Homoseksuaalisuus ei ole luonnollista?

löytyi netistä

Homojen avioliitto:

1) Homoseksuaalisuus ei ole luonnollista. Todelliset suomalaiset eivät koskaan hyväksy luonnottomia asioita, kuten silmälaseja, polyesteria, rasvaimua tai ilmastointia.

2) Homojen avioliitot kannustavat muita ihmisiä ryhtymään homoiksi, samalla tavalla kuin pitkien ihmisten kanssa oleskeleminen tekee sinusta pitkän.

3) Homojen avioliittojen laillistaminen avaa oven kaikenlaiselle mielettömälle käyttäytymiselle. Ihmiset saattavat jopa haluta naimisiin heidän lemmikkiensä kanssa, koska koirallakin on laillinen asema, ja se osaa allekirjoittaa avioehtosopimuksen.

4) Heterojen avioliitto on ollut olemassa jo pitkään eikä se ole muuttunut lainkaan; Naiset ovat yhä omaisuutta, mustat eivät voi mennä naimisiin valkoisten kanssa, ja avioero on yhä laiton.

5) Heterojen avioliitoista tulisi vähemmän merkityksellisiä, jos homojen avioliitot sallittaisiin, Brittany Spearsin 55-tuntia kestänyt ’vain huvin vuoksi’ –avioliitto menettäisi kaiken pyhyytensä.

6) Heterojen avioliitot ovat pätevämpiä, koska ne tuottavat lapsia. Homoparit, hedelmättömät parit, ja vanhat ihmiset eivät saisi mennä naimisiin, koska meidän orpokotimme eivät ole vielä täysiä, ja maailma tarvitsee lisää lapsia.

7) Luonnollisestikin homoseksuaaliset vanhemmat kasvattavat homoja lapsia, sillä heteroseksuaalisetkin vanhemmat kasvattavat vain heteroja lapsia.

8) Raamattu ei tue homoutta. Ja me kaikki noudatamme edelleen yli 600 – vuotta vanhan kirjan ohjeita sanantarkasti, sillä maailma ei ole muuttunut laisinkaan.

9) Lapset eivät voi koskaan kasvaa oikeanlaisiksi ilman sekä miehen että naisen roolimallia kotona. Siksi yhteiskunta kieltää ehdottomasti yksinhuoltajavanhemmat.

10) Homojen avioliitot muuttavat yhteiskunnan perustan. Emme voisi koskaan sopeutua uusiin sosiaalisiin normeihin. Aivan kuten emme ole sopeutuneet autoihin, sähköön taikka pidempään elinikään.

11) Homous on väärin. Piste. Tämä on sääntö, ja sitä meidän on noudatettava, vaikka se rikkoisikin perustuslain kohtaa 6. (Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.) Kirkonhan ei tarvitse noudattaa lakia, ja on täysin hyväksyttävää, että se saa valikoida vain ne kohdat jotka sopivat heidän uskomustensa kanssa yhteen. Aivan kuten muutkin ihmiset saavat päättää mitä lakia he milloinkin haluavat noudattaa.



Suosittelen lukemaan, pistää miettimään asioita.

12

427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KAAMEEÄMMÄ

      TROLLI

    • 17

      Trolli? Minusta tässä on valideja argumentteja.

      Kiitos tästä! Aion käyttää kyseisiä kohtia tulevissa väittelyissä fundisten kanssa :)

    • Tietoa on

      Sekä trolli, että hurmahenkinen hupakko.

    • Hiphophei

      Hahahah! Kiitos, ihanasti kiteytetty! :)

    • ;)

      oooiii

      • feikkiuskonnollinen

        Selvää tekstiä Raamatusta ja uskovat pitävät Raamattua Jumalan Sanana.

        "Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia".


    • :)

      Brittany = Britney?
      Asiaa!

    • ddddddddddddddd

      Kiitos, että osoitit minut valoa kohti. Nyt tiedän, että homous on 100% luonnonvastaista. Olen valaistunut :D

    • että näinikään.

      Se on vain niin että kun on omaan sairauteensa kietoutunut "lesbot,homot" niin eihän he ymmärrä omaa tilaansa.Sitä on ulkopuolisen madoton heille selittää.

      • ter-ve

        heh, sulla on silmässä rikka ja malka. katsopa jos löytyisi vielä peili;)


    • kay st

      Todelliset suomalaiset eivät myöskään hyväksy sellaista luonnottomuutta kuin ehkäisyvälineitä. Jumala loi ihmiset hedelmällisiksi, niin se 1. Mooseksen kirjassa kerrotaan, älköönkä ihminen, edes heteroihminen, tähän säätämykseen puuttuko.

    • Musta leski

      Onko mielestäsi oikein, että nainen tappaisi miehen yhdynnän päätteksi? Miksi ei? Niinhän tekevät monet eläinlajit, esim. Musta leski. Jokainen nainen olisi tämän perusteella oikeutettu riistämään mieheltä hengen, johon on yhtynyt. Onhan se "luonnollsita".
      On kummallista, että asioita väännetään tällä palstalla näin kieroon. Homoseksuaalisuus on vastoin sitä luonnollista lakia, mikä asetettiin ihmiselle. Sitä emme voi kiertää, vaikka miten luontoon vertaisimme. Ihmienen ei ole eläin, vaan moraalinen olento, joka tietää oikean ja väärän, ja erotettu eläinkunnassa esiintyvistä outouksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe