Kreikkaan kesäksi 2011

Miimi-_

Hei! Elikkä ens kesäksi olis mahtava päästä kreikkaan tai siltä ainakin tuntuu. Tarkotus olis vuokrata kämppä ja sen ei tarvi olla iso, sillä menen yksin tai ehkä yksi kaveri mukanani, joten millä hinnoilla mennään? aika olis kuukauden joko kesä- tai heinäkuussa. Ikinä en ole kreikassa käynyt, joten en siitä paljon muuta tiedä kuin mitä netistä olen lukenut ja sen perusteella lefkas on alkanut kiinnostaa, onko muita ehotuksia paikasta? Kokemuksia lefkasista kaipaan myös. Vähän nuita lentolippuja kans olen katellut niin mikä on yleensä keskimääräinen hinta ym.? Opiskelija budjetilla ollaan menossa, joten se ei ole ihan niin suupieliä nostattava:) Kaikki asiallinen info on tervetullutta!

6

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ss

      Kukaudesta voit varautua maksamaan 250-350 euroa, riippuen paikasta. Näköalat merelle nostaa hintaa ja tietenkin kämpän ikä ja kalustus. Tarkoitan tässä nyt kaksioiden hintoja. Hyppää Lefkasilla lautaan ja mene Ithakalle tai Kefaloniaan, ovat ainakin mun mielestäni kauniimpia paikkoja. Lefkasin hintoja en tiedä, mutta luulen sen olevan samaa luokkaa, kuin nuilla em saarilla. Turisteja on Lefkasilla enemmän, joten voi olla vaikeampaa löytää rauhallinen kämppä.

    • Miimi-_

      Kiitos vinkeistä nimittäin tuo Kefalon on alkanut kiinnostamaan paikkana aika paljon minua ja mitä on lukenut, että suht turvallinen paikkakin on(ajatellen, että jos yksin menee, ettei tarvi pelätä kidnauppausta joka kulman takana) vielä kun on ongelmana että en löydä vuokra-asuntoja niinkö yhtään mistää, eikö niitä ole vai enkö osaa vain etsiä? Sitte tuo lentäminenkin mietityttää kun kefaloniaan maksaa lennot mitä oon katellu about.500euroa ja sama prevezaan, mutta ateenaan pääsisi yli puolet halvemmalla niin olisiki siinä mitään järkeä että menisi junalla prevezaan ja siitä lautalla kefaloniaan? Minkälaista ja minkä hintaista on junalla matkustelu kreikassa?

    • ss

      Kefalonia on todella turvallinen. Juna on edullinen liikkumismuoto. Ateenasta pääsee suoralla bussilla Kefaloniaan, hinta hieman alle 40 euroa. Bussi tulee Patran kautta, jonka kautta pääsee myös junalla, hinta samaa luokkaa. Mielestäni ei kannata lähteä Prevezan/Lefkadan kautta, jos Ateenaan lentää ensiksi.
      Btw, finnmatkoilta saa aika edullisia lentoja suoraan Kefaloniaan, tosin kesä-heinäkuussa taitaa maksaa 350 euron luokkaa, tsekkaa Finnmatkojen sivuilta.

      Kämpän etsiminen on ainakin ekakertalaiselle hieman hankalaa. Mut jos ihan oikeesti haluat kämpän, niin voisin jelppiä, asun Kefaloniassa, tosin juur nyt Suomessa. Tunnen yhden välittäjän, asun nimittäin hänen talossaan, todella luotettava ja kiva perhe hänellä .Lähtö Kefaloniaan olis tossa parin viikon sisällä.
      Jos kiinnostaa niin voin linkin laittaa ko. välittäjän sivulle ? Voit hoitaa vuorauksen hänen kanssaan suoraankin.

    • Miimi-_

      Suur kiitos hyvistä vinkeistä, yksinkertaisti asioita paljon! Olisi tosi mukavaa jos voisit laittaa linkkiä, sillä reissu ei ole oikeestaan muusta kiinni kuin siitä kämpästä.

      • ss

        Tossa pari linkkiä

        http://www.ppk.gr/index.php
        http://www.kefalonianproperty.com/en/homes_to_let.asp


    • ss

      Miimi, lähetä mailiosoite, niin voin pistää kuvia yhdestä kohteesta finngreek(at)hotmail. fi. Saat sitten muutaman linkinkin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe