ZinZino HUH HUH!

Osta euro vitosella?

Mistä kummasta näitä pyramiidiverkostoja sataa? Tässä kyseisessäkin jos lähdet mukaan niin ostat YLIHINTAISEN poletti kahviautomaatin (muistaakseni 400-500. Kuitenkin satoja euroja! Vastaava esim gigantissa n.100€) ja sitoudut myymään moisia muutaman ystävillesi, jotka myyvät ystävilleen, jotka myyvät ystävilleen jotta pääset "klubiin" sekä otat kokoajan tietenkin vastaan velvoitettuna ylihintaista kahvia. Mielestäni täsmälleen sama kuin esim Golden, paitsi että niitä saippuoita kuulemma voi jopa käyttää. Eikö ihmiset koskaan opi. "Rok-Rok", tai mikä tahansa muu huono iskulause vie ihmisiä edelleen mukanaan.
ÄLKÄÄ OLKO IHAN TAMPIOITA, VAAN TUTKIKAA ENNEN KUIN RAHOITATTE!

http://keskustelu.suomi24.fi/search/s24search/zinzino?term_keywords=zinzino

p.s. edellä olevat olivat minun mielipiteitäni eikä esim tutkimuksen tuloksia. Linkin takaa löytyy muiden mielipiteitä.

115

10424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lopettakaa jo

      Täytyy sanoo et Zinzinon keittimet on ihan samoissa hinnoissa kuin gigantin vastaavat, ellei jopa halvempia. Kahvi on laadukkaampaa, kuin perus kaupan myrkyt, joten on ihan normaalia, että kahvi on myös hieman kalliimpaa, sama ilmiö tapahtuu muistaakseni lähestulkoon kaikessa, esim. hintavammat viinit taitaa maistua paremmalta, kuin puliukkojen suosimat halvat viinit. Ihmettelen, että miksi alkaa täällä neuvomaan ihmisiä, kun jokainen voi maistettuaan tehdä omat arviot koneen tarpeellisuudelle. Ja täytyy sanoa vielä sen verran, että jokaisen joka näitä keskusteluja lukee, niin kannattaa muistaa, että harvemmin ketjujen aloittajilla on kokemusta alasta, josta kirjoittavat. Harmittaa, ettei ihmiset jaksa/viitsi hakea oikeaa tietoa esim. kirjoista, koulutustilaisuuksista yms. sen sijaan huudellaan palstoilla asioita, jotka on kuultu niiltä laiskoilta tiedon hankkijoilta. Ja muistakaa, että tämä on vain yksi yrittämisen muoto, jokaisen pitäisi saada päättää mitä haluaa tehdä elämässään, joten vähintään voisitte antaa ihmisille mahdollisuuden tehdä päätös, joka perustuu faktoihin, eikä näihin palstojen huuhaa seriffien satuihin.

    • santraali

      Ja miten se on sulta pois jos tällaisia on? Niin kauan kuin joku on laillista liiketoimintaa (eli kunnes on laittomaksi todettu) ei sen pitäisi sinua haitata.

      Kaikkeen tuollaiseen mukaan lähteminen on täysin vapaaehtoista. Ajatteleminen kannattaa aina. Se ei vain älyllisesti ja muutenkin laiskassa kansakunnassamme ole oikein tavallista.

      Ihmetyttää vain että mitä sinä tästä vaahtoat? Ellet lähtenyt mukaan hommaan ja epäonnistunut. Niin ja vikahan onkin siinä tapauksessa konseptissa eikä sinussa?

    • tutkinut jo pitkään

      Ei nuo tunnusluvutkaan mitään maata järisyttäviä ole. 94 000 e liikevaihtoa, eiköhän tuo kerro sen mikä menekki noissa kahvimyllyissä oikeasti on jos tuote maksaa sen 469 euroa.

      http://www.finder.fi/IT-sovelluksia, IT-ohjelmistoja/Zinzino Oy/SIPOO/taloustiedot/1495459

      • älä hölmöile

        Firmoja voi olla kymmeniä, yhdellä vaan ollaan esillä.


      • Aleksi Ala-Harja

        Kunhan sivuhuomautuksena totean, että
        1. liikevaihtona käytät liian pientä lukua
        2. koneiden hintana käytät liian suurta lukua
        -> vääristää lopputulosta juuri korostamaasi suuntaan.

        Liikevaihtosi on vuodelta 2008, Zinzino on kasvanut n. 50% joka vuosi. (http://www.aktietorget.se/InstrumentKeyNumbers.aspx?InstrumentID=SE0002480442 , huom valuutta SEK).
        Vanha tieto on siis aika kaukana nykyisestä totuudesta.

        Koneiden myyntihintoina 400-500€ on aika hatusta vedettyä.
        Reilu satanen on paljon lähempänä todellisuutta.
        Huomatkaa että asiakas maksaa yleensä koneen (reilu satanen) lisäksi kahvi-podeista (96kpl á 67snt), jolloin koko asiakkaan paketin hinta lähentelee kahta sataa euroa.

        Eli reilu satanen koneesta ja 60-70snt kahvista.
        Ei mielestäni mitenkään rajusti ylihinnoiteltua, kun huomioi vielä että kahvi ei ole ainakaan huonompaa kun kilpailijoiden.
        (http://www.zinzino.com/web/fairtrade-2/?lang=fi)
        (tutustukaa myös kahvin tuottajaan itseensä Rombouts & Malongo)

        Hinnat voi tarkistaa firman sivuilta kohdasta "Kahvi>Asiakastarjous"
        https://www.zinzino.com/web/zinzino-2/asiakastarjous/?lang=fi


    • Mukanakin ollut

      Samat tyypit olivat myös betterlifessä. tekevät uuden firman alle kahden vuoden välein uudella tuotteella. Rahat pois vaan nuorilta, jotka kuvittelevat rikastuvansa tekemättä mitään.

      • ihme puusilmiä

        Paskat sä mitään mukana ole ollut kun et kerta sen enempää tiedä että kuka tämän yrityksen on kasannut. Yritys on ruotsista ja täysin laillinen. Turun herrassiat joista puhuit, ovat kylläkin yrityksessä mukana, mutta eivät päättäjiä. He siirtyivät zinzinoon kun oma yritys kaatui. Mutta tuskinpa siitä kaatumisestakaan tiedät muuta kuin että se oli huijausta


      • juho-päiviö

        varmaan hyvä oppi nuorille että ilman työtä ei rikastu. jos kommenttisi on totta niin zinzino tekee suuren palveluksen mössönuorille ;-)


      • Aleksi Ala-Harja
        juho-päiviö kirjoitti:

        varmaan hyvä oppi nuorille että ilman työtä ei rikastu. jos kommenttisi on totta niin zinzino tekee suuren palveluksen mössönuorille ;-)

        Jaa työtä tekemällä sitten rikastuu?

        En usko. Yrittäjä pitää olla jos rahaa ja vapaa-aikaa mielii samaan aikaan.
        Zinzinossa mukana olleena voin kertoa, että verkosto kannustaa monia ihmisiä (itseni mukaanlukien) yrittäjäksi myös muilla osa-alueilla kuin itse verkostomarkkinoinnissa.

        Ja taas sivuhuomautuksena, että Zinzinolla on pyörinyt jo yli 8v (perustettu 2005).
        Ja mitä turkulaisiin tulee, heillä taitaa pian olla 3v täynnä tämän firman partnereina.


    • lokakuun neljäs

      Niin elikkä nämä MOVE, SEVEN, NATURES OWN koijarit.... Samat tyypit pyörii, verkostot vaan vaihtuu.

      • ihme puusilmiä

        Ei, idiootti. Ota selvää vaikka zinzinon sivuilta missä mennään, äläkä lauo täällä totuuksia


      • pahkasilmä
        ihme puusilmiä kirjoitti:

        Ei, idiootti. Ota selvää vaikka zinzinon sivuilta missä mennään, äläkä lauo täällä totuuksia

        zinzino= entinen seven.....puusilmä!


      • Aleksi Ala-Harja
        pahkasilmä kirjoitti:

        zinzino= entinen seven.....puusilmä!

        Sama y-tunnus taitaa olla (joku voi tarkistaa), mutta firma on kyllä eri :D

        1. eri tuotteet, eri toimittajat, luotettavammat toimittajat
        2. eri johtohenkilöt / hallitus
        3. eri palkkiojärjestelmä

        vaikka olisikin sama perustaja ja sama y-tunnus.

        Saman y-tunnuksen käyttö seuraavassakin firmassa on ihan yleistä, miksi ihmeessä se pitäisi vaihtaa? Joku sen enintään tuomitsisi Suomi24:ssä sen piilotteluksi ja salailuksi.


    • *WhiteTrash*

      En ihan henk.koht. tapauksia tunne, mutta lähipiirin tiedän valitettavan hyvin. En osta zinzinoa, vaikka maksettaisiin. En palkkaa firmaani yhtäkään konsulttia, ellei tule nälkäpalkalla keittämään kahvia ja siivoamaan vessoja.

      Tämätasoista roskaväkeä pyörii eräissä Höyläämötien firmoissakin.. yksi taisi olla jopa sellainen, ettei oltu edes kaupparekisteriin nimetty. Ikon Finland tms? Uusia firmoja syntyy kuin sieniä sateella, samalla kun edellisten vero- , palkka-, muut maksuvelat kasvaa korkoa.. Aina BuyMestä ties mihin.

      • Ihme puusilmä

        Mistä näitä "kaikenmaantietäjiä " oikein syntyy


    • huh huh huuuuhhh

      Ketä hullu ostaa mersun kymmenillä tuhansilla, kun lada maksaa vain satoja euroja ja toimii silti samassa tarkoituksessa! Älkää hyvät ihmiset ostako laadukkaita tavaroita kun huonommillakin pärjää. Kaverini halusi ostaa koneen maistettuaan kahvia, mutta en myy, koska mielestäni on väärin saada palkkio siitä, että kaveri ostaisi koneen minun kauttani, menköön giganttiin hakemaan halvan/hyvän keittimen niin saa päivitellä sitä konetta 6kk välein ja juoda huonoa espressoa. Tein meijän työpaikan työntekijöistä kaavion mikä näyttää huolestuttavalta, työntekijä alimmaiseksi ja siihen päälle sitten työnjohtajat pikku johtajat ja isommat ja omistajat yms. Irtisanouduin oitis, kun huomasin olevani pyramiidissä. Huomasin myös jälkeenpäin, että ollessani työntekijä, niin kaikki kaverit alkoivat vältellä minua ja kaikki suhteeni ihmisiin oli mennyttä. Ei olisi koskaan pitänyt aloittaa työntekoa, mutta nyt se on myöhäistä. Älkää tehkö samaa virhettä, mikä on pilannut elämäni ja läheisteni elämän.

      • kiitos

        :-D


    • 7+1 on 8

      Näinhän se menee. Ja kun zinzinossa olet mukana niin olet taatusti pyramidin alimmaisena, kuten tuo edellä mainitsittiinkin movet, sevenit ja muut huijaukset.

      • Asenne ratkaisee

        Totta hitossa olet aloittaessasi pyramidin pohjalla - Mitä sitten? SIitähän se työn teko vasta alkaa. Ne huipulla olevat ovat aloittaneet täysin samalta lähtöviivalta kuin uudet tekijät. Ihmiset eivät lopu kesken. "Huijausta" tämä on vain niille laiskamadoille ja saamattomille vätyksille jotka eivät erota sijoittamista fränkkäri yrittämisestä. Ota pelle kirja käteen ennen kuin alat huutelemaan, ja sama pätee jokaiseen jonka tietopohja tulee näistä vessanseinäkirjoituksista. - t. menestynyt zinzinolainen jolla on erittäin tyytyväinen alalinja ja asiakaskunta.


      • EtteTajua.
        Asenne ratkaisee kirjoitti:

        Totta hitossa olet aloittaessasi pyramidin pohjalla - Mitä sitten? SIitähän se työn teko vasta alkaa. Ne huipulla olevat ovat aloittaneet täysin samalta lähtöviivalta kuin uudet tekijät. Ihmiset eivät lopu kesken. "Huijausta" tämä on vain niille laiskamadoille ja saamattomille vätyksille jotka eivät erota sijoittamista fränkkäri yrittämisestä. Ota pelle kirja käteen ennen kuin alat huutelemaan, ja sama pätee jokaiseen jonka tietopohja tulee näistä vessanseinäkirjoituksista. - t. menestynyt zinzinolainen jolla on erittäin tyytyväinen alalinja ja asiakaskunta.

        "Ihmiset eivät lopu kesken."

        kyllä loppuvat. Pohdippa tilannetta jossa kaikki maailman ihmiset ovat osa tätä pyramidia... Silloin pohjalla olevat ovat niitä maksajia.... Huopulla olavet ovat aloitaaneet niin että kukaan muu ei ole mukana joten nyt aloittavat EIVÄT aloita samalta lähtöviivalta vaan markkinat pinenevät exponentiaalisesti.

        On tainnut jäädä matematiikka vähemmälle huomiolle koulussa näille jotka ette tajua tätä kuviota ja kuinka huijaava se on....


      • määs
        EtteTajua. kirjoitti:

        "Ihmiset eivät lopu kesken."

        kyllä loppuvat. Pohdippa tilannetta jossa kaikki maailman ihmiset ovat osa tätä pyramidia... Silloin pohjalla olevat ovat niitä maksajia.... Huopulla olavet ovat aloitaaneet niin että kukaan muu ei ole mukana joten nyt aloittavat EIVÄT aloita samalta lähtöviivalta vaan markkinat pinenevät exponentiaalisesti.

        On tainnut jäädä matematiikka vähemmälle huomiolle koulussa näille jotka ette tajua tätä kuviota ja kuinka huijaava se on....

        Mutta mietippä, että syntyyköhä maailmaan koko ajan enenmmän ihmisiä, kuin ihmisiä liittyy johonkin verkostofirmaan. Jokainen pääsee sinne minne haluaa, mutta se ei tule todellakaan ilmaiseksi.. Kiva ettei kaikki ymmärrä verkostomarkkinoinnin hienoutta, tarvitaanha me asiakkaita:)


    • ZinZinossa mukana

      Mitä ihmettä mesootte? Onko kokemusta? Onko tullut otettua huomioon, että joku on saattanut valitä tämän Zinzinon työkseen. Haukutteko paskakuskit, pomot, kaupan tädit ym yhtä hurjasti? Haloo, herätkää. Ettekö Pöljät tajua, että työtä sekin on, ja sitä paitsi aika kannattavaakin. Olet sitten vaikka hetken sen jonkun alla, mutta kohta huomaatkin olevas jotain muuta. Ja aamuisin voit nauttia TÄYDELLISEN HYVÄÄ KAHVIA. Ottakaa hyvät ihmiset asioista ensin selvää kunnolla ja kiljukaa vasta sitten. Hö!!!

      • Kahviiii

        "Täydellisen hyvää kahvia" just joo olen maistanut normi juhlamokka moccamasterilla hitonpaljon parempaa kun toi kapselikura en tajuu! Makuja on tietty monia eikä niistä voi kiistellä nuo automaatti keittimet ei tule syrjäyttämään normaalia kahvinkeitintä. Pyramidin huipulle ei voi päästä voi tolla tietty tienata mutta ei kannata liikoja luulla..


      • skeptikot koomikoita
        Kahviiii kirjoitti:

        "Täydellisen hyvää kahvia" just joo olen maistanut normi juhlamokka moccamasterilla hitonpaljon parempaa kun toi kapselikura en tajuu! Makuja on tietty monia eikä niistä voi kiistellä nuo automaatti keittimet ei tule syrjäyttämään normaalia kahvinkeitintä. Pyramidin huipulle ei voi päästä voi tolla tietty tienata mutta ei kannata liikoja luulla..

        Jos sä sanot että juhlamokka on parempaa niin mee tutkituttaa makuhermos tai todella maistaisit eka sitä kapselikuraa ja sit tuut kiljumaan :-D


      • zinzino_rules
        Kahviiii kirjoitti:

        "Täydellisen hyvää kahvia" just joo olen maistanut normi juhlamokka moccamasterilla hitonpaljon parempaa kun toi kapselikura en tajuu! Makuja on tietty monia eikä niistä voi kiistellä nuo automaatti keittimet ei tule syrjäyttämään normaalia kahvinkeitintä. Pyramidin huipulle ei voi päästä voi tolla tietty tienata mutta ei kannata liikoja luulla..

        Aivan loistava firma! Tuotteet hyviä! ansaintamahdollisuudet KUNNOSSA!!! Suosittelen kaikille!


    • rahaton

      mutta eikö verkostomarkkinointi ole auttamisbisnes?näinhän se menisi eteenpäin
      ja siinä voisi tosiaan kaikki päästä eteenpäin,koska monesti nämä supliikkimiehet
      saa mukaan sellaisia,jotka ei tiedä tästä mitään ja pettyvät ja näin verkostomarkkinointi saa huonon nimen,vaikka se olisikin ihan hyvä juttu.

      Näin minä tämän näen,mutta voi olla että ymmärrän väärin.
      Enkä minä tiedä onko tuommonen asenne fiksua,mikä sulla on

      • Asenne ratkaisee

        Olet oikeassa, moni mukaan lähtevä on alalla täysin uusi, ja moni edustaja kaunistelee alussa helppoutta. Itse en koskaan maalaile pilvilinnoja, kysymys on pirun kovasta myyntityösta jossa ratkaisee asenne ja asiakaspalvelu- sekä sosiaaliset taidot. Jokaisella on kuitenkin täysin samat mahdollisuudet, koska firma ja sen edustajat järjestävät jatkuvasti koulutustilaisuuksia eri paikkakunnilla. Aivan kuten mikä tahansa uusi asia, tätäkin bisnestä pitää opiskella. Kun ymmärtää että kyseessä on vähintään vuoden työjakso joka vaatii sitoutumista ja tunteja, niin pääsee pitkälle. Itsellä meni 18 kuukautta ennenkuin tulotaso oli parempi kuin keskiverto duunissa. Palkkani tulee asiakkaista jotka juovat erittäin laadukasta kahvia.

        Verkostossa on hyvä puoli se , että sitä voi tehdä ihan kuka tahansa, mutta se on samalla huono puoli. Ota siis selvää sekä yrityksestä, mutta ennenkaikkea myös siitä ihmisestä joka sinulle liiketoiminnan esitteli. Se on tulevaisuudessa työkaverisi joten hänellä pitää olla tieto ja taito kunnossa.

        Ja nopeimmille vinkujille: perus koulutukset ovat ilmaisia!


    • reali

      Sitä se on. En käsitä, et miks joku haluis rakentaa aina vaan uudestaan ja uudestaan verkostoa, kun nimenomaan hyvin rakennettu verkosto tuottaa säännöllisesti ja ajan kanssa myös kasvaa. Se on fakta, että monet pitävät zz kahvista ja oikeestaan muulla ei ole väliä. Jos ei kiinnosta hankkia zz asiakkaita niin olkaa sitten hankkimatta. Yksittäiset ihmiset saavat vm huonoon valoon, kun ei riitä kärsivällisyys. Ymmärtäkää, että verkoston rakentaminen vaatii aikaa, eli jos tarvitset 6kk päästä miljoonan niin kannattaa yrittää jotain muuta. Hieno yritys ja hieno ala, mutta luultavasti jokaisesta yrityksestä löytyy kusettajia yms. kun alatte oikein työkavereita mielessänne pohtimaan.

    • Mirja75

      Jotenkin on sääli että ihmistä joka omalla nimellään mainostaa ZinZinoa joutuu uhatuksi, eikö? Tarvitseeko puuttua asioihin, joissa ei itse ole edes mukana eikä kokemusta? Työtä se on missä muutkin. Monessa keskustelupalstalla on hyvää mutta joissakin on täyttä paskaa! Jollei se ZinZino joidenkin mielestä kannata niin voi keskittyä niihin asioihin mitkä kiinnostavat itseään. Saa tuosta ainakin hyvää kokemusta myyntialaan. Tämä on mielestäni ihan hyvä ja asiallinen myyntitapa
      http://www.salonseudunpalvelut.fi/?kk=2&tieto=1539

    • huijatuksi tullut

      Minua houkuteltiin kyseiseen bisnekseen about vuosi sitten tai vähän yli,mukaan en lähtenyt mutta koneen ostin,koska ajattelin että olisi kiva tarjota kavereille erikoiskahveja himassa.
      Kahvit tulivat loppupelissä kalliiksi,koska toimituskulut olivat melkein 15 ekee per tilaus (en ihan tarkkaan muista) ja 12 kahvin boksi maksoi 6-7€
      Välillä paketti tuli perille ja välillä ei eikä kukaan ottanut vastuuta asiasta.
      Firmasta kuittasivat vaan että tulossa on,mutta eipä tullut.
      Lopulta jätin laskun maksamatta kun en ollut saanut mitään vastinetta rahoille ja heti tuli uhkauskirje

      Vuoden jaksoin tapella ja onneksi sen jälkeen sai irtisanottua sopparin
      Toiste en ostaisi mistään verkostomarkkinointi firmasta mitään enkä taatusti lähtisi myymään ja huijaamaan kavereitani
      kaveri joka minulle koneen myi,tekee kaiken vapaa-aikansa työn ohella Zinzinoa ja uskon että muu perhe kärsii tästä..jos raha on niin tärkeää että se menee kaiken muun edelle niin siittä vaan.vaikka ei heilläkään se raha missään näy kun sitä ei voi vielä nostaa itselleen

    • Tuleva menestyjä

      Voi herttinen sentään!!!
      Montako hyvinmenestyvää verkostoijaa tunnette, henk.koht?? Itse tunnen monia; Forever, PartyLite, GNLD, AmWay, Zinzino - ja jokaisesta firmasta ihmisiä jotka jo vuosia itsensä kyseisellä firmalla elättäneet, toki myös osaaikaisesti tekeviä, ja niitä pettyneitä... Ei oikeasti ole mitään huijausta, vaan kovaa työtä ihan siinä missä lääkärien, rakentajien, hoitajien, myyjien yms tavallisten duunarien työt. Vaatii vaan pitkäjänteisyyttä & päättäväisyyttä! Eihän meistä kaikista ole esim asianajajiksi tai kampaajiksi - eikä onneksi tarvitsekaan! Luoja on meidät luonut erilaisiksi ja kiitos siitä :)

    • ss

      henk. koht. mielipide maailman parasta kahvia mitä olen saanut, verrattuna esim. isoihin kahviketjuihin, joiden kahviin joudut laittamaan sokeria ettei katkeruus maistu..ja myynti puolesta sen verran, että vaatii kovaa työtä niinkun kaikki muukin työ ainut ero ettei tarvitse säännöllisesti herätä töihin ja odottaa että työt loppuvat klo ...työtä tehdään omaan tahtiin ja sillä määritellään myös niin sanotun palkan määrä ne kävelee käsi kädessä. Kai järkeä saa käyttää eihän ruokakaan vaan kävele kenenkään mahaan vaan käydään kaupassa ja valmistetaan...joten miksi oman laiskuuden takia pitää yrittää musta maalata hyvää yritystä...en ymmärrä

    • blondina pidettiin

      Hyvä yritys toimii rehellisellä yrityspohjalla ja sen tiedot ovat julkisia.
      Hyvästä yrityksestä pääse irti heti eikä hyvä yritys myöskään velvoita asiakkaitaan 12 kuukauden sopimukseen.Hyvä yritys noudattaa myökin kuluttajakaupan välisiä sopimuksia ja Suomen lakia.
      Hyvä yritys ei laskuta tavarasta partereiltaan ennenkuin tavara on saapunut .Hyvästä yrityksestä ei myöskään suunnitella rikosilmoituksien tekemistä vaan siitä pääsee eroon ja irti hiukan helpommilla keinoilla,jos haluaa katkaista yhteistyönsä sen kanssa.
      Hyvä yritys palkkaa työntekijänsä tekemään työtä ja myymään tavaroita eikä hankkimaan "kahdelle eri jalalle " partereita, joista oma ansaitseminen riippuu .
      Hyvä yritys maksaa veronsa, kulunsa ja työntekijöidensä koulutuksen sekä on työnantajarekisterissä.

      • Verkko-sto

        Kohtaan ",jos haluaa katkaista yhteistyönsä sen kanssa." asti luulin, että puhut Zinzinon puolesta. Sattui nimittäin osumaan niin hyvin nuo hyvän yrityksen kuvailusi juuri Zinzinoon :-) Kertoisitko vielä, että minkä takia hyvän yrityksen toimenkuvaan ei kuulu elinkeinoharjoittajien käyttäminen myynti- ja markkinointityössä?

        Eikös franchise-firmat pyöri hyvin pitkälle tällaisen kaavan mukaan; on johtokunta, joka ostaa alihankintana mm. logistiikan, markkinoinnin, tuotteet ja asiakaspalvelun/helpdesk-palvelun. Sitten yksityisyrittäjät raatavat isoilla veloilla niska limassa 24/7, jotta voivat hyötyä liiketoimintamallista. Zinzinossa erona se, ettei tarvitse raataa kuin osa-aikaisesti ja työnteko tapahtuu tiimissä; toisin kuin K-kauppiaalla (tiedän, että franchice-yrittäjälläkin on henkilökuntaa, mutta se on aivan eri asia, kuin ongelmien ratkaisu ja työn teko muiden yrittäjien kanssa).

        Koomista lukea, kun ihmiset kirjoittavat kalliista aloituspaketeista. :-) Zinzinon kahden kahvikoneen ja esitteiden yms. osto ei ole edes kunnollinen liiketoiminnan riski. Vai osaatko kertoa, minkä muun bisneksen voi aloittaa ostamalla itselleen niinkin luonnollisen tuotteen kuin kahvikoneen tai kaksi... Ei kyllä mitään muuta liiketoimintaa, kuin verkostomarkkinoinnin. Esim. kotipitsan alkuun saattaminen oli muistaakseni n. 60000€. McDonalds taas puoli miljoonaa!!


    • Juhnu vaan
      • no huhhuh

        No sinä varmaan kerrot sitten miten asiat on? Ja ilmoitat näistä asiattomista viesteistä? Tuossa on oikeassa alakulmassa "Ilmoita asiaton viesti" ja siitä voi tehdä poliisillekkin vinkin.

        Itse zinzinon kokeneena voin yhtyä suurimpaan osaan tämän ketjun kommenteista, älkää ryhtykö kahvimyyjiksi. Jopa MediaPex on rehellisempi mesta tehdä rahaa.


      • :-)
        no huhhuh kirjoitti:

        No sinä varmaan kerrot sitten miten asiat on? Ja ilmoitat näistä asiattomista viesteistä? Tuossa on oikeassa alakulmassa "Ilmoita asiaton viesti" ja siitä voi tehdä poliisillekkin vinkin.

        Itse zinzinon kokeneena voin yhtyä suurimpaan osaan tämän ketjun kommenteista, älkää ryhtykö kahvimyyjiksi. Jopa MediaPex on rehellisempi mesta tehdä rahaa.

        Jos olet ollut zinzinossa niin taisit olla paska myyjä kun jäi noin huono maku. Mut eipä siinä,kaikki ei pysty tienaamaan rahaa itsenäisesti. Joten konttorille takasin mädäntymään ja nostamaan sitä hikistä 3000e. Teitäkin tarvitaan :-)


      • ggktj
        :-) kirjoitti:

        Jos olet ollut zinzinossa niin taisit olla paska myyjä kun jäi noin huono maku. Mut eipä siinä,kaikki ei pysty tienaamaan rahaa itsenäisesti. Joten konttorille takasin mädäntymään ja nostamaan sitä hikistä 3000e. Teitäkin tarvitaan :-)

        Ei millään pahalla mutta itse taidat olla syntynyt kultalusikka persees tajuatko sellaista asiaa että jotkut ei ole saanut tarvitsemaansa apua mitä zinzino on luvannut antaa ja sen myötä jäänyt kuseen. Aina ei ole kyse siitä että olisi paska myyjä.. Nimimerkillä myös kokemusta on !!!! Zinzino on paska firma ja pelkkää kusetusta koko homma.. Kaikki kehujat ovat selvästikin ylemmältättaholta.....


    • Huolestunut!!

      Tiedän nyt kolme vähävaraista ihmistä, jotka on puhuttu pyörryksiin näiden ziniläisten toimesta ja he joutuvat ottamaan pikavippiä päästäkseen mukaan tähän mahtavaan bisnekseen. Todellakin jonkun viranomaisen pitäisi tähän jo puuttua, hyväuskoisten ihmisten talous menee aivan kuralle, kun ylätason hemmot porskuttaa.

      Tämä keskustelu pitäisi lukea ennenkuin tähän lähtee:

      http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/870759-zinzino-uusi-verkostohuijaus.html

      • Mottis

        Nää tyypit ovat siis itse ihan syyttömii tilanteeseen? Täysjärkinen ihminen ei tee typerii ratkaisui. Jos ennestään vähävarainen lähtee tollaseen hommaan mukaan viimeisillä tai sit vipatuilla rahoilla niin enemmän kuin ZinZinon moraalii täytys miettii onko nää tyypit kykenevii päättään omista asioistaan vai pitäisikö niille hankkii edunvalvoja ja pistää ne holhouksen alaisiksi ;-)

        P.S. Mä en lähtenyt tohon mukaan koska se haiskahti. Se ei silti muuta sitä että noi tyypit on urpoja jos lähtevät mukaan vaikkei oo varaa.


    • Huolestunut!!

      No eivät tosiaan ole syyttömiä mutta ihan h'elvetin hyväuskoisia! Ja se sinänsä ei riitä perusteluksi tulla holhouksen alaiseksi. Surettaa kun on lapsia perheissä ja kaikki rahat menee johonkin kehvinkeittimiin! Prkl.

    • Uteliass^^

      Onko kellään oikeita kokemuksia tästä jutusta? Olen itse kova kokeilemaan kaikki juttuja, mielenkiintoa löytyy kaupan- ja myyntityönalalle kovasti. Olen tällä hetkellä kaupassa töissä ja ystäväni sai minut hairahtamaan ja lähtemään tähän mukaan.

      Tiedän tai tiesin heti kun minulle tästä puhuttiin, että en missään vaiheessa pystyisi yltämään niin korkeisiin summiin, mitä ne siellä minulle kertoili, mutta mietin, että kai pienellä työllä voisin ansaita edes jotain palkkani päälle? En siis tosiaan ole luopumassa päivätyöstäni :D Tiedän myös, että ei täällä pyramidin alapuolella, ole niin helppo saada sieltä mitään, verrattuna yläpuolelle ;) Mielipiteitä?

      Suurinosa puheista piti ensin suodattaa suodattimen läpi, että saa kuviota vähän kasaan, mitä siellä höpötettiin. Ihmiset ostavat viikottain kalliita juttuja, joita eivät aina edes tarvitse. Lukeudun niihin kyllä itsekin, joten miksi idea ei voisi toimia.

      En sinällänsä ole mikään kahvinystävä ollut ikinä, mutta mitä minä maistoin kahvi, oli se ihan hyvää, ei valittamista. Entä jos haluaisin pois jutusta, onko minulla mitään tsäänsejä ilman, että maksan älyttömät summat siitä?

      Ehkä tämä uteliaisuus vielä kostautuu kohdallani, en lähde tavoittelemaan miljoonia, ehkä keräämään kalliita kokemuksia ihan kirjaimellisesti kalliita, mutta ehkä tyhmä sitten oppii tästä :) Mutta jos jollain oikeasti kokemuksia tästä niin kertokaa ihmeessä, haluaisin todella kuulla ihmisten, jotka ovat olleet OIKEASTI mukana kyseisessä bisneksessä, niin hyviä kuin niitä huonojakin kommentteja.

      Ja itsehän voin myöntää, jos tämä menee pieleen, että huono valinta. Mutta tulipahan kokeiltua tällaistakin asiaa sitten :D

    • Katti100

      Hei, onko kellään tietoa pääsenkö irti Zinzinosta (en ole maksanut ensimmäistäkään laskua, enkä näin ollen saanut ainuttakaan tuotetta) vain olematta maksamatta? Ei kai karhukirjettä voi tulla, jos en ole mitään vastaanottannut? Sopimus on kirjoitettu, muttei siellä mainita kuin, että joutuisin antamaan Zinzinolle palkkioni, jos en maksaisi maksujani. Sopimuksessa sanotaan, että jos minulla ei ole vielä ollut tuloja, voidaan minut irtisanoa. Yritin laittaa sähköpostia firmalle (kuten heidän nettisivullaan pydetään), mutta vastauksena sain englanninkielisen viestin, jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä puhelimella (koska kuulemma nopeampaa ja vaivattomampaa ja diibadaaba läpäläpälää....paskan vitut, kallista se on). Ennen kuin maksan puhelinsoitosta (joka oli muuten Suomi/Viro, eli tiedä sitten kummalla kielellä vastataan) haluaisin kuulla tietääkö joku teistä :)
      Olen lähdössä äkkilomalle, joten en haluaisi olla nyt mukana sittenkään.

      • help!

        Samassa tilanteessa... Miten sulla kävi??? tietääkö kukaan?


    • Uteliass^^

      www.123kotisivu.fi/verkostomarkkinointikokeilua

      Ajattelin laittaa pientä blogitempausta pystyyn asiasta. Ehkä tätä kautta saisin samanhenkisiä ihmisiä kertomaan heidän kokemuksistaan ja ehkä ihmiset oppisivat minun kokemuksistani jotain. :)

    • 9+1=10

      Olen mukana myös zinzinossa, tyytyväinen toimintaan ja seuraan mielenkiinnolla mitä asioita paljastat. jos liikesalaisuuksia tai herjauksia niin olet blogin pitäjänä vastuussa niistä. kuten myös muiden kirjoittajien teksteistä blogissasi. ole hyvä, anna mennä.

      • moi1234

        Katti100
        2.10.2012 12:39
        0
        Sulje
        Hei, onko kellään tietoa pääsenkö irti Zinzinosta (en ole maksanut ensimmäistäkään laskua, enkä näin ollen saanut ainuttakaan tuotetta) vain olematta maksamatta? Ei kai karhukirjettä voi tulla, jos en ole mitään vastaanottannut? Sopimus on kirjoitettu, muttei siellä mainita kuin, että joutuisin antamaan Zinzinolle palkkioni, jos en maksaisi maksujani. Sopimuksessa sanotaan, että jos minulla ei ole vielä ollut tuloja, voidaan minut irtisanoa. Yritin laittaa sähköpostia firmalle (kuten heidän nettisivullaan pydetään), mutta vastauksena sain englanninkielisen viestin, jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä puhelimella (koska kuulemma nopeampaa ja vaivattomampaa ja diibadaaba läpäläpälää....paskan vitut, kallista se on). Ennen kuin maksan puhelinsoitosta (joka oli muuten Suomi/Viro, eli tiedä sitten kummalla kielellä vastataan) haluaisin kuulla tietääkö joku teistä :)
        Olen lähdössä äkkilomalle, joten en haluaisi olla nyt mukana sittenkään.



        osaatko vastata tohon??


      • pahkasilmä

        rehellisellä firmalla ei ole salaisuuksia.....


    • LähiSinkku

      Pääsee siitä irti. Lukaiseppa nuo sopimusehdot. Muistaakseni niisä oli maininta peruutusehdosta. Itse lähetin viestiä aikoinaan johonkin info postiin ja heti tuli kuittauksena irtisanomisvahvistus.

    • :DDDD

      hohhoijakkaa

    • taivaalta sataa

      taivaalta. taivaalta niitä sataa.

    • Näitä sattuu?

      Kuvittellaan että ajattelematon nuori allekirjoittaa sopimuksen ryhtyä zinzinon edustajaksi euron kuvat silmissään. Vaikka takaraivossa järjen ääni varoittaa ettei ilmaista lounasta ole, päätös allekirjoittaa syntyy vahvan myyntipuheen säestämänä. Ahneus voittaa. Sopimuksessa nuori sitoutuu maksamaan n. 800e laitteista kahvista osamaksulla (50e/kk).

      Samana päivänä ajattelemattomalla nuorella syttyy lamppu päässään ja järjen ääni alkaa huutaa kahta kovempaa. Mitä sitä tuli tehtyä? Nuori ei saanut sopimuksestaan omaa kopiota, josta voisi tarkistaan mihin on nimensä pistänyt. (!)

      Saisiko vastauksia mitkä ovat mahdollisuudet purkaa/perua sopimus vetoamalla a) harkitsemattomuuteen hätäisessä päätöksessä
      b) vetoamalla hyödyttömyyteensä markkinoinnissa: nuori ei ole aikeissa vastaanottaa, maksaa tai markkinoida tuotetta -> ei hyötyä myöskään tiiminvetäjälle ylemmille portaille (mahd. n.800e lukuunottamatta)
      c) Luulisi että yrityksellekkin on kannattavampaa perua sopimus, kuin lähteä käräjille 800e takia mm. julkisuuskuvan ja kulujen takia.

      Mitä ajattelette, onko nuorella toivoa päästä "vahingoitta" sotkustaan (jos ei lasketa kolhua itsetunnossa)? Vai joutuuko tod. näk. muistamaan tyhmyytensä kuukausittain 50e laskun muodossa?

      Lisättäköön että "kuvitteellinen" nuori on hyvin tietoinen ja häpeissään ajattelemattomuudestaan, joten siitä ei tarvitse muistuttaa vastauksissa.

      Kiitos.

    • pvm4

      Lähtökohta on että kun ihminen on täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen (ei holhouksen alainen) niin sopimus on sitova. Ei yrityksetkään ole hyväntekeväisyyslaitoksia joiden kans voi tehdä diilin ja perua jos ei "nappaakaan". Typreyyden tunnustaminen ei auta vaan oppirahat on maksettava. Ehkä ensi kerralla tulee mietittyä kaksi kertaa. Maailma on ihan reilu joskin raaka paikka.

      Itse tekisin joko niin että tunnustan töpin ja maksan ko maksun (nielen tappioni) tai teen niitä kauppoja sen verran että niillä tulee tuo maksettua ja jään ehkä voiton puolelle. OIkeasti kyse on kuitenkin siitä että pullamössökansa haluaa päästä helpolla ja alkaa kaduttamaan kun pitäisikin alkaa töihin. Rahan tekeminen on yksinkertaista mutta työlästä.

      Joka tapauksessa lykkyä jatkoon

    • goldi1

      Jos jotakuta ei kiinnosta,niin jättäis noi vauhkoomiset muualle!
      Ei tarvi tänne tulla keuhkoo! ylihintaisia keittimiä??

    • ootteko tosissanne

      lol mitä kusetusta. Kannattaa hei oikeesti investoida tälläseen....

    • coffeenist

      Ylipäätään olen ihmetellyt ihmisten uusavuttomuutta. Se nyt on selvä, että saa juotua kunnon kahvia, jos ostaa parempaa kahvia ja tekee sen itse esim. espressopannulla. Hieman työläämpää tosiaan, mutta Zinzinoa, Nestlen vastaavaa ja muitakin automaatteja testanneena voin sanoa, paljon parempaa tulee kun on vähän viitseliäs.
      Se että joutuu ostamaan valmiit podit joka kahviinsa, on tyhmää.

      Mene kauppaan osta alle parinkympin espressopannu ja kunnon tummapaahtoista kahvia, niin et enää ikinä halua juoda automaattikahveja etkä suodatinpaperilitkuja!

    • on hyvä muistaa kaikkien että kun luette yleensä netissä olevia tekstejä tietoja niin silloin pitää muistaa median lukutaito sillä kuten on monesti sanottu netissä pytsyy kertomaan ja puhumaan aivan rajoitta mitä haluaa ilman että toden perää on tai että totuutta on muuneltu tai vähätelty sekä puhumaan myös täyttä totta joten silloin jos vaitteen tai asian pystyy toteen näyttämään riipumattomasta faktasta tai muulla kiistattomalla faktalla joka siis tänä päivänä tarkoitta pitkälti sitä että on jonkin näköinen dokumentti tai fyysinen todiste asiasta sillä kukaan ei voi koskaan tietää mitä netissä on totta ja mikä ei sillä nettiin mahtuu aina niin rehellisiä kun valehtelioita sekä positiivisia kuten negatiivisia ihmisiä eli meitä on monen laisia ihmisiä täällä jolloin on sila mahdottomuus että kaikki olisi samaa mieltä asiasta ja että kaikki olisi rehellisiä tai että kaikki valehtelisi tai että kaikki puhuisi täyttä totta joten on hyvä kunkin omassa mielessään miettiä mihin voi luottaa ja mihin ei minä luotan varsinkin tänäpäivänä aina loppu peleissä faktaan ja tästä syystä itse lähdin mukaan zinzinoon noin vuosi sitten ja edelleen mukana ja lähdimme nykyisen kolleegani kanssa mukaan tähän liike toimintaan suurin piirein samaan aikaan ja alussa meilläkin oli suuret ja vahvat epäilukset että mitäs viilunkia tässä on ja kun aloimme juurta jaksaen selvittämään aivan konkreetista faktaa alasta ja yrityksestä niin kuukauden selvittelyn jälkeen teimme yhteen vedon jossa ilmeni se että jos katsoisi ainoastaan keskustelu palstoja ja kuuntelisi muiden sanoja ja kertomuksia loppu tuloksena olisi miltein vääjäämättä negatiivinen kuva yrityksestä mutta kun taas pistimme selvittämämme faktat rinalle niin saimme aivan päin vastaisen kuvan eli mm kun katsoimme osake kursia niin ne luvut kertoivat että yrityksellä menee hyvin taloudellisesti ja sen jälkeen katsoimme suoraa statistiikaa tästä toimi alasta ja se näytti että kokonaisuutena että MLM ja NWM molemmat ovat maailman laajuisesti todella suosittuja sillä kun pelkästään suomessa alaa tekee noin 90 000 ihmistä ja maailman laajuisesti ihmisiä on tällä työllistymisen alalla useista kymmenistä miljoonista aina sinne satoihin miljooniin niin tästä huomaa sen että ala on iso ja laajalle levittäytynyt jolloin tästä huomaa että ala toimii ja on vakiinnuttanut paikkansa maailmaan sekä löytyy myös ASML jäsenyys jolloin ulkopuolinen järjestö on myös todennut että asiat yrityksessä menevät ja toimivat oikein ja reilusti sekä palkitsevasti ja demokraattisesti sekä myös se että yrityksellä on todella vahvat juuret eri puolilla euroopaa sekä myöskin erittäin arvostettavat referenssit että myöskin reilun kaupan jäsenyys jolloin eettisyys ja moraalisuus tulevat esille isona osana liiketoimintaa eli factat ovat positiivisia ja realipohjaisia kun taas kommentit ja keskustelut ovat positiivisia sekä negatiivisia mutta niinhän se on että kaikki ei sovi kaikille ja on rikkaus että joka puolella on erillaisuutta sekä jatkuvaa kehitystä ja muutoksia

    • Z4F

      Hei! Mä lähdin Zz mukaan ihan pelkäästään lisätulon toivossa,jos se ei toimi niin voi voi mutta en koe silloin myöskään menettäväni mitään,jatkan sitten vaan kahvin juomista :) Aluks mä epäilin kans koko touhua mutta kun puoli vuotta harkitsin ja otin asioista selvää niin koko ajan tunne vahvistu että tahtoo mukaan. Vaikutuksen teki juuri tuo yhteistyö Reilun Kaupan kanssa ja ASML jäsenyys,sinne kun ei ihan mitä tahansa yrityksiä pääse jäseneksi. Jos nyt joku haluu ehdottomasti olla sitä mieltä että tää ZZ on verkostokoijausta ja huijaus härdelli niin miksiköhän tää firma on päässyt sit ASML:n jäseneksi? kysyn vaan... ja toivon jonkun joka epäilee koko touhua vastaavan tohon kysymykseen. Mä olen saanut tästä työstä monta uutta ystävää ja oppia todella paljon suoramyynnistä ja markkinoinnista,aikaisenpaa kokemusta ko. alalta mulla ei ole. Tähän loppuun vielä että kyllä mulle kelpa se n.600e lisätuloo kk:ssa tähän alkuun mitä tästä kahvi -ja ruoka-aine myynnistä mulle kilahtaa tilille. En oo koskaan rahasta kieltäytynyt.

    • neito45

      Joku nero keksinyt hyvän bisneksen! Nuorison (18-25 vuotiaiden) keskuudessa tämä on nyt "uusi tapa rikastua varmasti". Kouluista viis, kunhan kahvikoneita pääsee myymään.
      Järki käteen kaverit!

    • singsing

      Tilanne elää. Zinzinossa mukana olevat Haluavat uskoa, että bisnes on kannattava jopa erittäin tuottoisaa.

      Oletko mukana Zinzinossa? Paljonko oikeasti ansaitset kk - tasolla? Kannattaako?
      Kerro ihmeessä tällä palstalla. (saa nähdä kirjoittaako kukaan;)

      On tärkeää sitoutuessaan tällaisiin verkostomarkkinointeihin, että osaa erottaa unelmahötön todellisuudesta.
      Aiheesta enemmän:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013012916599424_uu.shtml

    • Heselu

      Mahtavaa verkotouskovaisuutta:-) Seven move ja nyt zinzano kuka oikeasti voi katsoa itseään peiliin kun uskoo tälläiseen roskaan. Hävetkää pellet.

    • Miettikää tarkkaan

      No mua yritti parikin tyyppiä värvätä mukaan tähän lafkaan, mut kun kuuntelin ne sepustukset, totesin koko homman olevan niin älytön, ettei todellakaan ole mun juttu. Onneksi kuuntelin myös rivienvälit!

    • zinzino?

      olen ajatellut lähteä mukaan, mutta hieman mietityttää tienaakohan tässä vai ei? itse tunnen ihmisiä ja luulen että niitäkin voisi kiinnostaa ylimääräinen raha?
      Auttakaa

      • Yrittäjä

        Moi,
        Jos olet ahkera ja positiivinen, niin suosittelen Zinzinoa sinulle.

        Yrityksen provisiojärjestelmä on palkitseva ja oikeudenmukainen. Trendi kasvaa kovasti, kuten esim. Mainoksista (tv ja Lehdet) huomaat. Itse olen ollut n. vuoden mukana ja olen todella tyytyväinen yritykseen sekä provisioihin.

        Huomaat miten tälläkin palstalla kirjoitetaan asiasta monenlaisia mielipiteitä. Nämä kokemukset perustuvat minun omiin todellisiin kokemuksiin yrityksestä ja aion todellakin jatkaa Zinzinon parissa, muiden "mielipiteistä" huolimatta.


    • Ammattimyyjä

      Minua yritettiin saada kosittua Zinzinon toimintaan mukaan reilu vuosi sitten. Alusta asti minua hämmästytti sekava provisiojärjestelmä ja se, että työntekijä kantaa kaiken taloudellisen riskin. En suosittele tätä ammattimyyjälle mikäli hän ei nyt välttämättä halua olla elintarvikebisneksessä mukana.

      Sen sijaan jos tykkäät hyvästä kahvista, niin eipä tuossa Zinzinossa nyt mitään vikaa ole.

    • kävinjust

      Oli esittely just äsken. Kovasti yrittivät myydä minulle tuotettaan. Eli siis liittymään mukaan myyjäksi ja jonkun 850€ sijoituksen vaati liittyminen. Ei olisi tarvinnut antaa heti sijoitusta, vaan myynneillä olisi ehtinyt paikata oman alkusijoituksensa.

      Mutta itse tuotteesta, ihan peruskahvia, ehkä se jokin kitkeryys hieman peitellympää mutta kyllä ulkomailla paljon parempaa kahvia saa. Ajattelin ettei mitään järkeä lähteä myymään tuotetta vaan sen takia että tämä on vähän paremman makuista. Ja asiakas maksaa siitä sen 200€. Ja en ole mikään ekspertti, mut ketä oikeasti kiinnostaa miltä se kaffe maistuu, kunhan se piristää.

      Uskottelivat että markkinat tuotteen suhteen ovat alussa ja nyt on se paras hetki sijoittaa. Netistä sitten selvisi, että on ollut päällä jo muutaman vuoden ajan.

      Nyt järki käteen oikeesti...... lupailivat että tienaa 12000€/kk jos jaksaa tehä hommia. :D En edes haluaisi maksuttaa läheisiäni ostamaan jotain paskaa kahvia 200€:lla. Oikeesti hyvän tuotteen myyminen kiinnostaa, siksi esittelyssä kävin.

      Jos olet valmis myymään kaikille tutuillesi jonkun kahvivekottimen niin kannattaa sitten liittyä, ihmiset siinä esittelyssä missä itse olin sanoivat kaikkien tulojen tulevan tutuiltaan.

      Jos itsellesi ei ole merkitystä, kenen selkänahasta rahasi revit, niin kannattaa liittyä.... Tai sitten yrität täysin tuntematonta henkilöä tekemään 200€ alkusijoituksen kahvikoneeseen... onnea siihenkin vaan...

      • Puudeli kuopasta

        Juurikin näin, eikä niillä tainnu kellään olla 12 donaa kuukausitulot, ainakaan tästä kahvibisneksestä.. ;D


    • maksa jos haluat :)

      Juu nyt kokoontuvat yli 20 kpl mustilla Audeilla ja Bemareilla Turun Karibialla.
      Siis varmaankin vähän ylempi porras.

    • NUIJAT

      SE ON TEIDÄN MIELI PIDE!!!

      • NUIJAT

        TE JUOTTE PASKA KAHVII KERTO PAAKA NIMET !! NUIJAT


      • jfvhu
        NUIJAT kirjoitti:

        TE JUOTTE PASKA KAHVII KERTO PAAKA NIMET !! NUIJAT

        OPETTELE KIRJOITTAAN NUIJA :D


    • joni80

      Zinzino on loistava mahdollisuus tehdä lisätuloa. Yritys ja tuotteet kunnossa. Monet vain odottavat miljoonia kahden viikon työskentelyn jälkeen. Niin asiat ei mene vaan kyllä töitä tarvii tehdä, mutta mitä sitä ilmatteeksi tässä maailmassa muutenkaan saa? Ei ala kaikille sovi. Verkostomarkkinoinnin hyviä puolia on se että kaikki voivat lähteä mukaan ja verkostomarkkinoinnin huonoja puolia on se että kaikki voivat lähteä mukaan. Mutta jos nälkää on niin suosittelen zinzinoa. Erittäin kova työkalu lisätulon tekemiseen ja pidemmällä tähtäimellä enenpäänkin.

      • LOLOL

        LOL


    • moccamaster2

      Toimit omalla toiminimellä. Eli tiput heti liiton rahojen ja sosiaalijärjestelmän ulkopuolelle. Karkea laskukaava tuon 12000e kuluista:

      12000-Arvonlisävero 24% 2322,58€=9677,40-Yrittäjäeläke oma valinta mutta ajatellaan että maksat vaikka 50000€ vuositulojen mukaan maksu noin 700€=jäljelle jää 9000€-verot prosentti vaikka noilla tuloilla 38% käteesi jää=n. 5580€. ELI EI 12000€ VAAN 5580€ Suomessa kun yrittäjällä on karkeasti nuo velvollisuudet/maksut

    • oma mielipide!

      Heissan,

      eikös nämä jo kaatuneet firmat samaiselta äijältä opettanut, että vain n. 10% jää voitolle, joista 5% ihan jees liksalla ja n. 1-3% kuittaa ittellensä muhkeat tulot. Muhkean tulon saajat ovat juurikin näitä isoja kihoja jotka laittoi tämän pystyyn ja näitä jotka ensimmäisten joukossa liittyivät.

      Toisena; jos haluat tienata noin 3000e/kk, sinun jaloistasi pitäisi lähteä alaspäin varmaan sen 1000 henkilöä (ellei enemmänki??), olettaen että jalat ovat tasapainossa toisiinsa nähden. Mites tämä 1000. henkilö sinun jalassasi pääsee noihin rahoihin? sillä että sen alle tulee 1000 henkilöä. Puhumattakaan jotta kuinka moni ihminen on jo sinun yläpuolellasi! Rahoille pääsee enää jos Suomeen tulee n. 10milj asukasta lisää, jonka jälkeen taasen muutama vuosi ja tarvisi taas sen 10milj asukasta lisää.

      Itse kävin eilen tässä mikälie- tilaisuudessa kuuntelemassa ja onhan tuo melkoista aivopesua. Kaksi kaveriani on ollut mukana n. 2viikkoa. Automatka takasin kotia oli kauheeta hehkutusta, kuinka tehdään duunia ja pian tienataan 12kiloa kuukaudessa. Kuraa..

      Jotakin positiivista; mainittakoon että tilaisuudessa tarjoiltiin oikein maukasta kahvia. Ikinä en ole tummana tykännyt juoda kahvia, mutta eilen tuli juotua ja tykkäsin.

      Yritys menee pian taas maihin Suomessa, koska "työntekijöitä" on värvätty liikaa, koska yritys on päässyt huippuunsa eikä asiakkaita enää tule, josta johtuen "pyramidin" ylimmät ovat saavuttaneet maksimi tulot ns. "huijauksella", jonka jälkeen samaiset herrat pystyttää uuden yrityksen taasen ja jnejne. Jos aikaisin liityt niin rahoille pääsee kyllä. Jos nyt liityt niin menetät vain rahasi.


      ps. ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA MYYKÖ TUOTTEITA HYVILLE KAVEREILLE TAI SUKULAISILLE JOS HALUATTE VÄLIT PITÄÄ.. Oon lukenut niin monesta joka hyvä uskoisesti tuotetta kauppasi sukulaisella, jolla luotto tiedot mennyt nyt, koska pitävää sopimusta ei voi enää lopettaa. Yrityksen kaaduttua asiakkaat maksaa enää tyhjästä joka kuukausi.

    • Totuus :)

      Uhri on ensin silvertasolla S. Hän rekrytoi 4 uutta. Uhri siirtyy Executive tasolle, jolla tasolla olevalla henkilöllä on siis allaan 4S. Exutivetason henkilö odottaa, kun hänen allaan olevat neljä 4S henkilöä kukin rekrytoi 4 uutta silvertason henkilöä, yhteensä 16 silvertason henkilöä. Silloin uhri nousee diamond tasolle. Organisatiossa on nyt 1 diamond henkilö, 4 exicutive henkilöä, ja 16 silver henkilöä. Näistä yksikään ei tienaa vielä mitään, koska silvertason henkilöt eivät ole saanut myytyä laitetta 160 ulkopuoliselle asiakkaalle. Kun silvertason henkilöt ovat jokainen myynyt laitteen 10 henkilölle, vasta sitten Diamond tason henkilö muuttuu aktiiviseksi ja saa leikattua organisatiobonusta. "Arvio tuloista" tarkoittaa sellaista teoreettista optimitilannetta, jossa kaikki organisation ihmiset ovat täyttäneet kaikki velvoitteensa. Yksikin epäonnistuja yhdessäkin pikkuasiassa estää palkkion maksun kokonaan. Tälla tavoin palkkioita ei tarvitse maksaa, pyramidipeliä ei synny ja maksamattomat palkkiot voidaan ohjata muiden salaisten sopimusten pohjalta pääpyörittäjille laillisesti.

      Fast Silver 600 euroa tarkoittaa, että jos onnistut saamaan allesi 4 uutta uhria 30 päivässä saat yhtiön virtuaalitille 600 euroa käytettäväksi yhtiön arvottomiin osakkeisiin. Ellet onnistu 30 päivässä, joudut itse maksamaan 600 euroa.

      Kaaviossa mustalla merkityt tulot ovat kertakorvauksia uuden uhrin ostaessa kaksi kahvikapselilaitetta. Punaisella merkityt tulot ovat maksimikorvauksia virheettömässä pyramidissa. Uhri lukee taulukkoa virheellisesti luullen, että exicutive tason ihminen tienaa 700 euroa kuukaudessa, mutta eihän taulukossa niin lue. Siinä lukee, että optimitilanteessa, kun organisatiossa on 120 kahvikapseliasiakasta, executive tason ihminen tienaa 200 euroa / kk.

      Kahvikapseliasiakkat maksavat 40 euroa / kk. Tämä on se kuukausittainen tulo, joka organisaatioon tullee. Tämän rahan katteesta voidaan maksaa palkkiot. Kateprosentti on 50 %. Executive tasolla olevalla henkilöllä on 10 omaa asiakasta. Omista asiakkaista saa 25 % katetta eli 4 euroa per asiakas yhteensä 40 euroa. Alalinjan 40 asiakkaasta pitäisi saada siten 160 euroa eli kas vain 4 euroa per asiakas. Mutta tällöin executive tasoa ylemmäs ei voida enää mennä. Kateprosenttia ei voida kasvattaa. Palkkiojärjestelmään ei riitä rahat. Paitsi jos palkkioita leikataan tehokkaasti vaatimalla, että jos yksikin Silvertason edustaja on vailla 10 ulkopuolista asiakasta, executive ei saa mitään. Tällöin Executiven palkkiot siityvät tasoa ylemmälle, diamondille.

      ns. Pyramidihän tuossa muodostuu, ja se ei Suomen maalla todellakaan voi kauas mennä, johtuen asukasluvusta. Jos henkilö X meinaa päästä tasolle, mistä saa autobonuksen, niin on Suomen maalta koko väkiluvun oltava bisneksessä mukana ja tällöinkään autobonukselle ei ylletä.

      • spede 68

        Jessus sentään, pitääkö paikkansa? Tänään kävin kuuntelemassa huudatusta, jossa kosiskeltiin kyseiseen hommaan, ja täytyy sanoa, että en todellakaan tajunnut,että se menee noinkin "kusisesti".

        Kiitos tiedosta.


      • Kerrankin asiaa

        Asiaa puhut, tää pitää saada paremmin esille.


      • rock!!

        Ohhoh :D ...mistäköhän tämä provisiojärjestelmä on? Ei ainakaan zinzinon järjestelmä. Aika hauska, että kirjoitat kuitenkin erittäin asiantuntevana asiantuntijana, vaikka vaktat ovat noin pielessä.

        Mutta tosi harmi kyllä, että monet ihmiset uskovat mitä keskusteluissa kerrotaan. Mutta tosiasiahan on, että verkostomarkkinointi on vain pienen joukon ala. Suurin osa, ei halua tai uskalla lähteä soutamaan valtavirtaa vastaan. Ne jotka haluavat ja uskovat, tulevat saavuttamaan suuria. Niin kuin missä tahansa asiassa tai alalla :)

        pst. vaikka en lähde avaamaan tässä provisiojärjestelmää, pakko kuitenkin kuitata, että viikon/kuukauden liikevaihdosta muodostuvat palkkiot, ei siitä kuinka monta partneria/asiakasta hankit :) Todennäköisesti kirjoittaja on tutustunut ainoastaan yksinkertaistettuun malliin eli esimerkkiin siitä, kuinka liiketoiminnassa pääsee eteenpäin ja tehnyt siitä omat virheellisest päätelmät. Kannattaa siis ottaa yhteyttä bisneksen esitelleeseen henkilööm ja pyytää häneltä lisätiedot.


      • huhhuh!!
        rock!! kirjoitti:

        Ohhoh :D ...mistäköhän tämä provisiojärjestelmä on? Ei ainakaan zinzinon järjestelmä. Aika hauska, että kirjoitat kuitenkin erittäin asiantuntevana asiantuntijana, vaikka vaktat ovat noin pielessä.

        Mutta tosi harmi kyllä, että monet ihmiset uskovat mitä keskusteluissa kerrotaan. Mutta tosiasiahan on, että verkostomarkkinointi on vain pienen joukon ala. Suurin osa, ei halua tai uskalla lähteä soutamaan valtavirtaa vastaan. Ne jotka haluavat ja uskovat, tulevat saavuttamaan suuria. Niin kuin missä tahansa asiassa tai alalla :)

        pst. vaikka en lähde avaamaan tässä provisiojärjestelmää, pakko kuitenkin kuitata, että viikon/kuukauden liikevaihdosta muodostuvat palkkiot, ei siitä kuinka monta partneria/asiakasta hankit :) Todennäköisesti kirjoittaja on tutustunut ainoastaan yksinkertaistettuun malliin eli esimerkkiin siitä, kuinka liiketoiminnassa pääsee eteenpäin ja tehnyt siitä omat virheellisest päätelmät. Kannattaa siis ottaa yhteyttä bisneksen esitelleeseen henkilööm ja pyytää häneltä lisätiedot.

        Palkkiot maksetaan ihan oikeana rahana :D ei mitään virtuaalitiliä, joista voi sijoittaa osakkeisiin, haha. Eikä tietenkään makseta firmalle mitään jos "epäonnistuu" :))) voi kääk, mistä näitä tulee.....


    • hjoohjoo

      Tuossahan tilaisuudessa käyneenä voin kertoa, että siellähän tapahtuu täysi aivopesu. Asia ilmoitetaan niin yksinkertaisesti kuin mahdollista ja toivotaan että tulevat myyjät ei tajua. Tilaisuudessa kävin ja heti tämän "taulukon" nähtyäni otin puhelimen, kynän ja paperin esiin. Laskin ja totesin että ei tässä pääse edes tienisteihin ennenkuin firma vedetään JÄLLEEN alas. Esitin kysymyksen palkoista ja vastaukseksi sain "plääplää se menee varmaan näin" vastauksen ja tauolla lähdin kotia. Kaksi kaveriani tuohon on täysin aivopesty ja heitä ei enää puhumalla saa käännytettyä. Olkoon tämä pieni näpäytys kavereille siis.

      Toinen kavereistani on vielä tyhmempi... "Myyjän" pitää saada alkuun 4 asiakasta ja 4 partneria 30 päivän sisään, saadakseen tuon 600e mitättömän bonuksen... Noh, kaverini otti itse noi 4 tilausta, jotta saisi tehtyä tuon 30 päivän sisään. Laskin että firman mentyä maihin kaveri häviää tällä kokeilulla n. 2500-3000e.

      ps. tämän "firman" tarkoitushan ei ole vissiin edes tarkoitus tienata asiakkailla, vaan näillä myyjillä/partnereilla.

      ps2. kaverini hehkutti että kyseiseen tilaisuuteen tulee yks joka oli saanu autobonuksen hetki sitten. "Jännä nähdä minkä auton se on hakenu". Noh kumma, kyseinen nainen sanoi tilaisuudessa; "en kerennyt hakea vielä autoa, kun olen niin kovaa tehnyt nyt töitä tämän eteen. Ens viikon aikana pitäisi hakea." Yllättäen ei varmaan edes tule seuraavaan tilaisuuteen tai sitten vuokra-auto.

    • Mistreat

      hehheh..:) Teillä on näköjään paljon tietoa zinzinosta ja sen proviisiojärjestelmästä..:) jatkakaa sällit samaan malliin tuo asenne vie elämässä pitkälle! ;)

    • Pyramidin selättänyt

      Itselle kävi niin, että oma kaveri huijasi meikäläisen luokseen kahville, kun oli "maailman huipuin idea joka pitää nähdä ja kuulla!". Siellä sitten odotteli kaksi random pukupelleä kapselikeittimen kanssa, pöytään oli pinottu fani-paloista pyramidi (ihan oikeasti vieläpä). Lattea Latte tarjoiltiin hienosta lasista ja hetken pyöriteltyäni tuota maidon, veden, sekä mokka-aromin makuista liuosta suussani ymmärsin jo ettei kapselin muodossa kannata nauttia kuin reseptilääkkeitä...

      Kaverini oli sata lasissa mukana, emäntänsä rahoilla tosin.. Ja "Rokkaava" bisnes oli tarkoitus laittaa kotikaupungissani "Rokkaamaan" kun täällä ZinZinZinZino oli kuulema vielä uusi juttu (ilmankos...). En lähtenyt mukaan koska on oikeakin työpaikka jo alla niin ei huvittanut alkaa pilaamaan omaa ja lähimmäisten elämää huijauksella. Eikä ak:lla ainakaan antaisi moraali myöten tuollaista p*skaa myydä tutuille...

    • fakta88

      Ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan.

      Zinzino on 2010 pörssi listattuyhtiö ja myöskin asiakkuusmarkkinointi liiton jäsen.http://www.asml.fi/asml-yhteiso/jasenyritykset/

      katso sieltä että löydätkö sieltä tarpeeksi luotettavia yrityksi jos löydät voit nokkelana myös huomata että tuolla samalla listalla on myös zinzino.

      Verkostomarkkinointi on suoramyyntiä, jossa myyjä ja verkoston rakentaja ei ole työsuhteessa edustamaansa yhtiöön vaan on (Suomessa) Y-tunnuksella toimiva itsenäinen elinkeinonharjoittaja tai julkisyhteisö, yrittäjä. Eli tuloista maksetaan verot ihan normaalisti.

      Edustajat myyvät pääyhtiön tuotteita, markkinoivat verkostomarkkinoinnin liikeideaa ja hankkivat edustamalleen yhtiölle uusia edustajia, jotka voivat edelleen hankkia uusia edustajia. Tarkoitus ei ole värvätä vaan hankkia potenttiaalisia ihmisiä jotka haluavat menestyä ja haluaa harjoittaa omaa liiketoimintaa. kaikkia uusia edustajia ei tarvitse hankkia itse vaan se on jokaisen uuden edustajan tehtävä.

      Edustajilla on oikeus saada palkkioita omasta tuotemyynnistä ja sen lisäksi provisioita alalinjaan rakentuvan monitasoisen myyjäverkoston liikevaihdon perusteella palkkiojärjestelmän ehtojen mukaan.

      Zinzino ostaa kaikki kahvit, teet ja espressolaitteet Rombouts&Malongo-nimiseltä yritykseltä. Se on 1896 perustettu perheyritys ja samalla Euroopan vanhin toimiva kahvipaahtimo. Heilä on mm. ainoana paahtimona Euroopassa ISO14001 ympäristäsertifikaatti. Yritys on toimittanut 116 vuotta kahvituotteita yli 30 maahan yli 20000 kahvilaan, ravintolaan ja hotelliin. R&M oli ensimmäinen kahvialan yritys maailmassa, joka alkoi myymään Fair Trade kahvia ja tällä hetkellä Euroopan suurin. Suosittelen tutustumaan tuotekatalogiin, joka löytyy Zinzinon yrityksen sivuilta. Lisäksi jokaisessa kahvipodissa on sen alkuperämaan/alueen/viljelmän kertova koodi sekä milloin kahvi on poimittu.satavuotta vanha perheyritys. http://nordic.rombouts.eu/


      Ei tosiaan ole mitään ihmeellistä, jos yritys on noteerattu julkisesti. Tosin suurin osa yrityksistä ei ole ja erittäin pieni osa VM-alan yrityksistä on. Kriteerit esim. tiedottamisen suhteen ovat tiukemmat, samoin kirjanpito, osakepääomaa pitää olla enemmän, mikä kertoo siitä, että ollaan ehkä enemmän tosissaan liikenteessä yms. Zinzinon liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella relu 11 milj€ ja budjetoitu liikevaihto v:lle 2012 on n. 18m€. Yritys on kasvanut n. 50% vuosittain aloituksestaan lähtien, mitä pidän itse asiassa aika kovana saavutuksena. Harvalla yrityksellä (pörssilistatullakaan) on tällaista kasvua. Kannattaa katsoa analyytikon arvio Zinzinosta osoitteesta redeye.se.

      Pörssissä olevan yrityksen liikevaihdon ei pidä olla monikymmenkertainen tähän nähden. Jos tuttusi tätä väittää niin kummastelen. Jokainen yritys, joka on missään maailman pörssissä, mukaan lukien vaikka Nokia tai jo mainittu Apple, on ollut säälittävän pieni siihen nähden, mihin ne ovat ajan kanssa kasvaneet. Minua kiinnostaa se, että Zinzino on alalla, jolle on povattu muiden alan yritysten toimesta kovaa kasvua tulevaisuudessa. Haluan olla itse sellaisessa yhtiössä mukana.

      http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/zinzino oy/18255052
      https://www.op.fi/op?sym=ZZ-B.SSE&id=32451&srcpl=3
      https://www.nordnet.fi/mux/web/marknaden/aktiehemsida/bolagsfakta.html?identifier=77836&marketplace=11

      Ja joku oli oikeassa siinä, että tässä ei tosiaan äkkirikastu. VAAN TÖITÄ PITÄÄ TEHDÄ, oppia uusi ala, tehdä paljon virheitä ja oppia niistä. Samalla lailla kuin missä tahansa ammatissa ja varsinkin liikeotiminnassa.

      Muistakaa myös tutkia lähteiden alkuperä ja todenperäisyys. Eli käytännössä, jos joku antaa sinulle jonkun vinkin, olisko järkevää kysyä, mikä antaa ko. henkilölle meriitit antaa neuvoa asiasta? Jos neuvoj aon anonyymi, onko se luotettava? Yleensä saamme neuvoa kolmenlaisilta ihmisiltä: 1. Eivät ole tehneet sitä, mistä neuvovat (ylivoimaisesti suurin ryhmä); 2. Ovat tehneet ja epäonnistuneet (huomattavasti pienempi ryhmä); 3. Ovat tehneet ja onnistuneet (pienin ryhmä). Otetaan esimerkki: haluat asuntosijoittajaksi. Keneltä kysyt neuvoa? Henkilöltä, joka ei ole koskaa kokeillut, henkilöltä, joka epäonnistui vai henkilöltä joka onnistui? Esim. minä en koskaan valmistunut insinööriksi siitä yksinkertaisesta syystä, että lopetin opiskelun. En silti pidä Turun Ammattikorkeakoulua kusetuksena vaikka minulle v. 2004 tammikuussa luvattiin, että 4 vuodessa olen Rakennustekniikan insinööri.

    • Voisiko sittenkin?

      Fakta88 voitko kertoa miksi kyseinen tekstisi löytyy toisesta suomi 24 foorumilta aivan samanlaisena tai miksi kyseinen teksti on tullut Manu nimiseltä henkilöltä aivan täsmälleen samanlaisena. Ellei ollut hänkin jopa insinööriksi pyrkimässä? ; )

      Nimimerkki "huolestunut kaveri" tuolla toisessa ketjussa tämän saman ilmiön havaitsi ja kysyikin sitten miksi sama teksti. Yllätyksenähän se ei tullut että vastausta ei koskaan ilmennyt. Oli siellä myös linkki radiorockin podcastiin jossa haastateltiin juuri tätä Manu nimistä henkilöä ja täytyy sanoa että hauskaa kuunneltavaahan se oli : D jotenkin se palkka vain aluksi oli vähemmän kuin Bill Gagella, mutta korkeampi kuin presidentillä. Hieman tuon jälkeen puhuttiin jo insinöörin palkasta ja seuraavaksi ei se ollutkaan niin se raha vaan "rakkaus kahviin" ;)

      Niin ja pyydän tässä nyt samaa kuin "huolestunut kaverikin" pyysi. Saat minut varmasti mukaan toimintaan jos pystyt näyttämään ja todistamaan tulosi jotenkin. Ei hätää vaikka jotkut eivät sitä uskoisi, koska sellaisia on maailma täynnä. Itse ainakin olisin yhtälailla vakuuttunut kuin moni muukin ja voisin myös ostaa kahvikoneen.

      Muutenkin olisi kiva kuulla Face to Face lisää kyseisestä firmasta ja tietää onko tämä sittenkin kannattavaa, kun osa niin suosittelee ja ylistää :)

    • riippumattomuus

      Törmäsin taannoin kahteen Zinzino edustajaan. He kertoivat avoimesti omasta tuloksestaan ja työpanoksesta. Työpäivät olivat suhteellisen pitkiä noin 10-12 tuntia päivässä ja keskimäärin 6 päivänä viikossa. Tavoitteellisita kavereilta vaikuttivat ja puhuivat tavanomaiseen tapaan taloudellisesta riippumattomuudesta ja koettivat saada uusia myyjiä houkuteltua mukaan. Kuukausi ansiot vuoden Zinzino myynnin jälkeen olivat kuulemma noin 1800 euron luokkaa mutta usko myynnin kasvuun oli kova. Henkilökohtaista kokemusta tästä ei muuten ole.

    • myyntimies

      Matkan varrella on tullut tehtyä myyntiä puhelimessa, huonekalumyyjänä ja automyyjänä. Nämä verkostoyritykset ovat aina olleet kuitenkin vähän piikkilihassa, koska vaativat myyjää hankkimaan itselleen tuotteet ja kohtuuttoman korkealla hinnalla.

      Valitettavan usein nämä ovat kuplia jotka puhkeavat nopeasti ja kovalla rytinällä.

    • folorih

      eiks kaikki saa maksaa kahvista ja automaatista niin paljon kuin haluaa

    • NO HUH HUH!

      Vanha "kaveri" aikojen takaa oli yht´äkkiä niiiin kiinnostunut tapaamaan minua - asiana olisi "yks tosi hyvä juttu", jota ei sen kummemmin halunnut puhelimessa kertoa. Hmmm, no tavattiinhan me, mutta tapaamisessa olikin joku pukutyyppi selittämässä miten MINULLA olisi mahtitilaisuus saada musta auto ja huipputulot jne jne... Joopa joo, ja päätös liittymisestä olisi pitänyt tehdä heti paikan päällä tai ainakin jo seuraavana päivänä (moinen painostus on aina epäilyttävää!). Ilmoitin ettei tämä ole minun juttuni; olen sen verran elämää kokenut ja oikeita myyntihommia tehnyt, että hälytyskellot suorastaan kaikasivat päässäni. Höpötin löpötin homma tuntui olevan - eivät antaneet edes taustamateriaalia kun pyysin mukaani, niin että voisin tutkia asiaa tarkemmin - halusivat itse minulle kertoa lisää jos kysyttävää olisi. VAROKAA HYVÄT IHMISET TÄLLAISIA YRITYKSIÄ - rahat menevät ja kaveri/sukulaissuhteet kärsivät! Näin ainakin epäilen ja tämä on minun mielipiteeni.

      • Zinsei

        Kyseessä olivat ilmeisesti huonot myyjät. Niitäkin löytyy ja teit oikean päätöksen kun et lähtenyt mukaan. Harkittu ei on parempi kuin harkitsematon kyllä. Olen itse mukana Zinzinossa ja olen pitänyt siitä. En tajua miksi hoputtivat päätöksentekoa, uutta partneriehdokasta ei saisi missään nimessä painostaa. Ja luonnollisesti ehdokkaalle pitää antaa kaikki taustatieto mitä hän haluaa. Ja zinzino ei tarjoa oikotietä onneen, ei todellakaan. Ei mikään laillinen bisnes tee niin, muuten kaikilla olisi sairaasti rahaa. Lähdin mukaan koska näin realistisen mahdollisuuden: hyvät tuotteet jotka myyvät varmasti, valmis organisaatio ja toimintatapa, mahtava taustatuki joka oikeasti haluaa minun menestyvän sekä mahdollisuus suuriin tuloihin JOS TEEN OIKEASTI TÖITÄ. Tämä homma ei sovi niille jotka eivät ole valmiita menestymään ja tekemään töitä sen eteen.


      • Kokemusta on
        Zinsei kirjoitti:

        Kyseessä olivat ilmeisesti huonot myyjät. Niitäkin löytyy ja teit oikean päätöksen kun et lähtenyt mukaan. Harkittu ei on parempi kuin harkitsematon kyllä. Olen itse mukana Zinzinossa ja olen pitänyt siitä. En tajua miksi hoputtivat päätöksentekoa, uutta partneriehdokasta ei saisi missään nimessä painostaa. Ja luonnollisesti ehdokkaalle pitää antaa kaikki taustatieto mitä hän haluaa. Ja zinzino ei tarjoa oikotietä onneen, ei todellakaan. Ei mikään laillinen bisnes tee niin, muuten kaikilla olisi sairaasti rahaa. Lähdin mukaan koska näin realistisen mahdollisuuden: hyvät tuotteet jotka myyvät varmasti, valmis organisaatio ja toimintatapa, mahtava taustatuki joka oikeasti haluaa minun menestyvän sekä mahdollisuus suuriin tuloihin JOS TEEN OIKEASTI TÖITÄ. Tämä homma ei sovi niille jotka eivät ole valmiita menestymään ja tekemään töitä sen eteen.

        "Korjattuna" tajusit että muta kusettamalla muita mukaan pyramidihuijaukseen saan tienattua itselleni rahaa. Jos meinaat väittää että niitä tuoteitta myymällä todella jotain tienaa nii puhut täyttä pas.kaa. En näes tiedä ketään joka olisi ilman partnereita värväämällä tienannut mitään. -> laillinen pyramidihuijaus.

        Mietin vaan miten oma tuntosi kestää kun päiväkoti tuttavallesi soitat että niin haluaisit hänet nähdä vaikka et ole yli 20v nähnyt...


    • Elämä opettaa

      Haluan sanoa niille ihmisille, jotka lähtevät mukaan: muistakaa, kun palatte, ettei koskaan savua ilman tulta.

    • pikkumyyjäz

      Ompas mielenkiintoisia kirjoituksia. Olen myynnin ammattilainen ja olen tietoisena verkostomarkkinoinnista ostanut muutaman Zinzino laitteen kotiini ja mm. asiakastiloihin. Omat kokemukseni laitteista, kahvista ja saamastani palvelusta ovat erittäin hyviä.
      Onhan minua yritetty houkutella myös edustajaksi, mutta juuri sen verran kun tuolla liiketoimintamallilla on perusteltuakin, eli asiasta puhuminen ja edustajatoiminnasta kertominen ei ole tuputtamista vaan ihan perusmyyntiä.

      Suoramyynti ja verkostomarkkinointi ovat yksi tapa rakentaa myyntiorganisaatio, eli ei siinä mitään kummallista ja tuomittavaa ole. Tuntuu jotenkin siltä, että myyntitoimintaa ymmärtämättömille tai myynnissä pärjäämättömille on erityisen tärkeää olla isolla joukolla räksyttämässä kun takkikoirat.

      Varmaan Zinzinon toiminnassakin tapahtuu mukana olevien ylilyöntejä, mutta niin tapahtuu muuallakin myynnissä ja joskus lähes kaikissa töissä. Ei ne yksittäisten toimijoiden ylilyönnit koko systeemistä mätää tee.

      Myynti on muutenkin aliarvostettu ammatti. Yksikään firma ei selviä ilman myyntiä, ja menestys lähtee aina myynnistä kun vaan on jotain laadukasta myytävää oli sitten kyse palvelusta tai tuotteesta.

      Tsemppiä ja voimia kaikille myyntiä tekeville.

      • Zinzinolle kaveri meni..

        Zinzino ei ole pörssiyhtiö. Aktietorget ei ole pörssi. Zinzinossa on laiton kynnysmaksu jota vastaan saa alle 100€ arvoisen kahvikoneen,kynnymaksu on 800€-100€kahvikone. Myymällä kahvia voit saada 4000€/kk kun sinulla on yli 1500 asiakasta. Melko uskottavaa jos olisit myynyt tuotteet vaikka selectan kautta,olisit miljonääri...

        Tuo pörssikusetus on jo niin ilmeinen,että oksettaa. Pörssiyhtiöllä pitää olla osavuosikatsaukset kolmen kuukauden välein,zinzinolla on vuosikatsaus,joka on enemmänkin mainos kuin asiakirja.

        Älkää liittykö ennen kuin jutusta on tehty esitutkinta ja oikeus on todennut muuksi kuin huijaukseksi.


      • 1234345567
        Zinzinolle kaveri meni.. kirjoitti:

        Zinzino ei ole pörssiyhtiö. Aktietorget ei ole pörssi. Zinzinossa on laiton kynnysmaksu jota vastaan saa alle 100€ arvoisen kahvikoneen,kynnymaksu on 800€-100€kahvikone. Myymällä kahvia voit saada 4000€/kk kun sinulla on yli 1500 asiakasta. Melko uskottavaa jos olisit myynyt tuotteet vaikka selectan kautta,olisit miljonääri...

        Tuo pörssikusetus on jo niin ilmeinen,että oksettaa. Pörssiyhtiöllä pitää olla osavuosikatsaukset kolmen kuukauden välein,zinzinolla on vuosikatsaus,joka on enemmänkin mainos kuin asiakirja.

        Älkää liittykö ennen kuin jutusta on tehty esitutkinta ja oikeus on todennut muuksi kuin huijaukseksi.

        zinzino on listattu pienten ja keskisuurten yritysten tukholman pörssiin, se siis on pörssiyhtiö, aktietorget ei ole pörssi, se on paikka, jossa myydään tukholman pörssiin listautuneitten osakkeita.

        Zinzinon tuotteissa ei ole kysymys kahvikoneista, vaan kahvista, kone on vain väline, jolla sitä nyt satutaan tekemään. Mitä järkeä on ostaa pauligin espressokone, jolla tehdään kultamokasta kahvia, kun sen voi tehdän 10 euron halpahallinlaitteella suodatinkahvista. Rombouts et malongo on arvostettu vanha yhtiö, se valitsi zinzinon, koska halusi, että ihmiset pääsevät maistamaan tuotetta. Tuotteita ei ole siis tehty mitään verkostomarkkinointia varten, vaan ovat olleet olemassa jo ennen zinzinoa.

        Itsekin odotan esitutkinnan valmistumista ja olen iloinen, että juhani laiho on ainakin tutkinnan ajan häiritsemättä ihmisten työtä :)


    • asdasdasdfdfdsf

      Just hyvä juttu.

    • 22v

      Mielestäni on hyvä pisletti. 1v takana!:)

    • 22v

      Tehkää tuotteenne ensin ilmaiseksi itsellenne ennenkuin siirrytte Partner puolelle. Rahaa säästyy ja asiakkaat on kunnossa tasoja varten!:) 15 customers to go...A-Team!

    • Siitä saitte
    • Z4F

      Onneks meillä on Dag Pettersen joka antaa vastineen kun homma on tutkittu. Huomion arvoinen seikka se että vain Suomessa tästä nousee kova kohu ja rikostutkinta vaikka työtä tehdään myös Virossa,Ruotsissa,Norjassa ja Amerikka valloitetaan... Luulis että noiden muienkin maiden rikospoliisit tutkisivat "tapauksen" ... Tai ehkä muualla ollaan järkevämpiä ja säästetään verovarat tärkeisiinpiin asioihin.

    • cell4

      Kyseisessä yrityksessä harrastetaan aivopesua. Jos haluat olla menestyjä, et kysele liikoja vaan teet kovasti työtä. Jos rahaa ei tulekaan, olet epäonnistuja. Ihmettelen suuresti että vielä tänä päiväkin ihmiset uppoavat tuohon sontaan. Toivon todellakin että kys.yritys lopettaa toimintansa ja saa rangaistuksen toimista. Herätkää hyvät ihmiset, avatkaa silmänne! Vai haluavatko olla huijareita?

      • refyhg

        Ja skeptikot näkee menestymisessä pahaa, eivät näe sitä mahdollisena Se nyt vain vaatii kovaa työtä. Realismia käytetään tekosyynä omalle saamattomuudelle. Ja lannistetaan myös toiset, ettei itse saamattomuudessaan näytä täys luuserilta (vaikka netissä nimettömänä naukuminen osoittaa juuri sitä)


    • tuktkaka

      poliisi jaksaa tutkia

    • 10kahvikeisari

      Hei kaikki. Liityin zinkinoon noin kaksivuotta sitten, kun ne lupas mulle mersun ja talon Miamista ja ison jahdin ja paljon rahaa. Nyt tehnyt töitä asian parissa kaikkiaan 6000 tuntia ja siitä hankkinut n 12000 euroa. -verot ja maksut=4000 ekee. Lainaa tuohon bisnekseen on otettu 10000. Sukulaisilla ja ystävillä noita koneita lähinnä on ja sit tietysti dementoituneella isoisällä, jolle myin v .....llessani kuus keitintä ku ei se mitään muista. Mut kaikille spektikoille. Katotaan sit kuka on kunku ku asun siel miamin kartanossa ja mul on musta marsu ja jahti.

      • Myyntiukko

        >>...6000 tuntia ja siitä hankkinut n 12000 euroa. -verot ja maksut=4000...


    • aaa kerho

      KUSETUSTA

    • faktoja faktoja

      www.zinozino.com

    • zinzino on laiton

      Poliisitutkinta aloitettu tästä laittomasta pyramidipelistä. Sama kohtalo kuin Wincapitalla.

    • murosta löytyy
    • PeurizItse

      Peuriz on luuseri.

      • naurattaa_nämä

        Tässä laatubisneksessä kokonainen yksi henkilö tienaa Suomessa yli keskipalkan verran. Kusetuksen alullepanija, Norjalainen Örjan vetää hillot välistä idiooteilta, jotka lähtee tähän elämänkoululaisten rahanriistoon. 99% uskonlahkon vähä-älyisistä jää tappiolle.


    • huijaus

      Mun entinen kaveri menetti luottotietonsa ja kaverisuhteensa zinzonon takia, mutta se ei liene harvinasita näissä pyramidihuijauksissa.

    • hämmästelen

      Eikös tämä suomi ole vähän liian pieni tommoiseen verkosto myymiseen, kohta kaikki tyrkyttävät toinen toisilleen erillaista krääsää,samaa roinaa jota saa muualtakin ja kaikki kuvittelevat voittavansa , vain hölmöt osallistuvat.

    • sillaikai 00
    • Anonyymi

      jep jep

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe