Kokemattoman pojan kesä.

Karmeus Kullius

Kokemattoman pojan kesä.

Tämä sattui joitakin vuosia sitten, kun olin vielä nuori ja villi koululainen yhdeksännellä luokalla. Kesäloma alkoi taas kerran perinteisesti. Olin jo etukäteen ajatellut mielessäni tympääntyneenä siitä, kuinka lomani ensimmäinen viikko kuluisi taas kerran perheemme hyvien tuttavien kesämökillä. Perheen ainoa poika, joka oli ikäiseni ja kaverini, oli lähtenyt aiemmin Usa:aan vaihto-oppilaaksi. Olisin siis täydellisen yksin. Tiedossa oli siis loppumattomat talkoot polttopuiden sahaamisessa ja perunamaan kyntämisessä, enkä ollut milloinkaan järin innostunut sinne lähtemisestä. Tällä kertaa saavuttuamme rasittavan automatkan päätteeksi perille, huomasin mökillä jotakin tuntematonta porukkaa jota aiemmin en ollut nähnyt siellä. Kohta tervehdittyämme kaikkia, kävi ilmi että tuttavaperheen luona oli tullut käymään eräitä heidän sukulaisiaan, jotka eivät aiemmin mökillä olleet käyneet. Tutustuimme pian ja kävi ilmi että näkemäni kaksi melkein ikäistäni tyttöä olivat siskoksia ja mielestäni he olivat kovin nättejä. Ihastuin oitis varsinkiin vanhempaan tytöistä, jonka nimi oli Päivi. Hieman nuorempi siskoksista oli nimeltään Eija. Myös Eija oli omalla tavallaan viehättävä, mutta Päivi oli mielestäni jotenkin huumorintajuisempi ja avoin. Molemmilla tytöistä oli tummat, melko lyhyet hiukset ja kauniit, vaaleansiniset iloiset silmät. Vartaloltaan he olivat aivan tavallisia ikäisiään nuoria naisia, ei liian laihoja eikä liian lihavia, vaan juuri sopusuhtaisia.

Ensimmäisenä iltana mitään työtä ei onneksi tehty, vaan aika kului lähinnä seurustellen ja saunaa lämmittäen. Vanhemmilla oli melkoinen kokoelma kaikenlaisia alkoholijuomia mökin lasiverannan pöydällä, jossa oli myös valtavan kokoinen boolimalja. Kuuntelin kuinka lasiverannalta kantautui saunalle asti naurunremakka ja radiosta kuuluva musiikki, minulle oli sälytetty vastuualueeksi saunan lämmitys. Olin taitavasti onnistunut sieppaamaan vanhempieni olutkoreista muutaman pullon ja lipittelin niitä hissukseen kiukaan hämärässä. Kohta sainkin tulen syttymään alkuun savuttavan kiukaan alle, ja tyytyväisenä hörpin olutta saunan oviaukolta järvelle katsoen. Järven pinta oli peilityyni ja kuulin kuinka kuikka moikasi jossain kauempana sekä lampaat määkivät lähipelloilla. Kaikki oli niin kovin rauhallista!

Lisättyäni puita kiukaan alle hörppäsin toisenkin pulloistani tyhjäksi. Kätkin pullot saunan eteisen penkin alle ja lähdin halkopinon taakse heittämään vettä. Kaivoin kullini housuista ja vedin liikkuvat taakse sekä annoin tulla koko voimalla. Mieleeni tulivat jostakin syystä Päivi ja Eija ja tunsin kuinka melkoisen kookas kaluni turposi kädessäni puolijäykäksi. Kasteltuani kanervikkoa ravistelin mulkkuani ja ajattelin että olisi mukavaa upottaa tulipunainen suuri mansikka tyttöjen kireisiin pimpsoihin. En mahtanut itselleni mitään, vaan kiihotuin ajatuksesta valtavasti ja veivasin esinahkaa edes-takaisin aivan ääriasentoihin asti hitaasti liikuttaen, kun tunsin että kohta mälli lähtisi liikkeelle. Juuri ennen kuuman liemen lentämistä, kesken kivesten aloittaman nautinnollisen pumppaamisen kuulin läheltä hämärästi kikatusta. Hädissäni käänsin päätäni ja näin että puupinojen takaa kurkisteli kahdet nauravat ja punastuneet tytön kasvot! Tytöt pitivät käsiään suunsa edessä ja yrittivät olla hiljaa, mutta eivät siinä onnistuneet. Samalla hetkellä kun ruiskautin vaalean, kuuman satsini kanervikkoon, ajattelin että kuolen häpeästä! Sydämeni hakkasi ja käteni vispasi edelleen vastoin tahtoani ja tytöt näkivät parin metrin päästä aivan selvästi kaiken! Halusin hypätä järveen ja pysyä siellä lopun ikääni! Voi tätä häpeää!

30

27271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      tarina jotenkin

      • MINÄ

        JATKUU


      • Karmeus Kullius
        MINÄ kirjoitti:

        JATKUU

        Jos juttu oli hyvä, niin kerron ehkä jatkoakin!


      • Hmjuu
        Karmeus Kullius kirjoitti:

        Jos juttu oli hyvä, niin kerron ehkä jatkoakin!

        Jatka heti! Älä kiduta meitä vaan jatkaa tuota tarinaa ensi tilassa!!!

        Odotan...


    • Karmeus Kullius

      KOKEMATTOMAN POJAN KESÄ -jatkoa

      Tulikuuma ja -punainen kaluni sykki vielä innokkaasti spermaa, kun häpeästä ja onnesta sekaisena katsoin tyttöihin. Nyt hihitystä ei enää kuulunut, molempien kasvot olivat jotenkin järkyttyneen näköiset kun he tuijottivat sykkivää kulliani. Päivi tuli ensin näkyviin halkopinon takaa ja perässä seurasi kohta myös Eija. Siinä me tuijoteltiin toinen toistamme, minäpoika kulli kourassani todella typerän näköisenä ja tytöt kasvoillaan järkyttynyt ilme.
      Vihdoin sain mulkkuni rauhoittumaan ja survoin sen takaisin housujeni kätköihin. En tiennyt mitä sanoa, paikalla vallitsi kiusallinen hiljaisuus. Katsellessani maahan Päivi rykäisi kurkkuaan ja sanoi "moi, saitsä tulen syttymään...meinaan tonne saunaan ja kiukaan alle?"
      Mieleeni tuli vastata, että sain tulen sammumaan ainakin palleistani, mutta ääneen vastasin vain "joo"
      "Hei, ei sun tarttee hävetä. Mun mielestä sulla oli aika komea letku. En oo tommosta nähny vielä kellään" Päivi sanoi koittaen rauhoitella minua.
      "Jos sä luulit et mä oon aivan kokematon, niin siinä kyllä erehdyit" Lisäsi hän vielä ja molemmat tytöt alkoivat tirskumaan.
      "Oon mäkin pippeleitä nähnyt, mutten tiennyt että se voi olla noin suuri" Sanoi nyt vuorostaan Eija.

      Kuuntelin tyttöjen juttuja uskomatta korviani, oloni oli kummallinen ja sydämmeni hakkasi vielä raivokkaasti. Ajattelin mielessäni nyt jo hieman pelokkaana, mitä tytöillä oikein olikaan mielessään.
      En yksinkertaisesti uskaltanut sanoa mitään, pelkäsin että housuuni tulisi kohta vielä vetelät, jos en äkkiä pääsisi jotenkin tilanteesta irti!

      Eija jatkoi vielä: "Hei haloo, miten tommonen muka voi mahtua sinne?" Molemmat tytöt alkoivat taas tirskumaan. Katsoin mitään sanomatta kun tytöt tulivat kokonaan esille pinon takaa ja lähestyivät minua hiipien. Otin muutaman epäröivän askeleen taaksepäin.

      "Hei, älä pelkää. Et kai sä vaan haluu, et joku vanhemmista sais tietää touhuistasi?" Sanoi Päivi minulle kasvoillaan omituinen, melkein vaaniva ilme lähestyessään minua.
      "Kaivas letku esiin!" hän sanoi nyt jo komentavaan sävyyn minulle.
      Peräännyin hitaasti uskomatta tätä kaikkea todeksi, tämän täytyi olla unta! Takanani oli kanto ja tietenkin peruuttaessani jalkani osuivat siihen ja lensin sammalikkoon selälleni.
      Päivi syöksyi kimppuuni verenhimoisen näköisenä ja myös Eija tuli lähemmäs kasvoillaan ilkeä ja sadistinen hymy.

      • PinkCat

        JATKA... Hyvä kirjotus tyyli ja tarinakin on loistava.. Toivottavasti jatkat nopeasti.. Kostuin kun luin 1 ja 2:sen.. :) Jatka äkkiä :D


    • Karmeus Kullius

      Kokemattoman pojan kesä.
      Kirjoittanut: Karmeus Kullius
      OSA: 3
         

      Päivi syöksyi päälleni ja lukitsi minut jotenkin kummallisesti. Alkuun ajattelin naureskellen kuinka helposti pystyisin selättämään vastustajani, mutta pian tulin toisiin aatoksiin. En pystynyt liikuttamaan käsiäni, enkä kyennyt näkemään Päivin alta yhtään mitään.
      Tunsin kuinka tytön kiinteiden rintojen kivikovat nännit hieroivat rintaani ja hänen hajuvetensä tuoksui nenässäni, se sumensi tai oikeastaan tyrmäsi mieleni!
      Häkellyin täysin huomattuani kuinka turhia kaikki vapautumisyritykseni olivatkaan! Joka kerta pyristellessäni, Päivi kuristi kaulustani kaulani ympärille, enkä meinannut saada henkeä. Huomattuaan että rauhoituin, hän kuitenkin aina löysäsi otettaan. En voinut kuin maata tytön alla ja hengittää mielen salpaavaa tuoksua!
      Leikki alkoi muuttua pelottavaksi, kun tunsin kuinka toinen tytöistä alkoi kopeloimaan housujeni etumusta. Mitä hän oikein halusi? Yritin huutaa, mutta Päivi kuristi taas ja kurkustani kuului ainoastaan epämääräistä korinaa.
      Eija tuntui avaavan housujeni nappeja ja vyötä! Minut otteessan pitävä Päivi oli asettunut päälleni siten, etten kyennyt näkemään hänen ilmeitään, mutta kuulin kuinka hän hytkyi nauraessaan riemusta!
      Eija tirskui myös saadessaan vyöni ja farkkujeni napit auki. Yritin potkia jaloillani, mutta äkkiä tunsin kuinka Eija tempaisi housuni nilkkoihin. En pystynyt enää edes puolustautumaan jaloillani, koska farkut haittasivat liikkeitäni sitoen jalkani tehokkaasti. En voinut kuin alistua ja tunsin kuinka pikkuhousuni riisuttiin myös, aivan röyhkeästi ja sumeilematta! Olin aivan munasillani ja tunsin kuinka ahneet katseet kohdistuivat kyrpääni!

      "Katso!" Eija huudahti siskolleen.
      Molemmat alkoivat taas nauramaan ja kikattelemaan tyttömäisesti. En voinut mitään kun tunsin kuinka kaluni alkoi taas seisomaan teräksenlujana.
      "Ota nyt kiinni siitä, ei se pure!" Päivi huudahti vuorostaan Eijalle.
      Vähään aikaan ei tapahtunut muuta kuin että sain taas uuden kuristuksen yrittäessäni huutaa apua.
      Yht'äkkiä tunsin kuinka viileä käsi tarttui alkuun hennosti, mutta kohta lujasti kiinni kaluni varresta. Se alkoi vetämään esinahkaa alas. Saatuaan paljaan, paisuneen terskan esille, käsi alkoi liikkua pitkin kalun vartta ylös-alas!
      "Liikuta sitä enemmän! Purista sitä lujempaa! Hitsi...onpas se tosiaan komea!" Päivi käski siskoaan.
      Eija totteli ja tunsin kuinka rytmi nopeutui ja tulipunainen terskani vain paisui ja paisui!
      "Kokeile sen palleja! Katso miten tulipunainen sen pää on!" Päivi huudahti taas.
      "Voi, miltä nää tuntuukaan! Sanoi Eija tukahtuneella äänellä samalla itse tuntiessani kuinka esinahkaani liikuteltiin ylös-alas ja toinen käsi puristeli nyt kiveksiäni hellästi.
      "Mä haluun maistaa spermaa! En tiedä yhtään miltä se maistuu. Sähän tiedät sen jo, mutta mä en!" Eija huudahti kiihdyttäen entisestään pumppaavan kätensä liikettä.
      Minusta tuntui siltä kuin munani eivät olisikaan enää olleet kiinni minussa, ikäänkuin munani olisivat olleetkin irralliset, irti ruumiistani. Ne eivät olleet enää omaa omaisuuttani!

      "Äkkiä, ota se nyt suuhun. Ihan rohkeesti" Neuvoi Päivi taas Eijaa.
      Tunsin jotakin märkää, jotakin kuumaa sulkeutuvan terskani ympärille. Värähdin, kun Jotakin kovaa hipaisi terskani herkää pintaa.
      Ajattelin kauhuissani, jos tyttö saisi jonkin kouristuksen ja purisikin äkkiä hampaansa yhteen!
      Tyttö veti esinahkan aivan alas ja piti sitä siellä, kun tunsin kuinka kieli hankasi terskani alapintaa. Välillä hän otti mulkkuni pois suustaan ja runkkasi taas sitä hiljakseen.
      "Et sä haluis kokeilla? Miten mä muka saan sperman lentämään? Eihän tää suuhun mahdu!"
      "No nääthän sä etten mä voi irrottaa otettani hetkeksikään, ei tää pysy tässä itsekseen! Jatka vaan samalla tavalla, kyllä se vielä tulee!"
      Taas ahnas, pikku suu otti kaluni hellään huomaansa, mutta tälläkertaa vaativammin ja syvemmälle.
      Tunsin Eijan huulet puolivälissä kaluani.
      "Äkkiä, ennenkuin joku tulee!" Päivi huudahti Eijalle.
      Eija alkoi nyt runkkaamaan mulkkuani eri tavalla. Käsi veti esinahkaa edestakaisin ja huulet seurasivat käden liikkeitä perässä.
      "Hei mä haluunkin kokeilla tätä...silleen!" Eija sanoi huohottaen, itse tuntiessani kuinka tyttö "läpsytteli" kalullani samalla poskensa ulkopintaa.
      "Ei nyt oo siihen aikaa, ajattele jos joku tulee!?"
      "Mut mä haluun. Eikä tänne tuu kukaan. Kaikki ovat sisällä kännissä!"
      Päivi ei sanonut tähän enää mitään, vaan antoi ikäänkuin vastahakoisen, äänettömän suostumuksensa.

      Käsi irtosi kalultani. Kuulin kuinka nyt taas molemmat tytöt aloittivat sen tirskumisensa. Kohta Päivin takaa alkoi kuulua liikehdintää ja ajattelin että Eija saattoi ottaa housunsa pois jalastaan.
      "Nopeasti sitten!" Tiuskaisi päivi.
      "Otat vaan siitä kalun varresta kiinni ja ohjaat sen sinne!" Päivi jatkoi nyt itsekkin huohottavalla äänellä.
      Äkkiä tunsin kuinka kädet painautuivat jalkojani vasten voimakkaasti ja ajattelin että Eija oli noussut päälleni.
      Kulliini tarttui taas käsi. Lantioni ympärille puristuvat paljaat reidet. Käsi aloitti taas hitaan liikuttamisen ja äkki tunsin jotakin kummallista. Terskaani osui jotakin kuumaa ja kosteaa, siinä saattoi olla ehkä karvojakin jotka osuivat terskan pintaan säväytäen ruumistani. Eija hankasi mulkullani pilluansa ja yritti saada sitä mahtumaan ahtaaseen rakoon. Vaikka rako tuntui liukkaalta, ei paisunut kyrpäni tahtonut sinne mahtua millään.
      Nyt, Nyt se taitaa liukua sittenkin sisälle, huomasin jo toivovani sitä itsekin. Käsi puristi mulkkua edelleenkin lujasti ja yritti ohjata sitä oikeaan paikkaan.
      "Istu sen päälle koko painollasi! Se voi alussa vähän sattua, mut kyl se sinne menee!" Päivi neuvoi Eijaa.
      Eija teki työtä käskettyä ja saatuaan kullin kohdalleen, hän laskeutui ulvahtaen lantioni päälle.
      "Voi kamala! Tämähän seivästi minut!" Ähki Eija päälläni uskaltamatta liikahtaakkaan järkytykseltään.
      "Se on aivan pohjassa! Sattuu!" Eija vinkaisi Päiville.
      Pystyin nyt näkemään vilauksen Eijan kasvoista ja olin huomaavinani tuskan kyyneleet hänen poskillaan. Silmät kiinni ja suu auki irvistäen hän alkoi liikkumaan varovasti. Hitaasti tunsin kuinka kaluni melkein tuli kosteasta kuumudesta kokonaan ulos, kunnes alkoi taas liukumaan hiljaa sisälle. Nyt Eijan kasvoista oli irvistys jo hävinnyt ja suu oli kääntynyt hymyyn. Vauhti kiihtyi. Eija alkoi huohottamaan ja Päivi sähähti hampaiden välistä:"Hiljempaa! Älä huohota noin kovaa!"

      Vaikka olin äsken heittänyt mällit kanervikkoon omin käsin, kummasti sitä tuntui löytyvän lisää!
      Näin taas vilaukselta kuinka Eija yhä silmät kiinni alkoi kohta ulisemaan päälläni. Hänen leukapielensä olivat kireät ja vauhti melkoinen.
      Kaluni alkoi syöksemään polttavaa lastiaan. Eija upotti lantionsa päälleni vielä viimeisen kerran lievästi huutaen, kun tunsin miten kuuma liemi lähti liikkeelle voimakkain sykäyksin ja ampaisi syvälle Eijan kuumaan pilluun. Haukoin henkeäni. Jos Päivi olisi nyt kuristanut minua, olisin varmasti tukehtunut!
      Mutta mitään sellaista hän ei tehnyt, vaan nousi päältäni ja syöksyi tukemaan päältäni taaksepäin kaatuvaa siskoaan. Kullini lopsahti Eijan pillusta ulos ja näin kuinka sperma valui sykkien hänen pienestä raostaan. Päivi nosti melkein tiedottoman siskonsa päältäni ja kerättyään vielä hänen vaatteensa he menivät saunalle. Päivin hajuvesi tuntui vieläkin nenässäni, vaikka kuivan mäntykankaan neulasten ja pihkan tuoksu olikin voimakas.

      • Märkätyttö

        Sinulla on lahjoja, hyvä minulla olisi jopa nimetä tytöt niin lähellä oikeeta on tarinasi.
        Kerroppa lisää juttujasi ei varmasti ainoasi.
        Poikakin pikkuisen mietittynä lyötyy.
        Hyvä todella hyvä.


    • Karmeus Kullius

      Osa 4
      Kirjoittanut Karmeus Kullius


      Illalla sisällä mökissä näin molemmat tytöt uudelleen. Aiemmin, minut raiskattuaan tytöt olivat menneet saunaan ja itse luikin polkua pitkin kauemmas metsään järkytystäni potemaan. Eijan pillu oli tuntunut taivaalliselta ja poikuuteni oli nyt siis menetetty, samoin kuin Eija neitsyytensä. Päivi, tuo sadistinen kaunis hirviö nauravine silmineen saisi vielä maksaa teostaan! En tiennyt mitä hän oikein oli minulle tehnyt, mutta arvelin sen olevan jonkinlaista judoa tai muuta sellaista. Miten ihmeessä en ollut silti pärjännyt Päiville? Kiukkuni ja loukattu kunniani vaati huutaen kostoa.

      Aikuiset olivat lähdössä saunaan ja katselin pirttipöydän takaa vaisuna kun tytöt tulivat saunasta hiukset märkinä. Päivi ja Eija vilkaisivat molemmat minuun mitään sanomatta, vailla hymyä tai muutakaan ilmettä. Tai Eijan kasvoista saattoi erottaa ehkä häpeän punan, mutta sekin oli ehkä kuumuuden aiheuttamaa.
      "Janne! Etkö sä voisi lähteä tyttöjen kanssa vaikka soutelemaan ja näyttää heille miten kalastetaan virvelillä? Tytöthän vois vaikka ottaa mato-onget, Janne voi laittaa madot koukkuun" Äiti huikkasi ohimennen.
      Radiosta kuului "ilta saimaalla" melko lujaa ja teeskentelin etten kuullut koko kehoitusta. Tytöt istuivat vastapäätä pöytää ja alkoivat juoda kahvia. Tunsin taas sen hajuveden, se oli näköjään syöpynyt mieleeni ja aiheutti omituisen tunteen vatsassani! Mulkkuni heräsi taas.
      "Voitaskohan me laittaa nuoriso samaan aittaan nukkumaan?" Päivin äiti kysyi vanhemmiltani.
      Toivoin mielessäni ettei kukaan vain olisi huomannut kasvojeni punastumista ja käsieni vapinaa, kun kuulin kysymyksen. Eija näytti myös punastuvan, mutta Päivi vilkaisi härnäten ja ilkikurisesti minuun.

      "Eiköhän se käy, kyllähän Janne on herrasmies eikä edes kuorsaa, niinkuin tuo!" Äitini vastasi ja nyökkäsi päällään isääni päin. Kellään vanhemmista ei näyttänyt olevan vastaväitteitä ja katsoin että kohtaloni oli näin päätetty minulta mitään kysymättä!
      Päivi pureskeli keksiä ja silmäili tarkoituksellisen pirullisesti pirtin seiniä hymyillen! Joutuisin näköjään sadistisen kaunottaren kiusan kohteeksi koko yöksi. En oikein tiennyt mitä ajatella.

      Muöhemmin illalla vanhemmat tulivat saunasta ja alkoivat läiskimään korttia mökin verannalla. Minä menin saunalle ja lisättyäni puita pesään painuin lauteille löylyä ottamaan. Pähkäilin mielessäni suunnitelmaa yöksi. Jos kieltäytyisin menemästä samaan aittaan tyttöjen kanssa, minulta oltaisiin takuulla kysytty, mistä moinen johtui. Näytti siltä etten voisi mitenkään välttyä aitassa yöpymiseltä ja tunsin pelottavaa rauhattomuutta vaikka kullini alkoikin seisomaan. Päätin vältellä nukkumaan menoa niin pitkälle kuin pystyisin ja saunottuani lähdin yksinäni soutelemaan järvelle.

      • sew

        Jatkoa?


      • ...

        Erittäin hyvä tarina. Harvoin löytyy näin hyvin kirjoitettua tekstiä. Jatka, pyydän.


      • elina
        ... kirjoitti:

        Erittäin hyvä tarina. Harvoin löytyy näin hyvin kirjoitettua tekstiä. Jatka, pyydän.

        Äkkiä jatkoa tälle, todella hyvä!!


    • Karmeus Kullius

      Kun nyt noin kovasti ollaan pyydelty, niin enhän mä voi pulaakaan kai jättää...Naatiskelkaa!




      OSA 5

      Kirjoittanut Karmeus Kullius




      Ajatukseni palasivat aina Päiviin. Vaikka tein mitä tahansa ja yritin keskittyä kalastamiseen, niin jossain vaiheessa mieleeni välähti kuva Päivistä ja jokakerran vatsaani kouraisi jännittävästi. Olinko muka liian "akkamainen" tai muuten nahjus, etten pärjännyt tytölle aiemmin päivällä? Mielestäni oli äärimmäisen epäreilua käyttää joitakin kummallisia otteita, ehkä judoa, koska en ollut tosiaankaan voinut määrätietoiselle tytölle yhtään mitään. Se rassasi. Tai suoraan sanottuna se vitutti! Mieltäni korvensi kaikenaikaa ilkeä ääni joka sanoi:
      "Se tyttöhän piteli sua otteessaan kuin jotakin kissanpentua! Voi vitsi! Et voinut yhtään mitään, kun kullisi kaivettiin esiin housuista ja siihen tartuttiin! Tytöt sitten pumppas susta mällit ulos"
      Mitähän jos Eija tulisi raskaaksi? En voinut ajatellakkaan itseäni isänä näin nuorena!
      Perkele! -itsepähän hyppäsi päälleni. Omaa syytään. Tai oikeastaan isosiskonsa syytähän se oli. Jollakin tapaa sadistinen Päivi oli aiheuttanut kaiken, myös Eijalle, jos tästä oli nyt aiheutunut jotakin. Päivin kauhea ja rietas voima, kun hän piteli minua, oli ollut jotakin täysin uutta.
      Oikeastaan kummallisinta siinä ei ollut se, etten pystynyt tekemään mitään, vaan se etten oikeastaan tainnut haluta tehdä mitään. Tytön tuoksu oli ollut se ratkaiseva tekijä! Heitin virveliä vielä kerran ja otin sitten uistimen pois siimasta. Alkoi haukotuttamaan. Ei voisi mitään, oli lähdettävä soutamaan takaisin mökille. Hammasta purren päätin mielessäni etten jäisi enää Päiville altavastaajaksi, ja airot vihaisesti vettä kauhoen olin kohta taas rannassa.
      "Janne! Onks sulla nälkä? Tuu ottamaan iltapalaa ennenkuin meet nukkumaan!" Äiti huusi huvilan terassilta.
      "Emmä nyt, en haluu mitään!" Vastasin hänelle. Ajattelin kuitenkin käydä hakemassa salaa muutaman oluen ja juoda ne ennenkuin menisin aittaan. Voimia ja rohkeutta saadakseni.

      Hiippailin huvilan taakse ja löysin heti kaljakorit. Kukaan ei huomaisi yhtään mitään jos nappaisin pari pulloa. Tai oikeastaan kolme, kun nyt kerran tulin ottamaan. Piilotin pullot puolihuolimattomasti paitani alle ja kävelin varovasti saunalle. Saunan rappusilta vilkaisin huvilalle päin ja tyytyväisenä totesin aikuisten lätkivän yhä korttia.
      "Mitä sulla oikein on paitasi alla?" Viekas tytön ääni kysyi yllättäen. Hätkähdin ja oli lähellä etteivät pullot tipahtaneet lattialle. Päivi tuli saunan eteisestä pyyhe ympärillään ja hymyili pahaenteisesti minulle.
      Katsoi Päiviä suu auki säikähdykseltäni.
      "T..tota, muutama kaljapullo" Sain änkytettyä. Mielestäni karisivat kaikki suunnitelmani ja tunsin oloni yllätetyksi pikkupojaksi.
      "Mistä sä sait ne? Taisit ottaa omin lupinesi?" Päivi katsoi minuun kulmiaan rypistäen.
      "Mitäs jos vanhempasi saisivat tietää...?" Hän jatkoi kiusaavaan sävyyn ja hymyili aavistuksen.
      Voi vittu! Tämä tästä vielä puuttui! Olin taas Päivin armoilla. Miten ihmeessä hän tämän oikein tekikään?
      "Hei, älä puhu tästä kenellekään. Ollaan kavereita... saat yhden pullon. Missä sun siskos on?" Yritin epätoivoisena leperrellä piilottaessani pulloja penkin alle.
      Päivi vain hymyili katsoessaan minuun ja laittoi huulilleen marlboron.
      "Onks sulla tulta?"
      En sanonut mitään, vaan kiersin hänet varovasti ja menin sisälle saunaan hakemaan tulitikkuja. Sytyttäessäni tikun huomasin että käteni vapisivat. Toivottavasti Päivi ei huomannut.
      "Mä otan kaksi pulloa, sä saat yhden" Päivi ilmoitti viileästi.
      Katsoin häneen entistä hölmistyneempänä. Aivan kuin minua ei olisikaan, hän kävi penkille istumaan ja kumartui ottaessaan pullon käteensä. Silmäni pyyhkäisivät nopeasti pyyhkeen raosta tarjoutuvaa näkymää. Henkäisin kuuluvasti ja käänsin katseeni äkkiä järvelle, kun Päivi suoristautui. Tunsin miten kullini alkoi taas kapinoida.

      "Avaas toi ja ota samalla itsellesikin" Hän sanoi ja ojensi pulloa minuun päin. Nielaisin kun näin Päivin vaaleat kauriin jalat pyyhkeen lomasta. Vatsaani ilmestyi perhoslauma. Otin pullon hänen kädestään ja aukaistuani sen ojensin putelin takaisin vapisevin käsin. Päivi otti kulauksen pullostaan. Kumarruin ottamaan itsellenikin ja vilkaisin syrjäsilmin Päivin ihania jalkoja. Voi hyvänen aika! Hetken aikaa saatoin nähdä vilaukselta hänen jalkoväliinsä, näin hänen pillunsa!
      Käteni tärisi entistä enemmän ja mietin kuumeisesti kuinka onnistuisin juomaan pullosta ettei Päivi näkisi vapinaani. Onnistuin ottamaan huikat ja rennon miehekkäästi nojauduin lähelle Päiviä kuistin kaidetta vasten, pullo toisessa kädessäni.

      Voi jumalauta! Nieleskelin ajatellessani äskeistä näkymää ja yritin esiintyä rennosti. Päivi poltteli savukettaan hiljaa ja huomasin vasta nyt että hänen kyntensä olivat punaiset.
      "Eija meni jo nukkumaan. Se itki sitä, mitä sä sille päivällä teit" Päivi sanoi ilmeettömänä ja puhalsi savua naamalleni.
      "Jumalaut! Mitä mä muka tein? Itsehän te olitte molemmat mun kimpussa kuin herhiläiset" Sanoin Päiville.
      "Sä ammuit mällin sen sisään. Mä näin. Se saattaa tulla raskaaksi" Päivi sanoi änkytyksistäni välittämättä.
      Tunsin pelkoa ja raivoa. Ja häpeää. Miten kukaan voi olla tuollainen? Mitä se oikein puhui?
      "Sä raiskasit sen. Mä ja Eija voidaan todistaa kummatkin" En voinut uskoa korviani ja katsoi suu täysin auki kun Päivi tumppasi tupakan rauhallisesti. Käteni puristuivat nyrkkiin.
      "Turha yrittää yhtään mitään. Sä oot nyt mun orja" Hän sanoi kylmästi ja katsoi minuun julmilla vaalean sinisillä silmillään.
      Voi taivas! tähänkö tämä taas meni? Minun täytyi nähdä pahaa unta. Olin taas altavastaajana Päiville.
      "Näytäs sitä kaluas" Päivi sähähti yht'äkkiä.
      Hänen Kulmahampaansa näkyivät nauravien huulien välistä. Ne olivat raatelijan, villipedon hampaat!
      "Mäkin haluun katsoa sitä läheltä, nyt pysyt siinä" En uskaltanut tehdä yhtään mitään, pystyin ainoastaan seuraamaan avottomana kun Päivi alkoi aukomaan farkkuhousuni nappeja. Kaluni oli puolikova. Käänsin pääni poispäin Päivin käsistä ja mieleni teki alkaa ulisemaan. Näppärästi hän vetäisi mulkkuni esille sepaluksesta, tunsin miten punaiset kynnet painautuivat sen varteen.
      "Kauhea lötkö!" Päivi henkäsi ihastuneesti. Nyt hän otti toisellakin kädellä kalustani kiinni ja piteli sen painavaa massaa kämmenillään.
      "Valtava!" Henkäisi hän uudelleen.
      Uskalsin nyt katsoa ja näin kuinka hän antoi suukon kaluni varteen.
      "On se hieno, mutta mä haluun nähdä sen jäykkänä ja varsinkin sen punaisen pään" Äkkiä hän tempaisi esinahkani aivan taakse ja heilutteli "lötköä" kasvojensa edessä. Tunsin miten terskani alkoi paisumaan. Nieleskelin.
      Katseltuaan tarpeeksi ja vedettyään esinahkaa muutaman kerran edestakaisin, hän irrotti otteensa minusta ja nojautui penkillään takaisin seinää vasten.
      "Se ei oo vielä tarpeeksi jäykkä, auttasko tää siinä mitään?" Päivi kuiskasi ja nosti jalkansa ylös penkille. Silmieni eteen avautui uskomaton näky. Tumman karvan reunustama rako oli vaaleanpunainen ja huulet hieman raollaan. Se näytti kostealta. Päivi levitti jalkojaan enemmän ja rako leveni hieman.
      Kyrpäni suorastaan tärähti seisomaan ja sen sinipunainen pää paljastui. Hitaasti päivi otti kiinni kaluni varresta ja alkoi liikuttamaan kättään edestakaisin kasteltuaan ensin kätensä viereisessä vesiämpärissä ja hieraistuaan siihen saippuaa.
      Päivin käsi tuntui uskomattoman nautinnolliselta. Punaiset kynnet takertuivat välillä kyrpäni varteen ja nipistivät ilkeästi, mutta pehmeällä ja liukkaalla kädellä sivellessään terskaani nautinto oli valtava.
      Päivi liikutteli kättään hiljaa edestakaisin ja katseeni kiinnittyi hänen pieneen pilluunsa. Se oli nyt märempi kuin äsken, Häpyhuulet olivat turvonneet ja kiiltelivät kosteudesta. Punainen rako näytti nyt haluavan maistaa suonikasta kaluani.
      "Haluan että ammut mällin mun suuhuni" Päivi ilmoitti minulle huohottaen. Käsi puristui nyt tiukasti kaluni ympärille ja liukui aivan mulkkuni juureen. Päivi kumartui eteenpäin ja lipaisi kielellään nyt jo melkein pihvitomaatin kokoista terskaani. Sitten mitään ilmoittamatta hän otti suuhunsa koko turpean kullini pään. Tunsin miten Päivin huulet puristuivat terskan ja kalun yhtymäkohdan ympärille melkein kivuliaasti. Päivi hieroi kielellään terskaani sisällä suussaan ja toinen käsi siveli pallejani. Tunsin miten satsi teki tuloaan. Päivi halusi irrottautua minusta, mutta kiihkoissani tartuin hänen päähänsä enkä laskenut sitä irroittamaan otettaan minusta. Päivi mumisi jotain, mutta en pystynyt kuuntelemaan. Painoin hänen päänsä voimalla lähemmäs itseäni ja kyrpäni alkoi ruiskuttamaan kuumaa liemeään syvälle päivin suuhun, suoraan hänen kurkkuunsa. Haukoin henkeäni kun tunsin miten pallini tyhjensivät koko lastinsa Päivin suuhun. Vilkaisin alas ja näin kuinka vaalea liemi valui kaluni ja hänen huuliensa välistä pitkin hänen leukaansa. Aivankuin suussa ei olisi ollut tarpeeksi tilaa, vaan sperma pursui pitkin leukaa.

      Irroitin otteeni Päivistä ja hän irrottautui heti. Yskien hän vajosi lattialle ja pyyhe valahti kokonaan pois hänen päältänsä.
      "Sika. Vittu mikä sika!" Päivi sähisi minulle lattialta välillä yskien.

      • Paras tarina

        Tää on paras tarina täällä Paikassa, Nyt jatkat varmasti etkä jätä meitä pulaan haluan nauttia lisää olet taitava kirjoittaja...


      • Märkätyttö

        ihan hyvät älä päästä laimistuun.
        Kuvaa luonto ja maisemiakin se halkopinon tuoksu ja kanervat oli hyviä.
        Eli pidä kraamit yllä.

        Pakko kuitenkin kertoo vitsi vaikken ihan osaa;
        Talossa oli piika ja renki heillä leikkiasteella oleva suhde. Kerran isäntäväki oli poissa kylillä piika teki tosi hyvää ruokaa. Stten syötyä alkoi mankua;"kais nyt annat, kun tein niin hyvää ruokaakin?"
        Renki;"En nyt jaksa, on vatsakin niin täynnä käyn penkille makoomaan katsotaan sitten."
        Renkillä kuitenkin alkoi seistä ja piika sen huomasi. Avasi renkin housut ja teki ratsastaen homman.
        Piika paukahti paksuksi ja haastoi renkin lapsen elatukseen.
        Renki kertoi tuomarille miten asia kävi ja kielsi jyrkästi olevansa vastuussa.
        Oikeustoimen mielestä Renki oli oikeassa, mutta lapselle piti saada elatus, ettei kunta joutuisi maksamaan. Tarkaan mietittyään keksivät metsästyslaissa on kohta, jos jättää ladatun aseen heitteille, on aseen omistaja vastuussa aseen aiheuttamasta vahinkosta. Renki tuomittiin elatusavun maksuun.
        jatkoa kertomuksillesi odotan Märkätyttö


    • Neiti

      Oikeesti... en oo parempaa novellia lukenu!! Sun on pakko jatkaa tää!! Sun mielikuvitus on mahtava.. Missähän päin jätkä asustaa ja kuinkahan vanha oot?? Mutta jatka pliis!! Upeaa tekstiä täytyy myöntää..

      *odotan innolla*

    • Karmeus Kullius

      Kirjoittanut Karmeus Kullius


      Survoin aristelevan kaluni housuihini ja vilkaistuani nopeasti terassin lattialla oksentavaa päiviä, lähdin juoksuun. Juoksin yli mäen ja tien, juoksin yli pellon, kunnes veri kumisi päässäni ja keuhkot eivät saaneet enää happea. Saavuin suuren kallion laelle, josta näkyi kauas yli järven. Halusin lentää. Mieli tyhjänä ja vailla pelkoa menin aivan jyrkänteen reunalle. Alhaalla kallion juurella kasvoi sankka kuusikko, ja katsoessani tätä vihreää, pehmoista patjaa joka levittäytyi allani, mieleni teki hypätä. Halusin lentää kuin haukka. Halusin tuntea viileän ilman virtaavan kohinan korvissani, joka ajaisi päästäni pois tämän syyllisyyden ja kauhean tunteen. Kokeilin arasti siipieni voimaa, ja havaitsin niiden notkeuden ja varmuuden. Sulkani pörhistyivät kun jalkani aloittivat hyppyä.
      "Janne!" Takanani metsästä kuului oksien ritinää juoksevien jalkojen alla ja ääni oli hätäinen.
      "Älä! -Älä hyppää!" Tunnistin äänen. Se oli Eija.
      Tunsin kuinka haukka-oloni hävisi ja katsoessani alas louhikkoiseen, puiden peittämään maahan, säikähdin. Eija tarttui minusta kiinni ja repi kauemmaksi reunalta.
      "Janne! Mä rakastan sua! Et saa hypätä! -Et saa..." Eijan ääni sortui itkuiseksi nyyhkytykseksi kun hän painautui rintaani vasten. Tunsin miten kuumat kyyneleet alkoivat valumaan omistakin silmistäni kietoessani käteni Eijan ympärille. Nyt Eija -parka huuti jo suoraa huutoa ja rutisti käsillään niin että se sattui.
      "Hölmö! Päivikin rakastaa sua, senkin hölmö!"
      "Miks sä meinasit tehdä jotain tollasta? Luulit sä että Eija oli tosissaan niistä syytöksistä millä se sua uhkaili? Sehän oli vaan leikkiä!"
      En voinut itselleni mitään, vaan aloin parkumaan yhdessä Eijan kanssa. Siinä me sammaleen peittämällä kalliolla rutistettiin toisiamme ja paruimme kilpaa. Se oli helpottavaa. Tunsin kuinka mielessäni kiljunut, äkäinen syyllisyyden ääni hävisi, kuin taikatemppuna.

      Kohta rauhoituttuamme hieman, silitin hellästi Eijan hiuksia. Ne tuoksuivat niin hyvälle. Paitani rintamus oli aivan märkä Eijan kyynelistä, ja naurahdin kun katsoin hänen kauniisiin silmiinsä. Jossain kukkui käki.
      "Lähetäänkö mökille, mä haluisin jutella kolmistaan" Sanoin.
      Eija nyyhkäisi muutaman kerran ja vastasi sitten hiljaa: "Joo, lähetään vaan"
      Käteni haki Eijan pienen ja lämpöisen käden omaani, sitä hellästi puristaen. Yhdessä suunnistimme tietämääni polkua kohti, joka johti järvelle päin.

      • Karmeus Kullius

        En muistanut monesko osa tämän piti olla ja laitoin väärin. Piti olla jo kuudes, eikä viides.


      • Neiti
        Karmeus Kullius kirjoitti:

        En muistanut monesko osa tämän piti olla ja laitoin väärin. Piti olla jo kuudes, eikä viides.

        Upeeta! Teeppäs pitempi ens kerralla.. toi oli aika lyhkänen tuo kuudes osa.. Mut ihuna!! Ja tais tulla pikku virhe siellä.. mutta ei sillä väliä..!! :D

        Jatkahan vielä!!


    • Karmeus Kullius

      Kirjoittanut Karmeus Kullius

      Osa 7


      Saavuin Eijan kanssa järven rantaan. Vesi oli nyt jo pimeä sekä aivan tyyni. Vaalea järviusva leijui veden pinnalla viileän näköisenä, mutta tästä huolimatta Eija halusi uimaan. Itse jäin istumaan kiven päälle ja katselin kuinka Eija kainostellen riisui vaatteensa. Aivan kaikki. Söpöt pienet ja kiinteät rinnat värisivät mielyttävästi hänen liikkuessaan, ja hänen lantionsa naisellinen kaarevuus sai taas kerran ajatukseni aivan uusille urille. Eija kikatti mennessään viileään veteen, ja huomasin kuinka hänen nänninpäänsä olivat jäykät. Iloisesti hän kutsui minuakin kanssaan uimaan, mutta en halunnut, katselin mieluummin. Kohta Eija nousi järvestä ja tässä valossa hän näytti vieläkin kauniimmalta kuin aiemmin. Veden pinnalle levittyvä usva näytti olevan hänen alastoman vartalonsa viittana, joka eli omaa elämäänsä liikkuen hiljaa ja äänettömästi. Puettuaan kohta vaatteensa päälleen jatkoimme matkaa kohti mökkiä.

      En tuntenut oloani rauhalliseksi, vaikka Eija oli minulle vakuuttanutkin kaiken uhkailun olevan pelkkää leikkiä. Pelkäsin lähestyessämme kaiken aikaa näkyä, jossa isäni odotti minua hiljaisena ja ankaran näköisenä, vieressään maahan katsova Päivi. Mitään sellaista en kuitenkaan huomannut saavuttuamme perille. Mökistä kuului radiomusiikkia ja juopottelun ääniä, mutta saunan terassilla istui päivi punaisessa hameessaan ja savuke suussaan.
      "Et kai sä suuttunu mulle?" Päivi sanoi mielestäni tosissaan
      Huomasin hänen itkeneen. Kauniit, siniset ja iloiset silmät olivat nyt täynnä tuskaa ja tunsin voimakkaan vihlaisun viiltävän sydäntäni. Silitin kädelläni hänen hiuksiaan ja samassa päivi tarttui käteeni kiinni. Nopeasti hän ohjasi sen rinnalleen, ja tunsin kovettuneen nänninpään.
      "Mä rakastan sua!" Päivi ulahti.
      Mitään enempää sanomatta hän nousi eteeni ja painoi huulensa omiani vasten. Kieli lipsahti suuhuni, se tuntui jännittävälle. Toisella kädellään Päivi tunnusteli jalkojeni välistä, ja löysi jäykistyneen penikseni varren. Nopeasti, yhä kieli suussani tämä jälleen elinvoimainen peto alkoi haparoiden etsimään vyöni solkea ja kohta etsivä käsi sen löysikin. Punaiset kynnet selvisivät tehtävästä nopeasti, vyöni aukesi hetkessä ja sormet siirtyivät sepalukselle. Hetken kuluttu housuni vedettiin polviin, Eija auttoi tässä siskoaan. Valtaisa kyrpäni heräsi eloon ja hankasi vasten Päivin punaista mekkoa. Polttavan kuuma käsi tarttui kaluni varteen, se oli takanani seisovan Eijan ihana käsi.

      • miss

        Eläs jätä nuin kiihottavaan tilanteeseen... !! Kerros kunnolla pitkä pätkä... :D


      • mister
        miss kirjoitti:

        Eläs jätä nuin kiihottavaan tilanteeseen... !! Kerros kunnolla pitkä pätkä... :D

        Ei tällästä voi jättää kesken. Sain jo pelkästään ykkösosasta parhaimman seisokin aikoihin!


      • Märkätyttö

        Kirjoita lisää.
        nämä ovat todella hyviä "juttuja".


      • jarski
        Märkätyttö kirjoitti:

        Kirjoita lisää.
        nämä ovat todella hyviä "juttuja".

        en ikinä ole parempaa jatkokertomusta lukenut!!!jös vielä kirjoitat jatkoa,aina paranee?luulin että vuoraemäntä olisi mielestäni paras, mutta tämä vei kyllä kaikki mukaan, myös muut lukijat , jos ei ne ,,,,,,ovat pikkulapsia t.jarski todella upeita tarinoita vaiheittain!!!!!


      • Karmeus Kullius
        jarski kirjoitti:

        en ikinä ole parempaa jatkokertomusta lukenut!!!jös vielä kirjoitat jatkoa,aina paranee?luulin että vuoraemäntä olisi mielestäni paras, mutta tämä vei kyllä kaikki mukaan, myös muut lukijat , jos ei ne ,,,,,,ovat pikkulapsia t.jarski todella upeita tarinoita vaiheittain!!!!!

        Olen pahoillani että tarinoita ei ole tullut, mutta palomuurin asetuksissa oli häikkää ja vasta tänään pääsin kait kuukauteen tänne sivustoille!
        (itseasiassa luulin että bannattu tai jotain)
        Seuraavaksi kirjoitan jotain maukasta jatkoa...


      • Lukio <3
        Karmeus Kullius kirjoitti:

        Olen pahoillani että tarinoita ei ole tullut, mutta palomuurin asetuksissa oli häikkää ja vasta tänään pääsin kait kuukauteen tänne sivustoille!
        (itseasiassa luulin että bannattu tai jotain)
        Seuraavaksi kirjoitan jotain maukasta jatkoa...

        Parhain ikinä lukemani novelli huh huh. sä osaat


      • Anonyymi

        Erinomaisen hienoa kerrontaa parinkymmenen vuoden takaa.


    • Anonyymi

      Tuleeko sitä jatkoa?

      • Anonyymi

        Onko täällä oikeasti 18 vuotta odotettu jatkoa :) Eikös se erektio ala olla jo vaarallista😂


    • Anonyymi

      U­u­si s­­ek­­si­tea­tteri ava­­­utu­­u Su­ome­­en! Ku­­­tsu­­­mme kai­kk­i­. Il­­­mo­ittautum­inen ry­hmä­ämm­e tä­äl­lä 👉 http://antikbutik.com/H/E3k4G8

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe