Note ei mee kaupaks

Kangi poi

Mulla note ja on siisti ja huoletu,ei mene kaupaks,miks?hintaki kohillaan ja kaikkee lisä jutskaa mukaan,mikä ostajia riivaa täh?
Ois vähä kiir hukata ku ei o käyttöö pitäs motskari saaha kesäks.

11

1299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 098765432

      käytettyjä autoja on varmaan suomessa kakskymmentätuhatta myynnissä.
      jossain vaiheessa sen notesikin joku ostaa.

    • nouseva aurinko

      Hei! Olen aikeissa ostaa note 1,4 tai 1,6
      Onko autossa jotain tyyppivikoja? onko kallis ylläpitää? Kertokaa hyvistä ja huonoista puolista jos teillä ko.auto ollut tai ajelette sillä. Kiitos vastauksista.

      • 23456

        ostettu 2006 , nyt on uusittava etujarrulevyt. ajettu 121 000km.


      • Tyyppivikoja

        2006-2009 vuosimalleissa (ennen faceliftiä) on tyyppivikoina etupään pallonivelien löystyminen ja kitisevä tuulettimen hihna. Muuten tuntuisi olevan erittäin luotettava ja vähävikainen auto.

        Itsellä 2011 1.6 Acenta -malli. Vikoja ei ole ilmennyt. Hyvinä puolina suorituskyky, pieni kulutus, ajettavuus ja alhainen melutaso. Myös ajomukavuus on hyvällä tasolla. Huonoina puolina sivutuuliherkkyys, joka häiritsee lähinnä yli 100 km/h nopeuksissa kovassa tuulessa. Ajoasento ei ole paras mahdollinen ratin etäisyyssäädön puutteesta johtuen. Kytkin on myös vaikeakäyttöinen, kakkoselle on vaikea vaihtaa ilman että auto hieman nytkähtää eteenpäin, kun kytkimen päästää ylös. Kokonaisuus jää kuitenkin vahvasti plussan puolelle :)


    • Kohdillaan tai ei

      Jos tuoteelle ei ole kyselyitä 2-3 viikon myyntiilmoittelun jälkeen, silloin hinta ei ole kohdallaan. Vanhempi ikäpolvi ei edelleenkään käytä nettiä, joten etsivät autoja lehti-ilmoituksista, huomaamaton tusina-autokaan ei huku massaan kuten netissä.

      Nettiautossa / motossa ainakin pätee sääntö, että mikäli samanlaisia kulkupelejä on paljon myynnissä niin vain hinnalla on väliä. Halvimmat myydään ensin.

    • lokimoto

      Oon ajanu Notella reilut 200t. Normaali kuluvia osia on vaihdettu. Hetki sitte vaihdettiin jarrupalat (ei levyjä), etupyörien laakerit, iskareiden yläpään laakerit (napsuu käännettäessä). Eipä muuta tule mieleen. Puhalllin hieman temppuili jonakin talvena. Hyvin on pelannu ja palvellut renun dieselillä.

    • Rippuu mistä roikkuu

      Jos auto on 1,4-litrainen ja Visia-varustelulla, niin voi olla hidasta myynti, koska samanlaisia on tarjolla pilvinpimein. Sen takia uutta autoa ostaessa ei koskaan kannattaisi ostaa ns. karvalakkimallia, koska sellaisesta on aina vaikeampi päästä eroon. Arvonalennus voi olla niin suuri, että ostovaiheessa säästetty n. 1000 e summa voikin myyntihetkellä näkyä huomattavasti suurempana arvonlaskuna.

    • showdown

      Note on niin nolon näköinen auto, että se pitää antaa puoli-ilmaiseksi. Vaikka ominaisuudet olisi huippua. Auton ulkoinen olemus vaikuttaa yllättävän paljon autokaupoissa.

      Vie auto / moottoripyöräkauppaan ja tarjoa vaihdossa. Tai tee järkivalinta ja pidä kulkuväline omassa käytössäsi. Missään et häviä niin paljon kuin hetken mielijohteessa tehdyssä autokaupassa. Myyjät tunnistaa kilometrin päästä autokuumeen ja tekee itselleen kunnon tilin vauhkon asiakkaan kustannuksella.

    • Harrastaja 2

      Onko Noten vara / tarvikeosia saatavana esim.Biltemasta tai Motonetista.Käykö esim.jonkun muun Nissan-mallin suodattimet yms.Omistin 20v.sitten Prairien jossa oli Bluebidin tekniikkaa vaikka oli ihan omanlaisensa tilakottero.Jos on jollain kokemuksia niin olisi arvokasta tietoa.

      • 06 noutte

        note on edestä päin kuin buldokki koira mutta muute suht siisti..uudemmat jo nätimpiä..


      • No mä
        06 noutte kirjoitti:

        note on edestä päin kuin buldokki koira mutta muute suht siisti..uudemmat jo nätimpiä..

        No te se sen tiedättekin niin hyvin:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe