Palju

ToriJarvinen

Useat ihmiset ovat kuulleet paljuista. Paljuista puhutaan Suomen oikeusviranomaisten taholla. Paljuista puhutaan Euroopan kidutuksen vastaisessa komiteassa, joka jatkuvasti uhkailee Suomea paljujen olemassaolosta. Kuinka moni itse asiassa tietää yksityiskohtia paljusta? Miten sitä käytetään, miten se tyhjennetään ja miten puhdistetaan? Moni siviili-ihminen on erittäin kiinnostunut tietämään esim. seuraavia asioita:

-kun paljuun tyhjennetään ulostemassa kehon sisältä, istutaanko siinä paljusta tukea ottaen, vai tehdäänkö se ns. kenguruna?
-milloin palju tyhjennetään? silloin kun se on aivan täynnä vai silloin kun sattuu siltä tuntumaan?
-entäpä jos palju täyttyy yöllä? tuleeko vartija avaamaan sellin oven ja päästää vangin puuhastelemaan paljun tyhjennyksen kanssa?
-paljun puhdistus? miten palju puhdistetaan? suorittavatko vanhemmat vartijat silloin tällöin paljun puhtaustarkistuksia? kiillotetaanko paljuja esim. vahalla, mikä estäisi ulosteen takertumisen paljun seinämiin ja helpottaisi puhdistusta?

Asiantuntijahörhöjen vastauksia odotellen. Nixut, Vexit ja kumppanit, kertokaa.

14

587

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jesse1976

   tori on kartalla! mäkäytin lattiavahaa ja kyllä paska irtos liukkaasti pinnasta.mulla oli tapana joka lauantai suorittaa paljun kunnon kuuraus ja kiillotus. olihan mukava suorittaa dumppaus kiiltelevään paljuun iltasella kun oli päivän ottanu mässyy ja pumpannu kahvii koneeseen.

  • ruunalan kako.

   Olisit Tori kertonut asian loppuun koska sinulla on siitä asiantuntemus ja käyttökokemus. Itse en koskaan paskonut paljuun. Mutta vartija penteleet kävivät päivisin kun olin töissä, paskomassa ja kusemassa paljun täyteen. Se oli heistä hauskaa.
   Erityisen ikävää henkilökuntaa oli Tori niminen mies. Miten sillä riittikin paskaa:)))

  • ToriJarvinen

   Aijaijai, että muistuu mieleen eräs herkullinen paljutarina vanhalta kunnon Nokalta. Näitä paljutarinoita usein kertoillaan tuopposen ääressä näin meidän paljufanien kesken ja voi pojat, että niistä usein irtoaa juuri ne herkullisimmat muistot ja hersyvimmät naurut.

   Eräs hörhö oli kopitettu mistä lie. No, naapuriselliin sitten muutti nuori pojankloppi, joka kuvitteli olevansa jonkinlainen kovakin kaveri ja hiphopmies henkeen ja vereen. Yökaudet hoppari huudatti putkiradiotaan niin, että naapurihörhö ei saanut kunnolla nukuttua. Naapurihörhö päätti tehdä asiasta kertaheitolla lopun. Hän ulosti ja virtsasi paljun ihan piripintaan. Tämä kesti päiväkausia, olihan kyseessä perinteinen suurehko muovisanko. Elettiin kuumimpia kesäkuukausia, ja kuten psyykelääkekoukussa olevat hörhöt muistavat, olivat ne joskus Nokalla hyvin hikisiä aikoja. Ilma ei tahtonut kiertää selleissä sitten millään. Nuoremmat vartijat eivät välttämättä muistakaan, että tuohon aikaan ei selleissä ollut mitään sähkövalotuksia vaan ihan vanhan mallinen "lippu" eli metallinen tanko, joka työnnettiin sellin sisältä ulos, jolloin "lippu" tipahti merkiksi siitä, että hörhöllä on jotakin asiaa. No niin. Nyt sitten tämä paljunsa iiiiihan täyteen kakannut ja pissannut hörhö otti eräänä päivänä ja jumitti tämän hiphopparin sellin lipun jollakin jäätelötikulla ja heitti koko paljusangon hopparin päälle ja loksautti oven ulkopuolelta lukkoon. Sielläpä poika kökötti yltä päältä paskassa ja kusessa muutaman tunnin, eikä voinut hälyttää paikalle apua kun lippu oli jumissa. Loppui se hoppimusiikin huudatus.

   • Nikke.Niuvasta.Moi

    Sulla on sitten ihania muistoja.
    Sä elät noilla. Sä oot hullumpi kuin hullut yhteensä.


   • Nikke.Niuvasta.Moi

    Nyt mun sytkäri sytty. Mä hokasin mitä sä ajat takaa. Sä oot pikku-Hitler ja sä sait ton paljun sun omaan naamaan.
    Sä keksit omasta päästäs kaiken muun. Mut et paljuu.
    Juttu sattu vuonna 1979 Nenällä eli Nokalla. Mestakin on oikee. Oli kaks tutkintavankii yhdest huumejutusta. Mä tsennaan nimenki niin kaukaa. Mut ei puhuta kalsaa vainajista.
    Toi snadi-Hitler kurmuutti henkisesti sitä toista. Silmälasipäinen tyly narkkari kylläkin. Rajotti sen ulkoiluit sun muita, ei toimittanu rutinalappui eteenpäin ja silleen.
    Tyyppi vähän hikeenty ja kun aamul dörtsit aukes, se hivautti koko vitun paljullisen pikku-Hitlerin päälle. No tottakai se joutu kellariin, rookiin, rundiin, eristysselliin ja meni sinne kolisten kun kuus (6) rohkeeta bamarii sen kantoi ja kaks potki sivuilta sen ku kerkes. Hakkasivat porukalla ku yksin ei uskaltaneet. Yks niist bamareist sai sit siipeen siviilissä tosi lahjakkaasti. Vanhanliiton karjui ei kurmuuteta.
    Myöhemminhä kytillä kävi tsäkä kun ne löysi vahingos tallelokeron avaimen joka kuulu tällä paljun tyhjentäjälle. Pankkiholvist löytyi 500 geetä heroiinii, kultaa, timantteja ja paksu tollo paalua eli fydee eli fyrkkaa eli rahaa.

    Miks mä tiedän noi tapaukset? Kelaa. Mä budjasin silloin Linnakatu 9. Kai sä tsennasit sen valkotiilisen haussin siin muurien kupeessa. Asuntola. Mä asuin siellä lisenssillä koska mulla oli vartin paprut.
    Sit mä sain täyttä paitsi eli ymmärryst vailla paprut ja jouduin täys hoitoon:)

    Sä oot siis se pikku-Hitler joka sai paljun naamalleen. No kiva sä oot hengissä. Mut sä oot joutunu varmaan dallaan hyvin laitakatuja ja varjoissa. Sä olit merkitty mies.

    Ja hei tyyppi. Sillon ei ollu putkiradioi selleissä vaan keskusradiot kaikilla ja niis kaiuttimissa särisi kaks kanavaa: klassinen ja humppa.
    Vittu silloin ollu mitään hippa tai hoppi musaa. Niissä soi Satu Pentikäisen Menolippu tai Sliippareiden Kuka-Mitä-Häh!


  • hippihoppari69

   Hei aasi eli donkey, eli köpökäppä. Sillon saatto olla keskusradiot eli central radiot eli centtiratiot mut ei se sitä tarkota et sillon ei voinu olla omaa kunnon kasettiradionauhuria eli mankkaa eli ghettoblasteria eli kettoplaasteria omas pikku panohuonees eli sellis. Se et sä budjasit millon missäkin sun vartin papruilla ei voi ketään kiinnostaa. Täydet paprut sulla olis sillon pitäny olla niinku sit myöhemmin saitki. Sä taidat olla nimenomaan se tyyppi joka keitti ton liemen eli kakkakeiton eli paljusopan ja paiskas sen nuoren viattoman hippihopparin eli hip-hopparin eli hopparin päälle. Sä olet se sairas saatana. Sulla oli ne tehorillit, eli teholinsseillä varustetut silmälasit joissa oli rasvaisia sormenjälkiä. Sä olet se jonka taka-aukko eli peppureikä eli suklaasilmä eli ryppyreikä eli rusina eli tryffeli oli sheivaamaton eli karvoja täynnä, joissa oli suklaapisaroita. Sä olet se sikkie eli sairas marjapensasperäreikä joka pakotti ihmiset kuunteleen sun mielisairaita juttui eli tarinoita eli läppiä eli valheita.

   Mä olen se hippihoppari ja mä luukutan nyt mun ämpäristä hoppii siihen kytketyil lisäskobeilla niin vitun lujaa ja muistelen sun sairasta habitusta kun sä seisoit hetken sen mun sellin edessä se sanki kädessä ja sniffasit siitä nousevia höyryjä.

  • hörhötin98

   Mul on kans ihq paljustoori ja mistäpä muualta kuin skattalta. Oltiin frendin kaa kiinni pikku ryöstelyjutusta ja elettiin kesää 98. Siinä sitten palju porisee täynnä kun kumpiki oltiin niin laiskoi ettei jaksettu pahemmin sitä tyhjätä. Poltettiin pilvee, luettiin sarjiksii ja jauhettiin bullii sellissä. Sit yhtenä päivänä ku soppa oli paljussa sen verran korkeella, että kivekset kosketti liemen pintaa ni päätettiin et on aika tyhjätä se. Jätettiin se pois siitä paljulaatikosta lattialle et muistetaan hoitaa homma ku ovet aukee. Saatana sentään siinä sitten jotenkin teutaroidessa onnistuttiin kaataan palju lattialle. Kauhee käry oli sellissä ku kesä oli. No sit todettiin et mitä sitä paskaa et pelataan fudista sillä saatanan paljuämpärillä. Paska ja kusi roiskui ympäriinsä ku meikä oli mokkena torjumassa ja tein sellasii heittäytymisii. Ei siinä saatana paljoo tietysti ollu tilaa ku sellit oli niin pienii mut vittu että teki sen jälkeen suihku hyvää. Ku ovet aukes ni pamput tsiigas et mikä vittu täällä haisee ja äijät on ihan sinapissa yltäpäältä mut ei ne sit ihmetelly. Illalla saatiin iltalääkkeet ja vedettiin ne nenään ja painettiin pehkuihin. Kyllä uni maitto mukavasti kun oli tullu pelattuu fudista.

   • vanhanajanvenkula
    Vangkinhakkaajapampu kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Enpä tiedä minä asiaa.
    Aikoihin en ole käynyt katsomassa kurjuutta:)
    Tai joo joskus hieman lukenut.

    Kyllä uskon, että muutkin kirjoittelevat. Onhan tuo "tori" varmaan jo eräänlaista kalustoa kalu- juttuineen. Herättää varmaan jo hilpeyttä monissa venkuloissa. Tyyppi roiskii mitä sattuu ja jotkut asiat ovat kyllä toden pohjaisia. Kuten tässä ketjussa.

    Hieman vaikea on arvailla mitä se on miehiään. Vai peräti nainen ? Hups.


   • ToriJarvinen
    vanhanajanvenkula kirjoitti:

    Enpä tiedä minä asiaa.
    Aikoihin en ole käynyt katsomassa kurjuutta:)
    Tai joo joskus hieman lukenut.

    Kyllä uskon, että muutkin kirjoittelevat. Onhan tuo "tori" varmaan jo eräänlaista kalustoa kalu- juttuineen. Herättää varmaan jo hilpeyttä monissa venkuloissa. Tyyppi roiskii mitä sattuu ja jotkut asiat ovat kyllä toden pohjaisia. Kuten tässä ketjussa.

    Hieman vaikea on arvailla mitä se on miehiään. Vai peräti nainen ? Hups.

    Moi Venkula! Kuten ulkomailla sanottaisiin I love you bro! Eli rakastan sinua veli!

    Vai että kalujutut. Miten on, montako kertaa olet sinäkin kaluasi esitellyt esinahan alusta myöten pampuille? Miksi nämä kalustoorit pitäisi painaa unholaan ja kuvitella, että esim. kymmenet pamput eivät muistaisi tismalleen sunkin kalun tai pakoputken pään ulkonäköä? ;)

    Öitä pojat. Totuttelen tähän kesäaikaan ja huomen aamulla aikaisessa sitten lenkille, ellei peräti Tai Jitä.


  • pampputyby-kerava

   mun mielestä tällä palstalla on kivoja tarinoita! :P

   • Anonyymi

    Ehottomasti. Vanhanajan venkula jutut parhaita.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kyllähän tuo paljuselli on ihan kivan näköinen, johtuuko valitus liian kuumasta vedestä, vai tarjoilusta ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän tuo paljuselli on ihan kivan näköinen, johtuuko valitus liian kuumasta vedestä, vai tarjoilusta ?

    Sen ämmät ny niin notta jos on pokkaa rötöstellä, niin on oltava pokkaa paskoa ämpäriin.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   239
   6801
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   95
   2171
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   446
   1647
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1479
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   286
   1471
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1208
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   271
   1125
  8. Toni Niemisen lapset otettu huostaan

   Heidi Nieminen, Tonin ex vaimo onko kyseessä? Eihän Tonilla ole muiden naisten kans enää niin pieniä lapsia? Eli mitä siellä on tapahtunut? Neljä last
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   1028
  9. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   1024
  Aihe