finnsat fst05pvr

niitä kokemuksia?

Mites löytyykö vielä paljon kokemuksia boksista, itseä kiinostaisi kyseinen laite, muttakun missään ei pääse itse kokeilemaan millainen on käyttää, eli:

-Millainen epg, saako näkymään kerralla monen kanavan ohjelmat, ja miten se näkyy; nyt&seuraavaksiko?, vai näkyykö pelkästään yhden kanavan ohjelmat pitkänä listana?

-Voiko etsiä ohjelmia sanahaulla epg:stä, jonka jälkeen haut näkyy listana, josta voi valita mitkä tallentaa, vai onko vain pelkkä haku?

-Voiko lisätä tallennettavaksi valitun ohjelman alkuun ja jälkeen "hännän", eli vaikka ohjelma alkaakin tai loppuu kuin mitä epg:ssä on niin ohjelma tallentuu kokonaan, eikä käy niin että juuri ennen loppuhuipentumaa nauhoitus onkin loppunut ja se jääkin näkemättä.

- Jos on katsonut elokuvaa, vaikka puoli tuntia ja myöhemmin huomaa että tämähän pitääkin tallentaa, niin voiko kelata taakseppäin ja aloittaa nauhoituksen haluamastaan kohdasta?

Pieniä asioita, mutta tärkitä minulle tallentavassa!
Aikasempi boksi ollut humaxin pvr9200 jossa kaikki nämä oli toteutettu muttakun ei näitäkään enää mistään saa..

Kiitos etukäteen sille joka viitsisi vastata!

8

2159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin vielä

      niin ja se kaukosäädin? miten on käteenistuva?

      • Tutustu manuskaan

      • mistä löysit?
        Tutustu manuskaan kirjoitti:

        http://www.finnsat.tv/cgi-bin/webio-f?id=73&saitti=finnsattv löytyy manuska, jossa on menut esitetty kuvina kohtuullisen hyvin. Kaukosäädin ei näytä olevan ihan helpoin käytettävä. Tässä pari keskusteluketjua "lastentaudeista":
        http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=83433
        http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-191/finnsat_fst05pvr-890299/

        Kiitos!! Yritin kyllä etsiä itsekkin käyttöohjeita samassa mielessä mut en löytäny mallia. Miten löysit ja löytyiskö jo tuolle tulevalle mallille "FSH05PVR" käyttöohjetta, meinaan pitäisikköhän odotella tätä mallia jos oiskin vieläkin parempi..


      • Viikko vielä...
        mistä löysit? kirjoitti:

        Kiitos!! Yritin kyllä etsiä itsekkin käyttöohjeita samassa mielessä mut en löytäny mallia. Miten löysit ja löytyiskö jo tuolle tulevalle mallille "FSH05PVR" käyttöohjetta, meinaan pitäisikköhän odotella tätä mallia jos oiskin vieläkin parempi..

        http://www.finnsat.tv/kayttoohjeet.html löytyy ohjeita Finnsatin tukisivuilta.
        FSH05PVR manuska sieltä vielä puuttuu, sillä laitetta ei ole ilmeisesti vielä toimitettu asiakkaille. Gigantti ilmoittaa aloittavansa niiden toimituksen 14.4.


      • No perhana..
        Viikko vielä... kirjoitti:

        http://www.finnsat.tv/kayttoohjeet.html löytyy ohjeita Finnsatin tukisivuilta.
        FSH05PVR manuska sieltä vielä puuttuu, sillä laitetta ei ole ilmeisesti vielä toimitettu asiakkaille. Gigantti ilmoittaa aloittavansa niiden toimituksen 14.4.

        Niinmpä olikin! Olin kattovani monta kertaa mutten muka löytänyt, omituista. Joo täytyy sitten odotella jos tulisi tuokin malli esille ja hinnatkin varmasti tippuu vanhasta mallista.. Sitä odotellessa. Kiitos vielä tästä!


      • Äijälä

        Son halako!


    • TatuT

      Onko totta, että kun laittaa ohjelmia tallennukseen, niin ne eivät tallennu ellei laite ole koko ajan päällä?
      Kokeilin laittamalla pari ohjelmaa tallennukseen, ja sammutin laitteen, niin että vaan valmiusvalo jäi palamaan. Ei tallentunut. Aikaisemmassa Humaxissa kyllä tallentui kunhan vaan virtajohto oli seinässä.

    • EiFinnsat

      Ostin kesäkuussa 2011 Finnsat-digisovittimen FST05PVR. Heti alkuun, jo muutaman viikon sisällä laite nauhoitti tallennetuista ohjelmista vain muutaman sekunnin pätkän: toimitin laitteen huoltoon ja sain vastauksen, että laitteesta ei löydy mitään vikaa. Kuitenkin heti samaisen vuoden alkusyksystä sain huollosta ilmoituksen, että näihin ”pätkätallennuksiin” ongelmiin on tulossa ohjelmapäivitys eli laitteessa olikin vikaa toisin kuin huolto ensin ilmoitti. Muutaman kuukauden päästä eli lokakuussa 2011 (laite oli tuolloin neljä kuukautta vanha) lähetin Finnsatille sähköpostin, jossa valitin laitteen vikaa, jossa se ei nauhoita ajastettuja ohjelmia lainkaan. Tuolloinhan laite oli vielä selvästi takuun piirissä. Sain huollosta tiedon, että tulevan ohjelmapäivityksen pitäisi ratkaista myös tämän ongelman. Päivitys tuli jonkin ajan kuluttua ja asensin sen laitteeseen ja tein tehdasasetusten palautuksen Finnsatin huollosta saamien ohjeiden mukaisesti. Mutta laiteen vika ei poistunut tälläkään päivityksellä. Olen siis jo vuosia tuskaillut laitteen toimimattomuuden takia (siis vika on ollut laitteessa lähes uudesta saakka). Taas viime syksynä kysyin sähköpostitse Finnsatin huollosta, josko vikaan löytyisi jo ratkaisu. Nyt sain vastauksen Jere-nimiseltä henkilöltä, että vika on laitteen kovalevyssä, joka pitäisi vaihtaa. Epäilin tätä hänelle, mutta hän oli hyvin varma asiasta ja vakuutti, että vika korjaantuisi kovalevyn vaihdolla. Ostin laitteeseen uuden kovalevyn (hinta 65 euroa) ja vaihdoin sen ”Jereltä” saamien ohjeiden mukaan. Pettymykseni oli todella suuri, kun asensi laitteen takaisin käyttöpaikkaansa ja totesin vian olevan täysin samanlaisen kuin aiemminkin: laite nauhoittaa joskus aivan ok, mutta useimmiten ei nauhoita lainkaan. Lähetin tästä taas viestin heidän huoltoon ja vastaus oli tämä:

      ”Hei,
      Kurja juttu.
      Silloin on todettava etta laittessa on vika jonka pystyy korjaamaan vain tv radio huolto liikkeessä.
      Meidän huollossakin se onnistuu mutta siihen tulee posti kuluja ja viivästymistä joten suosittelen paikallista liikettä.
      Kannattaa kysyä myynti liikkeestä voisiko kiintolevyn palauttaa liikkeeseen kuittia vastaan.
      Ystävällisin terveisin,
      Jere
      Finnsat tuki”

      Siis nyt Finnsatin huolto jo myöntää, että laitteessa on vikaa, mutta ei suostu asiaa hoitamaan vaikka olen valittanut ja reklamoinut samaisesta viasta heille jo muutamaa kuukautta laitteen ostamisen jälkeen. Ja vika on ollut laitteessa koko tämän ajan eikä se ole miksikään korjaantunut heidän päivityksestään huolimatta.

      Lähetin heille sähköposti asiasta viimeksi 31.1.2017. Tähän en ole saanut vastausta:

      ”Siis Finnsat ei ota mitään vastuuta valmistamastaan epäkelvosta tuotteesta: tämä vika on ollut laitteessa lähes uudesta saakka kuten sähköpostin viestiketjun päivämääristä voi selkeästi lukea, olenhan valittanut tästä samaisesta viasta jo syksystä 2011 alkaen. Olen todella, todella pettynyt toimintatapaanne. Ja varmasti en saa kovalevyä palautettua, koska myyntipakkaus on avattu ja levyssä ei ole mitään vikaa. Ja olen hämmästynyt siitäkin, että annatte asiakkaallenne virheellisiä neuvoja eli että tuossa kovalevyssä olisi ollut vikaa ja tästäkään ette ota mitään vastuuta. Todellisuudessahan vika on ollut alunperinkin valmistamassanne laitteessa jo ainakin syksystä 2011 alkaen eli kohta tuotteen ostamisen jälkeen eli takuuaikana”.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe