Aamun avaus.

ronnieaf

Vavahduin siihen että joku makasi aivan selässäni kiinni. Kari oli yöllä näköjään siirtynyt saman peiton alle. Olimme olleet illalla vähän juhlimassa, ei mitenkään änkyräkännejä vaan ihan muutama olut otettu työviikon kunniaksi. Kari ei ollut jaksanut lähteä kotiin vaan olimme tulleet yöksi asuntooni. Yksin kun asun pienessä yksiössä ei mulla ollut muuta nukkumapaikkaa Karille kuin sama sänky missä itsekin nukuin.

Kari siirsi kätensä ympärilleni ja huokaili. Käänsin päätäni hiukan nähdäkseni nukkuiko hän vielä. Silmät ummessa Kari hyväili rintakehääni ja painoi lantiota takapuoltani vasten. Tunsin kovan kullin painautuvan alaselkääni vasten.

Olimme tunteneet Karin kanssa lukioajoista lähtien. Hän oli pari vuotta minua nuorempi. Karilla oli jo vähän perhettä ja itsekin seurustelin epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta mitään vakavampaa ei vielä ollut tullut eteen vaikka ikäkin alkoi lähennellä kolmeakymmentä. Joskus pienissä sievissä oltiin vertailtu mulkkujemme kokoja, sellaista pientä kisailua saunassa.

Yllätykseni tunsin kuinka Kari alkoi hyväillä alempaa, se tuntui hyvältä ja pienessä krapulassa omakin kaluni alkoi herätä. Käsi laskeutui alemmas ja tavoitti alushousuni. Karin käsi hieroi puoli seisokissa olevaa kulliani housujeni läpi. Nyt kääntyin katsomaan Karia, nukkuiko hän todella. Kääntäessäni päätä Kari vetäisi minut itseään varten ja kuiskutti korvaani, että häntä panettaa ihan sikana ja voisimme tehdä toisillemme palveluksen. En ollut homo, enkä puhdas heterokaan. BI-voisi olla sana jolla kuvailisin itseäni. Karikin tiesi tämän, koska olimme joskus jutelleet asiasta. Ujutin oman käteni Karin housujen sisään.

5

5028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ronnieaf

      Aamun avaus pt2

      Karin kova kulli tuntui kuumalta käteeni. Syvä huokaisu tuntui niskavilloissani, kun liikutin kättäni pitkin Karin kullin vartta. Käännyin vasten Karia ja otin paremman otteen kullista. Kari huokaili syvään ja kääntyi selälleen aloittaessani runkkaus liikkeen. Runkkailin kullia pitkin ja rauhallisin vedoin. Kulli koveni entisestään ja terskan oli kova ja samalla silkkisen pehmeä. Nousin Karin päälle polvieni päälle. Runkkasin kovaa kullia ja hyväilin toisella kädellä paljaaksi ajeltuja palleja. Kari makasi selällään ja huokaili syvään. Laskeuduin alas ja suutelin Karin alavatsaa. Pienet väristykset kulkivat tuon pitkään tuntemani kaverin kehoa pitkin. Varmoin ottein taivutin Karin kyrpää ylöspäin ja otin kullin suuhuni. En koskaan aikaisemmin ollut tehnyt sitä, muttei Kari sitä varmaan huomannut. Terska tuntui kieltäni vasten pehmeältä ja kullin päästä tullut kiimaneste maistui hiukan suolaiselta. Varovasti upotin kullia suuhuni syvemmälle. Kuuma kulli maistui kiihoittavalle.

      Otin terskan suuhuni ja painoin huulet tiukasti kullin kovaa vartta vasten ja aloitin imemisen. Kari huokaili ääneen miten hyvältä se tuntui. Imin terskaa samalla kun kädelläni runkkasin kullia. Kiihotuin itsekin valtavasti kun tunsin kuinka kulli hieman vavahteli kädessäni ja suuhuni tuli tuota suolaisen makuista kiimanestettä. "Lopeta!" Kari huusi äkkiä ja vetäytyi pois suustani.

      "Olin jo lähellä tulla", Kari selitti hengästyneenä. Hieman hämilläni katsoin Karia. "En halua tätä näin nopeasti, otetaan aikaa", Kari vastasi kysymykseeni jota en esittänyt. Karin kulli kiilteli edessäni märkänä syljestäni. Kari makasi selälleen ja kulli seisoi siinä edessäni niin odottavana. Itsekin olin aivan kovana ja runkkasin vuorostani omaa kulliani. Senkin päähän oli jo ilmestynyt kiimanestettä. Nousin Karin pään päälle ja ohjasin kullini Karin päätä kohti. Kari nousi seinää vasten puoli-istuvaan asentoon ja tarttui kullistani kiinni.

      Kullini upposi Karin huulien väliin tuohon kuumaan ja kosteaan aukkoon. Oi miten hyvältä se tuntui, kun kieli kiersi terskani päätä ja välillä huulet tiivistyivät ympärille imuun. Kari aloitti toisella kädellään runkkaamaan kullini vartta samalla kun hän imi kulliani ja kostutti sen omalla syljellään. Hitaasti hän veti kullini varren todella tiukalle ja nuoli pitkin kyrpäni vartta...

    • ronnieaf

      Aamun avaus pt3.

      Huokalin syvään ja tunsin kuinka kullini pää todella turposi, ei menisi kauaa että palleissani oleva sperma lähtisi liikenteeseen. Vetäydyin nopeasti kauemmas Karista. "Ei vielä" Sanoin Karille, joka ymmärsi yskän.

      Nousin ylös ja kävelin vessaan. Kiihottunut katseeni kohtasi peilistä. Pistin suihkun päälle, ja menin lämpimän veden alle. Kari tuli kysymysmerkin näköisenä katsomaan mitä tein. Vinkkasin Karille, että tulisi suihkuun kanssani. Kari käveli suihkuun. Kari huuhteli itseään suihkun alla. Otin suihkusaippuaa käteeni ja sammutin suihkun. Aloin pestä Karin vartaloa. Kari ymmärsi yskän ja antautui käsittelyyni. Pesin rinnan ja vatsan. Karin jo puoliseisokkiin laskenut kulli heräsi uudelleen, kun hieroin saippuaa pitkin vedoin kullin vartta pitkin. Jatkoin pesua alaspäin ja hieroin saippuaa Karin pehmeille palleille. Siitä jatkoin pesemistä Karin peräreiälle. Hellästi hieroin saippuaa tiukan reiän ympärille. Kari kääntyi nojaamaan seinää vasten ja huokaili syvään. Tunnustelin varovasti Karin tiukkaa reikää ja ujutin varovasti sormea sisälle.

      Kari kääntyi ja sanoi että olisi minun vuoroni. Hitaasti Kari pesi vartaloni ja tuntui keskittyvän laillani kulliini ja sen takaa löytyville herkuille. Karin saippua sormi tuntui liukkaalta peräreikäni päällä. Varovasti Kari pesi reikääni ja halusin että tuo liukas sormi menisi pitemmällekin. Työnsin takapuoltani sormea vasten ja tunsin kuinka tuo saippuasta liukas sormi alkoi painautumaan sisään. Kari napsautti suihkun päälle, lämmin vesi ryöpsähti päälleni ja Kari vetäytyi kauemmas. Huuhtoimme itsemme puhtaaksi ja kuivasimme toisemme.

      Kari vetäisi minut itseään vasten ja tunsin kuinka tuo jälleen puolitankoon laskenut kyrpä painatui takapuoltani vasten. Hitaasti kävelimme takaisin sängylle Karin kyrpä vasten persettäni. Kari taivutti minut sänkyä vasten nojaamaan. Hän venytti takapuoltani ja reikäni tuli näkyviin. Tunsin kuinka kuuma hengitys tuntui takapuolellani. Jotain pehmeää ja kosteaa reikääni vasten. Kari leikitteli kielellään reikäni ympärillä ja kyrpäni koveni siitä tunteesta. Kari työnsi kieltänsä reikääni vasten ja tunsin kuinka se upposi hiukan sisääni. Huokasin rajusti. Kari nuoli reikääni varmoin ottein, välillä kieli kiersi pitkin sulkijalihastani ja välillä se tunkeutui sisääni. Nousin seisomaan ja käveli laatikolle ja otin esiin liukuvoidetuubin, mitä olin varannut viimeksi seurustellessani naisen kanssa joka tykkäsi peppuseksistä, nyt sillä oli ihan muuta käyttöä.

      Ojensin tuubin Karille. Palasin takaisin puolikontalleen sängyn eteen. Kuului napsaus, tuubin korkki aukesi. Tunsin reiälläni viileää ja kosteaa kun Kari hieroi reikäni ympärille liukuvoidetta. Kari painoi sormen vasten reikääni ja alkoi varovasti hieromaan. Miten hyvältä se tuntui, kullini päästä pursusi kiimanestettä. Varovasti Kari upotti sormen sisääni. Vähän ajan naitua minua sormellaan tunsin kuinka Kari työnsi toisen ja kolmannenkin sormen sisääni venyttämään tiukkaa peräreikääni. Tunsin pientä kipua joka hellitti melkein heti ja hyvänolon tunne täytti kroppani, tunsin kuinka joku nai minua...

    • ronnieaf

      Aamun avaus pt4.

      Kari lopetti perseeni sorminaimisen. Nyt peräreikääni vasten painautui jotain kovaa ja samalla pehmeää. Kari tarttui lantiooni kädellään ja alkoi painautua vasten minua. Kuuma kulli hakeutui vasten peräreikääni. Varovasti Kari painoi kulliansa peräreikääni vasten. Tunsin kuinka reikäni antoi periksi terska upposi sisääni. Huokasin äänen miten hyvältä se tuntui. Sisälläni oli toinen mies, kova kyrpä. Kari työntyi varovasti syvemmälle. Kulli hieroi eturauhastani ja kiima neste valui omasta kullistani. Tunsin Karin lantion takapuoltani vasten. Olin täynnä tuota ihanaa kovaa kyrpää. Huokailin ääneen mielihyvästä mitä se teki.

      Kari aloitti varovasti, mutta varmasti tuon edestakaisin liikeen. Peräaukkoni sykki kun kulli liikkui edestakaisin. Runkkasin toisella kädellä omaa kulliani joka alkoi kovettumaan. Valtava kiihoituksesta aiheutuva ihana tunne valtasi kroppani joka tärisi jokaisella runkkausliikkeellä ja tuon ihanan kovan kyrvän tunteella sisälläni. Kari huokaili ja kiihdytti tahtiaan. Tunsin kuinka kyrpä sisälläni turposi. Yhä nopeammin se liikkui sisälläni. Kari kiihdytti tahtia ja tiesin ettei hän kestäisi kauaa. Huokaili muuttui kiivaaksi hengitykseksi. Kari tarttui lujasti lantiostani molemmin käsin ja survaisi kyrpänsä aivan perille. Tunsin kuinka Kari tärisi vasten minua ja kuinka tuo kova kyrpä sykki sisälläni ruiskuttaen aukkoni täyteen spermaa.

      Kari huokaisi rajusti ja hellitti puristuksen lantioltani. Kiivas hengitys tuntui selässäni. Karin kyrpä alkoi veltostua sisälläni. Varovasti Kari vetäytyi sisältäni. Tuntui mahtavalta kun kyrpä pomppasi ulos sisältäni. Kari rojahti vierestäni sängylle makaamaan. Sperma valui pitkin reittäni. Itse nousin seisomaan kullini puoliseisovassa asennossa kiimanesteitä päästä valuen.

      Kari vetäisi minutkin sängylle. Hän tarttui kullistani kiinni ja upotti sen suuhunsa. Parilla runkkausliikkeellä hän kullini taas kovenemaan. Kari runkkasi kulliani samalla imien sitä. Ei mennyt kauaa kun tunsin että nyt lähtee. Kari huomasi kehoni jännittyvän ja painoi kullini syvälle suuhunsa. Samalla laukesin. Kuuma sperma syöksyi Karin suuhun. Kari runkkasi ja imi kulliani tunsin kuinka luja orgasmi vavisutti järkeäni niin, että silmissäni sumeni. Kuulin kuinka Kari nielaisi. Kari imi vielä kulliani, mutta se alkoi jo veltostumaan. Heittäydyimme sängylle vierekkäin ja huokasimme. Tunsin kuinka liukas peräreikäni tuntui viileältä sen ympärillä olevasta spermasta ja liukuvoiteesta johtuen.

      Kari kysyi voisiko hän jäädä viikonlopuksi vieraille. Hän olisi kuulema yksin muuten kotona koko viikonlopun. Minulle se passasi loistavasti. "Taitaa vain myöhemmin olla osat toisinpäin" sanoin Karille ja vinkkasin silmää. Kari hymyili salaperäisesti takaisin.

    • piia..

      Vavahduin siihen että joku makasi aivan selässäni kiinni. Kari oli yöllä näköjään siirtynyt saman peiton alle. Olimme olleet illalla vähän juhlimassa, ei mitenkään änkyräkännejä vaan ihan muutama olut otettu työviikon kunniaksi. Kari ei ollut jaksanut lähteä kotiin vaan olimme tulleet yöksi asuntooni. Yksin kun asun pienessä yksiössä ei mulla ollut muuta nukkumapaikkaa Karille kuin sama sänky missä itsekin nukuin.

      Kari siirsi kätensä ympärilleni ja huokaili. Käänsin päätäni hiukan nähdäkseni nukkuiko hän vielä. Silmät ummessa Kari hyväili rintakehääni ja painoi lantiota takapuoltani vasten. Tunsin kovan kullin painautuvan alaselkääni vasten.

      Olimme tunteneet Karin kanssa lukioajoista lähtien. Hän oli pari vuotta minua nuorempi. Karilla oli jo vähän perhettä ja itsekin seurustelin epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta mitään vakavampaa ei vielä ollut tullut eteen vaikka ikäkin alkoi lähennellä kolmeakymmentä. Joskus pienissä sievissä oltiin vertailtu mulkkujemme kokoja, sellaista pientä kisailua saunassa.

      Yllätykseni tunsin kuinka Kari alkoi hyväillä alempaa, se tuntui hyvältä ja pienessä krapulassa omakin kaluni alkoi herätä. Käsi laskeutui alemmas ja tavoitti alushousuni. Karin käsi hieroi puoli seisokissa olevaa kulliani housujeni läpi. Nyt kääntyin katsomaan Karia, nukkuiko hän todella. Kääntäessäni päätä Kari vetäisi minut itseään varten ja kuiskutti korvaani, että häntä panettaa ihan sikana ja voisimme tehdä toisillemme palveluksen. En ollut homo, enkä puhdas heterokaan. BI-voisi olla sana jolla kuvailisin itseäni. Karikin tiesi tämän, koska olimme joskus jutelleet asiasta. Ujutin oman käteni Karin housujen sisään

    • vanha1

      Kyllä oli kiihoittava , kirjoita lisää tälläisiä kertomuksia ne uppoaa tälläiseen Bi mieheen kuin häkä ja alkaa niin tehdä kullia mieli, sitä kun saisi oikein isoa ja kunnolla peräreikää sekä suuhun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      218
      1703
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1574
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1278
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1209
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      126
      1177
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1125
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1085
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      1026
    9. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      93
      997
    10. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      63
      993
    Aihe