Työkaverit mökillä

Jussoboy

Tiina oli jäänyt mökille vapaa päivän kunniaksi, kun Tuomo oli lähtenyt töihin. Kesä oli kuumimmillaan ja Tiinalla suunnitelmiin kuului auringon palvontaa koko päivän ajan. Kello ei ollut vielä edes yhdeksää kun kännykkä pirahti aurinkotuolin vieressä. Kati, Tiinan työkaveri näytti tavoittelevan häntä. Kati oli myös vapaalla ja pitkän jutustelun päätteeksi Tiina sai houkuteltua Katin mökille seuraksi.

Tiina ehti paistatella päivää puolisen tuntia kunnes Katin pikku Fiat kuului mökkitien päästä tulevan. Tiina makoili rentoutuneena pikku bikineissään tuolilla Katin saapuessa mökin terassille. Katilla oli päällään läpi kesämekko joka kauniisti korosti hänen uomaansa, ainakin Tiinan mielestä joka raotti silmiään Katin kaivaessa laukustaan punaviinin, jonka oli hakenut Alkosta ennen mökille tuloaan.

Tiina ilahtui lahjasta ja ehdotti että se korkattaisiin välittömästi vapaa päivän kunniaksi. Tiina lähti hakemaan laseja jättäen Katin seuraamaan katseellaan kuinka Tiinan pakarat heiluivat kauniisti puolelta toiselle, hänen kiivetessä pari rappusta ylös mökin ovella ja siitä sitten sisään. Kati tunsi kuumotuksen nousevan kohti jalkoväliä, ajatuksen muuttuessa fantasiaksi hän tunsi kätensä liukuvan Tiinan rasvatulla ja auringon lämmittämällä iholla. Samassa ajatus katkesi Tiinan tultua pari viinilasia ja korkkiruuvi kädessään Katin luokse.

Naureskellen he avasivat punaviinin ja kaatoivat lasiin pienet maistiaiset. Kuuman kesäpäivän kunniaksi kilisyteltiin laseja ja Tiina pyysi ottamaan rennosti ja hyvän asennon, sillä nyt nautittaisiin kesästä ja helteestä. Kati kysäisi Tiinalta olisiko hänellä mahdollisesti toisia bikineitä sillä omat olivat jossain kotona laatikossa kun hänellä oli mennyt vain viikko takaperin pitkä suhde nurin ja oli muuttanut edellisenä viikonloppuna. Tiina sitten muisteli että ainoat ovat hänen päälleen, mutta jatkoi sitten että ei täällä ole ketään näkemässä vaikka olisit alasti ottamassa aurinkoa. Tuomokin oli kaupungissa työn touhussa eikä tulisi kuin vasta myöhään illalla.

Kati hymähti ja päätti ottaa mekon pois päältä ja antaa alusvaatteiden hoitaa bikinien tehtävän. Tiina katseli tuoliltaan hymyillen kuinka Katin mekko valahti terassille, paljastaen kauniin punaiset pitsiset alusvaatteet sekä ihanan ruskettuneen ihon. Aamu päivä kiisi kuin siivillä Katin ja Tiinan jutustellessa ja juodessa viiniä terassilla tuoleissaan, välillä käytiin järvessä vilvoittelemassa ja palattiin sitten aurinkoon lämmittelemään.

Tiina ehdotti jossain vaiheessa että laitettaisiin sauna päälle ja näin tehtiin, sillä välin kuin sauna lämpeni Tiina kävi jääkapista hakemassa kylmää siideriä jääpalojen kera. Kuumuus vain koheni päivän mittaan ei vain auringon toimesta Katin osalta kun Tiina heitti bikinin yläosan estottomasti pois yhtäkkiä. Kati ei voinut olla katsomatta kuinka Tiinan muhkeat ja isot rinnat olivat täydellisen pyöreät hänen maatessaan tuolilla. Tiina ei voinut olla huomaamatta Katin ihailevaa katsetta joka kulki edes takasin Tiinan vartaloa. Kati tunsi kuinka hänen pillunsa kosteus tunkeutui läpi stringeistä, nännit alkoivat kovettua ja hän tunsi palavaa tarvetta saada koskettaa itseään ja Tiinaa.

Tiina päätti kiusoitella Katia ja otti lasistaan jääpalan jäähdytelläkseen itseään. Hän painoi kylmän palan navalle ja liutti sitä mahaa pitkin rintojen välistä kohti niskaa. Jääpala jätti märän vanan liukuessaan kuumalla iholla, se sai myös Tiinan nännit puskemaan kohti taivasta. Tiina kiljahti kun jääpala luiskahti hänen kädestään hänen alleen, joka sai aikaan lopulta naurun remakan molempien osalta.

Kati keräsi rohkeutta heittää yläosansa pois ja Tiinalta saatuaan varmistuksen ettei Tuomo olisi todellakaan tulossa mökille, hän riisui rintaliivinsä hiukan häpeillen nänniensä kiihottuneisuutta. Tiina kuitenkin vain hymyili ja naukkasi hiukan siideriä lisää ja totesi samalla että sauna on valmis joten saa riisua alaosankin samalla. Kati veti kuin käskystä itsensä alastomaksi ja Tiina teki saman perässä. Naureskellen Tiina kertoi kuinka hänestä tuntui ihanalta kuinka lämmin kesätuuli tuiversi hänen paljasti pilluaan, jolloin Kati repesi täysin toteamukselle ja kertoi sitten ettei hänellä ole kokemusta asiasta.

Pikku hiprakka alkoi molemmilla tuntua kun Tiina otti Katia kädestä kiinni ja ohjasi hänet kädestä pitäen saunalle. Sauna oli pienehkö ja pesutilatkin olivat saunan yhteydessä eli kauha ja pesuvati. Lauteille kiivettyään Tiina kehotti rohkeasti tulemaan hänen viereensä, taputtaen laudetta vieressään. Kati hivuttautui Tiinan viereen reisien kosketus etäisyydelle, Tiina heitti löylyä joka tuntui kostean kuumalta aallolta, joka sitten pian tasoittui koko kehon lämmittäväksi ilmaksi.

jatkuu...

10

20943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussoboy

      Tiina nojautui taaksepäin ja liikutteli hitaasti reisiään kuin tuulettaakseen alapäätään, kädet ottivat tukea lauteilta ja hän katsahti kutsuvasti Katiin kuin antaaksen luvan kosketukselle. Kati katsoi lumoutuneena kuinka Tiinan reisien avautuessa, Tiinan kauniilta näyttävät häpyhuulet ja vako oli selkeästi näkyvillä. Kati keräsi rohkeutta koskettaa Tiinan reittä, Tiina jatkoi kiusoitteluaan avaten hitaasti reidet ja sitten laittaen ne hitaasti kiinni. Kuin huomaamattaan Kati oli laittanut hennon kätensä Tiinan hiestä noroavalle reidelle. Tiina huohkaisi kosketuksesta ja sulki silmänsä. Kati säikähti ja oli samassa vetää kätensä pois, mutta huomasi sitten että Tiina ei tehnyt mitään estääkseen sen vaan jätti reitensä avoimeksi pyytääkseen lisää.

      Kati hivuttautui lähemmäksi Tiinaa ja painoi rintansta hänen käsvarttaan vasten, hän liutti kiihottuneena kättään kohti reiden sisäpintaa Tiinan vakoa kohti. Kati hivuttaui millimetrien päähän kunnes veti käden reittä pitkin kohti polvea. Hän ei vielä halunnut koskea, vaan kysyi kuiskaamalla Tiinalta että eikö häntä haittaa mitä hän oli tekemässä. Tiina totesi ettei tässä ole mitään pahaa ja että hän oli juuri nyt niin kiihottunut ja nautti Katin kosketuksesta.

      Kati hieroi Tiinan reittä kunnes ei enää pystynyt olemaan koskematta Tiinan vakoa, joka oli kostunut litimäräksi. Ei Katikaan kuivaksi ollut jäänyt vaan hän tuns kiimanesteidensä valuvan pitkin lauteita. Kati hieroi kevyesti sormeaan Tiinan kostuneiden häpyhuulien väliä, välillä pyöräyttäen sitä klitoriksen ympäri. Tiina huohotti tiheästi klitoriksen hyväilylle, ja irroitti toisen kätensä hyväilläkseen rintaansa. Hän tarjosi muhkeaa rintaansa Katille, joka imaisi nännin toiveesta suuhunsa. Tiina nautti täysin rinnoin naisen kosketuksesta joka oli miehen kosketusta huomattavasti hellempi.

      Kuuma sauna tuntui mukavalta tuoden hien pintaan, mutta pieni sauna Katin mukaan ei mahdollistanut kaikkia nautinnon mahdollisuuksia, jolloin Tiina ehdotti siirtymistä muualle. Kati myöntyi, mutta hämmästyi sitten kun Tiina istuutui ulos aurinkotuolille haarat levälleen. Hämmästys vaihtui jännitykseen joka kiihotti entisestään Katia joka asettui Tiinan jalkoväliin. Hän tunsi kuinka Tiina ohjasi hänen päätään kohti kiimaista posliinipillua. Kostea kieli kosketti klitorista, lämpimän tuulen viilentäessä saunan kuumottamaa ihoa. Tiina oli varma että Kati oli nuollut naista ennenkin sillä niin hyvin hän teki sen että Tiina oli laukeamassa vain hetken nuolemisen jälkeen, mutta hän pidätteli sitä.

      Kati oli nuollessaan työtänyt toisen kätensät haarojenväliinsä ja sormenpäillään hieroi itseään nuollessaan Tiinaa joka äänteli yhä voimakkaammin Katin edessä. Kati lopetti hetkeksi ja katsoi kuinka Tiina puristi sormiensä nänninsä ja puristeli pyöreitä rintojaan. Kati otti kätensä haaroistaan avuksi laittaessaan Tiinan nyt hulluuden partaalle. Kaksi sormea upposi vaivattomasti Tiinan ihanaan pilluun ja samalla Kati jatkoi kielellä klitoriksen koskettelua. Tiina ei tätä kauaa enää kestänyt vaan lämpimän kesäpäivän täytti vapauttava huuto jonka aikana Kati sai käsilleen valattoman kiimaneste ruiskun. Joka sykähdyksellä jonka hän tunsi sormien ympärillä vapautti uuden lämpimän kiimaneste syöksyn.

      Tiinan punaiset huulet kääntyivät onnesta hymyyn johon Katin oli helppo vastata hymyllä. Hän oli tehnyt jotain mitä ei ollut ikinä ajatellut tapahtuvan...

      • Maiba

        Ihanaa:)


      • kiihotun

        Ihanaa... itse olen ihan märkä... kunpa sais kokea tuon kaiken, mä vaan fantasioin :)))


      • kiihotun kirjoitti:

        Ihanaa... itse olen ihan märkä... kunpa sais kokea tuon kaiken, mä vaan fantasioin :)))

        Sä joka tulit ihan märäksi, voidaanko vastaisuudessa vaihtaa numeroita, jos tällaista sattuu niin pidetään ihana yö!


    • Gholeem

      Lisää tätä;)

    • So Lovely

      Ihanaa, lisää tämmöistä!! =)

    • zaharah

      Minä tykkäsin kovasti ... mukavasti pikkarit kostuivat! ;)

    • .

      .

    • Sitä odotellessa

      Aaaah... kumpa vain.. ! :)

    • Kiihotti ihan sairaasti ja kuvittelin itseni sinne kolmanneksi pyöräksi! Olisin nuollut molemmat kuivaksi ja nussinut heitä koko yön! Mulla on 19cm pitkä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe