Omatoimimatkalle

Sri Lankaan halvalla

Millaisia matkoja olette tehneet Sri Lankaan, mikä lentoyhtiö lentää edullisimmin?
Itseä ei juuri pakettimatkat kiinnosta.

20

1296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omatoimii

      pomppulennot ei tuohon suuntaan kannata...paljon odottelua eri kentillä ja hintaahan sillekin tulee, mutta jos ei ole väliä käyttäkä 9 tuntia vai kaksi päivää matkaan niin sitten pomppuilemaan..

      • Sri Lankaan halvalla

        Mahtavaa! Oikea ote matkailuun, täydellinen vastaus kysymyksiini, kiitos! Tuo renkaan puhkeaminen oli harmittava juttu, niitä sattuu joskus, mutta yllättävän harvoin. Kerran olin omalla autollani pahassa kolarissa ulkomailla, kokemus sinänsä sekin, eikä sitä ole sen kummemin murehdittu.


    • maaliskuu 2011

      Itse otin viime kuussa pelkät lennot Tjäreborgilta (995,- & suoralento Finnair) ja majapaikan milloin mistäkin päin saarta. Kahden viikon aikana asustin kahdeksassa eri kaupungissa. Vertailin itsekin lentohintoja H:ki-Colombo, mutta totesin säästäväni vain 100,- jos olisin ottanut lennot esim. Saksan kautta ja aikaa olisi kulunut huomattavasti enemmän.

      • Sri Lankaan halvalla

        Olen tuossa nyt vertaillut hintoja ja sain kyllä erotukseksi huomattavasti suuremman summan, kun käytin myös tuota Tjären hintaa verraten siihen. Kun ollaan koko perhe matkalla, niin 1400€ säästettynä on jo merkittävä.
        Kyllähän tuo suora lento houkuttaisi, mutta toisaalta lasten pitää oppia liikkumaan maailmalla ja eri lentokentät tulevat näin tutuiksi jo pienestä. Viimeksi oltiin Intiassa omatoimimatkalla "pomppulennolla" ja kaikki meni lentojen suhteen niin putkeen, kun ne vain voi mennä, toki oltiin varauduttu siihenkin, että aikataulu pettää.


    • praa

      Hei, me jarjesta matkoa sri lankaan, ja retkia hotellit sri lankassa.
      voi me jarjesta pakettimatkat myos paikalinan matkaopas mukana
      [email protected]

    • määäki haluun :)

      ootko koska suunnitellut matkalle lähteväsi?

      • Sri Lankaan halvalla

        Ei olla vielä tarkkaa aikataulua lyöty lukkoon, ensin käydään koko perheen voimin Intiassa Punessa, mahdollisesti muuallakin. Omatoimisesti kun liikutaan, niin siihen vaikuttaa monet jutut. Nyt lasten koulut ja vaimon työt lähinnä sanelee ajankohdat. Sri Lanka kiinostaa ja siitä kehitellään vielä matkaa.


    • suora_epäsuora

      kalliita on lennot lankalle...jos hintaa saa vähän alas,niin koneen vaihtoja tulee lisää...muualle aasiaan toki pääsee paljon halvemmalla...miksi sri lankalle maksaa noin paljon (vrt lanka 1020e 1:llä vaihdolla vs bangkok suora lento 820e)?

    • Ei pakettimatkoille

      Kun noista lentohinnoista oli tuossa keskustelua niin nyt näyttäis ns. low seasonin aikaan päästä noin 850e yhel vaihdolla. Finnarililla Delhii ja siitä lento Colomboon. Elokuussa pitäis lähtee. Sri Lankan Airlinesillä sit edestakanen matka Delhi-Colombo hintaan 200e.

    • en jaksa odottaa <3

      aika edullisia oli myös tammikuun alusta lähteviä ja yhdellä vaihdolla. Itsellä on 2.1-31.2 yhdellä vaihdolla, mennessä vaihdan frankfurtissa finnairista sri lankan airlinesiin ja tullessa lontoossa sri lankanilta british airwaysiin. Ja hintaa tuli vähän päälle 770 :)

    • odottavanaika

      paljonko odotusaikaa kentillä?

    • ei jaksa odottaa

      ei ollut pitkät ajat, meno matkalla oli joku kolmisen tuntia ja paluu matkalla kaksi

    • 3matkaajaa

      Hei omatoimimatkaajat, varasitteko majoitukset etukäteen vai oliko niitä mahdollista löytää vielä paikanpäällä? Mihin vuodenaikaan Sri Lankalla matkustitte? Oliko hotellien /guesthousen hintataso millainen? Ja oliko hinnan sopimisessa ongelmia?

      • Reissussa koettua

        Palasimme juuri viikon reissulta Lankalta. Ensimmäiset yöt olimme varanneet etukäteen booking.comin kautta ja loput matkan edetessä. Se ei tuottanut ongelmia ja hintataso pysyi 20-50e/yö tasolla. Kiertelyyn meillä oli auto kuljettaja ja hän suositteli joitakin mestoja, jossa on myös kuskeille omat yöpymispaikat. Yleensä ne oli kalliimpia kuin normisti netistä löytyvät paikat. Sääkin suosi meitä koko loman ajan, vaikka paikalliset sanoivat, että nyt on ollut dry seasonin aikana paljon sateisempaa kuin normaalisti. Maa on upea ja nähtävää ja koettavaa riittää vaikka kuukaudeksi, mutta muistakaa, että paikasta toiseen liikkumiseen menee ihan älyttömästi aikaa. Juna oli nopein ja miellyttävin tapa liikkumiseen, jos se vaan kulkee sinne missä haluatte käydä.


      • VeliN

        Ei kannata varata etukäteen kuin pariksi ekaksi yöksi ehkä? Jos huonompikin majoitus riittää (ei ikkunaa, ilmastointia jne.), hinta on noin 6-10€/ yö. Hotellit on kalliita,alkaen 25€/ yö ja taso on huono.
        Saarella on 2 eri monsuunia eli jommalla kummalla puolella paistaa aina aurinko.


    • Sri Lanka 7

      Kannattaa katsoa momondo.fi sivulta lentoja, itse saimme sieltä 180 e meno per henkilö :) Oli tosin lento Helsinki, Kööpenhamina,Dubai. Norwegianilla. Dubaista mihin lanka lentoyhtiöllä Colomboon.
      Oltiin 1 kuukausi ja todella ihana maa, kaipaan takasin jo nytten!
      Junalla mentiin joka paikkaan, en missään vaiheessa kokenut oloani turvattomaksi.
      Ihmiset iloisia, ruoka hyvää ja uskomattoman kaunis luonto !!
      Ei varattu etukäteen mitään, Tangalle oltiin pisimpään.
      Kannattaa vuokrata polkupyörät, oli hyvät tiet ajella.
      Aijemmin oli kirjoitettu että paikalliset yrittäisi lypsätä turisteilta vaan rahaa joka asiasta, itse en huomannut sellaista vaan ihmiset olivat aidon ystävällisiä. Toista se on täällä Thaimaassa, mihin lensimme Sri Lankasta.

    • ...

      Ensi vuoden tammikuussa olisi tarkoitus parin viikon reissu tehdä jonnekin päin Aasiaa. Itsellä suuri kiinnostus Sri Lankaan. Joskus lapsuudessa oli koko perheelle matka sinne varattu, mutta levottomuuksien takia matkatoimisto perui kaikki matkat. Nyt olisi hienoa päästä sinne reppureissaamaan. :)

    • MatkailuKannattaa

      Omatoimimatkaajat pyytäkää tarjousta! Kaverini on erikoistunut räätälöimään asiakkaiden toiveiden mukaisia matkoja. Sri Lankalla riittää kyllä tekemistä ja näkemistä kaikkien mieltymyksiin! Ja jokaisen budjettiin sopivia vaihtoehtoja!
      Katso www.yakatours.com ja tiedustelut: [email protected], voit kirjoittaa suomeksi tai englanniksi.
      Kiinnostaisiko esim. vaeltaminen viidakossa, kalastus, purjelautailu, käärmefarmi, norsut, golf, jooga, shoppailu, kuumailmapallolento....Järjestyy!

    • Lanka1

      Itse ostin viime viikolla Supersaverin kautta lennot Turkish airlinesilla Istanbulin kautta Colomboon ensi vuoden alkuun. Vaihtoaika Istanbulissa kolmen tunnin paikkeilla. Hintaa 604€.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1713
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1138
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      949
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      71
      907
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe