Minecraft chat

Jaskaksi2

En tiiä menikö oikeeseen kohteeseen, mutta kuiteskin, eli on parin kaverin kaa tehty minecraftiin serveri, ja nyt pitäs keksii ohjelma jolla voitas kätevästi myös PUHUA toisillemme

34

539

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Your Mom

OMFG GAY!!!!!!!!

• Super-OP

Skype - www.skype.com - ilmainen nettiäänipuheluohjelma

• vesa.

hankkikaa bukkit ja sieltä saa puhumismodit ja kaikki global ban listit ja muut mukavat modit nii ja jos haluutte isommalle servulle nii tulkee minecraft.digiex.net siel on 5 suomalaista ja vitusti usasta ja priteistä ja siel on jo finland kaupunki ja kaikkee nii ja sanokaa et vesa kutsu teiät nii saatte vähä pelirahaa

• Teemu Vehkala tietää

www.isoallo.net jos kiinnostaa minecraftaus kotimaisessa seurassa . ei muuten maksa mitään myöskään.

• server operator

Mul ja mun kamul servu tulkaa käymään servn ip on82.141.119.24

saa tehä mitä huvittaa

• Herobrine

"saa tehä mitä huvittaa."

Sun adsl:llä hostattu servu ei toimi!

Minecraft.vhosti.com workz

• persiistä
        Herobrine kirjoitti:

"saa tehä mitä huvittaa."

Sun adsl:llä hostattu servu ei toimi!

Minecraft.vhosti.com workz

MIKS VITUSSA KAIKKI MAINOSTAA TOTA ROSKASERVUA SERVU ON PERSEESTÄ

• just ni!?!

5.66.80.91

Omatekemä hamachi serveri

Hamachi nimi:mc server finland
      Hamachi password:123

• jerkkkkucraft

Mun servu toimii ilman hamachia ja premiumia. Vapaa rakentelu ja OPt heti kun mahdollista

• jrwD
        jerkkkkucraft kirjoitti:

Mun servu toimii ilman hamachia ja premiumia. Vapaa rakentelu ja OPt heti kun mahdollista

Sen osote on 91.154.252.120 siis sen jerkkkucraftin

• A.H

Mä Pelaan Minecraft 1.8.1 se on mun mielest hyvä

• haista paska perse

hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

y
        yy
        y

yy
        y

y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        y
        yy
        yI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• asddsaasddsayööyjy

ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็็็­ส็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็็็­ส็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็็­ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็­็็็็็­ส็็็็็็็็็็็็็

• Tupss

olisko skype?

• veko99

Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
      You can get one too!

>> minecraftcodes.me

• vek099

You can get one too!

>> minecraftcodes.me

• TULKAA SERVU

YugiCraft is finally back,Temporar server until further notice
      IP:
      Yugicraftmc.servegame. com Remove the space:)
      And MeowZen is hosting the server:)

EI OLE SERVER on SERVE

• Pelipoju247

Minecraftissa jos aikoo rakentaa talon vuoristolle niin siellä on niin paljon hyviä paikkoja ettei osaa päättää.

• Oletko Tyhma?

Mitäs vittua?

• es end

tässä mine servu joka on päivän auki ja on suomalainen sen ib on 85.29.85.237:49217

• lololol

servun id on kylläki 85.29.85.237:51147

• mamma mia
        lololol kirjoitti:

servun id on kylläki 85.29.85.237:51147

id vaihettiin jonku homo.netin takia se on 85.29.85.237:49217

• kkkkkkkkaaaaaakkkkka
        mamma mia kirjoitti:

id vaihettiin jonku homo.netin takia se on 85.29.85.237:49217

väärä id se on 85.29.85.237:1346

• vwfwefrweftwe4ge
        kkkkkkkkaaaaaakkkkka kirjoitti:

väärä id se on 85.29.85.237:1346

sitä ei oo enää sitä paitsi ne avas uuden version ja sen id on 85.29.85.237:51386

• Antti PenA

You can get one too!

>> minecraftcodes.me

• jaliver007

on ulkoistettu minecraft serveri ja haluis sinne lisää suomesta porukkaa ja skypeä käytettäis puhumisessa niin kaikki halukkaat laittakaa peli nimi alle niin white listaan.

ip: 176.31.103.185:25638

• SaunaCraft

Hei, meillä on 24/7 auki oleva minecraft serveri. Luvassa on rakennusalueita, PVP areena, kauppoja & rahasysteemit ja sun muut. Kaiken lisäksi voit itse osallistua uusien projectien rakentamiseen. Rakennuksia on hyvän verran ja tulee kokoajan lisää. Serveristä huolehtii 5 aktiivista ja auttavaista adminia, jotka ovat aina valmiina ottamaan uusia ehdotuksia vastaan. Plugineja löytyy kuten iConomy,ChestShop,worldguard,warps. Oikeuksia ja vippejä voi ostaa halvalla. (Lisätietoja Admineilta) Tervetuloa!

-SaunaCraft

ip : 176.31.238.152:25594

• pekkaMini
    • MineDUDEguy

JOO SIIS KAIKKI JOLLA ON MINECRAFT TULEE MUN SERVUUN

SEN IP ON 80.220.97.190 !!

HUOM! SIIN ON CREATIVE KOSKA SE SERVU EI OO VIEL VALMIS JA TARVIIN RAKENTAJIA SINNE! JA EI OO NIIT BLUGEJA................(VIELÄ)

• :)

Awesome! I've just received my free minecraft giftcode!

>> minecraftnow.us

• tosi rules!!

Kiva servu, osoite: naamiocraft.vhosti.com

• Fanttii

Uusi mahtava Minecraft serveri - NaulaCraft
      IP: 5.135.142.114:26067
      Liity meihin :)

• moi3

uus mine servu IP: 87.117.246.252

• Saaricraft

Hei!

Liityppäs saaricraft.ml/forum/index.php | Meillä on turvallinen teema ja meiltä löytyy myös oma minecraft serveri. Palvelimen IP: mc.saaricraft.ml | 60 pelaajaa mahtuu yhteensä onlinessa | Ping: 201 <- Nähdään siellä:) TULKAA MUUTKIN. HOPHOP foorumi / minecraft serveri avattu vuonna 2017!!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      65
      2147
    2. Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille

Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?
      Ikävä
      172
      1732
    3. Heikki Silvennoinen ( Kummeli)

Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      1418
    4. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      244
      1402
    5. Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.

Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda
      Maailman menoa
      237
      1347
    6. Minkä merkkisellä

Autolla kaivattusi ajaa? Mies jota kaipaan ajaa Mersulla.
      Ikävä
      83
      1202
    7. Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?

Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk
      Pyhäjärvi
      342
      1195
    8. Mitä toivot

ensi vuodelta? :)
      Ikävä
      128
      1165
    9. IL - VARUSMIEHIÄ lähetetään jatkossa NATO-tehtäviin ulkomaille!

Suomen puolustuksen uudet linjaukset: Varusmiehiä suunnitellaan Nato-tehtäviin Puolustusministeri Antti Häkkänen esittel
      Maailman menoa
      360
      1143
    10. Nyt kun Pride on ohi 3.0

Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että
      Luterilaisuus
      330
      1108
    Aihe