voe voe

tukkirekka

vinkkel koneetko hitsoriaa? saania hehkutteloo eero6 motalla, vuan ompi vaan nelikassiin asti, mersu mukamas kehitti oman suoran koneen, moiseen tarpeeseen. Aika hullua porukkaa, jos omistaa detroit-dieselistä suurimman osan ja alkaa kehittää omaa masiinaa, miljardeja hukaten. Kyllä nyt poru pääsee!!!!!!!!!!

8

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kasikanjan mies

      Kyllä itkua piisaa näillä Susi-fanaatikoilla! Scanian veekasista saadaan mitä ihmeellisempiä itkuja aikaan. Miettikääs nyt vitun karvakorvat hieman, Scania esitteli 14l kasin joskus 1969 ja samalla konseptilla mentiin 2000-luvun alkuun. Ilman suurempia muutostarpeita. Sitten tuli "iso-kasi", josta en ole vielä tähän päivään kuullut pahaa sanaakaan. Helvetin hyvin on koneet pelittänyt ja kokemusta molemmista. Sisussa on ehtinyt olla varmaan kymmenen konetta tuohon aikaan ja niistä yksi on ollut hyvä! Kaikki muut täysiä fiaskoja.

      "Kasista menee laakerit", joo joo, 1-sarjalainen on meillä joskus laakeroitu, sen jälkeen ei ole koneisiin koskettu. Kolmossarjalaista ei ajamalle edes loppuun saa,varsinkin vanhaa kunnon 143-450 mallia. Jokunen 14 Cummins saattaa samoihin kilometrimääriin päästä mutta auto on jo muuten ihan valmis tuossa vaiheessa.

      • vain asvaltille V8

        ensimmäiset intercooler v8,täysiä paskoja.Vuoden aikana kolme konetta
        vaihtoon. Semmosia muistoja kanjasta.


      • tukkirekka

        päivity, poika tälle vuosituhannelle, olikos kysymys tulevaisuudesta vaI menneisyydestä? Luultavasti just tuo viimevuosituhannen tekniikka syynä, että vinkkelit jää unholaan. Mitä ne tekee kanian korjaamolla tuhannet asentajat kahdessa vuorossa, kun öljynvaihtovälitkin jo niin pitkiä?


    • Kasikanjan mies

      Kanjan tuhannet asentajat tekee töitä sen vuoksi kun kanjaa myydään niin hitosti. Kai niissä nyt jotain korjattavaa on joskus. Meillä ajetaan kasikoneilla, ajakaa te relluilla vai mitä virityksiä niissä susissa nykyään onkaan, oon pudonnut siinä asiassa kelkasta jo ajat sitten.

    • V8

      Eipä sillä liene loppupelissä mitään merkitystä, onko V8 vai rivi-6. Kyllä se jostain muualta tulee se kestävyys kuin sylinterimuodosta. Miksi täällä ei haukuta mersun v6-koneita? Nehän kestää aina 500 tuhatta kerralla. Mutta eihän mersua haukuta, oli se sitten henkilö- tai kuorma-auto. Scanian vinkkelit kestää ja Scanian kutoset kestää ja Volvon kutoset kestää. Mutta aina joskus joku niistä hajoaa. Ihmisten suunnittelemia, ihmisten kasaamia ja ihmisten käyttämiä, siitä se lähtee. Ja joka muuta sanoo, puhuu paskaa.

    • jytky,iso jytky

      Kyllä sylinterit täytyy olla pystyssä,niin kuin vessassa! Yksinkertanen
      ja toimintavarma!

      • voimalla veekasin

        No saishan sisustakin toimintavarmana jos käyttäisivät samaa konseptia vuosikymmenet mutta nyt kun on haahuiltu joka vtun romukopasta keräämässä osia niin eihän se voi toimia! Ei ole ns. jatkuvuutta. Katotaan vaan pojat, kymmenen vuoden kuluttua muistellaan naureskellen sisun mersusekoiluja!!


      • tukkirekka
        voimalla veekasin kirjoitti:

        No saishan sisustakin toimintavarmana jos käyttäisivät samaa konseptia vuosikymmenet mutta nyt kun on haahuiltu joka vtun romukopasta keräämässä osia niin eihän se voi toimia! Ei ole ns. jatkuvuutta. Katotaan vaan pojat, kymmenen vuoden kuluttua muistellaan naureskellen sisun mersusekoiluja!!

        Katoppa kummaa, vinkkelitossut eksy pikkuisen aiheesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1867
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1757
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1353
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      70
      1158
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      909
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      815
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      47
      795
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      769
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      755
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      747
    Aihe