Newsec kokemuksia?

Onko tuon firman vuokra-asunnot yleensä hyviä ja millainen on Newsec isännöitsijöinä? Hyvä? Huono? Kohtalainen?
Ilmoita


73 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Vai huonoja kokemuksia. En nää koskaan ikinä tee sitä virhettä, että jotain heiltä vuokraisin!!
1 VASTAUS:
Sama täällä. Huijasivat lähes kaikessa. Poismuuttaessa yrittävät laskuttaa kaiken mahdollisen. Älkää asioiko heidän kanssaan!
+Lisää kommentti
Huono. Yrittäävät mahdollisimman kauan viivytellä vuoravakuuden palautuksessa, ilmeisest itse saavat siitä jotain korkoja. Kuukauden ja ylikin joutuu odottelemaan. En suosittele kyseistä firmaa. Asunnot sikakalliita
2 VASTAUSTA:
Olen kohta kuukauden odottanut vuokravakuuden palautusta. Mitään vastausta ei saa mihinkää kysymykseen. Valitettavasti en voi suositella vuokranantajaksi.
Poismuuttaminen on todella hankalaa, koska eivat palauta vuokravakuutta kuin vasta kuukauden paasta. Itse jouduin ottamaan lainan uudenasunnon vakuuden maksua varten eli tuli parisataa euroa nostokuluja vakuuden paalle. Tuskin tulen enaa muuttamaan newsec:in asuntoihin.
+Lisää kommentti
Vuokralaiset haluavat moitteettomassa kunnossa olevan asunnon sisään muuttaessaan. Mutta ne siivoustaidot... Kuinka kauan asuitte, otitteko kuvia, missä kunnossa asunto oli sisäänmuuttaessanne jne? Omistusasunnossa asuessa lattiat ovat uudenveroisessa kunnossa kymmenen vuoden asumisen jälkeen. Omistajat tietävät joutuvansa maksamaan itse huonon pidon, vuokralaiset luulevat kaiken olevan normaalia kulumista.
Ilmoita
Huoneistokohtainen ilmastointi präkää , talvella yli 27 patterit suljettuna , pihalla ja ympäristössä rikkaruohot rehottaa(jopa yli metrin korkuista).
L & T "huoltaa" ( eivät palvele Newsec:iä, vain asukkaita) !
Käytävän valot kesti yli 2vkoa korjata.
1 VASTAUS:
Juuri tuota samaa oli koko ajan Newsecin kanssa. Kahden vuoden aikana ilmastointia korjattiin kuusi kertaa, joka kerta odotin L&T:tä viikkoja. L&T perii myös jokaisesta puhelusta maksua, kun soitat korjaajalle, mutta eivät hoida hommiaan.
+Lisää kommentti
Newsec on todella huono isännöitsijä! Ei vastaa viesteihin, pitää soitella perään. Heille tärkeintä on voiton maksimointi vaikka vuokralaisten terveyden kustannuksella.
Ilmoita
Pari newsec vuokrailmoitusta olen nähnyt ja törkeen kalliita pyyntöjä on ollut. Voi olla että huoneistot ovat kuukauden tai kaksi keskimäärin tyhjillään vuodessa ahneuden takia...
1 VASTAUS:
Joo newsecin asunnot sikahintaisia mutta ei vedä vertoja forenom välittäjälle pelkkä huone 500-1600e/kk
ROSVOJA KAIKKI TYYNNI !!
+Lisää kommentti
suoraan sanoen vituttaanasua heidän asunnossa. Pahinta on asiakaspalvelu, ihan mitä vain pyytää tai kysyy heiltä saa vastauksen ei. Toisin sanoen heillä ei kiinnosta paskaakaan. Pihat hirveässä kunnossa, nurmea ei ajeta eikä lehtiä haravoida.

Asunto oli hyvässä kunnossa muuttaessamme, pientä remonttia oli tehty. Asunto on edullinen, mitä olen vertaillut muihin. Jos asiakaspalvelu toimisi ja pihat pidettäisiin siistinä olisi arvosana lähellä 10, valitettavasti näin ei oleja muutan pois heti kun mahdollista. Ulkomainen iso firma ja niinkuin joku jo kirjoitti voiton maksimointiin pyritään asukkaiden kustannuksella. Pihapiirissä näyttäisi asukkaiden vaihtuvuus olevan iso, joka myös vahvistaa kaikkea tällä foorumilla kirjoitettua.
Ilmoita
Meillä on ainakin sujunu kaikki hyvin newsecin osalta. Sen lisäksi meillä on yllättävän hyvä kiinteistö huolto. Pihat hoidetaan, roskakatos on laaja (myös pienongelma jätteelle on oma lokero), sekä varastot tyhjätään kerran vuodessa kaikesta romusta ja myös jätelava ilmestyy pihalle samoihin aikoihin jotta nurkista saa pois turhat vanhat isommat "jätteet".
Jos ilmoitat viasta, niin mahdollisimman pian tämä tullaan korjaamaan. Asuntoihimme on huollon osalta tehty myös tarkastuksia, jotta tiedetään mahdollisista putki/kylppäri rempoista, eli löytyykö niihin tarvetta.
Äänieristys on hyvä, kerran suorastaan hämmästyin kun ulkona huomasin että yläpuolella asuvalla henkilöllä oli astetta isommat bileet mikä kuului selkeästi ulos, mutta sisällä en ollut edes tietoinen asiasta. Jos remontoivat asuntoja, ilmoittavat myös siitä muille asukkaille.

En voi kun suositella, mutta kai tämäkin on myös huoltoyhtiöstä kiinni.
2 VASTAUSTA:
Minulla on todella hyviä kokemuksia Newsecistä Helsingistä Herttoniemenrannasta. Isännöitsijä oli nainen, joka hoiti kaiken vauhdikkaasti ja asialliseti, oli lisäksi helposti tavoitettavissa ja aina erittäin ystävällinen. Vuokrakin oli kohtuullinen vuonna 2009, mutta ajat ovat tietysti nykyään toiset. Äänieristys oli talossa todella mainio, pihat hyvin hoidetut ym. Ja sokerina päälle tulivat tosi kivat kerrosnaapurit. Asun nykyään Turussa, mutta haikailen välillä takaisin Helsinkiin - ja silloin selaan aina Newsecin asuntoja.
Kaikille vuokra-asunnon etsijöille se neuvo, että valitkaa ensin vuokrafirman taloista sellainen, joka miellyttää, vaikka ei vapaita kämppiä olisikaan vielä. Käytkää monta kertaa kurkkailemassa paikalla: missä kunnossa on porras, pihat, onko hirveää menoa viikonloppuna, millaiset leikkipaikat lapsille jne. Sitten vasta hakemus vetämään, jos meno miellyttää. Parasta on päästä katsomaan kämppää silloin, kun edellinen asukas on vielä paikalla. Häneltä saa rehellistä tietoa, jos vain reippaasti kysyy. Eräs vuokralainen mm. kertoi minulle, että yläkerran asukas kalustaa kaikki yöt läpeensä kiskoen kalusteita huoneesta toiseen ja lisäksi saa hirveitä itku- ja kirkumiskohtauksia. Kaksi vuotta olivat naapurit valittaneet kirjallisesti, mutta eipä tehonnut vuokrafirman edustajiin. - No en sinne sitten tosiaankaan muuttanut.
Katsokaapa täältä... Yllättäen sama viesti minuutin aikaerolla lähetetty:
http://www.vauva.fi/keskustelu/1027936/ketju/muilla_ongelmia_newsecin_tai_muiden_isannoitsijoid/sivu/1#comment24948214

Ehkei siis ihan puolueeton kommentti, vaan Newsecin mainospostia.
+Lisää kommentti
Newsec Asset Management Oy on yritys, joka ei käsittele asiallisesti vuokralaisten oikeuksia koskevia kysymyksiä asianmukaisesti.

Newsec lähettelee laskuja, joissa on puutteellisia ja virheellisiä tietoja. Newsec lähettelee asiakkailleen vesimaksuja vuokrasopimusehtojen vastaisesti, vaikka vuokratalossa on huoneistokohtaiset vesimittarit.

Newsec lähettää tiedotteita, joissa on sekavaa kielenkäyttöä, töykeä sävy ja kielivirheitä.
Ilmoita
Olenkohan ymmärtänyt homman ihan oikein, mutta käsittääkseni tuo Newsec ei omista ainoatakaan vuokraamistaan asunnoista. Omistaja on täysin muu taho, joka määrittelee vuokratason ja muut rahastukset. Newsec tekee vain työtä näille omistajille ja saa rahansa näiltä omistajilta, ei siis vuokralaisilta.

Vai valmistaako se K-kauppa no hyllyillä olevat ruoatkin?
Ilmoita
Newsec on syvältä asioiden hoidon suhteen....
Ilmoita
Newsecin vuokralaisille lähettämät kirjeet saapuvat usein liian myöhään. Asioiden hoitaminen Newsecin kanssa on poikkeuksellisen hankalaa. Yritys ei vastaa sähköposteihisi.

Et ehdi esimerkiksi saada vuokrankorotusilmoitusta ennen joululomalle lähtöä ja lomalta palatessasi huomaat, että aiemmin ilmoitettu vuokra onkin muuttunut.

Olet maksanut vuokrasi väärin ja sinulle aiheutuu kuluja asioiden korjaamisesta Newsecin jäljiltä. Menetät rahaa ja aikaa.

Pahimmassa tapauksessa joudut odottamaan sinulle kuuluvia rahoja ja saatat pohtia vuokrasuhteesi katkeamista.

Monivuotisen kokemuksen perusteella kannustan asumaan jossakin muualla kuin Newsecin isännöimässä talossa.

Newsecin toteuttama vuokrahallinto aiheuttaa vuokra-asukkaalle toistuvia ongelmia.
Ilmoita
Kieltäytyvät ehdottomasti vuokraamasta asuntoa luottotiedottomalle, vaikka todisteena vuosien moitteeton asumishistoria vuokra-asunnoissa ja pantiksi tarjottu korotettua takuuvuokraa aina 3kk asti sekä vakavaraisia takaajia(verotiedoista todistettavissa). Ei siis kannata vaivautua edes kysymään, mikäli sattuu olemaan samassa tilanteessa.

Kaveri asuu ko. firman taloissa ja asiakaspalvelu ja kiinteistöhuolto ovat enemmän tai vähemmän retuperällä.
Ilmoita
Laittakaa lisää kokemuksia
Ilmoita
ei todellakaa kannata vuokrata asuntoa newseciltä,muutin viime kuussa pois ,takuuvuokra (osa siitä) palautettiin kuukaus jälkeen päin,siivosin asunnon erittäin hyvin ,kylpyhuone oli valmiiksi pinttynyt sekä keittiö vanha .kehtasivat lähettää kuvia (mitkä osa ei ollut todellakaan sieltä missä minä asuin otettuja)missä näkyi likaisia pintoja ,väittivät että siivoukseen menny4h ja viellä enemmän ,mutta olivat kohtuullistaneet sen mukamas ,vitut sanon minä kuvat kaikki ei ole sieltä mistä minä muutin pois ,takuu vuokrasta pidätetty yli 600e !!! Älkää vuokratko heiltä !
Ilmoita
Newsec isännöitsijänä on huono. Heidän palkkama kiinteistöhuolto ei hoida asiansa. Jo kaksi kuukautta sähköviat korjamatta...
1 VASTAUS:
Newsec on hoitanut asiamme asiallisesti, sain tapaturmaisen pihalla liukastumisen vammauttamasta kädestäkin korvauksia vastuuvakuutuksensa kautta, homma hoidettiin. Huoltofirma Tapiolan Lämpö on hoitanut pihatkin hyvin, mutta porrasiivous ontuu. Kohde on Pitäjänmäentie 35 Hki.

Newsecistä riippumaton asia taas on se, että talojen äänieristys on kamalan huono. Rakvuosi 1978. Normi puhe kuuluu alakerrasta ylimpään kerrokseen asuntoomme jopa pari kerrosta alemmasta arabien asuttamasta kämpästä. Yskiminen, naurahtaminen, voi vittu-sanat jne kuuluvat tv:tä katsoessa alapuolemme asunnosta. Viikko sitten bailasivat jätkäporukalla ja helvetti sitä mekkalaa. Nämä talot alkavat myös mamuttua eli runsaasti somaleja arabeja ja muita kaukomaiden asukkeja tullut parin vuoden aikana, kantasuomalaiset tutuiksi tulleet naapurit ovat ostaneet oman asunnon tai talon, ja vaihtuvuus on aiempaa suurempaa. Asunnot ovat olleet viimeiset 2 vuotta myös helkarin kylmiä, joten lisäpatteireita piti laittaa päälle.

Vuokra on nyt tasoon nähden liian korkea jos muuttaa, meillä vielä kohtuu alhainen kun on asuttu kauan.
+Lisää kommentti
No ainakin osaa Realian tapaan kiskoa kovat vuokrat. Aiemmin monissa kohteissa eläkeyhtiöiden omistamissa taloissa vuokra sidottiin ainoastaan elinkustannusindeksiin, nyt Newsec ahnehtii elinkustannusindeksi vähintään 3% korotus vuodessa. Isännöinti ei viitsi puuttua häirikkötapauksiin kovin helpolla, ja aina vaatimus saada kahden asunnon asukkaiden nimi paperiin jos vaaditaan naapurihäirikölle toimia. Pihat hiekoitetaan huonosti vaikka on ollut karseita jääkelejä. Lämmöt käsketään pitämään alhaisena joten lisäpattereita tarvitaan ja sähkölaskussa näkyy. Asuntoja jaetaan härskisti vain musulmaanimatuille ja viron raksaporukoille, jotka sitten terrorisoi taloja metelillään. Onneksi päästiin pois newsecin hallinnoimasta vuokratalosta.
Ilmoita
Vakuuden palautuksesta vääntöä,ei mielestäni ollut asiallinen lopputarkastus. Hakemalla haettuja laiminlyöntejä.
Ilmoita
talo yhtiössämme vantaalla hämeenkylässä,eivät saaneet asuntoja vuokrattua,
joten alensivat vuokria niistä asunnoista.laitoin newsecille sähköpostia ja kysyin
miksi oman asuntoni vuokraa ei alennetasamalle tasolle muiden kanssa.niin
eivät ole edes viittineet edes vastata.aivan huippu törkeetä toimintaan.ja ne
viron rakennus miehet bailaavat joka viikonloppu.valitettu on metelistä,mutta
isännöitsijää ei kiinnosta pätkääkään.muutto heti pois kun uusi asunto löytyy.
Ilmoita
Samaa se on täällä Kotkassakin, osa kämpistä vuosia tyhjänä ja ne mihin ne jonkun reppanan saavat niin se on joko nisti,juoppo tai mamu. Ja meno noissa taloissa on sen mukasta! Halpaa on toki.. 65neliöö 300e kk.
Ilmoita
En suosittele kellekään muuttoa newsecin isännöimään taloon. Meillä vaihtui, isännöitsijä oveniasta, newseccin ja samointein meni vituiksi. Alkoi samointein pieni vuokra sota, jota puitiin sitten seuraavat puolivuotta. Tämän aikana esim. perintä yhtiö, keskeytti perinnän kahteen otteeseen, sen takia kun oli niin epäselvää toimintaa newsecin osalta. Hieno meno.

Hyvää asiakaspalvelua ei saanut mitenkään, paitsi kerran. Kerran jopa löivät luurinkorvaan, kun koitin rakentavasti antaa palautetta ja kertoa mikä on heidän oikeudellinen vastuu isännöitsijänä.

Huoneiston irtisanominen vaati, vaatimattomat kaksi sähköistä lomaketta, 8 puhelua ja 3 sähköpostia.

Älkää ikinä muuttako kyseisen firman kiinteistöihin.
Ilmoita
Takuuvuokran palautuksessa ongelmia, ei palaudu ei.
Ilmoita
En voi suositella kyseistä vuokrafirmaa.

Postit oli tongittu, todennäköisesti naapurin toimesta. Muutamat naapurit ottivat silmätikuiksi ja selvisi että ovat hyvin perillä postini sisällöstä. Varoituksia tuli muutama (toinen aikana jolloin melua ei ollut mahdollista kuulua), mutta tiedustelu isännöitsijältä vaati 4 yhteydenottoa. Kunnollista vastausta ei mihinkään saanut, mm varoituksista tarkemmin kysellessäni vastaus oli lähes identtinen varoituskirjeen kanssa. Isännöitsijän lisäksi yritin kysellä kahdelta muulta Newsecin työntekijältä apua ja neuvoja tilanteeseen. Vastausta ei koskaan kuulunut.

Edelliseltä vuokraisännältäni olin kuitenkin saanut suositukset, eikä mitään moitetta ollut tullut. Muutin pois, sillä jatkuva mietintä milloin tulee häätöön johtuva varoitus oli liian stressaavaa.

Ikinä en muuttaisi Newsecin asuntoon uudelleen. Ongelmatilanteissa kun vastuuta ei tunnu kukaan ottavan.
Ilmoita
Vajaan kymmenen vuoden asumiskokemuksella ei ole ollut vuokrafirmana mitään ongelmaa. Alkuun sattui huonosti rakennettu talo, mutta vaihto toiseen onnistui hyvin ja sen jälkeen ei ole tarvinnut murehtia muusta kuin vuokranmaksusta.

Tietysti vuokralaisena olisi hyvä pitää mielessä, että sieltä todennäköisesti joutuu joskus muuttamaan myös pois, ja sinänsä hyvä neuvo on valokuvata kaikki pinnat sekä sisäänmuuttaessa että sieltä lähtiessä.
Ilmoita
Se on vähän fifty-sixty, toisaalta asunnot on siistejä - kaikki toimii ihan hyvin. Mutta sitten taas toisaalta tiedotus pelaa huonosti. Esimerkiksi vuokrasopimuksen jo tehneenä kyseinen firma kertoi vasta juuri hieman ennen muuttoa mikä pv asunto tarkalleen vapautuu, ja että saan kyllä avaimet heti kun edellinen vuokralainen on ne palauttanut, jouduinkin sopimaan/tiedustelemaan asioita edellisten vuokralaisten kanssa. Myös kuntotarkastaja tuli hieman yllättäen asuntoon, olivat kuulema lähettäneet tekstiviestin, luulisi että tuollainen firma postittaa asiasta lapun.

Mutta tosiaan, asunnossa oli siistiä, ei edes kenenkään tavaroita jäänyt niinkun yleensä.(Noh toki jotain pientä likaa oli, kuten yksi palanut leivinpaperi mutta " no hard feelings about that " )

Jossain sanottiin että newsec taloissa metelöidään paljon, se pitää kokemukseni mukaan paikkansa ainakin viimeisimmässä.
Ilmoita
Älkää menkö vuokralaiseksi tälle taloyhtiölle, varsinkaan jos omistatte lemmikkejä. Kerrostalossamme on lemmikit sallittu ja asuu paljon koiria, sekä muita eläimiä. Taloyhtiö lähettelee koirien omistajalle jatkuvasti varoituksia ja liimailee lappuja käytäviin joissa syyttää koirien omistajia metelöinnistä. Koiran haukahtelu ei kuulemma ole normaalia elämisen ääntä, mutta bileiden pitäminen, huutaminen, lapsien kiljuminen ja juokseminen asunnossa ym. on. Silti he sallivat lemmikit kerrostalossaan ja alkaa ahdistella asukkaita kaikenmaailman lapuillaan. Esim. jos olet ottanut pentukoiran niin sen kanssa yksinoloharjoituskin on helvettiä, koska pentu ei synny mykkänä. Vanhemman koiran kanssa saat varoa jatkuvasti ettei se vaan haukahda kertaakaan rapussa tai käytävällä. Newsec jauhaa puhelimessa muuta, kehottaa mm. olemaan välittämättä valituksista, joita yksi koiranvihaaka asukki tehtailee, mutta lähettää silti varoituslappujaan postiluukusta. Yritys välttelee sähköposteihin vastaamista, eivät vastaa kysymyksiin ja olen kuullut että takuuvuokrienkin saaminen takaisin on työntakana, jos edes niitä saat. En muuta enää ikinä heidän vuokralaiseksi. Taloa vuokrasi ennen YH-kodit jotka hoitivat asiat asiallisesti, mutta nyt kun saimme Newsecin niin meno on ihan sairasta.
Ilmoita
Newsec ei ilmota tarkastajistaan, asuntoon tunkeudutaan vaikka isännöitsijälle on ilmoitettu, että asuntoon ei saa mennä yleisavaimilla, koska siellä on lemmikkejä. Toiminta ihan kummallista ja kotirauhaa rikotaan. Ei jatkoon.
Ilmoita
Tosi negatiiviseen sävyyn täällä puhutaan. Itsellä kaikki sujui hyvin, takuuvuokraa myöten. Ei mitään ongelmia (Helsinki).
Ilmoita
Ihan aiheesta ko yhtiötä haukutaan, todellakaan mikään ei toimi, ei tiedotus, ei vastata viesteihin, ei puheluihin jne. Vuokrankorotuslaputkin tulevat viikkoa ennen korotusta, viimeksi maksukuiteissa erilaisia korotuksia ja kuitenkin mukana kirje missä kerrotaan että vuokrat eivät nouse. Viimeisimpinä vuosina ovat joka vuosi lähettääneet vääriä vuokrakuitteja, ja sitteen taas korjataan, ja sama peli jatkui tänäkin vuonna. Olen itse päättänyt että ikinä ei enää Newsecin hoitamaan kiinteistöön asumaan.
Ilmoita
Vuokran korotusilmoitus tuli 2.5 eli samana päivänä kun eräpäivä oli. Nyt tuli lappu missä ilmoitetaan että yksittäiset huoneistot myydään. Just kun olin löytänyt mieleisen asunnon. Ainoa toivo on että joku sijoittaja ostaisi ja vuokrasuhde jatkuisi ennallaan.
1 VASTAUS:
Mulla sama juttu. Viikkoa ennen ilmoitettiin vuokrankorotuksesta ennen sen voimaanastumisesta ja seuraava kirje olikin sitten ilmoitus, että huoneistoja aletaan myymään kesän 2018 aikana. Lupasivat vuokrasuhteen säilyvän ennallaan, mutta mistä he voivat tietää kuka asunnon ostaa ja mitä sillä tekee. Eipä juurikaan kehuja ole tässä ketjussa irronnut ko. firman toiminnasta.
+Lisää kommentti
Pitääköhän nuo kaikki kielteiset kommentit paikkansa tälläkin hetkellä????
Katselin vaan yhtä asuntoa ihan tosissani, mutta pistää miettimään.
2 VASTAUSTA:
Vieläkin pitää paikkansa. Pois muuttaessa lähettävät tekaistuja laskuja joiden eräpäivä on mennyt viikko ennen kirjeen saapumista ja asiasta kysellessä yrittävät kusettaa. En suosittele.
Eipä kaduta, vaikka joku vei asunnon sillä aikaa, kun minä täällä kyselin tuon firman perään.
Taisi jopa olla onneni.
+Lisää kommentti
En todellakaan vieläkään itse suosittele muuttamaan kyseisen firman asuntoon. Keksivät tekaistuja "virheitä" asunnosta poismuuton jälkeen , korjailevat ja remontoivat muka "vioittunutta" asuntoa sitten sun maksamalla takuuvuokralla ja vuokraavat eteenpäin "vasta remontoitua" asuntoa paremmalla menestyksellä. Lähettävät vielä ekstra laskua perään tämän jälkeen , kyllä voi ärsyttää. Sitten kun pyysin erittelyä ,että mitä asunnossa on jouduttu muka siivoamaan lähtömme jälkeen, niin hoetaan vain remonttikustannuksista, ihan älytöntä toimintaa. Kukaan ei asiakaspalvelussa koskaan myöskään vastaa / tiedä mitään ja siirretään jatkuvasti seuraavalle linjalle toiselle työntekijälle, joka siirtää sitten taas sieltä seuraavalle. Itse ennen muuttoa newsecin asuntoon lueskelin näitä kommentteja mutta ajattelin että pieni todennäköisyys että juuri minun kohdalle tekisivät juuri noita tekaistuja laskuja yms ja heti kun jätin ilmoituksen että muutan pois niin alkoi asunnosta löytymään muka vikoja ja muita laskutettavia, mutta näin vaan kävi ja päätin, etten enää koskaan astu jalallanikaan newsecin asuntoon.
Ilmoita
Asumme länsi vantaalla newsecillä, ja ei tätä voi suositella kenellekkään (paitsi virolaisille). Kerrostalon asukkaista vähintään puolet virolaisia raksamiehiä jotka ryyppäävät ja meluavat melkein taukoamatta. Newsec ei tee asialle mitään. Asunto kiva mutta naapurit tekevät asumisesta kamalaa
3 VASTAUSTA:
Taitaa olla sama ongelma joka puolella Newsecin vuokraamissa asunnoissa. Todella totta että eivät välitä muusta kuin asukkaiden kukkaroiden tyhjentämisestä.
Käsittääkseni Newsec on hallinnointiyhtiö eli ei omista vuokra-asuntoja eikä saa itselleen vuokratuloja, pidätettyjä vakuuksia. tai mitään muitakaan ahneuksia mistä ketjussa puhutaan.
Ikinä ei ole kenenkään muun vuokran-antajan kanssa ollut ongelmia kuin newsecin, koittavat lypsää kaikki rahat mitä vain pystyvät. Isännöitsijä täysin ammattitaidoton, huutaa puhelimessa, ei kuuntele ja puhuu päälle. Ei enää ikinä newsecille
+Lisää kommentti
Paska firma, vuokra korotettiin 3 kk asumisen jälkeen. Vakuutta sai kysellä takaisin kuukauden päivät ja etukäteen maksetut omavastuuvuokrat maksettiin yllättäen Kelalle!!!Asiakaspalvelu kaikkea muuta kuin asiakaspalvelua, vastuuta kaikesta yritetään työntää ties kenelle, KOSKAAN ENNEN EI OLE TÄLLAISTA VASTAAN TULLUT, EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN!!!
Ilmoita
Asunnon näyttö tapahtui talvisena iltana eikä asuntoon ollut mahdollista saada valoja päälle näytön ajaksi. Jostain syystä valokuvia edes vastaavasta asunnosta ei myöskään ollut saatavilla. Välittäjä ei vaivautunut paikalle, huoltomies kävi avaamassa minulle pimeänä olevan asunnon oven ja odotteli ovi auki käytävässä että sain katsoa ympärilleni.

Vuokrasuhteen aikana ei pahemmin ongelmia ollut.

Poismuutosta jäi paha mieli. Asunnon esittely piti hoitaa itse, koska välittäjä ei taaskaan halunnut saapua paikalle.

Muuttopäivän aamuna klo 7.00 olin vielä nukkumassa kun Newsecin työntekijät tulivat omilla avaimillaan sisään asuntoon ovikelloa soittamatta. Sanoivat tulevansa maalaaman seiniä. Käyttäytyivät agressiivisesti, kun sanoin että olin sopinut Newsecin edustajan kanssa että oma muuttoni on iltapäivällä ja palautan avaimet seuraavaan aamuun mennessä lukkoliikkeeseen (joka oli käytäntönä heillä). Huusivat että kyllä ne avaimet pitää olla jo muuttopäivänä palautettu! Ihmettelivät sitten hetken siinä ja totesivat etteivät voi maalata seiniä siellä kun omat tavarani on tiellä ja poistuivat lopulta.
1 VASTAUS:
Ja asunto oli tosiaan hyvin sontainen edellisen asukkaan jäljiltä. Meni pari viikkoa että sain siivottua sen asumiskelpoiseen kuntoon, pyyhittyä ruokaroiskeet seinistä ja irrotettua purkat laminaattilattiasta, yms.

Sen siijaan pois muuttaessa kävivät kyllä syynämässä hyvin tarkkaan kaikki paikat, edes pölyä ei saanut yläkaapin perältä löytyä.
+Lisää kommentti
Joo eipä mullakaan mitään hyvää sanottavaa..
Ilmoita
Sattumalta löysin tämän keskustelun. Eipä ole 6 vuodessa näköjään Newsecin touhu muuttunut miksikään. Aikoinaan vuoden verran asuin heidän isännöimässä vuokratalossa, ja siitä lähtien kun isännöijäksi vaihtui Newsec, kaikki alkoi mennä päin helvettiä.

Mihinkään asiakaspalveluun ei saanut yhteyttä, ja silloin kun sai, paljastui että eivät ollenkaan tunne isännöimiään taloja saati asuntoja. Toimistolta sain oman asuntoni varustelusta ja tiedoista ihan erilaista tietoa kuin mikä oli todellisuus. Tiesin toki, onko minulla asunnossani muovimatto tai laminaatti, astianpesukone ja onko kylppäri laatoitettu vai ei. Poismuutettuani sain jälkikäteen laskun vuoden ajalta maksamattomasta autohallipaikasta. Minulla ei ollut autohallipaikkaa kun ei ollut autoakaan. Pois muuttaessani tiesin, että asunnossa ollut tiskikone kuului asuntoon, sillä kaikissa talon asunnoissa se oli. Toimistolta ilmoitettiin, että vuokra-asunnoissa ei ole tiskikoneita, ja asukkaan täytyy pois muuttaessaan poistaa tiskikone ja paikata sen aiheuttamat jäljet. No, minä tein työtä käskettyä, myin tiskikoneen tuttavalleni ja pidin tottakai rahat itselläni.

Näyttää siltä, että he isännöivät sellaisia vuokrataloja, joiden omistajatkin ovat puhtaasti vain mahdollisimman suurta tiliä tekemässä. Se talo jossa itse asuin, oli alunperin eläkevakuutusfirman omistama, mutta jokin saksalainen kiinteistösijoitusfirma osti sen, ja valitsivat isännöinti- ja asianhoitotoimistoksi Newsecin.

Koskaan ikinä milloinkaan en muuta asuntoon, jossa Newsec toimii isännöitsijänä. En voi suositella kenellekään missään tilanteessa.
Ilmoita
Lisäänpä vielä edelliseen, että silloisessa vuokrasopimuksessa oli poikkeuksellisen pitkä 2kk irtisanomisaika. Ilmoitin että asunto on kuitenki ntyhjänä koko tuon 2kk: najan joten uusi vuokralainen voi muuttaa siihen vaikka heti. No Newsec oli tottakai ilmoittanut kaikille hakijoille että asunto ei vapaudu kuin vasta irtisanomisajan jälkeen, ja missään tapauksessa siihen ei voi muuttaa aiemmin. Vaikka he olisivat siis voineet tuossa tehdä 2 kk:n ajalta kaksinkertaisen tilin. Tai edes olisivat voineet helpottaa sisään muuttavien asiakkaiden elämää.

Minulla kävi kolme pariskuntaa katsomassa asuntoa joista kaksi olisi tarvinnut asunnon heti. Heiltä jäi tuo asunto sitten ottamatta, kun Newsec oli sanonut heille, että muutto ei missään tapauksessa onnistu siksi kun MINÄ haluan asua asunnossa loppuun saakka.
Ilmoita
Siis todellakaan hyvää palvelua ei saa. Varsinkin asiakapalvelun puolella asuntovuokrauksessa puheluihin ei vastata ja sovittuja lupauksia ei pidetä. Johtajaa ei saa puhelimeen jos olisi aihetta valittaa.
Hakemuksia laitettu useampi ja aina vain luvataan mutta mitään ei tapahdu. Siis tää newsec pulju sieltä syvältä sanonko mistä.
Ilmoita
Niin, Newsec on iso firma. Itse olen juuri muuttanut Newsecin isännöimään taloon eikä valittamista toistaiseksi ole ollut. Kys. talon omistaa muu taho, eikä vuokria yms. edes makseta Newsecille vaan suoraan omistajalle. Turhaa valitatte.

Asiakaspalvelu on nykyaikana niin henkilökohtaista, joltain asiakaspalvelijalta saa aina huonoa kohtelua. Itselleni sattui ainakin hyvä asiakaspalvelija.
1 VASTAUS:
Miten voit sanoa turhaan valitatte, ethän sinä voi tietää miten huonosti asiat on hoidettu. Ei se, että sun mielestä asiat ok, tarkoita että kaikilla muillakin on ok. Ei myöskään niin että jollain huonosti, niin kaikilla muillakin huonosti.
Kyllä voin kokemuksesta sanoa että ko. yhtiö on niin syvältä kuin vain olla voi.
+Lisää kommentti
En voi suositella kyseistä yritystä!! Alusta asti olin skeptinen ja ollut ongelmia asunnon kunnon kanssa. Vuokranantajaa ei kiinnosta asioiden hoitaminen. Ongelmien takia olen tosi pettynyt kyseiseen yritykseen tavat joilla hoitavat asioita. En siis tähän kyseiseen yritykseen halua ikinä takaisin vaikka mikä olisi!! En voi suositella yhtään kokemuksieni perusteella kenellekkään!!
Ilmoita
Newsec ei hoitanut kunnossapitotöitä vaan nyt isännöinnin sekä talon omistajan vaihduttua
kiireellä korjataan kosteusvaurioita. Kosteusmittaukset ym. on selvästi laiminlyöty pidemmältä aikaväliltä.
1 VASTAUS:
Tästä viestistä nähdään miten tyhmiä ihmiset oikesti ovat.
+Lisää kommentti
"Onko tuon firman vuokra-asunnot yleensä hyviä ja millainen on Newsec isännöitsijöinä? Hyvä? Huono? "
Huono! sillä ei ollut talossa johon muutimme hoitanut isännöintiin liittyviä "kunnon ja korjaustarpeen seurantaa ja toimenpiteitä ,kuntoarvion sekä kuntotutkimusten ja päivitysten teettäminen."
Ilmoita
Newswec/ Oulu järkyttävää asiakaspalvelua!!! Millaisia henkilöitä tuolla oikein on töissä...? En voi suositelle kenellekään ko. firmaa.
Ilmoita
Kappas tällainen ketju, kun asuntomme isännöinti vaihtui Newsecille jäi paha maku kun irtisanoimme kämpän. Korjattavaa löytyi ihan hyvän summan verran, mutta tiukalla keskustelulla sain vakuuden kokonaan itselleni. Ei Newseciä enää koskaan.
Ilmoita
Asuin Newsec asunnossa Uudellamaalla. Asunto siisti ja hyväkuntoinen. Takuuvuokraraha palautui alle kahdessa viikossa kokonaisuudessaan. Ei ongelmia. Suosittelen.
Ilmoita
Asun nyt kolmatta vuotta vuokralla 31.10.2016 valmistuneessa asunnossa Espoon Saunalahdessa. Vuokra ei ole halvimmasta päästä mutta uuteen asuntoon oli ihana muuttaa ja neliövuokrat kovan rahan asunnoissa ovat nousseet vielä nopeammin kuin tässä kohteessa. Isännöinti, huolto, siivous ja hallinto ovat omalla kohdallani toimineet oikein hyvin. Uudiskohteessa on tehty vuosikorjaukset puutelistojen pohjalta. Lisäksi isännöitsijän silmä on poiminut korjaustarpeita, joita itse en ole havainnut. Asuntojen suunnittelu on ollut hyvä äänieristyksen suhteen. Kotioloissa sisällä naapureista harvoin kuuluu mitään. Jokunen muuttokin on mennyt ohi huomaamatta. Matalaenergiatalon lämmön talteenotto tuntui viime kesän kuumuudessa toimivan turhankin hyvin. Apu siihen löytyi pimennysverhoista silloin kun Sälekaihtimet eivät riittäneet.
Ilmoita
Realista muuttu newsec'iin tässä viime vuonna muistaakseni. Vuokra ei noussu ollenkaan tänä vuonna joka plussaa ja asuntojen kuntotarkastus on just tänään ja huomenna. Mitään pahaa sanottavaa ei ole. Vastaavat hyvin viesteihin ja jos vikoja löytyy niin tulevat korjaamaan ne nopeasti.
Ilmoita
Huonoja kokemuksia Newsecistä sekä asuntoja hoitavasta huoltoliike RTK-palveluista. Mm. virhelaskelma vuokrassa sisäänmuuttaessa kesken kuukauden, jota joutui jälkikäteen korjaamaan ja selvittämään. Asunnosta poismuuttaessa kukaan ei ilmoittanut tulevasta asuntonäytöstä millään tavalla, vaan asuntoon tultiin huoltomiehen toimesta avaimilla sisään asunnon katsojien kanssa täysin yllättäen. En voi suositella omien kokemusten pohjalta.
Ilmoita
Täällä on kirjoitettu vastoinparempaa tietoa. NewSec kohteet on erinomaisesti isännöityjä ja huolto sekä siivous hoidettu. Jopa kaupungin asunnoista muutetaan NewSec asuntoihin. Voin lämpimästi suositella NewSec kohteita joita löytyy esim. Helsingissä osoitteeksi www.kodisto.fi
Ilmoita
Miksi Newsecin uusiin asuntoihin muuttaessa ei ole mahdollista nähdä varaamaansa asuntoa ennen muuttoa,jos se asunto ei satu olemaan se esittelyasunto? Kuka muuttaa asuntoon ja tekee vuokrasopimuksen näkemättä ja käymättä ensin asunnossaan? Onko kyseinen toiminta edes laillista?Vuokrasopimus tehdään sähköisesti ja sitten muutat näkemättä asuntoa! Mielestäni tämä on epäkunnioittavaa käytöstä Newseciltä mahdollista tulevaa vuokralaista kohtaan jo heti alussa!MITEN TÄMÄ VOI OLLA MAHDOLLISTA?
1 VASTAUS:
Oikohan nikn, että esittelyssunnot valmistuvat ennen muita, hohhoijaa. Keskeneräisillä työmailla einiin vaan liikuta nykyraksamääräysten aikana kun pitää olla päästä varpaisiin turvavarustetta jne.
+Lisää kommentti
Täälläkin kuultua ettei voi nähdä varaamaansa asuntoa ennen muuttoa,joka on Newsecin puolelta vuokralaisen kyykyttämistä. Jos muutat esimerkiksi suuremmasta pienempään asuntoon olisi hyvä päästä näkemään asunto,miten mittasuhteet jakautuvat neliöiden kesken.Tässä säästäisi rahaa ei tarvitsisi uusia huonekaluja ym. ja Newsec antaisi itsestään asiallisen kuvan.Kaikissa muissa saman alan toimijoissa tuleva asukas pääsee katsomaan asuntoa,mutta ei Newsecillä.
1 VASTAUS:
Höpö höpö. Kyllä voi, itse juuri käytiin muutama viikko sitten katsomassa ennen muuttoa asuntoa.
+Lisää kommentti
Asunto ihan peruskunnossa, Huonosti oli siivottu, hellan alus täynnä likaa. Suht kallis vuokra. op-vuokratuotto omistaa.
Saman huomannut kuin muut;, että yhteydenpito hankalaa.
Toimintakin lain vastaista. Asunnossa käyty ilmoittamatta ja lappua jättämättä.
Tästä todisteenakin on video kuvaa.
Heidän onneksi koirat oli yhdessä huoneessa nalkissa.
Näköjään heillä on lupa rikkoa lakia ja tulla omilla avaimilla ennakkoon ilmoittamati ja lappua jättämäti asuntoon.
Harkinnassa on rikosilmoitus asiasta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Newsec kokemuksia?

Onko tuon firman vuokra-asunnot yleensä hyviä ja millainen on Newsec isännöitsijöinä? Hyvä? Huono? Kohtalainen?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta