Työkaverit mökillä...

Jussoboy

Tiinan alapäätä kuumotti ja kihelmöi, hän kosketti alapäätään ja kehui innoissaan Katille omaa kosteuttaan. Posliini pillu tuntui Tiinasta mukavalta ja Katikin sanoi tykänneensä kovasti pehmeydestä ja sen kiimaisesta mausta
Kati paloi halusta saada tietää Tiinan kyvyt tyydyttää hänen halunsa ja hieroikin itseään vaivihkaa seisoessaan hänen edessään. Tiina nousi istumaan tuolin reunalla ja sanomatta sanaakaan hän otti Katia kädestä ja ohjasi hänet mökkiin sisälle. Makuuhuoneeseen tultuaan hän sitoi ohuen huivin Katin silmille, se tuoksui aivan Tiinan yleensä käyttämältä hajuvedeltä. Katia jännitti Tiinan ottaessa ohjat käsiinsä ja kiihottui yhä enemmän mitä tuleman piti.
Kati tunsi kuinka kädet tarttuivat häntä lantioilta kiinni, ne liukuivat pitkin hänen kylkiään ylös rintojen kohdalle. Hiljalleen kädet lähtivät kohti kovaksi paisuneita nännejä. Tiinan puristaessa hellästi kätensä rintoihin, hän antoi hellän suudelman Katin kaulalle. Kädet hieroivat hellästi Katin rintoja ja samalla kosteat suudelmat hakivat tietään kohti rintoja.
Kädet liukuivat sulavasti rinnoilta alas taakse pakaroille, sormenpäät tuntuivat lähellä peppua, käsien puristuessa hiljalleen. Tiinan lämmin vartalo painautui aivan Katin vartaloon kiinni, isot rinnat painautuivat hänen rintoja vasten. Suudelmien vaihto oli kiihkeää mutta lyhyt aikaista kun Tiina irrottautui hitaasti Katista ja ohjasi hänet sängylle nelinkontin ja pyysi Katia levittämään jalkojaan hiukan enemmän. Tiina painoi hellästi Katin pään sängylle lepäämään ja jätti Katin hetkeksi odottamaan. Tiina otti yöpöydän laatikosta jotain Katin arvuutellessa mitä äänistä mitä hänen ympärillään tapahtui.
Tiinan myhäili veikeästi ottaessaan värinä toiminnolla olevan kaalimadon laatikosta. Hän asetti sen sängylle ja käveli Katin riettaasti tarjolla olevan takapuolen taakse. Tiina asetti kätensä Katin kiinteille pakaroille levittäen niitä samalla hiukan saadakseen esteettömän pääsyn himoamalleen lemmen perhoselle. Kauniit sisemmät häpyhuulet kiilsivät ikkunasta tulevassa auringon valosta ja sai sen näyttämään entistä paremmalta. Kati tunsi Tiinan hengityksestä päätellen hänen olevan aivan senttien päässä pillustaan, jolloin hän työnsi takapuoltaan hiukan taaksepäin.
Tiinan kieli kohtasi samassa Katin märän vaon, jolloin Katin hymähti iloisesti. Tiinan taidokkaat kielen liikkeet tekivät tarkkaa työtä, Katin pyöritellessä takapuoltaan kielen liikkeiden mukaan. Tiina mumisi nautiskellessaan märästä pillusta, käsien puristuessa sileiden ja kiinteiden reisien ympärille. Kati ei pystynyt enää oleman hiljaa vaan aloitti kiihkeän huohotuksen.
Nuoleminen tuntui jatkuvan ja jatkuvan, joka kosketus tuntui Katista yhä paremmalta. Hän pidätteli alkavaa orgasmia joka läheni kehon jokaisesta sopukasta kohti haarojenväliä, Tiinakin kuuli sen ja irtautui hetkeksi, mutta jatkoi sitten pienen katselun jälkeen. Enää Kati ei voinut sille mitään vaan antoi periksi päästäen riemukkaan huudon vapauttaa latauksen orgasmiksi. Katin selkä kaareutui sillalle ja kynnet pureutuivat päiväpeittoon, Tiinan irroittaessa kielensä maistaakseen suunpielistä Katin kiimanestettä.
Hengitys tasaantui hiljalleen ja Tiinan otekin reisistä oli heltynyt. Katista tuntui euforiselta tuntiessaan kuinka veri alkoi hiljalleen kiertää sopukoissaan jälleen. Tiina pyysi Katia asettumaan selälleen pian ja Kati toteutti pyynnön. Vaimea surina jalkovälistään yllätti Katin ja sai hänet kyselemään epätietoisena Tiinalta mitä hän nyt aikoo. Tiina pyysi hänet vain levittämään jalkoja hiukan enemmän.

1

2239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussoboy

      Tuntiessaan hellästi värisevän lämpöisen kosketuksen sisäreidellään, hänen arvauksensa osui oikeaan. Hitaasti edeten Tiina kiusoitteli sauvalla häpykarvoitukselle asti ja häpykummulta alaspäin kiertäen paisuneen klitoriksen, hän liu’utti kaalimadon vaolle. Pikku liike ylöspäin ja ensi kosketus klitorikselle, sai orgasmista herkän Katin värähtämään. Katin kädet hamuilivat samassa haaroista ylös rinnoille ja puristuivat sitten tiukasti kiinteisiin rintoihin.

      Tiina leikitteli sauvalla saaden sen kauttaaltaan Katin kiimanesteisiin, jonka jälkeen hän pyöritti kaalimadon päätä kevyesti aivan Katin raolla. Kevyt työntö ja kaalimato upposi sulavasti Katin märkään rakoon, saaden hänet huohottamaan samalla. Tiina liu’utteli hiljalleen dildoa, antaen Katin lantion liikkeiden ohjata häntä omaan nautintoon. Tiina hyväili samanaikaisesti peukalollaan klitorista joka tuntui olevan erityisen herkkä äskeisestä orgasmista.

      Molempien yllätykseksi Kati purkautui lähes heti Tiinan kosketuksesta. Tiina katseli kuinka Katia vavisutti edellistä huomattavasti voimakkaampi orgasmi, ja Katin kääntyessä kyljelle kaalimato luiskahti vaivihkaa pois, jolloin Tiina jäi katselemaan Katin sykkivää pillua joka pumppasi hiljalleen kiimanestettä valuvana norona päiväpeitolle.

      Kati alkoi nauramaan onnesta ja hän kertoi Tiinalle että ei ole ikinä kokenut mitään vastaavaa saati saanut kahta orgasmia noin nopeasti peräjälkeen. Tiina hymyili ja kertoi itse saaneensa samanlaisia useasti Tuomon toteuttamana, mutta ei ikinä ollut nähnyt toisen saavan sellaisia. Tiina hivuttautui Katin viereen ja otti huivin pois Katin silmiltä. Kati suuteli samassa Tiinaa ja nappasi hänet lämpimään syleilyyn.

      Hetken suutelun päätti yllättävä ulko-oven avautuminen…

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe