Karamboa, Boavista....

Aurinkotytteli

Matka lähestyy :-D. Mielipiteitä siellä käynneiltä ?? Mitä piditte reissusta ??
Odotan aurinkoa ja pattereiden latausta. En siis vaadi paljon...

4

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • schfer

      Kyseisestä hotellista tulin viikko sitten.. Lennot olivat pitkät, mutta kyllä se oli sen arvoista. Mennessä yksi välilasku Kööpenhaminassa, jossa tanskalaisia otetaan kyytiin ja kone tankataan. Välilasku kesti tunnin verran. Sieltä nousun jälkeen alkoi varsinainen tarjoilu koneessa. Helsingissä saatiin aamupalapusseja (leipä mehu). Tullessa oli kaksi välilaskua, Salin saarella tankattiin ja Kööpenhaminassa tanskalaiset nousuvat koneesta ja kone tankattiin. Molemmissa meni reilu tunti. Salin saarella piti nousta koneesta, mutta terminaalissa oli kuitenkin kauppoja ja ravintoloita.. Bussimatka Boavistan kentältä hotelliin kesti noin 5 minuuttia ja sitten loma pääsi käyntiin. Bussista suoraan respaan kirjautumaan sisään ja laukut jäivät pihalle, koska laukut kannettiin huoneeseen.

      (Laukkujen tulossa taisi kestää tunnin ja kun itse tulin farkuilla koneesta ja kaikki vaatteet laukussa niin kyllä vähäsen ärsytti.. Kannattaa itse kantaa laukut tai ottaa käsimatkatavaralaukkuun/reppuun shortseja jne. ettei tarvitse odottaa laukkuja.. :D )

      Ruoka oli hyvää ja all inclusive-rannekkeella sai syödä ja juoda niin paljon kuin jaksoi. Juomia oli ihan limuista alkoholijuomiin ja cocktailejakin baareista sai. Koko ajan oli ruokaa ja juomaa tarjolla. (paitsi ruokaa ei saanut 16.30-17.30, snackin ja illallisen välissä) Tarjolla oli ihan kaikenlaista ruokaa: lihaa (yleensä vähän puneravaa), kanaa, paljon kalaa ja salaattia. Myös hyvä jälkiruokavalikoima: ihania vanukkaita, jäätelöä ja kakkupaloja..
      Hotellissa on myös kolme illallis-teemaravintolaa: Buda (aasialainen), Barlovento (kapverdeläinen) ja Las Dunas (afrikkalainen). Suosittelen kokeilemaan kaikkia, mutta pöytävaraukset tehtävä ainakin kolme päivää ennen..

      Henkilökunta hotellissa oli ystävällistä ja pari tyyppiä halusi oppia suomeakin.. (hyvin he osaavat ainakin numerot ja vähän niille suomea opetin.. :D )
      Siivous taisi olla joka päivä. Hotellissa oli siistiä, ja jäät juomiin tehdään pullovedestä joten niitä voi ottaa ihan huoletta.

      Aurinkoa sieltä kyllä saa, kannattaa ottaa kuitenkin paljon aurinkorasvaa mukaan, koska aurinko oli aika polttavaa. Itse paloin pariin kertaan. Rantatuoleja oli ihan tarpeeksi altaalla ja rannalla. Kertaakaan en jäänyt ilman. Uima-altaiden vesi oli kyllä vähän liian kylmää, mutta se riippuu että mistä lämpötilasta itse pitää. Kannattaa pitää vesipulloa aina mukana rannalla ja niitähän sai respasta niin paljon kuin jaksoi kantaa..

      Aktiviteettiä oli ihan tarpeeksi. Ihan pienemmille lapsille ei kyllä kauhean paljoa aktiviteettiä ollut, paitsi ainakin Finnmatkojen Bamse- ja Super kids kerhot.. Riun ohjaajat vetivät rantalentopalloa, ammuntaa, vesijumppaa jne. Vesiurheiluvarusteita sai vuokrata. (Jotkut ilmaisia, esim. polkuveneet ja bodysurfing-laudat, jotkut taas olivat maksullisia. Punaisella lipulla ei saanut vuokrata mitään..) Myös tennistä sai pelata ilmaiseksi (20e pantti, jonka saa takaisin kun palauttaa mailat ja pallot)..
      Illalla esitykset olivat hienoja. Itse olin 2 viikkoa ja siinä ehti nähdä monenlaisia iltaohjelmia. Karaokebaari ja disco on avoinna esityksen jälkeen, muuta ohjelmaa ei iltamyöhään enään ole.. (disco avoinna 23-02, karaoke loppuu klo 24) Disco on K-18, mutta vanhempien seurassa antoivat kyllä olla.

      Sal Rein kaupunkiin taksimatka maksaa 10e (tai 1000 escudoa). Sinne pääsee myös kävellen rantaa pitkin, matkaa kertyy n. 3-4 km. Kaupungissa on paljon katukauppiaita, jotka yrittävät tyrkyttää kaikenlaista ostettavaa. Minulle riitti yksi vierailu kaupungissa, talot oli aika rähjäisiä ja kadut likaisia.

      Saarella tuulee paljon, mutta ei siellä kuitenkaan kylmä tullut, välillä viilensi ihanasti kuumaa päivää. Kertaakaan ei meidän reissulla satanut.. Rannalla oli vaihtelevasti lippua vihreästä punaiseen. Aallot olivat aika isot punaisella lipulla eikä silloin vedessä näkynyt muita kuin surffareita. Haivaaraa ei kuulemma ollut.

      Hotelli on RIU-ketjua, joten turisteja on vähän kaikkialta. Portugalilaisia ja saksalaisia taisi olla aika paljon, myös pohjoismaalaisia oli paljon..

      Ja vielä ötököistä sen verran, että niitä ei juurikaan näkynyt. En saanut yhtään hyttysenpistoa tai paarmanpuremaa. Torakoita näkyi vähäsen, mutta ei niistäkään huolta ollut. Kulkukoiria ja -kissoja hotellialueella vieraili, tai varmaan majailivat siellä. Aika riutuneen näköisiä olivat..

      Mutta kaikenpuolin oli mahtava loma ja menisin kyllä uudestaankin!
      Toivottavasti tästä on hyötyä sulle.. :)

      • Aurinkotytteli

        Kiitos paljon !!!! Täytyy vaan malttaa ja odottaa....


    • Love Karamboa

      Yhdyn nimimerkki schfer tekstiin.

      Sal Rein kylä on todellakin vaatimaton ja sinne ovat valitettavasti kaupustelijat löytäneet tiensä. Lasinsiruja Sal Rein kylässä on joka paikassa, joten varatkaa hyvät kengät... Ja älkää menkö sivukujille.

      Kissat ja koirat, joita hotellialueella pyörii, ovat hotellin omia. Pitävät muut ökötit tms. poissa. Ovat kuulemma madotettuja ja rokotettuja, vaikka rähjäisiltä näyttivätkin. En silti koskisi niihin.

      Uima-altaan vesi tuntuu kylmältä, koska aurinko lämmittää ihon melkoisen poppakuumaks :-D altaan vesi on kuitenkin lämmitettyä.

      Ihanaa lomaa Karamboaan!

      Ensi talvena matkustan sinne uudestaan.

    • :)

      Yhdyn myös schfer'in ja love karamboan teksteihin!

      Palasin kyseisestä hotellista pari päivää sitten ja loma oli aivan ihana!

      Tuuli siellä on kova, joten iltaisin pimeän saavuttua oli pitkähihaisille käyttöä. Päivisin tuuli vilvoittaa ja aurinko pääsee senkin vuoksi herkästi polttamaan. Joten paljon aurinkorasvaa laukkuun. Itse jouduin täydentämään varastoja hotellin kaupoissa ja hintaa oli 14€! :)

      Paikka on täydellinen laiskotteluun ja akkujen lataamiseen!

      Hyvää lomaa ! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe