Matkan varaus aikaisin.

New york

Mitä mieltä olette matkan varauksesta (lento hotelli) 11 kk etukäteen? Eikö matkan saa kaikista edullisimmin mitä aikaisemmin varaa?

11

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätätät,

      Vaihtelee. Hotellissa usein viime hetken varaus edullisin. Mikä on matkan ajankohta?

    • New york

      Matka ajankohta kesäkuu 2012.

    • Ei välttämättä

      Ei välttämättä, yleensä hinnat omatoimimatkailijoille ovat edullisimmillaan noin 6-4 kuukautta ennen lähtöä ja rupeavat taas nousemaan siinä pari kuukautta ennen määräaikaa.
      Periaatteena kannattaa kuitenkin pitää sitä, että jos matkan hinta tuntuu edulliselta itsellesi vaikka 11 kk etukäteen, niin ota se. Silloin ei tarvitse miettiä sitä hintaa enää sen koomin.

    • matkailija-x

      Hotellien hinnat eivät ole alhaisimmillaan vielä noin aikaisin. Hotellit elävät aika lailla tilanteen ja talouden kehityksen mukaan. Usein lähempänä matkaa voi löytää helpommin tarjouksia. Dollarin kurssin kehityskin vaikuttaa hintaan.

      Jos osaat päättää tarkat matkapäivät, yksi keino on varata hotelli selaisesta varauspalvelusta, jossa hotellivarauksen voi peruuttaa kuluitta (esim. quickbook.com, tarkista palvelusta kuitenkin vielä ko. hotellin peruutusehdot ennen varausta). Jos löydät myöhemmin paremman diilin, voit perua aiemmin varaamasi hotellin.

      Lentotarjouksiakin voi tulla vähän lähempänä matkaa esim matkamessuejn aikaan. Kun kyse on enää kuukausista ennen matkaa, alkavat hinnat yleensä nousta paikkojen täyttyessä.

    • En ostaisi

      lentoja noin aikaisin, eikä kaikilla yhtiöillä edes voi varata kuin max 11 kk etukäteen. Varasin vielä kaksi päivää sitten kesäkuulle 4:lle NY suorat AA lennot n. 500 e/kpl. Huhtikuussa on monena vuonna tullut vielä kesän lentotarjouksia. Hotellin voi varata heti kun varaussivut yltävät sinne asti, kunhan varaus on mahdollista peruuttaa kuluitta kuten esim Booking.com:in kautta yleensä on.

    • New York

      Kiitos vastauksistanne :)
      Tahtoisin varata hotellin priceline.comista, mutta pelkään kuinka se onnistuu. Olen kuullut sieltä saavan huomattavasti halvemmalla hotellin.
      Meneekö varaus varmasti perille? Kuinka se maksetaan? Löytyykö varaus, kun olemme hotellilla? Kuinka se käytännössä koko homma sujuu?
      Olemme lähdössä vasta toista kertaa New yorkiin ja muutenkin vähän kokeneita matkailijoita, joten on ollut turvallista varata esim. Suomen matkatoimistolta, niinkuin viimeeksikin.
      Mietin sitäkin, että jos varaisin hotellin tuolta ja finskin suorat lennot SMT:ltä..
      Kertokaahan nyt enemmän kokeneet, kuinka itse tekisitte :)

    • matkailija-x

      Pricelinesta on useita aiempia viimeaikaisia kirjoituksia tällä palstalla, joita olet varmaan lukenutkin. Pricelinen "name your own price"-varauksia ei voi perua eikä muuttaa.

      Varaus maksetaan luottokortilla, rekisteröityessä täytetään luottokorttitiedot. Jos tarjouksesi on mennyt läpi, maksu menee heti kortilta ja näkyy siis seuraavassa luottokorttilaskussa. Varauksesta tulee vielä rekisteröityessä antamaasi sähköpostiin ilmoitus ja varaus näkyy myös hotelin tietokannassa. Olen aina ottanut varausnumeron mukaan hotellille varmuuden vuoksi, mutta koskaan sitä ei ole tarvinnut näyttää, vaan varaus on löytynyt nimelläni.

      Periaatteessa varauksen vahvistus on kuten missä tahansa netin varaupalvelussa (tai matkatoimistosta varattaessa), varauksesta saa vahvistuksen (vastaa matkatoimiston voucheria), mutta Pricelinella on tuo "name yor own price"-mahdollisuus, jossa tarjotaan itse hintaa, jonka on halukas maksamaan tietyn tähtiluokituksen hotellista tietyltä alueelta tiettynä aikana.

      Pricelinesta ei saa vielä näin aikaisin hyvää tarjousta helpolla läpi. Vasta 4 kk aiemmin tai paljon lähempänäkin kannattaa kokeilla tarjoamista.

    • Finskin lennot

      "Mietin sitäkin, että jos varaisin hotellin tuolta ja finskin suorat lennot SMT:ltä.. " ->

      Finskin lennot ovat nyt 3000 e/ 4 henkeä, American Airlinesin lennot samalla Finnairin koneella 2000. Aika suuri tuo erotus kun kysymys on täysin samasta tuotteesta. AA:n lennot otimme halvatlennot.fi kautta.

      Tottakai Finskilläkin joskus on hyviä omia tarjouksia.

    • ei kannata vielä

      Miksi ihmiset ajattelevat että suomalainen on automaattisesti jotenkin turvallisempaa? Toki kannatan kotimaisten palveluiden käyttöä muista syistä, mutta kyllä mokia tapahtuu täälläkin päässä.

      Itse varaisin matkan ja hotellin noin 4kk ennen matkaa, ellei meneillään ole joku suurempi tarjous juuri nyt. Finnairilta ei ole sen parempia kokemuksia kuin muistakaan lentoyhtöistä, itse asiassa parhain muisto on saksalaisen halpisyhtiön, Germanwingsin, puolelta. Ei hinta aina takaa laatua. ;)

      Esim supersaver.fi on helppo lentojen puolesta (tai sitten tosiaan halvatlennot.fi ja sitä kautta haluamalleen sivulle), travellinkin kautta saa hyviä hotelli lento paketteja jos ei jaksa etsiä hotelleja omatoimisesti. Niitä olen itse varaillut booking.comin kautta. Helppoa kuin heinänteko. Kunhan tulostaa varaustiedot mukaan kaiken varalta niin ei hätää.

      Melko yksinkertaista toimintaa matkojen varaaminen on, sittenhan se seikkailu vasta alkaa kun on paikan päällä ja huomaa että ohjeet hotellille eivät olleetkaan aivan yhtä yksinkertaiset kuin olisi luullut. (Nykyään tosin tämäkin on helpompaa esim google mapsin takia.)

    • NYgal

      Jos supersaverilta varaa lennot niin joutuuko sen maksamaan heti vai onko heilläkin joku varausmaksu ensin?

    • matkailija-x

      Maksu menee kortilta saman tien ja näkyy siis seuraavassa luottokorttilaskussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe