Apua! koirani söi melkein kokonaisen sipsipussin!!

karo

Olin tunnin pois kotoa, ei tämä ole yleensä sen tapaista. Eikä ennenkään ole sipsiä kerjännyt. Avattu sipsipussi oli pöydällä ja sen se oli vetänyt. Joikin sitten vettä koko loppuillan! onko vaarallista? Voiko nyt jotain tapahtua? niin, vihikoira on kyseessä.

10

2506

  Vastaukset

  • Ei se hengenvaarallista ole, jos se kerran tapahtuu ja kun koira on kerran juonnut hyvin sen jälkeen...=)
   Suolaahan ja muita mausteita meni aika rutkasti eläimen suolistoon ja saattaa olla maha sekasin hyvän aikaa. Mutta tuskin mitään kauheeta tuhoa. Pidät sillä kokoajan vesikupin täynnä ja käytät paljon kakalla. =)

   • syöny niitä chipsejä, oliko ne pahan makuisia? Voitko kertoo vielä sen chipsin valmistajan nimen et tiiän...etten ite osta niitä samoja!! Ku mulla ei oo hirveesti rahaa laittaa herkkuihin koska iskä on työtön ja äiskä siivoojana. mun veli sano et se voi olla estrellan pussi??? et vastaa pian oon koht menossa ärrälle!!


   • et.. kirjoitti:

    syöny niitä chipsejä, oliko ne pahan makuisia? Voitko kertoo vielä sen chipsin valmistajan nimen et tiiän...etten ite osta niitä samoja!! Ku mulla ei oo hirveesti rahaa laittaa herkkuihin koska iskä on työtön ja äiskä siivoojana. mun veli sano et se voi olla estrellan pussi??? et vastaa pian oon koht menossa ärrälle!!

    Se oli hänen tapansa protestoida poissaoloasi.

    Meillä kerran koira, joka ei muuten ottanut ilman lupaa mitään, söi, kun poikkeuksellisesti jätimme illalla yksin, tassurasvatuubinsa (jossa jotain metallia olevat kuoret). Vähän vaan oli vasu löysä sen jälkeen.


  • ei sen pitäisi vaarallista olla, jos koirasi joi paljon, ja ruoansulatus toimii hyvin. olisin ehkä hätätapauksessa varmuuden vuoksi oksennuttanut koirani, mutta hyvä se on näinkin. terveyttä koirallesi ja pitkää ikää!

   • ku et kertonu minkä merkkisii chipsejä ne oli. nyt mä ostin ´varmaan niitä samoja.. ne on tosi pahoja et en ihmettele että et niitstä tykänny. mun iskä söin ne ku se katto telkkarista suurta seikkailuu... Sit se huus kokoajan et hyvä ruoriiiiiiii!! En tiiä mitä se tarkotti mut aika kovin sitä rupes myös pierettää et mun oli pakko laskee koira pihalle ku sekin rupes ulisee, mutsi oli sillo viel töissä, se on siivoojana:( Muuten voisin aina antaa koiran olla pihal mut se rupee aina kiusaa mein hanhia:( ja jos se tappais martin ni millä se nils sitte lentäis. nyt iskä meni veskiin...joo on sil maha sekasin:) onneks en syöny niitä. kiitti sulle vaan


   • sulle kirjoitti:

    ku et kertonu minkä merkkisii chipsejä ne oli. nyt mä ostin ´varmaan niitä samoja.. ne on tosi pahoja et en ihmettele että et niitstä tykänny. mun iskä söin ne ku se katto telkkarista suurta seikkailuu... Sit se huus kokoajan et hyvä ruoriiiiiiii!! En tiiä mitä se tarkotti mut aika kovin sitä rupes myös pierettää et mun oli pakko laskee koira pihalle ku sekin rupes ulisee, mutsi oli sillo viel töissä, se on siivoojana:( Muuten voisin aina antaa koiran olla pihal mut se rupee aina kiusaa mein hanhia:( ja jos se tappais martin ni millä se nils sitte lentäis. nyt iskä meni veskiin...joo on sil maha sekasin:) onneks en syöny niitä. kiitti sulle vaan

    What the fuck? Kysy siltä isältäsi, että voisiko hän kertoa vaikka iltasaduksi sinulle jonkun synkän tarinan onnettomasta lapsuudestasi. Nukut sitten noin 30% paremmat yöunet, eikä sinulle enää tule halua kirjoitta tänne jotain uskomattoman typerää soopaa jostakin Nilsistä ja bullshit Martista...
    Ps. Juuri tuon merkkiset sipsit on hyviä


  • Koirat voivat aikapaljon syödä kaikenlaista, olen itse eläinlääkäri ja omistan koiran kokemuksestani tiedän että aina ei voi olla varma edes omasta koirastaan.Perjaatteessa sanotaan ettei koiralle saisi syöttää mausteita, mutta kerrasta sen ei pitäisi kuolla jos on terveestä koirasta kysymys. SE mikä ei tapa niin vahvistaa. Eräänä jouluna oma koirani söi 3kiloo kinkkua ja 2 Fatzerin sinistä. Silloin tuli ajatus että voikohan se edes selvitä. Oksenteli ja vatsa oli sekaisin mutta hengissä se vieläkin on! joten tsemppiä koirasi kanssa!

  • Meillä puoli vuotias pentu nappasi namupussin huomaamattani. Onneksi oli hedelmäkarkkeja... Suklaahan ei kuulema ole hyvästä.

   Minäkään en usko, että sinun koirallesi tuosta mitään sen kummempaa tulee, mitä tuossa ylhäällä on sanottu.

  • Koirani söi myös dipin!

  • Mulle tapahtui just sama tänään... pelästyin aika lailla mutta katsotaan mitäs tässä vielä käy. Joi aika hyvin vettä kumminkin. Varmaan oli aika suolaista... Toivottavasti selvitään:):

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   195
   7735
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5285
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4209
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3143