all inclusive jos et tilaa kallista viiniä, tarjoilijat ynseitä

kokemusta on !

Onko muilla sama kokemus, vaikka on all inclusive eli kaiken pitäisi kuulua hintaan ei se olekaan ihan sillä tavalla. Esim lounaalla ja päivällisellä jos et tilaa listalta kalliita viinejä jotka eivät kuulu all inclusiveen vaan pitää itse maksaa, tarjoilijat ynseitä jos otat vaan vettä tai talon viiniä joku kuuluu all inclusiveen, esim aamiaisella kahvipannut oli tyhjänä, saa odottaa, että tarjoilijat edes tulevat kysymään haluaisitteko sitä iänikuista vettä. Ja ne jotka tilailevat kalliita viinejä vaikka koko pullon pöytään kyllä heitä tarjoillaan ja ollaan ystävällisiä.

4

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todennut

      Kyllähän se niin tuppaa olemaan, että money talks! Palvelu on jokseenkin ynseää vrt. jos ottaisit listalta ja käytät rahaa..Siksi en enään menekään sinne all.inc. niiden ylimielisyyden takia. Ne kertakäyttökupit ja jatkuvasti tyhjiä tarjoilukulhoja ym.
      Mukavampi mennä iltaisin varsinkin jonnekin muualle syömään kuin omaan hotelliin ja syödä herkullisia, vaihtuvia annoksia eikä tule syötyä ähkyyn. Ja palvelu on toista luokkaa.

    • kiitos ei

      ja tuotako et tiennyt. On suurin ja tyhmin virhe ottaa ko juttu lomalla. Jolla sellainen on kyselee jo 4 pv päästä missä olisi hyviä ruokapaikkioja. Ruokailu eri paikoissa on loman parasta antia. Tuota voi suositella vain isoille lapsiperheille...varauksin tuokin?

      • ap

        Ei ollut kokemusta all inclusivesta,matkatoimistosta kovin suosittelivat ja tuntui hintakin sopivalta, että sittenhän ei tarvitse miettiä mitä syö kun on kaikki valmiina. Kun valitettiin hotelliin ynseistä tarjoilijoista he sanoivat, että voidaan itse hakea vesipullot itsellemme. Ei tullut mieleen kun ne olivat pöydällä jonka ympärillä tarjoilijat pyörivät, ja lisäksi ne olivat sellaisia, että pullonavaajalla piti avata, en edes tiennyt,niihin saisi koskea.

        Onneksi aamiaisella sai itse hakea mehua automaatista, eli aamiainen oli parasta, kun ei tarvinnut odottaa saisiko juotavaa...Paitsi kahvipannut oli välillä tyhjä (jokaisen ruokailuseurueen pöydässä oma kahvipannut), ihmeteltiin mikä tämä nyt on että täytyykö tähän itse käydä hakemassa jostain automaatista kahvia, koko kannullinen mutta ei tarjoilija oli joko unohtanut täyttää sitä tai se oli jäänyt edellisiltä ruokailijoilta.

        Lisäksi tarjoilijat ummikoita eivät ymmärtäneet englantia, espanjaa puhuivat ja vastasivat espanjaksi, toki jotkut osasivat, mutta selvästi pystymetsästä haettu osa tarjoilijoista.


      • dpokgsdöpsh2

        Kyllä ulkona syömisessäkin omat ongelmansa ja arvatkaa mitkä, no palvelu siinäkin. Ruokalistat tuodaan nopeasti ja palvelu on ripeää, kovin houkutellaan ravintolaan sisälle, annosta saa odottaa melko pitkään., Ja kun haluaisi laskun ei tarjoilijaa näy missään ihan kuin he menisivät piiloon ja tahallaan eivät huomaisi huitomista. Kun vihdoin saa tarjoilijan kiinni, laskun tuominen kestää 40 minuuttia, sitten tarjoilija taas häipyy puoleksi tunniksi kun on ehditty rahat kaivaa esiin ja sitten pyöritellään peukaloita koska tarjoilija tulisi hakemaan rahat. Tätä viikon tein viime lomalla ja loppulomasta oltiin kyllästyneitä että jemmattiin valmiiksi kolikoita, maksettiin tasaraha hieman tippiä ja lähdettiin pöydästä ei jaksettu viimeisinä päivinä odottaa, kyllä tuli äkkiä tarjoilija hakemaan rahat vaikka muuten ei näkynyt missään. Luulisin, että olimme näyttelykappaleita, tällä ravintolalla menee hyvin kun on paljon asiakkaita, paljon asiakkaita tai oikeasti ihmisiä jotka tuskastuneena odottavat joko laskua tai laskun hakijaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1632
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      707
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe