Tuttavani pitää kohtapuoliin oman näyttelynsä avajaiset ja ollaan mietitty mitä oikein voisi olla tarjolla boolin lisäksi (valkkaripohjainen) En tiedä onko aikaa ja halua alkaa väkertämään mitään hienoja coctailpaloja? Suolatikku- ja sipsilinja toisaalta on taas vähän halvan oloista.
Kellään hyviä vinkkejä antaa?
Mitä tarjolle näyttelyn avajaisiin?
9
5362
Vastaukset
- mesenaatti 1
Joko näperrät hyviä pintxoseja ja tapaksia tai ostat niitä suolatikkuja ja eineslihapullia, joita tikutat.
Eli mitä haluat? Halpaa paskaa, sellanen toki sopii jos näyttelyssä tuotteet samanlaisia, tai arvokkaita coctailpaloja, jos taide sen arvoista.- 264
Olen samaa mieltä. Eikö tarjoilua voi tilata joltain pitopalvelulta, joka vääntää coctailpaloja sovitun mukaisesti. Tuon tyyppisissä tilaisuuksissa yleensä liikutaan paljon ja ne systeemit pitää olla helposti hallittavissa. Itse laittaisin
mini-mini coctail-piirakoita, juusto viinirypäle -tikkuja, voisi olla eri juustolajejakin,
siemenettömiä oliiveja tms. Ja sitten vihreä linja myös huomioituna, eli esim. porkkana- ja kurkkusliceja. Dippikastike vähän rajatapaus. Tai sitten niin, että sitä voi annostella omille lautasille. Ja lautaset sellaisia, joissa on lasipidike.
Siis "sormiruokaa" ja tikkuruokaa kivana kombinaationa. Olisko kuohuviini kuitenkin parempi kuin booli? Ainakin juhlavampi ja menee läpi tilaisuuden, myös coctailien kanssa.
- 468
Tuon edellisen kirjoituksen tarjoilua varten ei kyllä kannata pitopalvelua palkata: pussista piirakat lautaselle, juustopalat ja rypäle tikkuun ja porkkanat ja kurkut paloiksi. Eihän tuossa mene kuin puoli tuntia kun nuo vääntää kasaan ja vielä jää aikaa dippikastikkeenkin tekoon.
En halua olla ilkeä, mutta tuollainen ruokapuoli on mielestäni sekä vanhanaikainen että tylsä. Mikäli tilaisuuteen on vielä aikaa, niin käynti kirjastossa antaa uusia virikkeitä. Ainakin omassa kirjastossani on hyllytolkulla inspiroivia keittokirjoja, joissa on erilaisia alkuruokia, tapaksia ja muuta avajaistilaisuuteen sopivaa. Tarjottavaa ei tarvitse olla monia lajeja, kunhan ne maistuvat sekä silmillä että suulla.
Kuohuviini on ihan hyvä ajatus, mutta kyllä puna- ja valkoviinejäkin voi käyttää.- 264
Sen sijasta, että moitit ehdotusta, olisit voinut raapaista sieltä kirjastostasi.
Tyypillinen S24-käyttäytymistapa. Arvostellaan sitä, joka edes yrittää, mutta itsellä ei ole mitään muuta, kuin viitteellisiä ajatuksia.
Aloittajahan nimenomaan sanoi, että ei ole aikaa ja siitä siis idea pitopalvelun käytöstä. Kommenttisi silmille ja suulle maistuvista tarjoiluista vastaa omaakin näkemystäni. Kyllä noilla appeilla saa ihan näyttävän tarjoilun ja pitää ymmärtää se, että näyttelyssä lienee pääpaino siinä, mitä on tultu katsomaan.
Eli raapaiseppa nyt siitä valikoimastasi jotain raflaavaa näyttelymuonaa.
- Näin on.
"Eli raapaiseppa nyt siitä valikoimastasi jotain raflaavaa näyttelymuonaa."
No pannaan sitten pöytään niitä porkkanasuikaleita ja juustonpaloja hammastikun päähän, niin sillä se tarjoilupuoli on hoidettu. - vinks vinks
Avajaisissa on yleensä niin paljon porukkaa (toivon mukaan) ja suurin osa vain kipaisee paikalla, joten tarjoiluksi riittää lasillinen boolia ja jotakin helposti suuhun nakattavaa.
Osta iso köntsä jotakin kuivaa juustoa eli emmentalin tyyppistä, jota on helppo leikata terävällä veitsellä jokaisen vieraan ja paiskaat siihen viereen viikunahilloa, Väinämöisen palttoonappeja tai vastaavia ruiskakkaroita. Siitä tulee hyvä yhdistelmä ja on vähän erilainen. Ei vaadi valmisteluja! - kaviaaria pitää olla
No sellasesta näyttelystä jossa tarjotaan kuivaa juustoa palttoonnapilta, sellasesta tuskin kukaan ostaa mitään.
- Onnistuu se noin
Jos taiteessa on jokin kansallisromantiikkaan tai suomalaiseen muinaistaiteeseen yhdistävä tekijä, niin tuo ruisnappi juttu toimii ihan hienosti. Juomaksi tosin silloin on sahti parempi valinta kuin viini. Tarjoilun tulee peilata esitettävää taidetta.
Jos pitäydytään viini ja pikku naposteltava linjalla, niin sen tulee tukea näyttelyä. Kuohuviini on helppo ja varma valinta, jonka kanssa voi olla hyvin laaja valikoima erilaisia naposteltavia.
Kasvisruuan kanssa itse pidän tiukkaa linjaa! Eli tuon tyyppiseen tilaisuuteen kasvisvaihtoehto ei kuulu. Itse syön kevyttä kasvisruokaa mielelläni, mutta se ei ole virallisen tilaisuuden arvon mukaista. Poikkeuksen ehkä tekisi jokin näyttely, jossa on esillä vain perinteisiä asetelmia: ruukkuja, kasviksia, kukkia, jne. Kasvishöystö, maalaisleipä ja vahva, hyvälaatuinen pöytäpunaviini toimii tuollaisessa tapauksessa.
- Anonyymi
Mulla oli taidenäyttely vähän aikaa sitten siinä oli tarjoilua makeisia
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kalle Palander kertoi fantasioivansa siitä, kuinka Kiira Korpi naisi häntä sträppärillä ahteriin
Sai potkut Yleltä. https://yle.fi/a/74-201400005338536Aamuseuraa/rehevää naista
uhkean rehevät m-xxxl naiset/rouvat/pari 18-80v kutsu luokses 31.1 aamusta päiväpanoille 32v hetero mies.oon innokas nuo4366224h Kirppis
Olen muuttamassa paikkakunnalle ja mietin olisiko tälläiselle liikkeelle tarvetta alueella?72193Suomessa eletään liian pitkään
"Ihmisten on kuoltava" Asiantuntija varoittaa: Suomi ei ole valmis siihen, että niin moni elää pitkään: ”Kaiken täytyy1591177Kerotakaa joensuun kontiolahden paiholan laitoksesta jotain
Mun kaveri joutuu paiholan laitokseen nyt lähi aikoina niin voisko ihmiset kertoa minkälaista siellä on tarinoita jne ja17816Sun ulkonäkö on
Kyllä viehättävä. Kauniit piirteet. Todella sievät. Ja olemus on ihana. Olet tehnyt vaikutuksen.39745Olen niin haaveillut
Sinusta. Ollut hullun rakastunut. Ajatellut kaikkea mitä yhdessä voisimme tehdä. Mutta ei ei yhtään mitään. Usko vaan lo57732Oletko koskaan
Tavannut/tuntenut ihmistä, jonka kanssa vuosisadan rakkaustarina olisi ollut mahdollinen, mutta joku este tuli väliin?68706- 43691
En voi ottaa
Jos ikinä aiot ottaa yhteyttä, niin tee se nyt. On aika, kun todella todella tarvitsisin sinua. Naiselle.36647