maksoin vuokran

mirja siiloin

Sattui kerran nuorempana neitona, että opiskellessani maksoin kahden kuukauden väliaikaiskämpän vuokran lakanoiden välissä.

Jouduin nimittäin muuttamaan opikelija-asunnostani - myynnin takia – pois, kaksi kuukautta ennen kesää. Löysin sattumalta lehdestä - siihen aikaan ei nettiä ollut - pienen ilmoituksen, jossa ”naispuoliselle olisi tarjolla pieni yksiön tapainen asumalähiöstä”
Puhelimessa mies sanoi, että oli yksineläjä, aikoinaan eronnut, lapset maailmalla. Sitten sanoi suoraan, että miten homma toimii. Hän käy kaksi kertaa kuussa tiettynä viikonpäivänä aamupäivällä vetämässä viikseen.
Otin asunnon niiksi kahdeksi kuukaudeksi - neljä panoa kyllä menisi.

Asunto oli kalustettu, sänky hallitsi näkymää, mies antoi avaimet ja sovimme kuukauden ekan ja kolmannen perjantain maksupäiväksi, minun toivomuksesta. Oli helpoin päivä lintsata aamu opistolta menkat. Ensimmäinen kerta olisi loppuviikosta siis.

Täytyy kyllä sanoa, että ulkonäkö hieman petti miehessä. Hän oli käppänä noin 5-kymppinen, mutta kunto oli rautaa. Kohtuu mela hänellä kyllä oli, mutta sitä jyystämistä !!!

Samalla kaavalla aina. Himokkaita kielisuudelmia muutama, tissien kourintaa ja nännien imua koviksi, pillun ja klittan hierontaa sormella sopivan lyhyen hetken ja SITTEN PUKILLE!!

Lähetyssaarnaajassa hän jyysti kohtuu tahdilla, ainakin tunnin. Välillä minun piti - pyynnöstäni tosin - venytellä ja oikoa puutuneita jäseniäni. Olin aika luuviulukin vielä silloin.
Sänky notkui ja paukkui allani, mikä silmin nähden kiihotti häntä, aina ennestään.
Hän joi mukanaan tuomansa vissypullon aina pienin kulauksin - aktin ohessa.

Ennen laukeamistaan hän AINA veti mulkun ulos ja kysyi onko ehkäisy varmasti kunnossa – siis joka kerralla!
Sitten hän työntyi takaisin sisääni ja hetken päästä pumppasi satsin aukkooni. Tärisin joskus silloin nautinnosta!
Mutta, kyllä pillukin oli käynyt kuivana paalutuksen kestäessä.

Eka kerran jälkeen muistan, että pilluni oli aika kipeänä ja lintsasin koko päivän.
Muille kerroille varustauduin, sillä keltaisella peltipurkkisella huulirasvalla, jota sitten laitettiin kun alkoi siltä tuntumaan.
Tosin silti paikat oli hellänä joka käsittelyn jälkeen!!

Neljännen maksunkerran jälkeen en muista olisinko ollut kiitollinen vai helpottunut.
Hän tarjosi kyllä asuntoaan jatkossakin syksylle, mutta valehtelin kouluni loppuvan.

Seuraavana syksynä yritin seurata asuisiko joku siellä – siis tunnistaisinko rutiineista?
Joululoman jälkeen, seuraavana keväänä siellä ilmeisesti asui eräs tukevahko luokkalaisemme.
Pari torstaita kuukaudessa hän tuli myöhässä ja naama punakkana, eikä oikein istuma-asentoa tahtonut löytää. Mutta suu oli korvissa koko päivän!
En kehdannut kertoa kellekkään asiasta silloin, vaikkakin myöhemmin naurettiin kaveripiirissä.

Myöhemmin mietin, miksi aamupäivä? Oliko perhettä kumminkin tai sitten ettei seinänaapurit kuulleet sitä jyskytystä?
Miksi hän veti mulkun pois ja kysyi ehkäisystä joka kerta? Ehkäpä halusi pitkittää panoa hieman tai oliko muitakin ringissä - eikä muistanut yksinkertaisesti?
Kortsuista ei ollut puhetta koskaan, vaikka MINUNKIN olisi pitänyt varmuuden vuoksi. Hajonnut se varmaan olisi kuitenkin...

Hävettää, mutta elämänkokemus sekin :)

24

51205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Utelias vili

      et kertonut koska tämmöinen tapahtui ja missä, mutta onkkohan nykyään opiskelijoilla vielä tapana antaa vuokranisännälle?

      Tytöt hoi! mites on? Meneekö vuokraa?

      Rahaahan siinä säätyy aika paljon.

      Varmaan se veti mulkun ulos, koska halusi jatkaa panoa vielä ettei laukea.
      Sai sulta pumpattua hieman enemmän vuokraa sillälailla ;-D

      Taisi olla yrittäjä eikä normaali palkkatyömies.

    • Mirja Siiloin

      Vilille aluksi tiedoksi, että vuosi oli lamasuomen kevät 1994 ja täytin seuraavana syksynä maagiset 18 vuotta. Ei aavistustakaan miten nykyään vuokrat menee – raha on rahaa opiskelijalle nykyisinkin...

      Näin Vapun koittaessa, sittemmin eronneelle ja nykyiselle sinkulle palautuikin mieleen vuokranmaksu silloin Vapun jälkeen, toukokuun eka viikolla, siis se kolmas kerta. Jösses, mikä sessio!

      Keväällä olin taas alkanut lenkkeilyn, kävin lenkillä 2-4x viikossa. Vuokraisäntä pyysi sille kerralle, että kävisin juoksemassa itseni hikiseksi juuri ennen aktia ja ei sitten suihkua. Suostuin, koska iltaisin olisi kuitenkin viimeisen koerumban lukua, niin säästyi aikaa.
      Matikankoe samana iltapäivänä, niin monta muutakin lintsaajaa olisi sinä aamupäivänä.

      Aikataulu oli tarkka, klo 9 aamulla piti hikilenkki päättyä, kun hän myös tulisi samalla oven avauksella.
      Tulin kämpille melkein viisi minuuttia myöhässä ihan hengästyneenä, kun en ollut jaksanutkaan pitää yllä normaalia juoksuvauhtia ihan koko matkaa. Äkkiä sitten lenkkitossut ja hikiliimaantuneet housut vain pois ja hikisessä juoksutrikoossa selälleen sänkyyn ja suoraan asiaan.
      Hän avasi sormellaan hikisen pilluvakoni ja lutkutti sormeansa syvemmälle sisälleni, kunnes reikä oli mukavasti auki. Sen jälkeen hän riisui itsensä. Häpyhuuliin ja reikään levitin pikaisesti huulirasvaa. Nostin jalkani koukkuun ja pidin polvitaipeistani kiinni, kun hän jo sitten työntyi hitaasti ja päättäväisesti sisääni. Kyllä panotahti sitten olikin taas entisen veroista - laukesinkin jossain vaiheessa – juna jyskytti armotta eteenpäin. Puuskutin tahdissa ja sänkyparka soi!!

      Vissytauolla, minä oioin puutuneita jäseniä ja sivelin lisää huulirasvaa liukasteeksi pilluuni, ettei olisi mennyt ihan korpuksi. Vetäisin sinä vaiheessa hikisen juoksutrikooni pois, jolloin hän kömpi päälleni ja nuoleskeli hetken aikaa tissejäni todeten ne mukavan suolaisiksi. Nostin jalkani taas koukkuun ja hän tuikkasi heti sisään.
      Härregyyd, sitä jyystämistä!! Juoksusta jo hieman väsähtäneenä, minusta lähti kyllä viimeisetkin voimat sillä kerralla!

      Lopussa hän - polvillansa haarojeni välissä - pulputti hitaan autuaasti vissyänsä loppuun. Kiiltävä mulkku vaan tykytti tanassa. Sopersin ehkäisykysymykseen saman vastauksen ja sipaisin samalla rasvaa häpyhuulille ja nostin jalat uudelleen koukkuun pidellen polvitaipeistani. Sitten hän asettautui päälleni, otti kunnon vastaotteen olkapäistäni ja paalutti taas täysillä hetken, kunnes nousi selkäkaarelle painaen mulkkua syvälle pilluuni koko painollaan niin, että häpyluuhun koski ja laukaisi karjahtaen lastinsa sisääni!

      Olin kyllä aivan naatti - en jaksanut silloin edes nousta, kun hän veti vaatteet yllensä. Lähtiessä hän moiskautti mojovan pusun alavatsalleni kehuen sen olleen erityisen makeaa, mutta seuraavalla kerralla sitten taas normaalisti. Yritin hymyillä takaisin väkinäisesti. Vilkaisin herätyskelloa, se oli jo puoli yksitoista ja soisi klo 12. Nukahdin siihen paikkaan.

      Iltapäivällä minulla oli se matikankoe ja paikat taas hellänä - istumisesta ei oikein tullut mitään, hylätty tuli kokeesta – ja kiire uusimaan ennen lukuvuoden loppua.

      • Wautsi

        Menikö muut maksupäivät samalla tavalla.


    • höpö2

      hyviä juttuja

    • tommi_j

      Kyllähän vuokra kuuluu maksaa ;-)

    • Vapaavuokralainen

      Opiskelin Jykylässä nuorena ja sain kovan etsinnän jälkeen huoneen eräästä omakotitalosta. Alakerrasta ja omalla sisäänkäynnillä. Talon omistaja oli eronnut vajaa viisikymppinen virkamies, itse oli parikymppinen opiskelun aloittava pojan nulikka. Pari viikkoa koulun alkamisesta, eräänä perjantai-iltana, kun en lähtenyt kotona käymään, isäntä ehdotti saunailtaa. Minä suostuin ja jo ennen saunaa mies tarjoili vähän alkohilia ja lauteilla alkoi kyselemään seksistä. Kertoi itse olleensa puutteessa ja minäkin myönsin, että ei ollut kaveria minullakaan. Lopulta jutut menivät intiimeille tasoille ja kaverilla alko seisomaan. Sen nähtyäni, myös oma kullini kovettui. Joskus alle viistoista kesäsenä olimme erään kaverin kanssa toisltamme runkkailleet ja nyt tämä tilanne tuntui todella kiihottavalta.
      Enpä siis laittanut hantiin, kun mies otti kyrvästäni kiinni. Vähän aikaa runkattuaan, menimme pesulle ja sain elämäni parhaan orgasmin hänen imettyyään minua. Itse en silloin eka iltana tohtinut tehdä muuta kuin runkata, mutta tuli paljon ja monta iltaa sen jälkeen. Ilmeni myöhemmin vielä, että mies tykkäsi naisten asuista, eikä se minua haitannut, joskus hänen mielikseen pukeuduin itsekin nyloniin. Selvää oli, että sen eka kerran jälkeen ei vuokraa tarvinnut maksaa, vaikka vuokrarahan kyllä sain vanhemmiltani. Kolme vuotta asuin hänen luonaan, sitten muutin Helsinkiin jatko-opintojani suorittamaan, mutta vieläkin, vuosia myöhemmin, olen joskus käynyt hänen luonaan, vaikka minulla on oma vaimo ja pari lastakin.

    • Mirja siiloin

      Näinä kuukauden aikoina palauttelin mieleen tässä sitä neljättä maksukertaa.

      Viimeisellä kerralla toukokuussa odottelin vuokraisäntää saapuvaksi. Olin käynyt suihkussa ja ajellut häpykarvoitusta sivuilta vähemmäksi, minulla oli silloin vain kylpytakki ylläni. Sänkyyn olin vaihtanut puhtaat lakanat. Hyvin se oli kestänyt nukkua yksin. Kitisi vain kääntäessä kylkeä varomattomasti.

      Ovikello soi aina täsmälleen, avasin oven, tervehdin ja vetäydyin taaksepäin. Vaihdoimme normaalit kuulumiset, kun hän riisui kenkänsä ja takkinsa eteisessä. Hän tuli eteeni ja antoi yllättäen mojovan pusun ja samalla taputti takapuoltani kylpytakin läpi. Huomasin, että hänellä seisoi jo!

      Siirryimme oleskelutilan puolelle. Hän vilkaisi pikaisesti ympärilleen laittoi vissynsä yöpöydälle ja alkoi riisuuntua. Mulkku ponnahti pystyyn, kun hän laski housunsa. Heitin kylpytakkini tuolille. Seisoin hetken paikallani, hänen tuijottaessa trimmattua alapäätäni ja menin sitten selälleni sänkyyn. Hän istui vierelleni sängyn laidalle puristelemaan tissejäni. Sitten hän kumartui ja työnsi kielensä suuhuni ja pyöritteli sitä hetken, kunnes kääntyi sängyn laidalle ja alkoi imeskelemään nännejäni.
      Hän ujutti sormeaan vakooni. Levitin haarojani hieman ja samalla hän alkoi hieroa peukalollaan klittan aluetta. Tunsin kohta hieman kostuvani. Sen noteerattuaan hän siirtyi haarojeni väliin polvilleen ja teki vielä pari runkkausliikettä. Mulkku jöpötti kivikovana. Hän nosti pohkeistani jalkojani ylös sivuille ja katseli nautiskellen muotoon ajeltua alapäätäni. Kurotin huulirasvan ja levitin sitä pilluuni hänen pidellessä jalkojani levällään. Nostin sitten jalat ihan koukkuun levälleen sivuilleni ja otin polvitaipeistani kiinni – siinäpä sitä taas oli!

      Hän oli suorin käsin päälläni ja asetteli terskansa häpyhuulieni väliin. Sitten hän painoi, korjasi vähän asentoa ja painoi uudelleen, kunnes mulkku sujahti suppona sisään! Kyllä silloin tuntui, että paikat halkeaa. Pillu oli kireänä mulkun ympärillä, mutta rasva teki siitä liukkaan. Hän veti mulkkuansa hitaasti lähes ulos ja painoi määrätietoisen varmasti pohjaan asti. Sitä nauttimista kesti hyvän aikaa, olisipa mies silloin itse nähnyt autuaan ilmeensä! Haukoin kyllä silloin itsekin henkeä. Kiieeeesus ... että tuntui silloin kuitenkin lopulta hyvälle! Lämpenin kunnolla siinä.

      Sitten hän laskeutui päälleni, otti olkapäistäni tukevasti kiinni ja alkoi jynssäämään kovalla tahdilla. Puuskutustani säesti tahdissa sängyn naske ja kitinä! Tuntui, kuin se olisi levinnyt sillä sekunnilla, vieterit vaan soi. Kyllä näki, että hän silloin selvästi tykkäsi. Laukesinkin ohimennen ja taisin puraista häntä vahingossa olkapäähän. Jynssäämistä jatkui silloin melkoisen aikaa, ennen kuin hän malttoi huvinsa keskeyttää. Vissyä pulputettiin mulkku tanassa kävellen ja toinen käsi rennosti lanteilla.

      Sitten hän polvistui odottamaan jatkoa haarojeni väliin. Laitoin rasvaa häpyhuuliin ja otin taas antavan asennon. Mulkku upposi sisään välittömästi ja taas alkoi jyystäminen, mitä jatkuikin sitten pii...iitkän tovin, puuskutukseni säestämänä. Pillu osoitti jossain vaiheessa jo kuivumisen merkkejä. Menoa se ei kyllä haitannut – pamppua tuli taukoamatta.

      Viimein hän malttoi hellittää ja alkoi kulautella vissyänsä loppuun ja kysyi ehkäisystä. Paikat olivat puutuneet niin, että heristelin hetken seisaaltaan jalkojani ja oioin selkääni. Käännyin sitten sänkyyn selälleni ja levitin hiukan rasvaa häpyhuulille. Nostin jalat ihan koukkuun levälleen sivuilleni ja pidin kiinni. Hän laskeutui päälleni ja olkapäistäni kiinni pitäen, painoi urahtaen mulkun kokonaan sisään ja työnteli aluksi hitaan määrätietoisesti. Silmät kiinni odotin hänen laukeamista. Purin huuliani yhteen, sillä alapäätäni jo hieman jomotti. Sitten hän nopeutti tahtia tasaisesti, koko ajan kovemmaksi, kunnes painoi mulkkuaan pohjaan ja purkautui syvälle sisääni – sänkykin parahti lopuksi!

      Pukeuduttuaan hän ehdotti vuokrasuhteen jatkamista vielä seuraavana syksynä. Valehtelin tosiaan kouluni loppuvan. Ei viehättänyt enää olla koko aamua hänen naitavanaan, vaikkakin vuokran edestä silloin annoinkin. Poissaolojakin olisi tullut koulusta liikaa. Kyllä omiakin kaverimenoja oli nuorella tytöllä niinä aikoina.

      Noo ... kyllä niinä lama-aikoina naisopiskelijoita riittäisi ja aina jollekin käytäntö sopisi, muistan hänen tuumailleen. Sovimme sitten vielä avaimenluovutuspäivän.
      Avasin huoneen ikkunan tuulettaakseni ja menin suihkuun ja sitten kouluun. Illalla ei sittemmin juoksulenkkiä tehty...

      Kesän odottelua Kaikille Lukijoille :)

      • Kerro Vielä

        ....se yksi kerta. Toinen kerta puuttuu listasta.

        Vaikka meidän lukijoitten iloksi ;-))


      • Hyviä Tarinoita

        Lisäksi on kiihottavia!


    • Tanassa

      Kiitos hyvästä tarinasta.

    • Vuokaemäntää

      Ei ollut aina maksuna päivänä rahaa niin eukko ehdotti että voi muutenkin maksaa, ajattelin että oli ainut kerta. tykästy naimaan minua ja tuli välillä useinkin .Oli mahdon eukko kun halus "ratsaa"mun päällä että sänky natisi.Puoli vuotta siinäjoutu olemaan akan alla.

      • uskalias

        hei hakluisitko kertoa lisää vaikka sähköpostilla? os [email protected]


    • dfghh

      xcvvv

    • Luin Kaikki

      kolme tarinaa ja joka kerta tanassa runkulle

      Kirjota lissää!

    • timbeli.48

      Mä tykkäsin kaikista kolmesta tarinasta tosi paljon....jokaisen kohdalla oli tappi tanassa ;)

    • mirja siiloin

      Näin sinkkukesän rientojen jälkeen rauhoituin muistelemaan sitä toista maksukertaa.

      Olin odotellut vuokraisäntää saapuvaksi sinä aamuna. Käväisin suihkussa ja puin hihattoman T-paidan, tangat ja kesähameen ylleni. Ovikello soi täsmällisesti. Vuokraisäntä tuli vissynsä kanssa.
      Kysyen kuulumisia, hän mainitsi samalla hameeni olevan tosi nätti. Hän riisui päällystakkinsa ja kenkänsä eteiseen.

      Hän asetti vissypullonsa sängyn viereen lattialle ja alkoi aukoa paitansa nappeja. Kävin hakemassa kylppäristä keltaisen huulirasvapurkin ja asetin sen yöpöydälle. Riisuin ja sujahdin tangoissa peiton alle.
      Katsoin syrjäsilmällä, kun hän riisui itsensä alasti. Kalu heilui puolikovana, kun hän tuli sängyn laidalle. Hän veti peiton päältäni syrjään, käännyin selälleni ja katsoin hänen jäykistyvää kaluaan. Hän tuli nelinkontin päälleni ja alkoi leipoa tissejäni sekä kumartui suutelemaan työntäen kielensä suuhuni. Tunsin terskan pään tangojen läpi.

      Pian hän kääntyi sivulleni työntäen toisen kätensä niskani alle ja toisella puristeli nännejäni jatkaen kielellään, lutkutellen nänninpäät koviksi.
      Sitten hän lähti hitaasti kuljettamaan kättään alaspäin vatsallani. Tangat kiristyivät jalassani, kun hän työnsi kouransa niiden alle! Hänen sormensa etsivät klittani ja hän alkoi hieroa sitä. Sormeaan hän alkoi samalla ujuttamaan sisääni. Ehdin siinä kostua hieman, kun hän nousi ja siirtyi polvilleen avonaisten haarojeni väliin, pyytäen minua ensin runkkaamaan hieman. Kurkotin kädelläni ja vedin hitaasti esinahkaa edestakaisin.

      Hän totesi käteni olevan mukavan lämmin ja pyysi toisella vielä puristelemaan pallejaan. Kurkotin toisella kädellä ja puristelin niitä samalla, kun vetelin esinahkaa hitaasti edestakaisin terskan yli. Hän puristeli reisiäni tyytyväisenä.
      Sitten hän tunnusteli tangojeni läpi pillluani. Ottaen sivuilta kiinni, hän nykäisi tangat pois, nostaen samalla jalkani ylös. Tangat lensivät kaaressa huoneen poikki. Kurotin huulirasvapurkkia ja otin nokareen, minkä levitin häpyhuulille vetäen samalla jalkani koukkuun sivulle.

      Hän tuli päälleni ja työtyi hitaasti sisääni. Muutamien minuuttien hitaiden työntöjen jälkeen hän alkoi jynssäämään urakalla. Perseeni painui patjan jousiin työntöjen edellä. Huohotin kuuluvasti hänen korvaansa työntöjen tahdissa pitäen polvitaipeistani kiinni. Välistä tuntui, kun aallot kulkivat kehon läpi päästä päähän. Sänky natisi!

      Viimein koitti vissytauko. Pulputtelujensa lomassa hän silmäili lattialla olevia tangojani. Jööti heilui tanassa. Sen jälkeen hän konttasi takaisin haarojeni väliin ja survaisi jöötin sisääni. Sänky oli hieman liikahtanut ja pääty kolkkasi seinään. Kotvan kolkuteltuamme, hän keskeytti vauhtinsa ja liikautti sängyn irti seinästä. Sitten hän nousi takaisin päälleni.
      Ahnaasti hän työnsi jäykkää jöötiään sisään ahtaaseen rakooni, jatkaen jynssäämistään... Kyllä taas tuntui ja kesti!

      Hyvän ajan kuluttua kävi pimppini jo kuivana. Vilkuilin rasvapurkkia pöydältä, hän painoi kuitenkin hellittämättä. Yritin maata rentona hänen allaan. Alapäässä tuntui, kun hän kyltymättömästi survoi jöötiään pimppiini. Minulta pääsi jo parahdus joka työnnöllä.
      Kiilto silmissään hän jynssäsi tarmolla, pohjalaudat vaan notkui allani.

      Ikuisuudelta tuntuneen ajan kuluttua hän hellitti viimein vetäen jöötin ulos ja hengähtäen nelinkontin hetken päälläni, hän kysyi ehkäisystä. Sanoin kaiken olevan OK ja vilkaisin kiiltävää tykyttävää kankea jalkojen välissä. Sitten hän nousi polvilleen ottaen yöpöydältä vissystään kulauksia katsellen, kun sivelin huulirasvaa jo hellänä olevalle pimpilleni. Venyttelin sängyssä vartaloani. Odotin sitten jalat suorana ja kädet pään päällä.

      Saatuaan pullonsa tyhjäksi, hän tuli sängyn päätyyn. Koukistin jalat sivuille, avaten haaraani. Hän konttasi päälleni ja työntyi sisääni. Jalkani koukistin lisää sivuille. Hän veteli hitaasti jöötiään sisään ja ulos. Rasva liukasti vakoani. Hän jatkoi hitaita työntelyjään hetken.
      Sitten hän korjasi asentoaan, hakien jaloilleen hyvän tuen sängyn päädystä ja otti tiukan vastaotteen olkapäistäni ja alkoi rynkyttämään täysillä! Minulla oli äänissä pitelemistä, jalkani vispasivat sivuilla. Hän laukesi äkisti. Parahdin helpotuksesta, kun hän päästi lastin sisääni!

      Poskianikin kuumotti. Hän nousi raukeana päältäni polvilleensa istumaan, mulkku puolijähmeänä ja piti samalla haarojani levällään. Palautuessamme siinä, mahlaa alkoi kohta valua ulospäin.
      Siinä samalla sitten hän ehdotti sitä hikilenkkiä seuraavalle kerralle. Suostuin, koska halusin hänen jo siirtyvän sivummalle haaroistani.
      Hän pukeutui ja sovimme seuraavan ajankohdan yksityiskohdat.
      Menin suihkuun ja kouluun notkumaan penkille loppupäiväksi. Illalla kävin uudelleen lämpimässä suihkussa ennen nukkumaan menoa. Pilllu oli vielä ihan turvoksissa.
      Peilin edessä sheivatessani ajattelin, että huhtikuussa säästämilläni vuokrarahoilla voisinkin hommata kesävaatetusta toukokuulle ja kesäksi. Lenkkaritkin piti uusia...

      Oikein Hyvää Syksyä Kaikille :)

    • opiskelijamiekkonen

      Kyllä oli kiihottavia tarinoita ja herättivät hyviä fantasioita omassa mielessä. Olisi mukavaa nähdä oma tyttöystävä tuollaisessa tilanteessa, maksamassa vuokraamme levittämällä reisiään vuokraisännälle.

      • Mie kyllä

        taasen mieluummin näkisin itseni vuokraisäntänä :D

        Hyviä ja eläviä tarinoita kaikki.


    • Turvokas

      Minä suostuisin maksamaan vuokran pillulla,vaikka kerta viikossa. Minulla on vaan niin vanha vuokraisäntä ettei varmaan seiso enää...

      • Niina

        Itse olen 18 vuotias tytteli ja asustelen jyväskylässä ja minäkin saan maksaa vuokraani samalla tavalla, mies on komea ja nuorekas 40 vuotias bisnesmies. Kahtena viikonloppuna kuussa pitää antaa hänelle kaksi tuntia aikaa illassa. Hän on ihan hulluna siihen hommaan ja hiukan liian kestävä ja innokas minun ahtaille paikoilleni. Hän on käskenyt että aina kun laittaa viestin että on tulossa minun pitää pukea korkkarit jotka hän osti minulle ja toppimainen tiukka paita, joka ulottuu juuri pepun päälle, hän saapuu ja käy usein heti kiinni alkaen suudella kaulaani, rintojani ja hyväillen jo jalkoväliäni. Sitä kestää hetken että kostun ja sit hän alkaa jo jyskyttää minua hirveällä raivolla lähetyssaarnaajassa aluksi, en meinaa edes kestää sen käsittelyä ja kun kiljun ja voihkin niin se innostuu vain lisää. Itse olen 176 pitkä ja hoikka rintani ovat pienet a-kupin.


      • Kikka 69

        Vie sille Viagraa :D


    • Mr.LoveDoctor

      Vai, että suurin osa naisopiskelijoista on sitten huoria...

      • MiisuOppilas

        Opiskelu nyt vaan on nykyäänkin sen verran rahaa vaativa harrastus, että huomattavasti helpommalla pääsee, kun levittää reidet oikeassa tilanteessa.
        Ei sitä nyt huoraamiseksi voi sanoa vaan vaihtoehtoiseksi maksamiseksi :)


      • Minulla oli lukion kemian numero 9 vaikka sain kahdesti hylätyn kokeissa.
        Sattui näet niin, että tapasin hieman elintasovatsaisen kemianopen kaupungilla Vappupäivänä.
        Tilanne johti pikkuhiljaa siihen, että lähdin hänen asunnolleen.
        Hän laukesi minuun kaksi kertaa sinä iltapäivänä. Sain tosin välillä imeä posket lommoilla, kun hän röhnötti sängynpäätyä vasten.
        Ukko oli jotain 50v ja tietysti tykkäsi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe