Aihe

Madallus

Opelixx

Tuli tilailtuu Fk akx alustasarja 60/40mm Vectra B1

Onkohan kellään kokemusta mitenmahtaa toimia ja sopia alle?

Onkohan toi 60mm eteen liikaa kun rengastuksena 225/45/17 et35
Vähän mietityttää miten mahtuu pyörimään

5

62

  Vastaukset

  • Oliskos amiksen kannattanut esittää nuo kysymykset ennen tilausta? Turha enää murehtia, kun kerran olet jo tilannut. Miksi vitussa autoa pitää madaltaa??? Olisivat tehtaalla takuuvarmasti tehneet automallisi matalemmaksi, jos siintäolisi jotain hyötyä.

   • pitäähä auton ny kentäs olla!! itelle tollanen 60/40 sarja ei edes riittäny. ostin korkeus säädettävän ja 16x9" ET 19 vanteet ja 215/40 kumeilla. putoo ihan sopivasti. etupuskurin ja maan välissä n.6cm. takaalta jää kyl liian ylös vaikka säätää alimpaa asentoon.. mutta omalla kohdalla ei haittaa ku vanne tulee sen muutaman sentin ulos kaaresta. ja keulassaki oli viel n.1-2cm varaa pudottaa (ilman että ottaa apujouset pois 2cm)


  • Jos pappa nyt vaan ois ihan asiallisesti vastannut, tai ollut ihan hiljaa jos ei vastausta tiedä.. ei ole kovin kaukana omakaan VM joten Amiksia voit etsiä vaikkapa paikkakuntasi huoltoasemilta,

   hyödyistähän on turha vängätä tuollaisen perus autoilijan kanssa
   Maastureita myydään erikseen ja traktorillakin pääsee ja molemmat löytyy jo tallista.

  • alusta on hyvä hintasekseen. itsellä oli n.puol vuotta samanlainen satsi omassa vectrassa. tosta rengastuksesta en osaa kyl sanoa mutta voi olla että töyssyissä saattaa napata kiinni.

   itsellä tais olla silloin 225/35-18 ET35-37 ja joutu edestä sisälokareita muokata ja taittaa pokkausen lokarista.

  • Okei, kiitoksii vastauksista.. Taidan koittaa sitten ensin tuota 35/40 sarjaa jos sillä riittävästi tippuis ja ois näin alkuun varmempi vaihtoehto, ei tarvis kovasti alkaa kaaria kovasti muokkaan.. mitä ehkä takaa vähän tuota mainitsemaasi pokkausta taitella

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3006