pariisin taksit

pariiisiiiin

Osaatteko kertoa kuinka luotettavia pariisin taksit ovat? millaisia takseja kannattaa välttää? kun nycissä keltaiset taksit tietysti tietää mutta onko pariisissa jotain samanlaista juttua että tunnistaa "pimeät" kunnollisista?
Minkä hintaista taksilla kulkeminen yleensä on? meitä on kolme henkeä ja olemme ajatelleet kulkea taksilla lentokentältä hotellille ja takaisin kun lähdetään..

paikka jossa hotelli on 38 Boulevard Temple 75011 Paris, Ranska ja charles de gaullen kentälle tullaan ja sieltä lähdetään.. osaisiko joku arvioida mitä tuosta osoitteesta maksaa lentokentälle? kiitos! :)

3

2965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jessöör

      http://europeforvisitors.com/paris/articles/paris-taxis.htm

      http://europeforvisitors.com/paris/articles/paris-taxis-links.htm

      http://www.worldtaximeter.com/paris (laskuri)

      Paitsi, niin kuin minä ekaa kertaa CDG:lta Pariisiin matkustaessani koitin olla kovin tarkka, ettei jouduttais pimeeseen taksiin, niin huijatuksi tultiin. Katsoin kyllä, että taksin katolla oli Taxi Parisien kyltti ja ne pienet valot. Näytettiin hotellin osoitetta paperista ja kysyttiin paljonko mahtaa maksaa. 80e vastas kuski.

      Meil ei ollu mielikuvaa paljonko matka maksaisi, koska olimme varautuneet shuttle taxiin, jota ei koskaan näkynyt (mutta se onkin toinen tarina). Koska meitä oli "pommittaneet" jo useat pimeät taksi (?), niin halusimme vaan nopeasti lähteä jo kohti hotellia ja hyväksyimme hinnan. :( Vähän jäi paska maku, kun kotona googletin taksimatkan hintaa tarkemmin.

      No, päästiinpä "turvallisesti" perille... Kokemus sekin, kun mentiin moottoritiellä parhaimmillaan 180km/h kuskin samalla näpytellessä kännykkäänsä... oO

    • Pariisin matkaaja

      Pariisissa kaikki taksit huijaavat ulkomaalaisia. Se kuuluu asiaan. Pääosa virallisista takseista huijaa kuitenkin kohtuullisesti. Tuo 80€ tuntuu kohtuuttomalta näin äkkiä kuullen.

      Viimeksi kun tultiin CDG:ltä vitosen eteläosiin, oli reitin valinta meidänkin taksilla kovin luova. Kun myöhemmin katsoin karttaa, niin ymmärsin miksi. Jos olisimme lähteneet suorinta tietä, olisimme juuttuneet useampaankin ruuhkaan.

      Lentokentälle menimme hotellin välittämällä Airportshuttlella. Se oli nopea ja täysin aikataulussa, vaikka aikataulun kireys vähän hirvitti. Ainoa haaste oli, että kuski ei oikein tykännyt korttimaksusta. Olisi mielummin ottanut käteisenä.

      Tapa ajaa siellä on erilainen. Siien täytyy vain tottua.

    • Tsau!Mitähän tällä hetkellä maksaa taksi 2 hengeltä CDG-kentältä Montmartreen (Rue Abbesses lähel Moulin Rougea....);osaisko joku valottaa asiaa?Tosin meidän reissu vasta ensi kesäkuus,joten toki vielä voi hinnatkin muuttua....,mutta ois kiva kuulla osaako joku heittää tosiaan tänhetkistä hinta-arviota...Kiitti!:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      277
      3090
    2. 201
      2876
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      70
      2464
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      221
      1936
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1378
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      160
      1213
    Aihe