FeralHeart ei toimi

LionCub

Latasin netistä FeralHeart-nimisen pelin.Kun kuitenkin yritän avata peliä,siihen tulee palkki jossa lukee jotain :

OGRE EXCEPTION(3:RenderingAPIExpection):Zero sized texture surface on texture loading0.jpg face 0 mipmap 0. Probably, the GL driver refused to create the texture, in GL Texture::_createSurfaceList at c:/Ogre_161_tag/RenderSystems/GL/src/OgreGLTexture.cpp (line 394)

En ymmärrä yhtään mitä pitäis tehdä,ja toivon että joku viisaampi osaisi neuvoa

27

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tääh... apua?

      Moi mulla ois sellane juttu mikä koskee Feral Heart:ia ku mä yritän avata sitä peliä niin siihen tulee sellane teksti ku Connecting to front server... ja se vaan lataa ja lataa... en yhtään tiedä mitä tehdä... apua pliis?

      • dfsfdsfgfdg

        Onko sulla se pelin uusin versio? Eli et siin palkissa siin kirjautumisruudussa lukee siel alhaalla se et siin on mm lipsync etc mukana? Jos ei niin poista se peli ja lataa uusiks.


      • :3 NOW IM HAPPYY!
        dfsfdsfgfdg kirjoitti:

        Onko sulla se pelin uusin versio? Eli et siin palkissa siin kirjautumisruudussa lukee siel alhaalla se et siin on mm lipsync etc mukana? Jos ei niin poista se peli ja lataa uusiks.

        Kiitti toi auttoi! mä poistin sen ja latasin uudestaan ja TOIMII :3


    • hbgfx

      En oo just nyt kotikoneella että voisin tarkistaa miten ne optioneissa lukee, mut jos millään pääset sen pelin asetuksiin, niin koita vaihtaa se renderimng system tms siihen toiseen vaihtoehtoon.
      Sit jos enkkua osaat niin kandaa myös kysyy feralheartin foorumilta.

    • Näkymätön kamu...

      Mun ongelmana on, että mä ja mun naapuri ei nähdä toisiamme pelissä, vaikka oltais samassa paikassa. Kartassakaan ei näy keltaista täplää, mutta nimeä painamalla chattiin tulee, että kamu on samassa paikassa... Olisko apua? Oisko netti yhteydessä jotain vai mitä?

      • Apuaa!

        Tietääkö kukaan vastausta???


    • Kyrpiintynyt

      Pitääkö ladata siitä setup kohdasta se torrent? Kokeilin sitä download setup nappia mutta kun sain sen ladattua niin kone ilmoittaa jotaa että windows lopetti juuri ohjelman virheettömän toiminnan ynnä muuta.......

    • Ihmetteleijä

      Tässä olis semmonen ongelma että kun kirjaudun siihen peliin (siis siihen 3D peliin) niin se ilmottaa että salasana on väärä vaikka se on oikea. Mistä johtuu?

    • ujokaali

      Mulla on siinä pelissä sellainen ongelma kun menen peliin hahmolla näkyy vaan mustaa. Hahmo liikkuu normaalisti ja siellä on muita pelaajia mutta maisema vain mustaa ja maa on mustaa. Mistä tämä johtuu?

      • 16+3

        Oletko ladannut Feralheartin vai Feralheart pelin? Jos oot ladannut Feralheart niin se johtuu varmaan siitä että kartta jossa olet ei ole olemassa siinä versiossa. Jos taas normi Feralheartin, niin sitten se voi johtua monesta syystä. Näyttökortista, tietokoneen tehoista, sulta saattaa puuttua joku tekstuuri pelistä(uudelleen asennus saattaa auttaa).
        Voi myös olla että kone hieman estää jotain siitä, kokeile avata peli järjestelmän valvojana(klikkaa pelikuvaketta oikealla hiirenkorvalla ja valitse suorita järjestelmänvalvojana).
        Kokeile myös että kun avaat pelin ja siihen tulee se valikko joista kirjaudutaan sisään jne, niin mene options, sieltä video ja kokeile vaihtaa sitä rendering systeemiä, jos sulla on käytössä direct3d9 siellä, niin vaihda se opengl:äksi ja toistapäin jos sulla on käytössä opengl niin vaihda siihen se toinen. Sit sulje peli ja kokeile kirjautua peliin uusiks.


      • Sonikku

        kokeile mennä lonely caveen,siitä sulan kuvasta.(sulka).


    • Pihalla

      Mä en tiiä ees kuin koko peliin hemmetti pääsee pelaaman sillä sudella tai millä lie!!!

      • Helppoa

        Teet itsellesi accountin niiden sivulla, lataat ja asennat pelin. Käynnistät sen, kirjoitat alkuvalikkoon nimimerkkisi ja salasanasi, kun tulet hahmonvalintaruutuun klikkaat create ja valitset sieltä koiraeläimen kissaeläimen sijaan.


    • Sonikku

      olen ollut jo kauan feralheartissa ja se on toiminut hyvin. Nyt siihen tulee teksti kun yritän pelata valitsemallani hahmolla " Feralheat.exe ei toimi" .olen yrittänyt asentaa uudestaan monta kertaa mutta ei silti toimi.tietääkö kukaan ratkaisua?

    • J the rock

      APUA! Mä latasin FeralHeartin muutama päivä sitten. Rekisteröidyin ja muokkasin profiilia. Nyt ongelmani on se, että miten saan kätkettyä sähköpostiosoitteeni pois profiilistani? En halua että se näkyy! Toinen ongelma on se, että rekisteröidyin pari päivää sitten, enkä pääse pelaamaan silti... onko sama kun WolfQuestissa että kestää muutama päivä jotta pääsee pelaamaan? Kun kirjotan käyttäjänimen ja salasanan niin se ei hyväksy vaan siihen tulee: "Incorrect username or password. (5 failed attemps causes 15min ban)" Pitääkö odottaa, että FeralHeartista tulisi viesti että nyt pääset pelaamaan? Odotan innolla vastauksia :) !

      • Sonikku

        Oletko kirjoittanut salasanan oikein?


    • J the rock

      Olen kirjoittanut salasanan oikein ja muunkin oikein. Pitääkö odottaa, että foorumi päivittää tilini, jotta pääsen pelaa? Olisi kiva päästä pelaa. Sori jos on kirjotusvirheitä, mulla oli rankka päivä koulussa... mua kiusataan :( .

    • Minäh

      Teeerve vaan! Ois semmonen kysymys että kun yritän ladata Feralheart niin kun olen asentanut sen,niin miksi pikakuvake ei näy missään? Ja aina kun haluan sinne minun pitää asentaa se uudestaan ja uudestaan. Auttakaa jos ymmärsitte D:

    • J the rock

      Onks FeralHeart ilmanen... Hamuisin saada vastauksen tohon viime kysymykseeni...

    • miksii

      mulla on FeralHeart mut ei ukkoa, mut mä en pysty rekisteröityy sinne

      • ComputerWolf

        Ei FeralHearttiin voi enää rekisteröityä ;) Ei ainakkaan vuoteen joten kannattaa poistaa se :)


      • fsafdsafdsa
        ComputerWolf kirjoitti:

        Ei FeralHearttiin voi enää rekisteröityä ;) Ei ainakkaan vuoteen joten kannattaa poistaa se :)

        Kyllä siihen pystyy rekisteröitymään, jos sattuu niiden sivulle oikeaan aikaan koska rekisteröityminen on suurimman osan ajasta kiinni ja aukeaa paruksu tynnuksu kerrallaan satunnaisina päivinä.


    • nuppuinenvain

      Minulla on hirvee broblem, kun menen onlineen, sinne missä on muita pelaajia, Maailma on vain musta, sieltä näkyy vain pelaajaat ja minä,mutta ei mailmaa, vain mustaa maasta taivaaseen...

      • fdsafafsd<

        Kokeile käynnistää peli järjestelmänvalvojana(eli klikkaa kuvaketta hiiren oikealla namiskalla ja sieltä suorita järjestelmänvaövojana)


    • Mikä vikana?

      Mikä vikana? Oon rekisteröityny mutta aina kun yritän kirjautua, kone ilmoittaa että käyttäjätunnus tai salasana on väärä.

    • ApuaAuttakaaplsss

      Hei!
      Muúlla on FeralHeart niminen peli ja oon pelannu sitä tosi paljon.
      Koneeseen ladattiin windows 10 ja mä oon senkin jälkeen pelannu sitä. Mu nyt kerran aukasin FH:n ja laitoin tunnukset.. Mul on netti pääl mut valittaa ei failed to connect to front server. Mitä mun pitää tehä?Ja oon kokeillu pelin poistamista ja lataamista uudelleen.
      APUA!

      • KIVATIETÄÄ

        Katos! Meninki Feralheartin sivuille ja arvatkaas mitä! Siellä mis yläänsä lukee että online users 812 tai jotain ni lukeekin että Game server is offline.
        En tarttekaan apua!
        Mut millon avautuu? Tai lopettiko kokonaan? :(


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2382
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1990
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      208
      1870
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1661
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe