En tiiä menikö oikeeseen kohteeseen, mutta kuiteskin, eli on parin kaverin kaa tehty minecraftiin serveri, ja nyt pitäs keksii ohjelma jolla voitas kätevästi myös PUHUA toisillemme
Minecraft chat
34
539
Vastaukset
- Your Mom
OMFG GAY!!!!!!!!
- Super-OP
Skype - www.skype.com - ilmainen nettiäänipuheluohjelma
- vesa.
hankkikaa bukkit ja sieltä saa puhumismodit ja kaikki global ban listit ja muut mukavat modit nii ja jos haluutte isommalle servulle nii tulkee minecraft.digiex.net siel on 5 suomalaista ja vitusti usasta ja priteistä ja siel on jo finland kaupunki ja kaikkee nii ja sanokaa et vesa kutsu teiät nii saatte vähä pelirahaa
- Teemu Vehkala tietää
www.isoallo.net jos kiinnostaa minecraftaus kotimaisessa seurassa . ei muuten maksa mitään myöskään.
- server operator
Mul ja mun kamul servu tulkaa käymään servn ip on82.141.119.24
saa tehä mitä huvittaa- Herobrine
"saa tehä mitä huvittaa."
Sun adsl:llä hostattu servu ei toimi!
Minecraft.vhosti.com workz - persiistä
Herobrine kirjoitti:
"saa tehä mitä huvittaa."
Sun adsl:llä hostattu servu ei toimi!
Minecraft.vhosti.com workzMIKS VITUSSA KAIKKI MAINOSTAA TOTA ROSKASERVUA SERVU ON PERSEESTÄ
- just ni!?!
5.66.80.91
Omatekemä hamachi serveri
Hamachi nimi:mc server finland
Hamachi password:123- jerkkkkucraft
Mun servu toimii ilman hamachia ja premiumia. Vapaa rakentelu ja OPt heti kun mahdollista
- jrwD
jerkkkkucraft kirjoitti:
Mun servu toimii ilman hamachia ja premiumia. Vapaa rakentelu ja OPt heti kun mahdollista
Sen osote on 91.154.252.120 siis sen jerkkkucraftin
- A.H
Mä Pelaan Minecraft 1.8.1 se on mun mielest hyvä
- haista paska perse
hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
y
yy
y
yy
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
yy
yI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- asddsaasddsayööyjy
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็
- Tupss
olisko skype?
- veko99
Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
You can get one too!
>> minecraftcodes.me- vek099
You can get one too!
>> minecraftcodes.me
- TULKAA SERVU
YugiCraft is finally back,Temporar server until further notice
IP:
Yugicraftmc.servegame. com Remove the space:)
And MeowZen is hosting the server:)
EI OLE SERVER on SERVE - Pelipoju247
Minecraftissa jos aikoo rakentaa talon vuoristolle niin siellä on niin paljon hyviä paikkoja ettei osaa päättää.
- Oletko Tyhma?
Mitäs vittua?
- es end
tässä mine servu joka on päivän auki ja on suomalainen sen ib on 85.29.85.237:49217
- lololol
servun id on kylläki 85.29.85.237:51147
- mamma mia
lololol kirjoitti:
servun id on kylläki 85.29.85.237:51147
id vaihettiin jonku homo.netin takia se on 85.29.85.237:49217
- kkkkkkkkaaaaaakkkkka
mamma mia kirjoitti:
id vaihettiin jonku homo.netin takia se on 85.29.85.237:49217
väärä id se on 85.29.85.237:1346
- vwfwefrweftwe4ge
kkkkkkkkaaaaaakkkkka kirjoitti:
väärä id se on 85.29.85.237:1346
sitä ei oo enää sitä paitsi ne avas uuden version ja sen id on 85.29.85.237:51386
- Antti PenA
You can get one too!
>> minecraftcodes.me - jaliver007
on ulkoistettu minecraft serveri ja haluis sinne lisää suomesta porukkaa ja skypeä käytettäis puhumisessa niin kaikki halukkaat laittakaa peli nimi alle niin white listaan.
ip: 176.31.103.185:25638 - SaunaCraft
Hei, meillä on 24/7 auki oleva minecraft serveri. Luvassa on rakennusalueita, PVP areena, kauppoja & rahasysteemit ja sun muut. Kaiken lisäksi voit itse osallistua uusien projectien rakentamiseen. Rakennuksia on hyvän verran ja tulee kokoajan lisää. Serveristä huolehtii 5 aktiivista ja auttavaista adminia, jotka ovat aina valmiina ottamaan uusia ehdotuksia vastaan. Plugineja löytyy kuten iConomy,ChestShop,worldguard,warps. Oikeuksia ja vippejä voi ostaa halvalla. (Lisätietoja Admineilta) Tervetuloa!
-SaunaCraft
ip : 176.31.238.152:25594 - pekkaMini
Tilatkaa pekkaMini ja XDPivotGuy youtubesta.
pekkaMinin linkki on: http://www.youtube.com/user/pekkaMini?feature=mhee
Ja XDPivotGuylla: http://www.youtube.com/user/XDPivotGuy/videos?flow=grid&view=0 - MineDUDEguy
JOO SIIS KAIKKI JOLLA ON MINECRAFT TULEE MUN SERVUUN
SEN IP ON 80.220.97.190 !!
HUOM! SIIN ON CREATIVE KOSKA SE SERVU EI OO VIEL VALMIS JA TARVIIN RAKENTAJIA SINNE! JA EI OO NIIT BLUGEJA................(VIELÄ) - :)
Awesome! I've just received my free minecraft giftcode!
>> minecraftnow.us - tosi rules!!
Kiva servu, osoite: naamiocraft.vhosti.com
- Fanttii
Uusi mahtava Minecraft serveri - NaulaCraft
IP: 5.135.142.114:26067
Liity meihin :) - moi3
uus mine servu IP: 87.117.246.252
- Saaricraft
Hei!
Liityppäs saaricraft.ml/forum/index.php | Meillä on turvallinen teema ja meiltä löytyy myös oma minecraft serveri. Palvelimen IP: mc.saaricraft.ml | 60 pelaajaa mahtuu yhteensä onlinessa | Ping: 201 <- Nähdään siellä:) TULKAA MUUTKIN. HOPHOP foorumi / minecraft serveri avattu vuonna 2017!!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä652147Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1721732Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on701418Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?2441402Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.
Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda2371347- 831202
Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk3421195- 1281165
IL - VARUSMIEHIÄ lähetetään jatkossa NATO-tehtäviin ulkomaille!
Suomen puolustuksen uudet linjaukset: Varusmiehiä suunnitellaan Nato-tehtäviin Puolustusministeri Antti Häkkänen esittel3601143Nyt kun Pride on ohi 3.0
Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että3301108