä haavaumat olivat kaikkein kivuliaimmat mutta ei nyt mahdottomat kun buranaa söi. Vaikka en ole vielä voinut harrastaa seksiä enkä runkata niin rupeaa tuntumaan erittäin miehiseltä ja komealta tuo kalu. Kannustaisinkin kaikkia tämän vaivan kanssa olevia soittamaan lääkärille ja hoitamaan kuntoon. Näin yli kolmekymppisenä on jo vähän myöhäistäkin mutta jos ei nyt niin joskus varmaan joutuu laittamaan. Ja vielä niille joyka pelkäätte leikkaussalia. Oli erittäin miellyttävä tunne kun spinaalipuudutus alkoi heti toimia ja sairaanhoitaja antoi tiputuksessa jotain rauhoittavaa,suosittelen. Leikkaus aika n 30min ja samana päivänä kotio. Tuon terskan takia antoivat kuukauden sairaslomaakin.


      • sg45745757
        Yönsimo kirjoitti:

        Tämän vuoden alussa myös leikattiin koska nahka ollut ahdas aina ja vasta nyt sain jostain rohkeutta mennä mikä näin jälkeepäin ottaa päähän koska en mennyt jo vuosia aiemmin leikkuulle. Ei ole kyllä kivuton ollut koska nahka oli kasvanut terskan alapintaan kiinni ja se siitä rapsuteltiin irti. Nämä haavaumat olivat kaikkein kivuliaimmat mutta ei nyt mahdottomat kun buranaa söi. Vaikka en ole vielä voinut harrastaa seksiä enkä runkata niin rupeaa tuntumaan erittäin miehiseltä ja komealta tuo kalu. Kannustaisinkin kaikkia tämän vaivan kanssa olevia soittamaan lääkärille ja hoitamaan kuntoon. Näin yli kolmekymppisenä on jo vähän myöhäistäkin mutta jos ei nyt niin joskus varmaan joutuu laittamaan. Ja vielä niille joyka pelkäätte leikkaussalia. Oli erittäin miellyttävä tunne kun spinaalipuudutus alkoi heti toimia ja sairaanhoitaja antoi tiputuksessa jotain rauhoittavaa,suosittelen. Leikkaus aika n 30min ja samana päivänä kotio. Tuon terskan takia antoivat kuukauden sairaslomaakin.

        Olen samaa mieltä Yönsimon kanssa, että kalu näyttää komeammalta. Mulla on kohtuu pieni kalu, mutta ennen leikkausta se oli juhlakunnossa paaaaaaaljon pienempi, koska veri ei kunnolla päässyt kiertämään päässä. Nyt kunnon stondis tietyssä mielessä jopa sattuu, kun ei ole tottunut siihen. En ole tosin uskaltanut ihan kivikovaksi päästää, koska yhtenä päivänä joku kohta vähän repesi ja alkoi vuotamaan.

        Yritin tässä runkkailla, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Koitin varovasti perus ylös-alas -strategiaa, koska haavat ovat vähän arkoja vielä. Ei tuottanut melkein minkäänlaista tuntumaa. Koitin sitten hieroa terskaa varovasti, mutta en päässyt lähellekään nallin lentämistä. Toivottavasti runkkailu onnistuu, kun parantuminen on tapahtunut. Muuten tein elämäni pahimman virheen :)


      • sg45745757
        sg45745757 kirjoitti:

        Olen samaa mieltä Yönsimon kanssa, että kalu näyttää komeammalta. Mulla on kohtuu pieni kalu, mutta ennen leikkausta se oli juhlakunnossa paaaaaaaljon pienempi, koska veri ei kunnolla päässyt kiertämään päässä. Nyt kunnon stondis tietyssä mielessä jopa sattuu, kun ei ole tottunut siihen. En ole tosin uskaltanut ihan kivikovaksi päästää, koska yhtenä päivänä joku kohta vähän repesi ja alkoi vuotamaan.

        Yritin tässä runkkailla, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Koitin varovasti perus ylös-alas -strategiaa, koska haavat ovat vähän arkoja vielä. Ei tuottanut melkein minkäänlaista tuntumaa. Koitin sitten hieroa terskaa varovasti, mutta en päässyt lähellekään nallin lentämistä. Toivottavasti runkkailu onnistuu, kun parantuminen on tapahtunut. Muuten tein elämäni pahimman virheen :)

        "Nyt sitten voin myöntää että aikusviihteen katselu vei vallan tai paha otti palkan tai miten sanotaan, niin kokeilin masturbaatiota, onnistu ja neste lensi voimala ulos, eli voitto! peli toimii, nyt vain sitte miinuksena, että pari tikkiä aukes, ja verenhän se pukkas ulos, mutta tiukan lääkintämies koulutuksen saanneena armeejasta(tai sitten kattonu liikaa housea? arvasin että silläkin oli vielä osansa tässä asiassa), en hätäänyt, vaan steriili haava tuppo päälle, että saatiin verenvuoto tyrehettyä, ja sitte ko ei voi suihkuttaa, että pysyis ehjänä, niin desinfiointi ainetta topsiin, ja sillä kävin läpi alueet josta tuli verta, ei kyllä kirveltäny yhtään...kumma. Noh, nyt sitten läksyn oppineena voin todeta sen, että itsetyydytys tai seksuaalinen kanssakäyminen pitää jättää pois kokonaan about. 1-1,5kuukaudeksi. Nyt vain itse laitoin sisäisen kellon pyörimään alusta, eli viikko meni mulla siinä hukkaan, vain koska en malttanu. HYI MINUA! "

        Tein saman virheen. Puolentoista viikon totaaliselibaatti teki oikeasti ihan hulluksi. Ei pystynyt keskittymään mihinkään koulujuttuihin, kun koko ajan tuli vain rivoja ajatuksia mieleen. No, lopulta oli pakko runkkailla kunnolla. Alapuolella oleva ommel repesi siinä sitten irti ja verta alkoi puskemaan. Tyrehdytin vuodon pyyhkeellä. Nyt lähti varmaan meikäläiselläkin kello taas alusta käyntiin :(


      • Kannattaa malttaa
        sg45745757 kirjoitti:

        "Nyt sitten voin myöntää että aikusviihteen katselu vei vallan tai paha otti palkan tai miten sanotaan, niin kokeilin masturbaatiota, onnistu ja neste lensi voimala ulos, eli voitto! peli toimii, nyt vain sitte miinuksena, että pari tikkiä aukes, ja verenhän se pukkas ulos, mutta tiukan lääkintämies koulutuksen saanneena armeejasta(tai sitten kattonu liikaa housea? arvasin että silläkin oli vielä osansa tässä asiassa), en hätäänyt, vaan steriili haava tuppo päälle, että saatiin verenvuoto tyrehettyä, ja sitte ko ei voi suihkuttaa, että pysyis ehjänä, niin desinfiointi ainetta topsiin, ja sillä kävin läpi alueet josta tuli verta, ei kyllä kirveltäny yhtään...kumma. Noh, nyt sitten läksyn oppineena voin todeta sen, että itsetyydytys tai seksuaalinen kanssakäyminen pitää jättää pois kokonaan about. 1-1,5kuukaudeksi. Nyt vain itse laitoin sisäisen kellon pyörimään alusta, eli viikko meni mulla siinä hukkaan, vain koska en malttanu. HYI MINUA! "

        Tein saman virheen. Puolentoista viikon totaaliselibaatti teki oikeasti ihan hulluksi. Ei pystynyt keskittymään mihinkään koulujuttuihin, kun koko ajan tuli vain rivoja ajatuksia mieleen. No, lopulta oli pakko runkkailla kunnolla. Alapuolella oleva ommel repesi siinä sitten irti ja verta alkoi puskemaan. Tyrehdytin vuodon pyyhkeellä. Nyt lähti varmaan meikäläiselläkin kello taas alusta käyntiin :(

        Kannattais malttaa mielensä. Jokaisesta auenneesta kohdasta voi kasvaa turhaan arpikudosta.


      • Cutpena
        Kannattaa malttaa kirjoitti:

        Kannattais malttaa mielensä. Jokaisesta auenneesta kohdasta voi kasvaa turhaan arpikudosta.

        Omakaan paneminen ei onnistu vaikka halut jo toisin sanoo.
        Tuo tikkaus on vielä turvonneena rinkulana terskan juuressa ja ahdistaa erektiossa. Leikkauksesta nyt yli 2vk. Jännityksellä odotan itseäni ihailemassa täysin tervettä kalua, kyllä se niin paljon muuttui että todennäköisesti loppu elämä on erittäin mielenkiintoinen ja ennen kaikkea nautinnollinen seksuaalisessa mielessä.


      • sg45745757
        Kannattaa malttaa kirjoitti:

        Kannattais malttaa mielensä. Jokaisesta auenneesta kohdasta voi kasvaa turhaan arpikudosta.

        Laitetaan vähän lisää päivitystä:

        nyt siis n. 3 viikkoa leikkauksesta. Haavat ovat parantuneet hyvin. Ainoastaan se revennyt ei ole vielä täysin parantunut. Paljas pää on tottunut vaatteisiin melko hyvin, ei häiritse olemista. En ole vielä opetellut kusemaan seisaltaan, nyt lentelee vähän mihin sattuu.

        Yhteenvetona siis mitään kipua ei ollut missään vaiheessa ja puudutus ei sattunut vaan oli ainoastaan vähän epämiellyttävä.

        Ja niille, jotka asuvat vanhempien luona mutta eivät halua saattaa asiaa tietoon: mielestäni asian pystyisi pitämään salassa kohtuu hyvin.


      • Odottavalla kannalla
        sg45745757 kirjoitti:

        Laitetaan vähän lisää päivitystä:

        nyt siis n. 3 viikkoa leikkauksesta. Haavat ovat parantuneet hyvin. Ainoastaan se revennyt ei ole vielä täysin parantunut. Paljas pää on tottunut vaatteisiin melko hyvin, ei häiritse olemista. En ole vielä opetellut kusemaan seisaltaan, nyt lentelee vähän mihin sattuu.

        Yhteenvetona siis mitään kipua ei ollut missään vaiheessa ja puudutus ei sattunut vaan oli ainoastaan vähän epämiellyttävä.

        Ja niille, jotka asuvat vanhempien luona mutta eivät halua saattaa asiaa tietoon: mielestäni asian pystyisi pitämään salassa kohtuu hyvin.

        Omasta operaatiosta 2vk 5pv. Ikää 32v, fimoosin vuoksi tehtiin kun esinahka alkoi kuroutumaan kiinni ja viimeisellä viikolla en saanut sitä enää ollenkaan vedettyä taakse.

        Itse kävin yksityisellä, (892e) ja oma leikkaus meni hyvin. Kun 2vk kohdalla näytti siltä että haava parantunut ja vain osa tikeistä jäljellä niin otettiin yksi varovainen rakastelu, onnistui ilman ongelmia. Tänään otettiin uudestaan hieman reippaammin, ihan passelisti meni.

        Omalla kohdalla on pakko sanoa että terskan yläosa on käytännössä tunnoton. Toisaalta mielihyvää tuntee nyt varren ja juuren kitkasta, kyllähän seksi edelleen mukavaa on :). Laukeaminen kestää jonkin verran pidempään kuin ennen mikä nyt ei ole kovin huono juttu. Mutta rehellisesti sanoen kaipaan kärjen tuntoherkkyyttä, toivotaan että se jonkin verran palautuisi (viime päivinä olen tuntenut lievää kihelmöintiä alueella, jospa se olisi vielä operaatiosta hieman "shokissa" tms...)

        Vaimon palaute on että on houkuttelevamman näköinen ja komeampi kapistus, tosin seksissä itsessään ei mainittavaa eroa.


    • eripolopi

      Mulle tehtiin ympärileikkaus. Epikriisi. Veitsiviilto ulkolehteen. Preparoidaan diatermialla lehdet erilleen vuodot matkalla polttaen. Sisälehteä halkaisteessa todetaan aikamoiset adherenssit praeputiumiin. Niitä irroitellessa myös frenulumiin pienoinen repeämä,se korjataan ensimmäiseksi yhdellä katgut ompeleella,sisälehteä jätetään vajaan sentin kranssi,reunat ommellaan 5-0 plainkatgutilla yhteen sofratulle ompeleeseen jättäen 2 pist. Lopuksi rasvaus

    • mif

      ite menossa kans leikkaukseen.... mut miten runkkaus onnistuu ympärileikatulla. pitää varmaan aina olla likastetta vai.

    • liirumlaarum

      itsellä leikkaus tulossa. Kauanko kestää, että esim. juoksu ja pyöräily onnistuvat ilman kipuja, varmaan jotain tuntemuksia on alkuvaiheessa. Entä uinti? Entä kaunko kuluu, että peli näyttää normaalilta, leikatulta peliltä? Ei mitään tikkejä/turvotusta yms.

    • fgrrior

      Välttäkää tuota täysin turhaa operaatiota

      • leikkaus tarpeeseen

        Mistä kohtaa tuo on täysin turha operaatio? Onko se täysin turhaa myös siinä tapauksessa, että kun yrität harrastaa seksiä tai edes peseytyä niin esinahkaa taakse vedettäessä se haavautuu ahtautensa takia? Voit tietysti esittää asialle vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Näitä ilmeisesti löytyy, koska pidät operaatiota turhana. Uskonnolliset hihhuloinnit on sitten taas asia erikseen.

        Mutta asiaan: Itse olen 32 vuotias ja esinahka on alunperin toiminut normaalisti, mutta nyt ihosairauden (valkojäkälä) vuoksi esinahka oli ahtautunut sen verran paljon, että asialle oli jotain tehtävä. Siispä työterveyslääkärille viime kesäkuussa ja sieltä lähete kunnalliselle urologille, jonne sain ajan syyskuulle. Siellä vaiva vahvistettiin ja minut laitettiin leikkausjonoon, josta ei tähän päivään mennessä ole kuulunut vielä leikkausaikaa.

        Noh, vakuutuksen turvin kävin eilen operaatiossa, mikä meni melko hyvin. Kirjautuminen sairaalaan, alkumaljana vettä ja ipuprofeiinia. Hetki istuskelua ja leikkaussaliin. Siellä tippasuoneen ja kipulääkettä, tämän jälkeen muutama paikallispuudutuspistos penikseen ja leikkaus käyntiin. Leikkauksen aikana juttelin mukavia lääkärin ja hoitajien kanssa. Leikkaus meni melko mukavasti. Tikattaessa pari pistosta olivat vähän sellaisia, että tujahti.

        Tämän jälkeen heräämöön, vähän sämpylää, teetä ja jälkkärikonjakki. Pikku huili ja paperityöt. Olinkin pukeutuneena siinä vaiheessa, kun hakija tuli paikalle. Sitten kotiin päin ja tässä tulee nyt se miksi saattajaa tarvitaan. Itseltäni lähti hississä sen verran taju, että meidän täytyi varmuuden vuoksi palata vähän huilimaan sairaalan aulaan. Seuraavalla yrityksellä päästiinkin jo autoon asti.

        Ilta meni ihan jees ja tänään otin kääreet pois ja suihkuttelua. Aamulla aamustondis ei ollut niitä mukavimpia kokemuksia, mutta tuossakin lähinnä jänskätti se mikä on vaikutus kuin varsinaiset (kivun) tuntemmukset.


    • tehty on

      Kirjottelen omat kokemukseni kun varmaa joku muukin tulee googlaamaan tämän ketjun.

      Elikkä meikälänen ympärileikattiin eilen tiukan esinahan takia. Olin joutunut käymään päivystyksessä hoitamassa parafimoosia (esinahka jäi venyttäessä terskan taakse, kalu oli lepotilassa enkä saanut sitä takaisin) joka oli varmaan noloin tilanteeni koskaan, kolme hoitsua repi vehjettäni jonka jälkeen lähetettiin päivyställe kirurgille joka sai vedettyä esinahan takaisin päälle. Hän sanoi että se on leikattava ja sitten tipahtikin postilaatikkoon kutsu leikkaukseen parin viikon päähän.

      Toimenpiteessä makaat selälläsi ja liinalla peitetään näkyvyys ettei järkyty kuin kikkeliä leikellään, sitten tuli puudutus piikit penikseen joka oli epämieluttavin osa mutta ei mitään aivan kamalaa. Lääkäri teki jotain mittauksia jonka jälkeen alkoi leikkaamaan. Hoitajat smalltalkkaavat kanssasi leikkauksen ajan jotta mieli olisi muualla. Jos oli vähänkin kipuja niin sanot vaan niin iskevät lisää puudutusainetta, leikkaus oli lähes täysin kivuton lukuunottamatta muutamaa nipistystä. Koko hommaan meni pari tuntia jonka jälkeen pääsin samantien himaan 3pv sairaslomatodistuksen kanssa.

      Kikkeli on paketissa 24h jonka jälkeen siteet voi ottaa pois, kalu on aivan järkyttävän näköinen tällä hetkellä, turvonnut ja mustelmia täynnä. Terska on TODELLA herkkä ja äärimmäisen inhottava kun hankaa boksereita vasten, jokainen erektio tulee muistuttamaan leikkauksesta parin viikon ajan, heräsin yöllä monta kertaa siihen-

      Kuukauden selibaatti tulee olemaan vaikeaa

      • Kokemuksesta tietää

        Minulle tehtiin myös eilen. Aivan täsmälleen samalla tavalla toimittiin eli urologille -> toteaa leikkaus on edessä -> odota aika operaatiolle jonka itse sain viikon päähän -> leikkauksessa hoitaja pesee vehkeen ja lääkäri tulee puuduttamaan.

        Operaatio oli TÄYSIN KIVUTON. Ainut mikä nipisti oli puudutus ja sekään ei ollut paha.

        Tällä hetkellä terska myös erittäin herkkä ja hankaa boksereita vastaan sekä turvonnut hieman. Nukkuminen hieman vaikeata jos tulee koko ajan erektio, mutta pitäisi kuitenkin onnistua.


    • DanHardy

      oon 20v mies ja Mulla ollu lapsuudesta asti tiukka esinahka, en oo saanu vedettyä taakse ikinä paitsi kerran seksin aikana vahingossa joka sattu aivan s**tanasti (joskus 16v).
      joten varasin ajan kunnalliselle yleislääkärille viime vuoden syksynä, ja pääsin urologille tammikuussa aluesairaalaan, joka totesi että täytyy leikata, koska esinahka ilmeisen tiukka.

      maaliskuun 11. oli leikkaus. pari puudutuspiikkiä nipisti vähän, jonka jälkeen ei operaatio sattunu lainkaan. juteltiin niitä näitä hoitajien kanssa, kunnes naps nukahdin hetkeks ja leikkaus oliki jo ohi.

      Kotiin pääsin saattajan kanssa tunnin päästä operaation jälkeen.
      ensimmäinen päivä ei ollut lainkaan kivulias, kun puudutusaine vielä vaikutti, mut heti seuraavana päivänä huomas olleensa leikkauksessa.

      Kuseminen tuntuu oudolta, ei oo pystyny pitää boksereita/housuja jalassa ja terska on tosi arka, ja turvonnut rengaskin kipeä. melkeinpä kosketusherkkä koko kalu. Stondis on hirvein sana mikä tulee mieleen.... yöllä on heränny seisokkiin 1-5 kertaaki yöllä, mut suihkuttelu auttaa. ja sitä tuleeki tehtyä useesti.

      helpoimmalla pääsee käymällä kunnon suihkussa.

      nyt tasan viikko myöhemmin leikkauksesta, puudutettu alue on normalisoitunu ja mustelmat hävinny, terska aika lailla kuiva ni ite ainaki oon öljynny/rasvannu tarvittaessa.

      rengas terskan alapuolella ei oo pienentyny yhtään, ja edelleen tosi arka koko kalu. Nyt pystyy pitämään collagehousuja mutta boxerit tms. on yhä nounou...

      En oo pystyny runkkaa tai sekstaamaan vielä (yllätys ku viikko vasta menny)
      ja haluihin ei auta mikään. täytyy vaan malttaa vaikka vituttaa..

      suosittelen silti kaikille vaivasta kärsiville leikkausta! ei oo noloa vaikka itellä meniki 2-4 vuotta että uskalsin mennä lääkärille esittelemään vaivaa. mitä nuorempana ton hoitaa alta pois ni varmasti valosampi tulevaisuus =)

    • turhuutta

      Eipä tuota leikkausta oli sinullekkaan tarvinnut tehdä eikä sinun olisi tarvinnut kärsiä kireästä esinahasta jos olisi sinulle aikanaan opetettu kuinka vehjettäsi olisi pitänyt hoitaa.

    • Vinkkinä muille

      Leikkauksesta 14 vuotta ja edelleen arvessa kovia kipeytyviä kohtia, jäljellä oleva nahka edelleen niin lyhyt, että kassit vetäytyy puolivarteen erektiossa jne. Jos ongelmia tulee, niin ne myös pysyy. Tähän pitää kuulemma vaan sopeutua, koska nämä on normaaleja ympärileikkauksen jälkitilaan kuuluvia juttuja.

      • Oma kokemus

        Ympärileikkauksen lopputulos on varmaan jokaisella ainakin jonkinverran erilainen, onhan jokaisen penis ennen leikkaustakin oma yksilönsä.
        Mulla arpi parani hyvin. Jonkinverran kivespussit nousee peniksen juureen erektiossa, mutta mun kohdalla se tuntuu toiminnassa kivalta. Myös karvoitusta tulee varren juureen, mutta senhän saa ajeltua pois. Ite olen tyytyväinen siihen että leikattiin: tuntoherkkyys ja erektio on senpuoleen kohdillaan. Vaimon kanssa nautitaan paljon enemmän kuin ennen leikkausta. Nää on yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä pidä yleistää, ite olen mieluummin ympärileikattu kuin leikkaamaton. Leikkauksesta on minullakin noin 14 vuotta, ja aikuisena leikattiin.

        Tosi ikävä että sun kohdalla on noin käynyt. Jos on arvessa edelleen kipeytyviä kohtia, niin kannattais selvittää josko arpea voisi korjata. Oliskohan se taitavan plastiikkakirurgin juttuja.


      • qwertyuioertyguhj
        Oma kokemus kirjoitti:

        Ympärileikkauksen lopputulos on varmaan jokaisella ainakin jonkinverran erilainen, onhan jokaisen penis ennen leikkaustakin oma yksilönsä.
        Mulla arpi parani hyvin. Jonkinverran kivespussit nousee peniksen juureen erektiossa, mutta mun kohdalla se tuntuu toiminnassa kivalta. Myös karvoitusta tulee varren juureen, mutta senhän saa ajeltua pois. Ite olen tyytyväinen siihen että leikattiin: tuntoherkkyys ja erektio on senpuoleen kohdillaan. Vaimon kanssa nautitaan paljon enemmän kuin ennen leikkausta. Nää on yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä pidä yleistää, ite olen mieluummin ympärileikattu kuin leikkaamaton. Leikkauksesta on minullakin noin 14 vuotta, ja aikuisena leikattiin.

        Tosi ikävä että sun kohdalla on noin käynyt. Jos on arvessa edelleen kipeytyviä kohtia, niin kannattais selvittää josko arpea voisi korjata. Oliskohan se taitavan plastiikkakirurgin juttuja.

        Voishan sitä korjata joo, mut ongelma on siinä, että operoinut lekuri on jättänyt kirjaamatta operoinnissa tekemänsä möhläykset ja tästä syystä yksikään lekuri ei voi ottaa kantaa siihen miksi tilanne on tämä ja mitä tälle vois tehdä. "Aiemmissa asiakirjoista ei löydy mitään tavanomaisuudesta poikkeavaa.."
        Tuolla tekstejen kaunistelulla voi kätevästi piilottaa omat möhlintänsä ja tuon seurauksena myös korjausoperoinnit on "poissuljettu".


    • Leikattu

      No mul sama juttu kun sulla ujostuttaa leikkaus tehty ei ongelmaa oma lääkäri

    • Anonyymi

      Ikä: 34
      Ongelma: Ahdas esinahka, Ei kyennyt kun kerran päivässä harrastamaan seksiä koska paikat kipeyty ja puutu niin ettei välttämättä seuraavana päivänäkään pystynyt seksiä harrastamaan. Ongelma alkoi esiintyä vasta 22vuotiaana. Nyt leikattu, esinahan poisto ja frenulum poisto. Haittojen vuoksi mietin vuosia hoidanko, ja nyt homma hoidettu.
      Kerron koko operoinnin ja paranemisprosessin josta on nyt reilu kuukausi. Mutta alkuun sanon että tyytyväinen olen.

      Leikkaus tehtiin kesäkuunlopussa eli pahimpaan mätäkauteen.
      Operointi alkoi diapamilla pelkotilojen vuoksi, josta ei ollut mitään hyötyä. Puudutuspiikit peniksen tyveen oli koko operoinnin kivuliain asia, muuten ei tuntunut mitään. Muna käärittiin pakettiin ja himaan. Lääkkeeksi panadol+burana 600.
      Ensimmäiset yöt meni aikalailla munakädessä pitäen. Suojellen. Särky hoitu lääkkeillä.Turvotus oli todella runsas ja puoliympyrämäinen tikkienpuolelta.
      Pahin asia tässä vaiheessa oli, luonnolliset yölliset seisokit, jotka herätti vaikka kuinka unessa olisit. Se tunne oli about semmonen että tikit repee ja yksi repesikin. Sattu aivan hitokseen. Opin sen että heti kun se seisokki tuli ja siihen heräsi niin pakkasesta jääpussi kyrpään jotta sai laskettua mah nopeasti. Tätä kesti noin viikon - 2 kunnes tikit sulivat.
      Minulle tuli ensimmäisen viikon jälkeen tulehdus johon määrättiin antibiotit ja tramalia, kivut oli aivan helvetinmoiset. Antibiotti toimi mutta hidasti parantumista.
      Vielä reilu kuukaudenki jälkeen penis erittää lihasnestettä ja ei ole täysin parantunut.
      Seksin harrastaminen vaimoni kanssa alkoi kuukauden jälkeen, homma hoituu todella varovasti ja se kuukauden selibaatin lopetus tuntui mitä mahtavimmalta. En kokenut tunnossa, laukeamisessa tai missään mitään ongelmaa. Ehkä hiukkasen pidempään kesti mikä on aina hyvä homma! Ulkonäöllisesti pientä lehteä havaittavissa mutta sen paranemiseen menee pidempään. Ulkonäkö ei minua hävetä, itseasissa pidän munani ulkonäöstä nyt enemmän, vaimokin on samaa mieltä.

      Tässä pieniä vinkkejä mitä en saanut / löytänyt mistään mitä tulee leikkauksesta palautumiseen:
      Leikkauksen jälkeen kun otat seuraavana päivänä siteet pois, Tikkipinnalla on rasvalappu side, tikit ovat varmasti vähän jääneet kiinni siihen, joten kastele se vedellä ennenkuin varovasti irrotat. irtoaa paremmin.
      Vesipesu aivan ehdoton, ja tarkoitus on vetää nahkaa niin paljon taaksepäin kuin mahdollista ja valuttaa vettä 10-15min haavalle, eikä pelkästään tikkeihin, kauttaaltaan kunnon huuhtelua!

      Itse koen että leikkauksesta oli aivan todella suuri apu, ja olen tyytyväinen. Muistakaa että nämäkin hyöty ja haittapuolet on täysin yksilöllisiä, mutta varsinkin jos elämänlaatusi paranee niinkuin minulla teki niin suosittelen kovasti vaan hoitamaan asian.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe