Onko mökkinaapureista

korrpikuusi

kavereiksi vai ovatko vain häiriötekiöitä lomanviatolle, minkätyyppisiä voi olla hyvät ja vastaavasti huonot mökkinaapurit, mistä on iloa , mistä tulee kismaa

41

4763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mökisti

      Hyvin menee kun muistaa pari seikkaa.
      Riitaan tarvitaan aina vähintään kaksi osapuolta.
      Sitä, minkä kerran sanot, ei saa koskaan vedettyä takaisin, laske aina 10:een, ennenkuin kommentoit kaikenmaailman asioita liian terävästi.
      Kannattaa ottaa rennosti, eikä provosoitua, eikä tyrkyttää myöskään omia mielipiteitään, ellei niitä kysytä.
      Kannattaa morjestaa kaikkia lähiseutulaisia reilusti aina nähdessään, siitä jää kaikille joviaali kuva, eikä ongelmia tule koskaan.
      Jos naapuri on tullakseen kaveriksi, se tulee luonnostaan ja luontevasti, väkisin ei.
      Ihan kaikkien kaveri ei ole geneettisestikään mahdollista olla, mutta ei se mittään, asian kanssa voi elää.

    • Joku vaan

      Ainakin kahta sorttia. Toinen mökkinaapurini ottaa muutkin huomioon, eli ei metelöi tarpeettomasti. Toinen puolestaan on rakentanut mökkitontilleen "teollisuushallin", ja metelöi siellä varhaisesta aamusta itamöyhään kaikkina viikonpäivinä. Otin asian viimein puheeksi, ja vastauksensa oli että ei kuvitellut metelin häiritsevän meitä. Ei metelöinti tuosta ole kovin paljon vähentynyt.
      Etäisyyttä molempiin asumuksiin on yli 100 metriä, mutta kun on häirikkö asialla, ei sekään auta.

      • mk

        Selvitäppä onko lupa haettu autotallille vai teollisuushallille ja jos lupaa ei ole teollisuutoiminnalle niin ilmoitus ympäristä aioissa olevaan paikkakunnan v8iranomaiselle niin meteli loppuu nopeasti joe ei ole lupia. Teeppä niin että kesällä kun naapurisi on mökillä niin viikon ajan aloitat moottorisahalla tekemään polttopuita klo 7.00 aamulla niin hän voi huomata mitä häiriötä aiheutta. Itsellä onneksi mökkinaapurit yli 300 metrin päässä ja voi soittaa vaikka stereoita milloin haluan ja ei ne naapurit paljon häiritse.


    • 1312

      Hyvä naapuri ei näy ei kuulu mutta piipahtaa kylässä jne.

      Huonon naapurin elämänsisältö on toisten sairaalloinen kyttääminen, jatkuvaa pientä ilkivaltaa yms.

      Tällaiseksi osoittautui yksi mökkinaapureista, henkisesti häiriintynyt maanviljelijä. Sairas k--sipää jonka takia mökin myynti on käynyt mielessä. Ei auta miten käyttäytyy koska suuntaa vihansa kaikkia kohtaan oli ne vaikka ohikulkijoita.

    • en muuta otan kirvee

      minä kun sanoin naapurin kakaroiden metelöinnistä ja ryyppäämisestä naap ämmelle hän sanoi että muuttakaa pois

    • kallavees

      Lähinpään naapuriin 300m seuraavaan 700m, kyllä saari on mukava paikka asustella, selvät rajat, ei hyttysiä, ei hirvikärpäsiä, ilmansuunnat jokasuuntaan, puhelin kiinni ei tule vieraita kuin kutsuttaessa, näin kallavedellä

      • Joku vaan

        Enpä ole varma saarenkaan autuudesta. 700 m on lyhyt matka, kun nuoriso vesien äärellä laittaa musan soimaan ja alkaa juhlimaan. Jokimaisemassa ei edes tiedä, mistä saaresta meteli kuuluu. Onneksi mökkini on runsaan 100 metrin päässä rannasta. Nuorison juhliakin on vain muutama kerta kesässä. Ei melu mökin sisälle kuulu.


    • voehelevetti...

      KAikkien kanssa tulee toimeen, mutta....oli mökkinaapuri, jota oli mahdoton sietää, vaikka kuinka yritti.
      Vakiorituaali;
      perjantai-ilta kun koitti, naapurin pihaan kaarsi auto/autoja, siitäpä alkoi helvetinmoinen koko viikonlopun kestävä mekkala. Agrikaatti pauhasi taukoamatta, stereot huusivat täysillä terassilla läpi vuorokauden, isäntäväki runsaat vieraat vetivät viinaa kellon ympäri metelöiden, riidellen ja huutaen. Ystäviä ei viitsinyt kutsua kylään, juhannuksia ei oltu kuin yksi omalla mökillä. Siis se oli aivan uskomatonta meininkiä. En ole ennen kuullut miehen kiljuvan aamu neljältä laiturilla juoppohulluuskohtauksen saaneena, tulipahan sekin koettua.

      Käytiin monet monituiset kerrat keskustelemassa asiasta, silloin kun känni ei naapurilla ollut vielä päällä. Isäntä lupasi ottaa huomioon naapurit, kunnes taas korkki aukesi, ja se aukesi joka viikonloppu. Ei auttanut lakimiehellä uhkailut, ei järkipuhe, ei mikään.

      Tilanne rauhoittui, kun kännikala bilettäjä laittoi mökin myyntiin, just ennenkuin meikäläinen. Uuden naapurin kanssa menee hyvin, hän osaa ottaa huomioon muutkin kuin itsensä. Mutta kyllä vieläkin verenpaine nousee, kun muistelee vanhoja. Ja välimatka ei auta mitään, kun ollaan järvenrannalla. Hermostuivat muuten vastarannalla olevat mökkiläisetkin tähän rakkaaseen ex-rajanaapuriin.

      • on hyvät naapurit

        Ollaan naapureiden kanssa samaan tahtiin gryndattu noin 80 metrin välein uuskohteet. Kun aloitettiin yhtäaikaa, suunniteltiin ja teetettiin yhdessä tiet ja liittymät ja johtojen vedot niin saatiin kaikille toimivat tontit näkösuojineen ja saunarauhoineen. Yhdessä tehden ei jäänyt hampaankoloon epäreiluuksiakaan.
        Yhtä aikaa mökkiä perustaneet, työelämässä olevat city-ihmiset näyttävät suhtautuvan mökkeilyyn samansuuntaisesti: perhekeskeistä rauhoittumista ja harrasteenomaista paikkojen laittoa, ei remua eikä koneiden huudatusta, ei vesiskoottereita ja lähistön ainut nopeampi venekin vain satunnaisessa nuorten retkeilykäytössä.
        Yhteinen tiekunta on ja sen kautta tietoon tulleisiin puhelimiin soitellaan tarvittaessa kysymys soran tai kaivurin tarpeesta kun jollekin tulee, samoin sähkökatkoista, isoista tuulista tms. mutta harvoin. Tunnemme toistemme työ- ja perhe-elämää niin että jäällä hiihtäjistä tiedämme kuka on vävy ja kuka tytär, itsekunkin työantajat, fimat ja joitain harrastuksistakin. Emme silti tunge toisten tilaan - pihat on rauhoitettu - vaan moikkaamme äijien kesken liittymissä tavattaessa. Betonimyllyjä ja naulaimia on lainailtu. Katot näkyy ja laiturin päät toisilta tonteilta, puheet ei kuulu, mutta joskus jotain laitteiden käyttöä, mutta se ei peitä tirppojen ääniä eikä koneita kuulu juurikaan ilta-aikaan.
        Eipä kehtaa nimeltä kiittää hyviä naapureita, mutta näin nimettä: thanks!


      • Yualle

        Kiitä onneasi kuitenkin, ettei niillä ollut karaokevehkeitä, jotka pihalle kannettuina mahdollistivat n. 20 vuotiaalle hemmolle älyvapaan spiikkailun lauantaiyönä vielä klo 3.35..., ei vittu. Näin tapahtuu täällä Keski-Suomen sydämessä lähes joka viikonloppu...:/


    • ccc.de

      Naapurin blondi-emännän kanssa vietettiin aikaa, nyt on mökki myynnissä, ja eropaperit vetämässä. Ensi kesänä sitten vuokramökkiin.

    • kiitos ja hei,

      Hyvä naapuri asuu tarpeeksi kaukana eikä sen kanssa tarvi olla missään tekemisissä.

    • näillä mennään

      Pakko oli ostaa moottorivene kun naapuristo moisilla häiriköi eli sitä saa mitä tilaa tähän asti pärjännyt hyvin soutamalla ja hyvä liikuntamuoto kaiken lisäksi.

      Perintökaluiksi sain pokasahan ja kuorimaraudan kunnon sahapukki niin äkkiä saat lihakset lämpenemään pokasahalla ei tarvitse halkomakoneita ja moottorisahoja eli vanhat keinot kunniaan pystyy aistimaan luontoakin samalla.

    • jvhkvöökb

      Joo saa sitä tietysti itseään kiusata pokasahan kanssa, outoo vain näin 2000 luvulla kun hommat voi tehdä helposti, toisaalta ei kaikille koneet sovikkaan , joko ne teloo itsensä tai menettää malttinsa kun tekniikka lakkoilee, siis on yksinkertaisesti peukalo keskellä kämmentä

      • näillä mennään II

        No metelöivistä koneista sai työaikanakin tarpeeksi .

        Päivittäinen kuntoliikunta tulee samalla hommattua .

        P.S pari mökkiä ja ok-taloa tehty ex kirvesmies muurari nykyinen asiantuntija.

        Peukalot löytyy oikeasta paikasta ja todellakin kädettömintä mitä nähty tuoda agrigaatti ja halkomakone puurantteelle.


      • tuntuma....
        näillä mennään II kirjoitti:

        No metelöivistä koneista sai työaikanakin tarpeeksi .

        Päivittäinen kuntoliikunta tulee samalla hommattua .

        P.S pari mökkiä ja ok-taloa tehty ex kirvesmies muurari nykyinen asiantuntija.

        Peukalot löytyy oikeasta paikasta ja todellakin kädettömintä mitä nähty tuoda agrigaatti ja halkomakone puurantteelle.

        Näinpä. No nykymiehet ei pärjää ilman sähköä nääs. hehe. Paskat housussa ilman sähköä. Ei toimi pleikkarit eikä sähkövehkeet.


    • vrokkamokki

      Ei se kannata jumittaa. Vuokramökkiä peliin vaan. Joka vuosi uudet kokemukset. Hittojako sitä naapureita miettimään ja rahaa polttamaan omistusmökkiin muutaman lomaviikon takia.

    • Yualle

      Yhteinen tie on ainakin perseestä, etenkin, jos naapuri ei osallistu sen kunnossapidosta aiheutuviin kustannuksiin...

    • taastuosaatanannaapu

      Minun näkemyksen mukaan sinne mökille mennään kyttäämään naapuria joka harrastaa sitä samaa. Hymyillään kun tavataan ja ennen kuin naapuri häipyy näköpiirin ulkopuolelle, alkaa hampaiden kiristely tyyliin tuokin saatanan mulkku jne. Kännissä käydään tuntemuksia purkamassa ja seuraavana päivänä käydään pyytämässä anteeksi kerta toisensa jälkeen.

      Mökkielämän onni ja autuus on hakeutua ahdistavasta kaupunkiympäristöstä maalle ahdistavaan ympäristöön.

      Erikoisin mökkiranta missä tuli vierailtua (ja niitä on monta) oli tontit kaavoitettu pitkiksi ja kapeiksi. Näytti todella hyvältä siihen asti kun käveltiin laiturille. Molemmilla puolilla kaksi naapuria ja laitureiden välit ihan naurettavan lyhyet. Lahden poukama ja tontit kiilautui kohti rantaa. Viereisen mökin isäntä noin viiden-kymmenen metrin päässä tuli saunasta eikä kehdannut mennä järveen kun seisoimme viereisellä laiturilla vaan palasi takaisin saunaan...Hieno paikka. Silloin kun naapurit ei ole paikalla.

      • Yhdensortin viihdett

        Meidän mökillä kaksi naapuria. Toinen noin 100:n metrin päässä. Kiikaroi mitä me tehdään ymmärtämättä edes ujostella. Toinen noin 50:nen metrin päässä. Kaatoi juuri puut parkkipaikan edestä että näkee suoraan pihastaan kuka ajaa meidän parkkipaikalle. Aikaisemmin joutui piruparka nousemaan joka kerta autoonsa ja ajamaan meidän parkkipaikan ohi palatakseen heti takaisin omaan pihaansa käytyään ensin tarkistuskäynnillä..Hauskimmillaan joku poijistaan (aikuisista) kykkii tonttien välisessä metsikössä kun istumme isommalla porukalla rantanuotiolla. Pääasiassa hauskaa ja ajatukseen tottuu että naapuri seuraa jokaista liikettä parhaan kykynsä mukaan. Alussa oli vaikeuksia ymmärtää miten joku voi olla noin sairaalloisen kiinnostunut meidän tekemisisitä mutta nyt se on jo osa rutiinia. Lähinnä vitsi jos naapuri ei aja viiden minuutin sisällä ohi sen jälkeen kun joku ajaa meidän pihaan. Ja me ollaan ne naapurit jotka ollaan päästy helpolla..


    • naapurisopu

      Mökkinaapurini pyysi lainaksi moottorisahaa, kun olimme lähdössä mökiltä, en kehdannut kieltää, olivat kaataneet puita tontiltaan ja samalla vaivalla meidänkin tontilta kolme koivua, oli tarvinneet saunapuita, olivat hiljattain ostaneet mökin ja saimme heidät naapuriksemme, tarjoutui joskus tarjoamaan lasillisen , vähän niinkuin asian korvaukseksi, toinen seikka heillä on katiskoita ja ilman lupaa käyttävät meidän venettä ,ikävää kun vene on aina kalan suomuissa, mitä minun pitäis tehdä, olen vähän huono sanomaan, samoin käyvät poissaolessamme hakemassa puuvajasta milloin mitäkin

      • ihiiiuvuv

        Tappi pois veneestä, airot lukkojen taakse tms. Puuvajaan munalukko.

        Mieluummin huono naapurisopu kuin mökki missä naapuri käyttäytyy mielivaltaisesti.


    • kuikkelis

      Itse valokuvasin polttopuut, aina oli viety naapurin toimesta pinosta, huomautin asiasta , niin loppui varastaminen ja morjestelu

    • Metsämökin tonttu

      Mikä ihme on mökkinaapuri, Minulla on mökki ja lähimpään asuttuun taloon 3km ei niistä ole haittaa, Miksi pitää tunkea sellaiseen paikkaan että on mökki mökissä kiinni. Eikö ole sama kun asuu siellä kaupungissa

    • xfgnhxfgh

      Ei mökillä mitään naapureita kaipaa, paras kun antaa jokaisen olla omissa oloissaan eikä turhaan häiritä toisia

    • korpiasukki

      Perintömökin naapurina on luonnonsuojelualue, johon alueen omistaja ei saa kaavoittaa tontteja ollenkaan. Lähin naapuri on lahden toisella puolella oleva kännikala, mutta äänet saattavat kuulua tyynenä kesäiltana vaimeasti korviimme. Niin syrjässä korpimailla sitä jo tykkääkin, että kiva kun kuulee ihmisääniä ja illan ohjelmanumero on seurata törmääkö kännikala moottoriveneellään rantakiviin vaiko ei.

      Vaikka matkaa mökille on 600 km, niin sen kärsii kesälomillaan kun saa oikeasti olla rauhassa naapureista välittämättä.

    • kohta pääsee mökille

      Lähin naapuri muutaman kymmenen metrin päässä. Vaikka näkö- ja kuuloyhteys, ei häiritse. Saadaan vesi ja apua, kun tarvitaan. Puolin ja toisin. Kutsusta kyläillään. Useita naapureita näkö- ja huutoetäisyydellä, muttei koskaan häiriötä. Tervehditään ja jutellaan tavatessa. Satunnaiset rannan tallaajat eivät aina ymmärrä yksityisyyttä kunnioittaa.

    • nj++´´-

      Kannattaa siis yhteenvetona ostaa mökki,vaikka ison loven pankkitiliin tekeekin:)

    • dada'

      Siitä vaan jos haluat tutustua sukulaisiin joiden kanssa et ole ollut missään tekemisissä ennen mökin hankintaa. Ilmestyvät kutsumatta.

      leikki sikseen eikä tuo leikkiä ollut mutta itselle mökistä on muodostunut erittäin tärkeä henkireikä lieveilmiöistä huolimatta.

    • Typertynyt

      Mökkinaapuri myi mökkinsä perheelle, jossa jäseniä, suurin osa pikkulapsia, 2 -10 vuotiaita, lukumäärältään parikymmentä. Meteli on korviahuumaava! Kaikki huutavat, karjuvat, kiljuvat. Trampoliini tuotiin 5 metriä meidän mökkiterassistamme. Siis heidän rajaan kiinni. Kun huomautimme asiasta saimme kuulla olevamme ryyppääviä , yökaudet lapsien unta häiritseviä metelöitsijöitä. Olemme melkein seitsemänkymppinen aviopari, joka on 26 vuotta mökillään käynyt. Kertaakaan ei aiemmin ole meidän väitetty metelöivän. Olen typertynyt. Meidän pitää laittaa rakas mökkimme myyntiin.

    • dddd3

      Meillä on ikävät mökkinaapurit toisella puolella, toisella puolella on ihan ok tyypit. Joskus kun toivoin, että nämä hankalat naapurit muuttaisivat pois, mies sanoi, että vielä hankalammat voi tulla tilalle.

      Nykyiset naapurit "lainailevat" meiltä mitä sattuu, eivät viitsi edes lupaa kysyä puhelimella. Koirankin kusettavat nippa nappa yhteisellä rajalla (joskus lipsuu meidän puolelle), vaikka metsää on siinä lähellä vaikka kuinka paljon. Helpompikin heidän olisi sinne mennä. Lisäksi se naapurin rouva kyylää (tai kyllä se mieskin veneestä kyylää) meidän tekemiset tarkkaan, mies oli sen joskus nähnyt pusikossakin kurkottelevan.

      Kyllä niiden kanssa pystyy elämään, ihmetellä vaan täytyy toisten tapoja.

    • 452452

      Huvittaa miten muinoin sukuni hallussa olevaa naapurimökkiä ja meitä vahdittiin veneistä. Omin luvin myös kalstajat pitivät veneitään ja verkkojaan tontilla. Nyt kun on myyty, eivätpä uskalla lähellekkään tulla.
      Nykyiset naapurit sitten vahtivat meitä. Hih hih sentään. Pienet ympyrät vissiin.

    • ex_vaimo

      Oli vain yksi mökkinaapuri. Siitä kuoli mies ja leskirouva piti puutteessa peliään mieheni kanssa. No, eipä siinä mitään. Hain avioeron ja meni mökki myyntiin.
      Ex-mies itkee vieläkin kun siinä meni samalla myyntiin myös omakotitalo jossa hän kuvitteli elävänsä lopun ikäänsä. Mutta kun rahat eivät miehellä riittäneet talon lunastamiseen, joutui muuttamaan kerrostaloon. Oma oli vikansa. Olisi uittanut heppiään vain kotivesillä.
      Itseäni ei kerrostaloasuminen haittaa pätkääkään.

      • elämäHymyilee

        Ei haittaa mökin myynti tai kerrostaloasuminen minuakaan kun nyt on käytössä se naapurin kesken mökki. Kivat maisemat ja ihana leski vaimona.


      • ex_vaimo
        elämäHymyilee kirjoitti:

        Ei haittaa mökin myynti tai kerrostaloasuminen minuakaan kun nyt on käytössä se naapurin kesken mökki. Kivat maisemat ja ihana leski vaimona.

        etpä ole ainakaan minun ex-mökkinaapurin lesken kanssa.
        Ja ilmeisesti olet parempi panomies kuin eksäni, meinaan ei se leskirouva eksääni yhtään pidempään katsellut kuin minäkään.

        Mökki oli jo myynnissä välittäjällä kun olin mökillä käymässä viimeisiä tavaroitani ja loppusiivousta tekemässä.
        Olin kyläkaupassa käymässä ja tulin pois ostosteni kanssa, kaupan eteisessä oli 4-5 paikallista isäntää. Isännät olivat myynti-ilmoituksen huomanneet ja yksi piruili minulle, että oliko järven vesi pilaantunutta kun mökki on näköjään myynnissä.

        Mitään miettimättä tokaisin, että ei järven vedessä ole vikaa , mutta kun mies uittaa heppiään naapurin lesken lammikossa, enkä viitsi sivustakaan kattella sellasta niin potan eron ja pistin mökin myyntiin.
        Sitten toivottelin isännille hyvät elämänjatkot ja menin autolle.

        Tämä johti siihen, että koko kylä tiesi asiasta ja lesken aikuiset lapsetkin kuulivat jutun kyliltä. He taas eivät tykänneet tilanteesta ja näin ollen kuolinpesäkin pisti mökin myyntiin. Ilmeisesti tokaisuni johti myös siihen, että naapurin leski muutti pois paikkakunnalta.
        Pitäisi tietysti varoa mitä suustaan päästää, mutta toisaalta ei harmita yhtään tämäkään.


      • mites.on
        ex_vaimo kirjoitti:

        etpä ole ainakaan minun ex-mökkinaapurin lesken kanssa.
        Ja ilmeisesti olet parempi panomies kuin eksäni, meinaan ei se leskirouva eksääni yhtään pidempään katsellut kuin minäkään.

        Mökki oli jo myynnissä välittäjällä kun olin mökillä käymässä viimeisiä tavaroitani ja loppusiivousta tekemässä.
        Olin kyläkaupassa käymässä ja tulin pois ostosteni kanssa, kaupan eteisessä oli 4-5 paikallista isäntää. Isännät olivat myynti-ilmoituksen huomanneet ja yksi piruili minulle, että oliko järven vesi pilaantunutta kun mökki on näköjään myynnissä.

        Mitään miettimättä tokaisin, että ei järven vedessä ole vikaa , mutta kun mies uittaa heppiään naapurin lesken lammikossa, enkä viitsi sivustakaan kattella sellasta niin potan eron ja pistin mökin myyntiin.
        Sitten toivottelin isännille hyvät elämänjatkot ja menin autolle.

        Tämä johti siihen, että koko kylä tiesi asiasta ja lesken aikuiset lapsetkin kuulivat jutun kyliltä. He taas eivät tykänneet tilanteesta ja näin ollen kuolinpesäkin pisti mökin myyntiin. Ilmeisesti tokaisuni johti myös siihen, että naapurin leski muutti pois paikkakunnalta.
        Pitäisi tietysti varoa mitä suustaan päästää, mutta toisaalta ei harmita yhtään tämäkään.

        Puutteessa nyt sitten olet kuitenkin, onko kivaa surrata dildoilla?


    • riina1949

      ajoitan lomani syyskuun alkuun, ei ole naapureita.

      2 vko syksyn sateessa, viileydessä ja pimeine iltoineen.

    • Ayne

      Kun hain uutta mökkiä, niin kriteerinä oli, ettei yhtäkään naapuria. Sellainen löytyi kolmen vuoden etsinnän jälkeen.

      Täällä tosiaan rentoutuu, äänessä ainoastaan lintujen ihana laulanta!

    • Anonyymi

      Hirveitä tuo naapurin metelöinti.

      Nyt pauhaa ruohonleikkuri. Päivällä, illalla ja yölläkin ajellaan moottoriveneellä. Perässä vedetään jotain liukupalloa jossa ollaan kyydissä.

      Autolla ajetaan samoin yöllä.

      Musiikki soi öisin ja metelöidään.

      Samoin huutaminen toiselle kun tehdään jotain remppaa ällöttävällä murteella vielä.

      Koko luonnonrauha meni kun ei kovinkaan fiksut rakensi itselleen "kesä mölskän" missä saa olla kuten heitä huvittaa.Luulevat olevansa oikeita määräilijöitä.

      Yksi naapureista ihan ällö. Ei tosin metelöi.

      Ykdi onneksi ok.

    • Anonyymi

      Nastolan Salajärvellä eräällä mökillä metelöidään rannalla. Humalainen porukka alkaa hirvittävän mölyn illalla joka muuttuu kovaksi huudoksi ja jatkuu aamupuolelle asti

    • Anonyymi

      Täällä somerniemellä on nautittu mökkeilystä ja normaali naapureista jo 80-luvulta lähtien. Ollut todella hiljaisaa seutua ja kaikki mökkinaapurit tuttuja kunnes..joku kusipää järven puolelta alkoi vuokraamaan tönöjänsä kaikenlaisille ryhmille, melusta ja äänistä päätellen parikymppisille(?) kakaralaumoille. Nämä tuntemattomien ryhmät vaeltavat meidän muiden mökkien taakse mölyämään ja huudattamaan musaa yöllä, heidän mökkinsä on oikeasti kilometrien päässä. Mökkirauha on täysin mennyt, tuntemattomia laumoja vaeltelee suoraan edestäsi, tulevat myös poimimaan marjoja metsästäsi ja ennen kaikkea se huutaminen ja musan huudattaminen. Kai meillä alkuperäisillä mökkiläisillä on jotain oikeuksia tässä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe