arabian suites

tmk2

millainen hotelli on arabian suites.esim.sijainti,huoneet,allas alue.

22

549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jorma123

      Onko kukaan Suomalainen yöpynyt kyseisessä hotellissa? Sinne olisi tarkoitus mennä ja olen lukenut pelkkää huonoa koko paikasta, netistä ei ole löytynyt Suomalaisia arvioita ollenkaan ks. hotellista..

      • 45+

        MIksi ihmeessä menet hotelliin, josta olet lukenut pelkkää huonoa?


    • Ruotslainen mies

      Tarkoitatko siis henkilöä, jonka nimi on Suomalainen? Vaikea sanoa, varmaan suomalaisia on asunut ko. hotellissa, mutta onko heistä joku ollut Suomainen sukunimeltään, se onkin vaikea tietää. Jos lähestyisit vaikka Suomaisten sukuseuraa, ehkä sieltä irtoaisi tietoa.

    • Veikko S.

      Suomalainen on sellainen, joka vastaa kun ei kysytä, kysyy kun ei vastata, ei vastaa kun kysytään.

      Sen on tämä keskusteluketju taas kerran osoittanut.

    • jorma123

      Se oli halpa hotelli siksi menen. Kunhan nyt aikani kuluksi kyselen muiden kokemuksia.. Loistavia vastauksia, antoivat kyllä paljon lisä infoa! Ja mitä Suomalaisuuteen tulee aioin jatkossakin kirjoittaa sen isolla,Kuten Kaikki Muutkin Sanat, Jotta Saatte Siitä Lisää Ajattelemisen Aihetta.. ripaus kielioppi ja kirjoitus virheitä vielä siihen päälle niin sepäs vasta mukavaa onkin :)

      • mymother

        Olen ollut siellä viikon vuonna 2009. Otin Aurinkomatkoilta äkkilähdollä lennot ja Ebookersin kautta kyseisen hotellin. Tässä oma kokemukseni mitään lisäämättä tai pois jättämättä.
        Ensimmäien huoneisto mihin meidät vietiin , oli kuvottava. Kuolleita torakoita yms lojui tiskipöydällä huoneen nurkissa ja yleensä siellä täällä. Avain ei toiminut.
        Sanoin hotellipojalle etten ole tottunut asumaan eläinten kanssa samassa huoneessa, niin veivät meidät kerrosta ylemmäs. Se huoneisto oli siisti.
        Aamiashuone järkyttävä, pieni ja kärpäsiä pörräsi ympäriinsä. Allassaluetta ei ollut pesty varmaan koskaan. Niin pölyinen ja likainen se oli. Hotelli muodostui kahdesta rakennuksesta. Meidän rakennuksen ala-aulassa ei ollut henkilökuntaa. Aamiaishuone oli yläkerrassa.
        Hotelli vaikutti sellaiselle kuin siellä ei olis asunu juuri ketään. Ulkopuolella olevat ikkunanlaudat ja kaikki tasot olivat vuosien pölyn peitossa, kun muissa hotelleissa ne jynssää niitä koko ajan. Avain piti luovuttaa kahdeltatoista. (kuten yleensä) Odottelimme sitten siinä hotellin aulassa (missä oli henk.kuntaa), mutta siinä aulassa ei ollut edes wc:tä. Siis se likaisuus ja se aamiasihuone, ne oli pahimmat. Lukot ei toimineet oikein siinä toisessakaan huoneessa, ja se tunne että olemme autiotalossa. (no ei sinne varmaan kukaan tulekaan toista kertaa)
        Kokemus oli muihin Dubain hotelleihin verrattuna niin tyrmäävä etten edes harkitsisi sinne menemistä enää koskaan. Kukaan taksikaan ei sinne osannut. Itse piti joka ikinen opastaa perille. Kurjalla pienellä valottomalla sivukadulla se sijaitsee moskeijaa vastapäätä. Yök sanon minä. mutta hengissä selvittiin kuitenkin :)


    • JORMA123

      VASTAAN ITSE ITSELLENI, KIRJOITAN KAIKKI NYT ISOLLA ETTEI TULE ONGELMIA KENELLEKKÄÄN. SAAVUIN KS. HOTELLISTA JUURI JA TÄYTYY KYLLÄ MYÖNTÄÄ ETTÄ SUURI PETTYMYS OLI.. JOS OLISIN SIITÄ TÄYDEN HINNAN MAKSANUT OLISI HARMITTANUT JA PALJON. AIRFINLANDIN KUVAT MM. UIMA-ALTAASTA OVAT TODELLA VÄÄRIÄ, ALTAALLA OLI 2 AURINKOTUOLIA JA VESI SAMEAA.. MUUTENKIN ALLAS ALUE OLI LIKAINEN. HUONEIDEN PYYHKEET OLI VALMIIKSI LIKAISIA, VAIKKA NE VAIHDETTIIN LÄHES JOKA PÄIVÄ.. (MUSTIA SORMENJÄLKIÄ JA KELTAISIA LÄIKKIÄ). AAMUPALALLA EI OLLU PAAHTOLEIVÄN PÄÄLLE MUUTA KUIN MARMELADIA. KERRON SIKSI TÄMÄN, ETTEI KUKAAN VAAN MAKSAISI SIITÄ TÄYTTÄ HINTAA, TARJOUKSEN HINNALLA VEILÄ MENEE..

      • Semmoinen mesta-.

        KIITOS JORMA P E R K E L E suomalaisesta REHELLISYYDESTÄSI. Varmaan jouduit johonkin TORAKKA linnakkeeseen jossa asuu venäläisiä h o r o ja. Täytyypä alkaa varoa kyseistä SIKA läävää. Oliko siellä myös yökerho ja strippareita. Suurin osahan Dubain halpis majataloista on piiloteltuja h u o r a taloja jossa arabi käy vai vihkaa nusaisemassa tai antamassa poskeen valkoisen kaapunsa liitingistä. Olen nähnyt omin silmin, ken muuta väittää haistakoon anuksensa.

        Itse käynkin enää 4 ja 5 tähden mestoissa. Dubaihan on sikakallis kämäinen mesta mihinkään rehelliseen lomailuun. Ei ainoastaan JORMAN hotskun uima-altaan vesi ole sameaa vaan koko arabianlahti on varsinaista uimakelvotonta velliä, jonne menee Dubainin viemärijätteet.

        En menisi koko mestaan mutta pakko on käydä joskus bisneksien vuoksi. Kultaa saa halvalla kun ostaa tarpeeksi monta KILOA, ei mitään gramman parin ketjuja.


    • matkamirkku

      Enpä usko jorman puheita,olen niin monta kertaa dubaissa käynyt että kyseisesti kommentoitua hotellia ei varmasti siellä ole suomalaisten matkatoimistojen toimesta.
      Narisijoitahan riittää kelle ei riitä mikään,itse en lomaani vietä hotellin uima altaalla vaan tutustuen maahan.Hotelli on ainoastaan matkatavaroiden säilytyspaikka sekä nukkumiseen.Aina olen halvimman hotellin dubaista ottanut ja sekä palvelu että taso on aivan erinomaista,ja aamupala on tosi monipuolinen ja hyvä.

    • JORMA123

      NIIN LUULTIIN MEKIN, ETTÄ DUBAISTA EI LÖYDY HUONOJA HOTELLEJA, MUTTA TOISIN KÄVI TÄLLÄ KERTAA.. SEURUUEESTAMME OLI MONI HENKILÖ OLLUT USEASTI DUBAISSA JA EIVÄT OLLEET ENNEN TÄLLÄISTÄ KOHDANNUT KS. MAASSA. JA SAMA VIKA MEILLÄ, EMME HAKENEET MITÄÄN LUKSUS HOTELLIA, MATKALLA TARKOITUS KUITENKIN NÄHDÄ MAHDOLLISIMMAN PALJON. HALUSIN VAIN ILMOITTAA NIILLE HENKILÖILLE JOTKA KS. HOTELLIIN MENEE ODOTTAEN TÄYTTÄ PALVELUA JA ALTAALLA LOIKOILUA ETTEI SE VÄLTTÄMÄTTÄ TÄSSÄ HOTELLISSA ONNISTU..

      • turkoosivesi

        Kiitos Jorma, kun vaivauduit kirjoittamaan. Itsekin menossa kyseiseen hotelliin, kun niin halvalla sai. No eipähän oota liikoja, niin ei pety. Kiva päästä sinne Dubaihin kuitenkin.


      • Avoin kritisoija.
        turkoosivesi kirjoitti:

        Kiitos Jorma, kun vaivauduit kirjoittamaan. Itsekin menossa kyseiseen hotelliin, kun niin halvalla sai. No eipähän oota liikoja, niin ei pety. Kiva päästä sinne Dubaihin kuitenkin.

        HAHHAHHAAAA. Turkoosi vesi:))) Joo "turkoosia" on - kas kun ei turbaania:)

        Kusenkeltaista se vesi on! Olen rehellinen.


    • vain mielipide

      Ensinnäkään, miksi varata halvin ja huonoin hotelli mitä järjestäjältä löytyy. Satasen parin erolla yleensä saa jo 4 tähden HOTELLIN, ei huoneistohotellia joka ei koskaan yllä hotellin tasolle muutoinkaan palveluissaan.

    • matkamirkku

      Satasen parin erolla syön dubaissa sen viikon:)......erittäin hyvin.
      elämä on valintoja,ja niinkun sanoin että en vietä hotelissa muuta kun muutaman tunnin nukkuen,ja sellaisen ihmisen on täysin turhaa ottaa huippuhotellia.Koska dubaissa 2-3 tähden hotellit ovat tosi hyviä.

    • itsekinmenossa

      mekin lähdetään kyseiseen hotelliin tässä lähiaikoina...kivakiva... ei kuulosta lupaavalta...oli myös se tarjousmatka...

      • SherlokHolmesJohn

        Hyvää matkaa. Yrittäkää nauttia edes sen majatalon ulkopuolisesta elämästä, niin pettymys ei yllä 100% korkeuteen. Jos olette hotellilla vain 6 tuntia vuorokausi, niin se on vain 25% matkasta. 75% saattaa olla muuta mukavaa. Muistakaa myös paritella vain pimeällä, valot pois ja peiton alla. Lähes kaikilla hotelleilla on kaikissa huoneissa piilokamerat, vaikka niitä on tosi tosi vaikea löytää tai havaita. Allahin silmien alla ei saa tehdä mitää rietasta ja väärää.


    • dubai ukko

      Tultiin just kyseisestä hotellista ,ja eipä ole pahaa sanottavaa. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja siivottiinkin usein. henkilökunta oli todella ystävällistä.
      Aamiainen oli todella hyvä ja sillä pärjäsi jo iltapäivään asti, ainut miinus ettei ollut makkaraa ja juustoa, mutta muuten oli nakkia ,munakasta ,leipää ym,ym.
      hotellin sijainnista sen verran ,että on lähellä kaupunkia ,mutta aina piti kuitenkin ajaa taksilla kun oli matkat pitkiä ja liikkuminen kävellen hankalaa, mutta taksit on todella halpoja.
      Allas on kanssa ihan ok, mutta oli vaan niin viileetä vettä ,ettei kiinnostanut uida johtuen varmaan viilenevistä öistä . Poika kyllä jaksoi uida melkein päivittäin.

      • matkaan lähden

        Hei!

        Tuohan kuulostaa hyvältä. Ei tässä luxusta olla hakemassakaan. Koittaisin pakata mahdollisimman vähän tavaraa mukaan, niin olisi kiva tietää että oliko siellä kylppärissä saippuat ja shampoot hotellin puolesta, niinkuin kuvissa näkyy? Ei viitsis turhaan kaikkia purnukoita roudata. Pyykinpesukone huoneessa on kuvien mukaan myös, liekö pyykinkuivaustelinettä? Viimeksi sattui niin, että oli kans pesukone, muttei telinettä jossa kuivata pyykit...


      • perhenikkinen
        matkaan lähden kirjoitti:

        Hei!

        Tuohan kuulostaa hyvältä. Ei tässä luxusta olla hakemassakaan. Koittaisin pakata mahdollisimman vähän tavaraa mukaan, niin olisi kiva tietää että oliko siellä kylppärissä saippuat ja shampoot hotellin puolesta, niinkuin kuvissa näkyy? Ei viitsis turhaan kaikkia purnukoita roudata. Pyykinpesukone huoneessa on kuvien mukaan myös, liekö pyykinkuivaustelinettä? Viimeksi sattui niin, että oli kans pesukone, muttei telinettä jossa kuivata pyykit...

        yleensä niissä koneissa on kuivaussysteemi


    • dubbbai

      pyykinkuivaustelinettä ei oo, saippuat shampoot löytyy. JA HYVÄ HOTELLI OLI !! höpö puhetta että olisi huono hotelli...!!! oltiin todella tyytyväisiä, aamiainen oli vaatimaton mutta sai silti mahansa täyteen =) huoneisto oli todella tilava, oltiin tosi tyytyväisiä, kahvinkeitin taisi puuttua aika monen matkatovereiden huoneista, myös meidän. pyyhkeet vaihdettiin myös meillä päivittäin, jätettiin joka päivä tippiä niin sillä pidettiin huoli että huone siivottiin hyvin.

      taksilla pääsi helposti ja halvalla, allasta joku oli haukkunut, se putsataan joka lauantai, ei ite tarvittu allasta kertaakaan, koska oltiin läheisemmällä rannalla joka päivä. joten allas oli meille turha.

      turhaan pelästyin kritiikkiä ja huonoa mainetta hotellista mutta todella hyvä maku jäi!!

      • mymother

        Se on tyytyväinen joka ei paremmasta tiedä. Kokemuksesta voin sanoa etten minäkään olisi uskonut löytäväni Dubaista niin kauheeta hotellia. Yleensä olen ollut Aurinkomatkojen edullisimmassa hotellissa, eikä niitä voi verrata samana päivänäkään tähän kyseiseen hotelliin niin huono se oli. Muissa vahdetaan lakanat joka päivä. Tuossa hotellissa ei kertaakaan. No eihän niitä kotonakaan vaihdeta joka päivä, mutta ehkä se hinta muodostuu sitten tuollaisista. Mutta torakoita en ole nähnyt missään muussa hotellissa kuin tuossa. Ja niiden kanssa en aio asua enää koskaan. Olin siellä 2009 , ja toivon että hotelli on siistiytynyt sen jälkeen.


    • Maija53

      Olimme tammikuussa 2012 matkalla Dubaissa, ja yövyimme kyseisessä Arabian Suites -hotellissa. Hotelli oli juuri sitä mitä sillä hinnalla saa, eli ihan ok! Huoneet olivat hieman nuhruiset, hotellihan ei ole uusi. Huoneet olivat kuitenkin ihan siistejä ja siivoamassa oli käyty päivittäin. Henkilökunta oli ystävällinen ja auttoivat aina tarvittaessa. Hotellin uima-allas sijaitsi katolla ja oli melko pieni. Myöskään aurinkotuoleja ei ollut kuin muutama. Aamianen oli vaatimaton, mutta kuitenkin sai jotain syödäkseen. Ainoa miinus hotellissa on sijainti: kaukana kaikesta ja metrollekin tulee kävelymatkaa n.1 km. Hotelli oli siis siisti ja palvelu oli ystävällistä. Olimme tyytyväisiä hotelliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      92
      1928
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      413
      1497
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1270
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1059
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      69
      986
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      966
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      953
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      939
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      884
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe