yö legolandin läheisyydessä

äiskä

Onko kellään antaa vinkkiä edullisesta yöpymispaikasta lapsiperheelle legolandin läheisyydessä? Ja muitakin vinkkejä kivoista kohteista Tanskassa.

4

971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siellä käynyt

      Legolandin vieressä on hotelli sekä hyvin varustettu leirintäalue. Niiden paras puoli on se, että ne ovat kävelyetäisyydellä puistosta, mikä rankan päivän jälkeen kannattaa noteerata. Niistä on hyvä myös aloittaa päivä tai jatkaa seuraavaa, koska touhua riittää muutamaksi päiväksi.

      Leirintäalueita ym on kauempanakin, mutta hinnat eivät oleellisesti eroa toisistaan. Kannattaa muistaa, että Tanska on käytännössä niin pieni maa, että reunalta toiselle ajaa muutamassa tunnissa, tiet on hyvät.

      Muita paikkoja ovat mm. Kööpenhaminan tivoli ja esimerkiksi pohjoistanskassa on euroopan suurin merivesiakvaario. Atlantin puolella on upeita aaltoja ja hienoja rantoja, vesi on kylmää ja suolaista. Matkatoimisto kertoo lisää.

      Hinnat ovat aika kovat, korotuksen huomaa selvästi esim. ruotsin puolelta tullessa. Mutta eihän sinne säästämään mennä.

      • Paikalla käynyt

        Viime viikolla kävimme kyseisessä paikassa. Oleskelimme kolme yötä hotellissa nimeltä Hotel Margrethe. Tämä paikka oli Gadbjergissä, joka oli hyvin pieni kylä n. 18 km legolandista. Vähän nukkavieru, mutta ok hotelli. Kolme yötä perhehuoneessa (2 aik 2 lasta)maksoi n. 283 e, kun käytti kro-check hinnoittelua.


    • Siellä käynyt

      Viestistäsi ei käynyt ilmi, miten sinne aiot mennä ja liikkua. Minä kävin matkailuautolla, joten neuvot koskevat lähinnä niitä.

      Jos haluat säästää autolla tai vaunulla yöpymiskuluissa, käytä leirintäalueiden quick-stop järjestelmää. Se tarkoittaa, että sinun on lähdettävä sieltä aamulla hieman aikaisemmin. Mutta jos olet kiertämässä maata, teet sen kuitenkin. Hinnat ovat ehkä puolet normaalista, mutta niihin sisältyy kaikki tärkeimmät, kuten turvallinen yöpyminen, mahdollisuus suihkuihin, roskien jättöön ym. Se sopii erityisesti matkailuautoille, koska kukaan ei katso pahalla jos matkailuautoa sitten päivällä käyttää kaupunkien keskustoissa ym. Vaunun kanssa se on vähän niin ja näin, jos täytyy pysäköidä keskustassa. Halvemman hinnan saa, jos pyytää sitä leiriytyessään.

      Toiseksi, on hyvä tietää, että siellä pärjää sesonkiaikanakin oikein hyvin varaamatta yöpymisiä etukäteen. Kannattaa tehdä retki omalla aikataululla, joka joustaa matkan aikana. Myös lautoille (ruotsi-tanska-norja kolmiossa) mahtuu, eikä lipuista tai varauksista kannata ottaa stressiä. Luottokortit pelaa.

      Ja juomat kannattaa tuoda Tanskasta. Kun paikka on oikea, likööripullo on tuoremehua halvempi, eikä rajamuodollisuuksia paluumatkalla lainkaan ole.

      • Tkk

        "Ja juomat kannattaa tuoda Tanskasta. Kun paikka on oikea, likööripullo on tuoremehua halvempi, eikä rajamuodollisuuksia paluumatkalla lainkaan ole."

        Itse ajoin Billundista 130 kilsaa Saksaan, Flensburgiin ja tein kaikki ostokset siellä Saksan naurettavan halvoilla hinnoilla. Juomat, ruuat yms olivat isoissa marketeissa todella selkeästi Suomea, Ruotsia ja Tanskaa halvempia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe