En kestä äidin uutta miesystävää!

aatuitui

Isäni kuoli n.10 vuotta sitten.Äiti tais masentua aika pahasti,eikä se ettinyt moneen vuoteen ketään uutta.Nyt hän kuitenkin on löytänyt uuden miehen ja seurustellut tämän kanssa jo muutaman vuoden.Ongelmani on se,etten tule tuon kyseisen miehen kanssa ollenkaan toimeen! (ikää mulla on 19v,etten ihan mikään teini kuitenkaan enää ole).

En osaa jutella hänen kanssaan yhtään mitään.Olen vaivautunut ja kiusaantunut hänen seurassaan ja jostain syystä mua ärsyttää se mies ihan suunnattomasti.Tulen aina tosi pahalle päälle kun hän tulee meille.Tai jos äiti joskus puhuu mulle tästä miehestä jotain.Oon yleensä vaan hiljaa,koska en pysty sanomaan mitään positiivista.

Myöskin äitini käytös ärsyttää.Hän puhuu tälle miehelle kun jollekkin pienelle vauvalle ja palvelee tätä ihan mennen tullen.Eikä äiti selvästikkään kehtaa sanoa sille yhtään vastaan (vaikka onkin jo 3v seurustellut).

Yksi asia mikä myöskin ärsyttää on se,että olen kuullut miljoona kertaa kun äitini ja tämä mies panee/harrastaa jonkin sortin seksiä,mikä on ihan helvetin oksettavaa.He tekee sitä jopa saunassa.Ei siinä muuten mitään,toki seksi kuuluu elämään,mut jumalauta pitääkö sitä harrastaa kun me olemme 10-vuotiaan pikkusiskoni kanssa kotona?!?!?!?! Todella ajattelematonta.Myöskin outoa sillä ennen en olis voinut kuvitella ollenkaan äidistä tommosta,se ajatteli meitä lapsia tosi paljon.Epäilen että kyse on taas siitä,ettei äiti uskalla sanoa "ei" tälle miehelle.

Niin ja mainitsinko jo että tämä mies on pakistanista kotoisin?Sekin saa minut kiehumaan.Ei sillä että olisin rasisti,mutta mä olen tuntenut aikoinaan aika paljon ulkomaalaisia ihmisiä ja voin sanoa että ei mulla ole kenestäkään hirveesti mitään hyvää sanottavaa.

Niin ja tän mun äidin miesystävän kaverin kaveri on käyttänyt mua tavallaan hyväksi joskus monta vuotta sitten.

9

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tazzia12

      Minusta äitisi käytös ei ole hyväksyttävää eikä normaalia, jos hän altistaa lapsensa seksinsä kuunteluun. Ja lapsen hyväksikäyttö on aina rikosasia, josta voi tehdä poliisille ilmoituksen. Ja senkin takia, että estetään myös muiden lasten vahingoittaminen. Puhu äitisi kanssa olethan jo aikuinen. Ja pyydä häntä seurustelemaan intiimisti muualla kuin kodissanne. Ja tee ilmoitus poliisille hyväksikäytöstä!

    • eki-seppo

      aaaaaaa kakkaa

    • aaaa33333

      PASKAA

    • Huokaus!!

      Siis äiti ei omassa kodissaan saisi harrastaa seksiä? Mitä ihmettä, tietenkin hieman hieno tunteisuutta mukaan ja näin, mutta ei ketään voi kieltää harrastamasta seksiä, edes omia vanhempiaan vaikka se ällöttävää olisikin! Voisit kertoa äidillesi, että sinua vähän nolottaa kuunnella heidän seksiänsä ja pyytää tekemään hommansa makuu huoneessa muiden jo nukkuessa ja hiljempaa ettei se häiritse. Aika lapsellinen olet jos et sellaista uskalla tehdä, hän kuitenkin on äitisi.

    • j k

      äitisi käytös ei ole hyväksyttävää

    • rfhtrttttttttttttttt

      sama ongelma mulla vitt* ja tänä viikonloppunamuutetaan sinne että ei jumalau** jos mun isä seurustelisis jonku akan kaa sille voin sanoa suorat sanat esim jos on mun huonees ja kattelee mun laatikoita voisin sanoa painu vitt**n

    • KeijoKettu

      Kun vituttaa niin kerro se Keijolle: www.vittukunvituttaa.org

      • Vituttaa-

        Saanko vittuilla tähän kommenttisi alle
        tai haistattaa paskat ?


    • Arjis

      "Niin ja mainitsinko jo että tämä mies on pakistanista kotoisin?Sekin saa minut kiehumaan.Ei sillä että olisin rasisti..."

      Jaa-a, miksikäs tuota sitten kutsuisi?

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe