Onko normaalia itkeä usein?

Itkevätyttö

Onko normaalia itkeä lähes joka päivä? Vaikka mitään ei olisi tapahtunutkaan. On vaikka vain yksin kotona ja alkaa itkeä. Olen 15 vuotias, liittyykö tämä jotenkin tähän ikään? Muilla ilmennyt vastaavaa? Kun alan nukkumaan itken aika usein ja periaatteessa itken itseni uneen :/ Ihan normaalia tämäkin? Parisen päivää sitten söin ruokapöydässä päivällistä ja alkoi tulemaan kyyneliä, vanhemmat ihmettelivät asiaa, enkä itsekkään syytä itkuun osannut sanoa.
Avut olisivat ihan tarpeen, koska tämä vähän ihmetyttää minua, että mistä kaikki itkeminen johtuu ja ihan normaaliako on itkeä joka päivä turhasta asiasta. Vai olenko sitten niin herkkä että joka asia saa minut itkemään :o

23

4394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmm..

      Minä en ainakaan osaa vastata tuohon kysymykseen :/ olen sinua kolme vuotta nuorempi ja itken myös lähes joka ilta. kun muuta vaihtoehtoa ei ole niin ehkä se on vain se ikä...

    • mystinen herrasmies

      Mystinen herrasmies rientää apuun ja pelastaa itkevän neitokaisen..Jos siihen kyynelehtimiseen ei liity mitään tunnelatausta niin vika voi olla kyynelkanavissa. Enpä tuohon kuitenkaan usko, jos olet vain herkkä ja surullinen jostakin mitä et tiedosta..? Jos kokeilisit ajatella jotain todella mukavaa kun tuntuu että itku on tuloillaan.. ei kivojen tyttöjen pidä itkeä ;p

      • Symppix

        Oletko miettinyt, liittyykö itkeminen sun hormonitoimintaasi? Monia tyttöjä voi itkettää esim kierron puolivälissä ja sit vähän ennen menkkoja. Toisaalta myös murosikä sinänsä altistaa mielialojen heilahtelulle.


    • Sikuri26

      Hei!
      Jos et itse tiedä muuta syytä itkuusi niin, kyllä, juuri tuossa iässä itkettää. Ei haittaa. Kyynelten mukana tulevat stressihormonit. Itke vain mutta ei liian kauan, siitäkin voi tulla tapa. Kokeile pakkohymyilyä peilin edessä. Hullua, mutta sekin auttaa!

      • Itkuinenmyös

        Itsekkin itken JOKA ILTA, suihkussa kyllä, en tahdo vanhempieni näkevän. Olen itse 13-vuotias. Mutta tähän kommenttiin ajattelin vastata: Itse kun yritän pakkohymyillä niin rupean itkemään vielä enemmän. Se saa mut tuntemaan itseni vielä arvottomaksi. Olen tehnyt monenmonta masennustestia ja tulos on aina ollu 22-27.


    • jajajajjajajajajajaj

      Mikähän mulla on ku en oo itkeny moneen moneen vuoteen.. Olen nyt 19v ja itkin viimmeksi ala-asteella.

    • ?

      Mulla on ihan sama vika enkä tiä mikä on ?! :'(

    • Susku

      Ikä voi olla yks tekiä, samois sterssi. Voit olla tosi stressaantunu ja väsyny et voi alkaa itkettämää tuosta vain. Jos sulla on univelkoja, ni nuku ne eka pois ja unoha huolet ja murheet, katotaan sit uusiks. :)

    • Muuton kokenut tyttö

      Itken joka päivä vähintään 3 kertaa. Mul on siis suunnilleen sama ongelma. Mut niinku tosta nimimerkistä homaa nii mä oon siis muuttanu vuosi sitten n. 200 km päähän mun entiseltä kotipaikkakunnalta. Mä en siis itke joka kerta jostain samasta syystä, vaan alan kiukutteleen jostain pikku jutusta. En siis tietenkään koulussa ja näin mut siis kotona. Välillä tuntus siltä et kaikki menee aina pilalle... Ja ainakun mä itken niin mulle tulee kylmä. Tää mun masentuminen on alkanu niiltä ajoilta ku me oltiin just muutettu. Mä oon viimeks ollu kouluajan ulkopuolella kaverin kanssa KEVÄÄLLÄ! Tuntus ku mä oisin joku kamala yksinäinen erakko... Ei oo naurun asia!

      • Muuton kokenut tyttö

        Oho mä vahingos lähetin ton..! :D

        Nii siis mä oon ihan neuvoton. Mä kaipaan jatkuvasti mun aitojen ystävien luokse sinne mun vanhalle kotipaikkakunnalle. Mä en yhtään tiiä, et johtuuks tää mun herkkyys siitä, et nukun kenties liian vähän? Vai sit kenties siitä, et mul on pilaantuneet suhteet mun perheenjäseniin... Eniten mun mielestä syypää on se, et mä muutin, joka merkitsis sitä et MUN VANHEMMAT OIS PILANNU MUN ELÄMÄN. Tuntuu ku noi kaikki mitkä mainitsin ois mun itkemiseen syypäitä. Mä en oo koskaan elämässäni ollu näin yksin yksinäisyydessä.


    • Itkenaina

      Tuonne yhteen jo vastasinkin, mutta olen itse 13-vuotias ja tunnen itseni aina arvottomaksi. Itken joka ilta suihkussa, en halua että kukaan näkee. Suihkussa menee 20 minuuttia, kun yritän saada naamani peruslukemille. Se ei aina ole helppoa. Itselläni masennustestien tuloksen pyörivät 22-27 paikkeilla ( jos on 12 tai yli, suottaapi olla masennus, lievä tai hieman pahempi ). Teen itselleni saksilla haavoja, mutta peitän ne. Terkkarillekkin jouduin valehtemaan niiden olevan kissanraapasuja! Mutta meni läpi. Entiedä miksi "avauduin" tänne, mutta no kelvatkoon. Kiitooss.

    • Anonyymi

      Itse olen 11-vuotias ja itken lähes joka sunnuntai ilta.En tiedä mistä se johtuu ja en halua itkeä

    • 12vtyttö

      Täytin tossa muutama viikko sitten 12-vuotta.
      Sit kaikki alko menee päin persettä.
      Kaverit vaan hylkäs mut eikä puhu mulle enää.
      Ja nyt vaan tunnen itseni ihan arvottomaksi ihmiseksi josta kukaan ei välitä....
      En siis nuku enää öisin kunnolla,itken öisin yms.
      Voisiko syy olla masennus???

      (en tiedä mistä johtuu että kaverit veti mun kanssa välit poikki)

      • En tiedä masennuksesta, mutta elämä paranee vielä, usko pois. Etsi vaikka vain yksi hyvä ystävä jolle voit puhua, ja joka ymmärtää sinua. Voin tehdä vaikka kikin ihan auttaakseni, jos haluat jutella jostain.

        Onnea elämään, ja kaikkea hyvää!


      • homojenhomo

        hmmm... miksi käyttäydyt noin mukavasti ja asiallisesti? Onko kaikki hyvin?


      • Heipä hei.


      • homojenhomo kirjoitti:

        hmmm... miksi käyttäydyt noin mukavasti ja asiallisesti? Onko kaikki hyvin?

        Joskus olen mukava, joskus taas täysi idiootti muita kohtaan. Se vaihtelee.


      • Olin hetken poissa. Pahoitteluni.


    • itkuunnelämä

      Moi! Mä oon kohta 12v ja mä itken joka päivä. Syytä sille ei oo ja mua se vaa harmittaa ku yrittää pidättää itkua . Välillä voin olla päivän itkemättä mut sit on taas pakko itkee. Sulla varmaan on jäänyt jostain asiasta harmitus tai sit sulla on liikaa stressiä esim. koulun käyntiin liittyen. Mä yleensä itken,jos mulla on kokeita tai mä en vaa jaksa olla missään. Tytöillä elämä on erillaista kuin pojilla. Mut onnea sulle! ÄLKÄÄ NAURAKO!!

    • Tyranbanksit

      Kannattaa itkeä jos osaa, sillon nauruki kulkee aika toennäkösesti. Ei maistu elämä puulta kun käyttää niin montaa tunnetta kuin pystyy. Itku ja nauru alentaa verenpainetta, sanotaa. Ja onpa itkun peräst helpompaa kiskoo henkeä, tietäkää sekin.
      Mä en taho osata kumpaakaa, enää, ja verenpaineki o korkea, ilman kemiallisia mömmöjä alapaine 110-130 ja yläpaine 160-200. Vuosii ennollu mitannu (koe uskaltanu ja oli periaate että mähäe lääkkehii koske, sillä ylipaine o tullu kaikenlaisten mielihyvää aiheuttavien ns. luomuterapioiden liia vähästä käytöstä, joten niillä se myös lähtee tarvittaessa (se ylipaine) ) . Vaan sitten tul pahahko nenäverevuoto ja oli pakko alkaa mittailla. nyt alko lääkitys, kun oon paria kuukautta vajaa 34v. on vähä ku jääny elimistöllä käsikaasu päälle, ja sen saa alas vaa synteettisillä shiteillä, mutta semmosta se on tämä syntiinlankennee ihmise osa. Rapistutaan hiljallee.
      Voih olla jotta keho ny ettii jotai takaovea tai hätäuloskäyntiä, eialistu lääkkeen alle enneku o löytäny varakäytävän, joita myöte se saisi julkaista mielisairauteni, ne, joisten puhua etes voi. Yhtä reittiä kun koetetaan tukkia täsä, verenpainetta nimittäin joka juuri on yksi niistä kehon itkeilmaisukeinoista. Jos mielen taakka kasvaa liikaa, tulee ne ulos naamaroituneita joko fyysillisiksi tahi kehollisiksi sairauksiksi. Voit ite valita aluksi, miten koitat vammasi julkaista tai hyödyntää avuksesi, mutta jos koitat sen unhottaa ja salata, paljastuu se tavalla jota et saa valita.

    • Anonyymi

      No en tiiä mulla alko jo 11v se että itkin joka ilta en kyl vieläkään tiiä mistä johtuu

    • Anonyymi

      Itekki itken tosi usein . Kuukausi sitte itkin joka ilta/yö varmaa ainaki 3h... mut mul se johtuu vaan siit et menetin mun parhaan kaverin ):

    • Anonyymi

      Murrosikä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe