Ketuilla on luolansa...

JonesHenry

"Ketuilla on luolansa ja taivaan linnuilla pesänsä, mutta Ihmisen Pojalla ei ole mihin päänsä kallistaisi"

http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12810828



Näin valitettavasti tulee käymään myös meille "adoptoiduille" vaikeina aikoina. Suomalaisia emme ole, eikä meitä maahanmuuttajien yhteisöön juuri huolita. Kun vaikeat ajat iskevät, mamut jättävät uppoavan laivan, vieden mukanaan säästönsä. Heillä on kuitenkin kansainväliset yhteisöt ja verkostot tukenaan.



Meillä sen sijaan ei ole MITÄÄN NOISTA!

http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2010/10/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta_2031684.html



Mutta Jumala kyllä ottaa luokseen, kun aika jättää! Muuta paikkaa meille ei loppujen lopuksi ole, kun kaikki hajoaa käsiin. Me viimeiset ihmiskaupan uhrit!

http://ca.news.yahoo.com/ethiopia-moves-cut-foreign-adoptions-90-per-cent-20110310-113953-784.html

http://news.yahoo.com/s/afp/20110315/pl_afp/usvietnamcambodiaadoptiontrafficking_20110315020032

http://news.yahoo.com/s/ap/20110131/ap_on_re_us/us_foreign_adoptions_3

10

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adoptioäiti

      Miksi sana adoptio on jokaisessa viestissäsi sitaateissa? Onko sinut siis adoptoitu vai ei?

    • JonesHenry

      On adoptoitu kyllä! Ostettu niinkuin koira väärennetyllä syntymätodistuksella!

      • toivo paremmasta

        Te jotka näppäilette miinuksia näihin kirjoituksiin, niin kaksi kysymystä:
        1. Miksi lukija näppäät miinuksen aloitukseen? Vain sellainenhan voi näpätä siihen miinuksen, jolla on samanlainen elämä omakohtaisesti elettävänä ja silti olisi erimieltä aloittajan kokemuksesta.
        Jos miinusnäppääjällä ei ole samaa omakohtaista elämäntilannetta ja silti näppäilee miinusmielipiteensä aloitukseen, niin hän taitaa olla empatiakyvytön ja tuskin kypsä saamaan/ottamaan adoptiolasta yhtään mistään.
        Jos kumpikaan näistä ei osu oikeaan, niin kunnollinen selitys ja perustelu ko. miinusnäppäykseen olisi paikallaan.
        2. Te jotka näppäätte miinuksen viestiin väärennetystä syntymätodistuksesta, Miksi teitte sen? Perustelkaa.

        JH:lle: kypsyttelen asiaa mielessäni.


    • ..

      Se on kyllä todellinen epäkohta kansainvälisessä adoptiossa. Onko sinut adoptoitu suomalaisen palvelunantajan kautta?

    • toivo paremmasta

      Ei tämä varmaan paljoa sinua lohduta, mutta nuo samat tunteet on useimmilla suomessa syntyneilläkin. Yksinäisyyttä, ei kontakteja, varsinkaan hyviä, aitoja tai turvallisia, muihin ihmisiin. Onnellinen se, jolla olisi edes yksi ystävä, tuskin sekään ystävä, ei edes kaveri, vain tuttava. Jos sitten tarvitsee tämän tuttavan apua oikeesti, niin sekin häipyy.
      Pelossa pitää elää kaiken aikaa säilyykö työpaikka tai saako sitä edes, onko missä asua, tässä kylmässä maassa paleltuu ilman asuntoa ja ne on niin kalliita ostaa tai vuokrata, että koko elämä menee niiden maksujen maksamiseen.
      Puolison voi löytää kovan hakemisen jälkeen, muutamaksi vuodeksi, sitten on pari jo vaihdossa. Tää on tätä. Pohjoista elämää. Tähän olet joutunut, tällaisten kuura-aivojen sekaan. Ei täällä hyvin mene muillakaan, mutta ei monikaan sitä tunnusta. Täällä ei saa tunnustaa sellaista. Tällaiseksi pakkanen kasvattaa kansan. Mutta eihän afrikassakaan, aasiassa, lähi-idässä eikä amerikassakaan hyvin mene kun uutisia seuraa.
      Kaikkialla saastutetaan, tapellaan, taistellaan ja väheksytään toisia.
      Pikkupojat, myyjät, vartijat pilkkaa kauppakeskuksessa ihmisiä, jotka jotenkin "poikkeaa" oli sitten kohteena suomalainen tai ulkomaalaisen näköinen. Pilkkaa ja väkivaltaa kohtaa vaikka ei edes "poikkeaisi". Olen alkanut havaita pilkkaa ja hoitamatta jättämistä lääkäriasemillakin, jotka sentään ennen olivat ihmisten auttamista varten. Saan itse kohdata koko ajan pilkkaa vaikka olen "rotumääritykseltäni" täysin elovenapakkauksen kannesta.
      Ihminen on kaikkialla ihmiselle susi ja eläimille myös.
      Tahtoisin tutustuttaa sinut pariin tietämääni ihmiseen, jotka ovat sieltäpäin kuin luulen sinunkin olevan aikaisempien kirjoitustesi perusteella. Suomen oloissa sellainen ihmisten tutustuttaminen toisiinsa olisi tietenkin aivan ennenkuulumatonta, pöyristyttävää ja liiallista ja vastuutonta sosiaalisuutta.
      Yksin täällä olla pitää. Miten lie sitten tämä asia muissa maissa ja kulttuureissa.

    • JonesHenry

      Suomi24 on ottanut ikävän tavan sensuroida viestejäni. Jos haluat kirjoittaa minulle niin sähköpostiosoitteeni löytyy;[email protected]

    • muut maat

      Mikä suomeen sopeutumisessa tai siis suomesta pitämisessä on vaikeinta/mahdottominta?

      Omat ehdotukset:
      -ihmisten tylsyys, epäseurallisuus, ennakkoluuloisuus
      -ympäristön autoritäärisyys, johon ihmiset sokeasti uskoo, seuraavat siis sokeasti auktoriteettejä, vanhoja tapoja ja asenteita, muutossietämättömyys
      -yhteiskunnan turvattomuus

      Mitä itse haluaisit olevan toisin?

      Jos sinulla olisi riittävästi rahaa lähtisitkö katsomaan entistä kotimaatasi tai jopa etsimään siellä asumismahdollisuutta?
      Miten olis osallistuminen mtv3:n kadonneen jäljillä-ohjelmaan.
      Tai spr:n työhön, joka voisi viedä lähelle syntymäseutuasi. Meneehän sinne moni suomalainen, ilman mitään aikaisempaa yhteyttä siihen maanosaan.
      Tai Greenpeace. Jotain ahdasta suomea laajempaa, jossa vahvuutesi ja kokemuksesi tulisi käyttöön.
      Tai sitten pitäis vain päättää olla tylsä suomalainen muiden tylsien joukossa ja tehdä henk.koht.elämä niin mukavaksi ja kivaksi kuin näissä oloissa on mahdollista.
      Sama pallohan tämä kuitenkin on. Mitä väliä sillä minkäkin ajan ihmisympäristön laadulla, olkoon mikä on. Ilkeitä naapureita on kaikkialla.
      Ei oma identiteetti täällä(kään) muilla(kaan) kohdallaan ole, eikä juuri kukaan ole syntynyt parhaiden tähtien alla, ei edes avioliitossa syntyneet, jota yleisesti vielä pidetään jonkinlaisena ihanteena tasapainoiseen lapsuuteen ja identiteetin muodostumiseen. Ei se niin ole. Ja identiteetti muuttuu koko ajan pitkin ikää haluttujen ja haluamattomien elämäntapahtumien myötä.
      Kokonaan itsenäistynyt aikuinen on jo hylännyt lapsuutensa ja vanhempiensa luoman identiteetin ja luonut itselleen omansa.
      Joka ikinen suomalainen on alunperin tullut tänne jostakin muualta, ne ei vaan muista sitä.

      Pitäisi jonkun tehdä tutkimus, mitä ulkomailta adoptoidut ITSE haluaa ja kuinka yleistä, että eivät olisi halunneet tulla adoptoiduiksi.
      Se on sitä autoritäärisyyttä, että muut päättää kohderyhmän puolesta heidän asiansa, eikä ihmisiltä itseltään edes kysytä.

    • JonesHenry

      En oikein voi kommentoida täällä, kun Suomi24 systemaattisesti SENSUROI kaiken mitä minä sanon!


      Nyt kolmekymppisenä olen kuitenkin alkanut lukea Raamattua, ja peräti YMMÄRRÄN mitä siellä tarkoitetaan, mistä siellä puhutaan! Jeesus sanoi;antakaa lasten tulla MINUN tyköni! Tämä ei tarkoittanut valkoisia LAPSIKAUPPIAITA!


      Tahdon vain sanoa, että en pelkää kuolemaa. Antaisin anteeksi lapsikauppiaille, jos kyse olisi vain minusta, mutta näiden muiden lasten kohtaloa minä en IKINÄ voi antaa anteeksi!

      • muu maa

        Ei kolmikymppisenä tarvii olla enää kiinni lapsuuden perheessään, varsinkaan ei Suomessa, missä lapset lähtee kodistaan usein alle kakskymppisinä, eivätkä juuri edes soittele enää kotiinsa. Eikä heitäkään helvetillä uhata eikä millään muullakaan.
        Täytyyhän aikaa jäädä omallekin elämälle ja sen rakentamiselle.
        Omat vanhempani kuoli, toinen kun olin lapsi ja toinen kun olin nuori, ja silti olen selvinnyt, noh, ainakin jotenkuten.
        Katsoin laittamasi videot.
        Harmittaa kun en ymmärrä englannin kieltä, enkä muitakaan kieliä. Onnelliset ne jotka ymmärtää.
        Tiistaina tv1 sukupuu-ohjelmassa näytettiin, miten tataarit on sopeutuneet Suomeen, vaikka ovat tosi kaukaa hekin. Vaimon oli kuitenkin hakenut lähtömaastaan.
        Tätä palstaa seuraavat lapsettomat ihmiset, ne jotka eivät pysty saamaan omaa biologista lasta koskaan, ovat fanaatikkoja, koska pelko lapsettomaksi jäämisestä koko elämän ajaksi tuo heille valtavan tuskan ja vie heiltä elämäntarkoituksellisuuden tunteen.
        He eivät siis halua kuullakaan, että eivät saisi yrittää löytää itselleen adoptiolasta tai että tämä lapsi kärsisi heidän kanssaan.
        He ovat kovilla, koska he lisäksi joutuvat pelkäämään, että adoptioviranomaisetkin hylkäävät heidät jostain ehkä mitättömästäkin syystä pois odotusjonosta.
        Sitä en ymmärrä, miksi sellaiset ihmiset, joilla yksikin lapsi jo on, ovat haalimassa lisää lapsia adoptiolla. Silloin heidän syynsä ovat jo jotain muuta, koska elämäntarkoituksellisuuden tunteen saamiseen (vauvakuumeisella) ja lapsettomuuden tuskan poistamiseen riittää yksikin lapsi. Siksi kirjoituksiisi laittavat noita miinuksia ja poistattavat kirjoituksia, oman hätänsä takia.
        Olisipa ..tisa.ren toimistolla halua, aikaa, rahaa, toimivaltaa ja ideoita ottaa sivuprojektikseen poistaa lapsikauppiaat. Nythän ne poistelee vain sotia :)
        N.b.lin .alkinnon saajan voisi toivoa ymmärtävän ja auttavan pientä lasta.
        Koitan kohta etsiä neulaa heinäsuovasta eli tuota yhdessä viestissä mainittua juttua. Olen vain tapakristitty, mutta tästä rukouksesta pidän: Auta Jeesus pientä lasta lähellä ja kaukana, amen.


    • JonesHenry

      "Jos sinulla olisi riittävästi rahaa lähtisitkö katsomaan entistä kotimaatasi tai jopa etsimään siellä asumismahdollisuutta?"

      Kun minut tänne Suomeen kerran VÄKISIN tuotiin, niin täällä minä myös KUOLEN! Äitini odottaa minua jo toisella puolella!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      283
      2968
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1330
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1011
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe