kysymys näyttelyistä

...

Onko mahdollista mennä näyttelyihin ihan vaan katsomaan. Olen kiinnostunut eri koiraroduista ja mielenkiinnolla haluaisin mennä näyttelyitä katsomaan. Harmittaako teitä, jotka olette koiranne kanssa näyttelyissä jos siellä tulee kysymään saako koiraanne tutustua? (hölmöjä kysymyksiä, mutta olen tämän asian suhteen tietämätön)

7

2134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kehässä_usein

      Kyllä näyttelyihin voi mennä ihan ´turistina´eli yleisöksi katselemaan koiria. Joskus on joku pieni sisääänpääsymaksu, muutaman euron tmv.
      ja kyllä siellä voi kysellä ja jutella osanottajien kanssa, jos he antavat luvan. Jotkut haluavat keskittyä siihen kehään menoon yms. niin että keskustelevat mielummin vasta kehätapahtumien jälkeen.
      Sinun kannattaa ottaa selvää etukäteen, mitkä rodut ovat minäkin päivänä ja monelta ja missä kehässä, että osut niiden tykkäämäsien rotujen aikaan sinne.
      Tietoja koiranäyttelyistä löytyy Suomen kennelliiton sivuilta näyttelyiden ajankohdista.
      Hauskoja näyttelypäiviä sinulle toivottelen !

    • ket*tähti
    • rodutex

      Voi ja on suositeltavaakin jos joskus vaikka hankkii koiran. Näyttelyt ovat hyviä paikkoja eri rotuihin tutustumiseen.

    • aloittaja..

      Kiitos vastauksistanne. Luin toisesta ketjusta, ettei omistajat pidä siitä jos vieraat koirat tulevat omien koirien luokse. Kuinka paljon teitä harmittaa jos ihmiset tulevat katsomaan koirianne tai kysymään kokemuksia rodustanne? En tietenkään menisi koskemaan vieraaseen koiraan ilman lupaa tai edes mene lähelle ilman omistajan lupaa ja läsnäoloa. Olen kiinnostunut hankkimaan toisen koiran ja tahtoisin nähdä minua kiinnostavia rotuja ihan livenä ja tietenkin mielenkiinnosta "oman rotuni" harrastajia ja muita yksilöitä, mutten kuitenkaan halua aiheuttaa yleistä ärsyynnystä osallistujien keskuudessa. (:

      • kehässä usein_

        Sorryt vaan sulle, hei , sä kysyit näin " Onko mahdollista mennä näyttelyihin ihan vaan katsomaan".......et kertonut että menet koiran kanssa sinne........vaan ymmärsin että olet ilman koiraa menossa näyttelyitä katselemaan ja jotain mielenkiintoisia rotuja.
        Ja vastasinkin jo, että ENNEN kehään menoa tuskin kukaan tahtoo vieraiden kanssa sen kummemmin keskustella, vaan ARVOSTELUJEN jälkeen varmasti jokainen juttelee mielellään yleisön kanssa,jos jotain asioita on.
        MUTTA, vieraan koiran kanssa - joka ei siis osallistu näyttelyyn - ei varmasti monikaan tahdo jutella.
        Vaikea sitä on sanoa muiden puolesta, jokainen tekee miten tekee, mutta yleensä nämä näyttelyn ulkopuolliset ns. .turistikoirat eivät edes ole toivottuja näyttelyissä.. Ihan jo tilanpuutteen takia.
        En nyt tiedä mitä tuolla aloituksellasi tahdoit tietää, kun asiallinen vastaus ei kelvannut. Eikä täällä ole toista ketjua samasta asiasta.
        jos sinulle on ´toisessa ketjussa´vastattu jotain, niin kannattaa mennä sieltä ketjusta kysymään mitä tarkoittivat, vähäks on paha täällä tietää ;))

        Ymmärrät ehkä asian, kun ajattelet, että olisit itse menossa kilpailemaan koirasi kanssa,ja joku vieras tulee kyselemään jotain ja jopa sähläämään oman koiransa kanssa siihen, kun itse pitäisi keskittyä oman koiran kanssa kehään menemiseen..
        Kannattaa hei , ihan netissäkin miettiä mitä kysyy, ja mitä tarkoittaa kysymyksellään, ettei tule näitä väärinkäsityksiä. Ja kysyä vain yhdestä paikasta, että tietää mitä mistäkin on kysellyt.
        Osasitkos katsoa ne rodut nyt Vaasan kans.väl.näyttelystä ja menetkö sinne tutustumaan vai Lahden kans.välisestä näyttelystä ?
        Me olemme molemmissa näyttelyissä paikalla ja vielä lauantaina 23.4 Lappeenrannassakin, joten tervetuloa vaan.


    • aloittaja..

      Anteeksi, jos tuli väärinkäsitys. En siis ole ottamassa tietenkään omaa koiraa mukaan, vaan ihan yksin olen menossa. Kyllä ymmärrän ettei sinne kannata turhaan ottaa koiraa, joka ei ole menossa kehään. Kiitos taas vastauksestasi:) En ole vielä varma milloin olen näyttelyihin menossa.

    • diipadaapaa_

      Sinne vain turistiksi! Minusta on kivaa kertoa omasta koirastani tuntemattomille. Varsinkin, kun omistan suht harvinaisen rodun :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe