Phuketin sää nyt

Mikä sää phuketissa on nyt? Sataako ja ukkostaako siellä todellakin koko ajan? Noita säätiedotuksia kun kattelee niin näyttäis siltä että vettä tulee koko ajan :( Se siitä aurinkolomasta....
Ilmianna
Jaa

48 Vastausta


Nyt et ole menossa Kanarialle eli aivan turhaan kannat huolta. Takuulla on joka päivä yli 30C ja jos sataa niin sataa yleensä yöllä ja hetken vain.
Palaat ruskeana takaisin ja takuulla menet vuoden päästä uudellen.
Phuket on iso saari ja sää vaihtelee koko alueella paljon.
Ilmianna
Jaa
Juu tiedän että en ole menossa kanarialle :) Ja olen kyllä käynyt phuketissa ennenkin ja muuallakin thaimaassa. Ja tiedän että lämpötila o yli 30C mutta kun katson vaikka säätiedotusta jossa näkyy säätilanne parin tunnin välein niin koko ajan on sadetta tai ukkosta!! Tai jossain vaikka iltasanomien viikon säätiedotuksessaq joka päivä pisaroita ja salamoita!! Että ihmettelenkin että onko siellä nyt joku poikkeuksellinen "sadekausi"?
Sitten jos katson samasta iltsikasta vaikka intian goan säätilannetta niin pitkä rivi pelkkää aurinkoa
Ilmianna
Jaa
joo, täällä ihmetellään ihan samaa. sunnuntaina ois lähtö ja vähän pelottaa, että joka päivä meinaa vettä tulla. toivotaan parasta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Phuketista en tiiä, mut Khao Lakissa on tänään satanut koko päivän. Tällä hetkelläkin sataa aivan kaatamalla. Koko maaliskuu on ollut poikkeuksellisen sateinen. Ei ole paljon aurinkoa näkynyt, mutta kyllä täällä silti ruskettuu vaikkei se aurinko porotakkaan pilvettömältä taivaalta.

Toki tänään ei ole ruskettunut kukaan. Paikalliset aamulla villatakit päällä ja kyllä turisteillakin pitkähihaista paitaa on näkynyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
joo minuakin kiinnostaa sää, aurinkoahan olemme menossa sinne hakemaan, että ei kiva jos sataa koko ajan! Kun lähtökin todennäkösimmin oli 3.4! Että riittääkö aurinkoa vielä silloin vai sataako vaan!
Ilmianna
Jaa
Tänään aamulla Patongilta soitto tuli et sateista mut muuten lämmintä.
Ei haittaa mua pätkääkään.
Tilasin hyvät ilmat alkaen 03.04 alkaen kuukaudeksi;)
Ilmianna
Jaa
Nyt on niin että säät ovat todella huonot olleet Phuketissa jo ainakin marraskuusta lähtien, paikalliset sanovat että moneen vuoteen ei ole näin huonoa säätä ollut, rannalla ei bisnekset pyöri kun porukka ei tule rannalle tihkusateeseen, kosteus kerääntyy vuorilla ja sataa rannalla alas, On kuulemma tämä El Ninjo ilmiö, oltiin marraskuussa ja joka päivä satoi tutut asuvat siellä ja päivittelevät tätä säätä, jospa se on parempi syksyllä kun taas mennään
Ilmianna
Jaa
no höh ;< kannaattaakohan sinne sitten lähteä, kun ne tulvatkin sielä etelä-thaimaassa ovat päässeet alkamaan..
Ilmianna
Jaa
Perukaa matkat, Puketissa on kuulemma satanut vettä!!!
Ilmianna
Jaa
Rankkasateet moukaroivat Etelä-Thaimaata

Sunnuntai 27.3.2011 klo 11.40

Etelä-Thaimaata piinaavat hurjat rankkasateet, maanvyörymät ja tulvat.

Tulva-alueella on muun muassa Khanom, joka on suomalaisten suosiossa. Finnmatkojen viestintäpäällikkö Kaisa Mäki-Kullas kertoo Iltalehdelle, että Finnmatkoilla on Khanomissa tällä hetkellä 39 suomalaisasiakasta.

- Alueella on satanut jo useamman päivän ja myös tuuli on kova. Seuraamme tilannetta, Mäki-Kullas kertoo.

Iltalehteen Thaimaan Khanomista yhteyttä ottanut suomalaisturisti kertoo, että Khanomissa on sattunut maanvyörymä hotellin takaisella vuorella. Rankkasateet ovat jatkuneet alueella jo monta päivää.

- Vyöryssä on kuollut ihmisiä ja loukkaantuneita on myös. Vyöry vei taloja mennessään ja katkoi teitä, suomalaismies kertoo.

Asia News Network kertoo, että Nakhon Si Thammaratin provinssissa evakuoidaan jo ihmisiä. Khanom sijaitsee samassa provinssissa. Asia News Networkin mukaan samalla alueella 60 turistin ryhmä oli jäänyt jumiin tulvien takia.

Rankkasateiden ja tulvien odotetaan pahenevan lähitulevaisuudessa. Vaaravyöhykkeessä on useita alueita Etelä-Thaimaassa.

- Sateet jatkuvat ja evakuoinnit ovat käynnissä. Ei näytä hyvältä, suomalaisturisti sanoo.
Thaimaan Ilmatieteen laitos varoittaa erittäin rankoista sateista. Ulkoasiainsihteeri Sirpa Nyberg Suomen suurlähetystöstä Bangkokista kertoo, että Etelä-Thaimaahan on luvassa tänään 2¬¬-3 metrisiä aaltoja, rankkasateita sekä tulvia. Uutisissa on kerrottu, että tulvat olisivat vieneet autoja mukanaan.
Aallot iskevät Thaimaan lahdelle, jossa sijaitsee muun muassa suosittu turistisaari Koh Samui.

Nyberg kehottaa suomalaisturisteja seuraamaan paikallisten viranomaisten tiedotteita. Tilanteen pitäisi rauhoittua huomenna. Oletko Etelä-Thaimaassa? Ota yhteyttä Iltalehden toimitukseen il.toimitus@iltalehti.fi tai lähetä kuva numeroon 13322.
Ilmianna
Jaa
Kylä v**uttaisi jos olisi kallis matka maksettuna. Mieluummin täällä kotoisessa lumisateessa..
Ilmianna
Jaa
Embassy of Finland in Bangkok
Etelä-Thaimaassa odotettavissa rankkoja sateita, aaltoja (2-3 m) ja tulvia 27.-28.3.2011. Alueelle matkaavia kehotetaan varovaisuuteen mm. veneliikenteessä sekä seuraamaan esim. Thaimaan meteorologisen instituutin sivuja www.tmd.go.th/en/
Thai Meteorological Department
www.tmd.go.th
The Meteorological Department of Thailand Homepage is proud to present an up-to-date information of weather forecast, Hydrological meteorological, Agrometeorological, GIS, climatology Datum, Long range forecasts, Local climate, and its relative products. โฮมเพจของกรมอุตุนิยมวิทยาที่นำเสนอผลงาน ด้าน
Ilmianna
Jaa
Terveiset Krabista, satanut on tänäänkin koko päivän ja todella rankasti. Pitkähäntäveneet ei kulje luonnollisestikaan ja kukapa mihinkään saareen nyt haluaisikaan. Todella surkea lomakeli.
Ilmianna
Jaa
Tosi harmillista, mutta , jos yhtään lohduttaa, myös Suomessa sataa- lunta,
kurjat on kelit, täälläkin.
Maaliskuu maata näyttää..
Ilmianna
Jaa
Hyvä ruoka, parempi mieli!
Ilmianna
Jaa
"Takuulla on joka päivä yli 30C ja jos sataa niin sataa yleensä yöllä ja hetken vain."

Joopa joo, kaverit kertoi vai?? Ja menit uskomaan.
Ilmianna
Jaa
Suomessakin oli kesällä reippaasti kuumemmat kelit kuin thaikuissa tällä hetkellä. 30 C ei meinaa mennä rikki kirveelläkään ja taivas on tasaisen harmaa, päivästä toiseen. Se on lomaa se.
Ilmianna
Jaa
Joo, kaveri soitteli äsken Phuketista ja sanoi että aiva perseestä on kelit olleet koko viikon!!
Ilmianna
Jaa
Sadekausi se siellä kolkuttelee, etuajassa. No jospa ne kelit syksyksi taas paranisi..
Ilmianna
Jaa
Nyt aamulla lämpöä on 24, vettä tulee kuin saavista kaatamalla. Torstaina EHKÄ helpottaa.
Ilmianna
Jaa
Kuulemma La Nina myrsky painaa kylmää sateista ilmaa Aasiaan... Normaalisti maaliskuussa ei vielä sada! ja jos sataa niin hetken kuuroja iltapäivisin/iltaisin. Ja kyllä olen ollut siellä maaliskuussa.
Ilmianna
Jaa
Phuket Tiistai 29.3 Nyt shoppailtu jo viikko. SATAA KOKO AJAN ! Tuulta 30-40m/s. Keli on ollut tätä noin viikon. Se siitä kahden viikon aurinkolomasta. Olisin myöskin ennen tätä kokemusta sanonut: " Takuulla on jokapäivä 30`c ja jos sataa niin yöllä tai tunnin kuuroja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Totta toi sadejuttu.
Tuulen-nopeus meni metsään
Ei 30-40 m/s (108-144 km/h) vaan 30-40 km/h eli 30-40 km/h (8.4-11.2 m/s).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Keskilämpötila klo 16 etelä-Thaimaan lomakohteissa: 24 C.
Ilmianna
Jaa
Mutta telkkarissakin tiedetään jo että phuket on paratiisi!
Ilmianna
Jaa
Näköjään ukkostaa mut parempaan päin menossa :).
Ens viikolla saattaa jopa olla hyvätkin ilmat kun näyttäis lämpenevän ???
http://www.tmd.go.th/en/province.php?id=75
Ilmianna
Jaa
Enkkoja tekee nämä tämä hetken reissulaiset. Harva onnistuu lomailemaan 2 viikkoa thaikuissa näkemättä arskaa. Suomessakin on paistanut enemmän. No täällä aina vaahdotaan kuinka sitä ruskettuu ja jopa palaa pilviselläkin säällä, pitänee mennä katsomaan kuinka ruskettuneina kaverit sieltä palailee..
Ilmianna
Jaa
Olen katsellut satelliittikuvista, miten hämmästyttävän pieni mutta voimakas sadealue on päiväkausia majaillut Phuketin yllä. Valtamerellä aivan vieressä on satojen, jopa tuhansien kilometrien matkalla pilvetöntä. Vielä muutama tunti sitten Phuketin lentokentällä satoi, mutta juuri nyt on enää täyspilvistä.
Ilmianna
Jaa
saa ennustuksissa sanotaan etta Phuketissa sataa seuraavan viikon ajan. Taalla Pattayalla tanaan puolipilvista ja parempaa luvassa .
Ilmianna
Jaa
Tässä Pattijoen ennuste huomisesta eteenpäin, normaalia keliä alkavalle sadekaudelle.

32 °C
20 °C
rainy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
32 °C
23 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
23 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
24 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
24 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
32 °C
24 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
25 °C
partly cloudy
10% precip coverage
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Onko tämä joku pattijoki palsta, ONKO?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
lukihäiriöö pukkaa kirjoitti:
Onko tämä joku pattijoki palsta, ONKO?
Ei ole ei....Mutta älykkäät omatoimimatkaajathan ovat jo poistuneet Phuketin sateista ja menneet esim Pattayalle, kun taas hotellihuoneissaan Phuketissa kyyhöttävät nämä pakettimatkaajat jotka eivät saa rahojaan hotellilta takaisin jos poistisivat Phuketista. Se siitä "turvallisesta" ja "huolettomasta" pakettimatkailusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vali vali.. eikä jengi osaa lähteä pois sieltä puketista sateen kourista? Bussit kulkee ja lentokenttä on vieressä. Ei kun nökötetään hotellilla sadepisaroita laskemassa.
Ilmianna
Jaa
No hotellihuoneissa varmaan "tapahtuu".. ja lasku tulee perässä, joulupaketissa.
Ilmianna
Jaa
Eka melkein sateeton päivä, kannat kattoon. Jospa se aurinkokin sieltä vielä joku päivä..
Ilmianna
Jaa
Kuka osaisi kertoa... Onko nyt kyseessä tavallista aikaisemmin alkanut sadekausi joka luultavasti kestää vielä? Mikä on todennäköisyys, että säät paranevat parin viikon aikana?

Meillä lähtö Phuketiin 17.4. Säästetty ja odotettu lomaa niin kauan, kannattaisiko alkaa etsiä vaihtoehtoista lomakohdetta..

Onko koko Thaimaa sateen vallassa (Suomesta katsoen näyttää siltä)..jos sitten vaihtaisi paikkaa siellä..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Me ollaan myös lähdössä Phuketiin 19.4 ja aika sekavat on mietteet millainen on sää.Monta vuotta sitten päätettiin että isännän 6kymppiset vietetään Thaimaassa.Mutta onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa säiden parantua,täytyy vaan olla optimistinen.Hyvää lomaa teille...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Auringonpalvojat kirjoitti:
Me ollaan myös lähdössä Phuketiin 19.4 ja aika sekavat on mietteet millainen on sää.Monta vuotta sitten päätettiin että isännän 6kymppiset vietetään Thaimaassa.Mutta onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa säiden parantua,täytyy vaan olla optimistinen.Hyvää lomaa teille...
Kiitos samoin hyvää lomaa teille! Niinkuin nimimerkki 10 6 tuossa kertoo, toivoa on eli sateiden todennäköisyys ei olisi ainakaan tällä hetkellä suuri..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miten sää tällä hetkellä, onko linjoilla ketään Phuketista juuri palannutta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Phuketin lentokentällä on tällä hetkellä pilvistä. Pilvisyyttä voi seurata esimerkiksi täältä: http://weather.yahoo.com/img/asia_sat_440_mdy_y.html Lähipäiviksi ennustetaan 10-20 prosentin mahdollisuudella sateita. Toivoa siis on!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aurinkomatkojen sivuilla kerrotaan, että Phuketissa olisi ollut 31.3. lähtien sateetonta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ystävä tällä hetkellä Phuketissa ja mm. eilen tuli viesti aurinkoiselta rannalta. Meillä lähtö 10.4. Harkittiin kyllä mekin kohteen vaihtoa, mutta kun katselee es. Kyproksen säätiloja, Phuket on vaihtoehtona huomattavasti parempi. Hotellia jouduttiin vaihtamaan, koska varatussa Hotelli Green Mounthain:ssa sortumia. Nyt näyttää Forecan 10 pv:n ennusteiden mukaan säät kuivavan :) Hyvää lomaa edellisille kirjoittajille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nyt näyttää jo kivalta

http://www.marinaphuket.com/live.php
Ilmianna
Jaa
Hei matkailijat. Katsokaa netistä WEB-cameroita. Ainakin Kata Beachillä ja Surin Beachillä on sellainen ja kyllä siellä ainakin päivällä näytti olevan ihmisiä uimassa ja auringossa. Terveisin toukokuun alussa 50-kymppisiä Thaimaassa viettävä.
Ilmianna
Jaa
Ajantasainen tieto Patongilta.
3.s paiva tulin tanne ja viela ei ole yhtaan tippaa tullut taivaalta, eika ukkosta yhtaan, aurinkoa riittaa.
Mut ma tilasinkin hyvat ilmat alkaen 3.s paiva.heh :)!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tere Kite! Jäbähän se on jo siellä, en muistanu lähtöpäivää.
Heitähän puhelu jossain vaiheessa!
Toivottavasti sataa...................:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei,
säätiedotteet näyttää sateita, todennäköisyydellä 60%. Web-kameran näkymässä näyttäisi kuitenkin, ettei sataisi. Miltä siellä paikan päällä näyttää?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Phuketin sää nyt

Mikä sää phuketissa on nyt? Sataako ja ukkostaako siellä todellakin koko ajan? Noita säätiedotuksia kun kattelee niin näyttäis siltä että vettä tulee koko ajan :( Se siitä aurinkolomasta....

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta