Anfi, viikkopakettien kaupan purku

TH

Tulimme ympäripuhutuiksi upean esittelyn jälkeen ja ostimme 5 vko viikkipaketin Anfista Gran Canarialta. Luvattiin, että 2 viikkoa voi käyttää Anfissa ja 3 viikkoa saa käyttää missä tahansa 80 maassa. Hinta 5000 €.

Kun tuli varauksen aika max 6 kk ennen lähtöä ei Anfissa ollut ainuttakaan vapaata huonetta. Olimme valmiita joustamaan lähtöajankohdassa useita kuukausia, mutta meille tarjottiin vain Tauroa, mikä on täysin eri paikka kuin Anfi. Tauro on rakennustyömaana tällä hetkellä. Yhteityö oli tosi vaikeaa ja henkilöitä vaikea tavoittaa. Vasta suoranaisen kiristyksen ja uhkauksen jälkeen pääsimme lopulta Anfiin.

Esittelyssä kerroimme, että haluamme käyttää 2 viikkoa Australiassa (Surfers Beach) ja 1 vko Kanadassa. Tämän piti onnistua. Nyt olen yrittänyt järjestää syksylle matkaa Australiaan, mutta siellä on vain yksi vapaa hotelli koko syksy/alkutalvi ja sekin noin 1500 km väärässä paikassa. Muita vaihtoehtoja esim Egypti...

Olen vaatinut kaupan purkua. Minua kiinnostaa kuinka paljon saman kokemuksen omaavia on. Jos saman kokemuksen kokeneet kirjoittaisivat tälle palstalle ja ajaisimme yhdessä oikeuksiamme. Jos netin avulla kaadetaan nykyään diktaattoreja niin eiköhän tämä ole pikku juttu:)

27

5553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • against.anfi

      Moro,

      Ostimme myös tuon 5 vko paketin. 2 viikkoa oli sovittu käytettäväksi Anfilla ja 3 muuta missä tahansa vastaavantasoisissa paikoissa.

      2 viikon varaaminen Anfiin ei meinannut onnistua lainkaan, vaan meitä yritettiin työntää Tauroon, joka on vielä rakennustyömaana.

      Nyt olen yrittänyt varata matkaa Austaraliaan. Anfin kautta ei ollut mitään tarjolla. Laittoivat meidät RCI:lle ja antoivat nettitunnukset. Netissä on 60 kohdetta austaraliassa ja sinne soitettuamme tarjottiin yhtä ainoata kohdetta, noin 1500 km väärässä paikassa ja 3 tähden hotelliin. Yritimme löytää jotain vaihtoehtoa ja tarjottiin mm. Egyptiä, ja Dominikaanisesta tasavallasta jotain umpisurkeaa hotellia.

      Mulle on tullut vahva mielikuva, että Anfista on tosiaan kaikki viikot myyty ja myyvät nyt näitä paketteja huijaamalla, että pääsee Anfiin ja muihin vastaaviin kohteisiin, vaikkei tämä pidä paikkansa. Ovat nyt ulkoistaneet vaihtoviikot RCI:lle, jolla ei ole mitään intressiä palvella meitä eli meille yritetään tyrkyttää jotain jumalanhylkäämiä hotelleja, jotka eivät muille kelpaa.

      Netistä löysin, että Anfi ei aiemmin hyväksynyt 14 vrk palautusoikeutta, vaan joukko englantilaisia oli vetänyt Anfin oikeuteen ja oikeus määräsi palautusoikeuden käyttöönoton.

      Olen vaatinut kaupan purkua, koska myyty tuote ei vastaa sitä mitä olen vastineeksi saanut. Tähän ei ole vielä suostuttu.

      Soitin kuluttaja-asiamiehelle ja hän kyllä totesi asian olevan ihan selvä ja suositteli asian eteenpäin viemistä. Oikea instanssi on Euroopan kuluttaja-asiamiesorganisaatio. Sama, joka oli saanut läpi palautusoikeuden. Aion tämän todelle tehdäkin. Jos joku saman kokenut haluaa lähteä mukaan niin kannattaa ottaa mulle os. [email protected].

      Kuluttaja-asiamiehn velvollisuus on lähteä viemään juttua eteenpäin veloituksetta, jos katsoo epäkohdan aiheelliseksi.

      • mekuusi

        Olimme myös Gran Canarialla ja meille yritettiin väkisin tätä samaa, olimme
        muka voittaneet, tai siis yksi meistä oli saanut viiden tähden arvan.

        Onneksi arvasimme tämän petkutuksen ja 90minuutin esittelyn ja puhumisen
        jälkeen kieltäydyimme.

        Jopa muuttu suhtautuminen. Suomalainen esittelijä H oli tosi kiukkuinen.
        Pitäisi varoittaa kaikkia sinne matkustavia näistä huijareista.

        Pitäisikin ymmärtää, että se mikä kuulostaa liian hyvältä, ei lo totta.


    • Anfi a kylläkseen

      Minä menin halpaan. Ostin onneksi vain 2150€ paketin, joka sisälsi sopimuksen mukaan 2 viikkoa Anfi Emerald Clubilla ja bonus viikon Tenerifalla. Ilmoitus oli tyly, että paikkoja ei ole hotellissa. Ikään kuin hyvityksenä saatiin Puerto Ricosta 2 viikkoa Puerto Calmasta. Ei vastaa tasoltaan lähellekään sopimaamme majoitusta. Holiday Clubin edustajan mukaan Ambassador onkin markkinointiyhtiö joka on ilmeisesti jälleen muuttanut paikkaa, jossa voi kusettaa uusia lomailijoita. No nyt ollaan täällä lomalla, ja minimoidaan tappiot. Tuskinpa kellään näistä asioiden hoitajista on hyväntekeväisyys mielessä, vaikka näin alkuun annettin ymmärtää. Mielenkiintoista nähdä, saadaanko minkäänlaista majoitusta Teneriffalle. Aion kyllä yrittää....

      • Tosiasiat

        Menimme samalla tavalla halpaan vuonna 2014. Ostimme erikoistarjouspaketin 3 viikon majoitusvarauksesta, josta ens. viikko piti pitää Taurossa ens. vuoden aikana ja loput 2 viikkoa oli pidettävä 2 vuoden aikana. Voisimme pitää ne missä tahansa RCI-kohteessa tai sitten Taurossa.
        Ensimmäsen viikon ajaksi meille oli luvattu Tauroon monenlaisia etuisuuksia. Yksikään niistä ei pitänyt paikkaansa. Nyt varasimme 2 viikkoa Taurosta sopimuksen mukaan. Sitä ei meille sallittu ja muihin haluamiimme RCI-kohteisiin haluttiin meiltä lisärahaa vastoin puheita.
        Kohde on monilta osin ainutlaatuinen , mutta markkinointi on petollista. En halua jättää juttua tähän vaan jatkan taistelua
        [email protected]


    • Anfi pettää

      Anfi on hieno lomapaikka, josta isolla rahalla voi ostaa lomaosakkeen, mutta jos koejäsenyyden jälkeen et halua maksaa älytöntä summaa lomaviikko-osakkeesta ja sen lisäksi vuosittain vuokravastiketta ja yrität saada ostamasi lomaviikot käyttöön - se ei kerta kaikkiaan onnistu minään vuoden aikana. Kaikkialla on täyttä ympäri maailmaa ja viikkojahan ei voi käyttää Anfissa. Kyseessä on siten suoraan sanoen petos, jota viedään eteenpäin pohjoismaalaisten hyväuskoisuudella kuluttajansuojaan - sitä ei ole! Viikot pitää käyttää tietyssä ajassa ja se on mahdotonta kun tilaa ei ole, joten rahat menevät sopimusajan umpeuduttua. RCI:lle siirto tarkoittaa, että saat mitä sattuu jäämään ja 6:hengen huone vaihtuu 2:hengen huoneeseen, jos sellainen sattuu löytymään.

    • anfi_tauro_emerald

      Moi! Piti oikein palata kommentoimaan tähän ketjuun jota luin ennen matkaani. Ensimmäisellä Gran Canarian reissullamme kävimme Anfin esittelyssä ja otimme kahden viikon kokeilupaketin sillä hinta-laatusuhde vaikutti kohtuullisen hyvältä. Nyt reissulta palanneena voin kertoa loman olleen 100% onnistunut ja se hinta-laatusuhde todellakin oli kohdallaan. Kaksi viikkoa luksusta ja rauhaa Anfi Taurossa.

      Ja ei, en ole yrityksen työntekijä mainostamassa (en ymmärrä miksi heillä olisi intressejä sellaista tehdäkään).

      Me olimme siis vain kahden viikon kokeilulla ja siihen se jäi. Emme edes kuunneellet mitä tarjottavaa heillä olisi ollut johonkin loma-osakkuuksiin tai jäsenyyksiin liittyen. Niistä en siis osaa sanoa mitään, mutta melko varauksella suosittelen suhtautumaan ja omat laskelmat tekemään. Mutta Anfi esittelyä ja sitä kautta kokeilun varaamista voin suositella kenelle tahansa, myös perheelliselle (meitä viisi). Katsoo vain että todellakin ostaa vain kahden viikon normaalin hotellipaketin eikä muuta.

      Summa summarum, Anfi ei ole yhtä kuin huijausta, mutta tarkkana kannattaa olla aina kun nimeään johonkin laittaa.

      Oli hienot kaksi viikkoa, mutta koska emme mitään jäsenyyksiä ottaneet se myöskin jäi siihen, sinne kun ei ainakaan toistaiseksi taida päästä kuten "normaaleihin" hotelleihin.

    • realtotuus

      Kyseisessä Anfin kohteessa perus 1xviikko/vuosi omistus voi maksaa n. 30.000€ ja sillä voi sitten lomailla Anfilla 1 vko/vuosi. Miten te voisitte lomailla Anfissa muutamalla tonnilla ilman omistusta? Ei mahdollista. Suomalaiset ei osta 30.000 osaketta suoraan kadulta repästynä, niin sitten tarjotaan näitä 5000€ rupu paketteja joilla ei todellisuudessa pääse haluttuun paikkaan/aikaan. Tällä "paketti" kaupalla saadaan kuiteskin asiakas "sisään" systeemiin...5 tähden asunnon kynnykselle seisomaan. Kun myöhemmin hyväksytte jonkin toissijaisen lomakohteen GranCanarialta niin sitten lomallanne menette valittaan Anfiin asiasta, teille tehdään se todellinen tarjous; hyvitys teidän paketista 5.000 ja väliraha 25.000 oikeeseen lomaosakkeeseen jos mielitte lomailla Anfissa. Ostakaa suoraan ne viikkonne ja jättäkää nämä markkinointi "paketit". Kuin ostaisi 5tonnilla tuliterän E-mersun, muttet saa avainta siihen ennenkuin maksat 50tonnia lisää..

      • oikeastilomaillut

        Sinulla ei nyt ole kaikki faktat tiedossa. Kaikkiin Anfin kohteisiin jaetaan muutaman tonnin tutustumis / kokeilupaketteja joiden tarkoitus on sitten saada osakeasiakkaita. Ihan sama mitä väität, loma on pidetty ja 2400 euron kuitti muistona kahdesta viikosta.


    • Tosiasiat

      Meidät houkuteltiin esittelyyn Tauroon vuoden 2014 loppupuolella. Emme ostaneet pysyvää osaketta, vaan halusimme tutkailla paikkaa majoitusvaraussopimuksen avulla. Esittelyn jälkeen neuvottelussa meille tehtiin erikoistarjous majoitusvarauksesta 3 viikon ajalta. Yksi viikko täytyi käyttää aluksi Taurossa ja kaksi jäljellä olevaa viikkoa piti käyttää kahden vuoden aikana. Meille luvattiin kaikenlaisia etuisuuksia , mutta yksikään niistä ei toteutunut viikon aikana. Olimme pettyneitä ja yllättyneitä tällaisista valheista.
      Nyt päätimme viettää loppuosan eli 2 viikkoa Taurossa. Eivät päästäneet meitä sinne vaan selittivät meidän sopimuksemme koskevan muita RCI-kohteita. Meidän pitäisi myös maksaa lisähintaa asumisesta muualla. Tämä on todella ihmeellistä. Meille oli vakuutettu, että maksamamme hinta kattaa asumisen kaikissa RCI-kohteissa. Meille oli myös luvattu paikka Taurossa, jos siihen ratkaisuun päätyisimme. Näissä asioissa haisee petoksen ja rahastuksen maku lupauksista huolimatta. Olen niin paljon vihastunut tähän petollisuuteen, että lähden ilomielin taistelemaan luvattujen oikeuksiemme puolesta.
      [email protected]

      • juristiaa

        Kannataisko lukea sopimukset ennen kun allekirjoittelettte niitä lomapäissänne. Meidän sopimuksessa lukee selkeästi, että 1 viikko anfin kohteessa ja kaksi rci;ltä lisäviikkohinnaston mukaisesti.


    • Huolestunutsukulainen

      Onko kenelläkään tietoa miten voi irtisanoutua anfi lomajäsenyydestä? Kysessä sukulainen jolla ei enää tarvetta lomajäsenyydelle ja joutuu kuitenkin nyt maksamaan vastiketta n. 1300€ vuodessa vaikka ei käy matkoillaan. Uhkaavat vain sillä että menee ulosottoon jos ei maksa! Tuntuu mahdottomalta saada tähän oikea yhteyshenkilö tai edes jotain apua miten tulisi menetellä. Olisi ihana jos jollakin olisi asiasta tietoa ja voisi kertoa minulle miten voisi menetellä asiassa.
      T. Huolestunut sukulainen

      • petersen

        Ota yhteyttä www.canarianlegalalliance.com


    • Entinen_Anfifani

      Netistä voi lukea juttuja, että Anfi ei ole huiputtanut vain suomalaisia. Ovat jo saaneet kymmeniä tuomioita ja maksujen palautusmääräyksiä espanjalaisissa oikeusistuimissa. Lisäksi Anfin Tauron projekti on katastrofi ja saattaa merkitä isoja maksujen korotuksia osakkeita ostaneille. Haulla "Anfi beach project" löytyy lisää tietoa. Alkuperäinen norjalainen suku jo vetäytynyt koko busineksesta. Hyvin valitettavaa. Hienot paikat ja palvelut.

    • Anfista
    • Anfista
      • PekkaW

        Jos on riitaa/erimielisyyttä lomaosakkeista voi saada apua osoitteesta www.canarianlegalalliance.com tai www.timesharehjelpen.com. Tanskalainen ystäväni on siellä töissä. Heillä on lähinnä ruotsalaisia ja norjalaisia asiakkaita, mutta hän uskoo että suomalaisillakin on ollut vastaavia ongelmia.


    • Lappalainen54

      En kyllä ymmärrä kun olen Anfin paketin omistaja en ole huomannut mitään huijausta ei kai tuhansia tyytyväisiä lomailijoita Anfissa olisi jos näin on olen sen omin silmin nähnyt ja kokenut useasti. Mies pohjolasta.

    • Huihaihui

      Jolololouujuuu

    • Lupauksia

      Älkää hyvät ihmiset laittako rahoja osakkeissiin tai edes noille lakifirmoille ulkomailla jotka mukamas oikeuden kautta saa rahat takaisin.
      Cla canarialla ja muut on samaa huijausta .
      Nyt joku yritys varaa tapaamisia suomeen ja varoitan että alkää hyvät ihmiset menkö tapaamaan nuita huijareita edes suomessa kun varastaa rahat vaan.

    • Huijattuja

      Meille soitettiin ja pyydettiin helsinkiin tapaamiseen tällä viikolla mutta nyt olen lueskellut niin huijausta taitaa olla koko tapaaminen ja rahaa varmasti pitäisi taas maksaa niin päätimme olla menemättä tapaamiseen, antaa heidän odottaa meitä siellä helsingissä hienossa hotelissa

    • Rune

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    • Rune

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisenaTästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Y

      • LAKKIMÄÄS

        Neuvojen antaminen miten pääset lomaosakkeesta eroon on sääntöjen vastaista. Häh


    • Lomakokeilija

      Hieno paikka pizza slicet 2€ kipale ja hyvää oli,

    • Tämä suomalainen myyjä H pitäisi saada telkien taakse kaverinsa J kanssa.

    • Anonyymi

      Paraspaikka ikinä!!! Harmi kun ei viime jouluna päästy tän fuking koronan takia. Jatkossa aina!

    • Anonyymi

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe