Muistikuvien istuttaminen

....................

Olen kuullut, että Hypnoosin avulla olisi mahdollista istuttaa muistikuvia. Onkohan tämä totta. Esimerkiksi joku tapahtuma voidaan vaihtaa muistista toisenlaiseen tapahtumaan.

13

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samadhi

      Kyllä tämä on täysin mahdollista ja tätä myös jossain määrin tapahtuu.

      Esimerkiksi Amerikassa on ollut tapauksia, jossa hypnoterapeitilta on vaadittu miljoona korvauksia sen vuoksi on "löytänyt" asiakkaansa muistista sellaisia insestitapauksia, joita ei todellisuudessa ole tapahtunut. Eli nämä insestitapaukset ovat olleet terapeutin kuvitelmia, jotka hän on saanut asiakkaansa "muistamaan".

      Eli tarkkana pitää olla asiakkaiden menneisyyden penkomisessa.

    • ap.

      Onko mahdollista erottaa potilaan mielikuva istutetusta muistikuvasta tai istutettu muistikuva todellisesta muistikuvasta hypnoosi istunnoissa.

      • jo entinen

        Periaatteessa hypnoos-iistunto voidaan palauttaa mieleen uudessa hypnoosi-istunnossa ja siinä voidaan käydä läpi mitä aikaisemmin on tehty. Mutta mielikuvien erottaminen todesta on aika hankalaa. Mikä on tosi? Useimmilla ihmisillä on mielikuvia lapsuudesta jotka ei pidä paikkaana vaikaa itse niitä totena pitää. Jos vaikka sisarukset muistelevat lapsuuden tapahtumaa niin aika usein kaikki muistaa sen eri tavoin ja kaikki ovat mielestään oikeassa. Periaate on että hyvin kuviteltu asia on aivoille tosi.


    • samadhi

      Se on hyvin vaikeaa.

      Joskus on oltu siinä uskossa, että hypnoosissa oleva ihminen ei voi valehdella. Sittemmin on osoittautunut, että myös hypnoosissa oleva voi valehdella. Kun tähän lisätään vielä istutetut ja hyvin todentuntuiset muistikuvat, kyseinen henkilö ei pysty sanomaan, onko tällaista todella tapahtunut vaiko ei. Tämä on seikka, joka myös tuomioistuimissa on huomioitava asianomaisten tai todistajien lausuntojen uskottavuutta punnittaessa. Valitettavasti asiantuntemus näiltä aueilta tuomareilta useimmiten puuttuu ja niinpä valhet ja väärät valat menestyvät oikeuslaitoksissamme

    • muuiiisiiss

      ...niin ja tiedän tapauksia, joissa hypnoosilla pitäisi istuttaa muistikuvia siitä, mitä on puhunut. kaikki kun ei muista aina omia puheitaan ja näin menee uskottavuus.

    • Samadhi
    • muista nyt

      jotkut unohtavat, että vuosi on 365 päivää. tälläisiä muistikuvia pitäisi istuttaa joidenkin ihmisten päähän..

    • Voidaan

      Kyllä voidaan tässä hieman esimerkkiä siitä kuinka hypnoosia voidaan käyttää hyväksi tällaisessa.

      Uskonto kuin uskonto uhraa ihmisiä. Varsinkin Helluntailaiset ja siinä samalla Luterilaiset kuin muutkin lahkolaiset. Miksi uskovainen kaatuu esirukoilijan edessä. Koska kyseessä on voimakas tunne-elämys ja kaatumiseen on suggestoiduttu.
      Monissa uskovaisissa perheissä käytetään todellakin hypnoosia tai sanotaan vaikka uniopetus menetelmää. Jo lapsia aletaan pienenä opettaa tällä menetelmällä. Heitä puhutetaan heidän nukkuessaan ja heidän mieleensä istutetaan näin ajatuksia. Tällä tavoin ihmisen mielestä kyetään tekemään suggestioaltis. Näin mielestä lopulta tehdään niin herkkä, että ihminen voidaan vaikka kaataa joillain tietyillä sanoilla, jopa hänen tahtomattaan.
      Tämä on myös hyvin vaarallinen ase.



      Tätä muuten erittäin vaarallista asetta käyttävät monetkin uskovaiset toisiaan vastaan. Kun joku seurakunnan jäsen saadaan synnistä kiinni ja tämä synti voi olla jotain sellaista mitä ei uskova, ei edes ajattele pahaksi asiaksi. Häntä aletaan ajamaan loppuaan kohti käyttäen aloitusviestissä mainittuja menetelmiä. Tämän "uskonveljen" luo voidaan mennä hänen nukkuessaan yöllä ja alkaa taas puhuttamaan häntä. Näin voidaan istuttaa ihmisen mieleen itsetuhoisia ajatuksia, saada hänet uskomaan että paholainen tai Jumala puhuttelee häntä. Myös kokouksissa tehdään niin, että uskova vaivutetaan hypnoosiin ja häntä puhutellaan. Annetaan olla siinä uskossa, että Jumala puhuttelee häntä. Tämä on varsin yksinkertainen keino hallita ihmisiä uskonnon avulla. Näin voidaan myös huijata ihmisiä testamenttaamaan omaisuutensa seurakunnalle. Uskovaisilla on olemassa hyvä veli verkostoja. Näiden avulla ihmistä on helppo pitää edellä mainituilla keinoilla helvetissä, joka on luotu hänen mieleensä. Nämä verkostojen jäsenet voivat olla täysin vihittyjä tähän salaisuuteen. He ruokkivat kohteeksi otetun istutettuja mielikuvia ja vaikeuttavat tämän elämää monilla muillakin tavoilla. Kun kohde on saatu ajettua itsemurhaan tai jollain muulla tavalla surmatuksi. Hänen omaisuutensa jaetaan osallisten kesken. Kohde on usein huijattu tekemään testamentteja seurakunnalle tai joillekin jotka osallistuvat tähän toimintaan. Mikäli kohde ei päädy itsemurhaan hänet saatetaan vaikka myrkyttää kuoliaaksi tai surmata jollain muulla tavalla. Näin uskovaiset kartuttavat varallisuuttaan pitäen toimintaansa täysin oikeutettuna.

      Tällaisen itsetuho ajojahdin voivat laukaista vaikka vain poliittiset mielipiteet. Alkoholinkäyttö tai muu epäuskovasta harmittomalta vaikuttava asia. Seurakunnissa tehdään tätä kaikkialla maassamme ja maailmalla. Uskovaisilla on sosiaaliset verkostonsa joiden avulla kohde voidaan kiusata pois työpaikaltaan, estää häntä saamasta työtä ja mahdollisesti asuntojakin. Juoneen kuuluu lopulta myös se, että menehdytetyn eli murhatun omaisuus jaetaan näiden korppikotkien kesken jotka ajojahtiin ovat osallistuneet. Edellä mainitun valossa voidaan siis puhua uskovaisista rikollisliigoista.

      Kaikki seurakuntien jäsenet eivät ole vihittyjä tällaisiin salaisuuksiin. Myöskään kaikki heistä eivät ole edes tietoisia siitä, että tällaisia menetelmiä on olemassa. Uskovaiset kuitenkin ovat vaarallinen joukko mikäli mielipiteesi tai toimintasi eroaa heidän valtajoukon tavoistaan.

    • Samadhi

      Nyt minun täytyy kiistää kaikki tuo, mitä tuossa toit esille.

      Tosin uskonnoilla voidan tuhota ihmisen psyyke, ja sitä tapahtuu, mutta ei siinen mitään uniopetusta tarvita eikä sitä esiinny.

      Niistä kaatumisista.
      Olen kaatanut esiintyvänä hypnotisoijana ihmisiä sormilla selkään koskemalla ja olen kaatanut myös alttaripalvelussa sormilla otsaan koskettamalla. Molemmissa on kysymys samasta asiasta, eli kohdehenkilön omasta uskosta, siis suggestiosta.

    • wsazs

      ihan höpöjä juttuja..kuka uskoo. mä en ainaskaan. se kyllä ihmetyttää, kuka viitsi vetää tälläistä skeidaa ja joku vielä uskoo. muka sormella kaataa .

      • Samadhi

        Ja kuitenkin se on totuus. Eli kosketin sormellani kohdehenkilön selkää lapaluiden välissä. Tämän jälkeen irrotin sormeni, pidin niitä noin kymmenen sentin päässä hänen selästään ja kun vedin hiljaa taaksepäin, kohdehenkilö seurasi mukana ja kaatui syliini.

        tätäkin kummallisempi juttu oli kun kohdehenkilön jaslat tarttuivat yllättäen lattiaan niin, etteivät irvissähampain kiskomallakaan irronnewet lattiasta.

        Eli usko on mahtava voima.


    • skeidaa vaa

      samanlaista höpöä, kuin sun vuoden poissaolo. kuka uskoo..jooo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2803
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      73
      2576
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2121
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1449
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1413
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe