FIFTEEN ESPANJA, YLEISIÄ JUTTUJA

FUGE_HERE_I_COME

Kauan fifteen leiri kestää Espanjassa? Ja oon syntyny syyskuussa ni mennäänkö sinne sinä vuonna kun täyttää, vai silloin kun on 15?? Ja saako sieltä kavereita jos menee yksin? Entä voisinko pyytää ystäväni mukaan, joka on ev.lut?
Yleistä keskustelua Espanjan fifteenistä (:

6

1310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfsdfdsf

      Moikka!

      Itse olin espanjassa viime vuonna, leiri kesti viikon. Itse olin siellä vuonna jolloin täytin 16 vuotta, mutta olinkin vuoden "myöhässä".. Eli juu, vuonna jolloin täyttää 15. Varmasti saat kavereita, mieki sain hurjasti uusia tuttavuuksia loppuelämäkseni :) Toki voit napata kaverinkin. Ite tykkäsin enemmän mennä yksin, et saan enemmän uusia ystäviä.

    • FUGE_HERE_I_COME

      Kiitos vastauksesta :) Tässä vielä pari lisäkysymystä: Onko monella ns. ''oma kaveri'' mukana leirillä? Entä milloin ilmoittautuminen on? Entä satutko tietämään miten leirille pääsijät valitaan? Eli ilmoittautumisjärjestyksessä, vai?

    • Nimimerkki12

      Oon saanut leireistä käsityksen, ettei oo oikeestaan sellasia kaksikoita, vaan enemmänkin porukoita joihin on superisti helpompi päästä mukaan, sekä moni on yksin. Leiritreffit auttaa kyllä jo ennen leiriä saamaan tuttavuuksia leiriltä! Leirille pääsijät valitaan ilmoitusjärjestyksessä.

    • fifulainen

      Fifteenleiri kesti viikon plus siihen ne matkat, et koko reissu kesti yhteensä vähän päälle viikon. Ite menin ilman sellasta hyvää kaveria sinne ja ihan loistavasti pärjäsin. Sain paljon kavereita jotka on mulle nyt super tärkeitä! Leiritreffit ennen leiriä auttoi tosi paljon ku siellä tutustu jo leiriläisiin ja siihen omaan ryhmään paremmin. Siellä leirillä siis jaetaan noin 6 ryhmää ja omien ryhmäläisten kanssa kilpailtiin muita ryhmiä vastaan. Seinäjoen järjestämil fifteenleireillä ykkösleirillä kun on seinäjokisia suurimmaksi osaksi niin siellä saattaa olla sellasia porukoita et aluks voi vähän olla yksinäinen olo, mut tosi hyvin siel tutustuu kaikkiin! Kakkosleiri taas on sellanen et siellä ei oikeen kukaan tunne ketään ku kaikki tulee sinne ympäri suomee nii siellä kyl sit ihan varmasti kans tutustuu uusiin ihmisiin! Mut ei ne leirinjohtajat tai ohjaajat anna kenenkään olla siellä yksin, sitä ei tarvii pelätä. Voit pyytää sinne ystävän joka on ev.lut, mutta jos hän ei käy fifteenin lisäks normi riparia nii hän ei sit pääse naimisiin ev.lut kirkossa ( jotkut papit suostuu vihkimään mutta yleisesti ottaen ei ). Fifteen käydään yleensä sinä vuonna kun täytät 15 eli aivan kuin normi ev.lut riparikin, mutta ei se oo ongelma jos meet sinne kun oot vasta täyttänyt/täyttämässä 14-vuotta tai kun oot jo täyttänyt/täyttämässä 16-vuotta. Espanjan fifteenleirit on melko kalliita et kun vertaa normi ripariin joka on noin 100€ niin fifteen Espanjassa maksaa 930€ mut siihen sisältyy KAIKKI ruuat, lennot, vesipuistoon- ja eläintarha/puisto mikähän se nyt onkaan niin sinnekkin rannekkeet ja kaikki matkat espanjan sisällä. Tosi hyvä ja super leiri, suosittelen LÄMPIMÄSTI!!

    • Anonyymi

      Jos käy fifteenin niin eikö siis saa mennä naimisiin kirkossa eikä voi olla kummi? Itse olen ensi kesänä menossa fifteenille tai riparille mutta en osaa päättää kumpaan menisin. Fifteen olisi itselle ehkä se oikea mutta riparilta saisi mennä naimisiin kirkossa ja voisi olla kummikin :/

      • Anonyymi

        Mene sinne fifteenille, jos niin haluat, ja käy sitten maksuton aikuisrippikoulu. Niin saat kaiken mitä haluat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3199
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2811
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2628
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2598
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2466
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2315
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1753
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1707
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1570
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1426
    Aihe