Nettipokerin syvä salaisuus

pokerin koukutus

Olen synnynnäinen peluri. Lapsuus oli ilman rakkautta ja tunteita. Löysin tämän tunteen ensin pöytäpeleistä sittemmin nettipokerista.
Arvon pelurit, kertokaapa tuntemuksenne seuraavasta:
Olen pelannut varmaan satojatuhansia nettipokeriin. Luonnollisesti olen oppinut myös pelaamaan taidokkaasti, koska pelejä on kertynyt vuosien mittaan runsaasti. Samaan aikaan jopa 6-8 texas holdem, ilman limiittiä saman aikaan.
Ongelma on se, että häviän. Olen jääräpää, joka kuvittelee olevansa hyvä tälläkin saralla.
Jos pelaan tunnin, olen yleensä voitolla joka päivä, mutta kun olen peluri, en osaa realisoida ajatuksia tähän maailmaan ja pelihimo vie kyltymättömään tunnemaailmaan.
Koska pelejä jatkaa voittotilanteesta huolimatta tuntitolkulla, peliin tulee enemmän riskejä. Varsinkin kun häviää sen varman pelin ja ei muista että on voittanutkin itsekin näitä onnenkantamoisia. Lopulta mekanismi vie kaikki rahat ja olo helpottuu:) Koska se pelihelvetti loppuu siltä erää.
Kysynkin, että onko muilla vastaavia kokemuksia ? Mun suurin koukuttaja on se jääräpäinen itsensä hallitseminen, kun osaa pelata ja voittaa, mutta ei voi hallita omaa päätä. On olo että voittaa aina , jos osaisi lopettaa sen tehokkaan peliajan puitteissa, mutta kun ei.
Kommentteja !

12

703

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ihkjgöuigäh'j

   Joo pokerihan on helvetin helppo ja yksinkertainen peli,jossa lähtökortit on tärkein asia,eikä sitä tarvitse opetella sen kummemmin,jos pelataan rehellistä pokeria.Livenä tietenkin täytyy opetella lukemaan kehonkieltä,mutta nettipokeri on yksinkertaisempaa.Nettipokerikusetuksessa tärkeintä onkin osata lopettaa,kun on voitolla.Sillä jos jatkat liian pitkään sinulta otetaan rahat pois 100 varmasti.Ja pään hallinta onkin paljon vaikeampaa ,koska turpaan alkaa tulla kaikella,silloin menee ensin usko pelin rehellisyyteen,sitten hermot,sitten rahat.Oikeastihan ei ala tulla turpaan kaikella ja hermot pitää.

  • turnauskäteispeluri

   Aluksi valitset tason sen mukaa ettei kiinnosta paskan vertaa häviäkkö vai voitakko. Sen jälkeen alat pelailemaan parilla pöydällä pöydällä ja keskityt jakoihin.

   Suurin tuotto pokerissa tulee loppupeleissä varmaan siitä ettei tehdä isoja virheitä ja hävitä isoja potteja, loput sit siitä et voitetaan isot ja saadaan maksimi valuet.

   En rupee linkkailemaa tähä mitää, mut eti joku parempi foorumi jossa keskustelet muitten kans siitä miten käsiä kannattaa pelata ja miksi. Oikeestaan mun mielestä suurempi merkitys oppimiseen on sillä et käyt läpi pelaamas jaot ja mietit miks pelaat niinku pelaat. Tee vaikka niin et pelaat tunnin ja käytät toisen tunnin siihen et käyt läpi kädet jotka just pelasit. Hankalimpia voi postailla muille ja kysellä muitten mielipiteitä.

   Mieti miten voitat maksimit huonommilta käsiltä vihun rangessa ja miten häviät minimit paremmille. Rupee miettimään tilanteita ihan eri tavalla kun saa tämmösen ajattelun peliinsä.

   Ihan hieno ois toki jos tunnet jonku joka on pelannu pitempään. Jos saisit sen vaikka kaljapalkalla kattelemaa tunnin, pari sun peliä ja kertomaan mitä teet sen mielestä väärin.

   "Jos pelaan tunnin, olen yleensä voitolla joka päivä, mutta kun olen peluri, en osaa realisoida ajatuksia tähän maailmaan ja pelihimo vie kyltymättömään tunnemaailmaan."

   Kannattaa miettiä myös kuinka pitkiä sessioita pelaa, joku 90 min on aika optimaalinen.

  • Nähty on

   NETTIPOKERI lienee yleisimmin jos ei jopa aina, tietokoneohjelma joka kusettaa sumeilematta. Päivä päivältä härskimmin, mutta silti aina paremmin piilotettuna. Lypsykarja kuvittelee että jokainen omilla taidoillaan voi voittaa jos on tarpeeksi hyvä. Ohjelma on myös hyvin koukuttavaa, koska se antaa hetkittäin voittosesioita ja tunteen, että sitä on hyväkin pelaaja. Tällöin hetken voittoputki häivyttää sen vitutuksen minkä pitkä vedättämisputki aiemmmin sai aikaan.

   Keräsin kuukauden käsihistoriat exelltaulukkoon ja laskin todennäköisyydet tähän tarkoitukseen laaditulla ohjelmalla josta siirsin prosentit taulukkoon. Vedin sitten tiedot yhteen ja tein analyysin. .. Useista sadoista käsistä joissa panostin ja pelasin loppuun, ja joissa olin flopin jälkeen vielä edellä yhtä vastaan yli 70 %:a, voitin vain selvästi alle puolet. Pelin idea oli hyvin yksinkertinen. Mitä paremman käden sain sitä varmemmin hävisin ison potin kun kaveri veti turnin ja riverin yhteisvaikutuksella ohi. Oli helppo lopettaa, kun matematiikka osoitti kiistatomasti, että aina kun ohjelma jakoi huippukäsiä, kasvoi vastustajan todennäköisyys voittoon kahdella vimeisellä kotilla moninkertaiseksi siihen nähden mikä oli oikea matemaattinen todennäköisyys. Tietenkään kukaan ei edes oleta, että todennäköisyys toteutuisi koko ajan matemaatikan lakien mukaan, mutta se vain ei ole enään missään toleranssissa, että kuukausikaupalla tuuri on samoilla tappioprosenteilla lukittuna tiettyyn asentoon, eikä sitä mikää muuksi muuta.

   Ehkä jos tämän karun totuuden suostut hyväksymään, niin silloin voi olla jo paljon helpompi lopettaakin. Todellisuudessa ei sinun pelitaidollasi ole paskan merkitystä. Häviät joka tapuksessa koska kuulut siihen yli 95 %:n ryhmään joka on määritety häviämään, ja joku muu taasen kuuluu siihen ehkä 1-2%:n porukkaan jotka voittavat tasaisesti vaikka pelaisivat kuin idiootit.

   • fpiston

    Totta puhut, nettipokeri on koodattua sontaa, Murto-osan annetaan voittaa ja niistäkin suurin osa on(oletan) ohjelmoituja haamu pelaajia. Kyllä kai jokainen on huomannut, kuinka isot kortit(10-A) tilataan floppiin korotuksella, vaikka ne edustaa korttipakassa vain 5/13 osaa.


   • huomannut saman

    Laskelmia en ole tehnyt, mutta jossain vaiheessa alan saamaan hyviä käsiä, mutta häviän niillä kaikilla huonommille käsille ja isot potit. Se on sitten menoa se ja joku vie rahat.


  • RAY:n Casino ei RAY

   tein myös taulukon ,en tosin exeliin ,mutta kuitenkin parisentuhatta turnausjakoa .
   Livepelinä tämä tarkoittaa useamman kuukauden satsia .
   Joten siihen mahtuu myös häviö /voittoputket .
   Manuaalisesti laskin sekä omani ,että showdowniin tapahtuneet muiden pelit.

   Kiistatta tilastot osoittivat pelijakojen menevän runsaasti yli laskennallisten arvojen ,ei ketään ilmeisesti suosien ,vaan tasapuolisesti heikomman pelikäden omaavalle .

   Sikäli se on ikävää ,että pokeri on kivaa peliä ,mutta rehellistä vain livenä .

   Jostain syystä jakogeneraattorit ovat keskittyneet maailman syrjäkolkille ja ajautuneet tietenkin mafioiden käsiin .

   Edelleenkään mikään pelisaiteista ei ilmoita esim viimeisen 2000 jaon jakojen suhteita .

   Mistähän syystä :)

   "Suomalainen" RAY jopa hankki vuokraoikeudet melkein suoraan Israelin mafian kaupasta .Pelaappa siinä sitten .:)

  • turnauskäteispeluri

   "tein myös taulukon ,en tosin exeliin ,mutta kuitenkin parisentuhatta turnausjakoa."

   Parisen tuhatta jakoa ei riitä yhtään mihinkään. Tuommonen määrä käsiä tulee helposti pelattua päivässä vähän enempi pelaavalle. Kuukaudet voivat jäädä tappiolliseksi netissä, puolestaan livenä puhutaan vuosista. Voi olla et oikeesti oot 2 vuoden pelien jälkeen voitolla vaikka oisit iha paska, that the truth. Piste!

   Tuolla voi pyöritellä tuota varianssin vaikutusta: http://www.evplusplus.com/poker_tools/variance_simulator/

   Voitte olla katkeria tai hyväksyä totuuden. Kyllä meitäkin löytyy jotka vie tiedän rahat viikonloppuisin kun pikkukaljoissa riehutte pelipöydissä.

  • tilastomies2

   Laske uudestaan, kun olet pelannut 100000 kättä.

  • vitunkusettajat

   Ei niitä tarvitse laskea NETTIPOKERI ON SUURI VITSI!!!!!!!! Ja se juuri noin kun edelliset on kirjoittanut!!!! Vit... kaikki pokeri saitit oikeuteen ja linnaan kaikki ketä siellä työskentelee......kortit tulevat randomina.... HOHOHOHOHOHOHOHOU...RANDOM IN MY ASS!!!!!!!
   RIGGED!!!!!

   • NISKALAUKAUS

    On suuri määrä ihmisiä jotka ovat uhranneet aikaa ja energiaa pelin opetteluun, ovat kuitenkin epärehellisessä järjestelmässä vailla todellista menestys mahdollisuutta.Verkko mahdollistaa kasvottomat pelien järjestäjät joita on mahdottomuus saada edesvastuuseen. Pelin synnyinsijoilla revolveri jakoi oikeutta tehokkaasti, tähän ei ikävä kyllä tänä päivänä ole mahdollisuutta.


   • sadfjasldf
    NISKALAUKAUS kirjoitti:

    On suuri määrä ihmisiä jotka ovat uhranneet aikaa ja energiaa pelin opetteluun, ovat kuitenkin epärehellisessä järjestelmässä vailla todellista menestys mahdollisuutta.Verkko mahdollistaa kasvottomat pelien järjestäjät joita on mahdottomuus saada edesvastuuseen. Pelin synnyinsijoilla revolveri jakoi oikeutta tehokkaasti, tähän ei ikävä kyllä tänä päivänä ole mahdollisuutta.

    Olen itse pelannut vuosia pokeria, aluksi päin helvettiä ja suurimman osan pienistä talletuksista hävisin, joskus sain jotain kotiutettavaakin. Erään sivuston löydettyäni kiinnostuin opettelemaan peliä enemmän ja voin sanoa että tällä hetkellä osaan pelata voitollista peliä. Tämä ei kuitenkaan ole onnistunut kuin yhdessä verkossa. Kaksi muuta joissa olen pelannut ovat olleen mitä ihmeellisintä setuppia ja ohivetelyä. Ensimmäisenä Boss media. Olin triplannut deponi nl10 - 25 tasolla, jonka jälkeen kotiutin suurimman osan kassasta. Tämän jälkeen alkoi aivan ihme downswing jossa olin n. 50 buy-iniä alle EV:n nl10 tasolla. Eikä sen jälkeen siellä ole kortti käynyt, enkä kyllä sinne ole takaisin varmaan menossakaan, ellen sitten huumorilla katsomaan niitä suckoutteja. Toinen verkko Ongame; voiton tekeminen ei vaan onnistu, kassa pysyy samoissa lukememissa tai valuu hitaasti alaspäin. Ja olen siis tässä nykyisessä verkossa pelannut satoja tuhansia käsiä voitollista peliä joten hieman erikoiselta tuntuu että voitollisen pelin pelaaminen onnistuu vain yhdessä verkossa.


   • f bandits
    sadfjasldf kirjoitti:

    Olen itse pelannut vuosia pokeria, aluksi päin helvettiä ja suurimman osan pienistä talletuksista hävisin, joskus sain jotain kotiutettavaakin. Erään sivuston löydettyäni kiinnostuin opettelemaan peliä enemmän ja voin sanoa että tällä hetkellä osaan pelata voitollista peliä. Tämä ei kuitenkaan ole onnistunut kuin yhdessä verkossa. Kaksi muuta joissa olen pelannut ovat olleen mitä ihmeellisintä setuppia ja ohivetelyä. Ensimmäisenä Boss media. Olin triplannut deponi nl10 - 25 tasolla, jonka jälkeen kotiutin suurimman osan kassasta. Tämän jälkeen alkoi aivan ihme downswing jossa olin n. 50 buy-iniä alle EV:n nl10 tasolla. Eikä sen jälkeen siellä ole kortti käynyt, enkä kyllä sinne ole takaisin varmaan menossakaan, ellen sitten huumorilla katsomaan niitä suckoutteja. Toinen verkko Ongame; voiton tekeminen ei vaan onnistu, kassa pysyy samoissa lukememissa tai valuu hitaasti alaspäin. Ja olen siis tässä nykyisessä verkossa pelannut satoja tuhansia käsiä voitollista peliä joten hieman erikoiselta tuntuu että voitollisen pelin pelaaminen onnistuu vain yhdessä verkossa.

    Useamman vuoden kokemuksella samoja havaintoja. Boss median verkossa ei voitollinen peli ole mahdollista. Avasin paffille tilin uudestaan , mutta jo kolmen tunnin jälkeen suljetutin sen uudestaan. Kolmesta ipokerin huoneesta kahdella voitollista, turnausvoittoja ja usein finaalipöytään. Sitten esim. titanpoker (palvelin intiaani reservaatiossa) jossa voitollinen peli ei onnistu millään, turnaukset päättyy viimeistään viimeisille rahasijoille. Kysymys ei muutamista turnauksista vaan sadoista.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   177
   5633
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   535
   2546
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   552
   2386
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   48
   1871
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   84
   1724
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   17
   1466
  7. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   268
   1195
  8. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1186
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   274
   1121
  10. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   338
   1099
  Aihe