Koirapuisto Lausteella Turussa

35

Koirapuistoon ei saisi tuoda kiimaista koiraa. Lausteella tuota ohjetta ei noudateta vaan narttuja tuodaan juoksuaikana puistoon, jolloin leikkaamattomat urokset eivät voit käydä siellä lainkaan. Kun asiasta huomauttaa - siihen ei noteerata millään lailla, vaikka puiston ulkopuolella on taulu, missä kyseinen asia on kerrottu.
Harmittaa tuo koiranomistajien välinpitämättömyys tässä asiassa.

18

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taas turku

      Oletteko te turkulaiset keskimääräisesti idiootimpaa porukkaa ?
      Tällä palstalla on jatkuvasti juttuja (negetiivisiä) turun puistoista

    • 35

      En tiedä, mistä moiset narttujen omistajat tänne Turkuun Lausteelle ovat tulleet, mutta harmittaa niin vietävästi.

    • koiran omistaja

      Alottaja vois ihan vaikka laittaa nimensä ni vois keskustella kasvotusten ni asia selviäis. Tai vaikka ihan mainita koiran nimen ketä siellä on ollu kiimasena pomppimassa. Jos on kanttia tänne kirjotella ni luulis että on kanttia sanoo kuka on.

      • arrgh..!

        Miksi tänne sivuille kenenkään tarvitsisi nimeään laittaa? Tänne saa kirjoitella juuri tuollaisia harmin aiheita, kunhan ei syytä ketään nimeltä.

        Tonttumäen puistossa on myös ollut sama ongelma. Siellä vanhempi naishenkilö juoksutti kahta narttuaan myös silloin kun niillä oli juoksuaika. Lopetin siellä käymisen, en tiedä tekeekö vielä samaa. Ehkä hän on nyt siirtynyt Lausteelle häiriköimään. Autolla aina kaahasi puistoon ja koirilla ei ollut edes hihnoja, kun ei niitä ilmeisesti ulkoilutettu muualla kuin koirapuistoissa.

        Ei ole tyhmyydellä rajaa, kun vie koirapuistoon kiimasen nartun hajua levittämään X/


      • ahaaa..

        Jaahas , taisi syylliinen löytyä kun noin hermo meni.

        Koitappa seuraavan koirasi juoksun aikana olla menemättä koirapuistoon.
        Otat opiksesi


    • sakemannin omistaja

      hei aloittaja, kannattaa sit varmaan hiukan olla varuillaan muuallakin lausteella liikkuessa sen koiran kans. itselläni narttu jolla juuri juoksut, monesti mennää tarhankin ohi eli voi olla et jää pien tuoksu siihen ulkopuolelle tai vielä useammin kuljemme tuolla metsän vieressä... 3vkoa vielä jää noit tuoksutippoja ympäriinsä laustetta.

      jos ei koira oo siitokseen tarkoitettu ni pallit pois, pääsee tuostakin ikävästä harmista pienellä niksnask jutulla.
      moni uroksen omistava ystäväni täällä päin tehnyt nii ja elämän laatu parantunut huomattavasti :)

    • mitä höpiset ?

      Miten tämä sun avautumisesi liittyi mitenkään aloittajan viestiin ?

      Kertauksen vuoksi : älkää idiootit viekö kiimaisia narttuja koirapuistoon , pitäisi tuo asia tajuta aivan itsestäänselvyytenä.

      • sakemannin omistaja

        sitä että me juoksuisten narttujen kanssa kuljemme paljon muuallakin, samat ongelmat esiintyy esim metrin pääs siit tarhasta tai läheisessä metikössä.
        kuin siel tarhassakin (kun siel kert on nyt käynyt juoksuinen narttu).
        emmehän voi pitää narttujamme sisällä 3-4vkoa ettei urokset saa mitään ylimääräisiä hajuja mistään ja oireile sen takia.


      • ahaaa..
        sakemannin omistaja kirjoitti:

        sitä että me juoksuisten narttujen kanssa kuljemme paljon muuallakin, samat ongelmat esiintyy esim metrin pääs siit tarhasta tai läheisessä metikössä.
        kuin siel tarhassakin (kun siel kert on nyt käynyt juoksuinen narttu).
        emmehän voi pitää narttujamme sisällä 3-4vkoa ettei urokset saa mitään ylimääräisiä hajuja mistään ja oireile sen takia.

        erikoinen perustelu.

        Onko Turku niin pieni kaupunki että tilaa ei ole muualla koiran kanssa ulkoilla kuin metrin päässä siitä koiratarhasta tai läheisessä metsikössä.

        joo, ei me voida pitää narttua sisällä. Oman rottweileri -narttuni juoksun aikoihin menemme aivan muuhun suuntaan kuin koirapuistolle päin. Ei viitsi turhaan uroksia mennä kiusaamaan.

        Turussa tuntuu asuvan keskimääräisesti tyhmempää koiranomistajaa


    • Aloittaja 35

      Olen asiasta sanonut henkilökohtaisesti henkilölle, jonka koiralla oli juoksu ja toi koiransa siitä huolimatta koirapuistoon. Tämä henkilö ei vastannut minulle mitään vaan oli vain muina miehinä puistossa juoksussa olevan koiransa kanssa. Olen huomannut, että tätä sääntöä - ettei kiimassa olevaa koiraa saa tuoda koirapuistoon- ei noudateta Lausteella, vaikka koirapuistossa on kyltti, missä kyseinen asia on nähtävissä.
      Olen siis kasvotusten jo tästä asiasta sanonut yhdelle sääntöjen rikkojalle ilman, että siihen reagoitiin mitenkään.
      Jokaisen pitäisi minun mielestäni ilman muuta noudattaa sääntöjä, mitkä koirapuistolle on laadittu - ilman, että kenenkään täytyy vahtia jokaista koirapuistossa kävijää.

    • Mä törmäsin vastaavaan Isoheikkilässä viime vuonna. Sielä oli joku naislauma narttujensa kanssa ja yhdellä niistä nartuista oli juoksu. Mä sitten sanoinki, että täältä olis nyt pari urosta tulossa. Syyksi he sitten selittivät, että kun sielä ei ollut uroksia sillä hetkellä niin päättivät tulla. Mä sitten sanoin, että säännöissä sanotaan, ettei juoksuisia narttuja puistoon saa tuoda ja sanoinpa vielä, että tuo mun toinen koirani reagoi jo sille, että sielä on ylipäätään juoksuisen nartun hajut, vaikka ei narttua oliskaan ja että me ollaan nyt tulossa sinne. Muijat poistuivat aitauksesta ja mä tunsin selässäni, kuinka juorulauma kokoontui aidan toiselle puolelle puhumaan ja ihmettelemään.

      • Lisään vielä tähän kommenttiini, että olisko vaan tehtävä niin, et jos ei juoksuisien narttujen omistajat välitä mitään niin pitäiskö meiän uroksien omistajienki sit olla välittämättä :D ! Jos ei juoksuisien narttujen omistajat välitä niin pitäis varmaan ihan vapaasti sit mennä portista sisälle ja antaa noiden pökkiä narttunsa paksux :).


    • Kattinkaa

      Ja jo vain edelleen on pakko viedä kiimainen narttu koirapuistoon, ainakin Espoossa! Ja nartun omistaja kehtaa todeta uroskoiran kanssa tulijalle, että älä tule nyt, täällä on juoksuinen narttu!
      Jos ei uroksista välitäkään, niin ajattelis niitä muita narttukoiria, joiden selkään urokset yrittää loppupäivän tarhassa hyppiä, kun haistavat kuonossaan sen aamuisen nartun aromin!
      Kun oma koira on kiimassa, ei tulis mieleenkään lähteä kävelemään edes koirapuistolle päin.

    • apinaorkesteri!

      Koska juoksuisen nartun haju jää pitkäksi aikaa puistoon, urokset käyvät melkoisilla kierroksilla ja ottavat vielä tavallistakin herkemmin yhteen. Jopa joidenkin narttujen käytös muuttuu,eikä mitenkään parempaan suuntaan.

      Ja näille,jotka kehtaavat kieltää muita tulemasta puistoon,kun itse sääntöjen vastaisesti ovat tuoneet juoksuisen sinne: Mitä teillä liikkuu päässä? On se kurjaa,jos ei juoksuista voi vapaana pitää missään juoksujen aikana,niin koirapuisto on sitten muka hyvä idea?!

      Jos ei jaksa hihnalenkille koskaan lähteä ja juoksujenkin aikaan tarvitsee koirapuistoon törkeästi tunkea,niin olisiko parempi luopua koirasta kokonaan? Narttukoirankin voi leikkauttaa,jos juoksut käyvät hermojen päälle... Mutta omistajan laiskuutta, itsekkyyttä sekä mukavuudenhalua ei mikään rahasumma poista. Viis muista,kunhan itse pääsee helpolla.

    • koiraton!!!

      Taidankin lähteä illan pimetessä tuonne koirapuistoon käymään. Tosin mulla ei oo koiraa.

    • Järki käteen

      Tämä on kyllä aivan uskomatonta että ihmiset voivat olla niin typeriä! En lukenut kaikkien vastauksia, joten voi olla toistamista! Itselläni ollut melkein aina narttu koiria ( niille jotka eivät tieneet, niin nartun voi leikata, ei juoksuja ja lupa mennä sinne aitaukseen koska vaan terveen koiran kanssa! ), kun juoksu alkaa niin aitaukseen ei ole mitään asiaa, pidämme väliä tuosta 4-5 viikkoa! On se sitten turha tulla kiukuttelemaan kun urosten omistajat vähän leikkii juoksusen/kiimaisen nartun kanssa! Ja taas lehdet täynnä vastuuttomien koiran omistajien sekarotuisia "vahinko" pentuja! Aitaus pitäisi olla vapaa leikki paikka koiralle kuin koiralle, jossa ollaan sovussa keskenään, nartun kiima haju voi laukasta niin nartuissa kuin uroksissa odottamatonta agressiota! Itse kerran törmäsin yhteen koiraan jolla juoksu oli juuri loppunut, vei narttunsa aitaukseen, huomatimme asiasta ja totesi kun ei tiputa enää, eli juuri otollinen aika saattaa koira tiineeksi, sinne vaan kaunis koira... ketäs olis kiinostanut dobermannin ja saksanseisojan sekoitukset? Nyt vastuuta tähän ja jos ei tosiaan aio tehdä pentuja ja tai harrastaa niin sitten leikkaukseen, niin uros kuin NARTTUKIN!

    • miltsu3

      Lausteen koirapuistossa on törmätty myös kiimaisten narttujen sinne viemisen lisäksi ainakin yhden nuoren bimboblondin omistamat kaksi uroskoiraa joista toinen leikattu ja toinen ei, ja nämä kaksi karvaturria ovat muuten ihan mukavia koiria MUTTA se AINAINEN NYLKYTYS! Oli juoksua tai ei!

      Omat koirani ovat varsin alistuvaisia tyttöjä, leikkisiä ja pirteitä mutta aina tämän parivaljakon kanssa samaan aikaan ollessamme sitä ei ole mukava katsoa kun omat koirat juoksee näitä kahta urosta karkuun (toinen iso sekarotuinen, toinen pieni spanieli?) ja välillä kun tytöt saavat tarpeekseen niin tulevat luokseni katsomaan ns. anovasti että ''äiti joko lähdetään, tää ei oo enää kivaa!'' tai vaihtoehtoisesti ihmisten jalkojen juureen/taakse turvaan.

      Vaikka ollaan monta kertaa tästä kyseisestä asiasta sanottu niin minä kuin moni muukin tälle bimbolle, niin ei vaan mene jakeluun - ei vaikka tavaisin ja hyvin hiljaa sanoisin sanan kerrallaan. Pikemminkin tämä pikkupimu vaan naureskelee ja alhaalla portin juurella hiukan koirilleen kiljuu, mutta siihen se sitten jääkin ja siinä vaiheessa olen omieni kanssa poistunut kun mitään ei tämän blondin toimesta tapahdu, oikeastaan tuntuu että veisin oman koirani turvaan niinkuin tietyllä tavalla teenkin. Ja minun tehtäviinihän ei oikeastaan kuuluisi repiä näitä nylkyttäjiä omieni selästä vaan sen pitäisi olla urosten omistajan velvollisuus saada koiransa kuriin, eikö? Tai sitten se on hänen mielestään hauskaa katsella kun toiset koirat juoksevat tuli hännän alla pakoon kahta urosta ja pilata meidän muiden puistokokemus. Yksi mahdollisuus voi tietty olla ettei hän vain yksinkertaisesti ymmärrä tai halua ymmärtää.

      Kaikkein ikävintä koko hommassa on se, että varsinkin tämä iso sekarotuinen on enemmän hyppimässä selkään ja uroksella tuntuu olevan harvinaisen huonosti hoidetut kannuksen kynnet, liekö koskaan leikattu kun kuulemma muutenkin niin hankalaa, sanoo omistaja. Mutta pointti on siinä, että joka kerta kun satutaan olemaan samaan aikaan puistossa ja homma menee nylkytyksen puolelle niin aina kotiin tultaessa huomaan kuinka omieni mahanalus ja kyljet ovat niistä kynsistä naarmuilla ja syvillä sellaisilla. Niitä tottakai hoitelen parhaani mukaan mutta eiväthän ne hetkessä parane ja poistu.

      Ikävää on myös se, että koirapuisto on tarkoitettu koirien yhteistä leikkiä varten eikä nylkytystä! Jos Paula satut lukemaan tämän niin toivottavasti asia menee sinulle edes jollain pienellä tavalla perille ja ymmärrät myös meitä muiden koirien omistajia. Ja vaikka koirapuisto onkin koiralle "lomailua & leikkiä", niin se ei silti tarkoita etteikö omistaja voisi käyttää siellä edes jonkinlaista kuria, onhan sen jo moni huomannut että jonkinlainen auktoriteetti -ja johtajuusongelma Sinulla koiriesi suhteen on. Toivottavasti ymmärrät mitä tällä viestillä aja takaa, etkä loukkaannu niinkuin normaalisti kun asiasta sinulle huomauttaa (toisaalta ymmärrettävää, olethan parikymppinen pimatsu ja ilmeisesti ensimmäisiä koiriasi..?).

      Kiitos että sain avautua, niin koiriemme kuin muiden omistajienkin puolesta.

      • Anskuli1.5

        Me myös ollaan törmätty tähän samaan ongelmaan, mulla reilu vuotias sekarotunen narttu. Ei se nylkytys kivaa ole ja just ne raapaleet mitä tulee masuun on kamalia! Toiv. tää koirien omistaja tajuais et sen on pakko kitkee toi ongelma pois tai jättää puistoilu väliin muiden koirien omistajien hyvinvoinnin takia!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe