Levitunturilla osa 12 (loppu)

urbancat

Mä painoin lisää ja äkkiä mä tunsin, kuinka terska mennä muljahti Tuukan kireän sulkijalihaksen ohi. Tuukan vartalo nytkähti ja siltä pääsi tukahtunut huudahdus. "Ahhh. Jatka vaan --- jatka vaan. Ahhh", se mutisi jo ennen kuin mä ehdin edes kysyä mitään.
Mä jatkoin ja liikahtelin varovasti edestakaisin. Joka liikkeellä mä tunsin painuvani syvemmälle ja lopulta mun lantio painui vasten Tuukan pakaroita. Tuukka huohotti silmät ummessa ja mä olin vähän aikaa ihan paikallani. Oli aika totutella meille molemmille uuteen tunteeseen.

Mun penis oli kivikovana ja Tuukan kireän suolen sileäpintaiset ja tulikuumat seinämät puristi sitä tasaisesti joka puolelta. Mä olin naurahtaa kun mä tajusin, missä tilanteessa olin. Mä olin ja mun paras kaveri oltiin molemmat tultu ulos kaapista pari tuntia aikaisemmin ja nyt mä olin jo menettänyt sen kanssa poikuuteni.

Mä kurottauduin etunojaan Tuukan ylle ja painoin huuleni sen huulia vasten. Se raotti silmiään ja vastasi suudelmaan. Mä painoin kieleni sen suuhun ja tunsin, kuinka Tuukan pehmoiset kädet hyväili mun selkää. "Nai mua Joni", se kuiskasi ja sen kieli kietoutui mun kielen ympärille.

Mä tein työtä käskettyä ja aloin vähän kömpelösti liikuttamaan itseäni Tuukan sisällä. Liukkaria taisi olla tarpeeksi, koska mun kivikova kalu liukui alun tökkimisen jälkeen edestakaisin kuin hyvin öljytty mäntä. Tuukan kireät sisuskalut hieroivat ihanasti mun peniksen vartta ja terskan herkintä kohtaa pissareiän alapuolella niin että hyvänolon sykähdykset tuntuivat mun koko kropassa. Paras palkinto oli kuitenkin tuntea Tuukan tulikuuma huohotus suoraan mun kasvoilla, sen voihkaisut mun liikkeiden tahdissa sekä sen kädet, jotka hieroi tauotta mun selkää. Mä painoin huuleni uudelleen sen huulille ja me kismailtiin ja huokailtiin kuin viimeistä päivää samalla, kun mä nain Tuukkaa kiihtyvällä vauhdilla. Mun sydän hakkasi ja mä tunsin ohuen hikikalvon kihoavan iholleni.

Tuukan vasen käsi hyväili mun yläselkää, mutta oikea liukui alemmas. Mä tunsin, kuinka sen sormet alkoi hyväillä niille jo tutuksi tullutta koloa mun jalkojen välissä. Lisää kiimaa pirskahti mun kortsuun ja mä tunsin pallieni alkavan vetäytyä ylöspäin.

"Tulee kohta… ah, ah, aaa-ahh", mä puuskutin, kun Tuukan sormi työntyi mun perseeseen.
"Mulla kans --- ihan just --- ei ikinä oo tuntunu näin hyvältä", huohotti Tuukka vastaukseksi. Mä tunsin, miten me molemmat alettiin nytkähdellä samanaikaisesti. Mä työnsin vielä pari nopeaa työntöä sisään ja ulos ja sitten meillä molemmilla räjähti. Tuukalta pääsi tukahtunut karjahdus ja mä tunsin alavatsallani kuumia märkiä roiskahduksia, kun sen kouristeleva penis ampui latauksensa. Kuumaa spermaa lensi joka puolelle, mun ja Tuukan iholle, lakanoille ja lattialle. Tuukan peräreikä sykki ihanasti sen orgasmin tahdissa ja mä tunsin, kuinka spermaa alkoi tulla, ensin kovalla paineella mutta hitaasti, niin hitaasti, että melkein sattui, mutta sitten paine helpotti ja tahmeaa nestettä tuntui tulvivan kortsuun niin, että mä aattelin sen varmaan repeävän.

"Ihana -- laueta --- sun --- sisällä", mä puuskahtelin orgasmin kouristusten tahdissa. Tuukka ei pystynyt vastaamaan, se vaan huohotti silmät puoliummessa, haukkoi henkeä kuin kala kuivalla maalla. Mä rojahdin puolittain sen sperman tahrimalle vartalolle. Mun vielä puolijäykkä elin oli edelleen syvällä Tuukan sisällä. Se jotenkin niin turvalliselta, etten mä olisi halunnut ottaa sitä pois ikinä.

7

2601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urbancat

      Jätän tällä erää Jonin ja Tuukan onnellisesti samaan sänkyyn jonnekin Levin juurelle. Asiallinen palaute on tervetullutta, voinen kenties joskus kirjoitella jatkoakin poikien tarinalle. Takaraivossa on jo muhinut tässäkin kertomuksessa ohmennen mainittu poikien meno inttiin, siitä voisi kehitellä seuraavaksi tekstiä.

      Tiedän, että tämä on melkoisen pitkä (ja täysin fiktiivinen) tarina, jossa "asiaan" päästään vasta lopussa. Mutta omasta mielestäni parhaita tarinoita ovat ne, joissa on oikea juoni ja seksikohtaukset toimivat vain lisukkeena, eivät pääsisältönä.

      • Nimi Merkki

        Hei, ootko sä ''edesmennyt'' harmaalokki? Sun kirjoitustyylisi vain on niin samanlainen ja sä käytät samoja sanoja ja sanontoja. Ihmettelinpä tässä vain. Mutta aivan loistava tarina, toivottavasti tulee jatkoa!


      • urbancat
        Nimi Merkki kirjoitti:

        Hei, ootko sä ''edesmennyt'' harmaalokki? Sun kirjoitustyylisi vain on niin samanlainen ja sä käytät samoja sanoja ja sanontoja. Ihmettelinpä tässä vain. Mutta aivan loistava tarina, toivottavasti tulee jatkoa!

        Moro!
        Ei, en ole 'edesmennyt' harmaalokki. Mutta harmaalokin tyylilaji on ehdottomasti ollut tämän novellin esikuvana, joten yhtäläisyyksiä varmasti löytyy. Tarkoituksella en kuitenkaan ole plagioinut.
        Jatkoa tarinalle yritän kirjoittaa, kun ehdin.


    • --------------------

      Tää oli kyllä niin hyvä! Aattelin aluksi vähän että ei hyvää päivää mikä kilometritarina kuka tuollasta jaksaa, mutta ekan osan jälkeen olin ihan myyty. Romantiikka oli tälle tytölle mieleen, oli ihanaa ajatella miesten poikarakkautta, ja tää viimeinen osa sai minut aivan märäksi...
      Hieno tarina, tällasia lisää! :) Pitkiä ja realistisen tuntosia, niin että lopussa kiitos seisoo.. . seisoopa hyvinki (hehehe)

    • Singu

      Tykkäsin tarinasta, etenkin siitä, että kyseessä oli pitkä tarina, joka otti oman aikansa. Kirjoita ihmeessä jatkoa siitä, mitä pojille tapahtuu intissä. Mutta sen verran romantikko olen, että toivon, että astuvat samaan palveluspaikkaan ;)

    • jype11

      Upea tarina! Olen samaa mieltä kanssasi, että parhaissa tarinoissa on juoni, ja seksikohtaukset ovat lisukkeina. Minäkin kirjoittelen tarinoita, julkaisen niitä omassa blogissani http://tarinat.wordpress.com, saa käydä lukemassa ja kommentoimassa ;-)

      -Jyri

      • loistavaa

        Kiitos tästä vihjeestä, muutama viestiketju tuli jo luettua ja aion vierailla jatkossakin lukemassa blogiasi.... Sydämeni suli ja ilon kyyneleet vuodatettu, vihdoin jotain luku-intoiselle joka ei hae tyydytystä sillä tasolla kuin useimmat tarinat tarjoavat!! Totean iloisena että juoni on tärkein, loppu onkin lisuketta ja eihän kaikkea aina tarvitse loppuun asti kirjoittaa niin jää lukijallekin mahdollisuus jatkaa tarinan kehitystä haluamaansa suuntaan... Silmät väsyneinä lukemisesta tästä siirryn untenmaille, odotellen huomista keskikesän juhlaa. Riemukasta jussia lukijoille!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe