Äitipuolen kanssa 1

Storyprincess

Riisuin vaatteeni ja jätin ne yhdeksi kasaksi kylpyhuoneen lattialle. Astuin suihkukoppiin ja annoin kuuman veden rentouttaa kirjoituksista ja lukemisesta kipeytyneet hartiani ja selkäni. Samassa kuulin ovelta vihaista koputusta.

”Roosa, tule heti ulos sieltä!” kuulin äitipuoleni kiljuvan. ”Mun on pakko päästä suihkuun heti!”
”Nyt on mun vuoro. Saat odottaa, että oon valmis”, huusin takaisin.
”Mutta mä tulin lenkiltä! Mun on pakko päästä suihkuun nyt!” hän huusi raivoissaan, ja pystyin kuvittelemaan hänen raivosta kirkkaanpunaisen naamansa. ”Ulos sieltä, senkin rasittava kakara!”

Vereni kiehui jo siihen malliin, etten viitsinyt vastata enää mitään. Mitähän seuraavasta viikosta tulisi, kun isä, veljeni ja velipuoleni olivat ulkomailla ja minun täytyisi olla kahdestaan tuon idiootin kanssa? En ollut koskaan sietänyt ulkonäkökeskeistä Mirjaa, joka oli ollut isäni uusi vaimo jo muutaman vuoden ajan. Hän ei tosiaan välittänyt mistään muusta kuin omasta ulkonäöstään, meikeistään ja vartalostaan. Hän väitti isojen rintojensakin olevan täysin luomua, mutta sitä minä en uskonut hetkeksikään, hänen pyöreästä pepustaan tai turpeista huulistaan puhumattakaan. Olin myös melkein varma, että hän oli läpikäynyt muutaman rasvaimun. Tai ehkä olin vain kateellinen hänen virheettömästä vartalostaan, jonka eteen hän urheili tajuttoman paljon. Itse en olisi koskaan jaksanut nähdä niin paljon vaivaa, ja siitä sekä urheilukielteisyydestäni oli kai kiittäminen muutamaa ylimääräistä kiloani. Minulta ei tosiaan mitään unelmavartaloa löytynyt, sillä ylimääräiset kilot näkyivät pienenä pömppömahana, leveinä reisinä ja jenkkakahvoina lantiolla, kun taas rintani olivat ja pysyivät pieninä B-kuppisina ja lättäninä, eikä pepustani löytynyt kuin korkeintaan selluliittia.

Olin juuri saanut vartaloni vaahdotettua ihanalla mansikantuoksuisella suihkuvaahdolla, kun kuulin kolahduksen. Käännyin katsomaan suihkukopin seinän läpi kylpyhuoneeseen ja näin oven avautuneen. Äitipuoleni asteli röyhkeästi sisään lenkkivaatteet yllään. Riuhtaisin suihkukaapin oven vihaisesti auki, yrittäen peitellä vartaloani.

”Mitä hemmettiä luulet tekeväsi?” huusin vihaisena.
”No, jos et päästä mua suihkuun, niin tulen sitten yhdessä sun kanssasi pesulle”, Mirja vastasi ärsyttävän ylimieliseen sävyyn, minuun vilkaisemattakaan.

Ja sanaakaan sanomatta hän ryhtyi riisuutumaan edessäni. Ensin hän ujutti tiukan urheilullisen t-paidan pois yltään, sitten hyvin istuvat lenkkitrikoot ja lopuksi vielä alusvaatteensakin ärsyttävän täydellistä persettään keikuttaen. Sitten hän kääntyi minuun päin ja näin hänen valtavat, pyöreät rintansa edessäni.

”Teehän tilaa”, hän sanoi ja tunkeutui suihkukoppiin luokseni, liu’uttaen oven kiinni perässään.
Ahtauduin aivan kopin nurkkaan enkä ollut saada katsettani irti äitipuoleni alastomasta kehosta, joka tuoksahti naiselliselle hielle. Hän kasteli itsensä suihkussa ja vilkaisi sitten minua.
”Vaihdetaan paikkoja, niin pääset huuhtelemaan itsesi”, hän sanoi ja lähti kohti minua ahtaassa kopissa. Kun vaihdoimme paikkoja, hänen isot rintansa hipoivat rintakehääni ja saivat minut jäykistymään. Sanattomana ojensin suihkuvaahtopullon hänelle ja avasin suihkun.

Lämmin vesi huuhteli vaahdon yltäni katsellessani, kuinka vaahto peitti Mirjan vartalon. Hän hieroi juuri vaahtoa rintoihinsa, kun sammutin suihkun. Vaihdoimme taas paikkoja: Mirja alkoi huuhdella itseään ja minä vaahdotin hiukseni shampoolla.

”Minä voin huuhdella hiuksesi, ettei taas tarvitse vaihtaa paikkoja”, hän naurahti kepeästi, otti käsisuihkun ja alkoi huuhdella hiuksiani shampoosta. Seuraavaksi hän vaahdotti omat hiuksensa ja pyysi minua huuhtelemaan ne. En voinut irrottaa katsettani hänen litimärästä, vettävaluvasta kehostaan, kun astuimme perätysten ulos kopista. Kiedoin pyyhkeeni nopeasti ympärilleni ja aloin föönata hiuksiani, kun taas äitipuoleni ei vaivautunut kietomaan itseään yhtään mihinkään hiuksiaan föönatessaan. Pidin taas katseeni tiiviisti hänen kehossaan, erityisesti märissä rinnoissa, enkä voinut olla tuntematta kostuvani. Vaikka vihasinkin häntä ihmisenä, tai ehkä juuri siksi, hänen kehonsa sai minut kiihottumaan, mitä en ollut aiemmin huomannut. Olin täysin sanaton ja ymmälläni.

”Taisin unohtaa tuoda pyyhkeeni. Voisinko kuivata sun pyyhkeeseen, etten kastele koko taloa?” Mirja kysyi ja kääntyi katsomaan minua.

JATKUU...

13

10060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Storyprincess

      Hieman epäillen nyökkäsin ja arastellen otin pyyhkeen ympäriltäni. Mirja kietoi isot rintansa pyyhkeeseen, hieroi ne pyyhkeelläni kuiviksi, kuivasipa jopa nopeasti alapäänsä pyyhkeen reunaan.

      ”Kiitti”, hän sanoi hymyillen ja ojensi pyyhkeen nopeasti takaisin minulle. Kietouduin siihen salamana. ”Voisitko tehdä mulle vielä yhden palveluksen? Tää ilma kuivattaa ihon tosi pahasti ja mulla on lihaksetkin lenkistä ihan jumissa, että jos voisit tulla rasvaamaan ja vähän hieromaan mua?”

      Leukani loksahti auki. Mitä? Rasvaamaan ja hieromaan? Tunsin, kuinka pillussani alkoi sykkiä. Hemmetti. Mitä oikein meinasin?
      ”Mä voisin sitten tehdä saman sulle”, Mirja maanitteli, saaden minut punastumaan.
      ”Okei”, mutisin ja lähdimme peräkkäin kylpyhuoneesta kohti Mirjan ja isän suurta makuuhuonetta. Matkalla silmäni lukittuivat Mirjan perseeseen, joka keinahteli näyttävästi edessäni.

      Makuuhuoneessa Mirja suuntasi suoraan eräälle kaapille ja tuli sieltä takaisin voidepurkki mukanaan.
      ”Laitatko ton sun pyyhkeen tohon sängylle?” hän sanoi ja tottelin kuin shokissa. Häpesin yhä hieman alastonta vartaloani, joka ei ollut laisinkaan niin trimmattu kuin Mirjan, joten yritin peitellä erityisesti puskoittunutta alapäätäni käsilläni. Mirjan alapää kun oli posliini lukuun ottamatta pientä huoliteltua karvakolmiota.

      Mirja kävi pyyhkeeni päälle vatsalleen makaamaan ja ojensi minulle voidepurkin. Hitaasti aloin levittää voidetta hänen hartioilleen ja selälleen.
      ”Hieroisitko vähän?” Mirja kysyi.
      ”Okei”, ynähdin ja yritin parhaani mukaan hieroa hänen selkäänsä. Hän ynähteli tyytyväisenä ja sai minut kostumaan yhä lisää. Kun olin saanut selän hierottua, käteni pysähtyivät. Jäin tuijottamaan Mirjan seksikästä persettä miettien, pitäisikö minun rasvata sekin.

      ”Voisitko hieroa mun pakarat oikein kunnolla? Ne on tosi jumissa”, Mirja vastasi kuin ajatukseni lukien.
      ”Sopiihan se”, vastasin, otin voidetta ja laskin käteni täydellisen tiukoille pakaroille. Niiden hierominen sai minut jo siinä määrin kiimaan, että ajattelin, että minun täytyisi tämän jälkeen käydä tyydyttämässä itseni huoneessani.

      Pakaroista selvittyäni rasvasin vielä jalat, ennen kuin Mirja kääntyi. Rasvasin hänen jalkansa edestä, hyppäsin täysin alapään yli siihen koskemattakaan ja jatkoin rasvaten vatsan ja Mirjan pyynnöstä vielä rinnatkin. Niiden nännit kovettuivat kosketuksestani ja minun olisi tehnyt mieli nuolla hänen isoja rintojaan. Niiden muotoja tutkiessani huomasin, ettei yhtäkään leikkausarpea näkynyt. Miten kenelläkään voi olla noin suuret, seksikkäät rinnat? Pian olin valmis, ja Mirja nousi venytellen ylös.

      ”Noniin, sun vuoro”, hän sanoi. ”Käyhän makuulle.”
      Nyökäten asetuin pyyhkeen päälle vatsalleni. Mirja aloitti rasvaamisen hartioistani, eteni ihanasti hieroen selkääni ja pysähtyi sitten.
      ”Saanhan hieroa sun pakarat?” hän kysyi selvästi hymyillen.
      Olin jo vähällä kieltäytyä, mutta lopulta myönnyin. ”Tietysti.”

      Mirjan lämpimät, rasvaiset kädet liukuivat taidokkaasti pakaroillani. Pillussani sykki ja tunsin olevani jo tosi kostea. Mirjan kosketus sai minut kiihottumaan enemmän kuin mikään koskaan, vaikka pahahan minun oli sanoa, kun ei kukaan ollut koskaan minuun näin koskenut. En ollut koskaan edes seurustellut, ellei ala-asteen leikkisuhteita otettu laskuihin. Olin siis neitsyt ja täysin kokematon, siitä kai tämä kiihotukseni johtui.

      Mirja rasvasi jalkani, ja kun käännyin, hän aloitti hieromalla käteni ja dekolteeni, siirtyi turhia kyselemättä pieniin b-kupin rintoihini, joiden nännit olivat jo valmiiksi kivikovat. Tunsin punastuvani kirkkaan punaiseksi, kun äitipuoli hieroi rintojani suurin liikkein ja katse tiivisti liikettä seuraten.
      ”Älä turhaan häpeile, sullahan on upea vartalo”, hän sanoi rohkaisevasti hymyillen ja katsoen minua sinisillä silmillään. ”Sun rinnat on tosi söpöt…”

      JATKUU...

      • Storyprincess

        Pilluani kuumotti. Mirja rasvasi vatsani, siirtyi siitä jalkapohjiin ja lähti ylöspäin.
        ”… ihanan pitkät, seksikkäät sääret…”, hän kuiskasi, saaden minut taas yhä enemmän kiimaan. Mieleni teki alkaa hieroa turvonnutta klittaani heti, mutta minun täytyisi odottaa, että pääsisin huoneeseeni.

        Mirja oli ehtinyt jo reisiini asti. Melkein värähtelin kiimasta, kun hänen kapeat sormensa levittivät voidetta aivan ylimmille sisäreisilleni…
        Sitten hänen kätensä pysähtyivät hetkeksi. Tunsin, kuinka pilluani kuumotti. Olikohan hän huomannut sen? Hän levitti reisiäni aavistuksen verran ja hänen katseensa eksyi pilluani peittävälle tuuhealle karvoitukselle.

        ”… ja ihanan kuuma, kiimainen ja seksikkään karvainen pillu”, hän sanoi melko kovaan, nautiskelevan käheään ääneen.
        Viimeistään ne sanat saivat pilluni aivan kiimaan. Hitto, hän tosiaan oli huomannut. Kun hän kumartui hieman lähemmäs ja nuuhkaisi ilmaa pilluni lähellä, hänen isot rintansa nojasivat minuun. Olin punainen kuin ylikypsä tomaatti.

        ”Nousehan hieman istuvampaan asentoon, tännepäin”, Mirja sanoi nopeasti. Hieman täristen tottelin häntä. Hän auttoi jalkani sängyn laidan yli, kävi polvilleen lattialle ja levitti jalkani niin levälleen kuin kykeni. Voidepurkin hän laittoi pois.
        ”Kiihotutko minusta?” hän kysyi ovela hymy huulillaan.

        Punastuin ennestään, mutta olin niin kiimassa hänestä, etten välittänyt. ”Joo, kiihotun”, vastasin selkeästi. En kestäisi enää kauan ilman homman hoitamista loppuun.
        ”Niin arvelinkin”, hän naurahti keveästi. ”Niin minäkin sinusta, Roosa-pikkuiseni.”

        Pilluni sykähti hänen sanoilleen. Mirjan sinisten silmien katse siirtyi alas pilluuni. Hän käski minut puolimakaavaan asentoon, ja tottelin taas, kykenemättä vastustamaankaan.

        ”Olet kai neitsyt?” hän kysyi pilluani tuijottaen.
        ”Olen”, vastasin. ”En ole koskaan… harrastanut seksiä kenenkään kanssa. En edes seurustellut…”
        Mirja katsoi silmiini hetken aikaa.

        ”Selvä. Se, mitä seuraavaksi koet, on siis jotakin, mitä et ole koskaan ennen kokenut”, hän sanoi hymyillen ja silmää iskien. ”Toivottavasti pidät siitä.”
        Mirja laski taas katseensa pilluuni. Mitä hän aikoi tehdä? Klittani sykki kiimasta. Sain pian vastauksen kysymykseen, kun Mirja levitti jalkojani vielä hieman lisää, kävi polvi-istuntaan lattialle ja työnsi kasvonsa aivan pilluni lähelle. Sitten hän venytti pillua ja karvoja hieman käsillään pois tieltään ja tunki kasvonsa sykkivään pilluuni. Hänen kuuma kielensä aloitti välittömästi tarkan ja nopean työskentelyn turvonneen, märän klittani kanssa. Vedin kiivaasti henkeä ja aloin heti huohottaa. En ehtinyt huutaa hänen nimeään kiiman vallassa kuin kerran, kun jo tulin. Hän ei kuitenkaan lopettanut, vaan jatkoi, vaikka huusin ja huusin, kirosin ja anoin hänen nimeään. Pian tulin voimalla toisen, kolmannen ja vielä neljännenkin kerran. Eikä hän koskenutkaan mihinkään muualle, hieroi vain klittaani kielellään. Lopulta hän antoi periksi ja minä rojahdin sängylle voimattomana, pillu värähdellen ja litimärkänä.

        Makasin siinä hiljaa melko kauan hengitystäni tasaillen, kunnes Mirja veti minut istumaan sängyn reunalle. Hän hymyili viekkaasti ja nousi sitten suutelemaan minua tulisilla huulillaan. Hänen kielensä, joka maistui omalta kiimaltani, kosketteli kieltäni ja huulet tanssivat vastakkain. Kohta hän irrottautui huuliltani, kumartui suukottamaan ja imemään kaulaani. Huokaisin kykenemättä mihinkään muuhun.

        ”No, voisitko tehdä saman mulle?” hän kysyi istahtaen viereeni. Hänen kätensä siveli rintojani.
        Ai että minä nuolisin hänelle neljä klittaorkkua? Naurahdin.
        ”En mä varmaan osaisi, kun en oo ikinä…”
        ”Mutta tekemällä oppii”, Mirja sanoi viekoittelevaan sävyyn. ”Olisit niin kiltti… Mä oon niin kiimassa susta, Roosa… Mä haluun sua…”
        Hänen kätensä puristui tiukasti rintani ympärille. Voihkaisin.
        ”Okei”, huokaisin viimein.

        JATKUU...


      • Storyprincess
        Storyprincess kirjoitti:

        Pilluani kuumotti. Mirja rasvasi vatsani, siirtyi siitä jalkapohjiin ja lähti ylöspäin.
        ”… ihanan pitkät, seksikkäät sääret…”, hän kuiskasi, saaden minut taas yhä enemmän kiimaan. Mieleni teki alkaa hieroa turvonnutta klittaani heti, mutta minun täytyisi odottaa, että pääsisin huoneeseeni.

        Mirja oli ehtinyt jo reisiini asti. Melkein värähtelin kiimasta, kun hänen kapeat sormensa levittivät voidetta aivan ylimmille sisäreisilleni…
        Sitten hänen kätensä pysähtyivät hetkeksi. Tunsin, kuinka pilluani kuumotti. Olikohan hän huomannut sen? Hän levitti reisiäni aavistuksen verran ja hänen katseensa eksyi pilluani peittävälle tuuhealle karvoitukselle.

        ”… ja ihanan kuuma, kiimainen ja seksikkään karvainen pillu”, hän sanoi melko kovaan, nautiskelevan käheään ääneen.
        Viimeistään ne sanat saivat pilluni aivan kiimaan. Hitto, hän tosiaan oli huomannut. Kun hän kumartui hieman lähemmäs ja nuuhkaisi ilmaa pilluni lähellä, hänen isot rintansa nojasivat minuun. Olin punainen kuin ylikypsä tomaatti.

        ”Nousehan hieman istuvampaan asentoon, tännepäin”, Mirja sanoi nopeasti. Hieman täristen tottelin häntä. Hän auttoi jalkani sängyn laidan yli, kävi polvilleen lattialle ja levitti jalkani niin levälleen kuin kykeni. Voidepurkin hän laittoi pois.
        ”Kiihotutko minusta?” hän kysyi ovela hymy huulillaan.

        Punastuin ennestään, mutta olin niin kiimassa hänestä, etten välittänyt. ”Joo, kiihotun”, vastasin selkeästi. En kestäisi enää kauan ilman homman hoitamista loppuun.
        ”Niin arvelinkin”, hän naurahti keveästi. ”Niin minäkin sinusta, Roosa-pikkuiseni.”

        Pilluni sykähti hänen sanoilleen. Mirjan sinisten silmien katse siirtyi alas pilluuni. Hän käski minut puolimakaavaan asentoon, ja tottelin taas, kykenemättä vastustamaankaan.

        ”Olet kai neitsyt?” hän kysyi pilluani tuijottaen.
        ”Olen”, vastasin. ”En ole koskaan… harrastanut seksiä kenenkään kanssa. En edes seurustellut…”
        Mirja katsoi silmiini hetken aikaa.

        ”Selvä. Se, mitä seuraavaksi koet, on siis jotakin, mitä et ole koskaan ennen kokenut”, hän sanoi hymyillen ja silmää iskien. ”Toivottavasti pidät siitä.”
        Mirja laski taas katseensa pilluuni. Mitä hän aikoi tehdä? Klittani sykki kiimasta. Sain pian vastauksen kysymykseen, kun Mirja levitti jalkojani vielä hieman lisää, kävi polvi-istuntaan lattialle ja työnsi kasvonsa aivan pilluni lähelle. Sitten hän venytti pillua ja karvoja hieman käsillään pois tieltään ja tunki kasvonsa sykkivään pilluuni. Hänen kuuma kielensä aloitti välittömästi tarkan ja nopean työskentelyn turvonneen, märän klittani kanssa. Vedin kiivaasti henkeä ja aloin heti huohottaa. En ehtinyt huutaa hänen nimeään kiiman vallassa kuin kerran, kun jo tulin. Hän ei kuitenkaan lopettanut, vaan jatkoi, vaikka huusin ja huusin, kirosin ja anoin hänen nimeään. Pian tulin voimalla toisen, kolmannen ja vielä neljännenkin kerran. Eikä hän koskenutkaan mihinkään muualle, hieroi vain klittaani kielellään. Lopulta hän antoi periksi ja minä rojahdin sängylle voimattomana, pillu värähdellen ja litimärkänä.

        Makasin siinä hiljaa melko kauan hengitystäni tasaillen, kunnes Mirja veti minut istumaan sängyn reunalle. Hän hymyili viekkaasti ja nousi sitten suutelemaan minua tulisilla huulillaan. Hänen kielensä, joka maistui omalta kiimaltani, kosketteli kieltäni ja huulet tanssivat vastakkain. Kohta hän irrottautui huuliltani, kumartui suukottamaan ja imemään kaulaani. Huokaisin kykenemättä mihinkään muuhun.

        ”No, voisitko tehdä saman mulle?” hän kysyi istahtaen viereeni. Hänen kätensä siveli rintojani.
        Ai että minä nuolisin hänelle neljä klittaorkkua? Naurahdin.
        ”En mä varmaan osaisi, kun en oo ikinä…”
        ”Mutta tekemällä oppii”, Mirja sanoi viekoittelevaan sävyyn. ”Olisit niin kiltti… Mä oon niin kiimassa susta, Roosa… Mä haluun sua…”
        Hänen kätensä puristui tiukasti rintani ympärille. Voihkaisin.
        ”Okei”, huokaisin viimein.

        JATKUU...

        Mirja asettui sängylle samaan asentoon kuin minä äsken, ja minä menin hänen paikalleen lattialle. Hänen ihana posliinipillunsa levisi aivan edessäni, täysin avoinna. Hitaasti vein toisen sormeni hänen klittansa vierelle ja aloin pyöritellä sormeani edestakaisin. Hetken kuluttua Mirja huoahti raskaasti. Hän kurottui sängyn alle, veti sieltä esiin pehmustetut käsiraudat ja laittoi toisen pään raudoista vasemman ranteeni ympärille ja kiinnitti toisen pään sängyn päädyssä olevaan painavaan laatikkoon. Sitten hän asettui taas sängylle ja asetti toisen käteni reitensä päälle.

        ”Kädellä et koske, ennen kuin käsken”, hän määräsi dominoiva katse silmissään.
        ”Okei”, mutisin. ”Pitääkö mun –”

        Vastaus tuli, kun Mirja tarttui molemmilla käsillään päähäni ja painoi kasvoni vasten hänen kuumaa pilluaan. Haistoin vain hänen kiimansa, ja huuleni kostuivat hänen kiimanesteistään.
        ”Nuole”, kuului yksinkertainen käsky.

        Rohkaistuin ja tein työtä käskettyä. Hitaasti aloin pyöritellä kieltäni klitan päällä ja ympärillä, ja uskaltauduinpa jopa imaisemaan klitan muutamaan kertaan huulteni väliin. Kielelläni maistui ihana suolainen kiimaneste. Sain työskennellä melko kauan, ennen kuin Mirja alkoi huokailla nimeäni. Hänen klittansa turposi ja minä kiihdytin nuolemistahtia.

        ”Pane mua sun sormilla”, Mirja sanoi hetken kuluttua.
        ”Siis… laitanko mä mun sormen…?” kysyin punastuen.
        ”Joo, laita nyt vaan. Ensin yksi, sitten toinen… Ja enemmänkin, jos mahtuu”, hän huokaisi.

        Hitaasti vein vapaan käteni sormet hänen pillunsa lähelle, ja vähitellen aloin työntää yhtä sormea hänen sisäänsä. Se kävi yllättävän helposti, vaikka itseni sisään en ollut koskaan saanut ainuttakaan sormea mahtumaan. Pyörittelin sormea hänen sisällään hetken, vedin sitä ulos ja vein takaisin sisään. Samalla jatkoin klitan nuolemista. Hetken päästä koetin varovasti mahduttaa sisälle toisenkin sormen, ja se luiskahti sisään helposti. Sain mahtumaan vielä kolmannenkin sormen, ja pyörittelin niitä hänen sisällään, vetelin ulos ja vein takaisin sisään tahtia koko ajan nopeuttaen. Mirja huokaili nimeäni ja ulvahteli.
        ”Vielä… yksi”, hän uikutti.

        Minusta tuntui, ettei hänen sisäänsä mahtuisi enää yhtään mitään, mutta hetken yritettyäni sain sinne mahtumaan vielä yhden sormen Mirjan huokaillessa jo kovaan ääneen. Kiihdytin sormieni liikkumistahtia ja imin hänen klittaansa, ja tunsin kuinka pillu ympärilläni alkoi sykkiä. Mirja huusi nimeäni niin kovaa ja korkealta, että korviini sattui.

        ”Roooooosaaaaa!” hän kiljui, kunnes huuto yhtäkkiä loppui kuin seinään ja muuttui tyytyväiseksi ähkinnäksi. Koko pillu kostui. En voinut olla hymyilemättä. Olin juuri pannut häntä ja antanut hänelle! Vau!

        Vetäydyin hieman kauemmas, mutta pidin sormeni yhä hänen sykkivässä, kuumassa pillussaan, hänen sisällään. Hetken kuluttua Mirja nousi istumaan ja tuli suutelemaan minua. Sitten hän antoi minun ottaa sormet pois ja käski minun nuolla ne hänen edessään yksitellen. Hänen kiimansa maku oli upea.

        ”Et ole tainnut ikinä tehdä itellesi noin?” hän kysyi sitten posket kiihkosta punoittaen. ”Et ole tainnut laittaa sormia sisääsi?”
        ”En oo saanut, kun se on sattunut”, myönsin. ”Mutta klittaorkkuja oon saanut, vaikken niin mahtavia kuin äsken.”

        Mirja nyökkäsi. ”Oot kyllä jo siinä iässä, että eiköhän oteta sulta neitsyys pois, kulta”, hän sanoi sitten käheän kiimaisella äänellä ja nousi sängyltä. Hän irrotti käsiraudat, mutta käski minut makaamaan sängylle ja laittoi tällä kertaa molemmat käteni rautoihin ja raudat kiinni sängyn yläpäätyyn. Sitten hän meni käymään vaatekaapilla, ja palasi erikoisennäköisen, ihonvärisen dildon kanssa. Dildossa oli kaksi samanlaista päätä. Vaikka olinkin joskus huvikseni selaillut seksilelukauppojen valikoimia netissä, en ollut sellaiseen törmännyt. Toisessa kädessään hänellä oli liukuvoidetuubi.

        Mirja kävi sängylle istumaan, kun minä levitin kiltisti jalkani.
        ”Mä kokeilen ensin vähän rentouttaa sua, ja sitten laitan sormen sun sisälle tän avulla”, hän kertoi ja näytti liukuvoidetuubia.
        ”Okei”, sanoin.

        Mirja napsautti dildon surisemaan, ja asetti sen toisen pään klittani päälle. Värähdin heti. Samalla Mirja kumartui viereeni ja suuteli minua intohimoisesti pitkän aikaa, hieroen samalla dildoa klittaani vasten. Seuraavaksi hän siirtyi imemään vuorotellen kumpaakin nänniäni. Voihkin jo nyt. Sitten hän siirtyi alas, otti liukuvoidetta kädelleen reilusti ja levitti sen pilluuni. Hän napsautti dildoon lisää tehoa ja sai minut voihkimaan yhä kovemmin.

        JATKUU...


      • Storyprincess
        Storyprincess kirjoitti:

        Mirja asettui sängylle samaan asentoon kuin minä äsken, ja minä menin hänen paikalleen lattialle. Hänen ihana posliinipillunsa levisi aivan edessäni, täysin avoinna. Hitaasti vein toisen sormeni hänen klittansa vierelle ja aloin pyöritellä sormeani edestakaisin. Hetken kuluttua Mirja huoahti raskaasti. Hän kurottui sängyn alle, veti sieltä esiin pehmustetut käsiraudat ja laittoi toisen pään raudoista vasemman ranteeni ympärille ja kiinnitti toisen pään sängyn päädyssä olevaan painavaan laatikkoon. Sitten hän asettui taas sängylle ja asetti toisen käteni reitensä päälle.

        ”Kädellä et koske, ennen kuin käsken”, hän määräsi dominoiva katse silmissään.
        ”Okei”, mutisin. ”Pitääkö mun –”

        Vastaus tuli, kun Mirja tarttui molemmilla käsillään päähäni ja painoi kasvoni vasten hänen kuumaa pilluaan. Haistoin vain hänen kiimansa, ja huuleni kostuivat hänen kiimanesteistään.
        ”Nuole”, kuului yksinkertainen käsky.

        Rohkaistuin ja tein työtä käskettyä. Hitaasti aloin pyöritellä kieltäni klitan päällä ja ympärillä, ja uskaltauduinpa jopa imaisemaan klitan muutamaan kertaan huulteni väliin. Kielelläni maistui ihana suolainen kiimaneste. Sain työskennellä melko kauan, ennen kuin Mirja alkoi huokailla nimeäni. Hänen klittansa turposi ja minä kiihdytin nuolemistahtia.

        ”Pane mua sun sormilla”, Mirja sanoi hetken kuluttua.
        ”Siis… laitanko mä mun sormen…?” kysyin punastuen.
        ”Joo, laita nyt vaan. Ensin yksi, sitten toinen… Ja enemmänkin, jos mahtuu”, hän huokaisi.

        Hitaasti vein vapaan käteni sormet hänen pillunsa lähelle, ja vähitellen aloin työntää yhtä sormea hänen sisäänsä. Se kävi yllättävän helposti, vaikka itseni sisään en ollut koskaan saanut ainuttakaan sormea mahtumaan. Pyörittelin sormea hänen sisällään hetken, vedin sitä ulos ja vein takaisin sisään. Samalla jatkoin klitan nuolemista. Hetken päästä koetin varovasti mahduttaa sisälle toisenkin sormen, ja se luiskahti sisään helposti. Sain mahtumaan vielä kolmannenkin sormen, ja pyörittelin niitä hänen sisällään, vetelin ulos ja vein takaisin sisään tahtia koko ajan nopeuttaen. Mirja huokaili nimeäni ja ulvahteli.
        ”Vielä… yksi”, hän uikutti.

        Minusta tuntui, ettei hänen sisäänsä mahtuisi enää yhtään mitään, mutta hetken yritettyäni sain sinne mahtumaan vielä yhden sormen Mirjan huokaillessa jo kovaan ääneen. Kiihdytin sormieni liikkumistahtia ja imin hänen klittaansa, ja tunsin kuinka pillu ympärilläni alkoi sykkiä. Mirja huusi nimeäni niin kovaa ja korkealta, että korviini sattui.

        ”Roooooosaaaaa!” hän kiljui, kunnes huuto yhtäkkiä loppui kuin seinään ja muuttui tyytyväiseksi ähkinnäksi. Koko pillu kostui. En voinut olla hymyilemättä. Olin juuri pannut häntä ja antanut hänelle! Vau!

        Vetäydyin hieman kauemmas, mutta pidin sormeni yhä hänen sykkivässä, kuumassa pillussaan, hänen sisällään. Hetken kuluttua Mirja nousi istumaan ja tuli suutelemaan minua. Sitten hän antoi minun ottaa sormet pois ja käski minun nuolla ne hänen edessään yksitellen. Hänen kiimansa maku oli upea.

        ”Et ole tainnut ikinä tehdä itellesi noin?” hän kysyi sitten posket kiihkosta punoittaen. ”Et ole tainnut laittaa sormia sisääsi?”
        ”En oo saanut, kun se on sattunut”, myönsin. ”Mutta klittaorkkuja oon saanut, vaikken niin mahtavia kuin äsken.”

        Mirja nyökkäsi. ”Oot kyllä jo siinä iässä, että eiköhän oteta sulta neitsyys pois, kulta”, hän sanoi sitten käheän kiimaisella äänellä ja nousi sängyltä. Hän irrotti käsiraudat, mutta käski minut makaamaan sängylle ja laittoi tällä kertaa molemmat käteni rautoihin ja raudat kiinni sängyn yläpäätyyn. Sitten hän meni käymään vaatekaapilla, ja palasi erikoisennäköisen, ihonvärisen dildon kanssa. Dildossa oli kaksi samanlaista päätä. Vaikka olinkin joskus huvikseni selaillut seksilelukauppojen valikoimia netissä, en ollut sellaiseen törmännyt. Toisessa kädessään hänellä oli liukuvoidetuubi.

        Mirja kävi sängylle istumaan, kun minä levitin kiltisti jalkani.
        ”Mä kokeilen ensin vähän rentouttaa sua, ja sitten laitan sormen sun sisälle tän avulla”, hän kertoi ja näytti liukuvoidetuubia.
        ”Okei”, sanoin.

        Mirja napsautti dildon surisemaan, ja asetti sen toisen pään klittani päälle. Värähdin heti. Samalla Mirja kumartui viereeni ja suuteli minua intohimoisesti pitkän aikaa, hieroen samalla dildoa klittaani vasten. Seuraavaksi hän siirtyi imemään vuorotellen kumpaakin nänniäni. Voihkin jo nyt. Sitten hän siirtyi alas, otti liukuvoidetta kädelleen reilusti ja levitti sen pilluuni. Hän napsautti dildoon lisää tehoa ja sai minut voihkimaan yhä kovemmin.

        JATKUU...

        ”Kohta saattaa kirpaista”, hän varoitti, vei sormensa emättimeni suulle ja alkoi työntää sormeaan sisääni. Ensin tunsin vain ihan tärinän klitallani, mutta sitten kipu raapaisi ilkeästi. Ulvaisin ja yritin purra hammasta. Mirja yritti pian uudelleen, ja vielä uudelleen. Ulvahdin kivusta, kun hänen sormensa työntyi lopulta nopeasti sisääni. Ulvoin yhä, kun hän alkoi liikutella sormeaan sisälläni, ja tunki sisääni pian vielä toisenkin sormen, mutta hetken niitä pyöriteltyään kipu alkoi hälvetä ja sen tilalle tuli nautinto. Hän pani minua kahdella sormellaan ja pyöritteli dildoa klitallani, kunnes veti sormensa pois sisältäni ja alkoi hitaasti ujuttaa surisevaa dildoa sisälleni. Ulvoin taas, mutta lopulta hän onnistui ja täytyin nautinnosta, kun dildo surisi sisälläni ja Mirja veti sitä edestakaisin. Samalla hän nuoli ja imi klittaani, eikä mennyt kauaakaan, kun tulin huutaen hänen nimeään. Tämä orgasmi oli paljon suurempi kuin yksikään aiempi. Lysähdin nautinnosta uupuneena sängylle, kun Mirja lopetti nuolemisen ja sammutti dildon, mutta jätti sen silti sisälleni.

        ”Yritetään yhtä juttua”, hän sanoi jonkin aikaa levättyämme. Hän irrotti käteni käsiraudoista ja palasi sitten alas. Tajusin, mihin kaksipäistä dildoa tarvittiin. Hän napsautti sen taas käyntiin ja alkoi työntää toista päätä itsensä sisälle. Voihkaisten hän alkoi liikuttaa lantiotaan niin, että dildo liikkui sisään ja ulos. Pian aloin tehdä samaa, ja kun löysimme yhteisen tahdin, ja Mirja napsautti dildon täysille, tulimme pian yhtä aikaa toistemme nimiä huutaen. Viimein Mirja sammutti dildon, ujutti sen pois sisältämme ja tuli päälleni hajareisin. Hänen kiimanesteensä valuivat vatsalleni ja rinnoilleni, kun hän suuteli minua ja auttoi minut istumaan sängylle. Samalla huomasin sängyn vaaleassa päiväpeitteessä veritahran ja arvasin heti, mistä se oli peräisin. En siis tosiaan ollut enää koskematon, vaan ennen niin kovasti vihaamani äitipuoleni oli vienyt neitsyyteni. Se tuntui hyvältä.

        ”Mennäänkö pesulle?” Mirja kysyi nautinnosta juopuneella äänellä.
        ”Joo, sopii”, huokaisin, kun nousimme ylös yhä toisiimme kietoutuneina. Jotenkin olin varma, etteivät puuhastelumme jäisi tähän – olihan meillä vielä viikko kahdenkeskistä aikaa jäljellä.

        ”Ja samalla voin sheivata tuon alapään puskasi”, Mirja nauroi, kun kävelimme kylpyhuoneeseen päin. ”Laita kylpyammeeseen vesi, niin mä haen vähän juotavaa.”

        __

        Tähän ois vielä jatkoa, jos joku kiinnostui ;)


      • Bi tyttö
        Storyprincess kirjoitti:

        ”Kohta saattaa kirpaista”, hän varoitti, vei sormensa emättimeni suulle ja alkoi työntää sormeaan sisääni. Ensin tunsin vain ihan tärinän klitallani, mutta sitten kipu raapaisi ilkeästi. Ulvaisin ja yritin purra hammasta. Mirja yritti pian uudelleen, ja vielä uudelleen. Ulvahdin kivusta, kun hänen sormensa työntyi lopulta nopeasti sisääni. Ulvoin yhä, kun hän alkoi liikutella sormeaan sisälläni, ja tunki sisääni pian vielä toisenkin sormen, mutta hetken niitä pyöriteltyään kipu alkoi hälvetä ja sen tilalle tuli nautinto. Hän pani minua kahdella sormellaan ja pyöritteli dildoa klitallani, kunnes veti sormensa pois sisältäni ja alkoi hitaasti ujuttaa surisevaa dildoa sisälleni. Ulvoin taas, mutta lopulta hän onnistui ja täytyin nautinnosta, kun dildo surisi sisälläni ja Mirja veti sitä edestakaisin. Samalla hän nuoli ja imi klittaani, eikä mennyt kauaakaan, kun tulin huutaen hänen nimeään. Tämä orgasmi oli paljon suurempi kuin yksikään aiempi. Lysähdin nautinnosta uupuneena sängylle, kun Mirja lopetti nuolemisen ja sammutti dildon, mutta jätti sen silti sisälleni.

        ”Yritetään yhtä juttua”, hän sanoi jonkin aikaa levättyämme. Hän irrotti käteni käsiraudoista ja palasi sitten alas. Tajusin, mihin kaksipäistä dildoa tarvittiin. Hän napsautti sen taas käyntiin ja alkoi työntää toista päätä itsensä sisälle. Voihkaisten hän alkoi liikuttaa lantiotaan niin, että dildo liikkui sisään ja ulos. Pian aloin tehdä samaa, ja kun löysimme yhteisen tahdin, ja Mirja napsautti dildon täysille, tulimme pian yhtä aikaa toistemme nimiä huutaen. Viimein Mirja sammutti dildon, ujutti sen pois sisältämme ja tuli päälleni hajareisin. Hänen kiimanesteensä valuivat vatsalleni ja rinnoilleni, kun hän suuteli minua ja auttoi minut istumaan sängylle. Samalla huomasin sängyn vaaleassa päiväpeitteessä veritahran ja arvasin heti, mistä se oli peräisin. En siis tosiaan ollut enää koskematon, vaan ennen niin kovasti vihaamani äitipuoleni oli vienyt neitsyyteni. Se tuntui hyvältä.

        ”Mennäänkö pesulle?” Mirja kysyi nautinnosta juopuneella äänellä.
        ”Joo, sopii”, huokaisin, kun nousimme ylös yhä toisiimme kietoutuneina. Jotenkin olin varma, etteivät puuhastelumme jäisi tähän – olihan meillä vielä viikko kahdenkeskistä aikaa jäljellä.

        ”Ja samalla voin sheivata tuon alapään puskasi”, Mirja nauroi, kun kävelimme kylpyhuoneeseen päin. ”Laita kylpyammeeseen vesi, niin mä haen vähän juotavaa.”

        __

        Tähän ois vielä jatkoa, jos joku kiinnostui ;)

        Ehdottomasti jatkoa ja veli ja hänen tyttöystävä mukaan...


    • Lisää lisää

      Antaa tulla vaan, kyllä tuota voi lukea

    • raivo.rattel

      10 pistetta!

    • MA-78

      Oi kun ihanaa... Oli ihan pakko masturboida tän lukemisen jälkeen. Saisko vielä jatkoa, jossa voisi ehkä olla yhteistä masturbointia ja strap-onin käyttöä? Ja noita ihania yksityiskohtia Siihen ois niin kiva eläytyä. Ja tehdä, arvaatte varmaan taas mitä?

    • lsb

      Lisää tätä. Ja niinkuin MA-78 ehdotti, voisi olla yhteistä itsetyydytystä, että he katsoisivat toisiaan "sitä" tehdessään ja puhuisivat tuhmia samalla. Se kun on niin IHANAA JA KIIHOTTAVAA!. Osaat kuvailla hienosti tapahtumia. Kiitos paljon jo etukäteen.

    • Mielestänj on todella kaunista kun kaksi kiihkeää naista rakastelee toisiaan. Kiihotun siitä kauneudesta mitä "tyttöjen kesken"voi olla.

    • Laura19v.

      Tarinaasi oli ihana lukea juuri silloin, kun sain itsekin pois neitsyyteni. 10 pistettä!
      Loppu oli aivan mainiota ja hyvin kiihottavaa. Voisit kirjoittaa jonkin seksikirjan juuri näistä henkilöistä. Tarinaan olisi ihanaa lisätä joku mies, ehkäpä vaikka tarinan Mirjan työpaikalta. Sanon myös samaa kuin Isb, eli osaat kuvailla erittäin hienosti tapahtumia ja saada juonen kulkemaan niin, etteivät naiset ihan heti mene runkkailemaan ja hiromaan toisiaan. Jatka ihmeessä Storyprincess!

    • Storyprincess

      Kiitos kannustavista kommenteista. Kakkososa löytyy nyt täältä Naisten kesken -palstalta.

    • ihanaaaaa.

      aiiiivan ihana sä siis oot niiiin paras tarinan keksijä vautsi annan sulle miljoona pistettä :) UPEAAAAAAAAAAA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe