Hyvä pila huomiseksi?

Sillin syöjä

Koska huomenna on aprillipäivä, niin kirjoittakaahan palstalle hyviä pilaehdotuksia perheelle, rakkaalle, töihin jne. Sekä toisaalta myös varoitukseksi muille, millaisiin piloihin ei ainakaan kannata uskoa.
Millainen on paras tekemäsi/kokemasi aprillipila, entäs kamalin?

40

8265

Vastaukset

 • Ainoa aprillipila, joka on onnistunut on tämän vuotinen. Soitin kaverille, jolla on asuntoni vara-avain ja kerroin, että olen jäänyt jumiin vaatehuoneeseeni (kerran kun olen sinne jäänyt lukkojen taakse aiemmin).

  No kaveri lupautui tulemaan apuun. Sitten vain jäin jännityksellä odottamaan, että riittääkö huumorintaju, kun kesken työpäivän riensi apuun. Kyllä riitti. :)
  Piti sitten lounastauon samalla ja sai lettuja.

  Kaveri vain oli ihmetellyt, että miksi minulla on puhelin mukana vaatehuoneessa, mutta ei kyseenalaistanut.

 • Houkuttelin kaverin kerrostalon keskikerrokseen ilmaselle lounaalle. Kun ovikello soi, kusin postiluukusta ja nauroin paskasta huutonaurua oventakaa.

  Se oli kyllä hyvin onnistunut pila.

  • Minun mielestä tämä sun aprillipila kaverillesi osoittaa erittäin huonoa makua. Mieti olisitko halunut että joku olisi kussut sun postiluukusta sisään?


  • Törkeetä :D Et salee tehny noin! höhöhöhöö... silti naurattaa..höhö


  • Karporaattori kirjoitti:

   Minun mielestä tämä sun aprillipila kaverillesi osoittaa erittäin huonoa makua. Mieti olisitko halunut että joku olisi kussut sun postiluukusta sisään?

   Trololololololo


 • Itselläni kävi muutama vuosi sitten pilkka omaan nilkkaan. kerroin silloiselle poikaystävälleni et epäilen olevani raskaana. Hän ei halunnut uskoa asiaa...vaati tekemään testin.Huvittuneena tein sen kunnes järkytyksekseni huomasin sen näyttävän positiivista...ja tämä tapahtui aprillipäivänä.

  • Tosiaan noinkin voi käydä. Mutta poikaystävä oli varmaan iloinen kuitenkin loppujen lopuksi perheenlisäyksestä..vai...?


 • Pari vuotta sitten entisessä työharjoittelu paikassa päätettiin työkaverin kanssa tehdä,aprilli päivänä jäynä pomolle. otettiin sen naulakosta oleesta takin taskusta työ-auton avaimet. kaveri ajoi auton kulman taakse samalla ku minä valvoin että pomo ei nää sitä sen jälkeen saimme juoneen mukaan samoissa toimi tiloissa työskenneleet yrittäjät (paikkana oli yritys hautomo) ,joista joku väitti nähneensä huppupäisen kaverin menneen autoon ja lähteneensä salaman lailla ajamaan pihasta. XD oli sitä kiva kattoo ku se kiroilija huus naama punasena vähän aikaa siinä pihalla. sit oli pakko kertoo totuus ku se rupes poliisille soittamaa.Onneks oli kuitenki se verta lepposa pomo ettei jälkeen päi pahemmi ollu vihane.

  PS. Lepää rauhassa ja lämmöllä muistaen mahtava opetteja Esa Hietikko !

 • Täsmäohjattu viesti S24:n keskusteluun, johan uppoaa. Kokeilin ja nappas koukkuun kiinni alle vartissa!

  Siis osui ja uppos!

 • Laittakaa raesokeria pytyn kannen alle, kyllä kuuluu kova ääni, ku istahtaa... x''D

 • Heh, pari vuotta sitten tekaisin treffiprofiilin, lähettelin viestejä avioliitossa oleville, että tunnen sun puolisos...
  :) melkein kaikilla riitti huumori

 • Itse olen kokeilut useampaan kaveriin että olen mennyt vessaan ottanut vähän mämmiä mukaan ja huutanut jossain vaiheessa kaverille että "Paperi on loppu voitko tuoda lisää" ja siinä vaiheessa kun kaveri tuo paperia niin nuolet mämmiä pois sormistasi ja "sanot ei tartte enää". Testtattu ja toimii, yleensä reaktio on suurta holmistymistä ja naurua.

 • suomen hallitus.

  • Repesin heti kun luin ton


 • Facebook synttärit

 • Viime vuonna laitoin tyhjään maitopurkkiin mehua ja sitten meni äiti kaatamaan sitä kahviin ja ***** ei *****!!! :D

 • Muuttaa puhelimesta kaverin nimen (esim. Helsingin poliisiasema) -> kaveri lähettää jännän viestin -> Näytetään viesti jollekin muulle ja huijataan sitä kympillä. Vakio ja paljon muunneltavissa.

  • Tää oli hyvä! Täytyy muistaa....


 • Pöllii mummolta käsilaukun, sit antaa sen mummolle takas ja sanoo että ei vaineskaa, sitte kauhasee taas laukun itelleen ja huutaa paskasesti Aprillia juostessaan hatkaan.

  Todella hyvin toimiva aprilli-harhautus

 • Kaverini muutti pari viikkoa sitten Savitaipaleelle... Tuli sitten eilen käymään täällä moikkaamassa ystäviään.. Olimme suunnitelleet hänelle jotain todella hyvää aprillipilaa ja halusimme sen onnistuvan. Kun hän tuli paikalle,vihjailimme että hänen parhaalla kaverillaan ja ihastuksellaan on suhde,ja he ovat olleet jo pari kertaa sängyssäkin. Kaveri meni ihan paniikkiin ja alkoi itkeä.. Lohduttelimme häntä jonkin aikaa ja toistelimme hänelle ettei kaveri tehnyt oikein mutta ei voinut mitään tunteilleen. Sitten vasta kun kaveri kysyi parhaalta ystävältään että miksei tämä ollut kertonu siiitä hänelle ja väitti olevansa onnellinen heidän puolestaan... Sitten kerroimme kaverille että se oli aprillipila ja hän alkoi nauraa ja itkeä.. ::D Lopuksi hän sanoi pilan onnistuneen todella hyvin ja oli meistä ylpeä.. :D Sanoi pahimman jutun olleen se ettei paras kaveri olisi kertonut hänelle tuollaista juttua.. ::) Ilta onnistui ja kaikilla oli hauskaa!

  • hieman samaa sarjaa.. veljeni rupesi seurustelemaan erään samasta koulusta olevan tytön kanssa. Olimme tytön kanssa kavereiden kautta tuttuja.
   Olimme kaupungilla kun luottamuksella kerroin... tuota onko se Xxxxx kertonut että me asutaan yhdessä ? keskustelimme ja lisäsin vain tulta pesään.. juu.. me ollaan pitkään nukuttu samassa sängyssä.. ja meillä on ollut tosi kivaa yhdessä... rakastan sitä enemmän kuin ketään muuta miespuolista.
   Lopulta kyyneliä oli niin paljon että oli pakko paljastaa että tottakai veljeäni rakastan kun ei isääkään ole ja olimme toki lapsena nukkuneet samassa isossa sängyssäkin.
   Tyttö oli todella helpottunut, ja sanoi pilan osuneen ja syvälle. Menivät kyllä veljeni kanssa myöhemmin kihloihinkin, joten mitään en ainakaan pilannut.


 • Laittakaa märkää esim mustaa ompelulankaa ohutta sellaista,kaverin auton tai asunnon ikkunaan. Se näyttää todella aidolta että ikkuna olis halkeillu,pakun takalasissa kesti kolme päivää kiinni.

 • ei mikään

 • jos mobile partner ilmoittaa: error 628:etätietokone katkaisi yhteyden, ennen kuin yhteys voitiin muodostaa. niin mikä on vikana ja miten pääsen nettiin??? auttakaa neitoa hädässä!!!!

  • Ei nyt liity ihan aiheeseen


 • mun paras aprilli pila oli se kun sanoin koulussa että 'mä vedin eilen tupla bäkkärin maassa' ja... ne usko! sit koulu päivän jälkeen ne pyys mua näyttämään sen nii mä sanoi ihan pokkana ett 'en mä ehi ku pitää mennä veljen rippi juhliin' ja ne usko senkin!!no... sekin oli pila ei kai mun veljen rippi juhlat oo keskellä aprilli päivää XDXDXDXDXDXD

 • No mulle ainakin tulee mieleen sellanen.... Laittaa nukkuvan tyypin käteen kermavaahtoa. Pitää kuitenki eka varmistaa, et se nukkuu sikeesti. Kun kermavaahto on kädellä, kutittaa sulalla nenää. :D
  Tulos on sitten se, jos tämä henkilö kutisee helposti, kemavaahot menee naamalle. xD

 • Elikkäs aprillipv on huomenna eikä mulla oo mitään nasevaa jekkua taikka muuta tiedossa, oon nyt epättoivosena yrittäny netistä etsiä hyviä piloja tekstiviestin muodossa löytämättä yhtään. Auttakaa...???!
  Parivuotta sitten sain itse tekstarin jonka lähettäjä oli löytänyt alastonkuvia netistä musta, ja tosiaan paniikissa sitten vaan soitin ja ihmettelin. Lähettäjä kyseli et luinko varmasti loppuun Ja viestiä kyllä täytyi plärää alas päin aika kauan kun vastaan tuli että on aprilliä. Tää kulutettiin sillon niin loppuun et enään ei kyllä samaa viestiä kiertoon voi laittaa, enkä edes sanamuotoja kunnolla muista. Mut tän tapaisia etsin, joka siis saisi samanlaisia reaktioita. Jos jollain vaan on ideoita, ni laittakee tuleenm... :) Kiitti

 • Yks hyvä pila on kastaa nukkuvan kaverin sormi lämpimään veteen...lopputulos on se että kaveri kusee housuun :D

 • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  ------------------------.................................................................-,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Wou! Nää o hyvii:))

  Vaikka aprillipäivä ei olekaan, rakastan jekkuilua joten tsekkasin tämän.

  Mä tein tän ihan äsken mun isosiskolle:

  Otin lasin, kaadoin sinne vettä ja sitten veteen kaadoin soijaa.

  Sit menin isosiskon huoneesee sillee: "haluukko kokista?"
  Isosisko oli et "mistä otit?" sitte piti miettii joku paikka mistä oisin kokista saanu. "Pullosta" vastasin. Isosisko: "kokista... Miks meil ois kokista?" minä: "no nyt vaan on!" isosisko haistelee "kokista" epäluuloisena ja maistaa lopulta. Oli ihan pakko nauraa! Se oli vaa: "mistä tää on tehty?"

  Mä sanoin että soijasta ja se kysy et miks tuhlaat meiä soijaa0__0

 • Ylen meteorologit näkevät kotiisi lauantai iltaisin, jolloin suoritetaan katsoja määrien laskentaa. Silloin on käytössä uusi käänteinen järjestelmä. Ei kannata olla kovin vähissä vaateissa.

 • Harakan saaressa Helsingissä on kuvattu takaperin lentävä valkoposkihanhi eilen.

 • Niinistön koira osaa monta sanaa mm. putin, anna lisää. Oletteko moista kuulleet ennen.

 • 1. Teippi hanan alle
  2. Muropaketin pohja auki
  3. Kastele tyhjä wc-paperin hylsy ja puristele pötköksi ja aseta nätisti istuimen reunalle ja jätä pönttö auki. Rekvisiitaksi voi vielä jättää pönttöön wc paperia. :-D

 • Tässä on minun pilani noin 8-vuotiaana:
  Olin kaverini kanssa minun luonani ja me sitten alettiin syömään välipalaa.
  Elikkä söimme banaania jugurttia ja sitten hän sanoi käyvänsä vessassa ja sitten minä toteutin juoneni.
  Minä raotin vähän sitä kantta ja laitoin sinne vihreetä väriainetta. Kun hän tuli vessassa hänkin aloitti syömään jugurttiansa ja kun hän avasi kannen niin hän sanoi että HYI V****. Kaverini säikähti niin että melkein sai sydärin.
  Nauroin ja sanoin APRILLIÄ!
  Onneksi ei kuitenkaan tapahtunut mitään eikä hän edes tiennyt että oli aprilli päivä...😏

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.