yliluonnolliset ilmiöt

pimpula84

Mulle on sattunut elämäni aikana useampia yliluonnollisia asioita, olen nähnyt muutaman enneunen.Olen kerran pikkutyttönä nähnyt haamun, hän oli pikkupoika.Muutaman kerran vanhassa kotitalossani katossa leijailevan harmaan valopallon, mikä lie olikaan.On myös tapahtunut yliluonnollisia asioita, olen kuullut niitä ja joskus mikro piippailee omia aikojaan,vaikka se tekee sitä vain kun siihen kosketaan..televisio ja tietokone on myös mennyt pari kertaa itsestään päälle.Äitini on kuollut muutama vuosi sitten yllättäen, hän ilmestyi uniini muutamia kertoja kuolemansa jälkeen..mulle on muutamat selvän näkijät sanonu et mulla on samanlaisia kykyjä ku heillä,en vain tie miten noita kykyjä vosi kehittää? Olen kyllä äärimmäisen herkkä ihmisenä. Ja noita ilmiöitä on tapahtunut koko ikäni, pienenä pelkäsin pimeää ja pelkäsin kotitalossani mennä illalla yksin huoneeseeni nukkumaan,nyt vanhempana en enää niitä pelkää.Mitä noi ilmiöt voisi olla? ja en oo hullu, en oo aina ollut yksin kun noita ilmiöitä on satunu, et niille on todistajiakin =D

137

5472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13

      Kaikkihan unia näkee ja unissa jatkuvasti pyörii henkilöitä, jotka tuntee. Tietokoneen ja tv:n käynnistymiset saattaa selittää esim yllättävä virtapiikki. Tietokoneen voi selittää jopa jokin virus.
      Ihmisen mieli on yllättävän monimutkainen asia. Saatamme kuulla/nähdä mielen aiheuttamia asioita jopa täydessä valvetilassa. Siksi joku piippausääni saattaa helposti selittyä tuollaisella harhalla. Mikron lyhyt piippausääni kuulostaa melko samalta kuin esim palohälyttimen piippaus. Eivät tuollaiset harhat tarkoita sitä, että olisi hullu.

      • böööö

        Hyvää huomenta ....


    • epistä!!

      hmm.... aikas jännää... tahtoo osata myös nähä henkii!! ='( voisko sitä harjotella, että näkisi niitä? =D

    • 13

      alat vain uskottelemaan itsellesi, että näet henkiä jne, niin kohta uskot, että näet.

    • nimimerkillä kokemus

      höpö höpö. mitä enemmän haluat henkiä nähdä, sen vähemmän niitä näet. ne ilmestyy sulle vaan ja ainoostaan jos ne haluaa ja jos ne kokee sun kestävän sen. siitä, kun itse koet olevas valmis niitä näkee niin siitä saattaa mennä monta vuotta, ennen ku eka sulle ilmestyy. En kuitenkaan lähtis sellasta toivoo, vaikka jännältä vaikuttaakin. Siihen loppumiseen et nääs voi vaikuttaa, vaikka haluaisitkin. ei oo kivaa.

    • JK

      VAI IIN

    • 20

      näin eilen hammaskeijun. Lasketaanko sitä?

      • Varo Hammaskeijua!

        Minä olen nähnyt hammaskeijun muutaman kerran ja se on aina vienyt hampaan!


      • XD

        juu kyllä XD


      • MIKKO 7 W
        Varo Hammaskeijua! kirjoitti:

        Minä olen nähnyt hammaskeijun muutaman kerran ja se on aina vienyt hampaan!

        JOO MULTA HAMMASKEIJU JO VIENYT KAIKKI MAITOHAMPAAT.


      • Mikko-sika
        MIKKO 7 W kirjoitti:

        JOO MULTA HAMMASKEIJU JO VIENYT KAIKKI MAITOHAMPAAT.

        Minunkin luona käy joku keiju mutta ei se vie hampaita vaan rahaa .


    • aliluonnollinen

      Aliluonnolliset kyvyt ovat vielä yleisempiä kuin kiistanalaiset yliluonnolliset kyvyt. Tutustu aliluonnollisiin kykyihisi Pyllykirjan aliluonnostelija Aina Ilonan opastuksella http://www.pyllykirja.fi/2011

    • 10+5

      Leikimme kaveriporukalla pimeässä hippaa, olimme noin 8 vuotiaita. Yhtäkkiä näin selkeän vaalean hahmon, joka juoksikin vaatehuoneeseen, jossa oli verho edessä. Minä juoksin heti perään, mutta en nähnyt siellä ketään. Muistan laskeneeni heti kaikki paikalla olijat ja yhtä montahan niitä oli kuin pitikin.

      Varhain aamulla heräsin kun äitini itki rappusilla, isoisäni oli kuollut.

      Muistan sen tunteen kun tiesin, että hän oli tullut moikkaamaan viimeisen kerran, olimme hänen kanssaan läheisiä. En kertonut sitä koskaan kenellekään.

      • XD

        meil oli sillei et mun mummo kuoli ja me sitte istuttiin itkemässä keittiön pöydän ympärillä ja kaikki jotka oli niiku siin talos oli siinä pöydän ympärillä ja sitte yhtäkkiä joku koputti oveen. mää sitte menin kattoo et kuka siellä koputtelee nii siel ei ollu ketää. äiti sitte kerto että ennen oli sanottu ettäku joku kuolee se käy koputtaa joisen sukulaisen ovelle... alko vähän pelottaa ku mietiskeli sitä yksin sängyssä illalla...


      • Minulla on tukevasti jalat maassa, mutta silti minullekin on tapahtunut muutaman kerran aika erikoisia asioita: Pari kertaa olen tiennyt aivan ventovieraan ihmisen nimen, se vaan on tullut jostain ja sitten kun olen sanonut tämän ko. henkilölle, hän on pelästynyt , katsonut minua aika omituisesti ja lähtenyt aika pian pois. Sitten kerran nosimme yhtä 80 kg miestä tuoleineen päivineen neljällä sormella katon rajaan, eikä painanut mitään! Tässä oli monta näkijää, joten oliko sitten joukkosuggestiota vai mitä? Ensin laitoimme katemme tuolilla istujan pään päälle, kun kaverini sanoi "nyt", niin nostimme, ja nousi todella kevyesti. Tämä onnistui useamman kerran. Mutta, heti, kun alkoi naurattaa, ei homma pelannut! En usko yliluonnolliseen, mutta uskon selittämättömiin asioihin. Selittäkääpä em asiat! Ja, noista ajoista on kulunut jo kymmeniä vuosia ja koko ajan olen ollut työelämässä ja "normaalien" kiejoissa :)


      • kitaara
        kalle-kustaa kirjoitti:

        Minulla on tukevasti jalat maassa, mutta silti minullekin on tapahtunut muutaman kerran aika erikoisia asioita: Pari kertaa olen tiennyt aivan ventovieraan ihmisen nimen, se vaan on tullut jostain ja sitten kun olen sanonut tämän ko. henkilölle, hän on pelästynyt , katsonut minua aika omituisesti ja lähtenyt aika pian pois. Sitten kerran nosimme yhtä 80 kg miestä tuoleineen päivineen neljällä sormella katon rajaan, eikä painanut mitään! Tässä oli monta näkijää, joten oliko sitten joukkosuggestiota vai mitä? Ensin laitoimme katemme tuolilla istujan pään päälle, kun kaverini sanoi "nyt", niin nostimme, ja nousi todella kevyesti. Tämä onnistui useamman kerran. Mutta, heti, kun alkoi naurattaa, ei homma pelannut! En usko yliluonnolliseen, mutta uskon selittämättömiin asioihin. Selittäkääpä em asiat! Ja, noista ajoista on kulunut jo kymmeniä vuosia ja koko ajan olen ollut työelämässä ja "normaalien" kiejoissa :)

        tehkääpä tuo tuolijuttu vaikka jonkun skepsismi ry:n jäsenen seurassa useamman kerran valvotussa tilassa, niin saattaisin jopa uskoakkin. Muuten tuo on pelkkää tyhjänpuhumista netissä, jossa voi sanoa lähes mitä vain ilman poliisiasiaa.


      • Skeptikko itsekin
        kitaara kirjoitti:

        tehkääpä tuo tuolijuttu vaikka jonkun skepsismi ry:n jäsenen seurassa useamman kerran valvotussa tilassa, niin saattaisin jopa uskoakkin. Muuten tuo on pelkkää tyhjänpuhumista netissä, jossa voi sanoa lähes mitä vain ilman poliisiasiaa.

        Tehty on myöhemminkin. Ei tuossa mitään yliluonnollista ole! Tule vaikka itse joskus katsomaan ja kokeilemaan!


    • totuuden sanoja

      Mielikuvitusta ja harha-aistimuksia. Ei sen mystisempää. Voisit kehittää jotakin muuta ajateltavaa. Ruumiillinen työ tekisi varmasti oikein hyvää myös henkiselle puolelle.

      • gizmo--

        Vai että oikein "totuuden sanoja".. Et tiedä totuudesta paskaakaan. Sehän olis sulle liian pelottavaa, vai? ;)


      • Näinpäin se on
        gizmo-- kirjoitti:

        Vai että oikein "totuuden sanoja".. Et tiedä totuudesta paskaakaan. Sehän olis sulle liian pelottavaa, vai? ;)

        Tämäntapaiset uskonlahkot vihaavat totuutta, kuten sinäkin. Käy nyt ihmeessä välillä ufo-palstalla uhoomassa. Itse en pelkää piruakaan, mutta veikkaan että sinä itse olet vellihousu-pelle.


    • No...

      Kiva!

    • Raamatun totuus

      Kyllä kokemasi saattaavat olla todellisia, sillä on olemassa yliluonnollinen maailma. Jumalan maailma, taivas ja kadotus sekä Paholainen ja hänen demoninsa. Jumala on rakkaus ja hänen lahjansa maailmalle on Jeesus, joka sovitti syntimme ristillä. 1. Korintolaiskirjeessä kerrotaan armolahoista 12. luku. Nämä ovat useimmillä uskovaisilla toiminnassa tänään. Profetoiminen, ilmestykset, kielillä puhuminen, sairaiden parantuminen esim. TV7:lla on hengellistä ohjelmaa ympäri maailman ja ohjelma Yliluonnollista pe klo 19.30.
      Jumala on rakkaus, mutta Paholainen haluaa johdattaa kaikki kadotukseen mm. antamalla ihmisille erilaisia kokemuksia. Kuollut ei palaa tähän maailmaan, vaan demonit ottavat eläneen ihmisen hahmon ja äänen. Tästä johtuvat monien selvännäkijöiden taidot. PAHOLAISESTA. Leikit tulella. Vanha testamentti kieltää ottamasta yht. vainaja- ja tietäjähenkiin, koska ne ovat demoneita. Paholainen on tappaja, tuhoaja ja valheen isä.

      • Nirvana.

        Se kaikki on jo täällä; paholaiset ja helv...i ym ja nirvanakin jos oikein ottaa kierroksia.


      • BÖÖÖÖ

        Valolla on aina ollut Varjo ja aina tulee olemaan! Me ollaan KAIKKI Enkeleitä ja täällä Maan päällä korkeakoulussa, kukin tasollaan tallaa ja toivottavasti oppii jotain!


      • XD

        selevä...


      • Buddhan totuus

        sitten on vielä Buddha


      • auttaja

        sinä (raamatun totuus)..kuinka voit olla noin naivi ja samalla myös väärässä..sanot että kuolleet eivät palaa tänne meidän keskuutemme...kuinka he kuitenkin koko ajan käyvät täällä(joko tervehtimässä tai jopa pyytämässä APUA). eteen päin pääsemiseksi..ehkä nyky kirkko ja sinun raamattusi ei sitä hyväksy mutta oikeasti aidot hengen ihmiset hyväksyvät ja jopa auttavat tarpeen tullen.onko oikein lukea kirjaa ja samalla sulkea silmänsä todellisuudelta?


      • vastaaja11
        auttaja kirjoitti:

        sinä (raamatun totuus)..kuinka voit olla noin naivi ja samalla myös väärässä..sanot että kuolleet eivät palaa tänne meidän keskuutemme...kuinka he kuitenkin koko ajan käyvät täällä(joko tervehtimässä tai jopa pyytämässä APUA). eteen päin pääsemiseksi..ehkä nyky kirkko ja sinun raamattusi ei sitä hyväksy mutta oikeasti aidot hengen ihmiset hyväksyvät ja jopa auttavat tarpeen tullen.onko oikein lukea kirjaa ja samalla sulkea silmänsä todellisuudelta?

        Koska yksinkertaisesti vainaja-/tietäjähenkiin yhteydenottaminen on noituutta, joka on epäsuorasti paholaisen palvontaa. Tämän takia monet maat, kuten Haiti, Afrikka ovat nälänhädässä ym, kurjuutta, missä noituutta harjoitetaan enemmän. Maa on kirottu.


      • Murkunsurma94
        vastaaja11 kirjoitti:

        Koska yksinkertaisesti vainaja-/tietäjähenkiin yhteydenottaminen on noituutta, joka on epäsuorasti paholaisen palvontaa. Tämän takia monet maat, kuten Haiti, Afrikka ovat nälänhädässä ym, kurjuutta, missä noituutta harjoitetaan enemmän. Maa on kirottu.

        Nälänhätä ja muut kriisit noissa maissa lienevät historian tapahtumien syytä.. Mahtivaltiot, kuten Englanti, ovat aikoinaan alistaneet muita kansoja, vieden heiltä kaiken.

        En jotenkaan pidä sitä kovinkaan järkevänä yhdistää muita uskontoja heti herra Paholaiseen... Mutta tehköön kukin niin kuin parhaakseen näkee, kunhan ei aiheuta toisille ihmisille vahinkoa.


      • No siinä taas yksi höynähtänyt vetää taivaat ja jumalan mukaan kehiin ja pirunkin vielä! voi EI! Näitä hörhöjä kyllä piisaa. Jos kaikki olisivat tuollaisia, niin kehitys ei olisi koskaan kulkenut eteenpäin vaan eläisimme aina vaan pimeää keskiaikaa!
        Ei selvänäkijöiden taidot johdu mistään paholaisen voimista, yleensä ne ovat hyviä ihmistuntijoita tai sitten pelkkiä huijareita. Näin yksinkertaista se on! Tänne kun saavat kirjoittaa vaikka millaiset sekopäät, niin se ainoastaan on paha asia, että jokku herkkä ihminen voi noita hörhöjä jopa uskoa ja pilata elämänsä!!!


      • 45652

        Miksi henkimaailma on automaattisesti paha? Koska raamatussa sanotaan niin? Henkimaailma tuo monien ihmisten elämään paljon hyvää. Uskon ehdottomasti Jumalaan, mutta sitä en osaa sanoa kuinka iso osa raamatusta on Jumalan sanaa.
        Oletko kenties Jehovan todistaja? Puhut samaan tyyliin.. Sen verran sanon, että Jehovien opeista päättäjät ovat raamatun mukaan vääriä profeettoja. Että kannattaa miettiä kahdesti mihin uskoo. Jos siis olit JW.


      • huudaavuksiherraa
        auttaja kirjoitti:

        sinä (raamatun totuus)..kuinka voit olla noin naivi ja samalla myös väärässä..sanot että kuolleet eivät palaa tänne meidän keskuutemme...kuinka he kuitenkin koko ajan käyvät täällä(joko tervehtimässä tai jopa pyytämässä APUA). eteen päin pääsemiseksi..ehkä nyky kirkko ja sinun raamattusi ei sitä hyväksy mutta oikeasti aidot hengen ihmiset hyväksyvät ja jopa auttavat tarpeen tullen.onko oikein lukea kirjaa ja samalla sulkea silmänsä todellisuudelta?

        Luuletko sinä tosiaan, että ne jotka yhteyttä ottavat, ovat kuolleiden henkiä? Kyllähän se on täyttä faktaa, että jokainen, joka ottaa "vainajiin" yhteyttä, ottaakin yhteyden pahan henkivaltoihin. Meediot luulevat tekevänsä hyvää voimillaan, mutta niin se meneekin Raamatun mukaan. On oleva paljo tunnustekoja tekeviä. Jo meissä ihmisissä itsessämme on sielun piilevää voimaa, on paholaisen antamaa voimaa ja sitten on taivaallinen Kristuksen rakkaus ja voima. Ihminen itse päättää ja tekee valintansa. Kun kuolema korjaa, on myöhäistä pyydellä anteeksi sinisilmäisyyttään.

        On paljon kertomuksia ihmisistä, jotka harrastivat ennustamista ja kaiken maailman parapsykologiaa, ja heidän silmänsä ovat avautuneet Kristuksen kohtaamisen vuoksi. Ennustajat ja tietäjät elävät demonien valheessa, luullen jopa tekevänsä hyvää. Parapsykologiaa harrastaneet tietävät fakta-asian, että heidän lähiomaisiaan rupeaa mystisesti kuolemaan, kun he harrastavat näitä yliluonnollisuuksia.

        Kuulkaa järkisanat ajoissa, eikä maksa teille mitään jos HUUDATTE AVUKSENNE HERRAA JEESUSTA KRISTUSTA. Jokainen joka huutaa avuksi Herrani nimeä pelastuu. Kukaan ihminen ei tule tätä tietämään, se on vain sinun ja Herran välistä. Tulette huomaamaan valtavamman voiman ja rauhan, kuin se mitä paholainen voi tarjota. Jos joku sattuu törmäämään yliluonnollisiin hahmoihin, niiltä on hyvä kysyä tunnustavatko he JEESUKSEN HERRAKSI, jos eivät, ovat ne pahoja. Tämäkään ei tule muiden tietoon, joten voit turvallisesti kokeilla, jos pelkäät että menetät oman ylpeytesi.

        Todistukseksi vielä se, että tuttuni oli hotellissa ollessaan tavannut meedion joka kysyi ihmeissään: "Miksen päässyt yöllä hengessä kuljeksimaan huoneessasi?". Tämä meedio oli aina päässyt kenen tahansa lähelle meditoidessaan/transsissa ollessaan. Mutta tuttuni luokse ei päässyt. Tutullani oli suurempi voima, taivaallinen Isä oli ja on hänen kanssaan. Raamatun mukaan voimallisempi on se joka on Kristuksessa kuin se joka on maailmassa.

        Ja, jotta oma kokemukseni henkimaailmaan tulisi ilmi, olen myös itse tavannut yöllä vaalean/ loistavan kummitushahmon.


    • minä vaaaaaaa

      mä myös haluun tietää voko tuota kykyä jotenkin kehittää...
      itse olen myös nähnyt enneunia...kohdistuen mieheeni ja useasti herännyt öisin ja tiennyt asiaoita ennen kun hän on tiennyt edes itse...olipas sekavasti selitetty :D
      myös veljeni kuoleman aikoihin hän kävi vierailulla luonani...talossa jossa ei koskaan eijemmin ole kummitellut.
      kävi sanomassa hyvästit.
      tunnen muutenkin suunnatonta vetoa noihin yliluonnolisiin juttuihin

      • ,koi98uhj

        "tunnen muutenkin suunnatonta vetoa noihin yliluonnolisiin juttuihin"

        Hanki elämä.


      • Kielen merkitys ajat

        Miksi muuten useimmiten nämä henkiä nähneet eivät osaa kirjoittaa? Onko todellisuuden päättelykyky, kouluttamattomuus tai muuten heikkolahjaisuus sillä saralla yhteydessä näihin "tunneälyyn" (joka ei ole älyä), "herkkyyteen yliluonnolliselle" ja "lahjoihin"? Katsokaa nyt! Jokaisen, joka näitä väittää kokeneensa, kirjoitustaito on päin prinkkalaa.


      • XD

        mun äiti sano et jotkut vaistoo ympärillä tapahtuvat asiat paremmin kun toiset...


      • itseoppinut
        Kielen merkitys ajat kirjoitti:

        Miksi muuten useimmiten nämä henkiä nähneet eivät osaa kirjoittaa? Onko todellisuuden päättelykyky, kouluttamattomuus tai muuten heikkolahjaisuus sillä saralla yhteydessä näihin "tunneälyyn" (joka ei ole älyä), "herkkyyteen yliluonnolliselle" ja "lahjoihin"? Katsokaa nyt! Jokaisen, joka näitä väittää kokeneensa, kirjoitustaito on päin prinkkalaa.

        No on erilaista lahjakkuutta ja herkkyyttä ja taitoa johonkin, mihin toisen taidot ei riitä. Sinullakin sellainen taito on että arvostelet toisten kykyjä.

        Kouluttamattomuus ei tarkoita heikkolahjaisuutta on olemassa eri syitä miksi joku ei voi kouluttautua. Heikkolahjaisuus ei liity selvännäköön/ ennalta vaistoamiseen/tietämiseen millään tavalla.Täytyy nähdä asiat ensin laajasti ennen kuin rupeaa arvostelemaan muita. Kannattaa miettiä ensin omaa tapaa miten asiat ilmaisee.

        Tunneäly on korkein viisauden muoto. Pelkkä äly ei ole mitään ilman empatiaa ja tunnetta.


      • ex-suomalainen
        itseoppinut kirjoitti:

        No on erilaista lahjakkuutta ja herkkyyttä ja taitoa johonkin, mihin toisen taidot ei riitä. Sinullakin sellainen taito on että arvostelet toisten kykyjä.

        Kouluttamattomuus ei tarkoita heikkolahjaisuutta on olemassa eri syitä miksi joku ei voi kouluttautua. Heikkolahjaisuus ei liity selvännäköön/ ennalta vaistoamiseen/tietämiseen millään tavalla.Täytyy nähdä asiat ensin laajasti ennen kuin rupeaa arvostelemaan muita. Kannattaa miettiä ensin omaa tapaa miten asiat ilmaisee.

        Tunneäly on korkein viisauden muoto. Pelkkä äly ei ole mitään ilman empatiaa ja tunnetta.

        Hyvin vastasi tuo itseoppinut . Monella on tuo taito että arvostellaan toisia . Tännehän kirjoittaa niin erinlaiset ihmiset . Kaikillahan on kirjoitustaito mutta joillakin se on huonompi ja joillakin parempi. Siihen vaikuttaa moni seikka . Itse olen ruotsinkielinen mutta alkanut nyt kirjoittelemaan suomeksi myös .


      • Kielen merkitys ajat kirjoitti:

        Miksi muuten useimmiten nämä henkiä nähneet eivät osaa kirjoittaa? Onko todellisuuden päättelykyky, kouluttamattomuus tai muuten heikkolahjaisuus sillä saralla yhteydessä näihin "tunneälyyn" (joka ei ole älyä), "herkkyyteen yliluonnolliselle" ja "lahjoihin"? Katsokaa nyt! Jokaisen, joka näitä väittää kokeneensa, kirjoitustaito on päin prinkkalaa.

        Ei aivan kaikilla. Päin prinkkalaa siis.
        Mutta mulla on sellainen teoria siihen, että jos on paljon henkien kanssa tekemisissä, niin voihan olla että jotkut henget asettuvat niin liki, että vaikuttavat kirjoittajien energiaan sekä fysiikkaan että psyykeen, että se sotkee heidän viestintä motoriikkaansa.

        En sano ovatko kaikki tarrautuvat henget negatiivisia taikka tekisivät tahallaan sen mitä tekevät.

        Saatammehan mekin ihmiset luonnossa katkoa ja taitella oksia ja siirrellä ötököiden ja eläinten asumuksia liikkuessamme täysin tahtomattammekin.
        Ei siinä siis pitäisi olla mitään ihmeellistä.
        Vahinkojakin tapahtuu joskus.

        Ja osalla näkijöistä ja kokijoista on muut aistit herkempiä, jolloin jokin muu aisti tai kyky on saattanut jäädä hieman vähemmällekin tai joissain tapauksissa on laiskuutta tai voi mennä yli-innostuksen piikkiin, ettei malta korjailla jatkuvia kirjoitusvirheitään.

        Ja voihan sitä olla, että joillain murrealueilla asuvilla on joko maastollisista tai muinaisista syistä johtuen entistä paremmat yhteydet luonnonhenkiin ja muihin perinteisiin ja taitoihin.

        Siinä yksi mahdollinen selitys kirjoitusvirheisiin näiden herkkien keskuudessa.

        Voit laskea toki omat kirjoitusvirheeni. Niitä meinasi tulla useita, joista pyrin suurimmat korjaamaan sitä mukaa kuin kirjoitin.
        ;)
        Lisäksi.
        Vastaus muutamille. KYLLÄ.
        Taitoja voi harjoitella ja opetella eri tekniikoin. Ja kurssejakin on järjestetty, toiset parempia ja toiset vaillinaisempia. Kuoleman sanotaan korjanneen erään hyvän opettajan, jonka oppien alaisuudessa itse olen saanut taivaltaa enemmän tai vähemmän nähden.

        Vaan energiahoidoilla on skeptikkoakin joskus kohdattu positiivisin tuloksin.
        Ei kaikki ole suggestiota mitä parantajien ja hoidettavien väliltä löytyy.
        Ja pitää muistaa, että suggestiokin voi olla yksi parantava tekijä jota ei tule
        aliarvioida, kuten myös päinvastaiseen suuntaan viedessä, jos niin ilkeästi kävisi jollain.
        Jopa itsesuggestio on vahva asia. Voit tehdä sillä itsellesi hallaa tai hyvää.
        Itse päätät.

        Muhun voipi otella yhteyksiä jos jaksaa...
        Ja vastailen jos jaksan.
        JA mieluusti asiallisiin uteluihin. Enkä todellakaan väitä kaikkea tietäväni.
        Jos tietäisin niin voisi tämäkin vastaus olla täysin toisenlainen. :)

        T:Kari H.
        hypnotic.kari(at)gmail.com


      • itseoppinut
        itseoppinut kirjoitti:

        No on erilaista lahjakkuutta ja herkkyyttä ja taitoa johonkin, mihin toisen taidot ei riitä. Sinullakin sellainen taito on että arvostelet toisten kykyjä.

        Kouluttamattomuus ei tarkoita heikkolahjaisuutta on olemassa eri syitä miksi joku ei voi kouluttautua. Heikkolahjaisuus ei liity selvännäköön/ ennalta vaistoamiseen/tietämiseen millään tavalla.Täytyy nähdä asiat ensin laajasti ennen kuin rupeaa arvostelemaan muita. Kannattaa miettiä ensin omaa tapaa miten asiat ilmaisee.

        Tunneäly on korkein viisauden muoto. Pelkkä äly ei ole mitään ilman empatiaa ja tunnetta.

        Lisäys. itse en ole selvännäkijä tai tai nähnyt mitään kummituksia ym, mut laitoin vaan tuohon edellisen kirjoittajan kirvoittamana, oman mielipiteeni..
        Itseoppineella tarkoitin, että elämänkoulu on opettanut..


    • nainen nyt 51v

      Niin on sattunut minullekkin kaikenlaista.Kun olin noin 17v ja olin yksin kotona joku kutsui minua minun nimelläni kaksi kertaa,oli talviaika ,ja kun sueraava päivä tuli kävin katsomassa lumihangessa oliko siellä jälkiä ,mutta niitä ei ollut.
      ja täällä missä nyt asun kävi henki kurkkaamassa minua. Istuin olohuoneessa ja huomasin tumman hamon keittiössä joka häipyi heti kun huomasin sen .Kävin katsomassa keittiös ja eteisessä ketään ei näkynyt

      • Kampapapa

        Hei! Suuri osa ihmisistä kuulee ääniä. Toisia ne syyttävät ja toiset vain saattavat kuulla jotakin. Itsellänikin etenkin väsyneenä käy niin että vaipuu valveunitilaan, aivot alfalle, jolloin saattaa alkaa kuvitella puhetta ja parhaimmillaan se tuntuu kuin oikesti kuulisi äänen. Tiedän sen siitä, että raja on hiuksenhieno ja monesti voi tuntea, miten puhe alkaa kuvitteellisena ja hiljaa vahvistuu todentuntuisemmaksi.

        Olen nähnyt krapulassa läpikuultavan eläimen ja hämähäkkejä laskeutuvan katosta juuri herättyäni. Aivot siis eivät aina ehdi ihan tähän todellisuuteen.

        Tummat hahmot ovat nekin normaaleja illuusioita, harhoja, joita aivot tuottavat. Ainoastaan täysin tarkasti nähtävä, suoraan näkökentän fokuspisteessä olevan asian olemassaolosta voi olla suht varma.


      • nainen nyt 51v
        Kampapapa kirjoitti:

        Hei! Suuri osa ihmisistä kuulee ääniä. Toisia ne syyttävät ja toiset vain saattavat kuulla jotakin. Itsellänikin etenkin väsyneenä käy niin että vaipuu valveunitilaan, aivot alfalle, jolloin saattaa alkaa kuvitella puhetta ja parhaimmillaan se tuntuu kuin oikesti kuulisi äänen. Tiedän sen siitä, että raja on hiuksenhieno ja monesti voi tuntea, miten puhe alkaa kuvitteellisena ja hiljaa vahvistuu todentuntuisemmaksi.

        Olen nähnyt krapulassa läpikuultavan eläimen ja hämähäkkejä laskeutuvan katosta juuri herättyäni. Aivot siis eivät aina ehdi ihan tähän todellisuuteen.

        Tummat hahmot ovat nekin normaaleja illuusioita, harhoja, joita aivot tuottavat. Ainoastaan täysin tarkasti nähtävä, suoraan näkökentän fokuspisteessä olevan asian olemassaolosta voi olla suht varma.

        Mun ystävä jolla yliluonnollisia kykyjä kertoi että se oli henkiolento joka kävi varmistamassa et mulla on kaikki hyvin.


      • pelkää mörköä!

        hui! pelottavaa...


      • XD
        Kampapapa kirjoitti:

        Hei! Suuri osa ihmisistä kuulee ääniä. Toisia ne syyttävät ja toiset vain saattavat kuulla jotakin. Itsellänikin etenkin väsyneenä käy niin että vaipuu valveunitilaan, aivot alfalle, jolloin saattaa alkaa kuvitella puhetta ja parhaimmillaan se tuntuu kuin oikesti kuulisi äänen. Tiedän sen siitä, että raja on hiuksenhieno ja monesti voi tuntea, miten puhe alkaa kuvitteellisena ja hiljaa vahvistuu todentuntuisemmaksi.

        Olen nähnyt krapulassa läpikuultavan eläimen ja hämähäkkejä laskeutuvan katosta juuri herättyäni. Aivot siis eivät aina ehdi ihan tähän todellisuuteen.

        Tummat hahmot ovat nekin normaaleja illuusioita, harhoja, joita aivot tuottavat. Ainoastaan täysin tarkasti nähtävä, suoraan näkökentän fokuspisteessä olevan asian olemassaolosta voi olla suht varma.

        no minä ja mun kaveri oltiin mummolassa yötä pari vuotta sitte ja mää luulin et mummo tulee ylös ku kuulu et joku laittaa käytävään valot ja portaat naris ja sitte kuulu ku joku ois sammuttanu valot siit käytäväst ja sit menin kattoo et miks se jäi siihe portatte yläpäähän kököttää ku ei enää kuulunu mitää ja siin ei ollu ketään ja tutkittiin sit yläkerta ja ketään ei ollu siellä. kysyin sit kaverilta et kuuliks se sen ja se oli kuullu saman sis sen et joku tulee ylös. ja ei kukaan ollu menny alas ku ylläällä ei ollu ku mä ja mun kamu...


      • nainen 50 v.
        nainen nyt 51v kirjoitti:

        Mun ystävä jolla yliluonnollisia kykyjä kertoi että se oli henkiolento joka kävi varmistamassa et mulla on kaikki hyvin.

        Minun isäni on kuollut v. -90. Meni jonkun aikaa ennen kuin aloin aistimaan hänen käyntinsä luonani. Kun olin yksin kotona, minulle tuli niin vahva tunne, että joku tuijottaa minua ja minun oli pakko kääntyä. Eihän siellä tietenkään ketään ollut, mutta tunne oli niin vahva, että isäni kävi katsomassa minua. Tätä tapahtui harvoin ja kun muutimme toiseen taloon, tapahtui aivan sama tilanne muutaman kerran. Kerran kun makasin sohvalla tunsin kuin vahva ilmavirtaus olisi mennyt ohitseni ja taas tuli tunne, että isänihän se siinä meni. Kaikki ovet ja ikkunat olivat kiinni, joten mitään järjellistä selitystä ilmiölle ei ollut. Nämä kokemukseni eivät ole pelottavia päinvastoin, tunnen rauhallisuutta niiden tapahduttua. Olen kertonut näistä kokemuksista perheelleni ja parille tuttavalleni ja he uskovat minua. En ole hullu, vaan olen hyvin herkkä.


      • jkkkj

        Nään tummia hahmoja joka päivä, asuvat samassa rapussa..


      • VIIVI ON VISU.

        Yhden lääkkeen sivuvaikutus on että näkee harhoja ja kuulee harhoja. Silloin voi jutella lääkärinsä kanssa ja voi saada uuden lääkityksen.


      • nainen nyt 51v kirjoitti:

        Mun ystävä jolla yliluonnollisia kykyjä kertoi että se oli henkiolento joka kävi varmistamassa et mulla on kaikki hyvin.

        Tulee vaan mieleen, että miten se henkiolento olisi toiminut ellei sinulla olisikaan ollut kaikki hyvin:)?


    • sattumuksia..

      10 5 , kuulostaa aika hienolta kokemukselta mitä lapsena koit, vähän kuin lahjalta.
      Olen itsekin lapsena yöllä nähnyt esim. vanhan miehen istuvan äitini ja isäni sängyn päädyssä, olin n. 5 vuotias, muitakin outoja kokemuksia on tuolta ajalta.
      En tiedä onko yliluonnollista, mutta olen ihmetellyt kun kännykkäni ajoittain "päästää" hennon värinä-äänen. Siinä on tuo värinätoiminto koko ajan päällä. Mutta se aukeaa välillä itsekseen. Keksiikö kukaan selitystä tähän?

    • kokemuksia on

      Sitä se yksinäisyys teettää. Minäkin olin kerran mökillä koko kuukauden yksin. Olin lopulta niin sekaisin, että uhrasin hauen Jumalalle. Siinä vaiheessa katsoin parhaaksi palata ihmisten ilmoille.

    • v5v5v6

      lapsena ihminen on kuulemma herkempi henkimaailman jutuille, mutta
      vanhemmiten se sitten häviää jos ei kehitä sitä

    • nähnyt ja kokenut

      Ne jotka ei usko nin ei usko laittavat kaiken harhojen, kuvitelmien ja sattumien piikkiin.

      Isäni, kaippa minun on häntä isäksi kutsuttava, kommunisti joka ei uskonut mihinkään. Loppuaikoina ennen kuolemaa, ei ollut vanha, jotain hän koki ja alkoi sovittelemaan minunkin kanssani asioita ja pyysi anteeksi.Hän pelkäsi mitä on kuoleman jälkeen.

      Minulla on ollut seurana henki niin kauan kuin muistan. Aina vuosi tai pari vanhempi kuin minä. Naispuolinen ja sanoi kyllä myöhemmin, että todella vanha. Antoi muutaman lupauksen, jotka nyt ovat tulleet todeksi.

      Varoituksen sana. Älkää pelätkö, mutta joskus voitte joutua tekemisiin pahojen henkien kanssa, joten olkaa varovaisia.

      Niille jotka vetoavat raamattuun hah ei se niin vanha ole eikä kaiken maailman totuus. Te olette vain niin aivopestyjä ettekä ymmärrä edes epäillä mittän.

      Toisten haukkuminen ja omien uskomusten pitäminen ainoana totuutena ja toisille tyrkyttäminen on kyllä syvältä.

      pitäkää omat uskomukset ja antakaa toisten pitää omansa. Mutta epäilkää aina ja olkaa avoimia.

      Toisten haukkuminen ei ole minkäänlaista keskustelua.

    • yksinvaan

      Minulla on kanssa itselläni samoja kykyjä, kun lakkaa pelkäämästä niin alkaa ymmärtämään mitä ne aistimukset on. Sen voin kertoa että ne leijailevat valopallot ovat enkeleitä, ei me suinkaan täällä maan päällä yksin olla, täällä käy aikamoinen vilinä, se vaan on se että kuka ne henget aistii ja näkee ja sitten on taas se oma ryhmä ihmisiä, skeptikoita jotka eivät usko henkien olemassa oloon vaikka sellanen siinä edessä nakottaisi olla, toisaalta ne sellaiset ihmiset eivät pystyisi henkiä näkemäänkään, se taito vaatii herkän sielun ja tunneälyä. No ne oli minun ajatukset ne, mukavaa kesää kaikille!

    • Kaze_Umi

      Jokainen kokee elämänsä aikana ties mitä .
      Uskon paranormaalisiin ilmiöihin, koska suvusta on tullut perittyä ns, meedion lahjoja. Lapsesta saakka on siis tullut kohdattua mitä kummallisempia sattumuksia ja joskus tulee luettua "vahingossa" toisten ajatuksia. Näen herkästi enteileviä unia ym. Ja osaan kertoa ihmisen menneisyydestä tämän silmistä. Joo ja kykenen ennustamaan esineistä ja vaikka jopa sytkärin liekistä, osun oikeaan noin, 90% todennäköisyydellä. Aistin henget pelkästään astumalla huoneeseen/taloon jossa niitä on. Ei sen kummempaa vai? Tähän saattaa liittyä tietynlaisia pelkotilanteita kohdata eri paikkoja eri ihmisiä. Jos osaa jotain niin kannattaa siitä kiinni pitää. Lahjojaan ei pidä heittää hukkaan vaan kehittää niitä. Varoitan tietenkin... mitä syvämmälle tässä asiassa menee sitä suurempi riski on hukata itsensä.
      Kehitys onnistuu aina omalla tavallaa, ei ole olemassa vain yhtä "tapaa" löydät sen tavan kun vähiten odotat...

    • pompula84

      AHHHAHAHAHHAHAHAHAAAAHHHAHAHAHHAAHAAHAHAHAHHHAAAHH! vittu MITÄ paskaa!!! OOT... AHHAHHAHAHAHAHHA!!!!

      • Kaze_umi

        Söpöä... :)


    • Ol Playa

      Olet vain normaalia herkempi tyyppi. That's it!

      "olen nähnyt muutaman enneunen."
      Ja olet tulkinnut ne enneuniksi vasta kun tapahtuma on toteutunut. Et ole unta nähdessäsi tiennyt etkä ollut varma, onko kyseessä uni, joka tulee toteutumaan. Näemme unia joka yö, muistimmepa niitä tai emme. Lisäksi on tieteellisesti todistettu, että ihmisen muisti on kaikkea muuta kuin luotettava.

      "Olen kerran pikkutyttönä nähnyt haamun, hän oli pikkupoika."
      Pikku tytöt näkevät kaikenlaista unenpöpperössä ja limsahumalassa.

      "Muutaman kerran vanhassa kotitalossani katossa leijailevan harmaan valopallon, mikä lie olikaan."

      Piste, joka tulee näkökenttään kirkkaan valon katsomisen jälkeen tai muusta "häiriösyystä" verkkokalvolla. Siis täysin yleistä.

      "olen kuullut niitä "
      Kuullut mitä?

      "ja joskus mikro piippailee omia aikojaan,vaikka se tekee sitä vain kun siihen kosketaan.."

      Tämä sai minut ajattelemaan että olet provo. Tosiaan.. mikrot kilahtelee ja piippailee. Niissä on ajastimia, kelloja ja softa, joka oikeasti voi seota. Vähänkään tietokoneisiin perehtynyt voi tämän sinulle kertoa.

      "televisio ja tietokone on myös mennyt pari kertaa itsestään päälle."

      Sitä ne tekee juu. Nykyisin kun ei ole enää mekaanista sähkökytkintä niissä.

      "hän ilmestyi uniini muutamia kertoja kuolemansa jälkeen.."
      Jep. minulle kanssa unissa näyttäytyy kuollut mummoni, paras kaverini ja jopa vuosi sitten kuollut kissanikin välillä. Se jopa puhuu unessani joskus. Se on normaalia kun on kyse unista.

      "mulle on muutamat selvän näkijät sanonu et mulla on samanlaisia kykyjä ku heillä,"

      Pyysivätkö he rahaa? Älä anna. Selvänäkijöistä osa on huijareita ja osa uskoo omiin stooreihinsa koska tulkitsevat maailmaa animistisesti kuten sinä. Sitten on tietysti oikeasti henkiin yhteydessä olevia tyyppejä. Kyllä, siis minusta demoneja on olemassa. Kaikista "hyvistä hengistä" pitää pysytellä kaukana sillä ne ovat petollisia henkiä.

      "pienenä pelkäsin pimeää "
      Se ei ole yliluonnollinen ilmiö. Suurin osa ihmisistä pelkää pimeää jossain määrin aikuisenakin.

      "ja pelkäsin kotitalossani mennä illalla yksin huoneeseeni nukkumaan,"
      Mä pelkään vieläkin. Normaalia - ei yliluonnollista.

    • ..

      Mulla taitaa kanssa olla yliluonnollinen kyky. Tuli pahaa hajua mutta ei kuulunut pärinää! Onko tämä nyt se hiljainen hiihtäjä?

      • pampula69

        Sama lahja täällä. Usein tulee pieru pinnistämättä, makea haju vääntämättä.


      • sinappikaasu
        pampula69 kirjoitti:

        Sama lahja täällä. Usein tulee pieru pinnistämättä, makea haju vääntämättä.

        Tämä tapahtie kerran ollessani 24v ja yksin kotona. Yhtäkkiä tunsin mieletöntä painetta vatsan alueella ja samaan aikaa nenässäni tuntui kutinaa. Kunnon aivastushan siitä seurasi ja samanaikaisesti tapahtunut vatsalihasten jäykistyminen vapautti vatsan paineen ja nenän kutina tiesi että kalman löyhkää on luvassa mutta se silmien kirvely...


    • pete666

      ei menny kauaa ni o joku hihhuli hakkaamassa raamatulla päähän :)

    • 19vihta

      Olen nähnyt itsekin samoja asioita: Kyllä nämä ovat mielestäni enimmäkseen aivotoiminnan aiheuttamia??? Mutta " selittämättämöttömiäkin" asioita tapahtuu!? Ihminen ei käytä (tai ei pysty käyttämään) aivokapasiteesistaan kuin muutaman prosentin; loput ovat arvailujen varassa; voi vain kuvitella mitä mahdollisuuksia meissä piilee???

    • Kaaosjumala

      paranormaaliblogi.netin foorumeille rekisteröitymään vaan ja sinne kirjoittelemaan ja kyselemään, siellä tiedetäänkin jotain asioista.

    • laapatilallaa

      Hei! Huomaan että saat paljon epäileviä kommentteja. Useissa niissä on totuuden perää, mutta en suinkaan usko että kaikki "yliluonnolliset" asiat ovat selvitettävissä näillä teorioilla. Meidän suvussamme isäni puolella kulkee myös näitä lahjoja. Kaikista vahvin näistä on mitä me isäni kanssa kutsumme "kuudenneksi aistiksi". Isäni on asianajaja, ja hänellä on usein ollut hyötyä tästä.

      "Kuudes aisti" on meidän kohdallamme sitä että tiedämme miten jossain asioissa käy, jo mahd. vuosia ennen tapahtumaa. Tähän myös kuuluu äärimmäisen hyvä ihmistuntemus ja kolmantena vaisto joka kertoo jonkun asian olevan huono juttu, esim. jotain ei kannata tehdä tai jonnekkin ei kannata mennä.

      Tämän voisi monet varmasti selittää sillä että olemme vain hyvin tarkkaavaisia, ilman että tajuamme sitä, mutta minä uskallan epäillä sitä kokemusteni perusteella.

      Nuorempana harjoitin näitä kykyjä ns. "meditoimalla" ajattelin jotain ihmistä ja pyrin tuntemaan hänen tunteensa ja myös tulevat tunteet. Tämä avarti näkemistäni. Vuosien mittaan kykyni eivät ole enään niin vahvoja normaalissa arkielämässä, mutta nämä kyllä tulevat esiin tarvittaessa.

      Hae googlesta tietoa, mutta minä varoitan että sieltä löytyy puppua niin paljon kuin olla ja voi, joten suhtaudu kriittisesti eri teorioihin ja tapoihin.

    • Gellerin Uri

      On noita parempia osaajia, esim Uri Geller. Kukaan ei koskaan saanut eikä varmaan saa häntä mistään huijaamisesta kiinni.
      Taikurit ovat olleet aina kateellisia hänestä ja väännelleet vihoissaan esim. noita lusikoita väkivoimin, mutta sitähän Uri ei koskaan tehnyt.

      • ,lpiuyg

        Ei muuten pidä paikkaansa. Tunnettu huijari on.


    • Moi-

      Skeptikot voisivat pysyä siellä skeptikoiden palstalla ja ateismissa tms. Kyllä me uskotaan ettette usko mihinkään koskaan. Ja aina samat vastaukset, ne osaa ulkoa jo etukäteen;) Jännä juttu ettei asiallisia vastauksia tullut juurikaan aloittajalle. Palstan taso on mennyt aika alas, liikkuuko täällä vain häiriköitä? Olisi ollut kiva kuulla myös itse aiheesta kommentteja, näköjään asiasta tietävät eivät täällä vastaile.

    • asffssaasfasf

      Mä näin myös hammaspeikon tässä yks aika. Hammalääkäri lopulta poisti sen! :)

    • Nyt.

      Ulos reippailemaan,niin loppuu haamujen ja pikku-ukkojen näkeminen.

      • Ideana ei paha, vaan kun luonnostahan niitä vasta löytyykin ! ;)
        Joten et tainnu miettiä kommenttiasi loppuun saakka...
        Sitä paitsi onko sillä ukon koolla niin suurta merkitystä...?
        Niitä on kaiken kokoisia, kukaties akkojakin...

        Eli ei se henkimaailma vain pään sisälle tai pirtin sisälle jää.
        Se on kaikkialla. Itsekin olemme suurempia kokonaisuuksia kuin
        vain keho. Meilläkin on henkinen ulottuvuutemme, joten henkiolentojahan
        tässä itsekin olemme.

        Vai kehtaatko väittää muuta?


    • mitmti

      Suosittelen lukemaan Watchman Neen Sielun piilevä voima. Se on aika tylsä, jos ei ole kinnostunut aiheesta tarpeeksi, mutta mielenkiintoinen omalla tavallaan.
      Huom! Jos saat tämän kirjan käsiisi (jota kovasti suosittelen) älä pelästy sen hengellisyyttä. Mielestäni kirjailijan esittämä väite näistä ihmisten yliluonnollisista kyvyistä on oikein ajatuksia herättävä ja mielenkiintoinen. :)

    • poutaa luvassa

      Minä pystyn ennustamaan 5 vuorokauden sään nuuhkimalla viikon jalassa olleita sukkia. Usein tämä aiheuttaa kyllä silmien kirvelyä.
      MItä pitäisi tehdä?

      • ToffuN

        pese sukkias ja vaihda joka päivä puhtaat !


    • sielunveli I

      Nyt.
      30.7.2011 17:15
      "Ulos reippailemaan,niin loppuu haamujen ja pikku-ukkojen näkeminen."

      Ei tuo vain noin mene. Minulla on maatila jossa asuu 85 vuotias äitini
      ja mummoni joka kuoli 20 vuotta sitten.
      Asun kerrostaloasunnossa kaupungissa ja aina kun käyn maatilalla
      näen myös mummoni joka yleensä tulee tyhjältä navetalta tai menee navetalle
      suljettujen ovien läpi.
      Jutun ydin on siinä, että 20 vuotta sitten kuolleen mummoni näki myös
      poikani ja hänen vaimonsa 3- vuotias poika.
      Viime syksynä illan suussa olivat 3-vuotias pojan poika ja miniäni
      vierailulla maatilallani. Yllättäen pikkupoika oli tarrautunut äitinsä vaatteisiin ja kysynyt, " Kuka tuo on ?. "

    • raumaskoul

      Jollain tavalla uskon yliluonnollisen olemassaoloon ja jollain tavalla taas en. Minä HALUAN uskoa, että me emme ole ainoat täällä maanpäällä.

      Elämässäni on tapahtunut kummallisia asioita ja on niitä ihmetelty. Todistajia on ollut siskot/vanhemmat yms.

      1. Ollessani n. 9-vuotias, lueskelin aku ankkaa takapihallamme olevassa "majassa". Jonkinaikaa luettuani kuulin kun joku huusi metsänsiimeksestä nimeäni, hennolla äänellä. Toisti sen monesti.

      Kurkkasin majansuulta metsään päin ja ääni kuului edelleen. Joku aivan selvästi pyysi minua metsään. Paniikissa juoksin talomme etupihalle ja törmätessäni isääni ajattelin sen olleen vain ajatuksen tuotosta, kunnes hän kysyi, että kuka siellä huusi sua?

      Siitä alkoi sitten selittely ja vanhemmat kävi katsomassa, että onko siellä ketään, mutta yllätys yllätys mitään ei näkynyt.


      2. Olen nähnyt elämäni aikana 2 kertaa pallosalaman ja ensimmäisellä kerralla se eksyi taloomme. Kaikki meistä todistivat sen. Se säväytti elämääni.

      3. 16 vuotiaana ollessani yksin kotona, lueskelin netistä kummitustarinoita/tosi/"tosi"tapahtumia. Olin huoneessani ja perheemme koira oli lattialla nukkumassa. Talo oli tyystin pimeä, koska minulla on tapana pitää muut huoneet pimeänä paitsi se missä itse olen:) Huoneeni ovi oli rakosillaan pimeään eteiseen.

      Päästessäni artikkelissa kohtaan "eläimet aistivat yliluonnolliset asiat" koiramme, joka vielä äsken nukkui sikeästi, murisi karvat pystyssä kohti ovensuuta. Ei liikahtanut mihinkään, vaan piti katseensa kohti ovea. Tämä yhteensattuma sai minut melkein paskomaan tiiliä. Pienen itsensäkokoamisen jälkeen otin lähimmän esineen millä vain voisi lyödä jos siellä joku olisi. Huoneen ovi auki, valot eteiseen ja tarkka silmäily näkyykö mitään. Koira kävi koko huushollin läpi, aivan kuin etsien jotakuta.

      4. Katsoimme siskoni kanssa olohuoneessa elokuvaa (olimme kaksistaan kotona). Taisi olla manaaja tms. kauhuleffa mitä katsoimme. Jännään kohtaan tullessamme takaantamme kuului paukahtava ääni. Leffa stopille ja kummatkin mietti, että mikä helvetti se oli? Kävelin eteiseen johtavalle käytävälle ja huomasin hieromarasvapullon olevan keskellä lattiaa. Se oli "pudonnut" nurkkahyllyköstä, muiden tavaroiden takaa ja tämä pullo oli ollut vielä perimmäisin kaikista. Siivoamattomat pölyjäljet todistivat pullolle kuuluvan paikan. paskahalvaus.

      5. 2010 vuoden loppupuolella kovien pakkasten aikaan kävelin kotiinpäin paikallisista pippaloista n. klo 1 aikaan aamuyöstä. pakkasta oli 20-25 astetta ja taivas oli kirkas tähdistä. Kävellessäni kotiin, puhuin ääneen, että missä olette yliluonnolliset asiat ja muuta sheibaa. Katsoin, että lentokone menee taivaalla. Jäin tuijottelemaan sitä ja ajattelin, että mitkä maisemat tuolta näkis tälläsellä säällä, kunnes tämä "lentokone" muutti suuntaansa tuosta noin vain. Ei siis kääntynyt, niinkuin lentokoneen normaalisti tekee, vain lähti samalla tavalla kuin autolla olisi ensin ajettu eteenpäin ja sitten heitetty pakki päälle ja peruutettu. O_O

      6. Surullisin juttuni on edesmenneen koirani ja minun välinen ystävyys mikä ei ollut parhaimmasta päästä. Kyseessä oli tälläinen ärisijämurisija joka tykkäsi kohdistaa puremavihansa minuun ja arpia löytyy naamasta ja käsistä:)

      Kouluaamuna koira oli päässyt hihnastaan irti ja lähtenyt rusakon perään.. (metsästysvietti tällä kaverilla oli SUURI) Siinä ei huudot auttanut sitten millään. Jonkin aikaa koiraa etsin, mutta se oli ilmeisesti jo kaukana. Kouluun oli ehdittävä tärkeeän kokeeseen, jotenka en voinut myöhästyä bussista. Vanhempani ja siskoni olivat palaamassa ulkomaanreissulta jotenka olin ainoa kotona. Soitin heille ja sanottin, että kyllä se kotiin palaa jahka jänis on karkuun päässyt. Lähdin kävelemään kohti bussipysäkkiä ja vielä sinä aikana huutelin koiraamme ja katselin ympärilleni. Bussi tuli ja minä lähdin kouluun ja päässä pyöri, että toivottavasti koiralla on kaikki hyvin. Tullessani kotiin koulusta olivat vanhempani ja sisarukseni päässet jo kotio myös ja ilmoittivat, että koira oli jäänyt rekan alle. Siskoni hyvä ystävä oli todistanut tilanteen. Oli katsonut, että onko tuolla koira vapaana ja katsellut sen menoa. En tajua miksi ei ottanut kiinni. NOh.

      Viikkoja tapahtuneesta näin unen jossa heräsin niityltä. Kauempana niityllä oli puu, jonka alla näin jonkin eläimen juoksevan iloisena. Kävelin lähemmäksi ja tajusin sen olevan edesmennyt koiramme. Kutsuin häntä luokseni pieni itku kurkussa, koska olin onnellinen nähdessäni hänet jälleen.
      Mutta hän ei tullut. Katsoi minua ja jatkoi matkaansa. Sain tästä käsityksen, että hänellä on kaikki hyvin, mutta hän ei halua tulla minun luokseni. Sitten heräsin.



      En ole hullu, nämä ovat todella tapahtuneita asioita ja olen osasta onnellinen, koska nyt löytyy se pieni tunne, että ei olla ainoita;)

      • XD

        aika kiva... meilki on sattunu ton tapasta.meil nimittäin jätettiin koira sisälle lukkojen taakse ja me mentiin kylälle. ku tultiin kotiin nii yllätys koira oliki ulkona. se oli niiku päässy kolmen lukitun oven läpite ulos... ja sitte mun iskä oli pienenä sanonu äitillesä aamulla että naamio mies herätti ja sitte mää pienenä sanoin saman aamulla mummolle että... aika kiva juttu... ja uskon et et oo hullu


    • Potilas 10034

      Ootteko tietoisia sairaudesta skitsofrenia?

    • .

      Minä olen vain 19v ja minä nään kans joskus tämmöisiä! Mutta ei niin "vahvoja". Ei siinä mitään erikoista, jotkut näkee ja jotkut ei...ja ei me ollu mitään sktisoja kuitenki!

      • KUSE SUKKAAN

        KUSE SUKKAAN IDIOOTTI


    • tollottt7

      On nimittäin normaalia ihmisille kuulla ääniä tai nähdä asioita. Se ei merkitse että olisi skitsofrenia. Tolvana!

      • LogicThink

        Niin minäkin kuulen ja näen paljon asioita, esim. tällä hetkellä näen tietokoneen ruudun ja kuulen kuinka naputtelen näppäimistöä. Ja olen aika varma ettei minulla ole skitsofreniaa.


    • XD

      no oon määki nähny enneunia ja mun äiti näki oman äitisä kuoleman ennalta ja se osu oikeeseen vartin heitolla... että nii

      • ToffuN

        Mä näin unen, jossa tyttäreni synnytti kaksoset ja tytär oli vasta tehnyt raskaustestin eli ei vatsan koosta tai mistään voinut tulla uniin. NÄin unessa , että ensin syntyi tyttö ja sitten poika ja tytär nauroi , kun kerroin sen unen, kun sitten tytär meni ekaan ultrakuvaukseen ni siel todettiin ,että on kaksi .Tuli synnytyksen aika ja ensin syntyi tyttö ja sitten poika :)
        Olen nähnyt myös muita enneunia lapsesta lähtien.


    • Koneinsinööri_69

      MITÄÄN NÄISTÄ NS. KOKEMUKSISTA EI OLE TIETEELLISESTI TODISTETTU

      • jeps jeps

        Pidätkös itseäsi varsin älykkäänä ja normaalina. Esitäpä todisteet omasta älykkyydestä. Et tiedä hevon vittuakaan mistään mitään.


      • horo09678
        jeps jeps kirjoitti:

        Pidätkös itseäsi varsin älykkäänä ja normaalina. Esitäpä todisteet omasta älykkyydestä. Et tiedä hevon vittuakaan mistään mitään.

        palloaivot! Ette te leijaa missään kun se päivä tulee. Atomeiksi muututte!


    • Höpöheujari

      HÖPÖ HÖPÖ MEE HOITOON..!!

    • qweqweqwevqw

      mä oon nähny tulevaisuun unissani pari kertaa ja pelkään pimeää mutta yhesti säikäytin itseni kun arvasin paljo kello on 1:37 ja sekunnit :o

    • noitako?

      Mielikuvitusta tai sitten ei...Minäkin näen asioita, jotka tapahtuvat jossain muualla, enneunia ym. vähemmän mukavaa. Pahinta on suhteeni sähkölaitteisiin, tietyssä mielentilassa saan oikosulkuun kaikki; koti- ja katuvalot sammuvat, uuni salamoi (ilman virtaa), kännykät ja kaukosäätimet eivät toimi...
      Ihmisen hermostokin toimii sähköllä, uskoisin tämän liittyvän siihen.

      • jeeeeees

        Hienoa. Tämähän on hyvin helppo todistaa tieteellisesti. Menee skeptikoilla luu kurkkuun, kun saadaan vihdoin pitävä todiste.


    • Pentti 50

      Parikymmentä vuotta sitten asuttiin vaimon kanssa vanhassa maalaistalossa. Kun tulee ulkoa, on ensin verannan ulko-ovi, sitten eteisen ovi (joka oli öisin lukossa) ja sitten huoneemme ovi.

      Kerran iltamyöhällä huoneemme oveen koputettiin kolme kertaa (kop, kop, kop). Kumpikin kuulimme sen ja huusimme "Sisään". Ei sieltä ketään tullut, vaikka koputus oli niin selvä ja suoraan huoneemme oveen. Käytiin tarkastamassa eteinen ja veranta - ei ketään ja ovet kiinni.

      On kovasti koetettu miettiä mikähän se oli. Ilmiö ei koskaan toistunut. Halusikohan joku entinen asukas viestittää meille jotakin.

    • Risto_785r

      Et ole hullu, etkä ole yksinkään... etsi niin kyllä löydät :)

    • telepathy

      Minäkin olen kokenut nähnyt kuullut tuntenut vaikka mitä. Enemmän lapsena kuin nyt. Se on sekä pelottavaa että kiehtovaa.

      Muistan vaikkapa sen kuinka en nuorena yhtään tykännyt toisesta yläkerran huoneesta, kun mielestäni siellä oli mun lisäksi joku muu. Vaihdoin huoneita päittäin veljeni kanssa. Ko. huone oli aikoinaan kuulunut isomummolleni, joka talon myytyämme uuden asukkaan mukaan seisoskeli portaissa katselemassa. Jossain vaiheessa (teininä) päätin sulkea asiat mielestäni, sen jälkeen "juttuja" on tapahtunut vähemmän mutta on kuitenkin.

      Esimerkkejä tässä muutama:

      Muutama vuosi sitten koirani piti lopettaa. Raahauduin eläinlääkäristä kotiin, istahdin sohvalle, ja katsoin kuinka sitä edellinen koiramme tallusteli juuri lopetetun koirani vesikupille. Useita vuosia sitten kyseinen edellinen koiramme vain eräänä päivänä katosi, eikä koskaan löytynyt.

      Monesti on joku käynyt taputtamassa minua olkapäälle kun olen katsonut telkkaria, tai olen tuntenut jonkun muuten koskettavan minua tai kulkevan ohi.

      Puhumattakaan niistä kerroista kun kuulen tekstiviestin tulevan noin 10 minuuttia ennenkun se oikeasti tulee, tai puhelimen soivan ennenkun se oikeasti soi. Tai perheenjäsenen auton ajavan pihaan ja oven käyvän, hetkeä ennenkun joku oikeasti saapuu.

      Nukuttuaan pois rakas mummoni kävi unessa kertomassa kaiken olevan hyvin.

      Karmivin juttu kävi vuosia sitten, kun ajoin autolla kotia kohti. Vastaan käveli eräs tuttuni, veljeni kaveri, vilkutettiin. Välittömästi ohi ajettuani mulle tuli aivan kamala olo, aloin jostain syystä itkeä holtittomasti ja oksensin, piti pysäyttää auto hetkeksi tien sivuun. Mietin "jotain on vialla, pitäisi mennä ja AUTTAA." En kuitenkaan kääntynyt takaisin kun ajatus tuntui ihan hölmöltä, vaan ajoin kotiin. Seuraavana aamuna olin aamupalapöydässä kun veljeni tuli luokseni ja kertoi, että hänen kaverinsa (se vastaan kävellyt) oli kuollut, tehnyt itsemurhan...

      Olen vastaanottavainen yliluonnollisille asioille, mutta koska ne pelottavat enemmän kun kiehtovat, en halua kokea nähdä kuulla tuntea tämän enempää.

    • selittämätöntä...

      Nämä asiat ovat kyllä ihan tosia, voin kyllä vahvistaa jonkun yliluonnollisen olevan pelissä mukana. Minullekin tapahtunut jotain sellaista, että ei järjellä voi selittää. On pelottavaa tietää omaavansa tälläisen "ominaisuuden". Mieluummin olisin tavallinen hemmo, joka naureskelisi näille jutuille, koska kukaan ei usko ennenkuin itse kokee...

    • sinpa

      no nämä asiathan on vähä ihmeellisiä , minäkin olen tiennyt monta asiaa, jo viikkoja tai kuukausia ennen , jopa ilman unen näkööki, jopa pienenä näin unta kun serrkuni tuli kylään , ja puhui isäni kanssa unessa , sit serkku tuli oikeesti käymään , ja puhui just samat asiat siinä isän kanssa , ninä vielä veljilleni sanoin etukäteen ,mitä kumpiki sanoo, niin sana tarkasti puhuivat samalla tavalla , sillon naurettiin sillä asialla . olin joku 12 v, mut taimaan sunamin näin tasan viikkoo ennen unessa , ja siinä oli myös tuttavia , jotka olivat just sillon taimaassa lomilla , joista en tiennyt etukäteen ., kuulin vasta seuraavalla viikolla , samoin japanin sunamin , tiesin noin viikkko ennen kun ajoin töistä kotiin autolla ,, ihan kun joku olis sanonu , et japani kaatuu , sanoin vielä vaimolle et mikähän se japanii vaivaa , kun sellanen pälkähti päähän tuossa pois tullessa , mut siitä viikon päästä oli tää sunami japanissa ,, et nää on jotai outoja , jopa yliluonnollisia asioita ,joita me emme oikein ymmärrä .

      • Että näin

        Kerro seuraavankerran etukäteen. Se on sillälailla uskottavampaa. Kyllähän minäkin "tiesin" että Euron ja Euroopanunionin kanssa tulee pahoja ongelmia, kun EU:ta oltiin perustamassa. Sanoin seurauksena olevan kaikkienaikojen talouskatastrofi. Tämä ei kuitenkaan todista yhtään mitään. Se oli vain oma näkemys asiasta. Joko toteutuu tai sitten ei. Helppo arvata kun vaihtoehtoja on vain kaksi.


    • vadelmainen*

      Mullakin on jonkun verran yliluonnollsia kykyjä. Eräs läheinen ihminen kuoli yllättäen ja hänen kuolemansa hetkellä tuntui vahvasti hänen läsnäolonsa huoneessa, jopa hänen tunteensa kun hän oli ihmeissään tapahtuneesta, ihmettelin sitä, sillä en ollut koskaan tuntenut vastaavaa. Oli tullut minua katsomaan. Myöhemmmin sain tietää, että oli kuollut juuri silloin.

      Tunnen joskus muiden ihmisten tunteita ja aavistan asiat tapahtuvan tietyllä lailla, monestihan en tähän tunteeseen usko, vaan myöhemmin selvisi, että kävi juuri niin kuin ajattelin.

      Olen nähnyt myös kaksi enneunta.

      Kaksi kertaa olen myös nähnyt jotain henkimaailman porukkaa, toinen oli todella hyvä rakastava olento ja toinen pelottava. Tämän jälkeen sanoin, etten halua niitä enää nähdä, eikä niitä ole onneksi näkynyt sen jälkeen.

      Haistan myös joskus tuoksuja mitä ei sillä hetkellä voi olla olemassakaan, kuten moottorikelkan hajua sisätiloissa keskellä kesää, ikkunat kiinni kaupunkialueella. Tämä on viesti kuolleelta läheiseltä, hänen kuolemansa jälkeen moottorikelkan hajua tuli usein, nyt sitä ei ole aikoihin tullut, liekö hän jo siirtynyt eteenpäin. Kyseinen henkilö piti kovasti moottorikelkkailusta ja varmaan arvasi, että tunnistan hajuviestin siitä.


      Sinulla ap. ei ole mitään kiirettä kehittää väkisin kykyäsi, nämä kehittyvät kyllä aikanaan kun "yläkerrasta" katsovat, että oikea aika on. Liian nopea kehittyminen henkisellä tiellä voi olla pahaksi ja tuoda mukanaan monia epämukavia ilmiöitä kun näet ja koet sellaisia asioita mihin et ole valmis.

      Pyydä apua oppailtasi ja enkeleiltäsi elämän eri asioissa, he kyllä auttavat mielellään ja kommunikointi voi tulla minkä tahansa asian/tilanteen kautta. Itsekin olen tämän omassa elämässäni huomannut ja heidän apuunsa voi aina luottaa. Toki kaikkia asioita ei elämässä saa, jos ei ole sitä elämänkirjaan merkitty.

      Niin se harmaa valopallo minkä näit, on todennäköisesti enkelipallo eli orbi=orb (englanniksi), siellä sisällä voi olla edesmenneen henkikin sisällä. Minulla on yksi valokuva missä on tällainen iso enkelipallo ja siellä on kasvot sisällä. Aika jännittävää!

    • Professori Charles Francis Xavier varmasti osaa auttaa sinua. Tunnetaan myös nimellä professori X.

    • Wänkä

      Mullakin on yliluonnollisia skillejä ! Voin runkata 6h putkeen, ilmekkään ei värähdä koko aikana.

    • sinpa

      Wänkä: niin minäkin ,mutta silti pystyn näkemään myös muita asioita , !!! esim, äitini kuoileman jälkeen tulin töistä kotiin , ,,, ja oli sellanen tunne et emäntä on tullu jo töistä , et joku olis sisällä huoneessa, kysyinki et joko oot tullu töistä , jos olis ollu vaikka vessassa, koska en kattonu mihinkää huoneeseen . niin minun kuolleen äitini äänellä tuli vastaus , et ei ole tullu vielä ???? sit katoin kaikki huoneet eikä siellä ollu mitää , yritin vielä huudella et olko täällä joku ,mut ei mitää vastausta ennää, karvat nous kyllä pystyyn sillä hetkellä

    • bad kyky

      minulla on kanssa yliluonnollisia kykyjä,nimittäin haistan kokoomuslaiset kapitalisit ja demukat 50km päästä:) on sekin kyky aina kun punikkidemu tai kokkelikokoomuslainen talsii josain päin niin haisee kyseinen puolue siis kauhea kyky! en sellasta puoluetta tod halua kannattaa

    • 7+14

      Aloittaja kysyi, miten noita kykyjä voisi kehittää. Tekemällä, aistimalla, pitämällä tuntosarvet ylhäällä, etsimällä tietoa ja kokemusta. Herkkä yliluonnollinen aistiminen on kuin lihas, se on olemassa, mutta sitä pitää harjoittaa, jotta se vahvistuisi. Sinun pitää vain päättää, mitä haluat. Voit sulkea oven tai avata sen, miten vain, sinä päätät. Kuten joku tuolla sanoi, jokaisella on oma tie, oma tapa edetä. Kun on herkkyyttä, tällaisia aistimuksia ja kokemuksia tulee elämän mittaan paljon, mutta ne jäävät tällaisiksi ohimeneviksi vilahduksiksi, jollei sitä "lihasta" tietoisesti kehitä. Oma yliluonnollisten asioiden tutkiminen alkoi tosissaan hyvin voimakkaasta omakohtaisesta kokemuksesta, minkä jälkeen tajusin, että vanha skeptinen asenteeni oli itsepetosta, kuolemaa ei todellakaan ole, ja ryhdyin lukemaan paljon, harjoittelemaan meditaatiota, energiatyötä jne. Vähitellen, pieni askel kerrallaan, itseään kuunnellen tutustuin näkymättömään maailmaan. Liian kova vauhti kostautuu, se pitää muistaa. Sekin pitää muistaa, että kaikista ei tule taitavia näkijöitä, meedioita, parantajia. Monilla heistä poikkeukselliset kyvyt ilmenevät jo varhain lapsena. Tämä on vain yksi ulottuvuus minusta eikä minun "yliluonnolliset" kykyni ole mitenkään erikoisia, aika vähäisiä tosiaan, mutta niistäkään ei vaan voi puhua yleisesti kuin nimettömänä. Niin paljon on tietämättömyyttä ja pelkoa sellaista kohtaan, mistä ei ole omakohtaista kokemusta, mitä ei ymmärrä, ja se näkyy myös tässä keskusteluketjussa. Ei niin kovin kauan sitten ihmisiä poltettiin rovioilla noitina sellaisten yliluonnollisten kykyjen takia, joita pidettiin kirkon tai yhteisön mielestä väärinä tai uhkaavina, joskus ihan raadollisesti oli kyse rahasta, jos kylän vanhat lääkeyrtit hyvin tunteva ja taitava parantaja vei potilaat lääkärin vastaanotolta. Niistä ajoista on onneksi vähän päästy eteenpäin, mutta kyllä tämä vielä hankalaa on.

      • Että näin

        Poltettiin joo, mutta useimmat heistä olivat epätasapainoisia ihmisiä näin kauniisti sanottuna. Kyllä heitä kartetaan nykyäänkin kuin ruttoa.


    • Timo Taika

      Kyllä on tuo täysin mahdollista, monet suljetulla osastolla näkevät mainitsemiasi ilmiöitä.
      Hyvä, että saavat sielläkin nykyisin nettiä käyttää, niin löytyy uusia vertaisryhmiä.

    • hojahaart

      en väitä että joillakin ei kykyjä olisi,mutta vaikutat hieman yksinkertaiselta.

    • sinpa

      Voi teitä; vaikka ette näkisikään mitään outoja , niin silti voitte olla ( melko) terveitä ,mut ei ihan kuitenkaan ,, mut nää jotka jotai näkee ulkomaailmasta ovat teitä paljo tervempiä elämässä , mutta yrittäkää pärjätä jollain lailla !!

    • Aurale

      Minullakin on yliluonnollisia kokemuksia, kykyjä. Käyttäessäni sanaa "minullakin" oletan yliluonnollisia kykyjä olevan isolla osalla ihmisistä. Viitaten edellisiin viesteihin kykyjen luonne ja vahvuus riippuu muun muassa yksilön herkkyydestä. Uskon olevan ihmisiä, joilla on kyky aistia yliluonnollisia asioita, mutta jotka eivät välttämättä itse tiedosta omaa lahjaansa. Olen kokenut elämäni aikana muutaman ihmeellisen asian. Kerron ne nyt.

      Ensimmäinen outo asia, jonka muistan kokeneeni, tapahtui ollessani noin kymmenvuotias. Olin ylittämässä polkupyörällä liukasta tienristeystä, kun huomasin kuorma-auton lähestyvän minua sivulta. Kuorma-auton kuljettaja taisi ajaa ylinopeutta. Risteys oli hyvin liukas, aivan jään peittämä. Ollessani keskellä risteystä kaaduin pyörälläni. Olin hetken varma, etten ehdi kuorma-auton tieltä pois. Nostin nopeasti pyöräni pystyyn, nousin satulaan ja tein polkaisun. Kuin ihmeen kautta takapyöräni piti jäällä. Tuntui kuin olisin lähtenyt kuivalta asvaltilta. Suojelusenkelini taisi auttaa minua hädässä.

      Toinen merkittävä kokemus sattui kesämökillä vuosi sitten. Nukuin ja säpsähdin yhtäkkiä hereille kesken unieni. Sängyn vieressä olevalla tuolilla istui tumma naisen hahmo. Hahmo näyttäytyi ehkä noin parin sekunnin ajan, joten ehdin nähdä sen selvästi. Henki katosi kuin usvana pois, ei silmän räpäyksessä. Se haihtui alhaalta ylös, siksakkina. Näky oli hyvin vaikuttava. En nukkunut enää sinä yönä. Panin merkille, että herätessäni olin maannut selälläni ja hahmon puoleinen käteni oli ojentuneena hahmoon päin. On muuten hassua käyttää sanaa hahmo. En oikein tiedä, mitä sanaa käyttäisin. Olen miettinyt, kuka tuo henki on.

      • Jokaisella varmasti on ollut jotain läheltä piti tilanteita elämässään eikä ne ole mitään henkimaailman juttuja vaan sarja tapahtumia jotka päättyvä onnettomuuteen tai sitten ei. Krapulassa ihminen myös helposti luulee näkevänsä puoliunissaan jotain mistä on juuri nähnyt unta. Valveuni jossa on silmät auki, mutta aivot nukkuvat. Ihminen itse käsittelee nämä tapahtumat kukin tavallaan. Jos koko elämänsä on lukenut hullu hullu maailmaa ja raamattua, todennäköisesti näkee henkiä ja osaa ennustaa tulevaa yms...


    • fdfsgsfrdg

      Onhan tämä tietty mahdollista, vaikken itse varsinaisesti uskokaan tällaiseen. Äitini on jo ainakin kahdesti nähnyt unessa sukulaisen kuoleman, joka tapahtui siis hieman unen jälkeen. Itsekin olen joitakin "enneunia" saattanut nähdä, kun monesti "uniikissa" tilanteessa on tuntunut, että olen jo elänyt tämän hetken.

      Nuo piippaukset voivat johtua erilaisiin ääniin tottumisesta. Kuuletko tavallisesti oaljon piippauksia, esim. työssä? Tällöin aivot saattavat reagoida niin, että ääntä kuulee, vaikka sitä ei oikeasti olisi olemassakaan. Tämä on siis tutkimustietoa:D

      Et missään nimessä ole hullu. Sen sijaan voit julkaista lehdessä ilmoituksen, jossa kerrot kyvyistäsi ja alkaa sen jälkeen kerätä maksua hulluilta:D:D

    • On ja ei ole

      Onhan näitä juttuja. Osa keksittyjä, osa on pakko uskoa todeksi.

      Olette varmaan kuulleet etiäisistä? Ne olivat sangen yleisiä entisaikaan, kun ei esim. ollut puhelimia. Ihmisten oli pakko käyttää herkemmin aistejaan.

      En uskoisi yliluonnolliseen, mutta omat vanhempani ovat tällaisia asioita kokeneet, joten uskottava on. Kun kaksi henkilöä kokee samaan aikaan esim. kuulevansa lapsen itkua naapurihuoneesta, joka on tyhjillään, kyse ei voi olla yhden ihmisen aistiharhasta.

      • 87656

        Kyse voi olla jostakin eläimestä niiden äänet ovat joskus hämääviä.


    • Aurale

      Tiedän joskus etukäteen, että kännykkä alkaa soida. Aivot kai reagoivat kännykän sähkökenttään? Puhelimen täytyy olla aivan lähellä, jotta pystyn aistimaan sen :).

    • arvitapio

      Olet näköjään samankaltainen ihminen kuin minä. Nuorena minäkin pelkäsin nyt olen 55 vuotias enää en pelkää haen kuitenkin kaiken aikaa vastauksia että mitä tämä on. Yliluonnolliset asiat ovat ikäviä jos niitä ei hallitse voi tarkoittamattaan aiheuttaa toisille jotain todella pahaa. Yliluonnolliset voimat eivät kuulu ihmiselle ne kuuluvat vain Jumalalle mutta ihminenhän on Jumalan kuva ehkä Hän koettelee tällälailla joitakin meitä parempi vain kärsiä hiljaa ja toivoa ettemme tee pahaa toisille ihmisille. Maailmassa riittää pahuutta ihan riittämiin muutenkin. Äitini edesmennyt sanoi "Kärsi kurja kärsi." niinkait se on sitten kaiketi tehtävä. Hyvää kesää lukijoille, elämäähän tämä vai on!

    • Tanu Tabletti

      Minulla on kanssa parantunut aisti, se "kertoo" milloin tililleni tulee rahasuorituksia.
      Sellainen kilahdus kuuluu ja yöllä se häiritsee.
      Olenkohan yliherkkä avaruuden bittisiirroille?.

    • hallonlakrits

      Uskon sinua hyvinkin. Itsellänikin on jonkin verran yliluonnollsia kokemuksia, samoin sukulaisillani ja joillain tuttavistani.

      Itse näen enneunia.

      Kerran purjehdusreissulla näin unta, että olimme purjehtimassa ja vedestä löytyi ruumis. Seuraavana aamuna kerroin painajaisesta äidille ja uni oli koko päivän mielessäni. Samana iltana laiturimme toiselta puolen löytyi hukkunut mies, josta järkytyin kovin. Takana oli yli kymmenen vuoden purjehdushistoria, eikä mitään vastaavaa ollut ennen tapahtunut.

      Eräänä yönä näin unta, että luin nuoren naisen kuolinilmoitusta/muistokirjoitusta. Herättyäni sain kuulla, että lapsuudenystäväni siskon (jonka en tiennyt sairastaneen, saati kuolleen) kuolinilmoittus oli lehdessä. Kun avasin lehden (viikonlopun versio, koko aukeama ilmoituksia), näin heti ensimmäiseksi, kaikkien joukosta, juuri hänen ilmoituksensa.

      Vuosi ennen kouluammuskeluja unessani vanhalla yläasteellani (ei Jokela tai Kauhajoki tosin) ammuskeltiin, ja paljon ihmisiä kuoli. Uni oli hyvin yksityiskohtainen, näin jopa koulun ruokalan, jossa oli kalapuikkoja. (:D). Ammuskelujen satuttua luin tuon ammuskelujen kohteeksi joutuneen koulun terveydenhoitajan haastattelun, jossa hän kertoi, kuinka oli ollut ruokalassa ammuskelun alettua, ja jäivät KALAPUIKOT syömättä..

      On näitä muitakin, tässä ensimmäiset mieleentulevat..

      • hallonlakrits

        Piti vielä sanoa, että sukulaiseni, jotka ovat yliluonnollisia juttuja kokeneet, ovat täysjärkisiä, tavallisia ihmisiä.

        Eräs sukulaiseni oli nähnyt unta onnettomuudesta, jossa mies ryömi tiellä. Sukulainen heräsi tuohon uneen ja tunteeseen, että huoneessa on joku. Hän näki, että kello oli n. 1 yöllä. Seuraavana aamuna hänen tätinsä kertoi, että myös hän oli herännyt yöllä outoon uneen, jossa eräs tuttava oli istunut sängynlaidalla jalkojaan heilutellen ja sanonut "nyt on niin hyvä olo." Samana päivänä he saivat tietää, että tuo kyseinen tuttava oli edellisenä yönä kuollut jäätyeen auton alle n. klo 1... :S


    • Näkijä ja kuulija

      Ryypätkää muutama vuosi oikein kunnolla, sitten niitä näkö- ja kuuloharhoja ilmaantuu ihan itsestään, ei tarvi käydä Aino Kassisen medio-kirjekursseja!
      Kyllä on jämpti niin!

    • Bah

      Ali-ihmiset voisivat pysyä poissa tämmöisistä keskusteluista. Teillä ei ole aavistustakaan mitä kaikkea tällä tapahtuu. Menkää baariin ihmettelemään olutta ku ette muuta näe.

    • Himmler-Benz

      Ei sitä olutta pidä ihmetellä, se pitää juoda. Toisaalta on hyvä, ettei ole aavistustakaan, mitä täällä tapahtuu, kun tuollaiset yli-ihmiset asettavat itsensä
      muiden yläpuolelle.

    • Jaulikki

      Jos näkee haamuja, kuulee ääniä, tuntee kosketuksia tai on kokenut muita "yliluonnollisia asioita", niin onko ikinä tullut mieleen, että ne vois olla aistiharhoja? Itse olen monesti tuntenut, että ihan kuin joku olisi tarrannut reidestä kiinni tai nähnyt ihmisen juoksevan kadulla kun olen lehteä aamulla lukenut, vaikkei siellä ole ketään. Ja silloin olen kyllä ihan omaa nuppiani syyttänyt sekoilusta.

    • horror vacui

      No jos nyt kiinnostaa niin tässä yksi lisää: Äitini kertoi aamiaispöydässä minulle ja kylässä olleelle tädilleni näkemästään unesta: hän kulki lapsuudenkodissaan ja etsi omaa äitiään, muttei löytänyt...Samassa puhelin (lanka- kun muita ei ollutkaan) soi, siihen aikaan ei viikonloppuna aikaisin aamulla soiteltukaan turhan tähden, muistan säikähtäneeni - ja eikös toinen tätini soittanutkin että mummo oli juuri kuollut.

      Selitykseni: mummo oli 80-vuotias, juuri ollut leikkauksessa, joka oli mennyt pikemminkin pieleen - ja ties kuinka monta kertaa lie äitini huolissaan nähnyt häneen liittyviä unia. Muut olivat jo unohtuneet, mutta tämä jäi karmean sattuman takia taatusti kaikkien mieleen.

    • Pian piippaa?

      Hei!
      Enpä tunnistanut kertomuksessasi mitään yliluonnollista, pikemminkin vilkas mielikuvitus, kehittymätön todellisuudentaju, sekä arkuudesta johtuva henkinen eristäytyminen ja pako mielikuvitusmaailmaan, joka tarjoaa kompensaationa "erityislahjoja" lohdutukseksi. Mene rohkeasti mukaan johonkin toimintaan, jossa saat olla ihmisten kanssa tekemisissä, siellä ihminen eheytyy ja oppii tulemaan toimeen tämän maailman kanssa. Usein on vaan niin, että ihminen tarrautuu näihin "mielikuvituslahjoihin" niin kovasti kiinni, ettei uskalla luopua niistä, koska ne tarjoavat eksyneelle "sijaiskodin".

    • Noidan sukulainen

      Ei tuo ole uutta. Minun isoisoisäni oli kylän verenseisauttaja ja sai ovet auki puhaltamalla niiden lukkoon. Asusteli maakuopassa ja nykyisin olisi varmaankin laitettu lukkojen taakse ja kunnon lääkitys päälle. On niitä ollut aikaisemminkin yliluonnollisia asioita omaavia.

    • Piippari

      Minäkin kuulen välillä yhtäjaksoisen piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii äänen, mutta useimmiten se kuuluu vaan toisessa korvassa. Nypin kaikki töpselit irti seinästä ja silti vaan piippasi. Kerran se kuului mökillä missä ei edes ollut sähköjä, eli ei voi kuulua mistään laitteesta. Kerran kuulin tuon saman äänen molemmissa korvissa kun ammuin haulikolla ilman kuulosuojaimia. Voin kutsua skepsiksen paikalle ensi kerralla tai yrittää äänittää sitä kännykän nauhurilla.

    • skitso

      Olen sairastanut joskus psykoosin oikeasti ja siihen verrattuna et ole kokenut mitään ihmeellistä. Sairauden käsite on näissäkin harhanäyissä vähän häilyvä. Skitsofreniassa on kyse enemmänin persoonallisuuden kehitykseen liittyvistä ongelmista, kontrollin ja defenssien menetyksestä. Muuten enneunet ja muut "paranormaalit" kokemukset ovat varmaan aika yleisinhimillisiä ilmiöitä eivätkä mitenkään epätavallista etenkään nuoruudessa, jossa mieli ei ole vielä niin järjestäytynyt.

    • Risto_785p

      Samaa mieltä myös vadelmaisen kanssa. Kannattaa myös ehkä etsiä aiheeseen tarkemmin suuntautuneita foorumeja -näitäkin on monia- missä voi keskustella asiasta muiden kanssa, mm samalta kokemuspohjalta. :)

      Etsimällä ja elämällä ajan kanssa löytyy se itselleen sopiva lähestymistapa..
      Eikä ole syytä myöskään pelätä.

    • hallonlakrits

      Itse olen yöpynyt Pohjois-Carolinassa kaverini tuttavaperheen talossa, joka tunnetaan kaupungin kummitustalona. Se on yli 100 vuotta vanha, ja on aina ollut lääkärin talo, eräänlainen sairastalo. Siellä on kuollut paljon ihmisiä ja vintillä on säilytetty ruumiita tutkimuksia varten.

      Talossa asuvat ihmiset ovat tuikitavallisia, hyvinkoulututteja ihmisiä. Nainen kertoi minulle joskus katsoneensa tv:tä, kun sen vieressä seisoi lierihattuinen mies, jolla ei ollut kasvoja ja keittiössä esineet vaihtavat itsestään paikkaa.
      Mies taas sanoi nähneensä portaikossa miehen hahmon, joka katosi ylätasanteella.

      Talo on kyllä ehdottomasti karmivin, jossa olen koskaan ollut! Voisin hyvin kuvitella sen olevan vanhassa amerikkalaisessa kauhuleffassa. Yksi talon portaikoista oli muurattu umpeen, ja toisen portaikon päälle sai narusta laskemalla "valelattian". Lisäksi paikka oli täynnä mitä aavemaisempia taideteoksia, antiikkisia esineitä ja kylpyhuoneessa oli amme, jossa oli "tassut" jalkoina. Lisäksi pihalla oli ikivanha vauvan hauta.

      Itse en kokenut talossa mitään kummallista, mutta tunnelma siellä oli mitä karmivin.

    • Zorro9675

      Älkää ikinä luottako viiksekkäisiin miehiin, tuuheat viikset ovat merkki kohonneesta estrogeenitasosta. Naisilla on korkea estrogeenitaso, mutta kun naimisissa olevan miehen estrogeenitaso on kohonnut se yleensä tarkoittaa sitä että hänellä tulee olemaan suuria riitoja vaimonsa kanssa. Nämä riidat yleensä päättyvät siihen että hän pieksee vaimonsa.

      • milla.h

        selvä...


    • XD

      katoppaapa elokuva PARANORMAL ACTIVITY 2... se on tosi tapahtumiin liittyvä elokuva... ja kait koti videona kuvattu elokuva...

    • JK

      VAI NIIN

    • Palava pensas
    • Matti13vee

      Mäki Näen Ainaki kaks kertaa kuukaudessa EnneUnia Koska osaan pyyt'' niitä. Mut pisin enne uni tapahtu tänää näin mun serkun puhelimesta kokoaja unta ja sit se tapahtu näin sen samalla lailla oikeesti ku unessa. Mut eniten muistiin on jääny, näin sellasen unen et meinaan kompastua köyteen ja sit se tapahtu oikeesti.

    • ennustaja

      Minä nään jatkuvasti enneunia ja hereilläkin nään 'ennustuksia'. Uskon myös yliluonnolisiin ja olen nähnyt haamuja? En valehtele! Mutta yliluonnolisia asioita on olemasa

    • Herkkä

      olen herkkä ja olen muutaman kerran ennustanut tuntemattomalle.... Esim kerran tuntematon Nainen tiesin hänen päivän kuukauden ja vuoden milloin oli syntynyt... hämmästys oli sen jälkeen molemmin puolin... luulen että hän muistaa sen loppuelämän... niinkuin minäkin ..
      mutta en muista mitä kerroin hänen tulevaisuudestaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe