Andamaanit

andandnic

Moro

Mielenkiintoinen paikka, onkos kellään tuoretta kokemusta paikasta?
Itse lähdössä reissuun vuoden lopulla.

8

674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täällä vaa Goaa...

      Tuskin tällä palstalla löytyy ihan heti niillä saarilla kävijöitä.

    • ..varmaa mahtava
      • andandnic

        Jep tuo olikin uusi linkki, kiitti ;)


    • Olen käynyt, ja menossa uudestaan.. pari vuotta siitä kun olin viimeeksi ja voin vain suositella.. :)

    • Olin Andamaaneilla 1.12-15.12.2010. Voin vain suositella! Lensimme yöllä Chennaista Port Blairiin, otimme samana aamuna laivan Havelockille (muista hakea Andamaanien oleskeluluvastasi kopio ennen lippuluukulle menoa!) ja köllötimme rannalla nro 7 muutaman päivän. Oli hiljaista ja rauhallista, ja olimme välillä ainoat turistit siinä resortissa. Ranta oli upea, ja sai olla ihan rauhassa kun viitsi kävellä rantaa pitkin pidemmälle! Intialaiset, joita siellä kävi päivämatkalla paljon, eivät nimittäin jaksaneet.

      Siirryimme vitosrannalle, joka oli turistirysä eikä ranta ollut yhtä hyvä. Se on enemmän bilekeskus ja onhan siinä ne muutamat kaupat. Jatkoimme matkaa Neil Islandille, ja tajusimme siinä kohtaa tehneemme virheen, kun kävimme Havelockin vitosrannalla emmekä menneet jo aiemmin Neilille.. Neil on oikea Paratiisi. Pieni saari, jonka pyöräilee hetkessä päästä päähän. A.N.D. resort oli aivan ihana, suosittelen sitä ehdottomasti! Auringonlaskun rannalle on lyhyt matka, snorklatessa näki kaikenvärisiä kaloja ja hiekka oli puuteria.. Ja onneksi suuret massat eivät ole löytäneet Neiliä, vaan ne menevät Havelockille. Saavat pysyäkin siellä, jotta Neil säilyttäisi rauhallisuutensa ja sen tilan, missä se on nyt.

      Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja palasimme Port Blairiin. Kävimme PB:ssä katsomassa jotain vanhaa vankilaa, oli mielenkiintoinen, suosittelen! Myös nettiyhteys toimii saarella vain Port Blairissa. Havelockilla toimi Saunalahden liittymä, mutta Neilillä senkin kenttä katosi.

      Seuraavan kerran kun menen Intiaan (nimittäin uusintareissu tulee, se on varma!), olen sallitun maksimiajan (30vrk 15vrk pidennys, joka on haettava PB:stä) Andamaaneilla ja siitäkin hyvän aikaa Neilillä. Niin olivat tehneet muutkin, sillä tapasimme reissulla pari tyyppiä, jotka olivat jo toistamiseen siellä, ja ensi kerrasta viisastuneena parkkeeranneet takamuksensa Neil Islandin rantahiekkaan koko kuukaudeksi.

      Meidän Andamaanien matka päättyi lentoon Kalkuttaan, josta sitten junailimme itsemme 2kk etukäteen ostetulla junalipulla Delhiin, josta lensimme lähes suoraan joulupöytään.

      Hyvää matkaa! :)

    • andandnic

      Hei Thänks! Neilille meinattiin mennäkkin. ja varmaan se koko kuukausi siellä ollaan. kiitos kattavasta inffosta!!

      • Erkki

        Korjaisin muutaman kohdan tuosta viestiketjusta. Havelock saaren ranta no 5 on useamman kilometrin pituinen (mukaanlukien ranta no 3, joka on käytännössä samaa). Rannalla no 5 on muutama resortti, joissa on bilemeininkiä, (pääasiassa israelilaisia), mutta ne voi välttää maksamalla majoituksesta hieman enemmän tai ottamalla asiasta etukäteen selvää esim. riksakuskilta (joka saattaa jopa olla rehellinen).
        Snorklaus ei ole vaihtoehto Havelockilla; korallit ovat täysin kuolleet matalista vesistä tsunamin ja ilmaston lämpenemisen vuoksi. Sukeltaminenkin vain edistyneemmille, jotka voivat sukeltaa syvemmällä.
        Neil islandilla on uiminen nousuvedenkin aikaan hankalaa rannalla olevien isojen kivien vuoksi ja laskuveden aikaan mahdotonta. Ainoastaan rannalla no 4 sataman vieressa (ja tuon A.N.D resortin vieressä) on hyvä uida nousuveden aikaan. Snorklatessa sama ongelma kuin Havelockilla.


    • Harri Repomies

      Little Andaman on mukava saari jos haluaa rauhallista lomaa. Saarella on kaiketi vain kaksi "resorttia" eli paikkaa joissa on muutama bambumaja. Suihku ja vessat erikseen. Hut Bayssa on pari Guest Housea mutta ne ovat kaukana rannasta ja lähinnä kai intialaisille matkailijoile jotka eivät ole saarella huvittelemassa vaan työmatkalla.
      Rannoilla saa olla aika rauhassa, jokunen kalastaja tai lehmä saattaa näkyä. Jina Resort on mielestäni parempi kuin Blue View. Molemmat ovat n. 10 km. Hut Baysta. Bussi tai reittijeeppi maksaa 10 rupiaa satamasta. Riksa sen verran kuin saat tingityksi.
      Port Blairista matka kestää n. 8 tuntia laivalla. Kannattaa ottaa oma hytti ja jotain evästä koska laivan safkassa ei ole hurraamista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe