Ongelmia sähköpostin käytössä

Hei!

Suomi24 Postin käytössä Mozilla Firefox 4 -selaimella on havaittu ongelmia. Firefoxin uusimmassa päivityksessä sähköposti avautuu normaalisti, mutta se jää lataamistilaan.

Myös lukuisilla muilla internetsivustoilla on havaittu samankaltaisia ongelmia Firefox 4:n toiminnassa.

Olemme tehneet ongelmasta virheilmoituksen Mozilla Firefoxille, ja kehotamme kaikkia ongelman havainneita käyttäjiä tekemään samoin.

Näin ilmoitat viasta suoraan selaimen ylläpitäjälle:
- Valitse Firefoxin Ohje-valikosta Anna palautetta -lomake
- Merkitse viallisen sivuston osoitteeksi: https://posti.suomi24.fi
- Kuvaile ongelmaa lyhyesti omin sanoin
- Lähetä palaute selaimen ylläpitäjälle


Ystävällisin terveisin,
Mari
Suomi24

204

14643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Sama vika oli jo kauan sitten IE9 betassa. IE9 RC ja IE9 tuntuvat toimivan. Huomautin IE9 betan ongelmasta, ongelma jatkuu...


      • vigara

        Ei suinkaan vika korjaamalla parane, sagira....


      • kaiken tietää

        vaihdetaan kokonaan suomi24 sivut pois ja annetaan kuolla kun aina joka päivä on häikkää.korkeintaan pari päivää pelaa ei muuta.kyllä on ihme kun muut
        pelaa lun enkeli.on keinotekoista pitää ihmisiä luulossa.


      • korjataan.epäilen väärinkäyttöä.ok.


      • vortsoni

        Mika vittu on 24.suomi sivustolla, kun se heittää peri kertaa kuussa minut ulos mm. Hessrin keskustelupalstalta ja unohtaa voimassa olevan nimimerkkini. Aina kun suomi24.fi ilmoittaa päivittävänsä sivustoja, tapahtuu em. asia.
        Nimimerkin uusinta on sitten oma käden vääntönsä.
        Voiko joku kertoa onko joku sivusto parempi, että voisin heittää suomi24:n roskikseen


      • kaiken tietää kirjoitti:

        vaihdetaan kokonaan suomi24 sivut pois ja annetaan kuolla kun aina joka päivä on häikkää.korkeintaan pari päivää pelaa ei muuta.kyllä on ihme kun muut
        pelaa lun enkeli.on keinotekoista pitää ihmisiä luulossa.

        Olen täysin samaa mieltä kanssasi!


    • Mozilla korjaa jos korjaa vian. Seamonkey:lla sama ongelma koskee kaikkia versioita, he taas ilmoittiviat "web sites owner shoud be fixed not us"

      • vinkkarit_rutuss

        Sehän minullekin tuli heti mieleen kun puhuttiin Mozilla 4:n viasta.
        Epäilen että suomi24:n ohjelmisto on aikamoinen tekele.


    • Eräs aktiivi käyttäj

      On se kumma kun neuvotte käyttäjiä tekevän Mozillalle virheilmoituksia! Pitäisi riittää että S24 tekee oman ilmoituksen jossa perustelee ja kertoo seikkaperäisesti mikä mättää. Teillä siellä S24 ylläpidossa on kaikki tarvittava tieto ja toivottavasti taitokin antaa selväsanainen reklamaatio Mozillalle.

      Käytän nyt samalla tässä yhteydessa puheenvuoron teidän omien S24 uudistusten teknisestä toteutuksesta.
      Mikä kumma on kun Te ette kuuntele käyttäjiä, vaan survotte väkisin uudistuksia kerta toisensa jälkeen tuhoisin seurauksia. Mikään ei toimi, ja kaikki menee hankalaksi. Esimerkkinä voisin mainita surullisen kuuluisan keskustelu uudistuksen joka meni päin helvettiä. Käyttäjät haluavat puunäkymän takaisin alkuperäisenä ja tämä tieto on varmasti tavoittanut teidät!
      Mutta mitä te teitte! Ette mitään! vaan runnoitte oman sekavan oloisen uudistuksen palstoille jota kukaan ei kaipaa.


      Hyvä Mari, sano meille käyttäjille rehellisesti kumpi versio on keskustelujen käytön kannalta parempi, puunäkymä vaiko tämä nykyinen?

      • sekavaa,hankalaa

        sanoit 100% tosiasiaa,juuri noin jutut on menny ja näyttää jatkuvan edelleen.

        eivät tajua,osaa tai pysty parempaan ja kaikki uudistus ei valitettavasti ole lähellekään aina entistä parempaa. näin vain kaikessa on.

        kehittyä pitää ja uutta tehdä & jakaa kokeillen käyttäjiä kuunnellen, ei väkipakolla pilaten.


    • mirkhu

      Kyllähän se on niin että turha meidän on tätä kaksnelkkua reklamoida, yhtään kertaa ne eivät ole käyttäjiä kuunnelleet, ja varsinkin kun suurin osa ei viitsi valittaa, niin varmasti oletetaan että suurin osa on myös tyytyväisiä uudistuksiin.
      Vielä toistaiseksi ei kyllä minun mielestä ole tullut yhtään hyvää uudistusta, kaikki on mennyt vaan yhä enemmin persiilleen, mutta mitäs tuosta, tärkeintähän on että mainostajilta saadaan rahat. Kaksnelkkuhan kuuluu samaan yhtiöön 7 päivää lehden kanssa, eiköhän siitä voi jo päätellä paljon.

    • Ei huvita

      Posti jää lataustilaan eikä aukea. Nyppii..

      • On kait noita muitakin selaimia mitä voi käyttää


      • gmaili tutuksi

        Itseäni tuo suomen posti tökkkäsi aina,kun uudistuksia tehtiin,avasin Gmail.comiin uuden osoitteeni tai tarkemin kaksi ,toisen ihka oikealla koko nimellä pisten nimien väliin ja sitten heidän selkeistä asetuksista muutin tuon kamalan suomi24:sen tulemaan suoraan Gmailin postiin,ikinä ei ole postit jääneet saapumatta ,kaverit huomasivat,että kun heille laitoin postit Gmailin kautta,hekin siirtyivät käyttämään jokainen gmailin palveluja,kun sen siirto oli helppoa ,toisekseen suomen postin sai sinne käännettyä,kun sitä ei muualta saanut luettua,se lähettää sen eteenpäin samantien,joten noita tärkeitä posteja eiole enään vuosiin hukkunutt kappalettakaan,aikoinaan tuohon suomen pelleilyyn juuri hermostuin,kun odotttelin vastuksia,oliko omat juttuni onnistuneet vai ei ja monikin kauppa jäi siihen,kun sain suomen24.fi auki vasta liian myöhään,kokeilkaa ja asettettakaa gmaili rinnalle,niin tuskin senjälkeen enään kaipaatte tai edes koko suomi24.fimuisatte ja kaikki ongelmat on ratkottu,molemmathan voitte säilyttää,kun gmailin asetuksista siirräte saapuvan postin tulemaan suomi.fi :ltä sinne


      • joopa joo
        MiesJkl kirjoitti:

        On kait noita muitakin selaimia mitä voi käyttää

        Ja Suomi24:llekin on paljon hyviä vaihtoehtoja.


      • vitun suomi24
        MiesJkl kirjoitti:

        On kait noita muitakin selaimia mitä voi käyttää

        Ei muuten ole. Ainoa toimiva selain jolla tuo suomi24postipaska aukeaa on IE ja silläkin on se ongelma ettei pois kirjautuminen onnistu kuin klikkaamalla esimerkiksi galleriaan ja poistumalla sen kautta.

        Operalla posti ei ole toiminut, koska ylläpidon kusipäät estivät sen toiminnan kokonaan edellisen uudistuksen aikana vaikka aikaisemmin se toimi kuin junan vessa!

        Jumalauta että minua alkaa vituttamaan kun suomi24 on AINOA sivusto missä on KOKO AJAN ONGELMIA. Muiden sivustojen ongelmat johtuvat jostain palvelimien kaatumisesta ja ne saa pisimmilläänkin päivän päästä taas toimintaan, mutta suomi24:ssä käyttäjiä koskevia ominaisuuksia pilataan tai poistetaan käytöstä ja vieläpä kutsuen niitä "uudistuksiksi", hyvänä esimerkkinä juuri tuo Operan kieltäminen sähköpostien lukemiseen ja tämä kuukauden takainen keskusteluhuononnus.

        Ja nyt pitäisi vielä jumalauta firefoxin käyttäjien käydä valittamassa suomi24 sivuston toiminnasta mozillalle vaikka se työ kuuluu suomi24:n kädettömille ääliöille tehdä sellaiset sivut mitkä toimivat kaikilla selaimilla!


    • marjakaarin

      Kaikki vain vaihtamaan toiseen sähköpostiin esim. luukku.com:iin. Siellä ei töki eikä ole ongelmia!! Suosittelen kaikille. Itsellenikin tärkeitä sähköposteja on jäänyt saamatta, kun ei aukaise posteja vaan lataustila vain pyörii!! Tämä tulee pitemmän päälle kalliiksi, kun ei saa tärkeitä viestejä perille, joten minä ainakin vaihdan lopullisesti toiseen sähköposti osoitteeseen.

    • ..s

      soitin suoraan suomi24.Ei vain korjaantunut. Rahastusta.

    • Joo, kyllä menee liian vaikeeks, onko 24 sittenkin liian pieni tekijä?

    • Hei!

      Kunnes Mozilla saa Firefoxin päivitettyä ja ongelman korjattua, sähköpostin käyttöön kannattaa käyttää Firefox 4:n sijaan jotain muuta selainta.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

      • hmphhh

        Marille vaan terveisiä että eipä ole ainankaan minun käytössä millään muilla sivustoilla ja postissa ongelmia, kyllä se koskee vain kaksnelkun postia, eli eiköhän se vika ole Teidän päässä??


      • tietoturhaako..

        Sorry Mari, vika on teidän päässä, turha osoitella sormella toisia.

        Aivan järjetöntä alkaa suosittelemaan/pakottamaan ihmisiä käyttämään jotain muuta kuin parasta selainta.

        Toisaalta, ei kovin moni taida mitään tärkeätä suomi24:n postien varassa pitääkään - tai näin ainakin voisi toivoa.

        about:configin kautta käyttäjät voisivat lisätä suomi24:n mailin toimimaan myös epäturvallisesti, mutta ei sellaista pidä suositella, vaan teidän korjata serveripäästä vika.

        Suosittelen teitä nyt tutustumaan:

        The message about CVE-2009-3555 is meant for webmasters to make them aware that they need to fix their servers.
        Firefox 3.6 versions can detect such a misconfiguration and displays a warning in the "Tools > Error Console".

        http://wiki.mozilla.org/Security:Renegotiation

        http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-3555

        In order to ascertain that SSL/TLS sessions are protected, Internet deployments using SSL/TLS must be upgraded to support the new protocol enhancement described in RFC 5746.


      • Perä Suoli24

        Huh, no se onneksi varmaan tapahtuu reippaasti kun suoi24.fi vähän ärhentelee. Hyvä ettei täällä ole vikaa vaan amerikan pojjaat on tyrinny.
        Nyt sitten vaan ootellaan.....


      • rado

        Eipä noi toimi muutkaan selaimet,on näköjään oppipojat taas töissä ,älkää puhuko ihan soopaa,vika on suomi 24ssä.Olis tärkeitä asioita postissa,nyt pitää puhelimitse yrittää hoidella ja tää on ollu jo sunnuntaista ainakin vika


    • tympäisee...

      Tympäisee vaihtaa selainta vain suomi24 sähköpostin lukemista varten, kun muuten käytän mozillaa kaikkeen surffailuun ja suomi24 sattuu olemaan ykkössähköpostini. Jaa, pitäisiköhän vaihtaa e-mail osoitetta...

    • Postiton

      Miten ladata toimiva 3.7 takaisin??

      • +++

        Downgrade firefox googleen. Löytyy ohjeet. Itse totesin jo 4:sen lapsentauteja viliseväksi. Eiköhän se siitä taas joskus. Toistaiseks downgradea vaan...


    • pirima70

      Olen myöskin kyllästynyt suomi24 postiin, pyörii ja pyörii ja en saa avattua postiani, olen myöskin soittanut tukeen mutta sain ympäri pyöreitä vastauksia siis ei apua. Nuo useat uudistukset tympiivät, paluu vanhaan olisi paikallaan. Minulla on toisena postina gmail ja se on toiminut ongelmitta

    • pönttöiivari

      mistä löytää firefox ohje ja anna palautetta kohdan? ei mitään löytynyt vaik kaik kävi läpi. on se kumma

    • aktiivi kulkija
    • ei toimi ei... avattava uusi sähköposti muualta saapi tämä paska lattautuu hammaa tulevaisuutee asti ihan rauhassa

    • sdgdge

      kyllä saatana saisivat lakkauttaa koko suomi24 paskan..aina kun sivuja uudistellaan niin paskemmaksi menee

    • Firefox4suks
      • sldkfjsadff

        Googlaa sinä lisää ja yritä löytää se oikea syy..

        (Firefox pitää huolen tietoturvasta, ko. saitit eivät ole tehneet muutosta joka on ilmoitettu tärkeäksi jo vuonna 2009..)


      • Electronisti

        Ai ei Veikkauksen sivut toimi nelkulla? latasin tossa viikon alussa tän neloson ja hyvin on Veikkaukset ja OP:n sivut toimineet. 24:n posti ei toimi eikä kyllä nyt pääse edes sisään kirjautumaankaan.


      • aliisa58

        No ei ole Firefoxin syy. Veikkaus toimii ja kaik muu missä käyn. Sähköpostit kaikki muut toimii paitsi tää suomi24. Joten miten tää voi kääntyä palvelimen syyksi, ei mitenkää.
        Hatuttaa vaan ku kaik työjutut menee tän paskapostin kautta, mut ei mee enää. Luukku ja gmail toimivat takuulla.


    • juunii ja jaa

      Itse huomasin kyseisen ongleman viime syksynä kun latasin internet explorer 9 beta version... jouduin vaihtamaan firefoxiin, nyt s-posti ei toimi enää siinäkään. Suomi 24 ongelma on se että s-posti ei selvästikään toimi uusimmilla verkkoselaimilla!

      • vs: juunii ja jaaa

        joo samaa mieltä niierkin "juunii ja jaa" kanssa... tää homma on pielessä suomi24 osalta...täytyy vaihtaa sähköpostia, kun täällä on näitä onglemia entistä enemmän joka kuukausi


      • Mutta, sehän oli vielä Beta-versio, nyt on siis jo virallinen versio ulkona ja mainiosti toimii tuo sähköposti kun taas pitkästä aikaa sitä testailin, minä kun käytän Hotmailia 99,9% ajasta... ;)


    • ibiza2010

      Chatitkään eivät toimi, onko kyseessä taas YP:n töppäilijät?

    • chat ja muut sivut ei toimi ja mihinkään sivun sisälle ei edes pääse kun ei missään ei ole sisään tunnusta ja voiko tämän vian viimein korjata niin että pääsee taas chatin ja muiden sivujen sisään

    • ibiza2010

      mitkä pellet sielä miinusta jakaa, get a life!

    • Eipä suomi24:n ylläpito viitsi edes tiedottaa, mikä mättää. Ei näy olevan tiedotettavaa. Heh...pitäisikö meidän sittenkin reklamoida firefoxiin, naurattaa....

    • wanhanliiton ukko

      ALAARVOISTA TOIMINTAA,,,,,,,,,,,,,,, onko suoli 24 kesäpojat JO tulleet duuniin kun ei saada chattia kuntoon..?

      Ollut jo useita tunteja " särki "------------


      Rekrytoikaa sinne ammattilaisia ja heittäkää ne " rässipojat" ulos laivasta uittamalla ne kölin alitse.............


      t:: alan ies

    • 5,1-14

      eihän se ole toiminu operallakaan piiiitkääään aikaan. onneksi on muitakin palveluita joilla s-postit toimii joten s24 olen haudannut aikoja sitten

    • Z

      Ainakin minulla posti toimii Mozillalla, mutta chatti ei. Toivottavasti vika saadaan korjattua.

    • näin on

      Tästä ongelmasta on turha syyttää selaivalmistajia, tuskimpa Firefoxin ja Operan kehittäjät ovat molemmat tehneet koodiinsa saman virheen ja taas Suomi24:n koodi olisi oikein. Eli nyt ylläpidolla peiliinkatsomisen paikka ja tovottavasti myöntävät virheensä...

    • ATK opiskelija
    • Sirkus Suomi24
    • S24 miinusta tämäkin

      Onkohan Suomi24 miinuksien takana ???

      • ppp123

        Siltä se vaikuttaa koska todellista syytä postin toimimattomuuteen ei tahdota myöntää.


    • kyllästynyt S24:seen

      Ilmeisesti mitään korjausta ei ole edes aloitettu, koska sivu ei valita, että päivitystä/korjausta tehdään, eikä ole minkäänlaista muutakaan infoa asiasta. Mahtavaa Suomi24!

    • voiko noin iso syysteemi olla pois käytöstä,ettei ilmoitusta tule viasta johonkin.Vai olenko suuruuden ymmärtänyt väärin.

    • "Reetta"

      Jo on outoo touhuu... ei mitään infoo missään mitä ja milloinkin tapahtuu...
      Jotain vois tidottaakin...Ollaanhan tässä käyttäjiä sekä maksajiakin...
      Näillä katkoilla luusisi kaikki viat korjautuvan... ettei jatkossa tarviis kiroilla ongelmien kanssa...

    • "havaintoja"

      Taitaa olla Widouksessa vika. Linuksen kautta sähköposti suomi24 aukeaa ongelmitta vaikka selaimena Mozilla Firefox. On kyllä suomi24 myös vikaa, esim chatti, ikäryhmät ei toimi.

    • Maine kasvaa
    • Mulla on ongelmia kirjautumiseeessa 24 chattiin intternet exblorerilla antaa rekisteröityä mutta ei sitten nennä chattiin sisään on se nappäin hävinnyt sisulta et mene sisään ei voi sellasesta painaa ja sama ongelma on firefoxilla

    • jerrehorre

      Kanssa joskus ongelmia Suomi24 postin kanssa. vaihdoin Gmailiin ja on toiminut erittäin hyvin!

    • *Valve*

      FF4 käyttäjät. Kirjoittakaa selaimen osoiteriville about:config ja painakaa enteriä.
      Etsikää sieltä kohta security.ssl.renego_unrestricted_hosts ja tuplaklikatkaa riviä. Lisätkää avautuvaan laatikkoon posti.suomi24.fi ja klikatkaa Ok.
      Tämän jälkeen sähköposti voi toimia oikein, en tiedä koska en käytä ko. sähköpostia. Komento kuitenkin sulkee pois käytöstä tuon uuden suojausmenetelmän, joka kuitenkin _kannattaa_ oletuksena olla päällä.

      Toivottavasti postinne nyt aukeaa. Odotellaan milloin serverit päivittyy tukemaan päivityksiä.

      • Pettynyt.

        Ei toiminut kun kokeilin. Lataa edelleen tyhjää.


    • jokuhannes

      minulla ei toimi mikään suomi24:n chateista, kun yritän kirjautua chatteihin niin heittää minut takaisin aloitus-sivulle, mulla ei ilmeisesti ikinä lopu ongelmat suomi24 kanssa. aina jotain ongelmia heidän sivuillaan huh huh. osaako kukaan kertoa onko muita samankaltaisia ohjelmia kuin tuo suomi24, olisi korkein aika jo vaihtaa, ei tätä taistelua jaksa paskan suomi24 kanssa???

    • Ei toimi täälläkään chatti. :/ Mitä me kaikki sättääjät ny tehdään?!?! Yhyy..

      • minä,

        Toikin nimi varmaan joskus muuttuu. Sanan chat suomenkieliseksi vastineeksi on ehdotettu viesteilyä.


    • Haistakaa paska

      Tätähän tässä saattoinkin jo odottaa. Milloin saatte saatana nämä sivut toimimaan?!? Mitä helvettiä menitte uudistamaan sivuja kun kaikki on mennyt siitä asti päin helvettiä. Käyttäjiä ei kuunnella koskaan. Mutta miksi kuunnella kun rahaa vaan kiskotaan joka suunnasta mistä vain sitä irtoaa näinä päivinä.

      Laittakaa sivut toimimaan ja opetelkaa ilmoittamaan asioista ajoissa!!!!!!!!

      Kanssa lukijat varmaan suonevat anteeksi kaikki kirjoitusvirheet sillä tällä vitutuksella ja vauhdilla millä tätä kirjoitan on syy niihin.

    • Kilpailevat sivut

      Perseestä nää sivut muutenkin on. Jatkuvasti tökkii ja mättää. Pitää perustaa kilpailevat sivut jotka toimisi paremmin.

    • tupsutar

      Kyllä explorilla posti pelaa. Muuten vaan nämä uudistukset on aina olleet huononnuksia. Aina menee huonompaan suuntaan suoli24.

    • Tosi kyllästynyt

      Taas jälleen kerran posti ja chatit jumissa....kele soikoon!!!
      Kauanko meille uskotellaan että vika on käyttäjissä, ei ylläpidossa?
      Postit olisi pitänyt lukea jo illalla ja nyt ei pääse!!!!
      Parempi vaihtaa posti muualle, ties monenko kerran minäkin taas!

    • Toimii, ei toimi....

      Postiin kyllä pääsen mutta chatti on jumissa.

      Tehkää nyt vihdoinkin asialle jotain, vai pitääkö taas pari päivää odottaa?!?!? Tosin nämä sivut tuntien se pari päivää EI riitä. Ne joilla on sähköpostit tänne niin vaihtakaa ja PIAN ne pois.

    • Kummastelija

      Joopa joo!!! Posti aukeaa ja firefox pelittää muilla sivuilla ihan ok, mutta ei täällä!!!
      Nyt ei vaivauduta kansalle edes tiedottamaan mitään, eilen kyllä oli aikaa illalla miinustaa kaikkien kirjoitukset!!!
      Asiaa niissä oli mutta ei ylläpidon mukaan näemmä:)
      Antakaa nyt tällekin heti 50 miinusta niin hyvä tulee!!!!

    • Miettikääpä asiaa...

      Hyvät ihmiset, oletteko itse koskaan kokeilleet ylläpitää nettisivua kymmenille tuhansille käytäjille? Tai tarjota sopivaa nettiselainta, joka toimisi jokaisessa maailman kolkassa?
      Netti maailma on ihmeellinen paikka ja se muuttuu ja kehittää itse koko ajan uutta, kun joku viirus tai plugi keksitään, kolme seuraavaa on jo olemassa. Internet explorer ja moxilla firefoxin kaltaiset palvelun tarjoajat yrittävät toki tehdä tuotteistaan kaikille sopivia, mutta ei heitä kiinnosta yksittäiset sivut jotka eivät satu jossain ohjelman versiossa toimimaan. Seuraavaan versioon he ehkä korjaavat ongelman JOS NIITÄ HELVETIN VALITUKSIA TEHDÄÄN TARPEEKSI. Ei yksittäinen valitus riitä mitään muuttamaan. Kokeilkaa ihmiset itse pitää yllä nettipalvelinta niin ehkäpä opitte jotain. Ja tehkää aina ilmoitus kun jokin ei toimi, eivät ylläpitäjät pysty kaikkea testaamaan ja tällä tavoin he saavat palautettaa ohjelmien toimivuudesta

      • Mopomies Ylistarosta

        olet perseen nuolija!


      • Oletko kuullut standardeista?


      • xzvczc

        Suksi jo helvettiin kun et ole koskaan edes palvelinta nähnyt etkä mitään ylläpitänyt.

        Ongelma ei ole kymmenissä tuhansissa käyttäjissä vaan ylläpidon huonossa koodissa joka ei tue uusimpien ja turvallisempien selainten toimintaa.

        Vaikka käyttäjiä olisi miljoona, tai miljardi, mitään ongelmia ei olisi jos kaistaa vaan riittää ja jos palvelun koodi on kunnossa joka tukee selainten ominaisuuksia.

        Siinä ei paljoa tarvitse testata kun selaimia ei ole kymmeniä tuhansia, vaan kourallinen joista jokainen pyrkii pysymään standardeissa ja yhdessä pyrkimään turvallisempiin standardeihin, toisin kuin suomi24 jonka ylläpidon kusipäät eivät tiedä ylläpitämisestä yhtään mitään, mutta eiväthän nuo ääliöt niistä mitään voi tietääkään kun istuvat sormi toisen perseessä ja toivovat ettei Aalto-Setälä huomaa ja vaihda työntekijöitä osaaviin.

        Selainten täytyy tukea miljardeittain sivuja ja siksi sivustojen tekijät tekevät sellaiset sivut mitkä tukevat selaimia. Joten mikään Suomi24:n valitus ja kitinä siitä että heidän turvaton paskakoodinsa ei pelitä ei saa selainten koodaajissa aikaiseksi kuin säälittelevän hymyn, eikä sekään muuta mitään vaikka käyttäjät kitisisivät, sillä se ei kuulu selaimen bugeihin jos yksittäinen sivusto on koodattu päin vittua. Sehän se olisi jo maailman uutinen jos selaimen tekijä päättäisi huonontaa selaintaan!

        Lisäksi niitä suomi24 "seuraavia versioita" on jo tullut useita kertoja, mutta siitä huolimatta huonompaan suuntaan on suomi24 mennyt. Luulisi jo että olisivat oppineet sen että kun puhutaan seuraavasta versiosta, ihmiset käsittävät sen tarkoittavan PAREMPAA versiota, ei huononnusta edelliseen.


    • myöskään Chatti osiot eivät toimi!

    • ...

      Näin saat toimivat sähköpostin:
      - Vaihda toiseen ohjelmaan,
      - Älä enää ikinä käytä Suomi24:jää, jonka ylläpito ei tee mitäään .

    • Hirmunen hurmuri

      Sähköposti pelaa ihan oikein. Olen tarkistanut Suomi-postin Firefoxilla, ei mitään ongelmaa. Teidän Chattiin ei pääse. Ei päässyt eilen illalla eikä pääse tälläkään hetkellä.

    • PRKL_STANA

      Voi Helevetti! Sätti ei toimi ja tuskin on syy selaimessa! Ei toimi Explorerilla, ei googlella ei firefoxilla!!!!! Hienoa yrittää laittaa syyt jonkun muun niskaan kun et suoli24:ssa ois ikinä mitään vikaa! Täällä mitään muuta ookkaan ku vikaa vikaa vikaa vikaa......

    • Paska mikä paska

      Niin että hupsista saatana. Kuka idiootti on taas ryssinyt siellä?!? Kenkää tollasille nuijelle kun eivät työtään osaa tehdä.

      Hetki sitten tuli teksti, että palvelua päivitetään. Noi päivittämiset tiedetään.

    • Idiootit

      Kuka helvetin urpo nollaa noita tuloksia?????? Kaikki miinukset on jätetty ja ekan tekstin plussat mutta siihenpä se jäi.

      • aliisa58

        varmaan suomi24 toimesta, siksi eivät ehi korjaamaan vikaa......


    • mistä löydän firefox sivun, koska sähköpostini ei avaudu

    • moelane

      Käyttäkää oikeaa sähköpostia eikä mitään tällaisia jumittajia :D

    • ei vieläkään saa auki suomi24.fi sähköpostia.Miten kauan vielä on ennenkuin tämä vika saa korjattua?

    • Avenging.Angel
      • Ei kettu

        Kiitos Avenging Angel! Taas pelittää.


    • KA

      Atk-neron mieheni ohje oli: Suomi24 saa korjata ongelmansa eikä FireFox. Että sitä ongelman korjausta odotellessa pitänee avata Suomi24:n posti IE:llä. Ja voisinpa vaikka vannoa että ongelma on Suomi24:n koska sen postit eivät avaudu myöskään Choromella.

    • JOOSE 67

      MILLOIN SUOMI24 KORJAA ONGELMANSA SIVUSTOSSA ON VIKA.ON JATKUNUT JO LIIAN KAUAN.HERÄTYS.

    • yksjukkis

      on se kumma juu, operalla ei oo auennut pitkään aikaan. Mozillan vanhempi versio avas. Exploore on nyt ollut ainut selain mikä avaa. Cromella sai kuin saikin avattua. Kyllä vika on jossain muualla kun selaimissa. Yks pankki haluu jaavalla käymään pankkiohjelman, niin siinä etusivulla on linkki, joka toimii, enenmuinoin jaavan asennus moneen selaimeen meni vaikeen kautta, niin onhan se kumma kun suomi24 yritti puhelinoperaattorin hommia, niin kai se kaatu osaamattomuuten. Että kyllä muut osaa,

    • JUMISSA 24/7.FI

    • Ilmainen vinkki

      Vika on kylläkin Suomi24.fi päässä. En kehoittaisi ihmisiä valittamaan Firefoxille. Suomi24:n käyttämässä https toteutuksessa on tietoturva-aukko, joka on havaittu jo 2009! Firefox vain estää käyttämästä viallista, teoriassa vaarallista, sivustoa.

      Ilmoitin viasta jo 23.4. jos ylläpitäjät itse lukevat omia sivujaan:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9310949

      Toivottavasti saatte itse vian korjattua. Firefoxia tästä on turha syyttää.

      • minä,

        On muillakin, soneran sähköposti kanssa takkuilee fox nelosella


    • Jimi Henrix

      Firefox ei toimi kunnolla Facebookin sivuilla esim ei päästä keskusteluihin.

      • aliisa58

        toimii takuu varmasti Facebookis!!!!!!


    • moelane

      Oi voi reppanoita. Miksi ihmeessä olette jotenkin sitonut itsenne tähän 24 taikinaan? Eihän täällä ole koskaan mikään toiminut luotettavasti eikä kunnolla millään selaimella.
      Muutenkin palvelu on usein äärimmäisen hidas ja toimimaton. Ehkä siis kannattaa suosia palveluita, jotka toimivat.

    • Poistin fire...n ja asensin 3.6 toimii normaalisti hel....tiin tollaiset päivitykset!!! Vanhassa vara parempi!

      • Hehee!

        Joo, ei kannata tukkia tietoturva-aukkoja. Tervetuloa kaikki troijalaiset ja virukset.


      • zvbxvx

        Taidat olla pikkuisen ääliö?

        Selainten uusimmat versiot, toisin kuin suomi24 päivitykset, eivät ole huononnuksia, vaan parannuksia esimerkiksi tietoturvaan.

        Kun vaihdat selaimen vanhempaan versioon teet hallaa sekä itsellesi että pahimmillaan muille. Se on ylläpitäjän vika jos heidän nettisivustonsa eivät toimi uudella turvallisemmalla selaimella, se EI OLE selainvalmistajan vika.


    • anneli 82

      Käytän Firefoxia selaimena mutta sähköpostini on Kolumbus. Ei ongelmia.

    • VALEHTELETTE!

      OPERALLA EI OLE TOIMINUT KUUKAUSIIN! MITEN HELVETISSÄ JOKU VIELÄ HANKKISI TEILTÄ _MAKSULLISEN_ SÄHKÖPOSTIN?

    • Eipä vieläkään toimi Suomi 24.fi sähköposti .VIIKKO on tässä mennut jahkailessa.
      Vihreä pyörylä vain pyörii eika aukena posti.
      Milloinkahan tähän saadaan korjaus.tv.rennentyttö

    • Jees!

      Chromella toimii hyvin Suomi24 posti.

    • hääähi

      Mitenhän ihmeessä täällä tulee noi plussat ja miinukset, edellisessä asiassa ei ollut yhtään mitään, eli nolla, ja just klikkasin yhden plussan, niin näkyviin tulikin yhtäkkiä 20 miinusta, haisee kyllä ja pahasti

    • kalumies50wee

      Uudessa firefoxsissa on todellakin onkelmii...esim. se ei hyväksy kaikkia turvallisuusvarmenteita yms. ja ei lataa kaikkia sivuja..tällä hetkellä niin huono selain ettei sitä paljoon käyttää viitsi

    • Vedä vittu päähäsi

      Hyppää jokeen.

      Iteppähän olette jättäneet, taas kerran, testaamiset tekemättä.

      Aivan turha syyttää Motsillaa, jos te ette osaa tehdä edes sähköpostia yhdelle maailman suosituimmista selaimista.

      Menkääny viimeinkin opiskelemaan atk- alkeita ja melko montaa muutakin asiaa. EIHÄN TEITÄ KUKAAN ALA ENÄÄ TÄMÄN SUOLI SOLKUN jälkeen enää palkkaamaan.

      Ja tuollaisella asenteella, luultavimmin ette enää ikinä pääse mihinkään töihin potkujenne jälkeen.

      Hitto, yhdet ei osaa rakentaa toimivaa meiliä, oma vikanne, ei Motsillan.

    • ahistaa

      pakko sanoo etä vik ei ole mitsilan xaan suomi24 koska ihme ja kuumma ie9 toimii suomi24 spostis mikä siten vähän aikaa ei kanstoimin mutan sen tosi hyvin kun oöli kyrpäkeskelä otsaa minun puolesta toi mitai ei oimi ihansama mulla on tosa 4 selanta motsilan rina la ja kaikila pääsee s postiin se on näkö jään ihmisitä kiini kuka ei viti lataa uuta selanta koska eine viiti kätää kun 1 muta niitä on maailma pulolaan ja googlen selan on 100 kertaa nopenpikun motsila

    • Vanhalla Safariversiolla sain sähköpostin toimimaan. Avautuu hitaasti mutta kuitenkin.

    • VITTUUTUNUT !!

      Laittakoon suoli24 omat romunsa kuntoon, vai onko siellä ammattitaidottomia ************* töissä että eivät osaa korjata romujaan? Meini sitte e-mailit vaihtoon.

      • engeltberg

        Ongelma poistuu kun siirtyy GMAILin käyttjäksi.


    • tänään ei cromella enää saa auki, varmaan koittavat säätää ja tulos on miinusmerkkinen

    • suomi24 s-posti toimii ihan normaalisti ja hyvin toisella selaimella.

    • Tosi kyllästynyt

      Juu ei mitään outoo ettei tää posti toimi.. aina jotain. Osaako siellä henkilökunta tehdä työnsä, ei ainakaan silloin ku tehdään muutoksia... Pikkusen kyrsii jo on niin usein heillä näitä töppäyskiä sattunut....

    • erkkiesimerkki2

      Ei tämmösen pikkuasian pitäisi olla selaimesta kiinnii! En viitsi selainta vaihtaa, kun vika ei ole siinä...

      • Aperiilio

        Suomi 24 on selvästi kaapattu ja siksi se vaappuu.


    • Ei ole selaimessa mitään vikaa! Sivustolla kylläkin! Suomi24 ylläpito....korjatkaa vikanne ja hankkikaa ammattitaitoista porukkaa töihin!

      Suoraan sanottuna ollu ihan täyttä perseilyä nämä teidän säädöt!

    • tulikettu tulistuu

      >Suomi24 Postin käytössä Mozilla Firefox 4 -selaimella on havaittu ongelmia.

      Täytyy perua sanojaan kun olen joskus väittänyt ettei Suomi24 ylläpito tee mitään virheiden ilmetessä. Nyt nimittäin ei toimi edes vanhempi eli Firefox 3.6 -selainkaan oikein! Viestit aukee ja pelkän tekstin lähetys toimii mutta liitteitä ei saa enää mukaan?

    • Minulle ei ole tullut ollenkaa sähköpostia vaikka sitä piti tulla stardolista ja vielä tärkeää sellaista!

    • Itse olen kyllä huomannut kanssa tämän ongelman heti kun päivitin uuden mozillan niin ongelma ilmeni. Onneksi on kaksi konetta ja toisella pystyy avaamaan emailin kun siinä ei ole mozillan uutta versiota vaan se vanhempi versio.

    • to anyone

      Itselläni on käytössä Opera, mutta suomi 24:n posti ei aukea ?

    • murhk

      Tää on varmaan kaksnelkun jatkuva aprillipila? Tana

    • LanttuSvede

      olen ymmärtänyt että S24:n teknisestä toiminnasta, tai siis tässä tapauksessa, toimimattomuudesta vastaa RUOTSALAISET bitin nysvääjät.

    • 235rgsd
    • IE7

      IE7 eikä ahdista :D

    • rymh

      kyllähän foksi toimii ihan kaikkialla muualla kuin Teidän opaskasivustoillanne!!!

    • Kaapo_

      Ja mitä ne lukuisat muut internetsivustot sitten ovat...???

    • Microsoft24.fi

      Kaikkein koomisinta tässä oli tuo etusivulla kissan kokoisilla kirjaimilla pyörivä IE9-mainos, kun mainoksen alapuolella syytetään Mozillaa siitä että pitävät huolen käyttäjiensä tietoturvasta estämällä pääsyn sivustolle, jonka turvaratkaisut ovat yli 2 vuotta sitten jo vanhentuneet, eikä taida olla S24:n ostoslistalla nämä käyttäjiensä tietoturvaa _olennaisesti_ parantavat päivitykset.

      Kiitos Mozilla täysin aiheellisesta varoituksesta, parempi olla käyttämättä sähköpostia jonka suojattu yhteys ei selvästikään ole kovin suojattu.

      Luulisi tosin S24:n ottaneen jo opikseen taannoisesta tietomurrosta, jonka seurauksena kaikkien palveluun rekisteröityneiden salasanat ja käyttäjätunnukset vaihtoivat omistajaa. Hämmentävää välinpitämättömyyttä.

    • Minimi18+2=20

      Ilmeisesti joku Viiru-Pöllö on onllut sotkemassa..

    • sakari62

      n. vuosi taaksepäin multa hävisi s24:postista saaapuneet/lähetetyt meilit ja siel seassa oli mulla tärkeitä tietoja jotka vaikutti jonnii verran koko elämään,,,siinäpä luottamus,,,allakka paras/mustekynä.

    • voiko suomi 24 tehdä jotain että pääsen kirjautumaan sähköpostiini firefoxs selaimella, vai pitääkö hylätä tää koko palvelu ja vaihtaa???

    • Jugelis

      Chromella ainaki komeesti aukee postit.. nou probleemos..

      • Hairless

        Chrome tai Firefox... lopputulos sama. Kirjautuminen ylipäätään näille sivustoille mahdotonta... Serveri-ongelmaa herjaa... :/


    • Electronisti

      Eihän tänne pääse edes sisään kirjautumaan enään...
      Tommosta vaan pukkaa.
      Suomi24:n piikkiin menee.

      Proxy Error

      The proxy server received an invalid response from an upstream server.
      The proxy server could not handle the request POST /index.php.

      Reason: Error reading from remote server

      Ja toi perkeleen yhteenlasku... minuutti menee kun tää miettii että oliko oikein kun ei ruutuun ollut kirjoitettu mitään... :D

      • sa patti

        näin näkyy olevan, mättää mättää mutta jospa se siitä, tai ei sitten kun on sunnuntai, mahtaneeeko ylläpidossa ketään olla sapattina?


    • akkuxd123

      Kun koitan kirjautua nii tulee brobleema, kun sähköpostiei toimi = (. Mut silti pääsen sisään ihme lagi mut ei voi mitään siis mull on kaks tietsikkaa nii se toine ei toimi ei tää mil mä nyt kirjoitin tän.
      Kun ma pelaa bfh nii siin tarvii sähkö postin et voi mennä sisää nii se lagaa et ma pääsen sisään mut se ei anna joka kerta sähkö postia sisään pääsys.lolololol.......voi v****:n v**** !!!

    • Chromella pääsee

      Asentakaa Google Chrome selain niin kyllä pääsee sähköpostiin Suomi24.On muutenkin ihan hyvä selain.

    • ...

      Miksi mainostatte tuota HUIJAUSLEHTEÄ nyt Profiilikuvananne?

      "- Lähetä palaute selaimen ylläpitäjälle"
      - Kas, kun ei Suomi24:n ylläpidolle, koska te ette vastaa kenellekään.

      Lisäksi, voisitteko lakkauttaa uutis-keskustelunne,koska siellä ei ole ainoatakaan vastausta / keskustelua.
      http://uutiset.suomi24.fi/uutiset/9/page/1

    • gsgsgsvnmgnfnvfvf
    • Suoli24

      Miksi suomi24 treffeissä on kokoajan joku ongelma jos yrität lähettää viestiä niin selain vaan lataa ja lataa?! Ja kun lopulta pääset sinne niin tulee joku ihme virheilmoitus, että missä mättää?

    • mievaaaaaan

      Chromella pelittää komiasti.. toimii ku junan vessa..

    • Kuutamoilla

      Eipä näytä oikein pelaavan postiin meno Operan 11.01 versiollakaan kun sisäänkirjautumisen jälkeen vaatii postiin mennessä uudestaan kirjoittamaan "username" (sivu jonne heittää: https://posti.suomi24.fi/cp/ps/Main/login/Login?d=posti.suomi24.fi) ja jos sen laittaa, niin ilmoittaa sen olevan väärän... "Try again"

      Täytynee reklamoida myös Operan kehitäjille kun ei ohjelma toimi suomi24:n sivuilla :P

    • Tämä suomi24 on todellakin netin SURKEIN SIVUSTO mitä toimivuuteen tulee!
      Mitään yhtä kaatuvaa ja toimimatonta en ole tavannut!
      Ei ainakaan pelkuriksi voi sanoa sitä, jonka ainoa s-posti on täällä, mutta tyhmäksi voi!

    • anhabby

      Joo ei pääse suomi24.fi sähköpostille ja meidän koneella ei pääse internet exsploderillakaan suomi 24.fi:n sähköpostille.
      En osannut myöskään lähettää palautetta ylläpitäjälle.Tulee joku englannin kielinen sivu ja kun ei osaa tarpeeksi englantia niin ei tiedä mistä mennä?
      Toivottavasti vika ei kestä viikkotolkulla?

      • Hei anhabby ... ihan sama kuin minulla ei onnannut lähettää probl.viestiä tuliketunluolaan,vaikka Suomi 24 on tietoa sinne lähettänyt kuin meille käyttäjillekin MUTTA EI Lähde englant.siv.eteenpäin.

        Soitettu on kuin säh.post.lähetetty ja vielä jopa paik.puh.yht..
        Täältäkin olen antanut probl.tietoa eteenpäin ja yllätys että Firefox 4 tämän teki,ettei Posti aukene mutta muutoin kyllä pelaa.
        Aina on Firefox toiminut mallikkaasti... tähän asti,vai onko perimmäinen syy muualla "suomessa 24 " ?

        Olen yrittänyt muilla selaimille mutta ei sekään onnaa mutta siitä kai viis.

        Toivotaan,jos vaikka vaalien jälkeen " lyyti kirjoittaa ketunluolastaan".


      • dolan kirjoitti:

        Hei anhabby ... ihan sama kuin minulla ei onnannut lähettää probl.viestiä tuliketunluolaan,vaikka Suomi 24 on tietoa sinne lähettänyt kuin meille käyttäjillekin MUTTA EI Lähde englant.siv.eteenpäin.

        Soitettu on kuin säh.post.lähetetty ja vielä jopa paik.puh.yht..
        Täältäkin olen antanut probl.tietoa eteenpäin ja yllätys että Firefox 4 tämän teki,ettei Posti aukene mutta muutoin kyllä pelaa.
        Aina on Firefox toiminut mallikkaasti... tähän asti,vai onko perimmäinen syy muualla "suomessa 24 " ?

        Olen yrittänyt muilla selaimille mutta ei sekään onnaa mutta siitä kai viis.

        Toivotaan,jos vaikka vaalien jälkeen " lyyti kirjoittaa ketunluolastaan".

        Juuri myöhään sain ratkaistua oman ongelmani kuin vahingossa.

        Latasin koneelleni uuden Intern.expl.selaimen uuteen 9 "kuin kokeeksi",koska olen aina käyttänyt Firefoxia (4).
        Kun olin saanut ladattua (päivitettyä)Intern.expl.kävin vielä Ccleanerilla lävitse nk.turhat sälät poistamalla.

        Sitten kokeilin Firefox 4 selainta ja niin vain hienosti aukeni Suomi 24 Posti että oiskohan noillakin toimenpiteillä ollut osuutta asiaan.

        Vielä lopuksi tein tietokoneen täystarkistuksen lävitse.

        Ja nyt kaikki todella toimii hienosti,toivon mukaan myös jatkossakin.

        Toivon että tästä voisi olla myös muillekin hyötyäkin mutta minulle oli.


      • dolan kirjoitti:

        Juuri myöhään sain ratkaistua oman ongelmani kuin vahingossa.

        Latasin koneelleni uuden Intern.expl.selaimen uuteen 9 "kuin kokeeksi",koska olen aina käyttänyt Firefoxia (4).
        Kun olin saanut ladattua (päivitettyä)Intern.expl.kävin vielä Ccleanerilla lävitse nk.turhat sälät poistamalla.

        Sitten kokeilin Firefox 4 selainta ja niin vain hienosti aukeni Suomi 24 Posti että oiskohan noillakin toimenpiteillä ollut osuutta asiaan.

        Vielä lopuksi tein tietokoneen täystarkistuksen lävitse.

        Ja nyt kaikki todella toimii hienosti,toivon mukaan myös jatkossakin.

        Toivon että tästä voisi olla myös muillekin hyötyäkin mutta minulle oli.

        Myöhään tai ei ja teinpä kokeen Suomen 24 Postin kautta kun ne viimein aukeni MUTTA kun vastasin posteihin,niinpä EI Lähtenytkään,joko osoite väärä tai "puutteellinen"...punakynällä ilmoitus tauluun - luonnokseen tosin jäivät !

        No,sieltä yritin uudemman kerran - kas kummaa viestini tulivatkin MINULLE Takaisin...nauraako vaiko hatuttaa ! ?

        Joten nyt viimein uskoan/totean että nämä ovat jossain "korkeemmas kädes",joten nyt vain "odotellaan MILLOIN_KAAN Firefox 4 ja Suomi 24 päätyvät Aviosäätyyn : virallisesti...ilman susiparia...!

        En viitsisi vaihtaa Firefox 3.6 tämän postin takia ja EN Minä ainakaan pääse muilla selaimilla : vanhoilla tunnuksilla Suomi 24 - vaikka inspehtoorit niin väittävätkin "Suomenniemellä"...Kun Ei,niin EI !

        Firefox on hyvä selain ollut jo vuosia..."jossain klikkaa tai jo suunnittelupapereissaan" !


    • vinks vonks

      Mikä ongelma tos yhteisössä on ku ei pääse selaamaa nimimerkkejä? Jos esim. haet tiettyä nimeä ni kertoo vaa että haku ei tuottanu tulosta vaik 100 varmasti tiiän että kyseinen nimimerkki löytyy sieltä.

    • marita mannila

      minä en saa sähköpostia ollenkaan auki....kaikki tärkeät postit monelta viikolta lukematta.t.marita mannila 0405815369

    • IE9 suomi24 = proxy error

    • Mr Luukku

      Chrome , safari, firefox, younameit... Eikä Suomi24 pelitä . Surullista amatööritoimintaa, josta aiheutuu ongelmia tosi isolle joukolle suomalaisia. Oli Pakko ottaa käyttöön toinen säpopalvelu, että olisi varmuus päästä käsiksi omiin posteihin milloin vaan. Siis ihan perusasia.

    • seija jeppis

      joo koko päivän ongelmia ,lataa vaan ei pääse kirjautumaan sisään,ja jos pääsee kirjautumaan ei aukea,huh huh ja kaikki työjutut tulee postiin et tämä pvä mennyt persel......

    • teppanajänis

      Eipä pääse vaikka on windows seiska ja IE, että tuo kyllä kertoo kylmää fkataa siitä missä tai kenessä se vika on.

    • höpömuori

      en saa auki ees google cromen enkä windowssin kauttakaan! Lataa vain ja sit tulee teksti että Error yrittäkää myöhemmin uudelleen ja kun yritän myöhemmin niin sama homma, missä nyt on vika ????

      • haulikko ja jänö=paisti tai soppa.mitä vttua?


    • vikojariittää

      Ihme juttuja näissä selaimissa!! Mulla kyllä posti aukeaa normaalisti mutta kun on avannut tietyn viestin niin se ei anna pääsyä takasin päävalikkoon ja jos sulkee rististä niin koko netti sulkeutuu!! takaisin pääsy ei aktivoidu!

      Windows xp(explorer 7) taas veikkauksen sivulla ilmoittaa aina kun peliä yrittää maksaa että peliaika on päättynyt oli peli mikä tahansa!! firefoxin selaimella toimii ihan ok!! Eipä osanneet veikkauksen asiakaspalveluksessakaan auttaa asiaa vaan käskivät käyttää firefoxin selainta veikkauksen sivulla!! Palomuuri ja virustorjunnassakaan ei ole mitään estoja!! tai sit windows xp on jo ihan pihalla koko touhusta!!:-) No pelaillaan sitten firefoxilla!!

    • matzson

      mihinkähän on häipynyt 2 vuotta vanha suomi24 postin salasana ihan itsestään,
      ei kelpaa enää, tarttis löytää jostakin?

      en pysty lukemaan vastausta suomi 24sesta

      vastaus - [email protected]

    • Jari-L

      HALOO SUOMI24 KORJATKAA NYT POSTI ONGELMA !!!!

    • Ai vika ei siis ole Suoli24 sivustossa, vaikka kaikki
      muut sivustot ympäri maailman toimii ihan ok ?

      Eikä teillä vieläkään (vai taaskaan?) toimi liitetiedoston
      lähettäminen ainakaan Firefox 3.16 versiolla

      Tosi fiksuja tiedotuksia.... ????

    • Tyhmäkös olen?

      KORJATKAA VIKA HETI!!!!POSTIIN PÄÄSEE; MUTTA PYÖRITTÄÄ VIHREETÄ RILLAA EIKÄ MIKÄÄN AUKEA?????!EIKÖ OLE OSAAVAA KORJAAJAA????KYLLÄSTYNYT!!!!!!!!!!!!!!

    • Kysyvä ?

      Mitäs jos tehtäisiin niin että kaikki käyttäjät lopettaisi suomi24:sen käyttämisen ellei viikon aikana korjaannu.

    • K-Meleon toimii tällä hetkellä ainoastaan

      Opera ei
      Seamonkey: lataa ei toimi
      IE 8: ei gateway 504 error
      Maxthon: sama gateway 504 error
      Avant: ei
      Orca: loading ei toimi
      Lunascape: toimii, ei voi lukea viestejä

    • PuijonPeikko

      Operalla ei sähköposti ole toiminut "valovuosiin", FireFoxilla samaoja ongelmia kun kaikilla muillakin, IE:tä en käytä kun hätätilassa ja silloinkin vain jos paperi on loppu (vaikka ei sillä voi kyllä pyyhkiäkkään). Mutta Google Chromella ja SRWare Ironilla voi lukea sähköpostit aivan hyvin.

      SRWare Ironista lisätietoa ja myös latauslinkki tuolla:
      http://www.tietokone.fi/softa/windows/srware_iron_10_0

      Oli pieniä ongelmia saada kirjanmerkit siirrettyä Google Chromesta tuohon SRWare Ironiin kun tuo ja vie ei toimi. Avasin molemmat selaimet ja niistä kirjanmerkkien hallinnan. Ja sen jälkeen käytin copypastea, onnistui!!

    • Vastausta kaipaileva

      Voisko ylläpito kertoa missä mennään?

      Tän ketjun luettuani en kyllä todellakaan ole vakuuttunut aloitusviestin oikeellisuudesta. En ainakaan itse lähde laittamaan palautetta Firefoxille toimimattomuudesta kun sama ongelma tuntuu olevan muillakin selaimilla.
      Mä en ole hetkeen saanut sähköpostia auki (Firefox käytössä), lataa ja lataa ja lataa...

      Missä mennään?

    • Paska..

      Firefoxin kun laitoin 4 nyt on pelkkää ongelmaa....

    • Firefox 4 on täys susi vaihtakaa parempaan kuten

      Chrome
      Dragon
      Cometbird

      näillä ainakin posti toimii, nämä olen henkilökohtaisesti tänään kokeillut.

      • asiaa.tulee pitkä viikonloppu.


    • taas vikaa..

      Kokeilin neljällä eri selaimella...millään ei suomi24 posti toiminut!!!!vika jossain muualla ku selaimessa...

    • macmanmac

      Kannattaisi kait laittaa enemmän rahaa ja ostaa macci konen niin ei olisi ongelmia!!!

    • Ei ne ongelmat käyttiksessä ole vaan firefoxissa, en pääse firefox 4.0 edes verkkopankkiin. Jää lataamaan.

    • Hei!

      Päivitämme postipalvelua vaiheittain tämän illan aikana. Päivityksen ansiosta Suomi24 Posti toimii myös Firefox 4 -selaimella perjantaiaamusta lähtien. Päivitys ei aiheuta käyttökatkoa sähköpostin toiminnassa.

      Ystävällisin terveisin,
      Piia
      Suomi24

      • posti ei

        Pia !!!

        Tämä vika oli teidän palvelimessa eikä firefoksissa!! Miksi teillä meni näin kauan aikaa tunnustaa tosiasia?

        Heti alussa olitte syyttämässä muita postin toimimattomuudesta.


      • Ei ongelmia
        posti ei kirjoitti:

        Pia !!!

        Tämä vika oli teidän palvelimessa eikä firefoksissa!! Miksi teillä meni näin kauan aikaa tunnustaa tosiasia?

        Heti alussa olitte syyttämässä muita postin toimimattomuudesta.

        Hyvin pellaa posti


    • joo jopas jotain

      Miks niin kauan kesti teidän korjaus?Katsotaan huomenna toimiiko olis meinaan aikakin toimia.

    • Taitaa olla vika suomi24:ssä. Ei nimittäin toiminut Explorerillakaan...

    • eihä tää posti toimi millää muullakaan! meni poikki kesken matkalippujen hankkimisen!!!! PRKL! P*ska koko sähköposti!

    • Ei toimi, ei! Ei edes Explorerilla enää! Kylläpä täällä taas kerran on ongelmia Suomi24:llä.

    • graahm

      Eiköhän se ole teidän asia hoitaa tämä ongelma pikaisesti kuntoon
      M F:n suuntaan.
      Nyt ei pääse lainkaan lukemaan sähköpostejaan.

    • lentoon lähdössä

      jos posti ei korjaannu pian, niin kuinkas sieltä saadaan lentolippu ulos ja jos koneeseen ei sitten pääsekkään, kun ei ole dokumenttia niin korvaako s24 sen ja muut kulut joita voi tulla kun pitää hommautua toisella tavalla määränpäähänsä?

      • linnuilla siivet,kaloilla evät.kummatkin päätyy pannulle.


    • noksukainen

      en saa sähköpostia avattua. heti jos yrittää saman aikasesti jotain muuta sivua käyttää niin rupee netti tökkimään eli vika on suomi24.fissä.

    • esko pruikkonen

      kuuleppa mari on se vain helvetin kumma että en saa entisellä salasanalla postia auki , enkä saa uutta salasanaa enkä vahvistusta uudelle mahdolliselle käyttäjätunnukselle

    • kyrpiintynyt

      eipä toimi täälläkään sähköposti, eli ei aukea, kohta kaks viikkoo ootellu....alkaa vituttamaan...on kyl gmail mutta saattaapahan sitä tärkeetä tulla tänne toimimattomaankin suoli24postiin...

    • kohta ex käyttäjä

      Ei pääse omia posteja lukemaan kun kiertotien kautta!!! Vaihtoon menee!! Mutta siihen saakka -> internet explorer ja sinne suomi24 ja minä sain sitä kautta auki mutta en kyllä enää leiki kauaa tätä leikkiä

    • HH

      Toimii explorerilla suomi24 posti !!Elekää höpöttäkö turhaa!

    • Igeli

      Ei toimi vielä sähköposti firefox 4.0 :lla, eikös pitänyt tänään jo toimia ?

    • Blöössöössöös

      Suomi 24'n meilit aukeavat ainakin Firefox 3.6.16'lla, mikä minulla on koneella. Pääasiassa käytän nettailuun Firefox 4'sta...

    • joo nyt riitti pelleily. koittakaa saada paskapostinne toimimaan, että pääsee lukemaan mailit. ja sen jälkeen kaikki viestit, joilla vähänkin merkitystä, johonkin aivan toiseen postiin, joka TOIMII

    • JuGGGa

      Asentakaa Google Chrome ni toimii postit...

    • hh

      No nyt rupes toimimaan firefox 4:lläkin posti, näköjään massiiviset valitukset lopulta tehos suomi24:ään

    • vpt01

      Juu kyllä nyt vihdoinkin firefox nelosella toimii posti joten kuten.

      Muutamalla testi kerralla posti on jäänyt jumittamaan lataus sivulle mutta sivun päivityksellä on alkanut pelittää ja kaikki on toiminut normaalisti.

      Odotellaan kohan saadaan toimimaan täysin moitteetta mutta plussaa siitä että posti vihdoinkin toimii ja miinusta hitaasta toiminnasta asian suhteen.

    • utelias kokeilemaan

      Ratkaisin ongelman. Olin laittanut 0, Työkalut > Asetukset > Lisäaestukset > Verkko > Rajoita väliaikaistiedostojen viemä tila 0
      muutin tilan 50 ja sähköposti toimii taas :) siis Firefox 4
      Toinen ongelma voi tulla, kun ylhäältä katoaa Tiedosto, Muokkaa, Näytä jne. Nappaa funktionäppäin: F4 > Heureka ne näkyvät taas, mutta vain toistaiseksi, Tee myös Näytä > Työkalupalkit ja ruksi Valikkopalkki, saat taas valikot näkyviin pysyvästi

    • Jo pitkkään marissut

      Ei se suomi24-sähköposti toimi Opera-selaimellakaan. Käyttäkää siis muita suomalaisia sähköposteja kuten Luukkua, Wippiesiä.

    • !!!!!!!!!!!!!

      Hyvin se nyt toimii ff 4.0 :llakin, kiitokset vain suomi24 väelle :)

    • D

      Nyt toimii sähköposti Firefox 4:llä. Kiitos!!

    • 242424242424

      Ei toimi IE7 kun silloin tällöin.

    • Toivoisin pian viankorjaamista, koska joudun myös asioiomaan virallisesti postinkautta.
      Terv: Larry

    • ei toimi sähköposti internet explorerilla!?!?!?!?!?!?

    • cvbnm,

      Ei toimi operalla s-posti, eikä itseasiassa koko sivusto kunnolla. Kuka siellä oikein koodaa? Tää oli ennen näitä uudistusten uudistuksia ihan pätevä sivusto, mutta nykyään tämä on surkea vitsi. Miten tää on saatukin näin alas ajettua?

    • Näin _on näppylät

      Postin lisäksi myöskään treffeihin ei pääse kirjautumaan. Se heittää ulos samantien. Ei auta salasanojen muistot eikä muut. Mozillan lisäksi sama ongelma on myös Google Chromen kanssa. IE:tä en suostu käyttämään.

    • ei toimi sähköposti IE:llä?

    • Zghufk

      Aivan paska sähköposti on suomi24, jos olet unohtanut salasanasi, etkä ole huomannut ilmoittaa toista e-mail osoitetta, mitään ei ole kuulemma tehtävissä. Alkeellista touhua, älkää kukaan ikinä luoko sähköpostianne suomi24:ään. Amatööritoimintaa.

    • Käytössä Firefox 3.6.18. Sähköposti kyllä aukeaa ja viestejä voi lukea mutta niitä ei pysty poistamaan. Aina kun yrittää poistaa, posti menee kokonaan jumiin, eivätkä viestejä voi poistaa. Sivun päivittäminen laukaisee jumin mutta viestien poiston yritys saa postin aina uudelleen jumiin. Sen jälkeen, kun Suomi24 on tehnyt näitä "uudistuksia ja parannuksia" on varmaan vasta noin 555 kerta, kun hommat k***e ja käyttäjän hermot menee. Mikä tässä voi olla niin vaikeaa?

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      320
      3751
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      270
      2155
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      109
      1505
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1373
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1358
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1227
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1208
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1048
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1044
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe