Vetopuu, Kannelmäki 1960-1970 -muistatko?

PikkuTyttö vm.-59

Onko sinulla muistissa tapahtumia Kannelmäestä? Nurmijärventien puolella oli saha, Vetopuu, jonka pyromaani poltti muistaakseni 1960- luvun lopulla. Minä olin tuolloin n.10v ja siloin ei lapsille turhia selitelty ja siksi se on jäänyt mieleeni epäselvänä, mutta niin kiinnostavana.

Toinen oli nuoren äidin puukotus samalla Vetopuun alueella. Vauva ja vaunut oli tyrkätty läheiselle polulle ja äiti puukotettu siihen viereen. En tiedä kuoliko tämä äiti tai saatiinko tekijää kiinni. En muista kummin päin nämä rikokset tehtiin, mutta ajankohdat ovat hyvin lähellä toisiaan. Näilla yksityiskohdilla olen mieltäni askarruttavia muistoja kantanut mukanani. Olen yrittänyt etsiä netistä tietoa, mutta en ole löytänyt.

Jos sinulla on jotain lisätietoa näistä n.1970 luvun rikoksista ole kiltti ja jaa tietosi.

4

1896

Vastaukset

  • Kiitos tiedosta!


 • Nuoruuden kotitaloni oli osoitteessa Kalannintie 2 (nykyisin numero on 4) Rostin pariskunta asui tontillamme olleessa pihamökissä. Työpäiväni päättyi klo. 15.00 ja olin palaamassa kotiin Hämeenlinnantien ja Kalannintien yhdistävää polkua pitkin. Polun puolivälissä oli kokoomtunut nuoruuden kavereitani. Tietämättä tapahtuneesta kysyin hivittuneesti,että mitä kokousta täällä pidetään. Yksi kavereistani kertoi kertoi tapahtuneen murhan ja kysyi keitä meillä asui. Sain myös kuulla, että lapsi tai lapsia on kadoksissa. Sanoin lähteväni kotiin katsomaan löytyisikö sieltä. Tällöin ilmen, että kaksi joukossa ollutta vanhempaa miestä olivat siviilipukuisia poliiseja. Toinen poliiseista lähti mukaani. Kun tlimme tontille, niin poika uskalsi tulla pois piilosta marjapensaiden takaa nähdessään minut tuttuna henkilönä. Tässä hieman tietoa nimimerkille nimimerkille Pikkutyttö -59.

 • Vetopuu pistettiin tuleen vähän vahingossa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  73
  1120
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  831
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  778
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  485
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  62
  471